HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Caleb irodája (Pink Pitbull Bar)

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Admin
avatar
Admin

Avataron : Mr. Hunnam | Dornan | Mitchell
Kor : 167

TémanyitásTárgy: Caleb irodája (Pink Pitbull Bar)
Szer. Jan. 04, 2017 11:13 pm
  

First topic message reminder :Quentin :: Franklin :: Raymond
Vissza az elejére Go down

Caleb Waters
avatar
Törvényen kívüli

Avataron : James Marsden
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Caleb irodája (Pink Pitbull Bar)
Vas. Jan. 08, 2017 7:25 pm
  

+18

Csak fenekére csapok és kész. Húzódozzon csak, másik két ujjam akkor sem állt le s a pontot is kontroll alatt tartják, hogy hamar elmossam velük tiltakozásának emlékét és csak a kéj maradjon, mert ilyen jó fej vagyok. Az ő élvezetére koncentrálok. Legalábbis még egy kicsit. Gondosan kitapasztaltam és megjegyeztem hol, mi és hogy esik neki jól, gyorsan tanulok s ez most itt hasznos lesz. Még jobban lángra akarom lobbantani a vöröskét, nem fogom beérni annyival, ami korábban történt. Hüvelykem csiklóján dolgozik, két ujjam benne a kellő ponton, ez most nem erőről, inkább precizitásról s sebességgel növekvő intenzitásról szól, figyelmet és koncentrációt kíván részemről, amit meg is adok a feladatnak. Van még bennem energia, szóval ez nekem átvezetés, Feyrenek meg minden bizonnyal egy új szenzáció lesz, mert az biztos, hogy nem hagyom abba, amíg újra nem remeg és sikolt, nem lüktetnek izmai ujjaim körül, csakis ekkor hagyják el rését és ölét ujjaim. Csak azért, hogy máris csípőjére markoljak és felkapjam a lányt. Ha nem kapaszkodik meg a rúdban, kikötözött kezei le fognak rajta csúszni, ha megteszi, akkor minden bizonnyal vízszintesben lesz, mintha csak hason feküdne, annyi különbséggel, hogy ágy nincs, tartó kezeim és a rúd között függ, én a lábai között s nem is habozok, hogy még mindig élvezettől pulzáló résébe hatoljak és kezdjek el utat törni magamnak a szűkülő-táguló alagútban, hlyet követelve méretem minden centiméterének befelé, majd kifelé, hogy ez az egész aztán újra ismétlődhessen. Élvezem, hogy teljesen eláztattam már a kéjek útján Feyre-t s könnyedén tehetem dolgom, mozgathatom csípőm. Kellemes kis partner, egyre kevésbé bánom, hogy ebbe belementem. Eleinte még elgondolkoztam, hogy érdemes e, hiszen csak a legfrissebb alkalmazottam lesz és amilyen gátlástalanul indított, még azt is mondhattam volna, hogy köszönöm, ez a fajta harsányság nekem nem kell. Hiba lett volna, annyi bizonyos. Együttlétünkből megtanulhatja Feyre, hogy ki a főnök, határozott vagyok, az ő örömét is szolgálom, de elsősorban azt teszem, amihez nekem kedvem van. Még ha nem is vagyok süket egy-egy kérésre, mint ezt megmutattam... Én pedig csak még többet akarok hangjaiból, abból, amit bár a gumi miatt tompábban, de érzek, hogy milyen kis forró, nedves. Azon is elgondolkozom, hogy lehet nem egyszeri alkalom lesz ez részemről, kivételt téve egy szabályomon. Meglátjuk, még nem végeztünk, utána dől el, hogy mennyit érdemel pontosan Feyre a figyelmemből.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Caleb irodája (Pink Pitbull Bar)
Vas. Jan. 08, 2017 7:50 pm
  

18+

Bár ezt igyekszem nem kimutatni - na, meg egyébként se hiszem, hogy látná, elvére mögöttem áll -, de megkönnyebbülök, amikor kihúzza az ujját a fenekemből. Ezután már csak a csiklómon, illetve bennem mozognak azok a fürge ujjak, amit persze kitörő örömmel fogadok… Olyannyira, hogy érzem, kezdek közel kerülni a következő orgazmushoz, annak ellenére, hogy nem telhetett el túl sok idő az előző óta. Sőt… Talán kimondottan kevés, bár nem figyeltem, hogy van-e óra a helyiségben, így ezt, ha akarom, se tudom lemérni, meg igazából… Nem is számít.
Amikor ismét megtörténik, annak persze nem csak hangja van, hiszen a testem valósággal rárobban Caleb ujjaira, teljesen eláztatva a kezét. Megérdemli, na, meg nem kételkedem benne, hogy ez út igen komoly elégedettséggel tölti el, hiszen ismét bizonyítást nyert, hogy mennyire tudja, mit kell tennie, hogyan érdemes bánnia velem ahhoz, hogy a lehető legkomolyabb orgazmust váltsa ki belőlem, ráadásul a farka nélkül. Ha már a keze ilyen ügyes, komolyan érdekelne, hogy a nyelvével vajon mire képes… Azt is meg kellene tapasztalnom alkalomadtán, nem? Csak nem lenne rossz.
Ismét a csípőmre markolnak a kezei, és lelkiekben már felkészülök az újabb behatolásra, amit persze várok is, ám meglepve tapasztalom, ahogy egyszer csak megemel, én pedig ennek eredményeképp meglepve kiáltok fel, de azért azonnal fogást keresek a rúdon, mert még én is rájövök, hogy a nyakkendő igencsak kevés lesz ahhoz, hogy megtartson, ha nekemesik… Hiszen eddig is voltaképpen a két kezemnek köszönhettem elsősorban, hogy nem taknyoltam el, vertem be a fejem, vagy ehhez hasonló. Egyik pillanatról a másikra már a földet látom magam alatt, ugyanis Caleb úgy rántott vízszintesbe, mint a parancsolat… Majd a következő pillanatban már ott van bennem a farka, amitől ismételten remegés fut át rajtam. Ebben a pozícióban nem nagyon látom értelmét annak, hogy mocorogjak még a lökései mellé, így inkább csak lehunyom a szemem, és élvezem a két test egymásnak csapódásából keletkező zenét.
Az este folyamán már párszor kénytelen voltam megállapítani, hogy Caleb igencsak érti a dolgát, én pedig ahhoz értek nagyon, hogy készségesen élvezzem, amit adni tud nekem, vagyis azt a féktelen ostromot, amivel a bensőmet illeti. Igazság szerint megkönnyebbültem, amiért figyelembe vette a kérésemet, és megkíméli a fenekemet, ugyanis, alighanem ordítanék a fájdalomtól, ha megpróbálná a farkát abba a lukba beleerőltetni, hiszen már a puncimat is feszíti igencsak urasan, még nem szétszakító jelleg, de majdnem. Egyre csak kapkodok levegő után két nyögés között, ahogy ostromol. Már egy kicsit sem érdekel, hogy eközben gumi van rajta, pedig eleinte még zavart a műanyag borítás érintése, most már teljesen feledteti velem a folyamatos mozgással, amiben részesít. Kapaszkodom ugyan, ahogy csak bírok, de érzem, hogy szorításom olykor gyengül a rúdon… Viszont nem szeretnék arccal előre landolni a földön, ezért remélem, Caleb mindaddig meg fog tartani, amíg ezt a kört be nem fejezük, bár ötletem sincs, mit tervez még. Számít ez?, teszem fel magamban a kérdést. Kezdek a hatása alá kerülni, kis túlzással, most már édesmindegy, mit művel velem - addig, amíg megkíméli az érzékenyebb részemet -, alighanem élvezni fogom, aminek persze hangját folyamatosan hallhatja ő maga is. Most már tudom, hogy domináns alkat, hát ennek megfelelően állok hozzá, és hagyom ténykedni, abban bízva, hogy nem fogom megbánni. Nem tudom, lesz-e folytatás a későbbiekben, de ha igen, én biztosan nem bánnám… Egészen addig, amíg tudom, mi merre, meddig, hány méter. Ha ezek a határok elmosódnak… Akkor lehet, hogy lesznek problémáink. De nem most. Most, a maga perverz módján, de tökéletes az egész, úgy, ahogy van.
Vissza az elejére Go down
Caleb Waters
avatar
Törvényen kívüli

Avataron : James Marsden
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Caleb irodája (Pink Pitbull Bar)
Vas. Jan. 08, 2017 8:33 pm
  

+18

Minden nő teste egy hangszer, bár mindegyiken máshogy lehet és kell játszani. Feyre alapvetően egy könnyű eset számomra, nekem pedig tetszik ez. Nem azt jelenti, hogy nem kell vele dolgoznom, hogy könnyen az ölembe hullik minden, távolról sem. Az egy dolog, hogy könnyen jó eredményt tudok elérni, az egészet magas szinten és folytonosan művelni, az már koránt sem oly könnyű, én pedig megteszem, ami tőlem telik. Ujjaim ezt a célt szolgálják, de tudást is szereznek, amit majd kamatoztatni fogok. Bár már most is azt teszem, ahogy újabb csúcsot hódítunk meg együtt s örömmel nyugtázom Feyre minden reakcióját. Spriccelős akciója még kuncogást is vált ki belőlem, majd már jöhet is a váltás. Úszik a nedveiben már valósággal, szóval semmi akadály nem lesz s még a gondolat is banális, hogy síkosítóra szükségünk legyen. Megtartom, mintha csak egyfajta perverz testnevelés órán kéne talicskázni és így teszem továbbra is magamévá, lendületesen mozgatva csípőmet. A sebességre és a pálya hosszára koncentrálok eleinte, arra, hogy ezt precízen sikerüljön belőni, elkerülendő minden, leginkább számomra fájdalmas baleset lehetőségét s csak eztán adhatok bele egyre inkább erőt is. Egyre kevésbé aprózom el s kezeim, amellett, hogy tartják is Feyre-t még némi plusz mozgást is adnak a lendülethez. Meglátjuk így mit tudok nála elérni... akárhogy is, ha teste átlépte így is a kéj bizonyos küszöbét, ha nem, már egyre inkább kezdek arra vágyni, hogy a lány képes felét is lássam, így leengedem őt a korábbi vadabb tempó ellenére óvatosan, hogy a rúdon kezét feljebb húzzam és megerősítsem odafent a kötést, most már tényleg szorosan fogja a rudat, nem fog csúszkálni, pláne akkor nem, amikor újfent karjaim közé kerítem őt és a nyakkendőt megcsavarva biztosítok rá, mert megfordítom, magammal szembe. Minden bizonnyal lesz annyi lélekjelenléte Feyre-nek, hogy széttegye és felhúzza térdből lábait. Ha ez megvan, belé is hatolok újra, hogy csípőm felfelé billentsem és óvatosabb, lazább tempóval, farkam hegyével kiügyeskedjem, merre is van érzékeny pontja. A gumi nem könnyíti meg, de Feyre reakcióin látni fogom, ha elértem. Miután pedig meg van, ott kezdek mozogni, továbbra sem bontva meg a finomabb ritmust, inkább határozott, erélyesek mozdulataim, olykor még bele-belekörzök a dologba csípőmmel, semmint vad. Közben tekintetem falja velem szembe fordult testét, méretes kebleit, kék szemeit... ajkaimmal lecsapok jobb mellére, szívogatva, nyalogatva bimbóját, majd ezt teszem a ballal is, hogy utána nyakába csókoljak, majd arcát figyeljem újfent.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Caleb irodája (Pink Pitbull Bar)
Vas. Jan. 08, 2017 8:59 pm
  

18+

Vannak pillanatok, amikor már úgy érzem, nem fogom tovább bírni. Annyira heves és kiszámíthatatlan az egész, hogy már-már képtelenség vele lépést tartani, s az ember lánya nem tud mást tenni, mint egyre csak sodródni az élvezet tengerén, ami alapvetően nem rossz elfoglaltság, csak talán sok energiát vesz ki belőle, ha éppenséggel nem egy kényelmes ágyon döngetik, hanem teszem azt, a levegőben lógva.
Nem kell hozzá sok, hogy elérje, ne csak a farkától, de a kezétől is elmenjek, mire kuncogás hangja üti meg a fülemet. Most komolyan? Ezen nevet? Mi azon olyan szórakoztató, hogy épp most juttatott fel a csúcsra? Elárulná nekem valaki? Ha tudnék, csúnyán néznék rá, ám egyelőre továbbra is a sztriptízrúddal vagyok kénytelen farkasszemet nézni, ami azért így a harmadik, vagy negyedik menet alkalmával már kezd némileg egyhangúvá, sőt, unalmassá válni. Igazán változtathatnánk most már, nem igaz? Szórakoztató ez a talicskázás, nem azt mondom, de azért bennem van a frász, hogy mi van, ha egyszer csak elejt.. Nagyot mondjuk nem esnék, de ettől mnég nem lenne kellemes az élmény, erre mérget veszek.
Valahol megnyugtató, amikor végre letesz a földre, s most, mintha valamivel több pihenőt adna, mint az előző alkalommal, aztán rájövök, hogy mindez csak azért van, mert megint csak változtat az eddigiekhez képest. Megerősíti a csuklómat tartó kötést, a nyakkendő már-már szinte a bőrömbe mar, hiába készült talán a legfinomabb anyagból, amihez valaha szerencsém volt, majd megfordít, így végre, valahára szembetalálom magam vele. Már-már ösztönösen emelem fel a lábaimat, hogy aztán ő megtarthassa azokat, s rövidesen ismét elmerüljön bennem a farka, ami mintha egyáltalán nem akarna lanyhulni, sőt, mintha egyre keményebbé válna… De lehet, hogy csak az én hüvelyem lesz egyre érzékenyebb az ostromok miatt, s ezért érzem így.
Most, hogy szembefordít magával, és alkalmam nyílik közelebbről is szemügyre venni az arcát, észreveszem, hogy a szemének színe már-már kísértetiesen hasonlít az enyémhez, talán egy-két árnyalatnyi különbség lehet benne csupán, ami, ha távolról nézzük, egyáltalán nem számottevő. Alig, hogy az ajkai rázáródnak a mellbimbóimra, beharapom az alsó ajkam, elfojtva ezzel a feltörni kívánkozó nyögésemet. Istenem, ez annyira jó… Kissé domborítok, hogy a halmaim még inkább a szeme - na meg a szája - ügyébe kerüljenek, és akkor is hasonlóképpen reagálok, amikor vált, és a jobb kerül nála terítékre. Határozottan állíthatom, hogy ez is nagyon tetszik nekem, na meg az is, hogy most végre én is láthatom, hogy az ő arcán mi tükröződik vissza. Vajon neki mennyire tetszik az, ami történik? Mennyire őrjíti meg a kéj iránti vágy, és a féktelen vadság, amit produkálunk itt, a sztriptízrúdnál pózolva. Ahogy szemlélem, pillantásom óhatatlanul is az ajkára siklik, és bizony, eljátszom a gondolattal, hogy vajon milyen érzés lenne, ha megcsókolna. Na nem úgy, ahogy eddig, a testem különböző pontjait kóstolgatva, hanem úgy igazán, a számon… Ám, amilyen gyorsan jön a gondolat, olyan gyorsan száműzöm is azt a fejemből, mert Caleb nem tűnik annak a típusnak, aki ilyesmivel “jutalmazná” az éppen aktuális szexpartnerét. Így hát, még ha némileg csalódva is, de be kell érnem a csípője intenzív mozgásával, amit persze viszonzok én magam is, a saját csípőm olykori megmozdításával, csak, hogy érezze, nem egy élettelen valamit kefél éppen.
Vissza az elejére Go down
Caleb Waters
avatar
Törvényen kívüli

Avataron : James Marsden
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Caleb irodája (Pink Pitbull Bar)
Vas. Jan. 08, 2017 9:45 pm
  

+18

Kellemes és látványnak sem rossz Feyre hátulról, de itt az ideje, hogy fordítsunk a doglokon s kis előkészület után meg is történik. A csuklóján nem húztam semmit, az jó volt, csak a rúdon kötött csomót kellett jól megerősíteni, az volt eddig laza, de most nem lesz vele gond. Ha meg esetleg kicsit így is csúszna, majd Feyre rámarkol a rúdra. Úgy is kedveli a jelek szerint a vastagabb, hengeres, hosszú dolgokat... amik közül az egyiket hamarosan újra meg is kapja. Kezeim tartják őt, combjait fogom hátulról a térdénél, hogy biztos támaszt adjak s így kezdek mozogni. Lágyabb, szenvedélyesebb modorra váltok, részben azért is, hogy megtaláljam G pontját, majd ha megvan, akkor ott mozogjak, megfelelően billentett csípőmmel jól eltalálva a szöget. Ehhez korábban kellett ujjaim munkája, így legalább volt támpontom. A feladat ilyen tekintetben megoldódott, ideje, hogy közelebbről is szemügyre vegyem a lány arcát, gyönyörű testét s kicsit kóstoljam is. Szám remekül eljátszadozik bimbóival, szívogatom, harapdálom, nyelvemmel pörgetem őket váltva, érezze csak a törődést, csípőm persze továbbra sem áll le. Ajkaim aztán megindulnak felfelé, végig kóstolva nyakát, fel, a füle mögé, onnan arcára s szája sarkára is nyomok egy kis csókot, hogy hergeljem, majd fejem távolabb húzódik, kihúzom felsőtestem és immár teljes mértékben arra koncentrálok, hogy a karjaimmal tartott nőt jól billentett csípőm mozgása kényeztesse ritmikus erélyes lökésekkel, körző mozdulatokkal, melyeknél hímtagom hegye minduntalan G pontját stimulálja, jól elkapva a területet, mint vadállat, ha egyszer megragadta a zsákmányt. Kitartásomat pedig segíti az óvszer most már alaposan, ez kétségtelen. Örülök, hogy Feyre bele-belemozdul s igyekszem vele együtt mozogni én is, hiszen ő érzi, hogy mi lenne még jobb, nem restellem a teste reakcióit figyelembe venni és egy-egy ilyen esetben vezetni magam, a mozgásom. Nem olyan régen az ujjaimtól kapott meg itt mindent, most lássuk, milyen, ha mindezt a hímtagom tesz meg számára... közben el nem szakadnak szemeim kékségeitől.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Caleb irodája (Pink Pitbull Bar)
Vas. Jan. 08, 2017 10:02 pm
  

18+

Úgy kapaszkodom abba a fémrúdba, mintha az életem múlna rajta, holott talán keresve se találhattam volna magamnak rosszabb támaszt, mint ez. Nem arról van szó, hogy ne lenne stabil a sztriptízrúd, sokkal inkább az zavar, hogy nincs rajta olyan nagy felület, amit teljes bizonyossággal adhat nekem kapaszkodót, vagy tartást, mint például egy fal, ami talán egy fokkal kényelmesebb lett volna szex szempontjából, de, ha most ez jutott, akkor ebből kell kihoznunk a legtöbbet, ugyebár.
Még szerencsém, hogy Caleb karjában továbbra is ott az erő, ami képes engem egyhelyben tartani, mert én már egyre inkább kételkedem abban, hogy ez nekem, önmagamban sikerülne. Egyre gyengébbnek érzem magam, ami igazából nem akkora baj, hiszen ez csak azt mutatja, hogy kezdek kimerülni a sok szextől, vagyis este biztosan nem kell altató ahhoz, hogy álomba merüljek - na, nem mintha egyébként szednék ilyesmit, hiszen nincsenek alvászavaraim -. Ráadásul az is eléggé tetszetős látvány, ahogy a bimbóim eltűnnek az ajkai között, majd szívja, esetleg harapdálja őket, amitől én megintcsak közelebb jutok az eszem, de talán az eszméletem elvesztéséhez is, Ha mondjuk a barátnőimnek mesélnék róla, milyen hajmeresztő éjszakában volt most részem, lehet, nem is hinnének nekem, mert még én magam is alig tudom felfogni, hogy Caleb Waters ilyen hatást képes gyakorolni rám.
Kellemesen megborzongok, ahogy az ajkai a nyakamon kezdenek el kalandozni, majd persze haladnak tovább, olyan területeket érintve, amelyeket korábban még nem, példának okáért a szám sarkát, amitől úgy érzem, teljesen megvadulok. Azt akarom, hogy végre megcsókoljon, úgy igazán, éppen ezért, ha tudok, megpróbálok előrehajolni, s ha másként nem megy, hát én magam fogok tőle csókot lopni. Ennyit igazán megérdemelnék már, szerintem, hiszen eddig készségesen tettem, amit akar, úgy mozdultam, ahogy ő irányított, és most már követelem érte a jutalmamat, ami nem valami sok, de szerintem akkor is kijár nekem. De aztán elhúzódik tőlem, és ismételten a lökéseké, valamint az én belemozdulásaimé a főszerep, amik mindkettőnket egyre inkább hajszolnak a beteljesülés felé, engem nyilván sokkal, de sokkal inkább, mint Calebet, de bánom is én már, csak hadd menjek el újra. Mit érdekel engem, hogy neki még egyszer sem sikerült? Úgy ostromolja a G pontomat, mintha kötelező volna, én pedig ettől annyira az eszemet vesztem, hogy egy idő után képtelen vagyok a szemébe nézni, csak lehunyom a szemem, és úgy élvezem a dolgot.
- Mindjárt… elmegyek… megint - nyöszörgöm kissé akadozva, csak, hogy tudja, lassan már neki is ideje lenne elsülni, nem csak nekem a már sokadik alkalommal.
Hiába nem érdekel, számára ez mikor következik be, az viszont igen, hogy vajon nekem még hányszor kell feljutnom addig a mennyekbe, amíg ez megtörténik, hogy aztán Caleb aljas módon lerántson maga mellé a földre, lökései kereszttüzébe.

Vissza az elejére Go down
Caleb Waters
avatar
Törvényen kívüli

Avataron : James Marsden
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Caleb irodája (Pink Pitbull Bar)
Vas. Jan. 08, 2017 10:27 pm
  

+18

Kiadós testedzés ez a produkció, annyi bizonyos. Nem panaszkodom, szoktam magammal foglalkozni rendszeresen, így nem mondanám, hogy végtelenségig kimerít ez az egész, de az is biztos, hogy utána majd jóleső fáradtság lesz úrrá rajtam. A jól végzett munka jutalma... az azonban még odébb van. Nem túl messze, de kicsit távolabb. Becsülettel, rendesen megdolgozom Feyre minden sikkantásáért, nyösszenéséért, rándulásáért, de ezt nem bánom, élvezetes folyamat ez. Volt már hónapja is, hogy utoljára ennyire tüzes leányzóval találkoztam volna, vagy olyannal, aki jól bírta tartani a ritmust, bár gyanítom, hogy Feyre kéjvágya az, ami átsegíti őt a fáradtságon, mert látom, érzem, hogy akarja még, szeretne újból egy csúcsot megmászni. Én pedig segíteni fogok neki, leszek a biztosító kötél, a beülő, a jégcsákány, minden, amire egy hegymászónak szüksége lehet. Nekem mondjuk arra van szükségem, hogy édes testét megízleljem, még többet érintsem s a jelek szerint ez neki is tetszik. Meglehetősen szerencsém van vele s ki is használom ezt... keblei érzékenysége kellően kapóra jön, de ezt se folytatoma végletekig, ajkaim tovább vándorolnak. Húzom, ingerlem a kis csókocskával, szája sarkát érintve s bár tetszik a hév, ahogy mozdulna, ahogy utánam kap, nem engedek neki... még nem, most nem. Helyette kiegyenesedek s picit több mozgást kap. Akadozó nyöszörgésére elmosolyodok s igen, most jött el a pillanat, hogy megcsókolom, hogy mohón falom ajkát, hogy aztán nyelvem az övét hívja egy vad táncra, míg bírjuk szusszal. Utána levegőért éhesen húzódok el és egyenesedek ki, hogy most már tényleg csak a mozgásnak szenteljem magam, egyre intenzívebben, gyorsabban, erőteljesebben. Bevetem magam, minden tudásom és apró praktikám, hogy Feyre-t végleg átlökjem a mennyek kapuján, ahogy ma este még soha. Hallani akarom kéjes hangját, látni, hogy az élvezettől teste felett kontrollt vesztve remeg s tekintete felakad, ki akarom kefélni belőle a legnagyobb élvezetet, ami csak lehetséges. Csak akkor fogok nyugodni s ha megvolt, akkor eresztem le őt, térdre, miután kihúzódtam belőle, farkamról pedig lehúzom az óvszert, hogy végre a természetes érintések facsarjanak majd ki belőlem mindent. Szerintem sokkal jobban megéri és megérte naturálisabb élmény érdekében visszafogni magam, mint a biztonságos, de kevésbé nagy élményt jelentő óvszerbe élvezni. Hímtagom Feyre arca előtt, most már rajta a világ szeme.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Caleb irodája (Pink Pitbull Bar)
Hétf. Jan. 09, 2017 5:36 am
  

18+

Én nem tudom, mi van ebben a fickóban, de az biztos, hogy most már kezd szabályosan függőséget okozni nálam. Úgy érzem, mintha egyszerűen képtelen lennék rá, hogy beteljek vele, pedig, ha jobban belegondolok, nem történik semmi különös, csak szex. Nem az az érzelmektől súlyos, gyengéd szeretkezés, amit a nők többsége isteníteni szokott, hanem a vad, már-már állatias tempójú kefélés, aminek úgy érezheti az ember lánya, hogy se eleje, se vége, egy végestelen körforgás, ami egy idő után, lényegében csak csúcspontok halmaza. S nem vagyok olyan típus, aki egy ilyen akcióra nemet mondana… Hiszen minek? Ha egyszer élvezetes, amit Caleb művel velem, akkor megéri hagyni, hogy teljesen elvegye az eszemet, nem igaz? Kár is azon agyalni, hogy mi lesz ezután, vagy azután, ráérek ezzel foglalkozni akkor, amikor a testemet érő ostroma befejeződik… Ám az még nem most lesz, ahogy érzem. Nem úgy tűnik, mintha közelebb kerülne az orgazmushoz.
Elképesztően csalódott vagyok, amikor elhúzódik tőlem, és nem enged akaratomnak, ennek persze hangot is adok a lökései közepette. Majd, mondhatni a legváratlanabb pillanatban, egyszer csak támad, és az ajka az enyémre tapad. Gondolkodás nélkül nyílnak szét az enyémek, hogy a nyelvem csatlakozzon az övéhez abban a bizonyos táncban, és olyan elánnal viszonzom a csókját, mintha az életem múlna rajta, és ki tudja, talán így is van, hiszen annyi energiát merítek ebből az élményből, amennyit csak tudok. Amikor elválik tőlem, mondhatni fuldokló módjára kapok levegő után, ugyanakkor mégsem tudom megállni, hogy, még ha kissé haloványan is, de ne mosolyogjak rá Calebre. Nem érdekel, miféle következtetést von majd le ebből, nekem ez a csók most nagyon jól esett, kár lenne tagadni. Persze az sem rossz, ami a csók után következik, olyan erővel tesz a magáévá, hogy talán ötöt, ha lök a csípőjével, amikoris hangosan kiáltva, ma este talán utoljára, de végigseper rajtam az orgazmus.
Egyszerűen kész vagyok. Szabályosan nem tudok magamról, csak pillanatokon - de az is lehet, hogy hosszú perceken át - lebegek az édes semmiben, mint valami kicseszett rongybaba. Más körülmények között, lehet, hogy még dühös is lennék magamra amiatt, hogy ennyire elengedtem magam, ennyire alárendeltem magam valaki más akaratának, de jelen pillanatban csak arra tudok gondolni, már amennyiben működnek az agysejtjeim, hogy mennyire fergeteges volt ez az egész.
A testem már szinte sikítani tudna a hőn áhított pihenésért, csakhogy, egy dolog még hátravan: nevezetesen Caleb kielégülése. Hagyom, hogy térdre nyomjon - mintha tudnék most tenni, haha, jó vicc -, majd nem telik bele sok idő, és már az óvszertől megfosztott férfiasságával nézek épp farkasszemet. Veszek egy mély levegőt, majd az ajkaim közé veszem, de először csak a makkját, amit aztán gondosan körbejárok a nyelvemmel, akárcsak korábban, ám most, hogy nem lógok fejjel lefelé, a fogaimat is megjáratom rajta egy kicsikét… S csak ezután látok neki, hogy apránként a torkomra engedjem az egész dorongot, ami, nem meglepő módon, teljesen kitölti a számat.
Vissza az elejére Go down
Caleb Waters
avatar
Törvényen kívüli

Avataron : James Marsden
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Caleb irodája (Pink Pitbull Bar)
Hétf. Jan. 09, 2017 1:50 pm
  

+18

Még a leginkább szenvedélytől fűtött, testiséggel áthatott pillanatban is lehet kicsit játszadozni úgy érzem s ezt meg is teszem az általa követelt csókkal. Nem akkor kapja meg, mikor szeretné, így használom ki a meglepetés erejét, a korábbi csalódottságát, szóval felépítettem a pillanatot. De nem csak azt, hanem mozgásommal ezt az ilyen formán végső kört is, mert hamarosan megadom Feyre testének a kegyelemdöfést, hogy a csókot megháláló mosolyát mással váltsam fel. Elvárásaimhoz hűen történik minden ahogy benne robban a bomba, farkam körül megérzem izmai rángását, teste kezeim között megfeszül s elernyed, arcán is földöntúli kifejezés árad szét... azt se tudja már hol van s ez nekem nagyon is tetszik. Alaposan prezentáltam számára, mit ér el vele, ha velem kikezd. Nem hinném, hogy megbánta, mint ahogy én sem, hogy belementem a játékba... szükségem volt már egy ilyen tüzes nőre, valakire, aki tartja velem a lépést. Ő jól tartotta, képzeletbeli piros pont és valóságos buksisimi is jár neki a vörös fürtjeire. A jövője érdekében pedig remélem, hogy nem csak az én rudamon tud majd ilyen odaadással és elánnal mozogni, élvezkedni, hanem a táncosabbikon is. Bár, ha már rúd, még nem végzett vele teljesen... mihelyst azért már összeszedte magát, már térden is lesz, bár annyira nem érdekel, hogy még az orgazmustól piheg s remeg teste. Korábbi mohósága úgy is felül fog kerekedni. Addig is isteni telt kebleit dörgölöm meg kicsit szerszámommal, majd mikor nagy levegőt vesz, jelezve, hogy készen áll, jöhet a folytatás. Hagyom, hogy érvényt szerezzen tehetségének, hálás nyögéssel fogadom nyelvét és ajkait odalent, bár, amikor fogait is beveti kicsit, felszisszenek. - Ne fogazz! - szólok rá lakonikusan, ahhoz most azért bőven elég érzékeny az igénybevétel után, hogy ez jól essen. Az már inkább tetszik, ahogy mélyebbre engedi. - Uhh, ez az... szépen lágyan, gyengéden... - cirógatom közben buksiját, jelezve, hogy használja csak szépen az édes száját, nem bánom, ha nem csak a mélységgel foglalkozik, hanem ha puha nyelvét is bekapcsolja az akcióba... fejjel lefelé másról szólt a dolog, most kíváncsi vagyok így mit tud beleadni, bár van olyan érzésem, hogy hamarosan el fog repíteni engem is.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Caleb irodája (Pink Pitbull Bar)
Hétf. Jan. 09, 2017 4:33 pm
  

18+

A játékosság, amivel olykor kezel, csak még tovább és tovább hajszol engem a kéj felé. Ilyen a csókja is, ami egyszerre volt várt, s mégis teljesen váratlan, hisz’, bár ácsingóztam utána, ettől még nem reménykedhettem benne, hogy meg is fogom kapni. Amikor azonban megtörténik, persze abszolút hévvel és vággyal viszonzom, hiszen kár is lenne tagadni, hogy mennyire jól esik. Már egyáltalán nem érdekel, hogy nem akkor lépte meg, amikor én akartam, csak az számít, hogy végül megtette, és ezzel sikerült szinte a mennyekbe repítenie, hiszen rövidesen hangos kiáltás kíséretében élem át a következő orgazmust.
Kissé furcsa belegondolni, mennyire nincs bennem félelem, vagy megbánás amiatt, hogy gyakorlatilag egy olyan kalandba bocsátkozom, aminek később akár negatív kimenetele is lehet rámnézve, elvégre kár lenne letagadni, hogy mégis csak a leendő főnökömről van szó Caleb személyében… Ám ez a mostani már régen nem az a helyzet, amikor ebbe bele kell mélyebben gondolni, annál is inkább, mert az értelmes gondolataim már akkor megszűntek, amikor hozzákötözött a rúdhoz, magyarul elég régen.
Nem lep meg különösebben, amikor térdre kényszerít - persze csak gyengéden -, s nem kell jósnak se lennem ahhoz, hogy tudjam, mit szeretne… Az arcom előtt meredező férfiassága bőven elegendő, kommentár sem szükséges hozzá, de én készségesen teszem azt, ami elvárható.
Nyögése zene a füleimnek, és persze nem kevés elégedettséget is pumpál belém a tudat, hogy az eddigiek után még mindig tudok hatást gyakorolni rá, pusztán azzal is, hogy az ajkam és a nyelvem kezdi kényeztetni… Igaz, nem tudok ellenállni a kísértésnek, ezért is vetem be a fogaimat is egy ponton, ami viszont, mint azt szavaiból is megtudom, nincsen éppen az ínyére, így aztán visszafogom magam, és immáron az apró gyöngyfogak csak hozzáérnek az érzékeny bőrfelülethez, ám nem mélyednek bele, ezzel téve - remélhetőleg - kellemesebbé a számára az élményt. Elvégre nem akarom én, hogy rossz legyen neki, szeretném, ha ő legalább annyira élvezné ezt, mint én az eddigieket. Ennek megfelelően vetem latba a tudásomat, ám most nem kísérletezem azzal, hogy az egészet, egyben a torkomra engedjem. Inkább csak addig, amíg úgy érzem, még épp jól esik, majd szinte teljesen kiengedem a számból, s így vissza… S hangja alapján, ez azért már jóval tetszetősebb a számára, aminek persze nagyon örülök.. Nem mondom, ha a kezem szabad lenne, biztos, hogy az ujjaimat bevetném a golyóin, hogy még intenzívebb legyen az élmény Caleb számára. Helyzetemből adódóan azonban, erről sajnos le kell mondanom. Ettől függetlenül, úgy gondolom, hogy a mostani mutatványom egy újabb remek érv amellett, hogy talán ezt az őrültséget, amit most elkezdtünk, a későbbiek folyamán akár folytathatnánk is… Én legalábbis biztosan nem bánnám.
Vissza az elejére Go down
Caleb Waters
avatar
Törvényen kívüli

Avataron : James Marsden
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Caleb irodája (Pink Pitbull Bar)
Hétf. Jan. 09, 2017 11:50 pm
  

+18

Nem kell gondolkodni, csak cselekedni. Ez lehetne a közelmúlt mottója, ami kettőnket illet. Mind a kettőnkben feltámadt egy elemi ösztön, aminek kielégítését már-már éállatiasan hajszoltuk s aminek alá is rendeltük magunkat. Nincs már messze egyikünknek sem az alagút vége, Feyre hamarabb éri el, mint én, de ezt így is akartam, szóval gond egy szál se. Miután megfelelő állapotba kerül, már térden is találja magát s tovább folytatjuk ezt a vad interjú "after-t", hogy részemről is meglegyen a "méltó" lezárás. Bár ami azt illeti, oly sok élmény és kielégülés után, melyhez a vörös leányzó jutott, én is megérdemlem a törődést. És gondolom Feyre szerint is így van ez, mert készséggel teszi amit és ahogy kérek. Például, hogy fogait hanyagolja, mert lehet, hogy domina praxisban, vagy a csávójának, vagy exének ez bejött/bejönn, nekem, köszönöm, de nem. Inkább puha ajkai, ügyes, táncos kis nyelve az, ami nekem kell és nem vagyok rest kérni is azt. Néma gyereknek anyja veri a farkát... Élesebben veszem a levegőt a lány ténykedésére, szerszámom kőkeményen feszül ajkai közé. Nagyon is élvezem, amit velem tesz és a kéz nélküli örömszerzés pikantériája is benne van, bár egyébként is szeretem, ha egy nő csak az ajkaival dolgozik... akárhogy is, jó amit- és ahogy csinál, hamarost a hatása alá kerülök, combom izmai is pattanásig feszülnek s hagyom, hogy tegye a dolgát, most nem mozdulok bele egyáltalán. Nagy a kísértés és a vágy, de nem akarom elvenni tőle azt a vívmányt se, hogy csak és kizárólag saját ügyessége juttasson engem a csúcsra. Biztos büszke lesz magára... még ha így picit tovább is tart a dolog, mintha kiélném magam rajta, de nem tragikus a helyzet így sem: átadtam magam a kényeztetésnek, sodródok és csak a kellemes érzeteket figyelem, a vérforraló ritmust, amivel dolgozik s ami végül eléri, hogy minden izmom újra megfeszítsem, nyögjek, majd még mélyebb levegőket vegyek. Heves lüktetéssel sül el hímtagom kéjenc ajkai között, minden egyes pulzálással bőven és hosszan lövellve ki az anyagot. - Uhh, jó a szád kislány. - mormolom, ahogy elhúzódok tőle, tán még utolsó rándulással küldve rá kis fehérséget, de inkább azzal foglalkozom, hogy megcirógassam buksiját, majd kezét eloldozzam. - Bal kéz felé az ajtó mögött találsz mosdót. - intek neki a megfelelő irányba, én a magam részéről egy törülköző után nézek, amit a megfelelő szekrénykéből elő is kerítek. Van itt holmi, ha itt kéne éjszakáznom, egy zuhanyzó is, szóval van törölköző, piperecucc, meg váltás ruha is. Bár most csak a törcsi kell, utána visszaöltözök korábbi ruhadarabjaimba s az asztalomhoz lépek, hogy ott várjam be a lányt, a megfelelő szerződést előkerítve irataim közül. Ha megérkezik, ezt felé fordítom s tollat teszek a papírra. - Itt és itt, meg itt kéne aláírni... - mutatom neki, miután volt ideje azt átnézni, mert persze hagyok erre lehetőséget, de azt ne várja, hogy én olvassam fel. Nincs esti mese és kész. Legfeljebb jó éjt puszi majd...
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Caleb irodája (Pink Pitbull Bar)
Kedd Jan. 10, 2017 5:17 am
  

18+

Nem gondolok én már másra, csak az élvezetre, a folyamatos orgazmusokra, amelyekben neki hála részem volt, és amikre biztosan sokáig vissza fogok majd gondolni - leginkább addig, amíg esetleg nem szerzek vele újabb, hasonlóan féktelen emlékeket -.
Látom, hogyan kezd a szám hatása alá kerülni, ahogy egyre élesebben, már-már nehezebben kap levegő után, akár csak én, nem sokkal korábban, amikor már sokadik alkalommal érte el azt, hogy elmenjek tőle. én pedig nem vagyok rest, s most kamatostul visszaadom ezt neki. Lehet, hogy ő csak egyszer sül el ma este, de az olyan lesz, hogy sokáig emlegeti majd, ebben biztos vagyok… És éppen ezért minden tőlem telhetőt meg is teszek, még véletlenül sem akarok neki csalódást okozni.
Ténykedésem végül célt ér, és egy igen komoly adagot lő a számba, amit persze lenyelek, hiszen én sem akarom összemocskolni a drága szőnyegét, igaz, azt nem tudom megakadályozni, hogy a bőrömre ne jusson belőle néhány csepp, ám annak majd később elrendezem a sorsát.
Te sem panaszkodhatsz - kuncogok.
Ha a puncimon is úgy tud pörögni a nyelve, mint nemrég a számban, akkor azt hiszem, remekül meg fogjuk egymást érteni a későbbiekben is.
Szavai hallatán csak bólintok, majd amilyen gyorsan csak tudok, talpra kecmergek, ami így, elgyöngült végtagokkal talán nem is olyan egyszerű, mint azt elsőre gondoltam. Mindegy, a fő, hogy sikerül, így van rá lehetőségem, hogy összeszedjem az irodában szétszóródott ruháimat, majd azokkal a karomon bevonuljak a Caleb által jelzett mosdóba. Ott aztán, amennyire tudok, megmosakszom, majd felöltözöm, azonban a bugyimat, mint valami memorandumot, otthagyom neki a mosdókagyló szélén. Mondtam én, hogy biztosan nem fogom felvenni a korábbiak után, s eme elhatározásomat komolyan be is tartom. S ez talán neki is egy jó emlékeztető lehet arra, hogy a friss munkaerőn kívül, mit nyerhet még velem.
Amikor végzek, egy ott talált fésűvel helyrehozom a kissé zilált hajkoronámat, majd most már sokkal szalonképesebb állapotban sétálok vissza az irodába, ahol Caleb már szintén felöltözve vár rám, s kérnem se kell, az asztalon már ott is vár a szerződés. Leülök a székbe, kezembe veszem a nem túl vaskos papírhalmot, majd módszeresen átolvasom, csak, hogy tudjam, mire is vállalkoztam, konkrétan. Amikor ez megvan, a megfelelő helyekre firkantom a nevemet, majd a bár példányát visszaadom neki, a sajátomat pedig, amin már ott díszeleg az aláírása, gondosan összehajtva, a saját táskámba teszem.
- Nos, azt hiszem, ezzel meg is volnánk - állok fel, majd hirtelen eszembe jut még valami, és az egyik kis post-itre leírom a telefonszámomat. - Majd hívj, hogy mikor kezdhetek, rendben?
Persze, távolról sem felejtettem el, mi történt nagyjából ebben az elmúlt másfél órában, így áthajolok az asztal felett, és ha tudom, megcsókolom Calebet.
- Ez volt életem legemlékezetesebb állásinterjúja. Szóval köszönöm. És szeretném megismételni. Mindenféleképpen - mosolygok rá kacéran, majd felveszem a kabátomat, a táskát a vállamra akasztom, s ugyanazon az ajtón át távozok, mint amelyiken betettem ide a lábamat. Kifelé már nem kell segítség, egyedül is megtalálom a hazafelé vezető utat. Az biztos, hogy érdekes időszak kezdődik majd az életemben.
Vissza az elejére Go down
Caleb Waters
avatar
Törvényen kívüli

Avataron : James Marsden
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Caleb irodája (Pink Pitbull Bar)
Kedd Jan. 10, 2017 10:18 pm
  

Egyszer minden jónak vége szakad. Ha egy hálóban lennénk, nem gondolkoznék még nagyon azon, hogy beszüntessük a dolgot, de nem ez a helyzet áll fenn. Kanapé lenne, de az azért más. Szóval inkább legyen kerek egész a történet mind a kettőnk számára s végül én is elmegyek. Utána pedig jöhetne a kínos csend vagy beszélgetés, ha ez egyéjszakás, lenne, de nem az. Ez egy állásinterjú volt. Másnak tán ez még kellemetlenebb lenne, de nekem nem. Elvégre egy sztriptízbárról van szó és én az alvilágban mozgok... hagyom, hogy Feyre rendbe szedje magát, én is ezt teszem. Gyors törlés, majd öltözés és már újra foglalkozhatunk is az üzlettel. Mert üzlet van, volt és lesz. Ha ez a lány az istállóba kerül, könnyen lehet, hogy még nagyobb. Márpedig ő most szépen aláír nekem, hogy utána a maga példányát eltegye. Én az asztalnak dőlök és zsebemből előhúzom telefonom, hogy lepötyögjek egy üzenetet az egyik emberemnek, majd elküldöm. - Természetesen hívni foglak. -bólintok. - Ami azt illeti, eleinte az egyik kifutón fogsz vetkőzni és táncolni, esti műszakban, a korábbi órákban persze a kevésbé jó lányok vannak. - magyarázok türelmesen karba font kézzel. - Az újdonság varázsa jegyében nem mutatunk majd még belőled túl sokat, de minden este lesz némi dolgod. Felcsigázzuk kicsit az érdeklődést... - róla van szó, ilyen irányú üzletpolitikámra rávilágítok kicsit. - És ami a rudat illeti, az csak később kerül be a showdba, előtte még gyakorolnod és tanulnod kell, ezt egy hónapig én állom, utána meglátjuk mit haladtál. - nagylelkű leszek vele ebben a kérdésben, mert ez valahol az én érdekem is, hogy a kis "kancából" kihozzuk a maximumot. De megtehetném, hogy a fizetésen felül ezt a kis pluszt nem adom hozzá a dologhoz, gazdálkodja ki ő. Azonban úgy érzem fair-nek, hogy ha már most tagja a csapatnak, róla is gondoskodjunk és megkapja a lehetőséget. Más lányok több ilyen jellegű tapasztalattal érkeznek, fel kell vegye velük a versenyt. A csókot finom félmosollyal fogadom és aztán viszonzom is. - Csak egyszer alkalmazlak, több interjú nincs. - közlöm vele higgadtan. - De ami az interjú után történt, nos, meglátjuk... - súgom a fülébe finoman. - Bugyi nélkül mennél utcára ebben a ruhában? - kérdem, miután kezem kicsit megjárattam még legfrissebb "tulajdonomon". - Amúgy is kértem neked egy autót, de így tényleg szükséges lesz. Majd kint vár, a sofőr hazavisz. - búcsúzom tóle, majd megyek a dolgom után az irodában én is. Micsoda nő...
Vissza az elejére Go down
Admin
avatar
Admin

Avataron : Mr. Hunnam | Dornan | Mitchell
Kor : 167

TémanyitásTárgy: Re: Caleb irodája (Pink Pitbull Bar)
Szer. Jan. 11, 2017 9:58 am
  

játék vége

Quentin :: Franklin :: Raymond
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Caleb irodája (Pink Pitbull Bar)
Csüt. Szept. 07, 2017 5:53 pm
  

[Öt hónappal később]

Seattle-ben beköszöntött a nyár, méghozzá nem is akármilyen. Forró, perzselő, az a fajta, ami elől az ember szíve szerint elbújna egy klimatizált helyiségben... Mint például a főnököm lakásában, amelynek központi hálószobájában ébredek, mint már annyiszor az elmúlt hónapokban. Rendszeresen töltjük együtt az éjszakákat, aminek az az eredménye, hogy sokszor ébredek kellemes izomláztól sajgó tagokkal. Ma azonban – sajnálatos módon -, egyedül vagyok, mivel Caleb korábban elment a dolgait intézni, viszont ettől nem esek kétségbe. Máskor is előfordult már ilyesmi, így tudom, mi a teendő. Kényelmesen megreggelizem – vagy talán helyesebb lenne az a kifejezés, hogy megebédelek, mivel a tegnapról megmaradt kínai kaja maradékát pusztítom el nagy lelkesedéssel, és komoly farkaséhséggel -, zuhanyozok, s felöltözöm – a táskám alján mindig akad egy adag bezacskózott váltóruha az ehhez hasonló esetekre -, majd a pótkulcsot elemelem az egyik szekrény tetejéről. Úgy egy hónappal ezelőtt mutatta meg nekem, hogy hol tartja, és azóta, közösen kialakítottuk azt a rendszert, hogy ha egyedül vagyok nála, és innen kell mennem valahová, akkor nincs más dolgom, mint kifele menet bedobni a kulcsot a postaládájába – amiért a földszinten ücsörgő, mogorva arcú portás mindig furcsán néz rám -.
Még engem is meglepett, hogy milyen gördülékenyen megy nekünk ez a „szerető-téma”. Hol én vagyok nála, hol ő nálam, és még az sem ritka, hogy valamilyen harmadik helyszínt választunk, változatosság címén. És, ami külön örömre adhat okot ilyen helyzetben, az az, hogy a magánéleti kapcsolatunk nem hatott ki a kettőnk közötti munkakapcsolatra. Továbbra is főnök-beosztott viszonyban álltunk a bárban, és eszembe sem jutott hasznot húzni abból, hogy mit csinálunk a bár falain kívül. Az igazság az, hogy nem is láttam értelmét. A közbenjárása nélkül is meglepően jól kerestem, most már elkezdtem spórolni a saját lakás önrészére is. Ha már korábban ráébredtem volna, hogy a sztriptíztáncos meló mennyivel jövedelmezőbb tud lenni, mint a domina-lét, már jóval előbb váltottam volna. Mindegy, így is jó.
Caleb lakásától először is, elmegyek bevásárolni magamnak, mert ma, munka után, haza fogok menni, ha minden igaz, és jó lenne, ha lenne mivel kimosni a ruháimat, és ehhez hasonlók. Szerencsémre, ilyentájt nincsenek olyan sokan a bevásárlóközpontban, így viszonylag hamar el tudom ezt intézni, és még egy délutáni szundítást is engedélyezhetek magamnak, mielőtt bemennék az esti műszakomra a Pink Pitbullba.
Odabent már nagy a sürgés-forgás, de aztán összetalálkozom Lynnel az öltözőbe menet:
Caleb megkért, hogy szóljak, ugorj be az irodájába.
- Köszi, Lynn – mosolygok rá, majd lerakom a sporttáskámat az öltözőben, és felmegyek a szeretőm irodájába. Kopogok, majd ha szól, benyitok.
- Szia! – köszönök rá, majd közelebb lépek, és adok neki egy gyors csókot – Történt valami?
Rég nem volt rá példa, hogy behívatott volna, így most kicsit izgulok, nehogy valami gond legyen. Szerintem jól végzem a munkám, de lehet, hogy ő már nem így gondolja. Nem valószínű, hogy erről lenne szó, de megeshet. Istenem, remélem, hogy nem erről van szó!
Vissza az elejére Go down
Caleb Waters
avatar
Törvényen kívüli

Avataron : James Marsden
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Caleb irodája (Pink Pitbull Bar)
Hétf. Szept. 25, 2017 7:58 am
  

Az elmúlt hónapokban sikerült mindent a lehető legjobban elrendezni, úgy gondolom. Na nem feltétlenül az üzleti életben: a bár és a kaszinó pörög s a háttérben zajló műveleteim is csendben zakatolnak, inkább az ezeket életemben kiegészítő édes kis szenvedélyre gondolok: Feyre személyére. Minimális kétségeim kezdetben ugyan voltak, de alapvetően bizakodó voltam, hogy az egészet sikerül jól és megfelelő mederbe terelve kezelni, az élet pedig igazolta ezt. Nekem is kifejezetten jó az állandóság, ami kialakult s a megszokott ritmus és egészen jól összecsiszolódtunk alatta. A munkahelyen minden változatlan, a magánéletben pedig szabadabban lehet mozogni. Igaz, teljesen szabadon azért nem, mert vannak dolgok, amikről a kis vöröske nem tudhat. Azt nem mondom, hogy még nem, mert lehet sosem jön el az a nap, amikor ezekbe az ügyletekbe is beavatom, ezt egyelőre nem döntöttem el s tán nem is most, az irodámban ücsörögve fogom ezt kitalálni, mert más gondolatok foglalkoztatnak. Mondjuk az, hogy egy másik körzet fejével kell minél jobb megállapodást kötnöm, ami életbe vágó, mert ha összedolgozunk, sokkal jobban csökkentjük a kockázati tényezőt, hogy a rendőrség előtt megbukjon a drog terítésünk, márpedig akár egy kaszinóban, akár egy ilyen bárban, bizony fogy az anyag. Egyáltalán nem mellékes. Na nem mintha engem közvetlenül fenyegetne börtön, a rendszerem úgy van kiképezve és kitalálva, hogy végtelenül közvetett legyen s én a lehető legkevésbé tűnjek érintettnek. Komoly inkognitót tartok fenn, a bár és a kaszinó is segít ebben, sőt, még Feyre is, remek alibit is szolgáltatva, ha kell. De az sem mellékes, hogy van bizonyos határ-terület, pár utca, ami a körzeteinkben vitatott védelmi pénzek ügyében s ezt is rendezni kéne, ha ilyen súrlódás van, nem lehet igazán jól együttműködni. S hogy mindezt hogyan oldom meg? Tájékozódom és megismerem a másikat, amennyire lehet s pontosan tudom, mivel lehet puhítani. Ez pedig Feyre. - Szia cica. - viszonzom futó csókját kissé elemelkedve székemből, majd visszaülök. - A tőzsdén az Apple árai még mindig emelkednek... - adok direkt fals feleletet a kérdésére, ahogy észlelem, hogy kissé feszült, mert azt hiszi, valami baj van. Nem baj, egy kis macska-egér játék kell. - De nem ezért hívattalak, hanem, mert beszélnünk kell. - fonom össze ujjaimat ahogy az asztalra könyökölök, majd ujjaimra fektetem állam s úgy személem kicsit némán a csinos vöröskét. Főjön még picit a levében, ha már általában olyan karakán és magabiztos, nem fog ez ártani neki... - Arról kell beszélnünk, hogy ma este a műszakod alatt, pontosabban helyette lesz egy feladatod itt a bárban. Egy fontos vendéget kell az egyik privát teremben szórakoztatnod, mintha csak vett volna táncot, de ez a ház ajándéka lesz. - dőlök hátra a székben.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Caleb irodája (Pink Pitbull Bar)
Kedd Szept. 26, 2017 12:52 pm
  

Ismerem már annyira, hogy pusztán az arckifejezéséből tudjam, fel akar húzni egy picikét, azért is közöl velem először semmitmondó információt, amitől szívem szerint a falat kaparnám, hogy térjen már a lényegre, az Isten szerelmére!
- Mondd már, Caleb! - szólok rá, tudja, hogy nem szeretem, ha nem olyan téren igyekszik felcsigázni, ami csak kettőnkre tartozik.
A feladatot hallva akaratlanul is felvonom kissé a szemöldökömet. Maga a tény, hogy valamelyik privát szobában kell tevékenykednem, önmagában még nem újdonság, máskor is volt már rá példa - elég gyakran -, de, hogy mindeközben ne cserélődjön a vendégkör? Ilyesmire még nem volt példa, amióta a Pink Pitbullban dolgozom, ez az apró részlet pedig óhatatlanul is felkelti a figyelmemet.
- Egész éjjel? - ülök fel Caleb asztalának szélére, és úgy nézek az ő kék szemeibe. - Elég fontos vendég lehet, ha ennyi műsort ingyen kínálsz fel neki… Ki az? Valami politikus? - teszem fel a kérdést, és közben önkéntelenül is az egykori kitartóm, Damian - vagy ahogy a politikai körökben ismerik, Christopher - jut eszembe.
Ez kicsit meglep, hiszen évek óta nem gondoltam már rá, vagy a rendhagyó első találkozásunkra, szóval ötletem sincs, miért pont ő az első, aki felrémlik bennem, mint lehetséges vemdég. Ám, hamar eszembe jut az is, hogy ő sohasem lelkesedett az efféle helyekért, ha nőt akart, inkább házhoz rendelte magának, szóval egészen biztosan nem lehet ő. Magam sem tudom, miért, de ez a felismerés valamelyest képes megnyugtatni.
Ugyanakkor, továbbra is leplezetlen kíváncsisággal pillantok a szeretőmre, hátha hajlandó lesz még több részletet megosztani velem a ma esti feladatommal kapcsolatban. Remélem, azért nem vár tőlem olyat, amit esetleg nem akarnék megtenni… Bár nem olyan, így ezt az aggodalmamat is könnyedén elengedem.
Amint megtudom a szükséges részleteket, újabb, már a munkára vonatkozó kérdések kerülnek terítékre, amit alighanem meg kellene beszélnünk.
- A legnagyobb termet foglaltad le neki? - kérdezem.
Az igazat megvallva, az már nem is terem, inkább egy kész lakosztály. Dekadens, drága bútorok, méregdrága italok és csemegék, csak, hogy a kedves vendég a lehető legtöbb pénzt költse. Ugyan, még csak egyszer jártam ott, akkor is csak fél szemmel néztem körbe, de mintha egy kétszemélyes jakuzzit is láttam volna az egyik sarokban. Mi tagadás, Caleb mindig is értett hozzá, hogy erre a helyre csábítsa a befolyásos férfiakat, akik szórakozásra vágynak… Lehet, nem is sztriptízbárt, hanem bordélyt kellene üzemeltetnie.
- Melyik jelmezre gondoltál? - kérem ki a véleményét, hiszen ő ismeri a vendéget, biztosan van egy tippje, hogy mi lenne a lehető legstílusosabb ruha, amiben fogadnom kellene az illetőt.
Azonban nem bírom tovább tartani magam, arra jutok, hogy szükségem van a közelségére, mielőtt beállnék dolgozni, ezért gondolok egyet, és inkább megkerülöm az asztalt, hogy szemből az ölébe ülhessek, pont, mint a legelső találkozásunk után.
- Holnap szabadnapos vagyok… Mi lenne, ha reggel elvinnél magadhoz? - súgom a fülébe, majd egészen finoman beleharapok a fülcimpájába. Azt már nem kell kifejtenem, hogy mit kellene csinálnunk, ha odaérünk… Azt, amihez a legjobban értünk.
Vissza az elejére Go down
Caleb Waters
avatar
Törvényen kívüli

Avataron : James Marsden
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Caleb irodája (Pink Pitbull Bar)
Vas. Okt. 08, 2017 4:34 pm
  

- Ha így beszélsz a főnököddel, bajban leszel. - jegyzem meg mintegy mellékesen kijelentésére, mielőtt a tárgyra térnék. És ebben még igazság is volt, mert magánélet ide vagy oda, jelenleg a főnöke én vagyok és a tiszteletet akkor is megkövetelem. Főnökként pedig ha ahhoz támad kedvem, hogy kicsit hergeljem, hát meg is teszem, mert ez aztán bármilyen józan mértékkel sem ütközik törvénybe s bizonyos szinten minden főnök tesz valamit, amit alkalmazottai nem szeretnek. Én most jelen esetben ezt. Szerintem elviselhető szemétség.
Utána persze vázolom a feladatot, mert tényleg van miről beszélni. Igaz nem sok dolog, de akkor is eltér a szokványostól. - Az egész éjjel talán túlzás, de meglátjuk mennyi időre lesz igénye az illetőnek. - nem hinném, hogy órákig akarná figyelni a vöröskét, bár, van mit nézni rajta, az biztos. - Viszont mivel a legjobb teljesítményed kell nyújtani, ezért nem jó, ha előtte is dolgozol és fárasztod magad. Bemelegíteni persze nyugodtan bemelegíthetsz. Utána pedig megérdemelsz némi pihenést, így azért nem vagy beosztva. - összegzem gondolataim. Emberi tényező is van itt azért, figyelembe veszek több dolgot és tudom, hogy Feyre tud teljesíteni, de ez nem lóversenyistálló, ahol túl kéne bárkit is hajszolni. Nem vagyok ennek híve. - Szóval ha végzel megérdemelsz némi pihenőt, talán ez is tovább motivál. - összegzem gondolataim, hogy miért rendeztem el úgy a dolgokat, ahogy. Ezután pedig rátérhetek Feyre kérdésére is, hogy megválaszoljam. - Nem, nem politikus, de üzleti szempontból fontos partner. - fűzöm össze ujjaim állam alatt s könyökölök alkaromra egyszersmind jelezve, hogy elégedjen meg ennyivel mint magyarázat. Talán majd máskor elmondom. Talán... - Ilyen célokra az a legalkalmasabb és egy ilyen egyszerű hétköznapon kicsi az esélye, hogy bárki is ott akarná a pénzét költeni. - bólintok szavaira. Megérzése jó és a gondolkodása is kellően gyors, ezt szeretem benne. A többi lánnyal nem mindig ilyen könnyű, de erre most nem is nagyon gondolok, elég másra összpontosítani. - Hmmm... talán a rendőrnő lenne a legalkalmasabb. - kuncogok a gondolatra egy kicsit. Lesz vele némi meglepetés és ez jó. Kellemes benyomást nyújthat, mivel a delikvens nem sótlan humortalan ember, érti az ilyen apróságokat. Komorabb üzleti partnerrel szemben fel sem merülne ilyen vicc, de most szerintem megállja a helyét és tudom, hogy a vöröske is szereti azt a szerelést mellesleg. - Lehet jobb, ha ebéd után veszlek fel. - ahogy közelembe kerül, nem tiltakozom, bár azért incselkedésből kicsit felvonom a szemöldököm és megpaskolom kerek popóját, majd finoman meg is markolom. - Addigra mind a ketten kicsit kialudjuk magunkat és az úgy lehet jobb lesz.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Caleb irodája (Pink Pitbull Bar)
Vas. Okt. 08, 2017 5:48 pm
  

Csak frusztráltan kifújom a levegőt a szavai hallatán, mert nincs kedvem beszólni neki. Úgy tűnik, ma igencsak bal lábbal kelt fel a fiatalúr, ami azt jelenti, hogy ha nem viselkedem engedelmes kislányként, még a végén gondol egyet, és kivág innen. Ez nem lenne valami jó, mert szeretem a munkámat és kétlem, hogy a privát kapcsolatunk tükrében jó szemmel nézné, ha elmennék valamelyik konkurenciához dolgozni. Ott nem tudna úgy szemmel tartani, mint itt, na nem mintha nem bízna bennem, inkább arról van szó, hogy a védelmemről nem tudna megfelelően gondoskodni. Lehet, hogy főnökként olykor elvisehetetlen, de vigyáz a lányira, ezt az érdemet nem lehet elvenni tőle.
- Láttunk már olyat, aki szinte ki sem lehetett robbantani onnan - kuncogok.
Mondanom sem kell, hogy az illető szinte minden pénzét elverte, még szerencse, hogy nem egy pórias alak volt.
- Igyekezni fogok - ígérem meg, bár Caleb alighanem, ezt anélkül is tudja, hogy így, kerek perec kimondtam volna.
- Persze, hogy motivál! - mosolygok rá. Mi tagadás, nincs is jobb ösztönzés, mint a gondolat, hogy később Caleb-bel szórakozhatok. Bár, ez önmagában nem tűnhet nagy dolognak, szeretem azt a fajta szórakozást, amit csak ő tud nyújtani nekem.
- Rendben - bólintok. Szóval üzletember. Ez jó sok borravalót jelenthet, feltéve, ha jól végzem a dolgomat, és ő elégedetten távozik a műsor végén. Na, még egy motiváló tényező, ami meghozza a kedvemet a mai munkához.
Mire átöltözöm, valaki biztosan bekíséri a vendégemet abba a szobába, így nekem nincs más dolgom, mint elkezdeni a műsort, amint megjelenek majd ott. Bevallom, kicsit izgatott vagyok, szeretnék bizonyítani Caleb-nek, hogy máskor is rámbízhat egy ilyen kiemelt, befolyásos ügyfelet, nem okozok neki csalódást.
Figyelmesen hallgatom a jelmezemmel kapcsolatos ötletét, majd egyetértően bólintok. Szeretem azt a jelmezt, bár nem viselem gyakran, mert különleges alkalmakra tartogatom, nevezetesen a privát vendégeknek. A kifutóra túlzás lenne, viszont még nincsenek olyan gyakran különtermi jelenéseim, hogy megérje egy új, még extravagánsabb öltözetbe beruháznom. Ki tudja, talán ez az este jelenthetné számomra a kiugrási lehetőséget? Ha a mai vendég meg lesz velem elégedve, talán a többi üzlettársának is elviszi a híremet, ami jócskán megdobná a fizetésemet is… Lehet, hogy egy szexéhes nőszemély vagyok, de azért a zöldhasút is szeretem. Az előbbi igényemet Calebb maximálisan kielégíti, ez tény, viszont a meggazdagodáshoz a kuncsaftokon keresztül vezet az út. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem szeretnék sok időt tölteni vele a szabadnapomon.
- Mondasz valamit - gondolkozom el az ötletén, még úgy is, hogy az érintésétől valamivel lassabban forognak a fejemben a fogaskerekek, mint megszoktam. Mi tagadás, hatással van rám… Épp úgy, ahogy én is őrá.
Ha ebéd után vesz fel a lakásomon, majd visz át magához, akkor lesz időm kialudni magam valamelyest, ami jól fog jönni, ha utána olyan hosszadalmas szórakozást tervez, mint általában. Viszont, akkor reggel, hazafelé be kell ugranom az egyik szupermarketbe, és ebédnek valót venni, hogy ne üres hassal lépjek le majd otthonról… Mert akkor bizony Caleb nem venné túl nagy hasznomat, nem igaz?
- Megyek átöltözni - mászok le az öléből valamivel csalódottabban, mint terveztem.
Azért még egy búcsúcsókot is kap tőlem, majd bemegyek az öltözőbe, ahol a szekrényemben már ott vár az a bizonyos rendőrjelmez, amit a szeretőm is emlegetett. Az átöltözés szerencsére gyorsan megy, bár a sminkeléssel elbíbelődöm egy kicsikét, mert szeretném, ha a megjelenésemet ez is hatásosabbá tenné. Ha már befolyásos vendégről van szó, hát adjuk meg a módját, nem? A különteremhez vezető utamon összefutok néhány másik lánnyal, akik egészen meglepett, vagy éppen bíztató pillantásokat küldenek felém. Lehet, nem nézték volna ki belőlem, hogy ennyire viszem? Mindegy, most nem nekik kell bizonyítanom, hanem annak a bizonyos férfinak, aki a teremben fogad, amikor benyitok.
- Itt rendeltek el házkutatást? - villantom fel a miniszoknyámon díszelgő - természetesen hamis - jelvényt, miközben szemügyre veszem a ma esti vendégemet.
Vissza az elejére Go down
Caleb Waters
avatar
Törvényen kívüli

Avataron : James Marsden
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Caleb irodája (Pink Pitbull Bar)
Pént. Nov. 24, 2017 5:21 pm
  

Értékelem Feyre határozott személyiségét, de van, amikor nem kérek és nem tűrök különösebben ellentmondást. Most is így van ez. Szóval bölcsen teszi, hogy annyiban hagyja az egészet inkább. Helyes, koncentráljunk a munkára. - Igen, de kellően fontos emberek nem időmilliomosok, ahogy, mint tapasztalhattad virágszál, sokszor én sem. - na igen, a közösen eltöltött időt elég jól be kell táblázni és be kell osztani, ezt ő is tapasztalhatta. - Bár az is érthető, ha te annyira elbájolod, hogy valóban így legyen. - eresztek meg egy mosolyt, de mintha kesernyés íze lenne a dolognak. Talán zavar, hogy mit fog látni a másik s én nem? Talán, de nem ismerhetem be, őrültség lenne és csak rombolná a munkahelyi oldalát a dolgoknak, amit nem engedhetek meg magamnak. Kicsit megrázom a fejem. - Tudom kislány, bízom is benned, épp azért választottalak. - még ha egy részem tiltakozott is ellene, de az semmilyen racionális érvet nem tudott volna állítani. Egyszerűen Feyre a legjobb: természetes szépség, fiatal, jó a mozgása, kellően hajlékony és ügyes, a szellemisége is helyén van és elég tüzes. Ha valakit le akarok nyűgözni, ő a legjobb választás. - Annyi, hogy, bár nem politikus és üzleti fél, ez nem jelenti azt, hogy nem hatalmas, vagy épp veszélyes az illető... -nézek szemeibe. - Remélem értesz. - nem buta lány, biztos leesett neki, hogy olyan valakiről van szó, aki nem csak a legtisztább üzletekben utazik és itt bizony kötéltánc is a dolog. - Éppen ezért kiemelt vendég. Ehhez mérten tessék vele bánni. - nézek továbbra is a szemeibe, majd elbocsátom készülődni. Belül tán kissé nehéz szívvel, mert egy ilyen eset azért koránt sem egyszerű s ezt valahol tudom, de nagyon nincs mit tenni: ez a területegyesítési ügy vitális kérdés. Az ázsiai körök túlságosan is egységesen kezdték a Waters befolyási területet szorongatni, főleg, hogy jobb lett a nyomozói lobbijuk és így szűkítették a mozgásterem, de a Hermann csoporttal összefogva kibalanszolhatom a helyzetet. Ennek a záloga pedig egy házasság lesz, a féltestvéremé, aki az üzletben nem érintett, semmit sem tud róla, csak az anyagiakat élvezi, az pedig, hogy egy gazdag örökösnőt kínálunk neki, teljesen megfelelő számára, nem fog kérdezni. Ugyanakkor ehhez szükségem van Helmuth Hermann áldására, amiről ma fogunk tárgyalni, ahhoz pedig jó benyomást akarok rá tenni és kiemelten jó hangulatba hozni, mint jó házigazda. Ha ez az ára... azért keményen megszorítom a székem háttámláját, ahogy felállok, majd megyek egy italt tölteni magamnak.

[A szoba]
Helmuth Hermann, a német eredetű maffiózó (ennél fogva harmincas évei végét taposó, szálas alkatú, szőke úriember markáns arcszerkezettel és megnyerő kék tekintettel) nem régen érkezett meg a lakosztálynak is beillő helyre, ahol szinte szakértő szemmel tanulmányozza türelmesen környezetét, tudván, hogy a megbeszéltekhez képest öt perccel hamarabb ért be, így egyelőre nem forog fenn udvariatlanság esete késés miatt. Elégedett a berendezéssel, azzal is, hogy alkoholból és másból is van itt prémium kategória, amit szem-száj megkíván, ahogy tudomására adták, megfelelő panelek megérintésével akár illegális szerek is. Persze a terem fókuszában egy rúd áll, de nem pódiumon, hogy a lány közelebb lehessen a vendég(ekhez ha több van) de mozogni is legyen elég helye. Elégedetten vesz magához egy cigarettát az egyik kitett tárolóból, melyet egy leheletnyi hasissal is megfűszereztek és rágyújt, majd az órájára pillant, majd kifújja a füstöt elégedetten. Ekkor érkezik meg a lány. - Házkutatást? Na de kérem! Itt nem talál semmit... - szeme hamisan és kedélyesen csillog a rendőrjelmez hatására - biztosasszony - kicsit kuncog a nemlétező szókapcsolat miatt, de csípőre tett kézzel áll és figyel, tekintetével felmérve a vöröst.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Caleb irodája (Pink Pitbull Bar)
Csüt. Dec. 21, 2017 1:27 pm
  


- Ha szeretnéd, egész estére lefoglalom neked – ajánlom fel.
Lehet, hogy nem vagyok a legprofibb táncosa, de sokat fejlődtem az elmúlt, majdnem fél évben, és a hiányosságaimat a lelkesedésemmel, és a kitartásommal igyekszem pótolni. Jelen esetben pedig teljes mértékben Caleb kezébe helyezem a döntést: ha azt szeretné, hogy a műszakomban csak a vendégével foglalatoskodjam, akkor úgy lesz. Ha viszont azt látja jobbnak, hogy egy, esetleg másfél óra elteltével távozzam a privát szobából, akkor meg úgy lesz. Ennyi az egész. Bízom az ítélőképességében, mint a főnököm.
- Ennek örülök – mosolygok rá.
Valóban büszkeséggel tölt el, hogy épp engem választott egy ekkora volumenű feladat elvégézésére. Hiszen ez is azt bizonyítja a számomra, hogy jól végzem a munkámat, és nem csak azért döntött mellettem, mert rendszeresen összefekszem vele. Még szerencse, hogy mindketten képesek vagyunk rá, hogy elvonatkoztassuk egymástól azt, ami itt történik, és az, amit a munkán kívül teszünk egymással.
- Értelek, persze – bólintok. Tehát a vendégünk nem éppen veszélytelen. Nem árt, ha most a megszokottnál óvatosabb leszek.
Ezután adok neki egy csókot, majd megyek, és munkaruhába bújok, hogy így lepjem meg azt, aki az egyes számú magánteremben már csak rám vár. Nem meglepő módon, igencsak felvágták az illető nyelvét, de ki vagyok én, hogy emiatt elítéljem? Engem sem kell félteni.
- Igazán? – kérdezek vissza egy kacér mosollyal, ahogy közelebb megyek az ügyfélhez – Helmuthoz, mint ahogyan azt a szoba ajtajára akasztott foglalt tábláról leolvashattam, mielőtt beléptem volna ide -, és leakasztom a ruhám övén található bilincset.
- Ezt majd én eldöntöm – ajándékozom meg egy újabb finom ajakmozdulattal, majd megfogom a két kezét, és szépen kattan rajtuk a kis szerkezet. Elvégre, most én vagyok a rend őre, és a velem szemben ücsörgő férfiú az „elkövető”.
Ezután, bősz csípőringatások közepette sétálok körbe a szobákban, alaposan szemügyre véve a kis beugrókat, beépített polcokat, de még a festményeket is, miközben olykor-olykor rápillantok Helmuthra, mintha csak azt szeretném ellenőrizni, hogy szépen a helyén marad, mint azt a jó rabnak szokása. Olykor le is hajolok, mintha a földet pásztáznám a padlószőnyeget, azt az akármit keresve. Már öltözés közben kitaláltam, hogy mit fogok lopott tárgyként felhasználni: Caleb egyik drága öngyújtóját, ami nem csak, hogy egy igen díszes, elegáns darab, de a monogramja is bele van gravírozva. Gondolom, a családjától kaphatta, vagy valami ilyesmi, sosem kérdeztem. A legutóbbi alkalommal hagyta nálam, amikor az én lakásomon tartottuk az aktuális légyottunkat, de azóta nem volt rá lehetőségem, hogy visszaadjam neki – javarészt a saját feledékenységem miatt, de ez most kimondottan jól jön, azt hiszem -. Már öltözés közben a becsúsztattam a dekoltázsomba, ám eddig egy kis ragtapasszal tartottam a helyén, hogy ki ne essen. Amikor felállok, Helmuthnak háttal állva távolítom el a tapaszt, majd térek vissza hozzá, és letérdelek elé, mintha a fotel körül akarnék keresgélni.
Az öngyújtó látványosan kicsusszan a dekoltázsomból, majd némi kutakodás után felveszem.
- Ez nem a magáé – mutatom fel az öngyújtót. – Mit érdemel az a bűnös, akit lopáson érnek? – kérdezem meg tőle, miközben az arcom alig néhány centiméterre van az övétől, de még éppen olyan távolságra, hogy ne tudjon megcsókolni, vagy ehhez hasonló.
Mondhatnám, hogy fejlődőképes vagyok, és tanultam a legelső magánszámomból, amit azoknak az egyetemistáknak adtam (igaz, azóta közülük páran visszajárnak a bárba, és volt már olyan, hogy külön műsort kaptak, de előnyös tud lenni, ha az embernek vannak rajongói). Lehet, így is van, de el kell ismernem, hogy most elsősorban azért gyakorlok némi távolságtartást, mert Caleb nincs itt velem, és ha jól vettem ki a szeretőm kimondott, és ki nem mondott szavaiból, Helmuth nem éppen veszélytelen alak, és ennek megfelelően kell kezelnem… A saját biztonságom érdekében.
Vissza az elejére Go down
Sponsored content


TémanyitásTárgy: Re: Caleb irodája (Pink Pitbull Bar)
  

Vissza az elejére Go down
Caleb irodája (Pink Pitbull Bar)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Pink Pitbull Bar
-
Ugrás: