HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Naomi & Brad - I am so much crazier than you

Bradley McShane
avatar
Média és művészet

Avataron : Bradley Cooper
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Naomi & Brad - I am so much crazier than you
Szomb. Ápr. 29, 2017 9:05 pm
  

Naomi


Bradley

2012 nyara


A minap csörgött rám Jim, inkább nem részletezném, honnan is ismerem, de mire letettem a telefont, bele is kevert valami elsőre is bizarr, pár perces őrültségbe, amit önkényesen reklámfilmnek nevezett el. Ennek a pasasnak egyszerűen nem lehet nemet mondani. Biztos tudjátok, miről beszélek, mindenki ismerősi körében van egy ilyen fazon.
Ez az állat kibérelte a Warwick Seattle Hotel bárját egy nemrégiben meghirdetett casting erejéig. Pontosabban, egy olyan casting erejéig, ahol a jelölteknek halvány fogalmuk sincs róla, hogy máris válogatáson vesznek részt. Ennél is pontosabban, ahol, mint az egyetlen fix szereplőnek, az én feladatom partnert keresni magamnak, mégpedig anélkül, hogy a vendégek közül bárki is tudna róla: nem csupán egy flancos előfogadáson vesznek részt, hanem már élesben zajlik a játék.
Mikor először beavatott – a bejárattól nem sokkal beljebb –, elröhögtem magam, aztán csakhamar meggyőzött róla: nem viccnek szánta. Majd kiselőadást tartott a természetes szelekcióról meg a spontán szimpátiáról, automatikusan működésbe lépő kémiáról, ésatöbbi. Ám mielőtt tüzetesebben kifaggathattam volna a részletekről, az órájára nézett, megveregette a vállam, és az alábbi mondattal felszólított a vadászatra:
- Van egy estéd kiválasztani, kivel akarsz dolgozni, utána mosom kezeim – szemléltetésképpen fel is emelte az említett testrészeket, menyétmosolyt villantott, és hátrálni kezdett. Rövidesen el is vegyült a tömegben.
Hát ez rózsás. Mégis hogy találjam meg a nekem kellő partnert, ha nem árulhatom el, mire megy ki a dolog? Ez hülyeség, ráadásul egy az egyben rám hárítja a felelősséget.
Másrészről viszont... kénytelen vagyok bevallani, hogy nagyon is izgatja a fantáziámat a feladat. Végül is miért ne? Nincs más dolgom, mint ismerkedni, menni a farkam után, és alattomosabbnál alattomosabb teszteket kitalálni. Ez pedig mondhatni egész testhezálló. Ha jobban belegondolok, talán kezdem is érteni, mit akar Jim ezzel az egésszel...
Őrültség, ez nem kérdés. De azért van benne ráció.
A bárpulthoz lépek, és kezdésképp kikérek egy italt, míg várakozok, lustán a társaság mustrálásába kezdek. Mostnra már szépen gyűlik a tömeg. Végigfuttatom a tekintetem a vendégseregen, és várom a teremtő ihletet: mégis hogyan kezdjek hozzá?
És hogy mindebből mi a tanulság? Sose bízz egy night clubban köttetett ismeretségben. Bármily szakmainak is tűnik egyébként.
Vissza az elejére Go down
Naomi Rhodes
avatar
Polgárság

Avataron : Jennifer Lawrence
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Naomi & Brad - I am so much crazier than you
Szomb. Ápr. 29, 2017 10:00 pm
  

High dive into frozen waves where the past comes back to life.
Fight fear for the selfish pain and it's worth it every time
Nem terveztem, hogy az estémet egy ilyen fogadáson fogom tölteni, de Melaine szinte könyörgött, hogy elkísérjem. Azt mondta, hogy nagyon be szeretne kerülni a reklámfilmbe és ez a fogadás egy remek belépő, hiszen itt biztosan felmérik a terepet, biztosan már itt is szelektálnak és amúgy is, ez is egy nagyon jó lehetőség arra, hogy felmérje az ellenfeleit. Engem is győzködött, hogy jelentkezzek, de én csak professzionális helyekre jelentkezek, nem pedig ilyen légből kapott dolgokra. Ki tudja, lehet nem is igazi rendező a rendező, vagy a stáb amatőr, vagy akármi. Nem szeretem én az ilyen dolgokat.
Végül persze eljöttem vele, de inkább már csak azért, hogy jól szórakozzak, az ideges önjelölt színészek tömkelegén, akik "lazítást" színlelnek és azt, hogy ez az egész csak kötetlen szórakozás és ők mind nagyon jól szórakoznak egymás társaságában, nem pedig egymás ellenfelei.
Persze kicsit késünk. Alig tudtam arról meggyőzni Melainet, hogy késni stílusos. Nem sokat, de egy húsz percet. Ő ideges, én remekül szórakozok. Élvezem, ahogy ruhám libeg minden lépésemnél, ahogy csípőm elegánsan ring és tetszenek az irigy pillantások, amiket bezsebelek, amiket persze utána kedves mosoly követ. Melaintől elválok, hogy ő egyedül felmérhesse a mezőnyt, míg én a pulthoz sétálnék, ha egy lány meg nem állítana azzal, hogy megdicsérje a hajam. Átlátszó. - Nekem a ruhád tetszik! Igazán ütős Dior másolat, ritkán látni ennyire megtévesztő koppintást. - jegyzem meg kedves mosollyal, ártatlanul természetesen, mire azonnal lehervad a mosolyt az arcáról és közli velem, hogy tévedek, rossz a szemem, mert ennél eredetibb már nem is lehetne és hogy inkább meg se kellett volna szólalnom, hogy ha ennyire nem értek hozzá. Erre csak halkan felkacagok a szám elé emelve a kezem. - Ne haragudj, nem gondoltam, hogy megsértelek. Én biztosan nem hordanék másolatot, ha ennyire rosszul esik, ha felfedezik. - mondom továbbra is kedves mosollyal, mire csak hápogni kezd, majd már nem is fűz hozzá semmit, inkább illedelmesen megjegyzi, hogy ki kell mennie bepúderezni az orrát, majd ott hagy. Csak halvány mosollyal figyelem ahogy elvágtat, majd elegánsan és elégedetten felülök egy bárszékre, s keresztbe téve lábaimat kezdem figyelni, hogy mégis merre fog haladni az este. Én már most jól szórakozom, az egyszer biztos.
Brad <3 || Five years ago || Love at first sight || My dress
Vissza az elejére Go down
Bradley McShane
avatar
Média és művészet

Avataron : Bradley Cooper
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Naomi & Brad - I am so much crazier than you
Vas. Ápr. 30, 2017 12:59 pm
  

Naomi


Bradley

Először csak tompán üti meg a fülem a nem messze mellettem elhangzó párbeszéd. De letudom annyival, hogy nők. Mi másról is diskurálnának, mint izgalmas frizurákról és márkás ruhakölteményekről. Nem mondom, utóbbi a férfiak figyelmét is képes bevonzani, olykor egészen komoly mélységekig, szóval pusztán szórakozott kíváncsiságból fordítom oda a fejem, mégis mi lehet a bájcsevej tárgya. A pillantásom meg is ragad egy fehér, függönyszerű estélyi ruhán, a gazdája épp háttal áll nekem, így gond nélkül kibámészkodhatom magam a csipkézett és meglehetősen pikánsra vágott hátrészen. Bárki bármit mond, a meztelen hát irtó szexi, az elegáns, átlátszó csipke pedig csak arra ingerli az embert, hogy képzelje el, milyen lenne anélkül.  
Ám a folytatódó párbeszéd egyre jobban magára vonja a figyelmem, észre sem veszem, de egy halvány félmosoly rajzolódik a szám szegletére. Szép csavar. Ügyes balegyenes. Mindenek előtt azonban: merész. Talán nem is a csipkézett berakás az egyetlen, ami miatt érdekes lehet.
- Micsoda antré – asszisztálom végig a pillantásommal és egy bujkáló mosollyal, ahogy felül a bárszékre, én magam csak kényelmesen a bárpultnak támaszkodok. – Ezek szerint jobban teszem, ha én is kétszer meggondolom, mielőtt bókolásra vetemednék? Vagy a férfiakkal azért hajszálnyival könyörületesebb vagy?
Tudom, hogy ez a szokás, általában mégsem tegezek rögtön, és nem csak az udvariasság miatt, igazság szerint imádok magázódva flörtölni, van benne valami izgalmas, határon billegős kettősség, de most valahogy annyira természetesen jön a nyelvemre a tegezés, hogy nem ellenkezek.
És itt a kínálkozó alkalom, bele is kezdek a mai műsorba. Lássuk, hogy reagál.
- Igazából őt akartam, de ha már így elüldözted, mit szólnál, ha meghívnálak egy italra? - a bujkáló mosolyom továbbra is kitart, és várakozóan pillantok az arcára, nem engedve eldönteni, hogy viccelek, avagy teljesen komolyan gondolom.
Vissza az elejére Go down
Naomi Rhodes
avatar
Polgárság

Avataron : Jennifer Lawrence
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Naomi & Brad - I am so much crazier than you
Vas. Ápr. 30, 2017 1:25 pm
  

High dive into frozen waves where the past comes back to life.
Fight fear for the selfish pain and it's worth it every time
Egyetlen másodpercnyi pillantásra méltatom csak az engem megszólítót, majd leveszem róla a tekintetem, elvégre nehogy azt gondolja már, hogy ez így működik. Megszólít, aztán minden figyelem az övé. Minden esetre az az egyetlen másodperc is elég volt ahhoz, hogy megállapítsam, figyelemreméltó külsővel rendelkezik. Minden esetre ő nem adja fel, továbbra is beszél hozzám, én pedig nem nézek rá, de leheletnyi mosoly kúszik az ajkaimra. Micsoda öröm, amikor a szórakozás a házhoz jön.
- Ez attól függ, hogy az adott férfi mennyire jámbor lelkületű. - mondom továbbra se nézve rá, tekintetemmel a tömeget pásztázva. Egyelőre nem keltette fel annyira az érdeklődésem, hogy rá is nézzek. Szórakoztat az, hogy mindenki illem csevejekben vesz részt. Van aki azt hiszi az a jó taktika, ha többekkel veszi körbe magát és mindenkit egyszerre szórakoztat, mások visszafogottabbak, nem akarják megmutatni magukat, de mindenki szerepet játszik. Akik idegesen dobolnak ujjaikkal poharukon, én azokat már most kiejteném. Néhányan pedig pöffeszkedő önbizalommal vonulnak végig a helyen, mint hogyha konkrét elképzelésük lenne arról, hová tartanak, pedig csak feltűnést akarnak kelteni. Elmosolyodom rajtuk, miközben az önkényes társaságom csak folytatja tovább a szónoklást. Megengedek neki még egy pillantást, méghozzá amolyan direkt végigmérőset, de ezt is csak röpkén, végig egy pillanatra megállapodik tekintetem kék szemein, de ismét tova is siklik a tömegre. Ennél több figyelem még nem jár, de ajkam széle felfelé kanyarodik azon, amit mondott.
- Elszántnak tűnt, szerintem még nem futott túl messzire, keresd meg nyugodtan, én nem fogok sírva fakadni. - válaszolom könnyeden, gúny nélkül. Játszadozunk, játszadozunk? Nekem megfelel.
Brad <3 || Five years ago || Love at first sight || My dress
Vissza az elejére Go down
Bradley McShane
avatar
Média és művészet

Avataron : Bradley Cooper
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Naomi & Brad - I am so much crazier than you
Hétf. Május 01, 2017 12:11 pm
  

Naomi


Bradley

Az a pillantás. Büszke, már-már gőgbe hajló, határozott, de ami a leginkább furcsa, hogy nyoma sincs benne érdeklődésnek, vagy izgalomnak, itt, ahol mindenki zsong és szerepet játszik, ő mintha páholyba érkezett volna. Persze, ha úgy vesszük ez is egy taktika.
Az pedig külön öröm, hogy a frontális találkozás sem ront az összképen. Mondjuk úgy, értek már meglepetések, ha első ízben hátulról méltattam valakit.
- És ezt mi alapján döntöd el? – Kíváncsiság? Talán tényleg érdekel a válasz, talán csak a rutin dolgozik bennem, még nem döntöttem el, de én nem veszem le róla olyan hamar a tekintetem. Az a kis mosoly sem kerüli el a figyelmem, a válasz tetszik.
- Van az a pont, amikor a női mosdó kimondottan szimpatikus hellyé változik, de ma este ott még nem tartunk – mozdul az én ajkam is egy visszafogott félmosolyba, ó, igen, vannak halvány emlékeim ehhez hasonló szükségmegoldásokról, a benyitási próbálkozások állandó, fojtott feszültsége, a hatalmas tükrök, a hideg márvány és a forró test kontrasztja még mindig képes apró borzongást indítani a gerincem mentén. De ma még túl józan vagyok az efféle kalandokhoz, és amúgy is, feladatom van.
- Másrészről már letesztelted helyettem, kiszívtad azt a csöppnyi izgalmat, amiért megérte volna.
Mínusz egy. Végül is halad az este. Akkor is, ha eddig ő dolgozott helyettem. Megkapom a whiskym, de még nem nyúlok hozzá.
- Szóval az alkum a következő. Az érdemi munkáért cserébe, engedd meg, hogy meghívjalak egy italra, nem szeretek tartozni, pláne egy nőnek nem - mondjuk közelítsük innen. Nem hiszem, hogy számított volna rá, végül is, hogy én kóstolgatom őt, vagy ő engem, majdhogynem mindegy -, az élvezet elrablásáért viszont kárpótolnod kell valamivel. - Vajon ez képes megpiszkálni egy kicsit? Nem tűnik egyszerű diónak, és hát hazudnék, ha nem ehhez mérten várnék választ. Néha beleesek abba a hibába, hogy túl hamar alkotok sémákat, ami a szűréshez ugyan elengedhetetlen folyamat, mégis, bármennyire is hízeleg az egónknak, mikor valaki pontra azt mondja vagy cselekszi, amire számítunk, általában pont azt keressük, aki átlépi a várakozásainkat.
Vissza az elejére Go down
Naomi Rhodes
avatar
Polgárság

Avataron : Jennifer Lawrence
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Naomi & Brad - I am so much crazier than you
Kedd Május 02, 2017 11:08 am
  

High dive into frozen waves where the past comes back to life.
Fight fear for the selfish pain and it's worth it every time
Újdonsült társaságom nem hátrál, úgy tűnik elszántan veti bele magát az én szórakoztatásomba, s bár ez arcomra cseppet se ül ki, de tényleg szórakoztat. Mindig is kecsegtető, ha az ember bezsebel néhány kéretlen bókot, pláne ha azok burkolva vannak. Nem tudom elviselni azt, amikor egy férfi első leszólításnál már ajnározásba kezd. Átlátszó és borzalmasan felszínes húzás. Ennél azért több kell nálam.
- A szemük állásából, természetesen. - vágom rá a "szem a lélek tükre" szerű klisés célzást, de csak hogy ne kapjon egyszerű válaszokat. Néha a legszimplább válasz tud lenni a legbonyolultabb, hiszen ha ő folytatni akarja ezt a beszélgetést, akkor neki kell tovább görgetnie.
- Őt amúgy se ajánlom. Nem tűnt vállalkozó szelleműnek. - jegyzem meg amolyan jótanácsot osztogató hangon, hiszen az említett hölgyemény már ránézésre is kishal volt a hölgyek végtelen óceánjában. A ruhája nem csak utánzat volt, de hosszabb is a kelleténél, előnytelen volt a szabása az alakjához és a sminkét eltúlozta, már átment hivalkodóba, mint aki azzal akarja elvenni a figyelmet más hiányosságokról. Ha a férfiak egy-két ilyen taktikai szemléletben otthon mozognának, sokkal könnyebb dolguk lenne megállapítani kiben mi lakozik. Már persze amikor érdekli őket és nem csak vadászaton vannak.
Mikor felvázolja az alkut, akkor már tényleg nem állhatom meg a dolgot kissé egyértelműbb, de még mindig nem teljes mosollyal, s rá is nézek, a szemeibe, úgy fogok bele mondandómba, könnyed, szinte már játékos hangon.
- Nem akarom, hogy olyan kellemetlen helyzetbe kerülj, hogy tartoznod kelljen egy nőnek, szóval itt a kárpótlás. Feloldozlak tartozásod alól. - mondon a szemeibe nézve, majd ismét végigfuttatom rajta a tekintetem, továbbra is se nem túl gyorsan, se nem túl lassan, amolyan "itt egy csont" módjára, s ismét le is veszem róla pillantásom, majd egy elegáns mozdulattal megcserélem a keresztbetett lábaimat, s végigsimítva combom felső részén, elegyengetem rajta ruhámat, hogy úgy álljon, ahogy kell neki.
- Nézd csak mennyi magányos nő ácsingózik némi figyelemre. Velük mikor tervezel alkut kötni? - kérdezem továbbra is amolyan játékos érdeklődéssel, hiszen tesztelni kell őt is, vajon lekoptatásnak véli e, vagy érzékeli benne a huzavnát. Nem akarm az estém hátralévő részét egy unalmas fazonra pazarolni, kell némi kis szűrés, még mielőtt eldönteném, hogy érdemes e figyelemre, vagy sem.
Brad <3 || Five years ago || Love at first sight || My dress
Vissza az elejére Go down
Bradley McShane
avatar
Média és művészet

Avataron : Bradley Cooper
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Naomi & Brad - I am so much crazier than you
Szomb. Május 06, 2017 11:18 am
  

Naomi


Bradley

A válasz hallatán elmosolyodom, mint aki érti a célzást: nem lesz könnyű dolga. Még az is lehet, hogy érdekesebb lesz ez a kis flört, mint elsőre gondoltam. Szeretem, ha megdolgoztatnak, az ingyen kapott falat sosem elég ízletes.  Továbbra is féloldalasan állok a pult mellett, félig felé, félig a tömeg felé fordulva, és nagyjából a tekintetem is leköveti ezt a kettő között ingázó útvonalat.  Kifejezetten szeretek úgy beszélgetni, különösen ismeretlen hölgyekkel, hogy közben látszólag valami egész mással vagyunk elfoglalva, a társalgás nincs túldimenzionálva, mintegy mellékesnek tűnik, és talán az is. Nincs feszengés, nincs lélektapogató mustrálás, csak a könnyed kóstolgatás, ami vagy felkelti az érdeklődést, vagy nem.
- És az enyémből mit olvasol ki? – teszem fel mégis a kérdést, és a szavaimmal egyidejűleg felé fordítom a tekintetem, látszólag pusztán az apropó kedvéért, de valójában magamra akarom csalogatni a pillantását. A szemébe akarok nézni, és azt akarom, hogy a szemembe nézzen. Talán a megjátszott érdektelensége provokál, talán a kíváncsiságomat birizgálta meg, vagy talán ez is csak egy bekészített teszt. Míg a reakciójára várok, nem mulasztom el az alkalmat, hogy jobban szemügyre vegyem.
A válasz ismét tetszik, ügyes hárítás. Ajkaimon meg is jelenik egy bujkáló mosoly, amíg röviden egymást méregetjük, mint valami első körös erőfelmérés.
- Milyen figyelmes gesztus. Látom, értesz a férfi lélekhez – a válaszom egyszerre dicséret és árnyalatnyi fanyar utalás. A kárpótlás alól ugyan kibújt, de a feloldozás ez esetben azt jelenti, hogy elfogadja az italmeghívást. De mennyire, hogy elfogadja, erről árulkodik a rögtönzött testhelyzet változtatás, és az a véletlen simítás a combon. Ő elfordul, de a tekintetem még leköveti a műsort. Ő pedig tökéletesen tisztában volt vele, hogy így lesz.
- De ami azt illeti, erről sem állíthatom, hogy vállalkozó szellemű – toldom hozzá megkésett folytatásként, az előző megjegyzését használva most egy kis provokálásra.
- Nos, akkor mit kérhetek a hölgynek? – Intem oda a pincért közben, hogy a válasz már direktben neki szóljon. Már én is igazán belekóstolnék abba az elém tett whiskybe, valahogy úgy érzem, túlságosan józan vagyok még ehhez az estéhez.
- Magányos nőkkel nem kell alkut kötni – mosolyodom el halványan. – Mint mondtad, szinte ácsingóznak a figyelemre. De amint megkapják, nem tudnak élni vele. Egyet mutass, aki izgalmas lehet. És én bebizonyítom, hogy tévedsz – fordulok én is most már teljes testtel a mögöttünk duruzsoló tömeg irányába, és szórakozott pásztázásba kezdek. Talán nagyképűség, de tényleg komolyan gondolom.
- De ha így lesz, a következő te leszel – olyasmi ez, mint egy alattomos második kis alku. Kíváncsi vagyok, mit kezd vele.
Vissza az elejére Go down
Naomi Rhodes
avatar
Polgárság

Avataron : Jennifer Lawrence
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Naomi & Brad - I am so much crazier than you
Szomb. Május 06, 2017 7:58 pm
  

High dive into frozen waves where the past comes back to life.
Fight fear for the selfish pain and it's worth it every time
Kifejezetten tetszik, hogy nem kapálódzik a teljes figyelmemért, de mindig megoldja, hogy ne tudjak megfeledkezni róla. Valahogy olyan típusnak érzem, aki szeret játszani és szórakozni, akár csak én. Nem unatkozom még, szóval ez egy jó pont neki, bár nyilván közvetlenül nem mutatom azt, hogy egy kicsit felpiszkálta az érdeklődésem, de közvetetten sejthető abból, hogy még nem koptattam le. Illetve hát, valahol minden mondatom egy kis koptatás is, ha az ember rosszul értelmezi természetesen.
Kis kérdésén csak halványan elmosolyodom, nagy kegyesen felé fordulok, jóval közelebb hajolok hozzá, hogy mélyen a szemébe nézhessek, hosszan tanulmányozom szemeit, közben néha még amolyan "aham, értem már" típusú hümmögéseket és bólintásokat is teszek, majd csak szépen visszahúzódok egyenes ülésbe és visszafordítom tekintetem a tömegre.
- Terved szerint ma gerincre fektetsz valakit, jelenleg én vagyok a teszt alany. - mondom egyszerűen, mint ha csak azt mondtam volna, hogy kék az ég és zöld a fű. - A férfi lélek nem olyan bonyolult mint azt ti el akarjátok hitetni, de nem is olyan szimpla, mint ahogy a legtöbben mondják. - jegyzem meg amolyan mellékesként, de komolyan is gondolom. A férfi lélek egyszerű, de nem egysíkú. Csak nem kifejezetten nagy művészet lavírozni a szabályok között, ugyanis nincsen túl sok.
- Az úrra bízom a döntést, lepjen meg. - Emelem rá pillantásom Mr. Alkudozóra, s el se veszem róla, míg végül ki nem találja, hogy mégis mit rendeljen nekem. Ha már ennyire meg akar hívni, akkor érdekel milyen az ízlése és vajon mit néz ki belőlem. Egy pohár ital sok mindent elárul a fogyasztójáról. A whiskey se áll jól bárkinek a kezében. Az övében például kifejezetten megállná a helyét, így jó választásnak bizonyul hozzá.
Igazából első körben tetszik az ajánlata amit felhoz, érdekesen hangzik tesztelni másokat a szobában, el is kezdem őket fürkészni, ki lehetne talán egy picit is izgalmas, de még mielőtt akármit is reagálhatnék rá, hozzáteszi az utolsó mondatát, amire csak mosolyra rezzen ajkaim széle, s anélkül, hogy rá néznék újra, csak kissé felkacagok, de direkt inkább hidegen, mint jókedvűen. - Mégis miből gondolod, hogy te elég izgalmas vagy ahhoz, hogy rád figyeljek? - kérdezem a magam kis gunyoros stílusával, talán mert tényleg nem fogta meg az érdeklődésem, de lehet az is, hogy csak továbbra is tesztelgetem, meddig tart a türelme és a kitartása. - Éppen terveztem, hogy valami kínos beszólással lerázzalak. - jegyzem meg szinte már kegyetlenül, de nem fennhéjázva, sokkal inkább csak tényként. Még akkor is, hogy ha ez nem feltétlenül igaz. Bár azt is be kell vallanom, hogy a ma estére amúgy is szükségem volt valami szórakoztatásra, hiszen csakis Melaine barátnőm kedvéért jelentem ma meg.
Brad <3 || Five years ago || Love at first sight || My dress
Vissza az elejére Go down
Bradley McShane
avatar
Média és művészet

Avataron : Bradley Cooper
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Naomi & Brad - I am so much crazier than you
Vas. Május 14, 2017 3:00 pm
  

Naomi


Bradley

Nagyon érti a határon billegés művészetét. Hogyan keltse fel a figyelmet, ugyanakkor hogyan tartson egy férfit bizonytalanságban, hogyan nyisszantsa el apránként magabiztosságuk kényes húrjait, egyik jól irányzott csippantással a másik után. Lehetetlen eldönteni, hogy mi jár a fejében, de míg ez sokaknál összezavaró, vagy akár egyenesen egóromboló tényező, ismerem magam, nálam épp az ellenkező hatást éri el. A kiszámíthatóság, amit a leginkább kerülök a szakmában, és talán épp ebbe halt bele a legtöbb románcom is. Képtelenek fenntartani az érdeklődésem.
Míg tekintete a szemeimben olvas, én éppúgy mélyre merülök az övében, és egy halvány kis mosoly jelzi elégedettségemet. Határozottan tetszik, amit látok.
Hát még, amit hallok.
- Kivételes jóstehetség – mosolygok leleplezetten, minek is tagadnám. Nem az az érdekes, hogy mit mondott, a jelenlévők többsége bizonyára valami egészen hasonló célzattal érkezett mára, hanem inkább az, hogy ilyen természetesen kimondja. – És nem veszélytelen játék. Nem félsz tőle, hogy máris önbeteljesítő jóslatot csináltál belőle?
A jóslatoknak ugyanis legendásan kedvelt szokásuk bekövetkezni, bárhogy is kapálózzon ellene az ember. Tökéletesen eltalálta a terveimet, bár arról fogalma sincs, hogy a tesztalany jelenleg mennyire többértelmű jelentést hordoz.
Nem kerüli el a figyelmem, hogy áthatóan nagyon fiatal, mégis úgy beszél, mintha kívül-belül ismerné a férfiakat. Vajon honnan ez a nagy tapasztalat? Vagy csak színészkedik a kisasszony?
- Ez az állítás vaskos tapasztalatokról árulkodik – jegyzem meg, hátha kipiszkálok vele valamit. Kezd érdekelni a hölgyemény. Nem csak a külső dekoratív, de okos is, a kisugárzása erőteljes és merész, és ott bujkál az az apróság, hogy valamiért nem tudom elhessegetni a bizsergető megérzést: talán pont ilyesmire van most szükségem.
De csak semmi sietség, emlékeztetem magam, a türelem sajnos nem erős oldalam, bármennyire is ezt a látszatot próbálom eladni.
- Vagy úgy – kúszik az arcomra egy félmosoly, ahogy újra találkozik a tekintetünk, és nem is veszem le róla azonnal, hagyok egy kis időt, mintha azt mérlegelném, mit és mennyit hozzak ki a lehetőségből. – Örömmel.
Azzal a pultoshoz fordulok, egy könnyed mozdulattal átfordítom felé az itallapot, és rábökök a névre. Nem mondom ki, elvégre, ha meglepetés, legyen igazi meglepetés, és úgy látom, ez a fickónak is viszonylag hamar leesik, neki is lát a műveletnek, nekem pedig most igazán kapóra jön, hogy a kisasszony az italbárnak tökéletesen háttal üldögél, de a tőlem kapott feladat sem véletlenül a tömegre irányítja a figyelmét.
- Úgy értem, a következő te leszel, aki bebizonyíthatja, hogy nem érdemes arra méltatlanra pazarolni a figyelmet. És ezek szerint a választás el is dőlt. – Ha nem is teljesen egyértelműen, de minden porcikám érzi, hogy valamiféle fogadáshoz közeledünk, kimondva vagy kimondatlanul, de határozottan kezd érdekelni ez a helyzet. Vajon képes meglovagolni?
- Hogy tervezted, még semmit nem jelent. Nekem is egészen sok minden megfordult a fejemben az utóbbi tíz percben – ravaszkás mosolyom most már szinte állandó. És a pultos szól is, hogy elkészült az ital, ami hátra fordulva egész szépen tornyosul mögöttünk. Bólintok, hogy kezdheti, és már gyújtja is a tetejét. Innentől számítva alig tíz-tizenöt másodperce van a hölgynek, hogy döntsön. Megissza-e vagy inkább passzolja a lehetőséget. Én magam kissé szélesebbre engedett mosollyal felé biccentem a saját whiskys poharam, mintegy képzeletbeli koccintásra, majd elegánsan felé nyújtok egy szívószálat. A tekintetemen látszik, hogy élvezem a helyzetet, és ott lobog benne a kíváncsiság is, mint ahogy lassan most már mindenki arcán, a Flaming Lamborghini meglehetőst látványos ital, tökéletes apropó, hogy minden figyelem ránk szegeződjön a bárban. De legalább ennyire ütős is, a hatásidő nagyjából húsz perc, aztán indul a buli.
Vissza az elejére Go down
Naomi Rhodes
avatar
Polgárság

Avataron : Jennifer Lawrence
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Naomi & Brad - I am so much crazier than you
Csüt. Júl. 13, 2017 2:38 pm
  

High dive into frozen waves where the past comes back to life.
Fight fear for the selfish pain and it's worth it every time
Látom, hogy ő is figyel és ez nem zavar, sőt, kifejezetten felüdítő, hogy tekintete nem a melleimet bűvölik miközben én éppen nagy erőfeszítéssel jósolok a tekintetéből. Annyira kiábrándító, mikor egy férfi úgy néz egy nőre, mint egy darab húsra, amit egyszer széttép és annyi. Bár ami még kiábrándítóbb, hogy megengedhetik maguknak, mert rengeteg nő hagyja, hogy használják őket. Ezek azok a prostituáltak, akiknek semmi üzleti érzékük és annyi tartásuk sincsen, hogy legalább bevételük legyen. Nem, erényesnek áltatják magukat, aki sose csinálná pénzért, pedig ugyan azt teszik, mint a ribancok, csak éppen fityinget se kapnak érte és néha még rosszabb körülmények között is teszik, mint a kurvák. A nők szégyenei, így nem csoda, hogy a férfiak mindent megengednek maguknak. Rendben, nem mondom, hogy a beszélgető partnerem egy szent, hiszen még csak a mosolya se ezt mutatja, de van tartása, ez már valami. Értékelni kell, ami ebben az esetben kimerül azzal, hogy szóba elegyedtem vele.
Kérdése apró mosolyt csal az arcomra, azt a fajtát, amivel azt próbálom kifejezni, hogy értékelem cselességét. Próbálkozik visszaforgatni kardomat magam felé, de csak nem hiheti, hogy ennyi elég!? Tényleg ennyire alábecsül?
- A gerincem igen csak szófogadó teremtés, nem hagyja magát földet, vagy mást érni az engedélyem nélkül - mondom igen csak nyomatékosan, majd egy kacér kacsintást odateszek a végére a teljes összezavarjam és ha intelligens, akkor megértse, hogy nagyon keményen játszom vele. Ha szereti, akkor maradhat még, ha nem, akkor takarodjon. Nem szeretem a karót nyelt embereket, ne a gerincük legyen merev.
- Egy női magazinban olvastam - veszem fel egy pillanatra a szeleburdi liba szerepét rájátszott mimikával, s legszívesebben ezen fel is nevetnék, de nem teszem, csak kifejezem mennyire pontosan tudom mire megy és mennyire nem az a típus vagyok, mint akikhez szokva van. Mert érzem én, hogy tapogatózik, szinte biztos vagyok benne, hogy könnyű prédákra számított ma itt. - El se hinnéd mennyi okosság van az ilyen újságokban, nőktől, akik magányos albérletükben, leeresztett redőnyök mögül osztogatják a müzlis dobozokból vett bölcsességeket és a szerelmes regényekből kiszedett élet tapasztalatokat! Annyira bölcsek! - Az egész megnyilvánulást úgy adom elő, mint ha izgatott lennék és tényleg rajonganék, de a szöveg tartama pontosan elárulja, hogy gúnyolódok. Az ilyen újságok íróin, olvasóin, a férfiakon és kifejezetten rajta is, de csak játékosan.
- A történelem már ezerszer bebizonyította, hogy nem sok férfira érdemes időt pazarolni. Inkább azt bizonyítsd be, hogy van, akire érdemes. - Forgatom tovább a dolgot addig, hogy nehogy már az ő szava legyen az utolsó, nem tudom milyen koktélt választott nekem, jól láthatóan nem akarta nagy dobra verni, így nem is kíváncsiskodom utána, majd megkapom, mikor megkapom. Közben továbbra is a termet pásztázom, majd végül el is döntöm. Szóval be akarja bizonyítani, hogy itt mindenki unalmas? Legyen! - Bizonyítsd be, hogy én nem vagyok annyira izgalmas, mint amilyenek képzelem magam - húzom fel az egyik szemöldököm. Na, most ezzel mit kezd? Hiszen azt mondta, bárkiről bebizonyítja a jelen lévők közül, hogy figyelemre se méltóak.
Mikor megfordulunk az italokhoz, egy cseppet meglepődök. Oké, erre nem számítottam, azt hittem Cozmot, vagy valami hasonló sztereotip koktélt fog nekem kérni, de meglepet. Gratulálok, de rajtam nem fog ki. Elveszem tőle a szívószálat, de nem hagyom annyiban. A koktél alján két pohár helyezkedik el, így egy másikért nyúlok és a pulton felé csúsztatom azt, rajta múlik beszáll e a buliba, vagy sem. Figyelem a pultos jelét és mikor int, a felém eső italhoz hajolok, de nem ám csak megiszom, közben tekintetem rá emelem - akár elfogadta az invitálásom, akár nem, s miközben szívom a tömény, de jellegzetes italt, végig a szemeibe nézek buján, de nem bután, hiszen elfogadtam a kihívását, én kértem, hogy válasszon nekem. Az utolsó cseppig kiiszom az italom, majd még cuppantok is egyet a szívószállal és egy ujjammal megtörölgetem a szám két sarkát, továbbra is rá nézve, s végül arról is leszippantom az utolsó cseppet, még éppen nem közönségesen. Igen, tudom, hogy ez fejbe fog csapni, nagyon is tudom, szóval figyelnem kell magamra, de még szerencse, hogy eléggé gyakorlott ivó és bulizó vagyok, érdekes este elé nézünk, pedig nem hittem volna. - Nos, érdekes választás, nem kérdezem meg honnan jött az ötlet - mondom elmosolyodva, s kényelmesen visszahelyezkedem a székemre úgy, ahogy az italhoz készülés előtt ültem.
Brad <3 || Five years ago || Love at first sight || My dress
Vissza az elejére Go down
Sponsored content


TémanyitásTárgy: Re: Naomi & Brad - I am so much crazier than you
  

Vissza az elejére Go down
Naomi & Brad - I am so much crazier than you
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Alternatív :: 
Temetetlen múlt
-
Ugrás: