HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Asztalok (Espresso Vivace)

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Asztalok (Espresso Vivace)
Szomb. Május 27, 2017 11:00 am
  

First topic message reminder :Leander :: Jackie :: Dwayne
Vissza az elejére Go down

Terrance R. Wrighton
avatar
Felső tízezer

Avataron : Elizabeth Gillies
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok (Espresso Vivace)
Vas. Júl. 08, 2018 11:44 pm
  

Terra && Craig

Attól a pillanattól kezdve, hogy aput kiszúrtam egy ismeretlen, jóképű, öltönyös férfival beszélgetni, képtelen voltam más fele irányítani a figyelmemet. Ki kellett derítenem, mi állhat a beszélgetésük hátterében. A megérzésem azt súgta, hogy közöm van a dologhoz nekem is. Ismerem az apukámat és kizárt dolognak tartottam azt, hogy golfról folyt volna a társalgásuk. Ahhoz túlságosan is komolynak tűntek mindketten. Persze jókislányhoz méltóan, először  kivételesen apuhoz fordultam a kérdéseimmel, de ő szinte mindegyikre kitérő választ adott vissza. Amire nem, arra pedig egy-egy odadobott nemet kaptam. Úgyhogy mivel nem lettem okosabb és az egyetlen mondat, amit a társalgásukból ténylegesen kihallottam az a következő találkozásuk időpontja volt, hát nem maradt más opcióm hátra, csak az, hogy én menjek el apu helyett a megbeszélésre. Egyáltalán nem volt könnyű úgy intéznem a dolgot, hogy ő ne érjen rá pont akkor, viszont ne is tudja áttetetni máskorra. Nem akartam sem bezárni a pincébe, de a bedrogozása sem különösebben vonzott, úgyhogy jobb ötlet híján anyut is bevontam a dologba és rábíztam, hogy terelje el a figyelmét. Elvégre, ha ez neki nem sikerül, akkor az égvilágon senkinek sem fog. Rajtam kívül persze, de sajnos senki sem tud egyszerre két helyen lenni.
Ki kellett derítenem, mi okból keresett fel apu egy CIA ügynököt. A remek arcmemóriámnak és az internetes nyomozói képességeimnek köszönhetően hamar kiderítettem ezt az apróságot. Talán, ha nem CIA ügynök lett volna a férfi, nem is ásom magam bele az egészbe ennyire. Na de így.. valami bűzlött, s tudni akartam mi.

A találkozást egy Seattle-i kávézóban beszélték meg, az Espresso Vivace-ban. Úgy intéztem, hogy még a megbeszélt időpont előtt megérkezzek a helyszínre, hogy ne nekem kelljen keresgélnem, melyik asztnál foglalt helyet apu rejtélyes ügynök-beszélgetőpartnere.
Egy a bejárathoz közel eső asztal mellett foglaltam helyet, gondolván, hogy azt könnyű kiszúrni, illetve nekem is könnyebb lesz jelezni az ismeretlen férfi felé, hogy az apukám helyett velem kell ma beérnie.

Addig is, amíg várakoztam, rendeltem egy erős feketét és azt kortyolgattam, kissé izgatottan. Vajon rossz ötlet volt beleásni az orrom  a dolgukba? Mi van, ha.. egyáltalán nem is érint engem ez az egész..? És miattam apu üzletén fog csorba esni, azért mert én mindenlébenkanál vagyok. Gondolatban jobbnál jobb magyarázatokat találtam ki arra vonatkozóan, ha esetleg feljönne - és fel fog -, hogy miért én jöttem el a megbeszélésre.


Remélem jó lesz kezdőnek!Very Happy
Vissza az elejére Go down
Craig Malague
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Robbie Amell
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok (Espresso Vivace)
Hétf. Júl. 09, 2018 12:07 am
  

Ezek a néha beeső megbízásoktól a falra tudok mászni. Egyedül csak a jó fizetés miatt vállalom be, amúgy lenne jobb dolgom is, hiszen rengeteg lezáratlan ügy van még az asztalomon felhalmozva. Délelőtt sikerült tárgyalnom Mr. Wrighton-nal a találkozásunkról és a heti beszámolómról, amire jutottam. A jelentésemet írtam, hogy a találkozóig befejezzem és az összes dokumentumot összekészítettem egy aktába.
Fontos, hogy külön megkért, hogy óvatosan a lányával, mert eléggé olyan típus, aki beleüti az orrát mindenbe és ráadásul még kérdezősködött is nála a mi beszélgetésünkről. Mivel ügynök vagyok, nálunk külön szabályok vannak.
Az órámat figyelem, már nincs időm elkezdeni valami mást, hogy azzal is haladjak, mert ismerem már magam annyira, hogy tuti belefeledkezek ebbe és elfelejtek megjelenni a találkozón. Azért biztonság kedvéért beállítottam az órámat, hogy csörögjön a megfelelő időben. Mikor ez megtörtént, felkaptam a zakómat és az aktát. Még gyorsan átfutottam, hogy minden megvan-e és amint ezt lenyugtáztam, már el is indultam.
Szóltam odabenn, hogy kinn leszek terepen, azt nekik nem kell tudniuk, hogy milyen ügyön dolgozok épp, de telefonon úgyis elérnek, ha kellek. Ebben nagyon reménykedek, hogy sikerült olyan hangsúllyal mondani, hogy még véletlenül se próbáljanak felhívni.
Az utcán sétálok végig a kávézó felé, szerencsére nincs messze és még ismerem is. Pár perces séta után már meg is érkezek. Belépve a helyiségbe, körbe futtatom a szemeimet, hogy megkeressem az ügyfelemet, de egyelőre nem látom, így odasétálok a pulthoz, hogy kikérjem a kávémat. Lehet nem így kéne kezdeni, de nem érdekelnek az efféle dolgok. Még a pultnál várok folyamat az ajtót figyelem, mikor lép be az úr.
Vissza az elejére Go down
Terrance R. Wrighton
avatar
Felső tízezer

Avataron : Elizabeth Gillies
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok (Espresso Vivace)
Pént. Júl. 13, 2018 11:11 pm
  

Terra && Craig

Ha nem egy CIA ügynökről lett volna szó, szívre vettem volna, illetve nem is hagyom annyiban azt, amint keresztül nézett rajtam rögtön azután, hogy belépett az ajtón. Kétlem, hogy az átlagos szó jutna eszébe annak, aki rám néz. Magabiztos vagyok, de mindez kemény munka eredménye. Nem a genetikámnak köszönhetem, hogy edzett vagyok, hanem hosszú évek során az edzésekbe fektetett energiáimnak, illetve buta, szőke libának sem igazán titulálhatnak, amint rájönnek, hogy mobil alkalmazásokat fejlesztek szabadidőmben. Tehát, senkinek sincs joga keresztül nézni rajtam. Na jó, egy kicsit talán még így is szívre vettem a dolgot, hogy CIA ügynökről volt szó.
Mivel önként kizárt dolognak tartottam azt, hogy a férfi odasétáljon hozzám, úgy döntöttem, előveszem a bátorságomat és én magam lépek oda hozzá.
- Ha egy öltönyös férfit keres hiába várja, engem küldtek helyette. - Jelentem ki mindenféle bemutatkozás nélkül, közben helyet foglalva a mellette levő bárszékre, de úgy hogy a tekintetemet végig az arcán tartottam. - Nagyon sajnálja, hogy nem tud jelen lenni, de közbe jött neki valami, úgyhogy helyette velem kell beérnie. Biztos vagyok benne, hogy ugyanolyan kiváló beszélgetőpartner leszek, mint Mr Wrighton lenne. - Elvégre egy vérből valók vagyunk,  teszem még hozzá magamban.
Jobb ötletnek találtam maradni a magázódásnál, hiszen apu biztosan hivatalos ügyben kereste fel őt. Nem ronthatom el a kialakított imázsát. A családom mindig is jó benyomást keltett az emberekben, nekem is pontosan ezt tanították.
Mielőtt még lehetősége lehetett volna a velem szemben levő férfinek arra, hogy megszólaljon, már folytattam is.
- Egyébként Terrance Wrighton vagyok. Örülök a találkozásnak. - Mutatkozok be jólnevelten, majd nyújtom ki a kezemet kézfogásra.
A legtöbb férfiban benne van az a gondolat, hogy a nők nem képesek tárgyalni, hivatalos ügyeket intézni. És egy részem úgy gondolja, hogy az előttem levő férfi is hasonlóan vélekedik ezzel kapcsolatban. Nos, nekem csak egy dolgom van: bebizonyítani a számára, hogy téved.
Vissza az elejére Go down
Craig Malague
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Robbie Amell
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok (Espresso Vivace)
Kedd Júl. 24, 2018 7:42 am
  

A kávézóba érve, mivel még nem látom az ügyfelem, ezért a pulthoz sétálok kikérve a kávémat, mert most nagyon is szükségem van rá. Egyébként csak gyorsan körbe futtattam a szemem ezen a helyen, lehet, hogy itt van az úr, de a kávé most az első. Megfordulni sincs időm, mikor valaki leül a mellettem lévő bárszékre és elkezd hozzám beszélni. Összeráncolt homlokkal nézek rá és már épp nyitnám a számat, de nem hagy szóhoz jutni. Közben a kávém is elkészült, így azt kifizetem, miközben hallgatom ezt az igen szórakoztató monológot.
Mikor végre befejezte és a kezét nyújtja felém, megrázom.
- Craig Malague. - Mutatkozok be, elég röviden, szerintem ezen nincs mit húzni. Viszont elég érdekes dolgot mondott és gondoltam, hogy be fog próbálkozni nálam a kedves apuci kedvence.
- Azért remélem nem haragszik, ha erről telefonon is meggyőződök. - Vonom fel az egyik szemöldökömet és húzom elő a telefont a zsebemből. Nem vagyok hülye, az apja figyelmeztetett, hogy bármivel próbálkozhat, főleg ha hajtja a kíváncsiság. A kávémat kavargatom, de még mielőtt telefonálnék egy kérdést rakok össze.
- Amúgy, miss Wrighton, miből gondolja, hogy beszélni fogok arról, amivel az apja megbízott? Még ha igazat is mondott, CIA ügynök vagyok, de gondolom ezt tudja, akkor sem mondhatok semmit magának. - Belekortyolok a kávémba és mivel nem elég édes a számomra, így teszek még bele cukrot, amíg várom az eszement ötletét arról, hogy meggyőzzön mégis tárgyalnunk kell. Kezdem élvezni ezt a beszélgetést, pedig még csak az elején vagyunk.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Asztalok (Espresso Vivace)
  

Vissza az elejére Go down
Asztalok (Espresso Vivace)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Város
 :: 
Belváros
 :: 
Espresso Vivace
-
Ugrás: