HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Corinthian Yacht Club of Seattle

Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Corinthian Yacht Club of Seattle
Csüt. Júl. 13, 2017 7:27 pm
  Leander :: Jackie :: Dwayne
Vissza az elejére Go down
Robert Fury
avatar
Inaktív

Avataron : Benedict Cumberbatch
Kor : 42

TémanyitásTárgy: Re: Corinthian Yacht Club of Seattle
Csüt. Júl. 13, 2017 7:31 pm
  

Feyre - Robert

Uhh, a nemszeretem parti. A hajók nem ragadták meg a képzeletemet, s mivel a rókabőrt is rendesen eldobtam mindig az elején, inkább Terrynek adtam át a lehetőséget a csillogásra. Más miatt is átadtam, úgy tudott flörtölni a kuncsaftokkal, hogy magamban az irigykedés mellett néha azért az arcom is fogtam. De mivel nincs, s ügyfelekből él meg az ember, még ha már hegy is lettem, vagyis hozzám jönnek, nem én rohangálok utánuk (amit tesz meg a fene), éreztetni kell velük, hogy kiemeltek és különlegesek (nyalni az egójukat). Idegesen babrálok a nyakkendővel, mikor Meredith nyit be.
- Meg vagy veszve, ez nem üzleti tárgyalás – elcsapja a kezem a nyakkendőről és egy mozdulattal leveszi.
- Most azt kezdjem el számolni, mennyi rajtad a szabad testfelület, vagy hamarabb végeznék azzal, hogy mennyi helyen vagy takarva? – nézek végig rajta, a feszültségemet levezetni szándékozom.
- Ha neked egy a legújabb divat csak ennyit jelent, súlyos ízlésficammal rendelkezel, menj orvoshoz. De előtte hajtsd fel ezt – nyomja a kezembe a pezsgős poharat.
Szó nélkül felhajtom, ma szokatlan mértékben nincs kedvem a partihoz, de már legalább nem rókabőr társaságában teszem meg az ilyen partikat, jó évtizede.
- It’s showtime – csapom össze a kezeim, aztán, ahogy kilépek a szobám (lakosztálynak beillő) ajtaján, mintha kicseréltek volna. Meredith derekát átkarolva haladok fel a lépcsőn, kezembe véve egy újabb pezsgős poharat.
- Mr Lucas, örülök, hogy végül el tudott jönni. Sajnálatos, ami a kedves nejével történt, remélem, legközelebb már vele is cseverészhetek. Addig is, érezze jól magát, a lehetőségekhez képest – fogalmam sincs, mi van a nejével, Meredith súgta oda bizalmasan, mikor meglátta, hamar túl akartam lenni rajta. Jelentéktelen ügyfél, a tőkéje annyira nem, a befolyásával együtt, de bikkfanyelvű az IT terén. Azért lelkesen szponzorál.
A következő azonban már a figyelmem célkeresztjében van, ő viszont benne van a tudatomban, nem véletlenül.
- Rég láttalak, öreg barátom. Nincs egy hete sem – a lazább stílusnak adtam helyet, mert bár parti van, üzleti, sokkal inkább koktél parti jellegű, pár napos hajókázással. Ezt mutatja a fehér ingre húzott fekete mellény, s a lazább anyagból készült nadrág is. Majd pillantásom a partnernőjére esik.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Corinthian Yacht Club of Seattle
Pént. Júl. 14, 2017 5:40 am
  

Egy évvel korábban

Mindig is szerettem a yacht klubot. Annak ellenére, hogy rám nem jellemző az a sznobság, mint anyámra, ennek a helynek olyan különleges atmoszférája van, ami már gyerekkoromban is lebilincselt, még úgy is, hogy sokáig csak a gyermekeknek fentartott szárnyban lehettem. Persze, amióta felnőttem és elköltöztem otthonról, már nem volt olyan könnyű előteremtenem a tagdíjat, de hála néhány lelkes kuncsaftomnak, az elmúlt években ez nem okozott problémát. És, ha már lelkes kuncsaftok, éppen az egyikük miatt vagyok most itt, aki ragaszkodott hozzá, hogy tiszteletünket tegyük ma este ezen a szent helyen. Lothar Rey-nek hívják, és az igazat megvallva, nem tudom, mivel foglalkozik. Talán van egy cége, ha jól emlékszekm… Mindenesetre, van pénze bőven, ami számomra is előnyös. Nem vagyok prostituált, ez igaz, de egy jó dominát majdnem ugyanolyan jól megfizetnek, mint egy luxuskurvát. Nem nagyon értem a dolgot, de, ha már így van, én örömmel veszem fel a legtöbbször busás fizettségemet.
Kicsit unatkozom, ahogy Lothar ismerősről ismerősre rángat végig a klubon, mígnem elérünk egy olyan kettősig, akiket már valamivel érdekesebbnek találok, mint a korábbiakat. Pedig, ha jobban belegondolok, Robert Fury sem éppen mai darab, közel kétszer olyan idős, mint én, viszont ellentétben az itt lévő férfiak többségével, kimondottan jól fest, ezt el kell ismernem. Jól áll neki ez a lezser elegancia, sokkal fiatalosabb, mint az ittlévők nagy többsége. Lehet, hogy egy tízest simán letagadhatna, ha szeretne. De miért is gondolkozom én ezen, miközben a pillantásom végigsiklik rajta, ahogy a partneremmel beszédbe elegyedik?
- Hadd mutassam be a kísérőmet - tol előtérbe Lothar, nem mintha eddig láthatatlan lettem volna, legalábbis szerintem.
A koktélruhámat direkt úgy választottam ki, hogy, noha a stílusából adódóan nem mutat meg sok mindent, a színe, a vörös hajam miatt igencsak vonzza a tekinteteket. És ha már a hajam szóba került, ezúttal csak szépen kifésültem, és kicsit begöndörítettem a végét, hogy picit érdekesebb legyen anélkül is, hogy egy órákon át készülő, bonyolult frizurába kelljen rendeznem a tincseimet.
- Feyre Jansen - mutatkozom be Robertnek és a kísérőjének - akinek azt hiszem, Meredith a neve, de erre azért nem mernék megesküdni -.
Nem lennék meglepve, ha ismerősen csengene nekik a nevem, hiszen az apám jónevű, és meglehetősen tehetős ügyvéd - ergo jó befektető tud lenni, ha valakinek sikerül megfűznie -, és mint ilyen, az egész családunk a klub tagja, én is a magam kis belépőkártyájával jöttem be, amikor Lotharral megérkeztünk. Szerencsémre, egy parti nem az a hely, ahol nekiállnának faggatózni, hogy miért egy nálam húsz évvel idősebb férfi oldalán mutatkozom itt, ahelyett, hogy teszem azt, a szüleimmel jöttem volna. Van rá esély, hogy felbukkanjanak itt, de valószínűbbnek tartom, hogy éppen egy európai körutazáson mulatják az idejüket.
Vissza az elejére Go down
Robert Fury
avatar
Inaktív

Avataron : Benedict Cumberbatch
Kor : 42

TémanyitásTárgy: Re: Corinthian Yacht Club of Seattle
Hétf. Júl. 17, 2017 6:03 pm
  

Egy évvel korábban

- Ki az, Lotharral? – súgok még gyorsan a fülébe a titkárnőmnek, de már késő, így a szokásos pókerarc, érdeklődéssel vegyítve, vetítem eléjük. Mit ne mondjak, elég dekoratív, s kissé ki is lóg a tömegből, de sosem a megszokott dolgokra szokásom figyelni. Magamban felszisszenek, ahogy Lothar kezeli a nőt, az arcomra nincs írva, de villan a szemem egyet.
- Üdvözlöm, Miss Jansen – kezet csókolok neki, hadd tanulja meg Lothar, hogyan illik bánni a hölgyekkel, nőkkel. – Ismerős a neve, mintha már hallottam volna a ... Jansen & Jansen – csettintek egyet az ujjaimmal, ahogy eszembe jut. – hát persze. Nahát, emlegette az apja a Feyre nevet, de azt nem gondoltam volna, hogy ilyen elbűvölő nővé érett – Meredith felé fordulok félig.
- Hadd mutassam be Meredith Abigail Tervillet. A jobb kezem, mindenben – szó szerint mindenben. Vagyis, majdnem mindenben. A magánéletembe nem nagyon turkál, s én is csak kirívó esetekben lépek a tyúkszemére, ami nincs neki.
Hosszabb időre tekintek Meredithre, elérti a pillantást, s egy elrabolhatom a partnerét kérdéssel, máris belekarol Lotharba. Jobban ért Meredith az ilyenekhez, mint én.
- Rémlik, mintha még akkor találkoztunk volna, amikor a szülei szoknyája mellől kukucskált – kortyolok a pezsgőbe, majd a karom nyújtom felé szótlanul, remélve, érti, hogy sétálni invitálom.
- Jelzem, édesatyja érdeklődött nálam ön után – nézek rá jelentőségteljesen.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Corinthian Yacht Club of Seattle
Hétf. Júl. 17, 2017 6:39 pm
  

Lothar egy darabig lavírozik a teremben, majd egyszer csak megérkezünk Roberthez és a kísérőjéhez, aki a maga hűvös módján egészen figyelemreméltó jelenség. Csodálkoznék rajta, ha igaz lenne a pletyka, miszerint nincs köztük semmi az üzleti kapcsolaton kívül.
A kézcsóktól enyhe, finom pír jelenik meg az orcáimon, amik aztán hamar elmúlnak, hiszen nem áll szándékomban azt a benyomást kelteni benne, hogy máris a hatása alá kerültem volna. Elvégre, erről szó sincs. Nem néz ki rosszul, ezt elismerem, de ennél azért többre van szükségem. Jó, a kézcsók remek kezdet, ezt el kell ismernem.
- Így van - biccentek. - Az apám és a nagybátyám közös ügyvédi irodát vezetnek a belvárosban.
Kezet fogok Meredith-szel, és illendően bemutatkozom neki, majd hagyom, hogy a nő levegye a lábáról Lothart, Lehet, zavarba kellene jönnöm a gondolattól, hogy kettesben maradok ezzel a férfival, de valahogy nincs bennem félelem. Lehet, gyerekként ijesztőnek találtam volna, de most valami egészen mást látok már benne.
- Az már nagyon régen volt - mosolygok rá - Mint látja, azóta felnőttem, és kész hölgy lett belőlem.
Az, hogy nem vagyok a tisztaság mintaképe, megint egy másik lapra tartozik, erről neki egyelőre nem kell tudnia. Olykor szeretem megjátszani az ártatlant, mókás tud lenni, és a yacht klubban kétlem, hogy annyira rossz hírem lenne.  
- Igazán? - kérdezem kissé unott hangon. Nem Robertet unom, inkább a tényt, hogy apám még mindig szaglászik utánam, pedig már legalább három éve nem élek otthon, ráadásul egyértelművé tettem a számára, hogy nem vagyok kííváncsi se rá, se az anyámra. Elegem van a képmutatásukból.
Eközben egy pincér ínycsiklandozó koktélfalatkákkal megpakolt tányérral a kezében lavrozik el mellettem, én pedig leemelek egy salátalevélben lévő falatkát, és két apró harapással el is tüntetem. Egy finom krémmel van megtöltve, de nem tudnám pontosan megmondani, miféle fűszerek és textúrák keverednek benne, de az összhatás tökéletes.
- Csak nem hiányzom neki? - kérdezem a velem szemben álló férfit, tekintetem továbbra is elgondolkozva figyeli őt, próbálom felmérni, kiféle-miféle lehet, azon kívül, hogy egy tehetős ember. Itt mindenki az, így ezzel aligha vonná magára a figyelmemet hosszútávon. Eközben Lothar Meredith-szel bájolog a terem másik végében, és úgy tűnik. előbbinek már egészen konkrét elképzelései vannak, mihez is kezdene szíve szerint a nővel.
- Nem fél, hogy Lothar itt helyben megdönti az asszisztensét? - kuncogok. Nem hiszem, hogy Robert különösebben izgatná magát a dolog miatt, de kétségtelenül szórakoztató figyelni őket fél szemmel, miközben azért még mindig ide koncentrálok,s karolok belé, hogy elvigyen sétálni, ha már ilyen elegánsan a kezét kínálja felém.  
Vissza az elejére Go down
Robert Fury
avatar
Inaktív

Avataron : Benedict Cumberbatch
Kor : 42

TémanyitásTárgy: Re: Corinthian Yacht Club of Seattle
Kedd Júl. 18, 2017 6:27 pm
  

- Nos, igen, ismerem őket – nagyon röviden eresztek meg egy széles mosolyt. A memóriám sosem hagyott cserben.
Meredith veszi a lapot, és én is, kiváló lehetőséget lát Lotharban, a tőkéjében és a kapcsolataiban legalábbis. Én pedig régen láttam már Feyret.
- Ne is emlegesse a réget – nevetek fel röviden, meglötykölve a buborékos italt. – Ezzel a tétellel egyetértek, mint kifejtettem – mutatom felé a poharat, hiszen az imént fejeztem ki csodálatomat irányába. Igazán... impozáns nővé alakult, túlságosan is szemet vonzó. És tud játszani a férfiakkal, Lothar csak úgy csüngött rajta. Mint most Meredithen.
- Megbocsát? – az unott hangszínt nem értem, figyelem a jelenetet, ahogy jóízűen vesz a kínálatból és igazán nyálcsorgató módon, hogy inkább én is bekapok egyet, mielőtt elcsöppenne nálam.
- Ah – értem meg. – Vegye úgy, nem szóltam semmit. Mióta él külön tőlük? – hát ezért beszélt az utóbbi években olyan furcsán az apja Feyreről. Csak magamból tudok kiindulni, hogy mennyire is hiányolnám a lányom, ha nem adna magáról életjelet.
- Meredith nagyon jól ért ahhoz, miként bánjon az olyanokkal, mint Lothar – a férje, a Volt férje kitűnően megtanította erre.
- Megkérdezhetem, miért is éppen Lotharral jött? – kis szünetet hagyok, a pezsgős poharat az egyik tálcára teszem. – Nem igazán láttam ilyen rendezvényeken, s az üzleti életben sem futottunk még össze. Mivel foglalkozik? – talán teljesen más pályára állt, mint a családja, amit azért nem csodálok. Cápajogászoknak tartom őket, s nem nézem ki Feyréből azt, amit tőlük tapasztaltam.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Corinthian Yacht Club of Seattle
Kedd Júl. 18, 2017 6:51 pm
  


- Ugyan, maga  is remekül néz ki, főleg a korához képest - nevetek. - Nem is értem, a többi korabeli tagnak miért esik ez olyan nehezére, és néznek ki inkább köpcös nagypapáknak, mint középkorú férfiaknak.
Sejthető volt, hogy a család témáját nem fogom megúszni, így felelek Robert kérdésére, miközben figyelem, ahogy ő is bekap egy koktélfalatkát. Csak nem meghoztam az étvágyát?
- A szüleimmel nem felhőtlen a kapcsolatunk, ennyi az egész. Képzelem, mennyire szeret pocskondiázni, amiért nem azt az életet élem, amit ő és az anyám elterveztek nekem. Tudja, ha rajtuk múlt volna, most kellett volna elköteleznem magam valami gazdag örökös ficsúr mellett? Az életem minden percét irányítani szerették volna.
Ők szerették volna, én meg nemet mondtam rá, és megléptem a “családi fészekből”. A furcsa az, hogy ezt a döntésemet a mai napig nem bánom, pedig sokáig azt hittem, hogy sokkal nehezebb lesz szinte a semmiből újrakezdeni. De lám, valahogy mégis elboldogulok, nem igaz?
- Nagyjából három-három és fél éve? - felelem némileg bizonytalanul, azon egyszerű okból kifolyólag, hogy már rég nem számolom a külön töltött napokat, egyszerűen csak eltelnek. És persze azt sem mondhatnám, hogy annyira hiányozna a képmutató viselkedésük. Képzelem, mekkora hajcihőt rendeznének, ha tékozló leányként végül hazatérnék… Köszönöm, de ebből egy kicsit sem kérek.  
- Diszkréten elutasítja őket? - érdeklődöm, miközben a szemem sarkából azért figyelemmel kísérem Lothar igencsak erőltetett udvarlását, ami egy agresszív majom párzási  rítusára hasonlít leginkább. Hiába van pénze, ettől még egy ormótlan gorilla marad mindig is, akinek az egyetlen előnyös attribútuma az, hogy egész jól bánik a szerszámával, amit a lába között hord.
- Felhívott, hogy sürgősen kísérőre lenne szüksége, így aztán igent mondtam a meghívására, és most itt vagyok.
Arról nem kell tudnia, hogy miket művelek Lothar-ral, ha éppen nem ebben a minőségben találkozunk, ezt azonban nem áll szándékomban a velem szemben álló fél orrára kötni. Nem hiszem, hogy ítélkezne, de azért nem árt, ha az ember óvatos. A tény, hogy kivel érkeztem már így is figyelmetkeltő lehet… Főleg a besavanyodott vénasszonyoknak.  
- Vállalkozónak álltam, mondjuk így - felelem kissé rejtélyesen. Nem azért vagyok ilyen, mert szégyellném, amit csinálok, hanem mert olyan emberek között sétálunk éppen, akik imádják kifülelni a legkülönbözőbb pletykákat. Márpedig az, hogy a híres ügyvéd lánya dominaként keresi a kenyerét, kétségkívül komoly beszédtémát adna egy egyébként rém unalmas teadélutánon.
- Ön még mindig informatikában utazik? - valami rémlik, mintha az apám annak idején emlegette volna, hogy Robertnek informatikus végzettsége van, de ez már annyira régen volt, hogy azóta bőven pályát válthatott, akár több ízben is. Közben én magam is elemelek egy pezsgőt, és jóízűen elkortyolgatom.
Ahogy a pincérek ott kőröznek a különféle falatkákkal, önkéntelenül is megéhezem, azonban sejthető, hogy ezekkel a finomságokkal aligha laknék jól, éppen ezért, eszembe jut valami.
- Nem tudom, hogy van vele, de személy szerint, kezdek megéhezni. Nincs ellenére, ha egy bőségesebb vacsora után néznénk? - teszem fel a kérdést.
Nyilván, ezt értelmezheti úgy is, mint egy felhívást keringőre, ám, mivel eddig élvezem a társaságát, nem mondhatnám, hogy zavar ez az eshetőség. Inkább csak türelmesen megvárom a válaszát, ha nemet mondd, abból sem fogok ügyet csinálni. De tény, hogy egy étteremben kényelmesebben lehet beszélgetni, mint itt, a parti közepén.
Vissza az elejére Go down
Robert Fury
avatar
Inaktív

Avataron : Benedict Cumberbatch
Kor : 42

TémanyitásTárgy: Re: Corinthian Yacht Club of Seattle
Csüt. Júl. 20, 2017 8:36 pm
  

- A negyvenegy még nem öreg. Csak a lusták lesznek ilyen korra kövér, hájas disz.. – Peter Thomasello halad el mellettünk, akinek a mozgása sokkal inkább hasonlít a bálnákéhoz, nem véletlenül, vet is rám egy rosszalló pillantást. – nók. Még csak nem is középkorú. Most már a negyvenes az új harmincas. Mintha foglalkoznék a korommal – vágok egy képet, miközben egy „pf” szájmozdulatot is teszek.
- Pedig nem rossz az. Van esze, az ujjai köré csavarja a férfiembert, s máris magáé az egész világ – a szülői témát elegánsan kikerülöm. – Így maga lesz az irányító, nem ők.
Ezzel bajom nincs, hacsak nem engem akarnak az ujjaik köré csavarni, mert az mindeddig sikertelen volt, s van egy olyan fogadásom rá, hogy nem is fognak tudni.
- Az sok idő, megtapasztalni a saját lábon állást – nézek rá. – Milyen érzés?
Ahogy lehetett, én is a saját lábamra akartam állni, a másoktól és másokon való függést nem nekem találták ki.
- Nos, ezt inkább tőle érdeklődje meg. Női titkokra hivatkozva, nem hajlandó beavatni – teszem a műsértettet.
- Á – így már érthető, annyira nem pattogtak körülöttük a szikrák, arra Meredith már ráharapott volna.
-  Mivel foglalkozik? – nem tud kibújni a válaszom alól, ismét felteszem neki a kérdést, olyan arccal, amely jelzi, hogy próbáljon mást átverni, velem nem fogja tudni megtenni.
- Csak, ha ön is megmondja, mivel foglalkozik, vagyok hajlandó erre válaszolni – van egy sejtésem, hogy nem egykönnyen fogja megmondani, de hát semmi gond. Egy pár jó helyen feltett kérdés, és kerülővel, de meglesz az a válasz.
- Bőségesebb vacsora? Nos, az ételes pultok a belső részen vannak. Örömmel kísérem oda – indulok meg vele. A parti házigazdájaként ezt negatív és teljesen felesleges kritikaként értelmeztem, ezért könnyedén a hátam mögé hajítom a javaslat ezen részét.
A belső, fedett térben a fal körül sorakoznak az asztalra helyezett, míves tartókból az ételek, svédasztalos megoldást kértem, felszolgálókkal. Aki akar állva eszik és úgy partizik, aki akar, az itt elrendezett asztalokhoz tud ülni és nyugodtan étkezni.
Amíg elrendezi a felszolgálóval, miből vegyen a számára, addig egy újabb pezsgős pohár után nézek és közben tekintetemmel keresem Meredithet.
- Mióta ismerik egymást Lotharral? – el nem tudom képzelni, ahogy nyomul Meredithre, nem nyomult Feyrere, összességében külön-külön is áthajítanám a korláton, de nem az én életem. Meredith pedig profi a férfiak kezelésében. Főleg az olyanokéban, mint Lothar.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Corinthian Yacht Club of Seattle
Pént. Júl. 21, 2017 5:31 am
  

- Én sem azt mondtam, hogy öreg lenne, de a többség elhanyagolja magát ekkorra. Főleg azok közül, akik a tehetősebbek közé tartoznak - mondom egyszerűen, és ezzel, a magam részéről lezártnak tekintem a témát.
- Ha egy papucs mellett szeretném leélni az életemet, nyilván alkalmazkodtam volna a szülői elképzeléshez - felelem. - De, mint látja, erről szó sincs.
Különben már könnyen lehet, hogy hatalmas pocakkal kellene otthon ülnöm, és várnom, hogy megszülhessem a “trónörököst”. Köszönöm, nem. Inkább élni szeretnék, ha megoldható, és teszek is érte, hogy ez így legyen.
- Remek érzés. Szeretek független lenni. Sokkal jobb, mint az az elnyomás, amiben a költözésig részem volt. Lehet, hogy nehezebb, de gyümölcsözőbb is.
- Vállalkozó vagyok, legyen elég ennyi - mosolygok rá, a hangomból pedig érezheti, hogy ennél többet eszem ágában sincs megosztani vele.
Ha emiatt, pusztán gyerekességből nem hajlandó válaszolni az én kérdésemre, hát, legyen. Egy ilyen információ hiányával még együtt tudok élni. Ha nagyon érdekelne a későbbiekben, lesz, akinél rákérdezhetek, ez egészen biztos.
- Úgy van - biccentek - Lothar csak a koktélfalatkákat említette, a svédasztalról egy szót sem szólt.
Említettem már, hogy a vendégem imádja játszani a feledékenyt, ha úgy érzi, ebből még hasznot is hajthat? Bár, számomra rejtély, hogy egy ilyen információ elhallgatásától milyen eredményt várt… Talán egy kis büntetést. Arra mondjuk sort keríthetünk legközelebb, így ezt most megjegyzem magamnak. Nyugodtan követem Robertet a svédasztalhoz, majd az ott várakozó pincértől lazacsteaket rendelek, egy finomnak tetsző vegyes saláta körettel, és persze fehérborral, ami híresen jól illik a halhoz. Nem aggódom a korábban megivott két pezsgő miatt, attól, hogy ezt a két italt kevertem, még sosem lett bajom. Reményeim szerint, ez most sem lesz másként. A pincér biccent, majd int, hogy foglaljak helyet nyugodtan, pár perc, és hozza a rendelésemet. Nem hiszem, hogy az efféle megoldásoknál ez bevett szokás lenne, de rábízom a dolgot, és, ha a beszélgetőpartneremnek is megfelel, leülök az egyik asztalhoz. Ezután már kényelembe helyezkedve válaszolhatok a kísérőmmel kapcsolatos kérdéséére.
- Mivel az apám egyik jó ismerőse, gyerekkorom óta ismerem - felelem őszintén.
Azt már nem teszem hozzá, hogy részben ő indított el a mostani munkám irányába, hiszen ehhez Robertnek semmi köze. Megértem, hogy kíváncsiskodik, elvégre mégis csak huszonéves nő vagyok, aki hiába származik gazdag szülőktől, inkább azt választotta, hogy egyedül áll meg a saját lábán, azonban vannak dolgok, amiket, ha nem muszáj, eszem ágában sincs más orrára kötni. Milyen dolog lenne? Sosem voltam pletykafészek, nem fogom most elkezdeni. Ha megbíznék a velem szemben állóval, talán elárulnék neki ezt-azt, de nem meglepő módon, még véletlenül sem tartok ott, egyelőre.
Vissza az elejére Go down
Robert Fury
avatar
Inaktív

Avataron : Benedict Cumberbatch
Kor : 42

TémanyitásTárgy: Re: Corinthian Yacht Club of Seattle
Vas. Júl. 23, 2017 4:11 pm
  

- Áh, igaz – adok neki igazat, majd vágok egy arcot. – Nem tudják, miről maradnak le.
- Én kérek elnézést – fújok visszavonulót. – Nem minden ilyen férj papucsférj – jegyzem meg azért némi iróniával. – Kiválóan lehet velük macska-egér játékot is játszani, sok más mellett. De, ön dönt az élete felett, ez nyilvánvaló – tartom felé egy rövid időre a poharat.
- Ó, ennyire úgy érezte, elnyomják a szülei? – nem vagyok biztos benne, hogy valóban ez volt, de ha ő annak éli meg, akkor az a részéről a valóság volt, nem holmi tévébeli sorozat, amit csak úgy ki lehet kapcsolni.
Oldalt pillantok csak, miközben kapom az elég durva választ. Felemelem a kezem.
- Sylvia, annyira jó, éppen jókor. Volna pár perced, szeretnék bemutatni neked egy igazán ígéretes hölgyet – Sylvia, a maga negyvennégy évével elmehetne miss fitness versenyre, bár az agyonbarnított, vagy inkább sárgított bőrére inkább nem mondok semmit. Visszafordul és két puszi után Feyre felé mutatok.
- Szeretném neked bemutatni Miss Feyret. Feyre, ő itt Sylvia, kiválóan ért az üzleti beszélgetésekhez – bizalmasan Sylvia felé intézem a szavakat, de úgy, hogy rendesen hallani lehessen Feyre részéről. – Képzeld, a kérdésemre, hogy mivel foglalkozik, a második válasza is annyi volt, hogy vállalkozó, legyen nekem elég ennyi – vágok egy hihetetlenkedő arcot, mire Sylvia egy mosollyal elővesz egy névjegykártyát és átnyújtja Feyrenek.
- Kedvesem, visszautasítani mindig úgy illik, hogy hagyjunk menekülő útvonalat, de majd mindent megbeszélünk – érinti meg a felkarját Feyrenek. – Hívj fel! Viszlát Robert!
Önelégült arccal nézek magam elé egy pillanatig. Vannak manővereim, amelyek meredekek szoktak lenni, mások szerint. De hiszen én most csak segítettem Feyrenek. Így nem lesz oda a függetlenségéről alkotott álma.
- Bizonyára meglepetésnek szánta. Vagy egyszerűen csak magának akarta az összes süteményt – viccelem el Lothar feledékenységét.
- Érdekes – töprengek el egy pillanatra. – Ezt akár sértésnek is vehetném, hiszen engem is gyerekkora óta ismer, s lám, évek óta nem találkoztunk.
Olyan képet vágok, mint aki takargatja, hogy megbántódott, valójában a reakciójára vagyok kíváncsi.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Corinthian Yacht Club of Seattle
Vas. Júl. 23, 2017 4:37 pm
  

- Vagy tudják, csak úgy vannak vele, hogy van az a pénz, ami után egy nőnek már minden mindegy.
Na, nem mindnek, persze, hiszen a többségünknek van önbecsülése, de én is találkoztam már olyanokkal, akik némi zöldhasúért bármire hajlandóak lennének. S, mi tagadás, manapság már férfiból is akad ilyen, nem is egy. Mit is szoktak mondani? A prostitúció a legősibb munkatevékenység? Én mondom, van benne valami.
- Nem mind - értek egyet - De sokan hajlamosak erre.
Ennyi az egész. De lám, ő sem nős, pedig már benne van a korban, mondhatni, mégsem hallottam olyan híreket, hogy valaki bekötötte volna a fejét, s gyűrűt sem látok az ujján, ami erre engedne következtetni. Lehet, problémája van a házassággal. Én viszont még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy lekössem magam. Élvezem a szabadságomat, és kész.
- Nem csak így éreztem - felelem, de ennél jobban nem megyek bele a részletekbe, mert, mint sok minden egyéb, ez sem tartozik Robert-re.
A bemutatós malőrt viszont nem tudom értelmezni. Mégis mit kéne nekem megbeszélni ezzel a Sylvia nevű nővel? Csak sóhajtok egyet, ahogy félbehajtom a névjegykártyát, majd nemes egyszerűséggel félbetépem.
- Nincs szükségem rá, hogy beszélgessek a barátaival, Robert - közlöm vele, majd a kártya maradványait egy elvonuló pincér tálcájára ejtem.
Jól elboldogulok a magam lábán, szóval azt tesz a kis szívélyes gesztusával, amit akar, én bizony, nem kérek belőle.
- Ki tudja - vonom meg a vállamat. - Lothar néha kicsit kiszámíthatatlan.
Ám ez most egy kicsit sem érdekel. A készülő vacsora gondolata jobban leköti a figyelmemet, ráadásul a beszélgetőtársam is itt ül velem szemben, s apró kis szúrós megjegyzésekkel akar némi bűntudatot kivarázsolni belőlem, miért is? A semmiért.
- Maga nem töltött nálunk minden második hétvégét - legyintek. Nem nagyon hat meg a megbántottnak szánt arckifejezése, mert látszik, hogy egy kicsit sem őszinte.
Megérkezik a pincér, és tálalja előttem az ételt. Illedelmesen megköszönöm, majd vágok magamnak egy apró falatot, és bekapom. Ízlelgetem a mennyei halat, majd elégedetten nyelem le a falatot. Meg kell hagyni, a szakács tudta a dolgát. Nyugodt falatozásba kezdek, s türelmesen várom, vajon Robert zsebében akad-e még valamiféle riposzt az iménti megjegyzésemre. Ha annyira vágyott volna egy vörös hajú bugris társaságára - vagy teszem azt anyáméra, aki biztosan készséggel széttette volna neki a lábát -, gyakrabban láttam volna őt a Jansen család házában. Lothar abban a pillanatban elkezdte nekem csapni a szelet, hogy betöltöttem a tizenhatot, ez is igaz. A velem szemben ülőből azonban nem nézek ki ilyesmit. Tudtommal nem az a nőcsábász típus.
Vissza az elejére Go down
Robert Fury
avatar
Inaktív

Avataron : Benedict Cumberbatch
Kor : 42

TémanyitásTárgy: Re: Corinthian Yacht Club of Seattle
Vas. Júl. 23, 2017 4:56 pm
  

- Az már nem az én bajom – nem foglalkozom ilyenekkel, sokkal jobban leköt a munkám, mint hogy ez legyen a napi témám.
Egy félig egyetértő, félig elgondolkodó arcot vágok. Biztosan így van, magánéletek nem érdekelnek annyira.
- Értem – nem feszegetem tovább ezt a témát, elzárkózik előle, mint ahogy a következőtől is.
Sylvia látja a kártyatépést, nagy szemeket mereszt Feyre háta mögött, majd széttárja a kezét, nem foglalkozik vele, de felém tesz egy „hívj fel” mozdulatot, mire egy arcmimikával rendezem le felé a kettőt, ami akár Feyre részére is lehet válasz, sokat gyakoroltam ezt, á, inkább természetes tehetség vagyok benne. Ha nem kér, nem kér, s ha ragaszkodik ehhez a stílusához, hol vagyok én az életében, hogy erről bármily ítéletet alkossak?
- Kezdem megtiszteltetésnek venni, hogy velem egyáltalán szóba állt. Miss Feyre – teljesen átváltok egy távolságtartó, ám laza, nemtörődöm stílusba.
Szó nélkül hagyom a válaszait, sajnos a találkozás nem hozott össze bennünket.
- Nos, nem is tartom fel az evésben, Miss Jansen, a többi vendéggel is foglalkoznom kell, további jó szórakozást – bólintok felé, majd egy újabb pezsgős poharat a kezembe véve, grasszálni kezdek a többi vendég között, elvégre én vagyok a házigazda.
Két külön hajóban evezünk Feyrevel, s az a kislány, akivel én találkoztam, s akit kedveltem, eltűnt. Hiába, mindenki változik. Erre muszáj vagyok elengedni egy mosolyt. Nem vagyok gonosz, nem fogom beköpni a szüleinél. Talán.

//Köszönöm a játékot! Feyre egy igazi kemény csaj! //
Vissza az elejére Go down
Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Re: Corinthian Yacht Club of Seattle
Szer. Aug. 09, 2017 7:18 pm
  

játék vége


Leander :: Jackie :: Dwayne
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Corinthian Yacht Club of Seattle
  

Vissza az elejére Go down
Corinthian Yacht Club of Seattle
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Külterület
-
Ugrás: