HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Csoportok

Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Csoportok
Szomb. Dec. 23, 2017 2:18 am
  csoportok

egészségügy
Ennek a csoportnak azok a tagjai, akik valamilyen módon az egészségügy részét képezik. Orvosok – legyenek azok sebészek, háziorvosok, fogorvosok vagy pszichológus/pszichiáterek –, ápolók, mentősök, szülésznők vagy recepciósok a betegfelvételnél. Bárki, akinek valamilyen köze van a gyógyításhoz vagy az egészségmegőrzéshez, kórházban vagy orvosi rendelőben dolgozik.

felső tízezer
Tagjai azok a kiváltságosok, akik saját erejüknek, tudásuknak, kitartásuknak, esetleg szerencséjüknek köszönhetően tettek szert hatalmas vagyonokra vagy nemes egyszerűséggel beleszülettek a jólétbe és örökölték azt a pénzösszeget, amelyekről a legtöbben még csak álmodni sem mernek soha.
Ők azok, akiknek nem kell a mindennapi betevő falatért megküzdeni és akiket nem valószínű, hogy befizetetlen csekkek vagy kiegyenlítetlen hitelkártya tartozások üldöznének.

igazság- és hadügy
Ide tartozik mindenki, aki a bűnüldözésben, az igazságszolgáltatásban illetve büntetés-végrehajtásban dolgozik vagy valamely fegyveres erő tagja.
Ők azok, akikben a legtöbben feltétel nélkül megbíznak, akik a rend fenntartásáért és a haza szolgálatáért felelnek.
A csoport tagjait képezik továbbá azok a civilek, akik a Fort Lawton katonai bázison élnek és nincsen polgári foglalkozásuk azon kívül, hogy katonafeleségek vagy katonaférjek.

média- és művészet
Képviselői mindazok, akik a közösségi média – televízió, újság, rádió, közösségi háló (blogger/vlogger) – valamely ágazatán belül tevékenykednek és helyezkedtek el.
Azok is a csoport tagjait képezik, akik vágyják a tizenöt perc hírnevet, vagy épp nem, de mégis megkapják. Egy részüket emberek százezrei ismerik, szeretik, csodálják vagy gyűlölik, akiknek a magánélet csupán nyomokban jár.
Illetve ezen csoportba kerülnek mindazok is, akik a művészeteknek alkotásaikkal hódolnak, akik ilyen módon szeretnék kifejezni önmagukat és/vagy kézjegyüket hagyni a világon az utókor számára.

oktatás
Iskolák és egyetemek diákjai és hallgatói, illetve ugyanezen intézmények oktatói gyarapítják népes társaságukkal ezt a csoportot. Kicsitől a nagyig, fiataltól az idősig mindenki ide tartozik, aki valamilyen módon a tudományokkal foglalkozik, elsajátítja, tanítja vagy kutatja.

polgárság
Ők a lakosság azon rétege, akik napi nyolc-tizenkét órában dolgoznak a hét öt vagy hat napján (némelyek talán mind a heten), nagyobb házról, magasabb fizetésről, esetleg egyszerűen csak más életről álmodoznak; vagy éppenséggel nagyon is meg vannak elégedve az életükkel és boldogan élik mindennapjaikat.
Tagjai lehetnek a középiskolát vagy az egyetemet frissen elvégzett fiatalok, akik előtt még ott az egész élet vagy olyan emberek, akik sosem vágytak nagy karriert csinálni, mert egészen más érdekli őket. Feleségek, akik a családjuknak szentelték az életüket, gyesen lévő kispapák, akik úgy döntöttek, a gyerekeikkel otthon maradnak az első években, vagy olyan személyek, akik az életet játéknak fogják fel és elhatározták, nem a munkájuk fogja meghatározni őket.
Továbbá ide tartoznak a katasztrófa- és polgári védelem képviselői is.

szolgáltatók
A csoport tagjai azok, akik a vendéglátásban, a szálloda- és szépségiparban (a szolgáltatói oldalon), illetve a tömegközlekedési szolgáltatásban dolgoznak. Többségük számára az év mindennapja munkanapnak számít, hiszen az ünnepnapokon is nyitva van a legtöbb étterem, szálló és a tömegközlekedés sem áll soha teljesen.

törvényen kívüli
Törvényszegők, akiket vagy benyelt már a rendszer és ujjlenyomatuk a rendőrségi adatbázist gyarapítja vagy még megúszták, hogy fülön csípjék őket.
Mindenki ide tartozik, aki kicsit – vagy épp nagyon – a fennálló rendszer ellen tesz, legyen az piti tolvaj, fehérgalléros bűnöző, aljas erőszaktevő vagy a szervezett alvilág oszlopos tagja.

epizódszereplő
Lényegében az NJK karakterek csoportja ez, ide hirdetés útján alkotható karakter. Nem csak egy játékra vihetők, lehetnek hosszútávú NJK-k is, de fontos tulajdonságuk, hogy lényegében nem élnek önálló életet az oldalon, szituációkhoz és viszonyokhoz kötöttek, nem alakul a jelenük szabadon. Lehet tehát egy megölésre szánt gonosztevő, egy orr alá borsot törő ex házastárs, akire akkor van szükség, amikor a közös gyerekre vigyáz, vagy akár egy nagymama, akit élemedett kora miatt más módon amúgy se regelne senki. A paletta elég színes őnáluk is.
(A hirdetővel megbeszélve akár önálló életre is emelkedhet az NJK, de akkor új, bővebb előtörténet írása szükséges hozzá. A csoport tehát ki is és be is átjárható.)Leander :: Jackie :: Dwayne
Vissza az elejére Go down
Csoportok
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Világunk :: 
Leírások
-
Ugrás: