HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Stewart St

Admin
avatar
Admin

Avataron : Mr. Hunnam | Dornan | Mitchell
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Stewart St
Vas. Aug. 20, 2017 5:16 pm
  Quentin :: Franklin :: Raymond
Vissza az elejére Go down
Lou Bolton
avatar
Törvényen kívüli

Avataron : Dane DeHaan
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Stewart St
Szer. Ápr. 04, 2018 7:54 pm
  

to Sarah

Van az a szint, mikor már muszáj elmenni ruháért. Valahogy lezúztam az összes jó nadrágomat. Vagy véres lett, vagy elszakadt, amiben normálisan néztem ki. Vagy csak simán elkopott. Kettő lapul a szatyromban. Épp távozom a boltból, ahol egy órát nézelődtem és próbálgattam. Olyat akartam, ami nem túl feltűnő, kellő lazaság és elegancia is van benne. Az alvilágban nem veszik komolyan a melegítősöket, se az olcsó farmerben mászkálókat. Engem az a banda érdekel, amelyik nem veszi ezeket komolyan. Nagyban játszanak.
Épp indulok vissza a kocsi felé, mikor nagy zajt hallok. Valaki nem tudta feldolgozni ezt a rengeteg, össze-vissza futó utat és elindult keresztbe. Kocsival. Persze, hogy belementek, ki is pördült. Óriási a hangzavar, a szitkozódás. Totálisan be fog állni a forgalom. Pár sofőr már kint is van a kocsiból, aggódással vegyes dühöngéssel keresi a baj okozóját. Egy kicsit én is nézelődöm, de inkább el akarnék tűnni. Mindig van, aki levideózza ezeket és én nem akarok a net sztárja lenni.
- Mi a franc? - morgok magam elé, ahogy valami ránehezedik a lábamra.
Lenézek és nem tudok még egy ilyet mondani. Egy lány kerekesszékben. Egy fiatal lány, akinek még táncolnia kéne, vígan kirándulni, fitness-re járni, partizni. A szemeimmel bántom, belül sajnálom, a hangomban ezek elegyednek:
- Hát ez nem esett valami jól...
Vissza az elejére Go down
Sarah Mallors
avatar
Oktatás

Avataron : • kat mcnamara • •
Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: Stewart St
Hétf. Ápr. 09, 2018 6:22 pm
  


sarah & lou
i'm truly sorry

Amióta tolószékbe kerültem már el is felejtettem milyen az, amikor úgy igazán rohan valaki valamerre. Én éppenséggel sietősen hazafelé tartottam és egy kellemes lejtő pedig épp elég lendületet adott ahhoz, hogy ne kelljen folyamatosan gurítanom magamon egyet, hogy haladhassak. Néha már egészen megterhelő volt. A kezeim pedig már kezdtek kicsit túlságosan is kiizmosodni, amit el akartam kerülni. Mármint nem szívesen vagyok egy hústorony felül és alul pedig olyan, mint aki teljesen megfeledkezett a lábnapok betartásáról. Azonban, ahogy sikerül elgurulnom egy baleset mellett nem figyelek oda, hogy merre is haladok és sikeresen átgurulok egy ember lábán. Zavarodottan fékezem meg magam és fordulok vissza, hogy meggyőződjek róla nem lapítottam ki teljesen a lábát.
- Annyira nagyon sajnálom.. - Mentegetőzöm, habár erre koránt sincs mentség. Figyelmetlen voltam és átgurultam szerencsétlen lábán. Csak remélni tudom, hogy nem törtem el benne semmit. Bár a zúzódást azért talán sikerült elintéznem. Lehet, hogy nem nyomok olyan sokat, de azért elég kellemetlen lehet, amikor valaki átszáguld a lábadon. A legó is kicsi is törékeny mégis még mindig emlékszem arra, hogy mennyire fájdalmas volt belépni. Vagy beverni a kisujjam. Néha ezek az apró fájdalmak annyira hiányoznak. - Ugye nincs komoly baja a lábadnak? - Kérdezem kicsit félvén, hiszen nem tudhatom, hogy milyen típusú emberbe sikerült belefutnom és azért nem tűnik elsőre olyan szuper lelkesnek a szavait illetően, de aztán rájövök, hogy én sem mosolyognék és ugrálnék körbe egy ilyen után senkit sem.

Vissza az elejére Go down
Lou Bolton
avatar
Törvényen kívüli

Avataron : Dane DeHaan
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Stewart St
Vas. Ápr. 15, 2018 11:51 am
  

Az ilyen mentegetőzés semmire se jó. Elhiszem, hogy sajnálja. Akkor is megtörtént. A szemeim ezt tükrözik. Fáj a lábam, de nem törött el. Azért nem egy ólomsúlyú leányzóról van szó és a kerekesszék se vészes. Csak sajog a lábam, mint állat.
- Nem hiszem...
Sóhajtok egy nagyot és cigit veszek elő. Nézelődni akartam kicsit. Kicsit tovább fogok.
- Hova siettél ennyire?
A gyújtó is előkerül és hamarosan már pöfékelek. A zűrzavart nézem, úgy állok, hogy lány is hozzáférjen, ha érdekli. És figyelek rá fél szemmel. Sose tudni, milyen bőrbe bújtatnak egy veszélyes elemet.
- Ott is így közlekedett valaki, csak nagyobb lett a baj. Láttad?
Megint nem vagyok túl kedves. Talán elmúlik. Próbálkozom.
- Kérsz egy szálat?
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Stewart St
  

Vissza az elejére Go down
Stewart St
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Város
 :: 
Belváros
-
Ugrás: