HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Foss Waterway Seaport

Admin
avatar
Admin

Avataron : Mr. Hunnam | Dornan | Mitchell
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Foss Waterway Seaport
Szer. Dec. 20, 2017 1:20 pm
  Quentin :: Franklin :: Raymond
Vissza az elejére Go down
Josh Mortimer
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Chris Evans
Kor : 34

TémanyitásTárgy: Re: Foss Waterway Seaport
Vas. Márc. 18, 2018 6:57 pm
  

To Feyre

A kikötő az egyik kedvencem, a hegyek után. Repülni maximum sárkányrepülőn, ha sajátról van szó, nincs az az isten, hogy betegyem magam egy kis bádogdobozba, ami az égen cirkál. Utasszállító, az jöhet. Bár a Titanic is állítólag bazi nagy volt.
Saját kikötőhellyel rendelkezem, sokkal könnyebb és gyorsabb csorogni oda és vissza egyes helyeken, nem mellesleg, valóban a kutya sem zavar a vízen. De, egy igen, aki most jelenleg éppen apámon alszik és nem vele. Így őrzi álmát.
Elmosolyodom ezen, ahogy kikötöm a közepesnek mondható vízi járművemet. A kocsit a parkoló részen tettem le, vettem pár olyan cuccot, amit apa és nemanya kért.
Már harmadjára csörög a mobil, de úgy döntöttem még régebben, hogy vízen sosem fogadok hívást (kivéve ha apa hív). Csakhogy már nem ott vagyok. Sóhajtva hallózok bele, mert magánhívás. Pedig most magánéletet élek éppen.
- Nagyszerű, ez igazán szuper elgondolás! – Főleg, hogy pár hete én adtam a fejébe az ötletet kimondónak, mert neeem, direktbe nem lehet elmondani, hogy az eljárási folyamat menetében tökre lehet egyszerűsíteni, neeeem. Akkor úgy az életben nem lesz leegyszerűsítve. Pár hónap múlva már ezzel nem nagyon kell foglalkoznom, de addig is, a saját és mások életét is meg tudom ezzel könnyebbíteni. Kicsit pár hónappal korábban.
Boldogan letéve a telefont, hogy más dolgom nincs, hirtelen könnyebbül meg a karom, s későn hallom az üvegek koccanását.
- A fenébe – minek kapjak olyan után, melyben a gravitáció győzött kontra vékony anyag, kontra hülye vevő ellen? A matek sosem volt úgy az erősségem, mint ahogy azt elvárták.
Egy része az italoknak örökre a meder alján fognak várakozni talán. Szerencsére egy üveg sem törött el, de gurulni, aaazt szeretnek, amelyek nem egyből a vízbe estek. A víz felé is, mindenfelé is.
Vissza az elejére Go down
Foss Waterway Seaport
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Tacoma
 :: 
Város
 :: 
Puget Sound
-
Ugrás: