HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Terasz (Espresso Vivace)

Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Terasz (Espresso Vivace)
Szomb. Május 27, 2017 11:00 am
  Leander :: Jackie :: Dwayne
Vissza az elejére Go down
Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Terasz (Espresso Vivace)
Csüt. Jún. 01, 2017 1:00 am
  
~ Eddie & Annie ~


"I'm too hot (hot damn)
Called a police and a fireman
I'm too hot (hot damn)
Make a dragon wanna retire man
I'm too hot (hot damn)
Say my name you know who I am
I'm too hot (hot damn)
Am I bad 'bout that money, break it down"

Bömböl a rádió, amit nem is olyan régen sikerült végre úgy beépítenem ebbe a csotrogányba, hogy szóljon, mint egy atom. Szenvedős volt, de megérte a fáradozást érte. Ha a mélynyomó nem lenne elég, akkor majd felfigyelnek arra az emberek, ahogy ordítok mint egy fába szorult féreg. Ugyan emberek, egy kis lazaságot, annyira unalmasak a mindennapok! A csotrogány olykor megindul, olykor lelassít az amúgy is gyök kettő tempójával. Bocs haver, de ne dudálj, nem hallom a saját hangom tőled. Intek a visszapillantóba a mögöttem araszolónak, miközben a kormányon dobolok, a lábam pedig fel-le jár a gázpedálról az ütemre taposva. Túlságosan jól indult a napom ahhoz, hogy bármivel is foglalkozzak. És mennyi büntetőcédulát fogok kiszabni... már előre látom, "Hölgyem, ön kereken tíz másodperccel átlépte a kifizetett parkolási időt." Mindezt mézesmázos mosollyal, ha dögös, talán még végig is stírölöm.
Igazából az ilyen fruskák könnyen rávesznek, hogy visszavonjam a büntetést. Bezzeg az öreglányok... Herbert panaszkodik is, hogy csak táskás lotyók járnak be az irodára befizetni a csekket, summázva a panaszáradataikkal. Bocs Herbert, de engem pont azért szeretnek, mert úgy osztogatom a csekket mint más a cukorkát. Na nem azért, de azt is megbüntetem ám.
Aztán ebédidő. Vigyázat fánkok, jövök és felfallak titeket.
Előtte azonban... nagy szívfájdalmammal kapcsolom le a zenét a csodajárgányomban, fejemre igazítom az egyensapkát és kilépek. Anyám, milyen menő lenne egy lassított felvétel, ahogy szexin megigazítom a nyakkendőt, aztán... a cipőmre vizel egy kutya. Ez most komoly?
- Hé öreg, ne már. - nézek le a blökire, amint rám teljesen fittyet hányva odébb oldalog. Én pedig rúghatom le a cipőmről azt a folyadékmennyiséget. Undorító, oké?
Így válik egy pillanat alatt a csodás napomból gyötrelmesen szerencsétlen. A rideg valóság visszaköszön és én máris a mindennapok talaján találom magam. Hát szóval akkor lássunk munkához. A közeli kávézóhoz sétálok, ami nemrég nyitott újra. Egy kocsi a tilosban parkol. Feljebb tolom a sapkát a fejemen, ahogy a kocsi mögé sétálok és szemügyre veszem a rendszámot. Már veszem is elő a csekkes füzetemet és jegyzetelni kezdek. Umm... szóval tilos parkolás, ráadásul a kávézó részén, ez már illetéktelen parkolóhasználat is, ahogy nézem pedig parkolójegyet sem vett. Azért a biztonság esetén megnézem szemből is, felírom a kocsi típusát és az automatához lépek, hogy felírhassam a hozzá tartozó számokat. Parádés egy kezdés, ez összesen fájni fog hmm... mennyiben is? A tollal megpiszkálom a homlokomat, amíg ezen gondolkozni kezdek. Aztán csak ráfirkálok egy 50 dollárost. És még könnyen megúszta. Elégedett arckifejezéssel biggyesztem a papírt az ablaktörlő alá. El ne fújja nekem a szél.
Vissza az elejére Go down
Annie Maldonado
avatar
Szolgáltatók

Avataron : Aubrey Plaza
Kor : 29

TémanyitásTárgy: Re: Terasz (Espresso Vivace)
Hétf. Jún. 12, 2017 2:53 pm
  


Ed & AnnieRohanás, rohanás és rohanás. Ebből áll újabban az életem. Soha, semmire nincs időm, mert olyan feladatok szakadtak a nyakamba, amelyeket még nem sikerült rendszerbe állítanom. Kerül-fordul elfelejtem, hogy "ja, ezt is kellett volna" és akkor futás, hogy el legyen intézve. Tudom, idővel biztos belerázódok majd, de ki tudja, mennyi idő lesz az? A nagymamám ezt már franc tudja mennyi ideje csinálta, így aztán egyértelmű, hogy álmában is ment neki az ügyek intézése.
Ezzel szemben én ma reggel háromszor szaladtam vissza a kocsitól a lakásig, mire minden papírt össze szedtem, ami kellhet odabentre és, csak mindezek után indultam el nyitni. Késésben voltam ugye, ez szinte már egyértelmű és még össze is koccant előttem két idióta, akik ahelyett, hogy azt a fél centis karcolást elintézték volna egymás közt kp-ban, rendőrt hívtak meg balhéztak.
Ezek után jött a szokásos reggeli szarakodás meg a lassú tempó, ami a belvárosban szokott lenni ilyenkor, míg végül odaértem a kávézóhoz és beálltam a saját parkolómba. Lenyomtam azt a tizenöt métert sprintelve, miközben intettem két dolgozónak is, akik már engem vártak, végül nagy nehezen kinyitottam az ajtót és sikerese bejutottam a kávézómba. Harmad napja döntöm el, hogy holnap majd másképp lesz, de egyszerűen nem megy. Alig aludtam a sok hülye papír miatt és így, immár egy hónap után tényleg nagyon ki vagyok. Vagy idegösszeomlást kapok lassan vagy idő előtt feldobom a magassarkúm, nem tudom. De mikor meglátom a parkoló őrt a kocsim körül mászkálni, már van egy erős tippem, hogy az idegösszeomlás lesz a nyerő.
Szinte füstölgő fejjel vágtatok ki az ajtón és mindenféle kedveskedés nélkül megyek oda az őrhöz, de már félúton magyarázni kezdek.
-Azt már teheti is vissza szépen a papírocskái közé!- kiabálok oda, majd amint odaérek és -feltételezem, a pasas nem fogja elvenni a cetlit- első dolgom, hogy elveszem én és már tépem is darabokra.
-Ez az én parkolóhelyem! Nem elég egyértelmű? A kávézó parkolója, ráadásul a tulajdonosé évek óta! Mégis, milyen okból akar megbüntetni?- gyűrögetem öklömmel a fecniket, gyilkos tekintetem pedig a fazon ábrázatát vizslatja. Miféle marhát kerítettek ide parkolóőrnek? Nem volt még szerencsém hozzá, de már most utálom ez alatt az öt perc alatt.
-A túloldalon van egy csomó tilosban parkoló kocsi. Azoknak írkáljon szerelmes levelet, ne nekem!- mutatok az út másik oldalára, ahol valóban, legalább három-négy autó áll a tilosban. Miért pont az én kocsimat kellett ennek kiszemelnie? Szándékosan akar még ő is szívatni vagy nekem már tényleg, csak az idegbaj jár?

Vissza az elejére Go down
Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Re: Terasz (Espresso Vivace)
Vas. Dec. 24, 2017 8:10 pm
  

játék vége


Leander :: Jackie :: Dwayne
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Terasz (Espresso Vivace)
  

Vissza az elejére Go down
Terasz (Espresso Vivace)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Város
 :: 
Belváros
 :: 
Espresso Vivace
-
Ugrás: