HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Pult (Espresso Vivace)

Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Pult (Espresso Vivace)
Szomb. Május 27, 2017 10:56 am
  Leander :: Jackie :: Dwayne
Vissza az elejére Go down
Bradley McShane
avatar
Média és művészet

Avataron : Bradley Cooper
Kor : 32

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Espresso Vivace)
Szomb. Május 27, 2017 12:52 pm
  

Annie


Bradley

- Tudod, ő a nagypapám volt feleségének a volt férje...
Hát, hogyne. Ettől jobb téma aligha akad egy kávézóban. Végül mégis elvittem randizni Kate-et, a randinak abban a nagyon is szűkre szabott definíciójában, amikor két ember romantikus eszmecsere közepette elfogyaszt egy-két capuccinot, forró csokit, fagylaltkelyhet, esetleg sajttortát, és közben megnyílik a lélek. Arra számítottam, hogy na majd itt megtörténik, aminek meg kell történnie, ami miatt képtelenek vagyunk egymásra hangolódni abban a kicseszett filmben, még csak a próbáknál tartunk, de határozottan nem működik közöttünk az összhang. Én pedig lányos zavaromban és a közeli idegbajtól tartva kieszeltem ezt a haditervet: egy randi minden problémát megold.
Ám nemhogy a sajttoránál nem tartunk, alig ittam meg az első eszpresszómat, a csaj máris gyomlálja az idegeimet. Talán hiba volt rákérdezni, hogy nyomasztja-e valami velem kapcsolatban. Őszintén nem gondoltam, hogy üknagyszülői ágra vezethető vissza a probléma forrása. Próbálok értelmes képet vágni, de már rég elvesztettem a fonalat.
Pedig általában szokott ez működni, nem mondhatnám, hogy ismeretlen a terep, ha valami feszültség vagy olyan nehézség támadt valamelyik partneremmel, amit nem tudtunk a stúdióban vagy a forgatáson megoldani, hát megpróbáltam más helyszínre terelni a kérdést, aminek záró akkordjaként többnyire meg is koronáztuk a frissen bimbózgató összhangot. Egy jó szex sok mindenre gyógyír. De ugyebár, ez most nem opcionális.
Talán csak az a baj, hogy nem mentük elég messzire a stúdiótól... De hogy ezt sokáig nem bírom hallgatni, azt is borítékolható. Felállok hát, azzal az ürüggyel, hogy mindjárt visszajövök, és célba is veszem a pult mellett nyíló folyosót, amiből a mosdókba, a raktárba és még ki tudja, hova vezető ajtók nyílnak sorban. Ám mielőtt bekanyarodnék, megállok a kasszánál, és megszólítom a kisasszonyt. Délelőtt vagyunk, annyira még nincs nagy forgalom, így láthatóan nincs elárasztva melóval.
- Helló kislány. Kérnék szépen két óriás méretű cappuccinot, egy kis extrával – veszem elő agyfasztalan, bizalomgerjesztőnek hitt mosolyomat, ahogy a szemébe nézek, majd egy feltűnően nagyobb címletet helyezek a pultra, mint amennyibe valószínűsíthetően ez a kis érzéki bűnbeesés kerülne, ám a ujjam egyelőre nem veszem le róla.
Mondhatni gyakran jártam ide, hisz’ közel van a melóhoz, a karácsonyi baleset óta viszont ez az első látogatásom. Látásból ismerjük már egymást a csajszival, de beszélni még sosem beszéltünk. Tudomásom szerint eddig nem a kiszolgáló pult túloldalához tartozott, azt hittem valami rokona lehet a tulajnak, hogy folyton itt lebzsel, a fene se érti, hogy most mi van, de speciel nem ez a legnagyobb gondom.
- Ki kéne segítened valamivel - vallom meg, majd tartok egy kis szünetet, azt nem gondoltam ki, hogyan is prezentálom a helyzetet.
Vissza az elejére Go down
Annie Maldonado
avatar
Szolgáltatók

Avataron : Aubrey Plaza
Kor : 29

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Espresso Vivace)
Szomb. Május 27, 2017 10:15 pm
  


Bradley & AnnieSosem szerettem a pultban lenni, mivel a legtöbb időmet valamelyik asztalnál töltöttem és vagy tanultam, vagy a könyvelést csináltam, amit valami furcsa módon még élveztem is. De ez... ha valamikor is be kellett állnom a pultba, azt nagyon utáltam, most pedig muszáj vagyok itt vigyorogni a kedves vendégekre, mert az egyik emberem kiesett, akit pedig esetleg behívhattam volna helyette, szabadságon van. Remekül indult tehát a napom és úgy érzem, a továbbiakban is csodás lesz, viszont próbálok ehhez is pozitívan állni csak, hogy ne robbanjak fel a dühtől: ezt az oldalát is ismernem kell a kávézónak, ha jó főnök akarok lenni. Tisztában kell lennem a meló menetével, a munkafolyamatokkal és, hogy mi merre hány méter. Mondjuk nem először vagyok a pultban, de akkor is ideje talán feleleveníteni az emlékeket.
Egy biztos, egy ilyen helyen sok mindent megfigyelhet és láthat az ember. Többek között, igen sokszor megfordulnak nálunk híres emberek is, mint például a színész pasi, aki nem rég lépett be az ajtón egy maca kíséretében. Jó párszor láttam már itt, már akkoriban is, mikor még a nagyi vezette a helyet, de valahogy mindig sikerült elkerülnöm, hogy beszélnem kelljen a pasival. Na nem, mintha amúgy remegnék, mint valami kocsonya egy színész láttán, de azért elég furcsa, ha a tv-ből meglát az ember valakit.
Egész addig szimpi a pasi, míg oda nem jön a pulthoz és meg nem szólal, mert amit mond, attól pillanatok alatt kétszázötven lesz a vérnyomásom. Kislány?
-Máris adom, hapsikám.- mosolygok bűbájosan, amiről szerintem az is sejtheti, hogy csak műmosoly, aki messziről látja hát még ő, aki itt áll velem szemközt. De persze nem akarok én bunkó lenni. Isten őrizz, hogy rontsam az üzletemet, ha már az enyém lett, szóval elkészítem a cappuccinot és próbálom nem kiosztani a tagot, amiért lekislányozott.
-Én pusztán a pultban álló "kislány" vagyok de, talán tudok segíteni.- fordulok vissza felé a két cappuccinoval, majd megtámaszkodok két karommal a pulton és amolyan "jól gondold meg mit mondasz, mert itt a helyszínen megöllek" ábrázattal, várakozón a pasira pillantok. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit akar és van egy olyan érzésem, hogy nem valamelyik kávékülönlegességünkkel kapcsolatban van kérdése, de az biztos, ha folytatja ezt a nagyképű stílust, orrba verem. Lekislányoz, levágja nekem ide a húsz dolcsiját a pultra és még szívességet is kér.
Vissza az elejére Go down
Bradley McShane
avatar
Média és művészet

Avataron : Bradley Cooper
Kor : 32

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Espresso Vivace)
Vas. Május 28, 2017 9:45 pm
  

Annie


Bradley

Nem is nagyon érzékelem, hogy megsértettem volna a kislánnyal, elvégre olyan fiatalnak tűnik, komolyan abban a hitben élek, hogy maximum húsz körül lehet, egészen addig a pontig, amíg meg nem ajándékoz azzal a bűbájos mosollyal, és közben a szemeiben benne ég a félreérthetetlen üzenet: még egy ilyen és meghalsz, hapsikám. Nocsak. Már ezzel is bőven többet produkált, mint az asztalnál ücsörgő színészpartnerem az elmúlt héten összesen. A meglepettségtől rajta ütve egészen elmerülök ebben a gondolatban, megfeledkezve róla, hogy voltaképp nem is a cappuccinókért jöttem, akkor eszmélek csak, mikor visszafordul felém, immár a gőzölgő nedűkkel a kezében. Lepillantok a bögrékre, és máris kifogásolnivalóm akad.
- Mármint. Nem vicceltem. Tényleg extra méretűt kértem. Ez még kevés lesz a sikerhez... – rágódok a kávékat méregetve, de igen, tényleg nagyobb kell.
- Ugye van nagyobb kiszerelés? – pillantok vissza rá, bár a tekintetén látom, hogy nincs elragadtatva a kéréstől. A hangsúlyon érzem is, hogy még mindig a kislányon van leakadva.
- Én a helyedben inkább bóknak venném. A nők általában azt szeretik, ha fiatalabbnak nézik őket, nem? – produkálok egy halvány, hamiskás mosolyt. A maga nemében azért vicces ez a jelenet. – Én például eléggé utálom, hogy már elmúltam harminc – támogatom meg a teóriámat, hátha segít valamit az ügyön.
De hogy a kérdésére is válaszoljak.
- Nos, igazság szerint, akadt egy kis gondom az asztalnál ücsörgő hölggyel. Mondjuk úgy: nem igazán találjuk a közös hangot. De megsérteni sem akarom, tekintve, hogy momentán együtt dolgozunk, elég kínos lenne utána a hangulat... mondjuk úgy az elkövetkező két hónapban. – Azt szerintem vágja, hogy színész vagyok, a hozzá hasonló lányok – már korban, mielőtt újabb bakot lőnék, semmi más jellegű minősítésre nem gondoltam! – általában a rajongótáborom legszélesebb körét képezik. Biztos látott már tőlem egy-két filmet.
- Szóval arra gondoltam, segíthetnél lekoptatni – nézek fel rá az arcrezdüléseiből próbálva olvasni, és közben automatikusan meg-megsimítom az állam. Azért készülök rá, hogy ez egy kicsit furán hangzik elsőre, és hogy nem feltétlenül fog teljesen simán menni, pláne az előbbi ballábas kezdés után. Elvégre nem mindenki rögtönzéses helyzetgyakorlatokon nevelkedett a színművészetin, de azért szerintem nem teljesen reménytelen az ügy. Van ebben a lányban valami, amire így ismeretlenül akár azt is mondhatnánk: kurázsi. Süt róla, le sem tagadhatja.
Szóval kíváncsian várom a rekciót.
Vissza az elejére Go down
Annie Maldonado
avatar
Szolgáltatók

Avataron : Aubrey Plaza
Kor : 29

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Espresso Vivace)
Hétf. Május 29, 2017 10:50 pm
  


Bradley & AnnieSzívvel, lélekkel készítem el hapsikámnak a cappuccinot, de már mikor felé fordulok látom, hogy valami nem tetszik neki vele kapcsolatban. Extra méret? Mármint, most literesre gondol vagy inkább a gépet vigyem ki neki az asztalhoz, aztán majd utántöltöget magának?
-Van fél literes kiszerelés is.- jegyzem meg és mivel nagyon aranyos vagyok, a két cappuccinot félre teszem és inkább neki állok megcsinálni másik két adagot, amelyek már tényleg extra, gigantikus, óriási méretűek lesznek. Semmi kedvem ide-oda öntögetni a forró löttyöt, mert ez így még mindig egyszerűbb. Maximum, majd én megiszom azt a kettőt és el van intézve. Nem fogok két cappuccinoval szórakozni.
-Fiatalabbnak, igen. De a kislány az már inkább a sértő kategória.- nekem legalábbis az és legszívesebben el is magyaráznám neki, hogy miért, de nem akarok vitatkozni. Ez a kislány megszólítás viszont nagyképű dolog. Tök beképzeltnek tűnik tőle a pasi, amire meg van persze minden oka, tekintve, hogy színész, de azért nem megyek oda a pultos csajhoz a kávézóban és kislányozom le csak úgy, maximum, ha igen jó haverok vagyunk vagy ilyesmi, amik ugyebár Mi nem vagyunk. Legalábbis, nem tudok róla.
-Nyugi, nem látszik.- mosolygok bájosan, de szerintem nem igazán fogja érteni, hogy ezt leginkább a viselkedésére értem. Abból, amit eddig produkált, inkább tűnne valami lökött kamasznak. Kislány... megáll az ész.
-Parancsolj.- teszem elé végül a két gigantikus és így tovább méretű cappucinot, majd ismét megtámaszkodok a pulton és érdeklődve figyelek, mi kínja lehet csórikámnak. Színész a szentem. Mi baja lehet egy színésznek? Beutazza a világot ingyen, mindenféle különleges dolgokat művelhet meló közben, ráadásul bűntudat nélkül smárol egy csomó szexi nővel. Mi kínja lehet?
Szavai hallatán kissé kihajolok, hogy lássam az említett hölgyet, mert most pont takarásban van, majd vissza pillantok a pasira és továbbra is fapofával lesek rá. Nem értem a férfiakat. Tökéletes külsejű, elviselhető, okos, intelligens, elbűvölő nőre vágyik mind, csak az a baj, hogy az ilyen nagyon ritka. Valaki vagy tök hülye de eszméletlenül jól néz ki, vagy inkább az elmét tartja fontosnak, nem a húsz kiló vakolatot meg a márkás ruhákat, tehát kevésbé ad a külsőségekre. Nem azt mondom, ezek a nők is szépek, csak nem olyan kirívóak és "dugnivalóak" első látársa -ahogy a pasik szokták mondani-, mint a másik kategória. Na mindegy, nagyon elkanyarodtam a témától.
-És mégis, hogyan segíthetnék?- biccentem kissé oldalra a fejem egy alattomos mosollyal és máris eszembe jut pár lehetőség, hogyan is üldözzem el a nőt.
-Adjam elő esetleg a lerázott nőt, akivel nem rég kellemes éjszakád volt és most kiverem itt a hisztit? Vagy épp borítsak rád valamit, ami miatt gyorsan haza kell majd menned? Netán álljak le veszekedni veled, hogy te mocsok szemét, felcsináltad a barátnőmet most meg itt csajozol? Több hasonló remek ötlet is megfogalmazódott bennem. Te mire gondoltál? És mi hasznom lesz nekem ebből?- pislogok rá sunyi vigyorral a képemen, hiszen akárhogy is nézzük, tényleg szorult lehet a helyzet, ha az én segítségemet kéri én pedig aljas módon szoktam élvezni az ilyesmit. Nincs is szebb, mint amikor rá van az ember utalva egy másik ember jóindulatára.

Vissza az elejére Go down
Bradley McShane
avatar
Média és művészet

Avataron : Bradley Cooper
Kor : 32

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Espresso Vivace)
Szomb. Jún. 03, 2017 11:41 am
  

Annie


Bradley

Sejtem én azt a szívvel-lélekkelt. Az arcáról csak úgy süt, hogy máris mennyire beloptam magam a kedvenc vendégei közé. Maximum a szívből jövő fenékbe rúgnálak, az játszhat. De azt egy cappuccinoba elég nehéz lenne belefőzni, de a biztonság kedvéért, inkább kérek egy másikat.
- Tökéletes – nem tehetek róla, figyelem, ahogy készítgeti, és közben végig halvány mosoly bujkál az arcomon. Még nem jöttem rá miért. – De a másik kettőt is kifizetem – nyugtatom meg, hogy nem verem én itt veszteségbe, attól, hogy itt variálok.
- Bár nem ez a legjobb randi szövegem, legyél rá a vendégem. – És ezen megint vigyorogni támad kedvem, de azért nagy nehezen uralkodok az arcizmaimon, még sosem hívtam meg egy lányt egyszerre két cappuccinora.
- Hátha ezzel javítok egy kicsit a helyzetemen, bár kétlem, hogy teljesen el van intézve. – Már a kislány, amivel állítólag megsértettem. Talán tényleg van benne valami. Ezt ennyire nem gondoltam át.
Az elsőre biztatónak tűnő megjegyzésén már tényleg szélesebben is elmosolyodom, mikor felfedezem benne a kettős élt, edzett már a fülem az ilyesmire, főleg, mert én is túlságosan sokszor alkalmazom. A tekintetem elárulja, hogy értettem én a célzást, mi több, még értékelem is.
- Egy-egy – jegyzem neki a pontot lovagiasan, és nem tagadom, kedvem támad folytatni a meccset. Majd mikor elkészül az extra adagom is, prezentálom neki a helyzet komolyságát. Azt mondjuk nem igazán látom raja, hogy átérezné. Az az alattomos mosoly viszont határozottan tetszik, és szinte garantálja, hogy már most benne van a játékban, csak előbb még alkudozik egy kicsit. Elvégre nőből van, én pedig nem is tagadom meg tőle a fizetséget.
- Élveznéd, hogy kioszthatsz, mi? – jelenik meg az én ajkaimon is egy sunyi félmosoly, ahogy felpillantok rá. Naná, hogy élvezné. – De eredetileg egy ártatlan, sima kis leöntésre gondoltam, csak épp nem engem, hanem őt.
Az extra méret pedig erre kifejezetten alkalmas, ha érti már, miért mentem biztosra. A csajozós, felcsinálós ötlet önmagában nézve nem rossz, de ügyelnem kell arra is, hogy Kate a stábhoz tartozik, fél nap alatt elterjesztené rólam a frissen szerzett infókat, arról nem is beszélve, hogy könnyen sajtóhír is lehet belőle.
- Előfordul az ilyen, nem? A hasznodat pedig a fantáziádra bízom. Úgy látom, ezzel nincs nagy gond. Én pedig nem szoktam hálátlan lenni. – Nem mondom, hogy bármit kérhet, példának okáért feleségül azért nem venném, ahhoz még nem elég nagy az áldozat, de ez azért elég nagy sansz szerintem. Kíváncsi vagyok, mi hozná lázba, a poén kedvéért végig is futtatok néhány random lehetőséget: remélem, azt azért nem várja, hogy repüljek el vele Hawaii-ra, vagy hogy intézzek neki szerepet az egyik filmemben, egy romantikus vacsorára viszont szívesen beülnék vele, de valahogy kétlem, hogy erre vágyakozna.
- Deal?
Vissza az elejére Go down
Annie Maldonado
avatar
Szolgáltatók

Avataron : Aubrey Plaza
Kor : 29

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Espresso Vivace)
Kedd Szept. 12, 2017 3:24 pm
  


Bradley & AnnieNem hiszem, hogy akár sanda gyanúja is lenne arról, hogy épp az üzletvezetővel társalog ilyen aranyosan, mert akkor kétlem, hogy így akarna bevágódni. Persze, az is lehet, hogy soha többé nem akar ide jönni.
-Nem szükséges...- válaszolom, miközben az extra méretű cappuccinokat készítem elő, végül elé csúsztatom a két poharat és a legbájosabb vigyorommal rápislogok.
-Gondolom, ha rá kéne borítanom a csajra, nekem kellene kivinnem, igaz?- biccentem kissé félre a fejem, hogy a kislányos stílus megmaradhasson és esküszöm, még azon is elgondolkozok, hogy két oldalt felcopfozom a hajam. Hát nem tök édi lenne?
-Reméltem, hogy nem ezzel a dumával szoktál randizni, különben nagyon sajnálnálak...- csóváltam a fejem de már az én arcomra is kúszott egy kis mosoly. Ezek szerint a kislány nem beszólás volt, hanem afféle udvarlás-szerűség vagy mi? Mondjuk a pasasról lerí, hogy az a fajta férfi, aki a legyet is röptében, de igaz, ami igaz, meglehetősen jóképű. Meg is értem, ha el van szállva magától, hiszen gyanítom, minden második nő, akire csak rámosolyog az ágyában köt ki.
-Eszemben sincs leönteni a sorstársamat. Akkor megmaradsz az édes kis pasinak, akivel majdnem jól alakult a randi, csak a béna felszolgáló maca elrontotta.- mélázok el hangosan, mert hát ez lenne ennek az eredménye. Én lennék a hibás, ő pedig továbbra is megmaradna Don Juannak.
-Inkább úgy formálnám a dolgokat akkor már, hogy te légy végül a seggfej és ne én.- vigyorgok szemtelenül aljas módon, közben kacsintok is rá egyet.
-Bízd ide.- vigyorgok továbbra is és ennek örömére vissza is veszem a pultról a két cappuccinot. A gépbe persze bepötyögöm az árát, majd várakozón rápillantok, miután közöltem vele az összeget. Utána megvárom, míg visszasétál és kiviszem én a két finomságot. A tervem pedig, hogy hogyan fogom levakarni róla a csajt, már egész szépen kezd kirajzolódni a fejemben.
A pulton belül közben már az egyik szalvétára lelkesen körmölök, közben bólogatok, hogy bizony van ám tervem már arra is, mivel fogja majd ezt meghálálni nekem.
-Kitalálok valamit fizetségül.- kúszik ismét sunyi mosoly az arcomra, végül biccentek neki az asztal felé, hogy most már igen csak elindulhatna a hölgyhöz, nehogy az teljesen kétségbe essen a végén.
-Áll az alku.- fordulok vissza a kávégép felé, hogy picit rendbe szedjem és letörölgessem, majd amint a pasas visszaül az asztalhoz, akcióba lendülök. Nem hiszem, hogy nagyon hálás lesz nekem ezek után, de a lényeg, hogy a csajt segítsek lerázni, nem?
Szóval, a legkecsesebb mozgásommal közelítem meg őket, tálcámon a két cappuccinoval, majd bájos mosollyal az arcomon megállok az asztalnál és leteszem eléjük mindkettőt. A szalvétát, melyre felkarcoltam a számom, csak a díszlet kedvéért a férfi elé csúsztatom, majd kacéran rápislogok.
-Beszéltem a főnökkel. Fél óra múlva elenged, ha gondolod. Mikor lesz vége ennek a megbeszélésnek a beosztottaddal?- már-már dorombolok, miközben a pasi kék szemeit fürkészem, de szemem sarkából a nőre sandítok, aki ekkor már kikerekedett szemekkel les a férfire. Szinte már hallom a felháborodott szöveget: velem randizol és már a következő csajt fűzögeted???

Vissza az elejére Go down
Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Espresso Vivace)
Vas. Dec. 24, 2017 8:10 pm
  

játék vége


Leander :: Jackie :: Dwayne
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Pult (Espresso Vivace)
  

Vissza az elejére Go down
Pult (Espresso Vivace)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Város
 :: 
Belváros
 :: 
Espresso Vivace
-
Ugrás: