HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Foss Waterway Seaport

Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Foss Waterway Seaport
Szer. Dec. 20, 2017 1:20 pm
  

Leander :: Jackie :: Dwayne


A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 30, 2018 1:31 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Josh Mortimer
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Chris Evans
Kor : 35

TémanyitásTárgy: Re: Foss Waterway Seaport
Vas. Márc. 18, 2018 6:57 pm
  

To Feyre

A kikötő az egyik kedvencem, a hegyek után. Repülni maximum sárkányrepülőn, ha sajátról van szó, nincs az az isten, hogy betegyem magam egy kis bádogdobozba, ami az égen cirkál. Utasszállító, az jöhet. Bár a Titanic is állítólag bazi nagy volt.
Saját kikötőhellyel rendelkezem, sokkal könnyebb és gyorsabb csorogni oda és vissza egyes helyeken, nem mellesleg, valóban a kutya sem zavar a vízen. De, egy igen, aki most jelenleg éppen apámon alszik és nem vele. Így őrzi álmát.
Elmosolyodom ezen, ahogy kikötöm a közepesnek mondható vízi járművemet. A kocsit a parkoló részen tettem le, vettem pár olyan cuccot, amit apa és nemanya kért.
Már harmadjára csörög a mobil, de úgy döntöttem még régebben, hogy vízen sosem fogadok hívást (kivéve ha apa hív). Csakhogy már nem ott vagyok. Sóhajtva hallózok bele, mert magánhívás. Pedig most magánéletet élek éppen.
- Nagyszerű, ez igazán szuper elgondolás! – Főleg, hogy pár hete én adtam a fejébe az ötletet kimondónak, mert neeem, direktbe nem lehet elmondani, hogy az eljárási folyamat menetében tökre lehet egyszerűsíteni, neeeem. Akkor úgy az életben nem lesz leegyszerűsítve. Pár hónap múlva már ezzel nem nagyon kell foglalkoznom, de addig is, a saját és mások életét is meg tudom ezzel könnyebbíteni. Kicsit pár hónappal korábban.
Boldogan letéve a telefont, hogy más dolgom nincs, hirtelen könnyebbül meg a karom, s későn hallom az üvegek koccanását.
- A fenébe – minek kapjak olyan után, melyben a gravitáció győzött kontra vékony anyag, kontra hülye vevő ellen? A matek sosem volt úgy az erősségem, mint ahogy azt elvárták.
Egy része az italoknak örökre a meder alján fognak várakozni talán. Szerencsére egy üveg sem törött el, de gurulni, aaazt szeretnek, amelyek nem egyből a vízbe estek. A víz felé is, mindenfelé is.
Vissza az elejére Go down
Feyre Jansen
avatar
Polgárság

Avataron : Leanna Decker
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Foss Waterway Seaport
Szomb. Márc. 24, 2018 8:54 am
  

Ötletem sincs, hogy Max miért tartotta jó ötletnek, hogy Tacoma-ban töltsünk egy hetet, amíg neki iskolai szünete van, vagy valami ilyesmi. Félreértés ne essék, semmi bajom a várossal, de tekintve, hogy mennyire közel van Seattle-höz, nem biztos, hogy egy nyaralást, vagy pihenést éppen ide szerveznék, de rendben van. Az már kevésbé tetszik, hogy ma reggel jutott eszébe, hogy még el kell intéznie valamit, szóval engem nemes egyszerűséggel egyedül hagyott az apartmanban, hogy találjam fel magam. Meg is teszem, ha rajtam múlik. Úgy döntöttem, ellátogatok a tengerpartra. Régen voltam már vízpart közelében, szóval ez a kis kirándulás biztosan jót fog tenni, annak ellenére, hogy az idő nem éppen a legmesésebb, de ez részletkérdés. Egy farmer, fekete felső, pulcsi, és a bőrkabátom csak elég lesz a parton várható szél leküzdésére, nem igaz? A hajamat ezúttal inkább befontam, abban bízva, hogy a vörös tincsek így nem fognak szétzilálódni, de azért a sminkelés öröméről sem mondtam le.
A szokásos táskámmal a vállamon ültem a taxiba, majd vitettem magam a parthoz közel eső piachoz. Nem akartam venni semmit, de jól esett nézelődn - és képzeletben a sok tengeri herkentyű láttán csorgatni a nyálamat -i, és csak ezután vettem rá magam, hogy valóban a móló és a tenger felé induljak. Megnyugtató volt az a morajló zaj, ami a végtelen víztömegnek hála betöltötte a levegőt.
Békés, kicsit szürkés idő, de nem kellemetlen. Épp jó ahhoz, hogy az ember a gondolataiba mélyedjen, hacsak meg nem zavarja benne valami, mint most engem. A léptek zajára még nem igazán figyeltem fel, elvégre ez szabad terület, az jár-kel erre, aki csak akar, ám a szakadó zacskó, és kiboruló dolgok - talán üvegek? - hangjára már én is felkapom a fejem. Egy férfit veszek észre, aki valamivel távolabb ácsorog, kezében a szakadt bevásárlószatyorral, és az ide-oda guruló holmik társaságában. Az egyik üveg épp felém iramodik, így lehajolok, és felveszem, majd elindulok felé, és ha még tudok, útközben elkapok ezt-azt, de mi tagadás, én se vagyok elég gyors, így egyik-másik végül a tengerben köt ki. Szegény…
- Elnézést - érek oda a férfihoz, majd ha tudom, felé nyújtom a három üvegnyi italt, amit meg tudtam menteni. - Ez azt hiszem, az öné.
Vissza az elejére Go down
Josh Mortimer
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Chris Evans
Kor : 35

TémanyitásTárgy: Re: Foss Waterway Seaport
Szomb. Márc. 31, 2018 7:43 pm
  

Felém lépegető neszre tekintek oda, kezemben a szatyorral, még mindig bambán ácsorogva. Átveszem az üveget, megforgatom a kezemben. Majd egy laza mozdulattal a hátam mögé dobom. Ha már vesznie kell mert, akkor tegyem elegánsan!
- Már nem – felelem nemes egyszerűséggel, majd elvigyorodva nevetek egyet, mikor hallom összetörni a móló szélére vágódó üveget. – Na, ezt a hangot hiányoltam! – Még a kezem is felemelem, majd a nőre tekintek. – Köszönöm!
Nem, ne keressen bennem semmi rációt, ha éppen arról van szó. Őrült sem vagyok, az ráér később. Apám állapota tanított meg arra, hogy engedjem el a dolgokat, s ha lehet, kezeljem lazábban. Vagyok eleget vérre menően szigorú a bírói székben s az akták mögött. Az is én vagyok, és ez is.
- Oké, oké, feltakarítom! – A harsanó kiáltásra, miszerint, ne randalírozzak a mólón, megadóan felemelem a kezem. Elkezd szemetelni az eső. – Látja, már neki is álltam!
Lehajolok a közelebb eső üveghez. Kettő maradt meg és két alus sörös doboz.
- Tudna segíteni? Ígérem, ezt már nem dobom be a vízbe – tekintek kérdőn az iménti segítségemre. - Mint ahogy egy kávéra is a vendégem, vagy amit szeretne – mutatok a móló közelében lévő kis bisztróra.
Erősebben kezd neki az eső.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Foss Waterway Seaport
  

Vissza az elejére Go down
Foss Waterway Seaport
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Tacoma
 :: 
Város
 :: 
Puget Sound
-
Ugrás: