HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Stewart St

Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Stewart St
Vas. Aug. 20, 2017 5:16 pm
  Leander :: Jackie :: Dwayne
Vissza az elejére Go down
Lou Bolton
avatar
Törvényen kívüli

Avataron : Dane DeHaan
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Stewart St
Szer. Ápr. 04, 2018 7:54 pm
  

to Sarah

Van az a szint, mikor már muszáj elmenni ruháért. Valahogy lezúztam az összes jó nadrágomat. Vagy véres lett, vagy elszakadt, amiben normálisan néztem ki. Vagy csak simán elkopott. Kettő lapul a szatyromban. Épp távozom a boltból, ahol egy órát nézelődtem és próbálgattam. Olyat akartam, ami nem túl feltűnő, kellő lazaság és elegancia is van benne. Az alvilágban nem veszik komolyan a melegítősöket, se az olcsó farmerben mászkálókat. Engem az a banda érdekel, amelyik nem veszi ezeket komolyan. Nagyban játszanak.
Épp indulok vissza a kocsi felé, mikor nagy zajt hallok. Valaki nem tudta feldolgozni ezt a rengeteg, össze-vissza futó utat és elindult keresztbe. Kocsival. Persze, hogy belementek, ki is pördült. Óriási a hangzavar, a szitkozódás. Totálisan be fog állni a forgalom. Pár sofőr már kint is van a kocsiból, aggódással vegyes dühöngéssel keresi a baj okozóját. Egy kicsit én is nézelődöm, de inkább el akarnék tűnni. Mindig van, aki levideózza ezeket és én nem akarok a net sztárja lenni.
- Mi a franc? - morgok magam elé, ahogy valami ránehezedik a lábamra.
Lenézek és nem tudok még egy ilyet mondani. Egy lány kerekesszékben. Egy fiatal lány, akinek még táncolnia kéne, vígan kirándulni, fitness-re járni, partizni. A szemeimmel bántom, belül sajnálom, a hangomban ezek elegyednek:
- Hát ez nem esett valami jól...
Vissza az elejére Go down
Sarah Mallors
avatar
Oktatás

Avataron : • kat mcnamara • •
Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Stewart St
Hétf. Ápr. 09, 2018 6:22 pm
  


sarah & lou
i'm truly sorry

Amióta tolószékbe kerültem már el is felejtettem milyen az, amikor úgy igazán rohan valaki valamerre. Én éppenséggel sietősen hazafelé tartottam és egy kellemes lejtő pedig épp elég lendületet adott ahhoz, hogy ne kelljen folyamatosan gurítanom magamon egyet, hogy haladhassak. Néha már egészen megterhelő volt. A kezeim pedig már kezdtek kicsit túlságosan is kiizmosodni, amit el akartam kerülni. Mármint nem szívesen vagyok egy hústorony felül és alul pedig olyan, mint aki teljesen megfeledkezett a lábnapok betartásáról. Azonban, ahogy sikerül elgurulnom egy baleset mellett nem figyelek oda, hogy merre is haladok és sikeresen átgurulok egy ember lábán. Zavarodottan fékezem meg magam és fordulok vissza, hogy meggyőződjek róla nem lapítottam ki teljesen a lábát.
- Annyira nagyon sajnálom.. - Mentegetőzöm, habár erre koránt sincs mentség. Figyelmetlen voltam és átgurultam szerencsétlen lábán. Csak remélni tudom, hogy nem törtem el benne semmit. Bár a zúzódást azért talán sikerült elintéznem. Lehet, hogy nem nyomok olyan sokat, de azért elég kellemetlen lehet, amikor valaki átszáguld a lábadon. A legó is kicsi is törékeny mégis még mindig emlékszem arra, hogy mennyire fájdalmas volt belépni. Vagy beverni a kisujjam. Néha ezek az apró fájdalmak annyira hiányoznak. - Ugye nincs komoly baja a lábadnak? - Kérdezem kicsit félvén, hiszen nem tudhatom, hogy milyen típusú emberbe sikerült belefutnom és azért nem tűnik elsőre olyan szuper lelkesnek a szavait illetően, de aztán rájövök, hogy én sem mosolyognék és ugrálnék körbe egy ilyen után senkit sem.

Vissza az elejére Go down
Lou Bolton
avatar
Törvényen kívüli

Avataron : Dane DeHaan
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Stewart St
Vas. Ápr. 15, 2018 11:51 am
  

Az ilyen mentegetőzés semmire se jó. Elhiszem, hogy sajnálja. Akkor is megtörtént. A szemeim ezt tükrözik. Fáj a lábam, de nem törött el. Azért nem egy ólomsúlyú leányzóról van szó és a kerekesszék se vészes. Csak sajog a lábam, mint állat.
- Nem hiszem...
Sóhajtok egy nagyot és cigit veszek elő. Nézelődni akartam kicsit. Kicsit tovább fogok.
- Hova siettél ennyire?
A gyújtó is előkerül és hamarosan már pöfékelek. A zűrzavart nézem, úgy állok, hogy lány is hozzáférjen, ha érdekli. És figyelek rá fél szemmel. Sose tudni, milyen bőrbe bújtatnak egy veszélyes elemet.
- Ott is így közlekedett valaki, csak nagyobb lett a baj. Láttad?
Megint nem vagyok túl kedves. Talán elmúlik. Próbálkozom.
- Kérsz egy szálat?
Vissza az elejére Go down
Sarah Mallors
avatar
Oktatás

Avataron : • kat mcnamara • •
Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Stewart St
Hétf. Május 14, 2018 10:35 pm
  


sarah & lou
i'm truly sorry

Nagyon kellemetlenül éreztem magam, amiért átmentem a lábán, bár nem ő az első ember, de azért ha valamit nem hiányolok akkor ez a fájdalom, ami határozottan kiült azért az arcára. Tényleg nagyon ügyetlen vagyok.
- Igazából hazafelé tartottam és a lejtőt akartam kihasználni kicsit, hogy ne kelljen annyira tekernem csak aztán a féket felejtettem el.. Tényleg nagyon bocsi. - Nem szokásom szándékosan átgázolni embereken, bár lassan már rendszert csinálok belőle és nem ártana, ha mondjuk jobban odafigyelnék, de ez már csak ilyen.
- Nem láttam... Habár nekem megvan a magam félelme az autóktól meg úgy az ilyen balesetektől. - Talán leginkább azért, mert így kerültem én magam is ebbe a szituációba. Nem épp a legkellemesebb dolog a világon az egyszer biztos. Ha tehetném visszatekerném az idő kerekét és másképp alakítanék mindent, de akkor nem lennék ugyanaz az ember és a hátrányok ellenére eléggé megbékéltem vele.
- Ööö, nem.. Köszönöm.. Nem dohányzom. - Megráztam a fejemet, mert egyrészt igaz volt. Kipróbálni, kipróbáltam már, de nem voltam nagy rajongója talán azért sem, mert tudtam, hogy mindkét szülőmet az őrületbe kergetném, ha rászoknék a dohányzásra.  
Vissza az elejére Go down
Lou Bolton
avatar
Törvényen kívüli

Avataron : Dane DeHaan
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Stewart St
Szomb. Május 19, 2018 4:59 pm
  

- Jó, nem fogom kitekerni a nyakadat. De ezt azért gondold át! Simán kigurulhattál volna az úttestre vagy neki valami baromi keménynek.
Találkozás a betonfallal? Biztos kellemetlen lett volna. Én megleszek. Fáj a lábam, de volt már nagyobb is a baj.
- Ez történt?
Megkérdezem és lenézek a lábaira. Nem egy finom kérdés, tudom. Ha ez van és nem fog többet járni, akkor nagyon tudom sajnálni. Ezt nem mutathatom. Az itteni alvilági fickó, aki játszom, nem áll meg érzelegni.
Biccentek egyet és rágyújtok. Jólesően füstölök, fújok egy nagy karikát. Ez mindig helyrehoz, ha krízis van. Azt hiszem, el fog kísérni életem végéig. Lehet, hogy közelebb is hozza. Miért nem bánom?
- Tanuló vagy? Szülőkkel laksz?
Ránézek, kissé hidegen. Nem sok kedvem van ehhez. Azt érzem, hogy ezt a szerencsétlen sorsú lányt nem igazán tudom a helyén kezelni. Szívesebben lennék vele kedves. Ki kéne fordulnom magamból. A szerepemből. Megőrülök már tőle!
Vissza az elejére Go down
Sarah Mallors
avatar
Oktatás

Avataron : • kat mcnamara • •
Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Stewart St
Kedd Jún. 26, 2018 8:59 am
  


sarah & lou
i'm truly sorry

- Tudom.. Tudom. Néha még akarva-akaratlanul is nagyon ügyetlen tudok lenni. - Tényleg néha oda kell figyelnem, hogy merre gurulok éppen, de talán a szétszórtságom vagy az, hogy legszívesebben három különböző helyen lennénk kavar be. Már maga sem tudom.
Kérdésére szavakban nem válaszolok egyszerűen csak bólintok, mintha azzal, hogy nem nyitom ki a számat visszatarthatnám az emlékeimet, amelyek valószínűleg egy örökkévalóságra meghatározták az életem hátralevő részét. Számomra már nincs menekvés a gurulós kis barátaimtól. Legalábbis azt hiszem.
- Jelenleg egy évet halasztok, de igen tanulok.. Vagyis tervezem, hogy tovább tanuljak. Aztán meg apával élek. Elvált szülök.. Szívás. - Belegondolva most már olyan természetes számomra, hogy elvált szülők gyereke vagyok mégis ez volt az, ami kizökkentett a komfortzónámból, ami lényegében arra az életre terelt, ahol most vagyok. Mennyi mindenhez hozzászokik az ember az idő múlásával. - És te? Mivel foglalkozol? - Nézek rá halovány mosollyal az arcomon úgy, miközben próbálom megtalálni a pontot, ahol a szél nem fújja gonoszul az arcomba a cigarettafüstöt. De valahogy teljesen mindegy, hogyan mozdulok, mintha ténylegesen addig játszadozna a szélirány, mígnem az arcomban nem landolna.
Vissza az elejére Go down
Lou Bolton
avatar
Törvényen kívüli

Avataron : Dane DeHaan
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Stewart St
Szomb. Jún. 30, 2018 6:17 pm
  

- Néha direkt vagy ügyetlen? Az mire jó? - bököm oda kissé flegmán.
Ezt nem direkt csinálta, értem. Érdekes, hogy miért szeret valaki ennyit bénázni? Rátapintottam a fájó pontra. Elcsapta egy kocsi. Szerencsétlen kiscsaj! Egy pillanatig tartom a tekintetemet, utána elfordulok, mintha nem érdekelne. Az a baj, hogy érdekel. Ez most baj.
- Megvan, hogy mivel akarsz foglalkozni? Vagy csak kell valami suli, papír, hogy legyen?
Sokan ezért iratkoznak be és csak később jönnek rá. Én meg szívok egy újabb slukkot.
- Szülők. Velük is szívás, meg nélkülük is.
Az enyéim nem váltak el, de lefogadom, ennek a csajnak nagyobb szerencséje van apjával-anyjával, mint nekem. A saját lábamon állok, próbálom szinte elfelejteni a szüleimet. Azt kell, hogy mondjam, megérdemlik.
- Gépekkel. Rendszergazda vagyok. Ott is vannak ám csúnya balesetek.
Nézem a csajt, ahogy mosolyog. Ez igen. Járni nem tud, mégis boldogabb, mint én. Nem viszonzom a mosolyát. Értetlenül nézem. Mire? Mire?
- És amíg halasztasz, addig mi van? Buli buli hátán? Meg ilyen séták? Bocs, gurulások...
Szép volt. Ismertem tolószékest, aki bárról bárra járt, a legnagyobb partiördög volt. Tényleg érdekel, mivel üti el az idejét ez a lány. Véletlen ismeretség. Akár jól is jöhet, de inkább kikapcsolódás. Azért két kézzel kapok mostanában...
Vissza az elejére Go down
Sarah Mallors
avatar
Oktatás

Avataron : • kat mcnamara • •
Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Stewart St
Hétf. Júl. 09, 2018 4:03 pm
  


sarah & lou
i'm truly sorry

- Néha jó tisztában lenni azzal, hogy mennyire néznek életképtelennek. - Annyit nem szoktam már bénázni legalábbis nagyon igyekszem, hogy ne bénázzak, szóval többnyire az egészre rájátszok egy picit. Ez is olyan, mikor azt tetteted, hogy nem érted miről beszél a másik és kíváncsi vagy, hogy mennyire lebutított változattal próbálja szádba rágni, azaz mennyire néz igazából ostobának.
- Mindig is a művészet érdekelt, a média világa, amiben el akarok helyezkedni, de még annyira nem tudom, hogy pontosan merre is menjek és ez az egy évem arról szól, hogy ezt valahogy kitaláljam. - Na, meg persze az élményszerzés is benne van egy kis önismeret és kikapcsolódás, mielőtt még szembesülnöm kellene azzal, hogy a felnőtt lét küszöbén állok.
- Mennyire csúnyák? - Teszem fel a kérdést őszintén érdeklődve, hogy mégis milyen szörnyű balesetek történhetnek. Áramütés talán? Nem tudom miért, de valahogy ez a legmeredekebb, amit el tudok képzelni, de aztán majd úgy is felvilágosít, hogy mi is az igazság.
- Utazás.. Kis lazulás, többnyire nem vagyok az a vadulós fajta, de rengeteg dolog van, amit ki akarok próbálni az életemben és most felhasználom az időmet arra, hogy ezt meg is tegyem. - Imádok világot látni, gyönyörű tájakat nézni.. Legszívesebben kirándulnék is, de az a legtöbb esetben lehetetlen, mert míg gyalog is megszenvedi valaki, hogy felmásszon valahova úgy felgurulni szinte lehetetlen.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Stewart St
  

Vissza az elejére Go down
Stewart St
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Város
 :: 
Belváros
-
Ugrás: