HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Pult (Pink Pitbull Bar)

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Pult (Pink Pitbull Bar)
Szer. Jan. 04, 2017 11:12 pm
  Leander :: Jackie :: Dwayne
Vissza az elejére Go down
Denver Arden Martel
avatar
Inaktív

Avataron : Jared Leto
Kor : 33

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Vas. Jan. 07, 2018 5:19 pm
  

Feyre & Den

Ahogy mindig, most is gyalog tettem meg az utat ide. Főként, mert ismerem magamat, hogy legalább egy feles így is úgy is le fog csúszni, legkevésbé sem érdekelve, hogy mennyibe kerülnek. Az ilyen helyre az ember amúgy is azért jön, hogy szórja a pénzt, nekem meg lássuk be, bőven van miből. Belépek a bárba, a kint honoló sötétség után kellemes változás a benti fények garmadája. Felnézek a rúdon vonagló lányra, akit ha belepusztulok sem tudok beazonosítani, láttam-e már vagy sem. Áh, ez most lényegtelen. Először a pia.
Fél percet kellett csak várnom, mire rám került a sor és ki tudott szolgálni a csapos. Öltözékemben nem volt semmi kirívó, de nem is nekem kell itt annak lennem. Bár ahogy azt sokan tudják, szeretek adni magamra, szóval azért mégiscsak valami igényesebb darabot kaptam magamra. Persze mindezt úgy, hogy a stílusomat megtartom. Kérek kapásból a legjobb whiskyjükből, amint megkapom, már kézbe is veszem, és belekortyolok, de ahelyett hogy lehúznám, csak finoman ízlelgetem. Ha shotot akarok inni, akkor inkább megyek a vodkával, de ez jobban illik hozzám, na meg jobban is szeretem. Nézegetem a helyszínt a hátam mögött, közben iszogatom az italomat is.
Azt állapítom meg, hogy nem változott olyan sokat ez a hely, mióta utoljára itt jártam. Van már neki jó egy-másfél hónapja is szerintem, mikor legutóbb beköszöntem ide, azelőtt viszont heti, kétheti rendszerességgel jártam, mert az akkori felhozatal lássuk be, rettentően finom volt. Elég szép summák ütötték a lányok markát is, ahogy az egész helyét.
Figyelem a műsort a távolból, közben nézegetem, hátha találok valaki ismerőst. Akár a táncosok közül, akár a lányaim közül – mert néhanapján azért ők is betévednek ide, nem túl válogatós egynéhányuk -, esetleg csak szimpla ismerősöket. Látok is egykettőt, de senki olyat, akihez szívesen hozzácsapódnék. Végül egy ismerős arc tűnik fel, ahogy nem messze sétálgat tőlem. Mikor közel ér a pulthoz, akkor kinyúlok kezemmel és megkocogtatom a vállát. Ha rám figyel, remélhetőleg fel fog ismerni. Elég sokszor ott ültem a bemutatói első sorában, ráadásul a magánszámokkal sem fukarkodtam, elég bőkezű voltam. Valószínűleg jobban, mint mások. Bár mi tagadás, olyan műsorban is volt részem, amire panaszkodni még csak legmerészebb álmaimban sem mertem volna. Az egyik ok, ami miatt vissza jártam, az ő volt. – Szia Feyre. Felismersz még? – kérdezem tőle kíváncsian. Kinézetre nem sokat változtam, és azt se hiszem, hogy mások ilyen gyakorisággal, mint én még egy hónappal ezelőttig. – Sietsz valahova esetleg? – nem úgy tűnt a lépéseiből, de őszintén, Feyre nem nagyon tűnt sosem annak a nagyon kapkodós személynek. Talán pont ez az, amit annyira imádtam benne korábban is. Sőt, tuti, hogy ezt.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Vas. Jan. 07, 2018 9:01 pm
  

Nem túl mozgalmas a mai este a bárban, bár az okát nem tudnám pontosan megmondani. Lehet, hogy az embereknek pont mostanra fogyott el a pénze, vagy csak nincsenek megelégedve a mai felhozatallal… Ki tudja. Persze, ez még nem jelenti azt, hogy az ürességtől kongana a bár, de az egyes kifutók előtt határozottan kevesebb vendéget látok ücsörögni, mint máskor. Ma én sem dolgozom teljes műszakban, mert a kevés vendég miatt igazából teljesen felesleges, hogy az összes lány porondon legyen, így annak érdekében, hogy addig is lefoglaljam magam, segítek Lin-nek, aki épp a pultban tart leltározást, miközben Sarah ellátja a felszolgáló feladatát. Nekem sincs túl komoly feladatom, igazából csak írom az adatokat, amiket Lin sorol. Ezért sem meglepő, hogy idővel elkezdek unatkozni, és a gondolataim ide-oda szaladnak. Caleb ma nincs bent, valami üzleti megbeszélésen volt egész nap, és azt mondta, szeretné kipihenni magát utána, aminek, az igazat megvallva, nem örülök különösebben. Jobb lett volna vele tölteni a délelőttöt… De, ha nem, hát nem, majd legközelebb. Annak örömére pedig, hogy ma nem kell illegetnem magam a színpadon, egyszerű, utcai ruhában feszítek: fekete farmer, kényelmes világoszöld póló, és egy magassarkú csizma. A sminkem sincs most eltúlozva, mert felesleges lenne.
Lin épp bediktálja az utolsó tételt, mire egy halk sóhajjal teszem le a tollat, és ekkor valaki megkocoktatja a vállamat. Kicsit értetlenül pillantok hátra, majd meglátom a férfi arcát, és pár másodperc múlva felderülök.
- Á, szia Den - köszönök neki mosolyogva. - Persze, hogy emlékszem rád, hogy is felejthetné el az ember a leglelkesebb vendégét?
Tény és való, kevés annyira fix kuncsaftom van itt, mint Denver. Jó, ő sem tartozik a mindennapos vendégek közé, de azért egy héten egyszer biztosan találkoztam vele, és olyankor mindig meglepően busás borravaló ütötte a markomat. Viszont, az is igaz, hogy régen láttam.
- Mi újság veled? Csak nem meguntál minket? - teszem fel félkomolyan a kérdést, hiszen amióta itt dolgozom, még egyszer sem tarott ennyire hosszú szünetet két látogatása között, ez pedig feledtébb különös.
Vissza az elejére Go down
Denver Arden Martel
avatar
Inaktív

Avataron : Jared Leto
Kor : 33

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Vas. Jan. 07, 2018 10:12 pm
  

Valamilyen szinten reméltem, hogy össze fogok futni Fayjel ilyen vagy olyan módon. Ismerek én itt sok mindenkit, hisz régóta járok erre a helyre, de benne valami mégis megfogott és nem véletlenül esett rá többször is a választásom. Bár az való igaz, hogy ilyen felszerelésben, mint amiben most van, nem nagyon szoktam látni. Nem mintha bármi bajom lenne, mert egyébként ez is kellően jól áll rajta. De gondolom, akkor jelen pillanatban nem dolgozik. Ez a gondolat mondjuk hamar kimegy a fejemből, mert akkor miért lenne itt? Az is egyszerű megoldás, hogy most végzett vagy most fog menni átöltözni. Mindenesetre nem akarom én megzavarni semmiben, csak gondoltam ráköszönök már. Nem volt annyira kisminkelve sem, mint szokott, de ahogy a ruha, úgy ezzel sincs semmi. Felismertem, nem? Ismertem olyanokat, akik sminkkel bombázóak voltak, de amint lekerült, mintha a Loch Ness-i szörnyet láttam volna. Bár előbbi is lehet azért tűnt úgy, mert nagyon lealjasodtam piálás tekintetében.
Szerencsére hamar látom a felismerést a szemeiben. Szavain elnevetem magam, és bólintok párat. Bizony, ez vagyok én. – Mit mondjak? Van miért lelkesnek lenni – felelem neki még mindig jókedvűen. Tudja jól Fey, hogy jó teste van, máskülönben nem lenne itt. Érdekes is lenne egy önbizalomhiányos sztripper…
- Megunni? Ugyan, dehogy – legyintek szabad kezemmel, majd belekortyolok a whiskybe és folytatom. – Csak nem akadt túl sok időm így az év végén. Sok mindent kellett felügyelni, rendezni az elvarratlan szálakat, és eléggé le lettem szívva. Értsd ezt, ahogy akarod, valószínűleg igaz lesz – avatom be elég felületesen a dolgokba, a végén újfent elnevetve magamat. Ha jól rémlik, mondtam neki, hogy mivel foglalkozok, de nem vennék rá mérget. Főként, mert nem nagyon szoktam efelől titkolózni, hisz nincsen rá semmi okom. Ez a munkám, és szeretem csinálni, akinek meg nem tetszik, annak nem tetszik. Nem különösebben érdekel. Bár általában ezek az emberek azok, akik hogyha több pénzük lenne, készséggel vennék igénybe a lányim szolgáltatását…
- Na és feléd minden rendben? Mi ez a kihaltság ma? – nézek körbe. Általában dugig szokott lenni ez a hely, de lehet hogy csak rossz időpontban jöttem. Most is vannak bent emberek, nem azt mondom, a pultnál sem véletlenül kaptam meg kisebb várakozás után az italomat, de nem az a nagy pörgés van, amihez szoktam. – Egyébként dolgozol most, vagy hogyhogy itt vagy? Már a jelenlegi ruhád miatt a kíváncsiság – pontosítok kicsit, hogy érthesse, miért kérdezem ezt tőle. Időközben felé nyújtom a poharamat, hogy ha kér belőle, akkor csak nyugodtan. Hogy a kérdésemnek van-e másik oka is… nos. Majd kiderül.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Hétf. Jan. 08, 2018 8:51 am
  

Den - vagy ahogy a hecc kedvéért olykor szólítom, Dev - elég jellegzetes figura itt, a klubban, talán valamelyest ki is lóg a vendégeink közül. Jóllehet, közel sem ő az egyetlen jó anyagi helyzettel megáldott férfi, aki gyakorta teszi itt tiszteletét, ám az ilyenek többsége elég hamar választ magának egy kedvenc táncosnőt, akit aztán minden földi jóval, és főleg sok-sok pénzzel elhalmoz.
Ezzel szemben, amennyire hallottam, Den ilyen szempontból nem válogatós, minden lánnyal bőkezű, akivel csak összesodorja itt az élet az adott műszakban. Nem véletlen, hogy sokan belelkesednek, amikor meglátják. Én is kedvelem őt, persze, de azért közel sem mondanám, hogy rajonganék érte. Egyszerűen azért, mert az ilyesmit nem adom könnyen. Mivel Caleb a szeretőm, igencsak nehéz engem lenyűgözni, ezt az okot azonban sosem vertem nagy dobra. Éppen ezért, a lányok egy része számító jégkirákynőnek tart engem, ám ez nem tud különösebben zavarni.
- Ezt jó hallani - biccentek. Hallgatom a magyarázatát, majd finoman bólintok. Végül is, érthető.
Akárcsak nálunk, az escort körökben is ez lehetett az év legforgalmasabb időszaka, amikor karácsonykor és annak környékén sok magányos férfi dönt úgy, hogy egy táncot lejtő meztelen nő látványa a legtökéletesebb búfelejtő - amellett a jó néhány pohárnyi kísérő mellett, amit ilyenkor hajlamosak elfogyasztani.
- Értem, mire gondolsz - nevetem el magam egy kissé.
Minden rendben - felelem a kérdésére telesen őszintén, hiszen valóban nincs okom panaszra.
Jól megy a munka, a főnököm elégedett a teljesítményemmel, a fizetésem se rossz, szóval nem sír a szám széle. Régen voltam már ennyire elégedett az életem jelenlegi állásával, azt hiszem.
- Ez egy nagyon jó kérdés… Arra gyanakszom, hogy mindenki elverte a pénzét karácsonyi ajándékokra - mondom az első dolgot, ami eszembe jut a kihaltsággal kapcsolatban, de persze, ez távolról sem jelenti azt, hogy biztosan igazam van.
Sok oka lehet annak, hogy most kevesen teszik itt tiszteletüket, de remélem, januárban visszaáll a régi rend.
- Igen, dolgozom - felelem. - De annyira kevesen vannak, hogy bőven elég, ha kevesebb táncosunk van most porondon. Ezért is segítettem Lin-nek… - aki eközben megfogta a leltári lapot, és eltűnt valahol a balfenéken, alighanem az egyik hátsó, irodaszerű helyiségbe, hogy folytassa az adminisztrátori teendőit. Nem veszem el a kezéből a poharat, hagyom, hogy ő fogyassza el, amit vett magának, nem azért, mert sajnálnám tőle, csak most nem kívánom az erős italt.
Vissza az elejére Go down
Denver Arden Martel
avatar
Inaktív

Avataron : Jared Leto
Kor : 33

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Hétf. Jan. 08, 2018 1:47 pm
  

Nem kicsit vártam már, hogy az év végi hajtásnak egyszer vége szakadjon. Volt ugyan szabadidőm, de egyáltalán nem annyi, amit szerettem volna. A karácsony napján ahelyett, hogy elcsendesedtek volna a dolgok, csak még többen akarták egy szép lánnyal eltölteni a napjukat. Nem köteleztem senkit sem arra közülök, hogy jöjjön be dolgozni, de azért azt is elhintettem, hogy ebben az időszakban több is fogja ütni a markukat, ha bevállalják. Sokan éltek a lehetőséggel és inkább a családjukkal töltötték az időt, esetleg kiruccantak erre a néhány napra valahova külföldre. De körülbelül ugyanennyien be is néztek karácsony valamennyi napján. Főként az olyanok, mint én, akik nem verik annyira nagydobra ezt a karácsonyi kavalkádot. Felesleges lenne. Nincsen családom, akivel ezt megoszthatom, egyedül a lányok, akiket annak tekintek. Na meg időközben egyik napra átugrottam Tacomába is, hogy ott megnézzem, hogy van a barátosném. De visszaérve folytatódott a hajtás, szilveszter pedig végképp nem volt kivétel alóla. Az év eleje viszont nyugis, ahogy szokott lenni, ezért nyugodtan mentem el néhány napra.
- Tényleg, ha már karácsonyi ajándékok. Milyen volt a forgalom ekkor? – kérdezem kíváncsian. Tavaly sem volt már rá panasz, de ezt az évet magától értetődően ki kellett most hagynom. Mikor nem kér a whiskymből, én magam kortyolok bele, de mivel alig van benne valami, inkább felhajtom és lerakom a pultra a poharat. Hallgatom, amit mond, és el is gondolkozom. Fél szemmel kicsit körbenézek, majd megköszörülöm a torkom – a whisky mégis több volt, mint ahogy számoltam -, és újra a nőre emelem a tekintetem. – Na és kapható vagy egy kis magánműsorra is, vagy inkább végzed a leltározást? Vagy akármit is csináltok most – kérdezem tőle mosolyogva. Várható volt, hogy ez a kérdés felkerül előbb vagy utóbb. Afelől nem lehet kétsége, hogy mint mindig, most is bőkezűen érkeztem. Mégiscsak kihagytam egy szűk másfél hónapot, de tervezek ám visszatérni ide. – Egyébként ki az a szöszi, aki épp a rúdon forog? Nem láttam még őt korábban, mostanában kezdhetett – biccentek a fő színpad felé, ahol a leányzó elég gyakorlott mozdulatokkal dobálja le magáról a ruháit. Nem véletlenül van ott a jelenlegi bár populációjának körülbelül 75%-a és nyálcsorgatva figyelik, amit művel. Azt sejtem, hogy nem kezdő, de a lényegen nem változtat. Hm… ha belegondolok, egy dupla műsor sem lenne olyan rossz ötlet. Idejét sem tudom már, mikor volt erre utoljára példa. Mármint a báron belülre értve természetesen. Szerencsére a lányaim is elég bevállalósak tudnak lenni alkalomadtán, és értik is a dolgukat. Valahogy mégis mindig sikerül visszatalálnom ide.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Hétf. Jan. 08, 2018 2:15 pm
  

- Nem tudom, tavaly milyen lehetett, de idén mindhárom nap teltházunk volt. Nem csak itt, a magánszobák is tele voltak - emlékszem vissza, mert idén először - tekintve, hogy januárban érkeztem - én is megtapasztalhattam, milyen is egy sztriptízbárban karácsonyozni.
Mivel a szüleimmel úgyis kerüljük egymást, mint más a pestist, nem volt kérdés, hogy semmi dolgom sem lesz az ünnepnapok alkalmával, így szívesen bevállaltam egy-egy műszakot. Ha őszinte akarok lenni, valahol kicsit szomorú volt látni, hogy mennyi magányos ember tér be ide ilyenkor, de… Azt is el kell ismernem, hogy megvolt ennek az előnyös oldala is. A pénztárcánk tekintetében mindenféleképpen.
- Szerintem már befejeztük - felelem - A papírmunka részét jobb szereti egyedül csinálni. Szóval, ha szeretnéd, belefér. Van esetleg olyan szerelés, amit látni szeretnél? - teszem fel a kérdést, mert már vagyunk olyan “munkakapcsolatban”, hogy megengedjem neki azt a luxust, miszerint választhat, ha szeretne.
Annál is inkább, mert még én magam is csak utcai ruhában feszítek, szóval, nem sokáig tart átöltözni, és egy picit megerősíteni a sminkemet. Plusz, én is tudom, hogy ha bevállalom azt a cirka egy órát, amit egy ilyen magánműsor szokott jelenteni, akkor szép summát vihetek haza reggel, ami, nézzünk szembe a tényekkel, mindig jól jön. Én legalábbis nem láttam még olyan embert, aki azért panaszkodott volna, hogy túlságosan is sok pénze van.
Követem Den pillantását, ahogy a rúdon vonagló szőkeséget megemlíti.
- Azt hiszem, Alexisnek hívják - felelem, bár ebben nem vagyok teljesen biztos.
Ennek az az egyszerű oka, hogy amióta itt dolgozik, csak ritkán találkoztunk, és akkor sem volt éppen barátkozós kedvében, meg az igazat megvallva, én sem. Van az úgy, hogy két lány nem jön ki egymással, ebből még nem lesz nagy probléma. Legfeljebb megkérem Calebet, hogy a lehető legtöbb alkalommal ne ugyanabban az idősávban dolgozzunk, és kész. Szerintem, már amennyire ismerem,ebbe könnyen bele fog egyezni.
Vissza az elejére Go down
Denver Arden Martel
avatar
Inaktív

Avataron : Jared Leto
Kor : 33

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Hétf. Jan. 08, 2018 3:10 pm
  

- Tavaly is ugyanez volt. Már majdhogynem sorban kellett állni – jegyzem meg mellékesen. A tavalyt nyilván 2016-ra értem, de ez most nem lényeges, magától értetődő. Alig kezdődött el az új év, és kelleni fog egy kis idő – mondjuk a hónap feléig -, mire ez rendesen realizálódik bennem is. A hely színvonala viszont örülök, hogy nem változott. Hogy az mennyire szomorú vagy szánalmas, hogy valaki itt tölti a karácsonyt, egyéni megítélés teljes mértékben… Engem nem különösebben érdekel mások véleménye, viszont azt is tudom, hogy sokan csak sunyiban járnak ide be, nehogy valami ismerősük meglássa őket. Az túlzás, hogy sokan, de akadnak ilyenek is.
- Hm… Mit ajánlasz, amit már rég láttam rajtad? Esetleg amit még nem? Vagy hagyjam rád és a meglepetés erejére? – nagyon kedvencem nincsen igazából, hisz minden jól áll rajta. De ha nagyon választanom kéne, akkor tényleg vagy egy újabb legyen, vagy pedig ami már jó néhány hónappal ezelőtt volt rajta. Úgy is szép lassan le fog kerülni róla, a végcél tehát ugyanaz. A felvezetésnek pedig elég nagy mestere, a hülye is belátja ezt.
- Áh, akkor nem ismered őt különösebben, értem. Pedig még egy olyan lehetőséget is felajánlottam volna, hogy gyertek mindketten. De nem vagyok telhetetlen – nevetek fel halkan.
- Kikérek még egy whiskyt, utána mehetünk is. Mégis jobban tudod, melyik szoba szabad – ha nem látok ellenvetést, akkor pedig meg is teszem, ugyanebből kérek még egy keveset, aztán felállok a bárszékről és követem Feyt, amerre csak vezet. Közben szememmel körbe-körbe tekintek, a felhozatalt kíváncsian tekintve körbe. Most még rájuk is marad a figyelmemből, de amint Fey is átöltözik, nem hinném, hogy képes leszek másvalakire figyelni, mint csak rá. Való igaz, a többi lányt is megajándékoztam már néhanapján egy-egy nagyobb borravalóval, de közel sem jártam hozzájuk annyiszor, mint Feyhez. Bár ennek ő szerintem csak örül, hogy nem kell nagyon osztozkodnia a pénzemen. És tekintve, hogy most milyen szerelésben van, meg mekkora a forgalom, még jól is fog jönni neki ez a kis plusz, amit majd hazavihet a munkaideje végén.
Amint elérünk valami szabad szobába, kényelembe is helyezem magam, kezemben továbbra is a whiskyvel. Mire visszaér, már nagy eséllyel ez is el fog tűnni, de addig bizony kiélvezem az utolsó cseppig. És türelemmel várom, hogy visszatérjen.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Kedd Jan. 09, 2018 7:45 pm
  

- Ezt teszi az emberekkel a magány - állapítom meg, már, ami a férfiakat illeti, ugyebár.
Nőket ritkábban láttam betévedni ilyen, vagy ehhez hasonló helyekre, de nem tartom kizártnak, hogy közöttük is akadna, aki efféle helyen érezi jól magát a szeretet ünnepén. Furcsa, de nem elképzelhetetlen. De, mint Den-től megtudom, ezek szerint, itt minden ilyen alkalom csúcsforgalmat vonz be. Lehet, ezt nem ártana megjegyeznem arra az esetre, ha megszorulnék, bár úgy gondolom, hogy eddig elég jól állok.
- Szerintem van még olyan, amit nem láttál rajtam - felelem, és eszembe is jut az egyik legújabb összeállításom, amit hálaadás környékén kaptam Caleb-től, mert viccesnek tartotta. Hát, most itt az ideje, hogy kipróbáljam a gyakorlatban is.
- Lehetsz telhetetlen, ha akarsz, de akkor a többi vendéget fosztod meg a szórakozásuktól - nevetem el magam, pedig tudom, hogy nem mondok valótlant.
A többi lány nem hiszem, hogy úgy meg tudná őrizni a figyelmet, mint Alexis. Hiába, ha valaki jó abban, amit csinál, azt el kell ismerni. Én pedig még csak egy éve dolgozom sztriptízesként, nincs akkora tapasztalatom, mint neki. Szóval, most örülök, hogy Den mégis inkább rám szavaz, és nem a rúdon pörgő-forgó szőkeségre.
Rendben, az ötös szoba biztos szabad - adok neki egy tippet - Ott találkozunk.
Azzal fogom magam, és megyek is átöltözni, sminkelni, meg ehhez hasonlók. A kép teljessége kedvéért még azt a két pom-pomot is előveszem a szekrényemből, ami szintén a jelmez részét képezi, de nem kötelező eleme. A hajamat egy szalaggal kötöm lófarokba, hogy még inkább passzoljon a cheerleader imidzshez, amit most próbálok megvalósítani. Remélem, Den-nek is tetszeni fog. Is? Szerintem ezt még senki nem látta rajtam, csak Caleb… Ő meg úgyis hamar megszabadírott tőle, szóval nem hiszem, hogy ez számítana.
Úgy húsz perc múlva lépek be az ötös szobába, ahol Den úgy tűnik, már el is kezdte a “bemelegítést” a whiskyvel.
Hogy tetszik? - csukom be magam mögött az ajtót, majd körbeforgok előtte, hogy alaposan megszemlélhesse a végeredményt.
Vissza az elejére Go down
Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Vas. Ápr. 01, 2018 10:53 am
  

játék vége


Leander :: Jackie :: Dwayne
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Vas. Júl. 08, 2018 1:38 pm
  

[Craig]

Ma délután úgy ébredtem, hogy semmi kedvem dolgozni. Nem a munkámmal van problémám, hiszen azt imádom, egyszerűen a munka tényéhez nem füllik a fogam. Vannak ilyen napok, de szerencsémre, ez nem sűrűn szokott velem előfordulni. Még az is eszembe jut, hogy beteget kellene jelentenem, és a nap hátralevő részét vásárolgatással tölteni. Fel is hívom a bárt, ezzel kapcsolatban, de aztán hamar meggondolom magam, mivel Lyn egyből azzal fogaja a hívásomat, hogy ma estére bejelentkezett hozzám valaki. Ettől a nyűgösség érzése rögtön elmúlik, és mindjárt lelkesebben készülődök a munkába.
Amikor beérek, ellenőrzöm a terembeosztást, majd gyorsan memorizálom annak a számát, ahová engem és a vendégemet beosztottak. A névnél csak egy monogram szerepel - ezt általában azok a vendégek kérik, akik szeretnék magukat a Pink Pitbull diszkréciójára bízni -, szóval a ma esti vendégem bárki lehet.
Ha már a farmerek a mai este témája, egy ahhoz passzoló szerelés van rajtam, annyi kis kiegészítéssel, hogy a csizmám sarka igencsak magas, a hajamat pedig ezúttal laza fonatba rendeztem. Valahol azt hallottam, hogy a cowgirl-öket egészen ártatlannak tartják, hát, akkor itt az ideje, hogy rá is játsszak erre a képzetre. A műsor kezdetéig, legalábbis.
- Jesszusom, már megint te? - emelem égbe a tekintetemet egy pillanatra, miközben becsukom magam mögött az ajtót.
Sok mindenkire számítottam - elvégre az elmúlt időszakban sikerült kialakítanom egy megfelelő vendégkört, ami ezeket a pribát órákat ki tudta fizetni -, de Craigra nem. Ő az a zsaru, aki időről-időre megpróbál kiszedni belőlem ezt-azt azokról a férfiakról, akik domina időszakomban a kuncsaftjaim közé tartoztak. Az, hogy érdekelte volna a lista, nem vagyok meglepve, azon viszont igen, hogy már harmadik alkalommal bukkan fel a környezetemben, pedig eddig egyértelműen kijelentettem, hogy sem a cigi, sem pedig a drog nem érdekel. Vajon most mivel rukkol elő?
A felbukkanásának meglehet az az előnye, hogy most nem feltétlen kell dolgoznom, hiszen tudom, hogy nem a rúdon történő teljesítményemre kíváncsi. Kényelmes léptekkel átszelem a szobát, majd helyet foglalok vele szemben a dohányzóasztal előtt várakozó puffon.  
- Ezúttal mire vagy kíváncsi, Craig? - kérdezem csevegő hangnemben. Nem mintha elárulnék neki bármit, de lehet, hogy a próbálkozása ezúttal is nagyon szórakoztató lesz.
Vissza az elejére Go down
Craig Malague
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Robbie Amell
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Vas. Júl. 08, 2018 2:17 pm
  

Ide-oda tologatom az aktáimat az asztalon és percről percre egyre jobban idegesít, hogy nem bírok tovább jutni. Az egyik aktát nyitom ki éppen, amelyik ügynél épp megakadtam. Egyetlen egy esélyem van, méghozzá Freyre. A problémám, hogy hiába ajánlok neki bármit, visszautasít.
Egy stresszlabdát kapok a kezembe és azt kezdem el a plafon felé dobálgatni, miközben azon gondolkozok, hogyan is tudnék belőle bármit is kihúzni. Kell lennie valaminek, amitől beszél. Pár perc dobálgatás után már a telefonhoz nyúlok és felhívom a bárt, ahol dolgozik. Lefoglalok egy szobát és kifejezetten őt kérem. Mivel biztosra akarok menni, így nem adom meg a nevem, csak a monogramom. Így elkerülhető, hogy esetleg nem jelenik meg.
Hiába keresgélek az adatbázisban, semmit sem találok róla. Épp Johnston bukkan fel az ajtómban azzal az idegesítő mosolyával. Hiába látom a szemem sarkából, nem nézek rá, remélhetőleg elmegy, mivel látja, hogy elfoglalt vagyok, de nem. Már azt érzékelem, hogy asztalom előtt áll és az aktámat maga felé fordította.
- Kicsi Joe? Már megint erre pazarlod az időd? - Néz rám felhúzott szemöldökkel, de csak sóhajtok egyet.
- Szerintem semmi közöd ahhoz, hogy mivel töltöm az időm. Mellesleg le akarom zárni ezt az ügyet. - Morgok rá, majd épp visszafordulnék a gép felé, amikor újból megszólal.
- Jutottál valamire? - Hangzik az újabb kérdés, de csak nem veszi észre, hogy zavar. Nagy levegő kifújás után újból felé fordulok.
- Nem. Itt ez a csaj. Freyre, de... - Nem bírtam befejezni a mondatomat, mert Johnston egyből közbe vágott.
- Uh, öcsém az a csaj... Olyan a teste... Lefogadom még annak is képes orgazmust okozni, aki deréktől lefele béna. - Látom a szemein a csillogást, gondolom nem egyszer volt nála. De legalább már megvan a megfelelő alany, akiről kikérdezhetem.
- Mit tudsz róla? Infó kéne tőle, de semmit sem fogad el... - Ráncolom össze a homlokomat, mert bosszant ez az egész.
- Hát te hülye vagy! Szerinted egy ilyen nő mit akarhat? Jó "rúdtáncos", ha érted mire gondolok... - Kacsint egyet és még kacérkodva vállom is üt. Hiába tenném fel a következő kérdésemet, már röhögve el is hagyja az irodám. Szóval szex kell neki...

Az órámra pillantva kapom magamra a zakómat és leoltva magam után a lámpát, becsukom az iroda ajtaját. Itt az idő, hogy végre megfelelő információkat szedjek ki belőle, a megfelelő módon.
Belépek a bárba és csak a monogramommal "jelentkezek" be. A nő el is magyarázza, hogy merre találom a szobát, ahova mennem kell, így afelé is veszem az irányt. Közben azért a szemem is végig fut egy-két csinos nőn, de most nem ezért vagyok itt. Vagyis részben igen. Azért csodálkozok magamon, hogy ilyenre fogom rávenni magam, mert egyáltalán nem az én stílusom ez.
A szobában üldögélve az órámat nézegetem, szinte percenként, hogy hol van már. Vajon rájött, hogy én vagyok az? Már épp állnék fel, mikor nyílik az ajtó.
- Késtél Cica! - Vetem oda neki elég titokzatos hangon, majd azért végig futtatom a szemeimet rajta. Talán tényleg igaza van Johnstonnak vele kapcsolatban, de meglátjuk mire megyek vele. Talán inkább készségesen válaszol a kérdéseimre csak ne jöjjek ide többet zaklatni őt.
- Kicsi Joe! Tudom, hogy ismered. Kell pár infó róla, ezúttal örülnék, ha valóban beszédes kedvedben lennél. - Dőlök előre, szinte farkas szemet nézve vele. Hangom hűvös de ugyanakkor titokzatos. Ő még nem tudja, hogy mire készülök az információ elérése érdekében.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Vas. Júl. 08, 2018 2:36 pm
  

Amikor meglátom Craiget a kanapé előtt állva - mintha épp távozni készült volna, de erre azért nem tenném le a nagyesküt -, megfordul a fejemben, hogy itt és most nyomok egy hátraarcot, és egyszerűen kisétálok innen. Bár nagyon mókás azzal húzni az agyát, hogy nem tud olyat ajánlani, ami engem is érdekelne, azért a második alkalommal már nagyon fárasztó volt. Most azonban… Mintha valami megváltozott volna. Nem tudom megfogalmazni, de tudom, hogy az uraság nem úgy szokott viselkedni, mint most. Nem mondom, egészen meglep, hogy most a szokottnál elegánsabban látom felöltözve a rendőr urat, aki eddig teljesen értelmetlen dolgokkal próbált meg engem megkörnyékezni. Gyanítom, ez ma sem lesz másként, de amikor Cicának szólít felszalad a szemöldököm.
- Mióta vagyunk ilyen bizalmas viszonyban, biztos úr? - kíváncsiskodom, majd szépen helyet foglalok vele szemben.
Félre értés ne essék, nincs vele problémám, ha a vendégeim becézgetnek, de minden idegszálammal érzem, hogy Craig most nem éppen ebben a szerepkörben akar tetszelegni. Nem, ő az a fajta, aki túlságosan is komolyan veszi a munkáját, és egy pillanatra sem képes lazítani. Meg lennék lepve, ha ennek az ellenkezője igaz volna. Ettől még láthatja rajtam, hogy szórakoztat ezzel a felbukkanásával, hiszen egyáltalán nem számítottam rá, hogy képes lesz idáig elmenni némi információmorzsáért cserébe. De, ha neki megéri azt a pénzt, amit leszurkolt ezért a pultnál, hát legyen. Beszélgessünk.
Szóval Kicsi Joe érdekli. Nem tartozik a legrégebbi ügyfeleim közé, pár hónappal azelőtt kezdett el járni hozzám, hogy felhagytam a domina szereppel, így nem sokszor találkoztam vele, amikor azonban igen, elég hosszú szeánszokat fizetett ki nekem - nem ritkán előre, és nem csak pénzzel, hanem különböző ajándékokkal is -. Az már az elejétől kezdve egyértelmű volt, hogy nem éppen legális forrásból gazdagodott meg, azonban én nem kérdezősködtem, hanem hagytam, ő fedje fel magát előttem.
- Nem sokat tudok neked mondani róla - viszonzom a pillantását - feltéve, ha nem a szubmisszív hajlamai érdekelnek, mert arról tudok mesélni.
De nem vagyok hülye, biztosan nem ez mozgatja meg Craig fantáziáját.
Vissza az elejére Go down
Craig Malague
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Robbie Amell
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Vas. Júl. 08, 2018 2:56 pm
  

Tény, ami tény, hogy már indulni készültem, de szerencsémre időben lépett be a szobába, így visszaültem a kanapéra. Meg kell hagyni még mindig jól néz ki és nem vallanám férfinak magam, ha hidegen hagyna ahogy kinéz.
Kicsit máshogy indítok most, hogy elbeszélgettem Johnstonnal. Pontosan tudom, hogy a nőnek mire fáj a foga azért, hogy információkat osszon meg velem. Legalábbis nagyon remélem, hogy sikerül csőbe húznom és dalolni fog végre.
- Nem tetszik? - Kacérkodok vele, lehet eddig túl feszült voltam, de nem szoktam ilyet csinálni. Sokkal jobban hajt az ügy és az, hogy a munka minél hamarabb és pontosabban legyen vége. Gondoltam, hogy nem akar semmit sem elmondani Kicsi Joe-ról. Megint ugyan ott tartunk, mint minden beszélgetésünknél. Nem jutunk egyről a kettőre, de azt hiszem, hogy most nem fog arra számítani, amit épp tenni akarok. Még kicsit húzom az időt, hátha megtörik, bár eddig nem úgy ismertem meg, hogy ezt könnyű lenne elérni.
- Ugyan már... Pontosan tudom, hogy sokkal többet tudsz az életéről, mint az ágyban lévő képességeiről. - Kicsit oldalra döntöm a fejemet, talán úgy tűnhetek, mint valami pszichopata, de mindent az ügy érdekében. Megragadtam ebben és kell a tovább lépés azért, hogy le tudjam zárni ezt.
Egy váratlan lépést teszek, mivel felállok és a háta mögé sétálok, kezeimet a vállára téve és a füléhez hajolok. Érezheti a meleg levegőt, amit a levegővételem következtében végig simít a nyakán.
- Tudod... Nem tűnsz ostoba libának, akivel ne lehetne üzletet kötni, úgy hogy mindketten jól járjunk. - Suttogom a fülébe úgy, hogy a kezeim a vállait simogatja, az egyik még lejjebb is csúszik a karján, hogyha engedi. Hangom még mindig titokzatos, ha azóta nem lökött volna el magától, akkor kiváncsi vagyok a reakciójára. Talán meg tudunk egyezni az információ cseréről.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Vas. Júl. 08, 2018 3:20 pm
  

- Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a szokásosnál is jobban az arcodra van írva, hogy rá vagy feszülve egy ügyre - közlöm egy vállvonás kíséretében - Máskor nem szoktál ennyire adni a megjelenésedre.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az ezt megelőző alkalmakkor rosszul öltözött lett volna, inkább úgy fogalmaznék, hogy sokkal kényelmesebb. Ez a zakós megoldás meg inkább elegánsnak mondható, amit eddig nem passzintottam össze a fejemben Craiggel. De tessék, tud ilyet is. Szép, Bár, engem ez még mindig nem hat meg különösebben. Nem néz ki rosszul, de sok jóképű férfi rohangál már akár ennek a bárnak a falai között is.
- Ezt honnan tudod olyan biztosan? Talán ő mondta? - nevetem el magam, mert valahol szórakoztató az ostobasága - Nem sokat tudsz a dominákról, gondolom. Tudod... - hajolok most én előre egy kicsit - Az, hogy esetleg kínzom őket, nem jelenti azt, hogy ágyba is bújok velük. Meglepő lehet a számodra, de a férfiak terén nagyon válogatós vagyok.
Az én hangom továbbra is nyugodt, sőt, talán még azt is megkockáztatom, hogy bájos, mintha csak egy kedves ismerősömmel beszélgtnék az időjárásről, nem pedig arról folytatnánk eszmecserét, hogy vajon mit tudok Seattle egyik legkeresettebb drogbárójáról.
Nem mondtam valótlant, hiszen valóban megválogatom, hogy milyen férfiakat engedek közelebb magamhoz annál, mint amit a munkaköröm megenged. És ezen a téren elsősorban külsőségek alapján döntök. Hogy miért? Mert nem vagyok prosti, és megtehetem. A vendégek csak a szeánszért fizetnek, a szexért nem. Éppen ezért, a saját kényem-kedvem szerint válogatok közöttük, mint nagymama a piacon. Kicsi Joe pedig alacsony, köpcös, korosodik is (szerintem a kis kék pirulák nélkül már fel sem áll a farka, egyébként), szóval nem nyerő nálam.
Ezután azonban egy igazán érdekes fordulat következik be, olyasmi, amire a legkevésbé sem számítottam Craig biztostól. Az egy dolog, hogy feláll a kanapéról - megfordul a fejemben, hogy belátta, kár a gőzért, és máris menni készül -,azonban nem egészen az ajtó felé veszi az irányt, hanem megáll… közvetlenül mögöttem. Ejha! Szerintem még sosem merészkedett hozzám ilyen közel. Talán attól tartott, hogy pestises vagyok, vagy ki tudja. Mindennek tetejébe, még közelebb is hajol, minek következtében meleg lehelette elkezdi csiklandozni a fülem és a nyakam találkozásánál található érzékeny bőrfelületet, amitől a testemen önkéntelen borzongás szalad végig. Míg beszél, az ujja végigsiklik a nyakamon, ami bevallom, nem rossz érzés, de azért nem is egetrengető, lássuk be. Talán némelyest fel tudta kelteni a testem érdeklődését, ugyanis egyelőre nem tolom el a kezét, hagyom, hogy a karomat is megsimogassa.
- Mit tudsz ajánlani cserébe? Az eddigi ötleteidtől nem voltam elájulva.
És akkor még finoman fogalmaztam.
Vissza az elejére Go down
Craig Malague
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Robbie Amell
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Vas. Júl. 08, 2018 5:21 pm
  

Sürget az idő és komolyan inkább pár koktélt fizetnék neki, csak haladjunk. A probléma mindig a megközelítéssel volt, mert tudom, hogy eddig, amit felajánlottam nem hozta lázba.
- Le akarom zárni ezt az ügyet minél előbb! - Rántom meg lazán a vállaimat, mert nem érzem úgy, hogy ennél többet kéne neki mondanom. Ami az öltözködésemet illeti. - Ügynök vagyok, melóból jöttem... - Igaz, ami igaz, hogy nem látott még így, mert eddig nem úgy jöttem, hogy akkor léptem ki az irodából. Nem vagyok gondolat olvasó, és nem tudom, hogy milyen hatást váltok ki belőle, de ez cseppet sem érdekel. Amint megkapom az információmat már húzok is el innen. A probléma ott kezdődik, hogy azaz információ megszerzés nem tűnik könnyű menetnek, mint ahogy eddig sem. Ez valahol felbosszant, de nem mutatom ki, gondolom ez a célja.
- Már csak azt sem értem, hogy melyik normális férfi izgul fel arra, ha kínozzák... - Forgatom meg a szemeimet, én biztos, hogy nem "vennék" ilyen "szolgáltatást". Akkor már inkább szex, az legalább kellemes időtöltés és még mindkét fél is élvezi. Beteg emberek léteznek, de túl sok, sajnos.
- Elég sokszor megfordult itt és az sem titok, hogy hozzád jött. Gondolom egy-két bizalmasabb dolgot elárult, miközben "kínoztad". - Mutatom az ujjaimmal az idézőjelet és biztos vagyok benne, hogy kínzás közepette kicsit megeredt a nyelve. - Ami pedig az ágyba bújást illeti... Eléggé csalódtam volna benned, ha pont Kicsi Joe-val kerülsz intimebb kapcsolatba... Tudod, nem nézném ki belőled, hogy ennyire leadsz a minőségből. - Nézek mélyen a szemeibe, pontosan tudom, illetve biztos vagyok benne, hogy azzal a patkány fajzattal nem feküdt le. Mondhat bármit, de ez alatt a pár találkozás alatt, egyből leszűrtem, hogy nem egy egy-éjszakás típus, aki összefekszik fűvel-fával.
Mivel érzem, hogy nem jutok vele egyről a kettőre, így felkelek és mögé sétálva eléggé izgatóan szólok a fülébe. A kérdését hallva úgy gondolom nyert ügyem van, vagy legalábbis jó irányba haladok.
- Akár egy kellemes éjszakát. - Ezzel együtt le is tér a kezem a mellére. Komolyan gondolom, bár remélem hamarabb megkapom a kérdéseimre a válaszokat, mint hogy bármit is keljen tennem. Azért arra fel vagyok készülve, hogy eltol és esetleg felpofoz, de ha eddig nem érdekelte semmi, amit felajánlottam, talán a szex az megfogja.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Vas. Júl. 08, 2018 6:30 pm
  

Nem tudom, hogy pontosan mire lehet kíváncsi, de azt sem tartom kizártnak, hogy némiképp túlbecsüli a szerepemet Kicsi Joe életében, de ez majd kiderül, Egyelőre a sötétben tapogatózom csupán, épp úgy, ahogyan azt ő teszi most velem kapcsolatban. Látom rajta, hogy ez az őrületbe kergeti, és bevallom, ez is szórakoztat.
- Hiába forgatod a szemeidet, Craig. Sosem próbáltad, így nem tudhatod biztosan, hogy nem élveznéd - felelem egyszerűen. Ez csak puszta ténymegállapítás a részemről, nem szánom célzásnak, vagy ehhez hasonlónak.
- Igen, állandó vendégem volt - ismerem el, bár négy-öt alkalomnál nem került többre sor. Neki persze ez is elég volt hozzá, hogy néhány igazán értékes csecsebecsével megajándékozzon, amiért hálás vagyok. Nem foglalkoztam azzal, hogy honnan szerezte a rávalót, mert ahogy mondani szokták, ajándék lónak ne nézd a fogát. Én pedig éppen ezt tettem.
- Nem is tudod, milyen magasan van nálam a léc - mondom. Való igaz, elég csak megnézni a mostani szeretőimet, egyiket sem lehet rossznak nevezni, sőt. Pedig Max tíz évvel idősebb nálam példának okáért, de a tudása is ennek hozománya, amiért pedig hálás lehetek, ez biztos.
Bevallom, az ajánlata némiképp váratlanul ér, de uralkodok magamon, és teszek érte, hogy az arcomon semmi se látsszon akkor se, ha szembefordulok vele. Mert azért hatásos az ajánlat, meg kell hagyni. Caleb újabban folyton úton van, Max az egyetemmel van elfoglalva, szóval egy ideje nem volt rá érkezésem, hogy kielégülést találjak (amit nem én okoztam saját magamnak). De, a bennem élő vágy még nem elég ahhoz, hogy csak úgy beadjam a derekamat, főleg nem egy olyan embernek, aki csak azért vetemedik ilyesmire, hogy kiszedje belőlem azt, amit tudni akar. Ennél azért rafináltabb nőszemély vagyok, erre idővel neki is rá kell ébrednie.
- Szóval egy éjszakát kínálsz az információmért cserébe - fordulok vele szembe - Érdekes javaslat, meg kell hagyni, de… Látatlanba nem veszek meg semmit, Craig.
Azzal felállok, az ajtóhoz megyek, és elfordítom benne a kulcsot, hogy még véletlenül se jusson eszébe senkinek ránk nyitni. Jobb félni, mint megijedni. Lehet, hogy ennek a történetnek hamar vége lesz, de nem lehet kizárni az ellenkezőjét sem. Ezután a kanapét veszem célba, és ott foglalok helyet, kényelmesen elhelyezkedve.
- Vetkőzz! - intek a jobb kezemmel, jelezve, hogy kezdheti a műsort.
Lehet, hogy én vagyok a sztripper, de most az én kezemben van az irányítás. Ha annyira tudni akar mindent Kicsi Joe-ról, cselekedni fog. Ha nem, ott az ajtó, és bármikor távozhat.
Vissza az elejére Go down
Craig Malague
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Robbie Amell
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Vas. Júl. 08, 2018 6:55 pm
  

Egyáltalán nem lep meg, hogy ezt mondja, valahogy számítottam arra, hogy a tapasztalatlanságomat hozza fel e téren.
- Biztos vagyok benne, hogy nem élvezném. Egyáltalán nincsenek ilyen fajta vágyaim. A szex az jobb, ott legalább mindkét fél élvezi. - Rántom meg a vállaimat, én így gondolkozok. Az biztos, hogy nem bírnám elviselni, ha ostorral csapkodnának, az valahogy nem én lennék.
Viszont egyre jobban idegesít, hogy nem mond nekem semmit és még az is megfordul a fejembe, hogy megbilincselem és beviszem. Belemegyek a játékba, csak hogy kicsit lehiggadjak és elismerően nézek rá, hogy bevallja valóban állandó vendége volt. Ha tudnám, hogy ilyen könnyen menne a további társalgásunk, akkor megveregetném a vállam, de még ezzel várok.
- Azt tudom, hogy ahhoz magasan van, hogy Kicsi Joe-val kezdj. - Sejtelmesen nézek rá, talán kicsit a bizalmába fogad, ha elismerem, ő nem akármilyen szinten van, ahogy a vendégköre sem.
Még magamat is meglepem azzal a húzással, hogy odamegyek mögé és gyakorlatilag felajánlom magam az információért. Egy kicsit selyemfiúnak érzem magam. Azért először megfordult bennem, hogy kidob mikor odasétál az ajtóhoz, de ahogy meghallom a zárat kattanni, már nyeregben érzem magam. Azzal, hogy elsétál mellettem kicsit meglep, mert azt hittem, hogy a kanapéra lök majd hogy keményen meglovagoljon.
A kérése, szinte parancsolása megdöbbent. Na azt már nem. Mindenféle érzelem nélkül sétálok oda hozzá és leülök mellé a kanapéra.
- Tudod, sokkal jobban élvezném, ha TE vennéd el azt, amit akarsz! - Simítok végig a combján és igen, valóban azt akarom, hogy vetkőztessen le, ha látni akarja. Ezért is nyomtam meg egy kicsit a te szócskát. Biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni a méretemben.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Vas. Júl. 08, 2018 7:11 pm
  

- Már amikor - legyintek.
Elvégre ott van a közkeletű mondás, hogy a nőknek nem mindig van orgazmusuk, és ez igaz is. Bár én azt hiszem, a szerencsésebbek közé tartozom, mert eddig nem volt ilyen jellegű problémám, csak ha épp muszájból feküdtem le valakivel (mert hiányzott a testiség, és nem találtam jobbat, de ez még kamaszkoromban történt, szóval nem tartom igazán számottevőnek ezeket az élményeket).
Ha vak lennék, szerintem még akkor is látnám a frusztrációját, ami szinte ömlik a pórusaiból, ahogy kénytelen azzal szembesülni, hogy megintcsak nehéz dolga lesz velem, mert nem adom olyan könnyen, amire ácsingózik. Sőt, kimondottan lassan haladok, mert még abban sem vagyok teljesen biztos, hogy megadom neki, amit akar. Ahhoz előbb mutatnia kellene valamit, ami, szemmel láthatóan, igencsak nehezére esik. Hát, akkor ez van. De úgy gondolom, még meggyőzhető lehet.
- Nem kizárt, hogy még annál is magasabban van, hogy veled kezdjek - mosolygok rá. Hiszen én még nem mondtam neki igent, hiába ajánlotta fel magát olyan szépen az imént.
Úgy tűnik, Craig még mindig nyeregben érzi magát, aminek, az igazat megvallva, nem látom az okát. Rendben van, tele van önbizalommal, én azonban komolyan gondoltam, hogy amíg ő nem mutat nekem valamit, addig aztán lesheti, hogy bármi is történni fog kettőnk között - már olyan, ami után joggal várhatna tőlem segítséget Kicsi Joe kapcsán. Ez látszik abból is, ahogy a felszólításom ellenére, leül mellém, és megjáratja az egyik kezét a combomon, holott egyáltalán nem ezt kértem.
- Nem vetted még észre, hogy itt és most nem te diktálsz? - tolom el a kezét nemes egyszerűséggel a combomról, annak ellenére, hogy a simítása nem esik rosszul. - Ha problémád van a játékszabályokkal, el is mehetsz. És főhetsz a saját levedben, amiért megint nem jutottál semmire.
Vissza az elejére Go down
Craig Malague
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Robbie Amell
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Vas. Júl. 08, 2018 7:25 pm
  

Félmosoly jelenik meg az ajkam szegletében, ebben az egyben nem vagyok biztos, hiszen velem még nem kezdett. Fogalma sincs, hogy milyen vagyok az ágyban. Ahogy elnézem, nem hiszem, hogy kifog próbálni, ami valamelyest megnyugtat. Valahogy nem fűlik a fogam ahhoz, hogy én is csak egy legyek neki a sok közül. Ennél azért többre tartom magam. Ez a játszadozás pedig nem az én világom, meg tudom én máshonnan is szerezni az információkat.
Az biztos, hogy az aktához hozzácsatolom őt is, bízva abban, hogy a következő ügynök éjjel-nappal a nyakára fog járni és nem fogja békén hagyni.
A kezemet eltolja, amint simogatom, de nem is bánom. Biztos vagyok benne, hogy nem fog engem irányítani, annál azért több önbecsülésem van, minthogy parancsokat teljesítsek, ráadásul amit egy nő oszt ki nekem.
Egész egyszerűen felállok és rá sem nézek, csak a hátamat mutatva beszélek hozzá. Hangomból kihallhatja a szánalmat, amit most felé mutatok.
- Hm, te bajod. Nem tudod mit hagysz ki... - Rántom meg a vállaimat és elindulok az ajtóhoz. Velem nem fog szórakozni. Keresek én más informátort, akit könnyebb rávenni dolgokra vagy betolom az aktát a szőnyeg alá és majd valaki más befejezi az ügyet. Az ajtót kinyitom, majd kisétálok rajta és meg sem állok az utcáig. Szívok egy kis friss levegőt, majd azért az idegességem miatt már csak azért is visszamegyek. Kell nekem azaz információt. Vissza megyek a szobába, becsapva az ajtót magam után, odalépek a nőhöz és ellent mondást nem tűrően magamhoz rántom a derekánál fogva és lesmárolom.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Vas. Júl. 08, 2018 8:24 pm
  

Úgy látom, Craig teljesen elfogyott. Amilyen nagy mellénnyel érkezett ide hozzám, azzal a szándékkal, hogy ha kell, akkor testi úton szedi ki belőlem, amit tudni szeretne arról a drogbáróról. Nem gondoltam volna, hogy ennyire könnyen feladja, de, ha már így alakult, hát, legyen. Nem áll szándékomban feltartani őt, mivel nem látom értelmét.
- Te sem tudod - felelem még búcsúzóul, majd visszaülök a kanapéra.
Ha jól tudom, Craig egy órát kifizetett (de az sem kizárt, hogy többet), annyi viszont egészen biztosan nem telt el a beszélgetésünkkel, így kényelmesen hátradőlök a kanapén. Egy kis pihenés nekem is jár, nemde? Aztán eszembe jut a minibár, így felállok, hogy töltsek magamnak egy italt. Ekkor hallom meg, hogy az ajtó először kivágódik, majd hatalmas dörejjel bezáródik - ezt a kint bömbölő zene miatt alighanem csak én hallottam meg -, így rögvest megfordulok, és azt kell mondnom, hogy egy igazán felpaprikázott Craiggel nézek farkasszemet, ahogy döngő léptekkel átvág a szobán, majd egyszer csak elkap a derekamnál fogva ránt közel magához, mire a kezemmel reflexszerűen megtámaszkodom a mellkasán, ahogy lesmárol. Nem mondom, meg kell kicsit dolgoznia azért, hogy viszonozzam a csókját, és ha már így betámadott, hát kap is érte némi büntetést, és ugyanis beleharapok az alsó ajkába, hadd érezze ő is a törődést.
Vissza az elejére Go down
Craig Malague
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Robbie Amell
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Vas. Júl. 08, 2018 8:48 pm
  

+16

Csak felhorkantok egyet, ahogy utánam szól, nincs nekem ehhez türelmem, kell azaz információ, de nem fogok hülyét csinálni magamból. A friss levegő átjárja az agyam és hamar eltünteti a benne kavargó gőzt, ami Frey viselkedésével keletkezett.
Legszívesebben bevitetném, csak hogy érezze a törődésem felé, de helyette sarkon fordulok és visszarontok a szobába, hogy elkapva akkor is megmutassam neki, hogy én vagyok a főnök.
Felszisszenek, ahogy belém harap, de nem törődök vele, csak folytatom az erőszakos csókot. Kezeim lecsúsznak a fenekére és belemarkolva kényszerítem hátráltatásra, hogy egészen a falnál kössünk ki.
Kezeimmel szétszakítom a rajta lévő blúzt, az anyag csak úgy síkit és egy gomb is elrepült. Még jobban hozzásimulok úgy, hogy még egy papírlap se legyen köztünk. Számmal letérek a nyakára és csak, hogy visszakapja az előzőt, belé harapok. Szívem kezd őrülten dübörögni a mellkasomban, de nem állok le, leszedem róla az anyagot, hogy lássam a melleit. Teljesen úgy érzem magam, mint aki megőrült és nem lát az orránál tovább.
Végig simítok az oldalán, de nem adom meg neki azt az örömet, hogy játszadozzak vele, inkább kínzom, a lassú érintéseimmel és direkt kikerülöm a melleit. Ajkammal visszatérek az ajkaihoz, ha engedi és folytatom a vad csókot, miközben kezem a hátsó combjához érve, visszafelé indul, csak hogy bele tudjak markolni a fenekébe.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Vas. Júl. 08, 2018 8:59 pm
  

16+

Ötletem sincs, vajon miért gondolta meg magát a biztos úr, de ha már így alakult, én nem fogok különösebben ellenkezni. Nincs ellenemre, ha egy férfi irányít ilyen helyzetben, csak legyen rá méltó. Úgy tűnik, Craig ki is állja az első próbát, hiszen csak szisszen egyet, ahogy megharapom, de ettől még nem szakítja meg a csókot, amivel letámadott. Nem csókol rosszul, bár érezni, hogy ezt most csak dühből, feszültséglevezetésként teszi. Nem baj, legyen így, eszem ágában sincs panaszkodni.
Addig hátráltat, míg a hátam nekiütődik a szoba falának, mire halkan nyekkenek egyet, ahogy megérzem az ütés erejét. A következő dolog, amire felfigyelek, az a blúzom szakadásának hangja, ami azért valljuk be, kicsit elszomorító, mert szerettem ezt a kockás darabot - plusz egy élmény lesz félmeztelenül visszamenni az öltözőbe -.
- Jössz nekem egy blúzzal - közlöm, ahogy a nyakamat veszi célba a szájával, mire én kedvességből picit megkarmolom az ő nyakát, már amennyihez hozzáférek a zakó és ing kombináció mellett, ami egyelőre nem valami sok ez belátható. Harapása egy újabb nyögést csikar ki belőlem, de nem bánkódom miatta. Őrültség az egész, én is tudom. Craig csak be van gőzőlve, azért támadt így nekem, de valahogy eszem ágában sincs leállítani. Kíváncsi vagyok, mit tudok kihozni belőle így…  
Vissza az elejére Go down
Craig Malague
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Robbie Amell
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Vas. Júl. 08, 2018 9:23 pm
  

Lehet, hogy most kéne végképp lelépnem, de valahogy a testemnek már nem tudok parancsolni. Már csak dühből is megmutatom, hogy mit hagyott volna ki. Kicsit olyan, mintha bizonyítani akarnám, hogy felérek hozzá, de ez olyan önbizalom hiánynak hangzana.
Egyre jobban kívánom, ezért is döntök úgy, hogy széttépem a blúzát és cseppet sem érdekel, hogy neki szüksége lett-e volna rá még vagy sem. A nyakára is letérek, ahogy lehetőségem adódik rá, de csak nem bírta szó nélkül hagyni a blúzát.
- Majd ha kiérdemled. - Vágok vissza neki, most egyáltalán nem az anyaggal foglalkozok. Egyre jobban hajt a vágy és érzem, hogy most azonnal meg kell őt kapnom. Eszemet szép lassan kezdem el elveszíteni, és már csak az agyamban érzem a szívem heves dobbanását. A levegő is kezd felforrósodni és érzem, ahogy megjelennek az izzadtság cseppek a homlokomon és egy még végig is gördül az arcomon.
Felmorgok a karmolására, elég érdekesen fogok holnap kinézni, ha ennyire vad és karmol, harap. Ami azt illeti egyre jobban élvezem és igaza volt Johnstonnak. Megéri ezt a nőt ágyba vinni.
Elégedetten belemosolygok a nyak harapásba, ahogy hallom, hogy felnyög. Azt hiszem tudok még neki újat mutatni, amit eddig nem nézett ki belőlem. Egyre jobban tolom magamat közelebb hozzá, ezzel is jelezve, hogy valójában mit akarok, bár azt hiszem, hogy ő is pontosan tudja, hogy le akarok vele feküdni.
Magamhoz húzva elkezdek hátrálni a kanapéhoz és ott a karfánál megállok, amint érzem, hogy neki ütköztem. Kezeimmel egyre jobban markolom a fenekét.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
Vas. Júl. 08, 2018 9:37 pm
  

Szóval kiérdemlésre játszunk, értem, már ami a megsemmisült blúzom ügyét illeti. De nagyra van most már magával, hogy vette a bátorságot, és letámadott! Addig csak kellette magát, és olyan dolgot ígért, amit az én szabályaim szerint nem akart volna megtenni. Bár, nem tudom, mit vagyok ezen meglepve, Craig is csak egy férfi, aki azt hiszi, hogy a lába előtt hever a világ, csak azért, mert farok van a lába között. De azért a vad csókba én is beleszövök valamit, méghozzá a harapásomat, ami nem hiszem, hogy kedvére való, de ez kit izgat? Ő támadott le engem, itt az ideje, hogy viselje a következményét. Minél vadabbul csókol, valahogy úgy felejtkezem el én is arról a tényről, hogy a felsőmből csak két szakadt anyagdarab maradt. Ezt teszi az egy hónapnyi szexmegvonás, azt hiszem… Még egy zsaruval is képes vagyok lefeküdni érte. Ki hitte volna, hogy ez be fog következni?
Érzem, ahogy a farka kezd életre kelni odalent, mivel egy olyan keménység kezdi ingerelni a csípőmet, ami eddig nem volt ott. Úgy tűnik, bármennyire is hergeli magát Craig, azért a testi vágy hajtja őt előre első sorban, hiszen most már fizikailag is reagál a közelségemre. Talán ez is közrejátszik abban, hogy elhúz a faltól, és a kanapéhoz navigál mindkettőnket. Ez ugyan hosszabb játszadozásra egyáltalán nem alkalmas, de egy gyors menetet gond nélkül le lehet rajta zavarni. Gyanítom, a rendőrnek csak ennyi kell.
- Csodálom, hogy nem a falnál akarod csinálni - húzom egy picit az agyát, közben annyit azért megteszek érte, hogy ha egy pillanatra elengedi a fenekemet, lerántom róla a zakót. Mivel annak nyilván erősebb az anyaga, mint a blúzomnak, nem szakad el, ám most nem is ez a célom. Több ruhadarabot azonban nem távolítok el róla, azért neki kell tennie. Ennyi munka csak belefér a dühöngő uraságnak, nem?
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Pult (Pink Pitbull Bar)
  

Vissza az elejére Go down
Pult (Pink Pitbull Bar)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Pink Pitbull Bar
-
Ugrás: