HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Pult (Pink Pitbull Bar)

Admin
avatar
Admin

Avataron : Mr. Hunnam | Dornan | Mitchell
Kor : 167

TémanyitásTárgy: Pult (Pink Pitbull Bar)
Szer. Jan. 04, 2017 11:12 pm
  Quentin :: Franklin :: Raymond
Vissza az elejére Go down
Denver Arden Martel
avatar
Szolgáltatók

Avataron : Jared Leto
Kor : 32

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Vas. Jan. 07, 2018 5:19 pm
  

Feyre & Den

Ahogy mindig, most is gyalog tettem meg az utat ide. Főként, mert ismerem magamat, hogy legalább egy feles így is úgy is le fog csúszni, legkevésbé sem érdekelve, hogy mennyibe kerülnek. Az ilyen helyre az ember amúgy is azért jön, hogy szórja a pénzt, nekem meg lássuk be, bőven van miből. Belépek a bárba, a kint honoló sötétség után kellemes változás a benti fények garmadája. Felnézek a rúdon vonagló lányra, akit ha belepusztulok sem tudok beazonosítani, láttam-e már vagy sem. Áh, ez most lényegtelen. Először a pia.
Fél percet kellett csak várnom, mire rám került a sor és ki tudott szolgálni a csapos. Öltözékemben nem volt semmi kirívó, de nem is nekem kell itt annak lennem. Bár ahogy azt sokan tudják, szeretek adni magamra, szóval azért mégiscsak valami igényesebb darabot kaptam magamra. Persze mindezt úgy, hogy a stílusomat megtartom. Kérek kapásból a legjobb whiskyjükből, amint megkapom, már kézbe is veszem, és belekortyolok, de ahelyett hogy lehúznám, csak finoman ízlelgetem. Ha shotot akarok inni, akkor inkább megyek a vodkával, de ez jobban illik hozzám, na meg jobban is szeretem. Nézegetem a helyszínt a hátam mögött, közben iszogatom az italomat is.
Azt állapítom meg, hogy nem változott olyan sokat ez a hely, mióta utoljára itt jártam. Van már neki jó egy-másfél hónapja is szerintem, mikor legutóbb beköszöntem ide, azelőtt viszont heti, kétheti rendszerességgel jártam, mert az akkori felhozatal lássuk be, rettentően finom volt. Elég szép summák ütötték a lányok markát is, ahogy az egész helyét.
Figyelem a műsort a távolból, közben nézegetem, hátha találok valaki ismerőst. Akár a táncosok közül, akár a lányaim közül – mert néhanapján azért ők is betévednek ide, nem túl válogatós egynéhányuk -, esetleg csak szimpla ismerősöket. Látok is egykettőt, de senki olyat, akihez szívesen hozzácsapódnék. Végül egy ismerős arc tűnik fel, ahogy nem messze sétálgat tőlem. Mikor közel ér a pulthoz, akkor kinyúlok kezemmel és megkocogtatom a vállát. Ha rám figyel, remélhetőleg fel fog ismerni. Elég sokszor ott ültem a bemutatói első sorában, ráadásul a magánszámokkal sem fukarkodtam, elég bőkezű voltam. Valószínűleg jobban, mint mások. Bár mi tagadás, olyan műsorban is volt részem, amire panaszkodni még csak legmerészebb álmaimban sem mertem volna. Az egyik ok, ami miatt vissza jártam, az ő volt. – Szia Feyre. Felismersz még? – kérdezem tőle kíváncsian. Kinézetre nem sokat változtam, és azt se hiszem, hogy mások ilyen gyakorisággal, mint én még egy hónappal ezelőttig. – Sietsz valahova esetleg? – nem úgy tűnt a lépéseiből, de őszintén, Feyre nem nagyon tűnt sosem annak a nagyon kapkodós személynek. Talán pont ez az, amit annyira imádtam benne korábban is. Sőt, tuti, hogy ezt.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Vas. Jan. 07, 2018 9:01 pm
  

Nem túl mozgalmas a mai este a bárban, bár az okát nem tudnám pontosan megmondani. Lehet, hogy az embereknek pont mostanra fogyott el a pénze, vagy csak nincsenek megelégedve a mai felhozatallal… Ki tudja. Persze, ez még nem jelenti azt, hogy az ürességtől kongana a bár, de az egyes kifutók előtt határozottan kevesebb vendéget látok ücsörögni, mint máskor. Ma én sem dolgozom teljes műszakban, mert a kevés vendég miatt igazából teljesen felesleges, hogy az összes lány porondon legyen, így annak érdekében, hogy addig is lefoglaljam magam, segítek Lin-nek, aki épp a pultban tart leltározást, miközben Sarah ellátja a felszolgáló feladatát. Nekem sincs túl komoly feladatom, igazából csak írom az adatokat, amiket Lin sorol. Ezért sem meglepő, hogy idővel elkezdek unatkozni, és a gondolataim ide-oda szaladnak. Caleb ma nincs bent, valami üzleti megbeszélésen volt egész nap, és azt mondta, szeretné kipihenni magát utána, aminek, az igazat megvallva, nem örülök különösebben. Jobb lett volna vele tölteni a délelőttöt… De, ha nem, hát nem, majd legközelebb. Annak örömére pedig, hogy ma nem kell illegetnem magam a színpadon, egyszerű, utcai ruhában feszítek: fekete farmer, kényelmes világoszöld póló, és egy magassarkú csizma. A sminkem sincs most eltúlozva, mert felesleges lenne.
Lin épp bediktálja az utolsó tételt, mire egy halk sóhajjal teszem le a tollat, és ekkor valaki megkocoktatja a vállamat. Kicsit értetlenül pillantok hátra, majd meglátom a férfi arcát, és pár másodperc múlva felderülök.
- Á, szia Den - köszönök neki mosolyogva. - Persze, hogy emlékszem rád, hogy is felejthetné el az ember a leglelkesebb vendégét?
Tény és való, kevés annyira fix kuncsaftom van itt, mint Denver. Jó, ő sem tartozik a mindennapos vendégek közé, de azért egy héten egyszer biztosan találkoztam vele, és olyankor mindig meglepően busás borravaló ütötte a markomat. Viszont, az is igaz, hogy régen láttam.
- Mi újság veled? Csak nem meguntál minket? - teszem fel félkomolyan a kérdést, hiszen amióta itt dolgozom, még egyszer sem tarott ennyire hosszú szünetet két látogatása között, ez pedig feledtébb különös.
Vissza az elejére Go down
Denver Arden Martel
avatar
Szolgáltatók

Avataron : Jared Leto
Kor : 32

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Vas. Jan. 07, 2018 10:12 pm
  

Valamilyen szinten reméltem, hogy össze fogok futni Fayjel ilyen vagy olyan módon. Ismerek én itt sok mindenkit, hisz régóta járok erre a helyre, de benne valami mégis megfogott és nem véletlenül esett rá többször is a választásom. Bár az való igaz, hogy ilyen felszerelésben, mint amiben most van, nem nagyon szoktam látni. Nem mintha bármi bajom lenne, mert egyébként ez is kellően jól áll rajta. De gondolom, akkor jelen pillanatban nem dolgozik. Ez a gondolat mondjuk hamar kimegy a fejemből, mert akkor miért lenne itt? Az is egyszerű megoldás, hogy most végzett vagy most fog menni átöltözni. Mindenesetre nem akarom én megzavarni semmiben, csak gondoltam ráköszönök már. Nem volt annyira kisminkelve sem, mint szokott, de ahogy a ruha, úgy ezzel sincs semmi. Felismertem, nem? Ismertem olyanokat, akik sminkkel bombázóak voltak, de amint lekerült, mintha a Loch Ness-i szörnyet láttam volna. Bár előbbi is lehet azért tűnt úgy, mert nagyon lealjasodtam piálás tekintetében.
Szerencsére hamar látom a felismerést a szemeiben. Szavain elnevetem magam, és bólintok párat. Bizony, ez vagyok én. – Mit mondjak? Van miért lelkesnek lenni – felelem neki még mindig jókedvűen. Tudja jól Fey, hogy jó teste van, máskülönben nem lenne itt. Érdekes is lenne egy önbizalomhiányos sztripper…
- Megunni? Ugyan, dehogy – legyintek szabad kezemmel, majd belekortyolok a whiskybe és folytatom. – Csak nem akadt túl sok időm így az év végén. Sok mindent kellett felügyelni, rendezni az elvarratlan szálakat, és eléggé le lettem szívva. Értsd ezt, ahogy akarod, valószínűleg igaz lesz – avatom be elég felületesen a dolgokba, a végén újfent elnevetve magamat. Ha jól rémlik, mondtam neki, hogy mivel foglalkozok, de nem vennék rá mérget. Főként, mert nem nagyon szoktam efelől titkolózni, hisz nincsen rá semmi okom. Ez a munkám, és szeretem csinálni, akinek meg nem tetszik, annak nem tetszik. Nem különösebben érdekel. Bár általában ezek az emberek azok, akik hogyha több pénzük lenne, készséggel vennék igénybe a lányim szolgáltatását…
- Na és feléd minden rendben? Mi ez a kihaltság ma? – nézek körbe. Általában dugig szokott lenni ez a hely, de lehet hogy csak rossz időpontban jöttem. Most is vannak bent emberek, nem azt mondom, a pultnál sem véletlenül kaptam meg kisebb várakozás után az italomat, de nem az a nagy pörgés van, amihez szoktam. – Egyébként dolgozol most, vagy hogyhogy itt vagy? Már a jelenlegi ruhád miatt a kíváncsiság – pontosítok kicsit, hogy érthesse, miért kérdezem ezt tőle. Időközben felé nyújtom a poharamat, hogy ha kér belőle, akkor csak nyugodtan. Hogy a kérdésemnek van-e másik oka is… nos. Majd kiderül.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Hétf. Jan. 08, 2018 8:51 am
  

Den - vagy ahogy a hecc kedvéért olykor szólítom, Dev - elég jellegzetes figura itt, a klubban, talán valamelyest ki is lóg a vendégeink közül. Jóllehet, közel sem ő az egyetlen jó anyagi helyzettel megáldott férfi, aki gyakorta teszi itt tiszteletét, ám az ilyenek többsége elég hamar választ magának egy kedvenc táncosnőt, akit aztán minden földi jóval, és főleg sok-sok pénzzel elhalmoz.
Ezzel szemben, amennyire hallottam, Den ilyen szempontból nem válogatós, minden lánnyal bőkezű, akivel csak összesodorja itt az élet az adott műszakban. Nem véletlen, hogy sokan belelkesednek, amikor meglátják. Én is kedvelem őt, persze, de azért közel sem mondanám, hogy rajonganék érte. Egyszerűen azért, mert az ilyesmit nem adom könnyen. Mivel Caleb a szeretőm, igencsak nehéz engem lenyűgözni, ezt az okot azonban sosem vertem nagy dobra. Éppen ezért, a lányok egy része számító jégkirákynőnek tart engem, ám ez nem tud különösebben zavarni.
- Ezt jó hallani - biccentek. Hallgatom a magyarázatát, majd finoman bólintok. Végül is, érthető.
Akárcsak nálunk, az escort körökben is ez lehetett az év legforgalmasabb időszaka, amikor karácsonykor és annak környékén sok magányos férfi dönt úgy, hogy egy táncot lejtő meztelen nő látványa a legtökéletesebb búfelejtő - amellett a jó néhány pohárnyi kísérő mellett, amit ilyenkor hajlamosak elfogyasztani.
- Értem, mire gondolsz - nevetem el magam egy kissé.
Minden rendben - felelem a kérdésére telesen őszintén, hiszen valóban nincs okom panaszra.
Jól megy a munka, a főnököm elégedett a teljesítményemmel, a fizetésem se rossz, szóval nem sír a szám széle. Régen voltam már ennyire elégedett az életem jelenlegi állásával, azt hiszem.
- Ez egy nagyon jó kérdés… Arra gyanakszom, hogy mindenki elverte a pénzét karácsonyi ajándékokra - mondom az első dolgot, ami eszembe jut a kihaltsággal kapcsolatban, de persze, ez távolról sem jelenti azt, hogy biztosan igazam van.
Sok oka lehet annak, hogy most kevesen teszik itt tiszteletüket, de remélem, januárban visszaáll a régi rend.
- Igen, dolgozom - felelem. - De annyira kevesen vannak, hogy bőven elég, ha kevesebb táncosunk van most porondon. Ezért is segítettem Lin-nek… - aki eközben megfogta a leltári lapot, és eltűnt valahol a balfenéken, alighanem az egyik hátsó, irodaszerű helyiségbe, hogy folytassa az adminisztrátori teendőit. Nem veszem el a kezéből a poharat, hagyom, hogy ő fogyassza el, amit vett magának, nem azért, mert sajnálnám tőle, csak most nem kívánom az erős italt.
Vissza az elejére Go down
Denver Arden Martel
avatar
Szolgáltatók

Avataron : Jared Leto
Kor : 32

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Hétf. Jan. 08, 2018 1:47 pm
  

Nem kicsit vártam már, hogy az év végi hajtásnak egyszer vége szakadjon. Volt ugyan szabadidőm, de egyáltalán nem annyi, amit szerettem volna. A karácsony napján ahelyett, hogy elcsendesedtek volna a dolgok, csak még többen akarták egy szép lánnyal eltölteni a napjukat. Nem köteleztem senkit sem arra közülök, hogy jöjjön be dolgozni, de azért azt is elhintettem, hogy ebben az időszakban több is fogja ütni a markukat, ha bevállalják. Sokan éltek a lehetőséggel és inkább a családjukkal töltötték az időt, esetleg kiruccantak erre a néhány napra valahova külföldre. De körülbelül ugyanennyien be is néztek karácsony valamennyi napján. Főként az olyanok, mint én, akik nem verik annyira nagydobra ezt a karácsonyi kavalkádot. Felesleges lenne. Nincsen családom, akivel ezt megoszthatom, egyedül a lányok, akiket annak tekintek. Na meg időközben egyik napra átugrottam Tacomába is, hogy ott megnézzem, hogy van a barátosném. De visszaérve folytatódott a hajtás, szilveszter pedig végképp nem volt kivétel alóla. Az év eleje viszont nyugis, ahogy szokott lenni, ezért nyugodtan mentem el néhány napra.
- Tényleg, ha már karácsonyi ajándékok. Milyen volt a forgalom ekkor? – kérdezem kíváncsian. Tavaly sem volt már rá panasz, de ezt az évet magától értetődően ki kellett most hagynom. Mikor nem kér a whiskymből, én magam kortyolok bele, de mivel alig van benne valami, inkább felhajtom és lerakom a pultra a poharat. Hallgatom, amit mond, és el is gondolkozom. Fél szemmel kicsit körbenézek, majd megköszörülöm a torkom – a whisky mégis több volt, mint ahogy számoltam -, és újra a nőre emelem a tekintetem. – Na és kapható vagy egy kis magánműsorra is, vagy inkább végzed a leltározást? Vagy akármit is csináltok most – kérdezem tőle mosolyogva. Várható volt, hogy ez a kérdés felkerül előbb vagy utóbb. Afelől nem lehet kétsége, hogy mint mindig, most is bőkezűen érkeztem. Mégiscsak kihagytam egy szűk másfél hónapot, de tervezek ám visszatérni ide. – Egyébként ki az a szöszi, aki épp a rúdon forog? Nem láttam még őt korábban, mostanában kezdhetett – biccentek a fő színpad felé, ahol a leányzó elég gyakorlott mozdulatokkal dobálja le magáról a ruháit. Nem véletlenül van ott a jelenlegi bár populációjának körülbelül 75%-a és nyálcsorgatva figyelik, amit művel. Azt sejtem, hogy nem kezdő, de a lényegen nem változtat. Hm… ha belegondolok, egy dupla műsor sem lenne olyan rossz ötlet. Idejét sem tudom már, mikor volt erre utoljára példa. Mármint a báron belülre értve természetesen. Szerencsére a lányaim is elég bevállalósak tudnak lenni alkalomadtán, és értik is a dolgukat. Valahogy mégis mindig sikerül visszatalálnom ide.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Hétf. Jan. 08, 2018 2:15 pm
  

- Nem tudom, tavaly milyen lehetett, de idén mindhárom nap teltházunk volt. Nem csak itt, a magánszobák is tele voltak - emlékszem vissza, mert idén először - tekintve, hogy januárban érkeztem - én is megtapasztalhattam, milyen is egy sztriptízbárban karácsonyozni.
Mivel a szüleimmel úgyis kerüljük egymást, mint más a pestist, nem volt kérdés, hogy semmi dolgom sem lesz az ünnepnapok alkalmával, így szívesen bevállaltam egy-egy műszakot. Ha őszinte akarok lenni, valahol kicsit szomorú volt látni, hogy mennyi magányos ember tér be ide ilyenkor, de… Azt is el kell ismernem, hogy megvolt ennek az előnyös oldala is. A pénztárcánk tekintetében mindenféleképpen.
- Szerintem már befejeztük - felelem - A papírmunka részét jobb szereti egyedül csinálni. Szóval, ha szeretnéd, belefér. Van esetleg olyan szerelés, amit látni szeretnél? - teszem fel a kérdést, mert már vagyunk olyan “munkakapcsolatban”, hogy megengedjem neki azt a luxust, miszerint választhat, ha szeretne.
Annál is inkább, mert még én magam is csak utcai ruhában feszítek, szóval, nem sokáig tart átöltözni, és egy picit megerősíteni a sminkemet. Plusz, én is tudom, hogy ha bevállalom azt a cirka egy órát, amit egy ilyen magánműsor szokott jelenteni, akkor szép summát vihetek haza reggel, ami, nézzünk szembe a tényekkel, mindig jól jön. Én legalábbis nem láttam még olyan embert, aki azért panaszkodott volna, hogy túlságosan is sok pénze van.
Követem Den pillantását, ahogy a rúdon vonagló szőkeséget megemlíti.
- Azt hiszem, Alexisnek hívják - felelem, bár ebben nem vagyok teljesen biztos.
Ennek az az egyszerű oka, hogy amióta itt dolgozik, csak ritkán találkoztunk, és akkor sem volt éppen barátkozós kedvében, meg az igazat megvallva, én sem. Van az úgy, hogy két lány nem jön ki egymással, ebből még nem lesz nagy probléma. Legfeljebb megkérem Calebet, hogy a lehető legtöbb alkalommal ne ugyanabban az idősávban dolgozzunk, és kész. Szerintem, már amennyire ismerem,ebbe könnyen bele fog egyezni.
Vissza az elejére Go down
Denver Arden Martel
avatar
Szolgáltatók

Avataron : Jared Leto
Kor : 32

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Hétf. Jan. 08, 2018 3:10 pm
  

- Tavaly is ugyanez volt. Már majdhogynem sorban kellett állni – jegyzem meg mellékesen. A tavalyt nyilván 2016-ra értem, de ez most nem lényeges, magától értetődő. Alig kezdődött el az új év, és kelleni fog egy kis idő – mondjuk a hónap feléig -, mire ez rendesen realizálódik bennem is. A hely színvonala viszont örülök, hogy nem változott. Hogy az mennyire szomorú vagy szánalmas, hogy valaki itt tölti a karácsonyt, egyéni megítélés teljes mértékben… Engem nem különösebben érdekel mások véleménye, viszont azt is tudom, hogy sokan csak sunyiban járnak ide be, nehogy valami ismerősük meglássa őket. Az túlzás, hogy sokan, de akadnak ilyenek is.
- Hm… Mit ajánlasz, amit már rég láttam rajtad? Esetleg amit még nem? Vagy hagyjam rád és a meglepetés erejére? – nagyon kedvencem nincsen igazából, hisz minden jól áll rajta. De ha nagyon választanom kéne, akkor tényleg vagy egy újabb legyen, vagy pedig ami már jó néhány hónappal ezelőtt volt rajta. Úgy is szép lassan le fog kerülni róla, a végcél tehát ugyanaz. A felvezetésnek pedig elég nagy mestere, a hülye is belátja ezt.
- Áh, akkor nem ismered őt különösebben, értem. Pedig még egy olyan lehetőséget is felajánlottam volna, hogy gyertek mindketten. De nem vagyok telhetetlen – nevetek fel halkan.
- Kikérek még egy whiskyt, utána mehetünk is. Mégis jobban tudod, melyik szoba szabad – ha nem látok ellenvetést, akkor pedig meg is teszem, ugyanebből kérek még egy keveset, aztán felállok a bárszékről és követem Feyt, amerre csak vezet. Közben szememmel körbe-körbe tekintek, a felhozatalt kíváncsian tekintve körbe. Most még rájuk is marad a figyelmemből, de amint Fey is átöltözik, nem hinném, hogy képes leszek másvalakire figyelni, mint csak rá. Való igaz, a többi lányt is megajándékoztam már néhanapján egy-egy nagyobb borravalóval, de közel sem jártam hozzájuk annyiszor, mint Feyhez. Bár ennek ő szerintem csak örül, hogy nem kell nagyon osztozkodnia a pénzemen. És tekintve, hogy most milyen szerelésben van, meg mekkora a forgalom, még jól is fog jönni neki ez a kis plusz, amit majd hazavihet a munkaideje végén.
Amint elérünk valami szabad szobába, kényelembe is helyezem magam, kezemben továbbra is a whiskyvel. Mire visszaér, már nagy eséllyel ez is el fog tűnni, de addig bizony kiélvezem az utolsó cseppig. És türelemmel várom, hogy visszatérjen.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Kedd Jan. 09, 2018 7:45 pm
  

- Ezt teszi az emberekkel a magány - állapítom meg, már, ami a férfiakat illeti, ugyebár.
Nőket ritkábban láttam betévedni ilyen, vagy ehhez hasonló helyekre, de nem tartom kizártnak, hogy közöttük is akadna, aki efféle helyen érezi jól magát a szeretet ünnepén. Furcsa, de nem elképzelhetetlen. De, mint Den-től megtudom, ezek szerint, itt minden ilyen alkalom csúcsforgalmat vonz be. Lehet, ezt nem ártana megjegyeznem arra az esetre, ha megszorulnék, bár úgy gondolom, hogy eddig elég jól állok.
- Szerintem van még olyan, amit nem láttál rajtam - felelem, és eszembe is jut az egyik legújabb összeállításom, amit hálaadás környékén kaptam Caleb-től, mert viccesnek tartotta. Hát, most itt az ideje, hogy kipróbáljam a gyakorlatban is.
- Lehetsz telhetetlen, ha akarsz, de akkor a többi vendéget fosztod meg a szórakozásuktól - nevetem el magam, pedig tudom, hogy nem mondok valótlant.
A többi lány nem hiszem, hogy úgy meg tudná őrizni a figyelmet, mint Alexis. Hiába, ha valaki jó abban, amit csinál, azt el kell ismerni. Én pedig még csak egy éve dolgozom sztriptízesként, nincs akkora tapasztalatom, mint neki. Szóval, most örülök, hogy Den mégis inkább rám szavaz, és nem a rúdon pörgő-forgó szőkeségre.
Rendben, az ötös szoba biztos szabad - adok neki egy tippet - Ott találkozunk.
Azzal fogom magam, és megyek is átöltözni, sminkelni, meg ehhez hasonlók. A kép teljessége kedvéért még azt a két pom-pomot is előveszem a szekrényemből, ami szintén a jelmez részét képezi, de nem kötelező eleme. A hajamat egy szalaggal kötöm lófarokba, hogy még inkább passzoljon a cheerleader imidzshez, amit most próbálok megvalósítani. Remélem, Den-nek is tetszeni fog. Is? Szerintem ezt még senki nem látta rajtam, csak Caleb… Ő meg úgyis hamar megszabadírott tőle, szóval nem hiszem, hogy ez számítana.
Úgy húsz perc múlva lépek be az ötös szobába, ahol Den úgy tűnik, már el is kezdte a “bemelegítést” a whiskyvel.
Hogy tetszik? - csukom be magam mögött az ajtót, majd körbeforgok előtte, hogy alaposan megszemlélhesse a végeredményt.
Vissza az elejére Go down
Sponsored content


TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
  

Vissza az elejére Go down
Pult (Pink Pitbull Bar)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Pink Pitbull Bar
-
Ugrás: