HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Max&Nyssa - Karácsony

Maximilian Goltz
avatar
Oktatás

Avataron : Andrew Cooper
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Max&Nyssa - Karácsony
Vas. Feb. 26, 2017 11:16 pm
  

Elmúlt már régen az a gyermekkori varázs, amivel az ünnepeket vártam. Utoljára Angliában voltak igazán jó karácsonyaim, úgy emlékszem. Az első Seattle-i a korai költözés miatt, de nem volt valami érdekfeszítő. Alig pár hónapja éltem itt, milyen is lett volna? Haza nem akartam menni, apám nem bírta volna ki verbális hadjárat nélkül ellenem, így inkább megspóroltam tavaly is mindenkinek a fáradtságot és így van ez idén is. Bár legalább adódott rá ürügyem is, még ha azt is kívánom, hogy bárcsak ne így történt volna. Behívtak, amikor a robbantás történt mint tartalékos tengerészgyalogost, hogy a Nemzeti Gárdával együtt biztosítsunk. A Gárda a mentésben volt inkább aktív, a profibb, hivatásos állomány, ahová én is tartozom végeredményben, a helyszín biztosítását látta el. Bámészkodók távol tartása, esetleges további merénylők kiszűrése, műszaki akadályok létesítése és őrzése, nekem ebből állt az a nap. Még így is jól jártam... nem úgy mint mondjuk Nyssa, akivel a helyszínen is találkoztam futólag. Mondjuk a mai találkánkat nem akkor és ott beszéltük meg, hanem még korábban. Azok után, ami november végén történt a szürke kis magánéletemben, oda vezetett, hogy még jobban kerestem a doktornő társaságát, mert pontosan azt nyújtotta, amire szükségem volt: semmi érzelem, csak élvezet. Hogy jobban tudok felejteni ezzel? Nem, egyáltalán nincs pozitív hatással az egész a lelki sebeimre, csak annyi, hogy hoz pozitív törést a képletes nyalogatásukba. És egy teljesen magányos karácsony még rosszabb lett volna, szóval adott volt, hogy őt legalább meghívjam magamhoz az egyik napra egy kis közös lazulásra. A plázás események után kell is... így hát némi alkohollal és könnyed rágcsálni valóval várom őt a lakásomban egy kellemesebb karácsonyi programra.
Vissza az elejére Go down
Nyssa Kaianae-Plyseckaja
avatar
Egészségügy

Avataron : Eva Green
Kor : 33

TémanyitásTárgy: Re: Max&Nyssa - Karácsony
Hétf. Feb. 27, 2017 12:02 am
  

Nem vagyok normális. Nem lehetek. Épeszű ember nem úgy reagálna az áléltekre, mint én. Normális emberek kiakadnának, ha részt kellene venniük egy tömeg baleset után a mentésben majd órákon át felügyelniük a holttestek elszállítását, amíg a saját testvérük egy műtőasztalon fekszik élet és halál között lebegve. Nekem nem ment. Megmentettem őt, mondhatni. Nem hagytam, hogy előttem vérezzen el és szállítható állapotba hoztama, hogy a kórházba kerülve elláthassák. Még azt is megtudtam, ki műti. És hogy még órákig kritikus lesz az állapota. Ezt pedig nem bírtam kivárni egy széken a váróteremben. Százával voltak ott sérültek és hozzátartozók körülöttem. Jó néhányan oda is léptek megköszönni, amit a mentéskor tettem. És ott volt még valaki. Egy nő, akinek ugyan sárga cédulával nem szabadott volna mozognia, de megtette, mert a lelki fájdalmas erősebb volt. Én láttam el őt. És én voltam az, aki a haldokló fiára feketét rakott, hiába követelte, hogy legalább esélyt adjak neki a túlélésre. Igen, talán lett volna rá. Talán megmenekült volna. Ha öt szakorvos egyszerre kezeli helyben, ezzel elvéve mindenki mástól az esélyt, akik a határon voltak. Ha nem fertőződnek el a sebei a körülmények mellett. Ha nem alakul ki vérrög vagy zsírembólia. Feláldoztam az öt éves fiút, hogy nyolc másik embert menthessek meg. És ezzel együtt kell élnem, örökre. De ülni a gyűlölködő pillantásai kereszttüzében nem bírtam. Eljöttem. Elmenekültem. Volt okom rá. Felügyelhettem a halottak elszállítását, elhozhattam az autómat, felmérhettem a károkat. És megköszönhettem a segítséget a tűzoltóknak. Utána pedig visszamentem a kórházba és az öcsém mellett voltam, amikor felébredt. Túlélte. Megkönnyebbültem. Pár percre. Mert azóta nem sokat érzek. Fásult vagyok. Két napja. Két napja robot üzemmódban élek, amiből még a családom sem tudott kizökkenteni. Csak ezért nem mondtam le a randit Maxszal. Mert egyetlen helyzetben tudok kikapcsolni biztosan, ez pedig a jó szex. Erre van szükségem. A kapcsolatunk egyértelmű. Szex, beszélgetések, romantika nélkül. Kellemes időtöltés. Semmi extre érzelek. Nem kell más hozzá, csak a legjobb formámat hozni külsőre. Enyhén göndör haj. Minimális alapozó, vízálló tus és masszív vörös rúzs. Fekete fűző, fehérnemű, kesztyűk és tűsarkú cipők. Fölé egy térdig érő kabát. Elcsépelt ötlet, de még mindig működik. A táskámban pedig ott lapul a karácsonyi ajándéka is. Alkohol. Ebben az évben a legtöbb férfi ismerősöm ezt kapott. Maximum a fajtáját válogattam meg jobban. Maxét még be is csomagoltam, de így is látható, mit rejt a fényes papír.
Itt vagyok. A kezem a csengőn. Szinte nem is emlékszem az útra. Még egyszer ellenőrzöm a sminekemet, mielőtt lenyomnám a gombot. Majd várok, hogy ajtót nyisson. Hogy benvitáljon. Hogy elkérje a kabátomat. Mert utána már mindegy lesz, messzire nem fogunk jutni. Orgazmus. Erre van szükségem, minél nagyobb koncentrációban. És feltett szándékom meg is kapni...

// Kinézet
Vissza az elejére Go down
Maximilian Goltz
avatar
Oktatás

Avataron : Andrew Cooper
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Max&Nyssa - Karácsony
Hétf. Márc. 27, 2017 4:28 pm
  

Haza is mehettem volna karácsonyra. Akkor élvezhetném a kellemesen fagyos és zavart családi légkört, ahogy apámmal az akaratunk mindenben egymás ellen feszül, míg édesanyám próbál mediátor lenni köztünk és menteni a menthetőt. A beugró rokonoktól meg kapnám a hülye kérdéseket feleség és gyerek vonatkozásában... mert minden fiatal felnőtt erre vágyik nem? Pláne az után, hogy kissé ledarálva érzi magát. Mondhatnám, hogy kétszeresen is, mert az áruházi eset legalább kizökkentett és oda vezetett, hogy valamennyire felülemelkedtem saját sebeim nyalogatásán. Mások voltak bajban, sokkal komolyabban, ott kellett lenni, segíteni, hozzájárulni azzal, amivel csak tudok. Testileg is kimerítő volt, de azt már régen megszoktam, ez meg se kottyan. Nyssa, akit várok, még többet tett le az asztalra tegnap mint én s ez így van rendjén, hiszen eltérő a foglalkozásunk. Nekem a rend biztosítása volt az elsődleges feladatom, annak kerülése, hogy, a Szíriában és Irakban, vagy bármely más gerillaharcot is felvonultató háborúban oly megszokott kettős robbantásra sor ne kerüljön, vagyis az elkövető a mentőcsapat elpusztítását ne hajthassa végre, mert az, ha lehet, még nagyobb gond lett volna. Kibiztosított M16-os, azonnali tűzparancs, elég nyomás volt nekem, nem akarok belegondolni, hogy milyen lehetett mindez orvosként.
Ezért is jön kapóra ez a program, amit megbeszéltünk Nyssával még korábban. Akkor nem tudhattuk, hogy milyen nagy szabású búfelejtő lesz ez, mind a kettőnk számára. Az nem volt titok, hogy nekem valamelyest amúgy is az lett volna, hiszen a november végi események óta, melyek magyarázatot is nyertek Nyssa akkori beszámolójából, hogy mi történt a középiskolában, a dokinő társasága volt a legjobb ellenszer, ami kordában tartott. Kontaktus, szimpátia és kölcsönös elfogadás, de érzelmek nélkül. Segít ez gyógyulni? Nem, de meggátol a hülyeségek elkövetésében is. Most pedig a jelek szerint mind a ketten rettenetesen vágyunk a másik társaságára, legalábbis ezt olvasom le Nyssa arcáról, ezt látom a tekintetéből, ahogy ajtót nyitok neki. Szó nélkül egyszerűen csak megölelem és megcsókolom. Nem kifejezetten érzelmi megnyilvánulás ez, inkább csak a szükségletek kitörése, na meg a feszültségé. Azért hagyom bejutni az ajtón, amit zárok is mögötte, majd lesegítem a kabátját. - Boldog karácsonyt... - mormolom el, ahogy a hosszú szövet alól előbukkan Nyssa "titka". Kinek szólt a megjegyzés? Magamnak, vagy neki? Nehéz eldönteni, is-is. Lényeg, hogy ha készültem is egy kis könnyednek szánt beszélgetésre ital és pár falat mellett, most felülírtam azt fejben. Majd utána, amikor a szervezetünk arra és nem egymásra fog éhezni és szomjazni... most inkább végigsimítok sötét fürtjein és magamhoz vonom, hogy nyakát csókoljam és harapjam meg finoman.
Vissza az elejére Go down
Nyssa Kaianae-Plyseckaja
avatar
Egészségügy

Avataron : Eva Green
Kor : 33

TémanyitásTárgy: Re: Max&Nyssa - Karácsony
Szomb. Ápr. 01, 2017 7:09 pm
  

// 18+

Furcsa tőlem, hogy lelépek karácsonykor és egy szinte idegen emberrel akarom tölteni az estémet, de most erre van szükségem. A szüleim ismernek, tudják, hogy valamiről jobb olyannal beszélni, aki már átélte és nem kell neki mindent részletezni. Azt már nem kell hozzátennem, hogy az illető férfi és nem nagyon kell törnie magát, ha be akar jutni a bugyimba. Csak megnyugtatom őket, hogy jól leszek és nekem is kell egy kis pihenés az érzelmi megrázkódtatás után, így ők a kórház felé veszik az irányt, hogy meglátogassák Bradet majd terveznek egy közös látogatást az egyik támogató központba. Én pedig hazamegyek, lezuhanyozom és időt szánok rá, hogy az egyik legdögösebb fehérnemű szettemet magamra öltsem. Mert pontosan tudom, milyen hatással van az egész a férfiakra, a sok fekete anyag és sejtelmes csipke, hozzá pedig selyem. Gyönyörű és kontrasztos. Persze a kabát miatt akkor még egy csepp sem látszik belőle, amikor Max az ajtóban egy csókkal fogad. Szinte vigasz kérően szorít magához és én nem fogom vissza magamat. Most nekem is felejtésre van szükségem és ő ezt megadhatja nekem, így hagyom, hogy egy édes csókba vonjon, mielőtt belépnék a lakásába. Csak akkor nézek végig rajta, az egyszerű, mégis elegáns öltözékén és tisztában vagyok vele, hogy készült. Engem várt és valami többre számít. Amire én nem vagyok képes. Így kihúzom magamat, átadom a kabátot és hagyom, hogy az álla a földön kössön ki. Ahogy az önuralma is. Másodperceken belül a hátam neki ütközik az ajtó fájának a nyakamat pedig apró csókok és harapások tucatjai kezdik beborítani. Oh, igen. Remek érzés. A pulzusom felugrik, miközben a kesztyűs kezem a hajába siklik és szinte erőszakkal kényszerítem rá, hogy folytassa az érintéseket és ne merje felemelni a fejét. Szaporán lélegzem már most, a szoros fűző alaposan felpolcolja a melleimet és akadályoz a levegővételben, de ezt most nagyon élvezem. Olyan, mintha esélyem sem lenne szabadulni. Nem akarok. Felforrósodik a bőröm minden érintéstől, és nem tudok eleget kapni. Azonnal reagálok. Max testét éppen elégszer tapasztaltam már ahhoz, hogy a legkisebb mozdulatai is vágyat keltsenek bennem. A lábam köze kezd benedvesedni, miközben fél kézzel kapkodva szabadítom ki a felsőjét és amint egy pillanatra eltávolodik tőlem, le is húzom róla. Majd azonnal újra a karjai közé vetem magamat, élvezem a bőre érintését, a melegét, a súlyát, a csókját a számon. Bezsongtam. Vágyom a felejtésre, az édes kéjre, ami minden mást kitörölhet és nem tudok leállni. Kesztyűs kézzel érintem, végig húzom a tenyeremet minden elérhető részen, gondosan választva az érzékenyebb pontokat és tekergek közben. Dörgölőzöm hozzá, a testéhez, hagyom, hogy érezze, mennyire vágyom rá. Az erejére. Hogy irányítson. A fűző miatt a légzésem egyre kapkodóbb és tisztában vagyok vele, hogy akaratlanul is sikoltozni fogok, ha nem veszi le rólam, mielőtt igazán belelendül. Igazából pontosan arra számítok, hogy ezt fogja tenni. Mert erre készültem. Még csak le sem kell tépnie rólam a bugyit, hogy megkaphasson, mert azt vettem fel utoljára. A harisnya tartó fölé, hogy elsőként lehessen lehúzni. Egyetlen anyagdarab, ez választ el tőle és tetszik a benne rejlő rengeteg lehetőség. Most az én szám tér át a nyakára és kóstolja meg, de én nem vagyok olyan kedves. Sokkal többször használom a nyelvemet, próbálgatom a fogaimat az ütőerén és az egyik lábam automatikusan emelkedik fel, hogy a derekára csavarodjon, miközben a saját kis élvezetemmel vagyok elfoglalva. A nadrágja pont jó helyen van, magassarkúban épp ideális helyen kezd dörzsölni ahhoz, hogy a vágyamat még feljebb tekerje. Direkt ingerlésből sosem volt sokra szükségem az élvezethez. Még pár perc és ez több mint elég lesz...
Vissza az elejére Go down
Maximilian Goltz
avatar
Oktatás

Avataron : Andrew Cooper
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Max&Nyssa - Karácsony
Szer. Május 03, 2017 9:00 am
  

+18

Fura ünnep a karácsony, ha az ember nem szívesen megy haza családi körbe és onnan mérföldek sokaságára kezdett új életet alig pár éve. Velem márpedig így van s éppen ezért, ha akad valami lehetőség, amivel az egészet fel lehet dobni, én azzal élek, pláne most, hogy kissé labilis lelki állapotba kerültem. Tegnap persze erősnek kellett lenni, s valahol még jól is esett, hogy volt, ami 0-24-re lekötött, aggodalmat, feladatot adott, nagy koncentrációt kívánt. A mai napra pedig valamelyest jóleső fáradtság kábulata jutott, ami szintén tovább tompít mindent, ami eddig forgott tudatomban s aminek kordában tartására,-nem túl helyesen-, az alkoholt hívtam segítségül. Vagy a nőket. Talán utóbbi a kevésbé egészségtelen megoldás és mára is jut ebből a "gyógyszerből".
Aligha vagyok józan tudatomnál annak ellenére, hogy ma még egy kortyot sem ittam: eddig a réveteg fáradtság hatott rám, most pedig Nyssa érkezése részegített meg, hogy azon kapjam magam, éhesen vetettem rá magam, szabadjára engedve azt a fenevadat, amelyet a sötét hajú nő olyannyira kedvel s ajkait, nyakát, minden érhető bőrfelületet felsőtestén már csókjaimmal vettem birtokba, miközben hátát egy másik szilárd pontnak préseltem, mely, bár a verseny szoros, még nálam, feszülő izmaimnál, testemnél is keményebb. Nyssa pedig hasonlóan ösztönösen reagál erre, ami még tovább hajt engem: jelenleg csak ő kell és ennyi. Nincs előtte és utána, csak a mostani pillanat és a vágy, hogy minél tovább tartson ez a felkavaró állapot. Abban pedig biztos vagyok, hogy nem öt perces világcsúcs döntésre készülünk, mert olyan örvénybe rántjuk most magunkat, ami hosszú-hosszú időre, a teljes kimerültségig fog minket hajszolni. Hagyom, hogy felsőm eltávolítsa a nő, ennyi szünet belefér, majd újfent átadom magam bódító közelségének, kéjenc tekergőzésének s határozott erőteljes, kizárólag a jelen pillanatnak szólóbirtokló érintésekkel vonom őt újra erős tenyereim irányítása alá. Fogainak érintésére nyakamon finoman mordulok, pontosan tudja Nyssa, hogyan hozza elő belőlem az oroszlánt, akárcsak kecses lába mozdulatával, melyre válaszként egyik tenyerem végigsiklik harisnyába burkolt combján, hogy határozottan markoljak kerek fenekébe. Ó igen, nincs is jobb búfelejtő ennél, ahogy "cicás" dörgölőzésénél sem, melynek hagyok némi teret, míg a vágy már-már fülcsengésig feszülhet, hogy aztán gonosz módon, de terveimhez híven változtassak helyzetünkön. Kihasználom erőm és adottságaim s Nyssa azt észlelheti, hogy hirtelen már nem háta, hanem mellkasa feszül a kemény felületnek, én pedig hátának izmos mellkasommal s úgy marnak fogaim finoman hátulról a nyakába, hogy aztán oldalra nyúlva a közelben lógó selyem nyakkendőim egyikét kezembe kerítsem s Nyssa szemeit bekössem. - Mit szólnál, ha ma este én lennék az urad a kéjekben? - súgok a felfokozott hangulattól érdes hangon finom rajzú fülecskéjébe, melyre csókokat és harapásokat is kiosztok persze.
Vissza az elejére Go down
Nyssa Kaianae-Plyseckaja
avatar
Egészségügy

Avataron : Eva Green
Kor : 33

TémanyitásTárgy: Re: Max&Nyssa - Karácsony
Csüt. Május 04, 2017 7:48 pm
  

//18+

Max szeret húzni. Ezt soha nem titkolta és nincs is gond vele, mert a végét is ismerem a játékának. Annyi orgazmus, amennyit csak elbírok. Meg talán még egy-kettő ráadásnak, hogy biztosan ne jusson eszembe panaszkodni. Egy remekül kihasznált este, mondhatni, de attól még egyszerre izgató és roppant dühítő is, amikor hagyja, hogy játszadozzam, belemelegedjek a dologba, reméljem, hogy enged a végéig és a cél előtt alig pár centivel állít le. Pedig készülhetnék rá, mert nem először teszi meg. És nem először éri el vele, hogy a végén még inkább elveszítsem a fejemet. Ez az egyik oka, hogy mindig visszajárok hozzá. Nem Max az első olyan szeretőm, akivel az ágyon kívül is jól kijövök, de a legtöbb esetében ez a fajta baráti kapcsolat jövedelmezőbbé vált és a szex szépen le is csökkent. Nála nem. Még mindig nagyszerű és lassan már külön reflexeim lesznek arra, hogy egy jól irányzott simítástól vagy pillantástól nedvesedjek be. Még, ha ezt neki nem is mondanám el...
És megint ott vagyok. Félig rá fonódva, a legintimebb részeink a ruhán keresztül is összetapadnak, nem kell bizonyíték, hogy tisztában legye vele, mennyire felizgult ő is. Csak játszadozom, csókolgatom és harapdálom, hamar megtalálva a megfelelő szöget, ahonnan magamtól már nem akarok tovább mozdulni. Persze Maxon is múlik a dolog, aki nagyon hamar az ajtónak lök és én kénytelen vagyok elfogadni, hogy immáron elölről kell a fa lapra rásimulnom, miközben ő igencsak kellemes mozdulatokkal az én nyakamat veszi jobban kezelésbe. Amíg nem harap meg, ez nem is zavar, kellemes meleg és bizsergés szalad végig rajtam a szájának hála, bár egy leheletnyit több távolságot is el tudnék viselni. A körmeim belemélyednek a festésbe a fájdalmas kéjtől, minél inkább simul a hátamnak, annál erősebben szorít a fához és az egyébként is fűzőbe préselt melleimet már-már túl sok inger árasztja el. A számat kinyitom, hogy jelezzem, picit engedjen, amikor elsötétül szó szerint a világ. Érzem az anyagot a szememen, ahogyan megkötik a csomót és csak a perem alatt jut be egy vékony fénycsík, amely arra sem elég, hogy tudjam, mi történik. Egyszerre ijesztő és izgató is a helyzet, főleg Max szavai mellett. A szám annyira kiszárad, hogy nyelnem kell és még így sem tudok válaszolni, csak bólintok és elengedem magamat, hogy folytassa, amit eddig csinált. Közben pedig remélem, hogy nem akar a lakásán átrángatni bekötött szemmel, mert az nem fog menni...
Hihetetlen, mennyire más, amikor nem lát az ember. Sokkal erősebben érzem az illatát, elsőre picit össze is rezzenek az érintésétől, másodszorra pedig nem tudok másra figyelni, csak arra. A nyelvére, fogaira, ahogy hozzám érnek, teljesen libabőrös leszek a legkisebb simítástól is. De az ajtó még mindig nem kényelmes erről az oldalról, így kissé hátrább tolom a felsőtestemet, hogy hozzá tudjak simulni. Másban nem ellenkezem, nekem figyelemelterelés kell, neki épp irányítás. Akkor tegye, övé a terep. Én azért vagyok, hogy álljak és várjam az újabb kedveskedéseit...
Vissza az elejére Go down
Maximilian Goltz
avatar
Oktatás

Avataron : Andrew Cooper
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Max&Nyssa - Karácsony
Szomb. Május 27, 2017 12:36 am
  

+18

Némi idő ugyan kellett, de mostanra Nyssával elértünk egy pontra, hogy kifejezetten jól értünk egymás testének nyelvén és ez igen hasznos tud lenni. Például most, amikor némi ügyesség árán sikerül Nyssát tovább húzni, a megfelelő pillanatban eszközölve változást. Édesen naiv, ha azt hitte ilyen könnyű dolga lesz... távolról sem, hiszen különleges este lesz ez, ahhoz pedig jobb, ha még tartalékol. De ezt egyelőre nem kell tudnia.
Egyelőre elég, ha azzal foglalkozik, hogy elölről a kemény felület, hátulról pedig én simulok neki és játszadozom vele tovább, persze arra figyelve, hogy ez az egész ne legyen kellemetlen, csupán izgató, ahogy kell. Újabb lépcsőfok a történetben az, amikor úgy érzem, hogy ajkaim éhségét már eleget csillapítottam egy kis időre így foglalkozhatok azzal, hogy szemét bekössem, tovább haladva az este történéseiben. A feladat immár az enyém, hogy vezessem Nyssát előre a kéjek útján ma este, amit meg is fogok tenni. Először hagyom, hogy kiélvezze a pillanatnyi kis újdonság varázsát a szembekötéssel, alapot is szolgáltatva hozzá csókjaimmal, érintéseimmel. Adok neki teret, hogy hozzám simulhasson, majd, mikor úgy érzem, hogy ebből most ennyi elég, kissé távolabb engedem, de azért, hogy könnyedén kapjam őt karjaimba és vigyem át a hálószobába, ahol lényegesen jobb körülmények között folytathatjuk majd. Így bekötött szemmel jobb, ha én viszem, mintha kísérgetni próbálnám, vagy kézen fogva vezetném, sokkal gyorsabb, lényegre törőbb. Végül cipőinek talpai és sarkai újra érintkeznek a talajjal, én pedig körbehaladva simogatom és csókolom őt újra ahol érem, hogy, következő lépcsőként egy újabb, előre kikészített nyakkendőt kerítsek a kezembe. Ezt pedig arra használom, hogy kacsóit a csuklóján a háta mögött kössem össze. Nem túl szorosan, nem akarok kárt tenni itt sem bőrében, inkább csak jelzés értékű a dolog, újabb aprócska játék. Vélhetően nem is lesz végleges s ezt ő is tudhatja, mivel bizonyos testhelyzetekben ez nem lenne túl praktikus vagy kényelmes. De majd meglátjuk, hogy mit hoz az élet... miután rögzítettem háta mögött kacsóit, következő dolgom, hogy bugyiját letoljam, aztán, fölegyenesedve a fülébe súgok. - Ha már ilyen vérpezsdítően öltöztél, a többi marad. - szavaim végeztével derekán végigsimítva elé kerülök, hogy aztán csókjaimat ajkaitól indítva lefelé tereljem fokozatosan, könnyedén, de nem pepecselve időzve el itt-ott, ahol csak Nyssa szereti, míg végül el nem érem ágyéka vonalát, mert ott hamarosan ajkaimat nyelvem váltja fel, hogy megérezhessem: az eddigiek már tényleg alaposan felhergelték. Nyelvcsapásaim lazán kóstolgatják érzékeny pontját, kerülve azt, hogy elérje még a beteljesülést, az korai lenne... éppen ezért kis játszadozás után kissé hátrébb hajolok, mintha csak nyelnék kis szünetet tartva, hogy utána ismét nyelvcsapásokat érzékelhessen Nyssa. Csakhogy nem az enyémeket, ami akkor fog neki leesni minden bizonnyal, amikor én már lent maradva mögé kerülök és nyelvem hátulról fogja fürge, finom ostrom alá őt érzékien domborodó feneke felől az ánuszán. Kezeim a biztonság kedvéért ráfognak combjaira, ha a meglepetéstől egyensúlyát vesztené netán, megtarthassam. Lássuk mit szól a kettős kényeztetéshez és "vendégünkhöz"... Eddig gondosan építettem a pillanatot.
Vissza az elejére Go down
Nyssa Kaianae-Plyseckaja
avatar
Egészségügy

Avataron : Eva Green
Kor : 33

TémanyitásTárgy: Re: Max&Nyssa - Karácsony
Pént. Jún. 23, 2017 1:32 pm
  

18+

Furcsa, az ember azt hinné, hogy a látás nélkül a többi érzékszerve egyszerre és automatikusan élesedik ki. Nekem ez nem jön be, a fülem és a kezeim éppen ugyanolyan hatástalanok mint eddig voltak, az orromat leginkább a Maxból áradó férfias illat tölti meg, méghozzá annyira, hogy mást szinte észre sem veszek. Olyan, mintha bezárkóztam volna a sötétbe, a pulzusom felgyorsul, a levegőt sokkal jobban kapkodom mint máskor tenném ilyen helyzetben és ha nincs a férfi szája, hogy mutassa az idő múlását, akkor egészen biztosan nem tudnám megmondani, mióta vagyok itt. Így viszont az egyetlen segédponthoz igyekszem közel kerülni, addig mocorgok és nyújtózom az igencsak szűk helyen, amíg fel nem kínálom neki a bőrömet minden ponton, ahol nem fedi éppen ruha. A fekete fűző egyszerre volt remek és rémes ötlet, már érzem, amint a bőrömbe harap egy-egy halva született próbálkozásnál a normális légzésre és hamarosan tudom, hogy igencsak látványosan reszketni fogok itt. Csak abban nem vagyok biztos, hogy miért. Hogy ne hagyja abba? Hogy legyen finomabb? Durvábban szeretném? Fogalmam sincs, mit akarok, csak azt, hogy vágyom rá és ő meg tudja nekem adni. Igen, erre képes több hónapnyi ismételt szexuális együttlét. Elég egy jó mozdulat és én kezdek felizgulni, még inkább a ténytől, hogy őt mennyire rabul ejtik az én apró kis utalásaim. Ezekre persze esélyem sincs és az alapján, amit a fenekemnek simulva érzek, nem is lesz rá szükség. A ruha több mint elég volt. Ezért már megérte...
Mielőtt igazán aggódni kezdhetnék, mert ismét eltávolodik tőlem a karjai átfognak és olyan könnyedén emel fel, amely nem csak rutinra, hanem erőre is utal. Persze ezzel már tisztában vagyok, nem egyszer kötöttem ki hála neki egy függőleges felületen, de azért az ösztön is fontos, azonnal átkarolok a nyakát, amint felemelkedem. Ugyan nem gyakran voltam itt, de az irányból és a távolságból ítélve a hálóba visz, majd elég biztosan talpra állít ahhoz, hogy a cipőim sarka ne okozzon nekem gondot. Ellentétben az anyaggal, amely a csuklómat súrolja, majd összeköti a kezeimet. Nem szoros, de kiszabadulni belőle sem fogok egyhamar anélkül, hogy kiszúrná. És most nem is akarok. Nem tudom, hogy Max ezt tervezte-e volna korábban is, vagy a korábbi hívásom miatt csinálja, de eddig jól halad abban, hogy elvonja a figyelmemet. Napok óta én vagyok a döntéshozó, szó szerint élet és halál múlik azon, mit csinálok, hogyan csinálom, elég volt. Nem akarok mást, csak hátra dőlni és élvezni a férfit, eddig pedig megkaptam mindent több mint kielégítően. És nem zavar, hogy én vagyok, aki újabb ruhadarabot veszít, mert ismerem. Tudom, hogy a csiklómat hamarosan nem a selyem anyag, hanem a nyelve fogja beborítani, én pedig küzdök minden ingerrel, hogy türelmesen várjam, amíg ezt megkapom. Utána már nem érdekel semmi, jólesően felnyögök és hátra csuklik a fejem. Igen, pontosan azt csinálja, amivel az őrületbe tud kergetni és olyan közel vagyok a peremhez, amikor eltávolodik, hogy legszívesebben a hajába tépve kényszeríteném vissza a fejét, hogy fejezze be. A csuklóm persze megakadályozza, de nem kell sokáig nélkülöznöm, mert visszatér.
- MI? - a kérdés egy apró sikkantással együtt hagyja el a számat, mert egyetlen mozdulat elég, hogy tudjam, ez nem Max. Ahhoz túlságosan direkt és erős a nyelv rajtam, túlságosan célirányos. Bárki is ez a férfi, még biztos, hogy nem járt az ágyamban. Akkor sokkal körültekintőbb lenne. Nem mintha érdekelne a dolog, mert megérzem egy újabb férfi nyelvét, hátul a fenekemnél. És ezúttal haj simul a tenyerem alá, miközben kétségbeesetten próbálok talpon maradni. Csak egy picit. Pár pillanatot, utána már a combjaimra zárul néhány kéz és a kéj, amit olyan alaposan előcsalogattak, megállíthatatlanul eláraszt. Most már remegek, reszketek, és el is zuhannék nélkülük, miközben az orgazmus újra és újra végig süvít a testemen. És már messze nem érdekel, ki van még itt, amíg nem hagyja abba, amit csinál. Igen, egyszer már elélveztem, de ez még nem volt elég. Ennél sokkal jobban is tudok reagálni, akár perceken belül is. A tény, hogy két férfi közé vagyok szorítva, akik közül az egyikkel még soha nem találkoztam és nem is tudom, hogy néz ki, elég jó afrodiziákum. Normális nő tiltakozna ebben a helyzetben, nem? Nekem eszem ágában sincs, csak még többet szeretnék, amint elég stabilan állok, már próbálok is mozdulni előre. Most még ki akarom használni a figyelmüket, amíg nem mennek át egy határon. Bár Max lehet, hogy megérdemelne egy figyelmeztetést arról, mit ne csináljon ma, ha holnap nekem használható állapotban kell lennem munka miatt. Majd meg is kapja. Csak előtte...
- Nem kötnétek inkább elöl össze a kezeimet? - a hangom sokkal rekedtebb mint vártam és egy levegővétellel nem is sikerül, de kimondom a kérdést így is. Ez az egy dolog zavar éppen engem. Minden más majd akkor fog, ha elmúlik az újdonság okozta izgalom...
Vissza az elejére Go down
Maximilian Goltz
avatar
Oktatás

Avataron : Andrew Cooper
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Max&Nyssa - Karácsony
Pént. Jún. 23, 2017 4:39 pm
  

+18

Mindkettőnk kemény pillanatokon van túl. Őszintén szólva Nyssa sokkal inkább, mint én, nekem sokkal kevesebb kemény és durva dolgom volt, a helyszín biztosítása, az éber figyelem, na meg a kétségbeesett hozzátartozók visszatartása, a sokkosok keelése és lecsillapítása, ami az alapvető harctéri elsősegély képzettséggel is könnyen megy... ez mind semmi ahhoz, amit az orvosok éltek át. Nyssa megérdemli a kikapcsolódást, a szórakozást, az élményeket, én pedig mindent megteszek, ami hatalmamban áll. Felkészültem, átgondoltam a dolgokat s már így vártam őt. A jelek szerint Nyssa is hasonló gondolatra juthatott, abból kiindulva, hogy miként is jelent meg nálam. Nem kellettek szavak, mind a ketten pontosan tudjuk, hogy miről van szó, mit akarunk. Beszéd helyett gesztusok, érintések dukálnak s azokból jut is bőven. Bár Nyssa is kezdeményezett, kettőnk közül több elterelésre neki van szüksége és ezért én veszem kezembe a kormányrudat. Együttléteinket mindig is jellemezte egyfajta munkamegosztás, a kellő férfias irányítói szerepkört mindig is megtartottam a méltóságommal úgy, hogy neki is teret engedtem, engedek. Az ő élvezetét is szolgálom és már az egyetemi irodai látogatása óta megszokhatta és megtanulhatta, hogy van, amikor jó, ha rám bízza magát, ő pedig a maga finom, de határozott kisebb mozdulataival, apró gesztusaival tökéletesíti mindazt, amit együtt viszünk véghez. Bár azt hiszem ma este kissé több hatalmat fogok magamhoz ragadni, de a jelek szerint ez nem bántja őt különösebben, megnyugtatóan engedi el és adja át magát, én pedig ezt önmagamban elégedetten nyugtázom.
A jelek szerint élvezi, hogy elvettem a szeme világát s cserébe kéjes örömöket adok neki. De ez csak egy lépcsőfok volt, van még hátra bőven... például az, hogy átvigyem őt magammal a hálóba, ami sikerül is röviden, hogy aztán egy ruhadarabjától megszabadítsam, csuklóit összekössem és így folytassuk a kis játszadozásunkat, én pedig a kényeztetését. Nyelvem ügyesen és vele kapcsolatos ismeretekről nagy tanúbizonyságot téve jár, hogy feljebb és feljebb tornásszam kéjes hangjait, míg fel-felpillantva elégedetten nyugtázzam, hogy sűrűbben szedi a levegőt, telt keblei hogyan emelkednek, teste mint vonaglik meg... az esztétikai élmény bőven kárpótol azért, hogy én vagyok az, aki ad. Amúgy is szeretek adni és mint minden férfinak, a vizuális élmények nekem is fontosak. Aztán, mikor már bizton tudom, hogy elérte a kellő állapotot, újabb lépcsőfokot teszünk meg, amit Nyssa oly meglepettséggel reagál le, hogy nem tehetek róla, de csak előgurul torkomból a kuncogás, amit hallhat is. - Csak élvezd... - súgok a fülébe, míg tenyereim kéjsóváran vándorolnak a testén és cirógatják, ajkaim is kalandoznak persze nyakán. - Más dolgod nincs... és holnap szabadságon vagy, katonai úton elkértelek, hivatalosan egy katonai igazságügyi orvosi kérdésben... - tudom, hogy jelenleg nem képes rám teljesen figyelni, hogy van más is, ami leköti a figyelmét, de szavaim biztos eljutnak a tudatáig. - Boldog karácsonyt. Az ajándékod az élvezet és egy kiadós pihenés. - elintéztem neki, hogy ma semmi se árnyékolja be az estét és mert bár köztünk érzelmekről nincs szó, azért törődöm vele és gondolok rá, kapcsolataim bevetve elintéztem a hivatalos papírt és a parancsnokság kérésére egy főnöke sem mondhatott nemet... Na de elég a pihenőből, inkább lefelé veszem ajkaimmal az utat és hamarosan két nyelv gondoskodik a szórakozásáról, míg erős tenyereink megtartják és támaszt nyújtanak neki. Jó cimborám elől a határozott kezdet után ügyesedik ahogy figyeli a nő reakcióit és egyre jobban ráhangolódik arra, amit Nyssa szeretne, én pedig hátul szintén ügyesen és célirányosan dolgozom, minden rejtett, finom és kéjhez vezető idegvégződést kellően kényeztette és bejárva nyelvemmel, hogy Nyssa a lehető legjobban érezze magát és ezt minden jel szerint sikerül is elérni, amit mind a ketten örömmel nyugtázunk, majd emeljük a tétet: nyelveink nem állnak le, de Nyssa megérezhet egy-, majd két ujjat hüvelyében, melyek gazdája természetesen nem ugyan az, így kissé más érintéssel, más ritmusban, de nagyjából egymásra tekintettel lévő összhangban kényeztetik őt, az enyém példának okáért, előzetes ismereteimnek hála, könnyen talál G pontjára és kezdi ott ingerelni, amíg nem jön Nyssa kérése. - Rendben. - felelem neki, majd megteszem amit kért, háta helyett elől kötöm össze csuklóit, aztán persze változást eszközlök a játékban. Nyssa kénytelen lesz egy röpke másodpercre nélkülözni az élvezetet, amíg megoldom, hogy én feküdjek a hátamra, ő pedig térdelve "ülhessen" a fejemhez, hogy nyelvem azonnal virtuóz munkába kezdjen az ölén, míg vendégünk előtte marad és a nő megérezheti, hogy nem csak a nyelvmunkám tart figyelmére igényt, de a másik férfi is, aki érzéseim szerint nem fogja alulmúlni Nyssa igényeit, de ezt majd most magának kiderítheti...
Vissza az elejére Go down
Nyssa Kaianae-Plyseckaja
avatar
Egészségügy

Avataron : Eva Green
Kor : 33

TémanyitásTárgy: Re: Max&Nyssa - Karácsony
Szomb. Okt. 07, 2017 11:14 pm
  

//18+

Tiltakozni akarok. Tiltakoznom kellene az ellen, amit velem művelnek és még sincs rá szavam. Meglepettség van a hangomban, kis bizonytalanság, mert még csak nem is látom a partneremet, de az erkölcsi visszhang? Az bizony messzire menekült. Nem véletlenül. Ez mindig is az egyik rejtett fantáziám volt, valami olyasmi, amiről korábban csak nagyon keveseknek beszéltem. Ha megkérdez valaki arról, milyen erotikus álmot váltanék valóra a legszívesebben, valószínűleg erre szavazok. Két férfi, akik engem akarnak, képesek megosztozni a testemen és együtt juttatnak el oda, ahol csak nagyon kevés nő fordult meg előttem. Amilyen hamar végig száguld a felismerés a véremben, hogy nem vagyunk egyedül, olyan gyorsan lohad is le a bizonytalanság az idegen nyelvmunkájától. A kendő még rá is tesz egy lapáttal az egészre, remegek, pihenek és szerintem akkor sem látnék éppen, ha nem fekete anyag rejtené a szemeimet, annyira szétcsúszom a férfiaktól. Egy részem tudni akarja, ki van még itt. A másik pedig meg akar maradni a sötétségben, ahol semmit nem tudok a szeretőmről azon kívül, amit érzek. Hogy pontosan tudja, hogyan kell egy nővel bánni és élvezi a nyelvjátékot. A keze erős, érzem a bőrkeményedéseket rajta, ahogy végig simít és megtart, fogadni mernék, hogy a hasizmai sem éppen elhanyagolhatóak. Nem mintha lenne esélyem rájönni magamtól. Max ennél trükkösebb, nyelvek simítanak végig az érzékeny női részeimen, ujjak hatolnak belém olyan váratlanul, hogy nem tudok mást tenni, csak sikítani és remegni a kéjtől. Oh, igen, ez az. Érzem, ahogy a vágy újra felüti a fejét, és most nem tartom vissza. Eddig ellenkezni próbáltam, féltem, de ideje véget vetni neki. Átadom magamat a szenvedélynek és hagyom, hogy irányítson, amíg egy remegő, elégedett pocsolyává nem tudok olvadni a kéjtől...
Az egyetlen kényelmetlen rész a kezem most már. Nem tudok kapaszkodni, mozdulni és a férfiakon múlik minden. Túl sok irányítás ez még nekem is. Javítani próbálok, kezdetnek szóval. A kérésemnek megfelelően enged el Max és kötözi a csuklóimat elöl össze. Oh, igen. Ezért hagyom, hogy maradjon a bizonytalanság. Lehet, hogy ezt a férfit nem szeretem szerelemmel, de megbízom benne és pontosan tisztában vagyok vele, mennyire fontos neki, hogy jól érezzem magamat. Sőt, ha engedi, ezt teljes mértékben viszonzom is. Most azonban nincs rá lehetőségem, mert mögém került a kezeim ellenben felemelkednek és megpróbálják kitapintani a másik férfit. Kőkemény izmok, verejték, enyhe szőrzet. És rengeteg puha bőr olvad az ujjaim alatt, amíg követem a vonalakat és próbálom megtalálni az arcát is. Még soha senkit nem tapogattam vakon, így hiába érzem az éleket, vonásokat, fogalmam sincs róla, mennyire jóképű vagy éppen szívdöglesztő a partnerem. Csak az a biztos, hogy készséges, és megremeg, amikor a kezeim sikeresen találják meg a legérzékenyebb részét és simítok végig rajta. Hatalmasnak érzem, pedig tisztában vagyok vele, hogy nem ijesztő a mérete, ebben az egyben a kézmértékem elég pontos tud lenni. Mielőtt azonban igazán bele lendülhetnék, ismét Max kerül előnybe, vagyis inkább alám. És semmi nem akadályozza meg benne, hogy ismét nyalni kezdjen. Sőt, még a kéz sem zavar a hátamon, amely előre dönt, hogy térden és könyéken támaszkodva tudjak én is orális örömökben részesíteni valakit. Fogalmam sincs, hogyan nézhetünk ki, de egészen biztosan erotikus a látvány. A fűzőnek hála a derekam nagyon vékony, a melleim alaposan kidudorodnak, és ezen kívül csak a tűsarkúim maradtak rajtam. Egy férfi ténykedik a lábaim között, aminek hála időnként felnyögök és megremegek, még egy másik most a szám közelébe kerül. És nem is engedem távolabb. Hatalmas lelkesedéssel kezdek el dolgozni rajta, a nyelvem, a szám, a fogaim és még az ujjaim is besegítenek, hogy minél jobban felizguljon. Sőt, még egy kicsikét rá is játszom, olyan mozdulatokat vetek be, amelyeket általában csak Max tud belőlem előhívni, már nem csak a pénisz, de az alhasa, a heréi és a combjai is kapnak a törődésemről. Sőt, az apró harapásokat is megengedem magamnak, amelyeket a bőrén hagyok, hogy egy-két napig hirdessék, valaki járt itt és jól érezte magát. Néha egyszerűen nem bírom ki az ilyesmi nélkül. Nem mintha most sok esélyem lenne, mire igazán belelendülnék a dologba, már megint a férfiak kerülnek előnybe. A csiklóm egyetlen érintéstől újabb orgazmusba tudna küldeni, ahogy remegek Max felett, kutakodó kezek pásztázzák be a fenekemet és néhány merész ujj még a fűző alatt is megkísérel eljutni a mellemhez, amitől az még jobban összeszorul a szűk helyen. A fájdalom nem a barátom, de ez még elviselhető, sőt, kifejezetten izgató is. És tovább akarom fokozni...
- Nem akartok cserélni, fiúk? - a hangom karcos, suttogó és olyan vágyról árulkodik, amit nem tudnék megnevezni, évek óta nem éltem már át. Azt hittem, hogy teljesen kielégítenek a szexuális kapcsolataim, de úgy tűnik, mégsem. Mert erre most mindennél jobban vágyom. Nem érdekel, hogyan és miképp fogok az életbe visszatérni utána, de most itt vagyok és ezt akarom. Nyelveket, ujjakat, farkakat, hogy betöltsenek és egy időre a szívem üressége messzire kerüljön. Használjanak, amíg el nem ájulok a fáradtságtól. Ez kell nekem...

//Remélem megérte várni Smile és pezsgőt elő, ez a 300. hozzászólásom az oldalon
Vissza az elejére Go down
Maximilian Goltz
avatar
Oktatás

Avataron : Andrew Cooper
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Max&Nyssa - Karácsony
Vas. Okt. 08, 2017 7:58 pm
  

+18

Nem felnőtt, vagy felelős dolog egy bizonyos szempontból amit művelünk, de a legkevésbé sem érdekel, hogy olyan struccpolitikát és menekülést folytatunk a kegyetlen valóság elől Nyssával, amit felnőtt embernek nem feltétlenül kellene, hanem felállni és megemészteni. De nem tudjuk. Ahogy mellesleg más sem, nem véletlenül létezik poszt-traumás stressz. Helyette sokkal jobb a kéjbe és szabadosságba menekülni, így nem gondolkozom én sem és a nőnek sem kell. Elég, ha elengedjük magunkat és fejest ugrunk az élvezetekbe. Talán a legjobb választás karácsonyi ajándéknak egy álom megvalósítása, Nyssa esetében pedig nem is volt ez olyan nehéz. Korábban elejtett egy megjegyzést amire én történetesen emlékeztem s ezt kihasználva szerveztem meg mindent mára, megjelenésével pedig kicsit még akaratlanul is a kezem alá dolgozott. Némi hangulatkeltés után pedig már meg is kezdődik a "karácsonyi" vacsora s az előétel.
Első fogásként a legjobb, ha maradandó élményt és étvágygerjesztőt adunk Nyssának, ami után már-már remegve követeli majd a folytatást, mohóbbá, éhesebbé fog válni. Erre pedig legjobb eszköz, hogy mind a ketten nyelveink és ajkaink, majd pedig ujjaink segítségével kényeztetjük őt és tornázzuk fel a csúcsra első, de nem utolsó ízben. Ebből megérezheti, hogy bizony nem lesz egykönnyen menekvés... két éhes férfi vágyik rá s érintéseink és odaadásunk tanúskodik a mohóságról és ez bizony azt jelenti, hogy nem fogunk leállni, amíg hármasunk végleg ki nem merül majd, de az még jócskán odébb van. Most inkább Nyssa kérést telejsítem, hogy kezeit inkább elől kössem össze, majd kezdhet ismerkedni érintései által vendégünkkel. Lehet az este folyamán majd ténylegesen szemügyre is veheti, de egyelőre jobb még a játék úgy, hogy kevésbé tud arcot társítani egy-egy cselekedethez. Neki mindenképpen izgalmasabb, bár engem már ismer és tud azonosítani, azért így is kellően meg van kavarva a dolog és megvan a helyzet varázsa amiről mi sem tanúskodik jobban, minthogy a fekete nő mennyire be van indulva. Vendégünk elégedett örömmel fogadja a simításokat, ahogy Nyssa izmos testét felfedezi, majd nemesebbik szervére tér át és jóleső mohósággal remeg meg a nő tapasztalt érintése alatt. Persze az ő kezei se maradtak tétlenek ahogy az enyémek sem, ngy tenyér érintette és cirógatta őt, markolt a fenekébe, játszott el picit ölén s odafent ajkak szaladtak végig dekoltázsán, vagy nyakának karcsú vonalán, arcán, ajkain. A vágykeltő közjáték után persze hamarosan változik a helyzet, Nyssa alá kerülök, hogy most én kóstoljam édes ölét és ki is teszek magamért: nyelvem a megszokott hozzáértéssel de a helyzet miatt nagyobb szenvedéllyel pörög Nyssa érzékeny pontján, vetek be érzéki szívogatásokat, vagy éppen fogaim is apró, lehelet finom érintésekkel. Megszívom finoman csiklóját s könnyeden zárom fogaim közé, hogy nyelvem hegyét virgonc táncban pörgessem meg rajta.
Közben vendégünk is élvezethez juthat, nem is kevéshez, ahogy Nyssa nekilát kényeztetéséhez. Korábban sem volt már puha, de most egyre keményebbé és nagyobbá válik szerszáma a vörös ajkaik és a pajkos nyelvjáték hatására, hogy Nyssa megérezze, vendégünk sem marad el tőlem, sőt... lehet picit még felül is múl? Szemmértéket most nem vehet, használja hát többi érzékszervét, amit az illető nagyon is élvez, torkából feltör egy-egy morranás, megcirógatja a sötét fürtöket s farka keményen fezsül Nyssa ajkai közé, ahogy a nő mohón dolgozik rajta. - Igen! Mutasd, mit tudsz! - hallhatja első ízben vendégünk élvezettől szintén kissé karcos orgánumát először életében. Bár a hang biztos nem lesz ismerős számára, de akkor is eggyel több inger... ahogy tenyereink érintései is fokozzák a dolgot, de most nem kaphatja meg azonnal a kielégülést és ő is szeretne váltást, ahogy ez szavaiból kiderül. - Miért is ne? - teszem fel a költői kérdést, majd teret engedek a változásnak, helyesebben segítem is azt. Kikerülök Nyssa alól, közben pedig vendégünk a füléhez hajol. - Eszméletlenül gyönyörű vagy és minden élvezetet megkapsz, amit adni tudok, tudunk... - súgja neki, majd érzékien csókol és harap Nyssa nyakába, hogy aztán ujjait végighúzva gerince mentén ő kerüljön mögé és én a nő elé. Mögötte aztán nyelvét végigfuttatja a térdelő nő ölén, de nem áll meg, most rajta a sor, hogy máshol is kalandozzon, így némi tőle újdonságnak számító akcióként könnyedén és kissé birtoklóan markol Nyssa domborodó farpofájába és nyelve popójával ismerkedik meg, lágyan járva be minden érzékeny idegvégződést körbe-körbe cirógatva, lágy döfésekkel picit befelé is dolgozik és spirális pályát ír le, majd a férfi felegyenesedik, hogy makkját jó pozicionálva hatoljon Nyssa hüvelyébe és kezdjen befelé haladni tekintélyes hosszával és vastagságával.
Vissza az elejére Go down
Sponsored content


TémanyitásTárgy: Re: Max&Nyssa - Karácsony
  

Vissza az elejére Go down
Max&Nyssa - Karácsony
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Hayden & Zoya - Az első karácsony-

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Alternatív :: 
Temetetlen múlt
-
Ugrás: