HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Pult (Maggie's S&P)

Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Pult (Maggie's S&P)
Hétf. Jan. 08, 2018 8:13 pm
  Leander :: Jackie :: Dwayne
Vissza az elejére Go down
Josh Mortimer
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Chris Evans
Kor : 35

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Maggie's S&P)
Kedd Jan. 23, 2018 12:22 pm
  

Margaret & Josh

Megdörzsölöm a szemem, hogy levettem a szemüveget. Már két napja hallgatjuk a tanukat, egy használható, épkézláb ötletem sincs, ki kavar a háttérben, boszorkányos ügyességgel. Nincs egy használható vallomás sem, cipzárszerűen mondanak egymásnak ellent. Felfogadnám időmenedzsment szakembernek. Csakhogy engem fogott ki. S nem ma fogom megtalálni a zsinór végét, hogy megrántsam a kártyavár alatt.
Becsukom a mappát, s visszazárom a helyére. Szigorúan bizalmas.
Nem akarok most egyből apához menni, ki kell engednem a gőzt, amit kezdek egy edzőteremmel, aztán jöhet a kaja. Hamburger. Tripla. Vagy steak!
Két óra múlva már nyílik is a pub ajtaja, s akár találok helyet, akár nem, lerakom hátsóm az egyik bárszékre a pultnál, kellő pillanat s idenézéskor intve.
- Szép estét! Két barna sör mellé egy közepes steaket hasábburgonyával kérek. A sör jöhet előbb is.
A baseball sapkát már ültömben lekapom a fejemről, begyűrve félig a farzsebbe. Akik mellettem vannak, elég virgoncak, s nem jó értelemben. Istenem, nem elég nekem a tárgyalóterem?
Vissza az elejére Go down
Margaret B. Sullivan
avatar
Szolgáltatók

Avataron : Jessica Chastain
Kor : 30

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Maggie's S&P)
Kedd Jan. 23, 2018 11:00 pm
  

Már napok óta frusztráltnak éreztem magam, pedig utoljára régen volt már rá példa. El is felejtettem, hogy milyen idegőrlő tud lenni az ilyesmi, de mióta az a férfi belépett az életembe, nem volt egy nyugodt percem sem. Azt hiszem, hogy tökéletesen sikerült elérnie a célját, amennyiben ez az volt, hogy ne érezzem jól magam a bőrömben. Az elmúlt másfél évem olyan remekül telt, hogy szinte már el is felejtettem, miféle veszélyek leselkedhetnek rám.
Az pedig a legváratlanabb időpontban le is csapott rám, és én egyáltalán nem tudtam mit kezdeni ezzel a helyzettel. Egyrészt legszívesebben bármennyi pénzt kifizettem volna, csak hogy megmaradhassak a megszokott kis új életemben, másrészt már csak elvből sem szerettem volna ezt tenni. Így aztán elég nagy kutyaszorítóba kerültem, már ha mondhatom ezt. Sokszor csak figyelmetlenül járkáltam, ahogy azon kattogott az agyam, hogy mit tegyek. Hogyan tovább? Segítséget senkitől sem szerettem volna kérni, mert az egyet jelentett volna azzal, hogy felfedem valaki előtt a titkomat. Márpedig azt így is többen tudták már, mint elegen. Én, és az a férfi.
Ezúttal a gondolataimból az ismerős hang szakított ki, amiért jelenleg igencsak hálásnak éreztem magam. Kellett ez, szükségem volt rá, hogy kicsit kiszakadjak és elterelődjön valamelyest a figyelmem a problémáimról. Eddig az volt a legnagyobb gondom, hogy adóbevallást csináljak, vagy kifizessem a számlákat és az alkalmazottakat. Most meg hirtelen kénytelen voltam az életemért küzdeni. Határozottan nem voltam elégedett ezzel a helyzettel.
- Helló, Josh! – üdvözöltem a szomszédomat, akit igazából majdnem minden reggel volt szerencsém látni, amikor elindultam nyitni. – Mit kérsz? – érdeklődtem készségesen, mivel az előbbi rendelést nem hallottam kristály tisztán. – A szokásost? – ez alatt természetesen a barna sört értettem. – Jó itt a pultnál, vagy keressünk neked egy asztalt? – ajánlottam fel, mert ismerősökért és törzsvendégekért bármit. Ő meg aztán tényleg egészen közeli volt, még ha titkokat nem is osztottunk meg egymással. A szomszédi viszony azonban itt teljesen mást jelentett, mint New Yorkban, és az itteni viszonylatokat sokkal szimpatikusabbnak is ítéltem meg.
- Amíg kitalálod, addig elmesélheted, hogy milyen napod volt ma. Sok bűnözőt sikerült rács mögé juttatnod? – pillantottam fel rá érdeklődően, ajkaimon halovány mosollyal. Közben nem loptam ám a napot egy pillanatig sem, kezeim gyors és gyakorlott mozdulatokkal törölték át a maszatos pultot. Nem szerettem, ha nincs rend körülöttem, vagy éppen tisztaság. Bármikor betérhetett ide valami kritikus, én meg szerettem volna továbbra is előkelő helyen szerepelni Tacoma éttermeinek listáján. Benne voltam a top 10-ben, a fenébe is! Ez azért nem semmi, igaz?
Vissza az elejére Go down
Josh Mortimer
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Chris Evans
Kor : 35

TémanyitásTárgy: Re: Pult (Maggie's S&P)
Vas. Feb. 25, 2018 11:34 pm
  


Azonnal szélesebb a mosolyom, ahogy meglátom, kit is szólítottam meg. Mert persze, agyban még az ügyön rágom magam. Mégis mikor tanulom meg, hogy kikapcs, ha kilépek az ügyészség ajtaján?
- Ammm ... – gondolkodom el a kérdésre. – Időt, egy kutyát, nem, két kutyát, meg egy agyműtétet. Akármilyen sorrendben. – mosolygok egy rövidet, aztán leadom a rendelésem ismét. Sör. Kell. Kár, hogy holnap be kell menni dolgozni, de ha meg folyton kicsit többet iszok, mint kéne, lőttek az álmaimnak, s egyszer csak beköszönt az állandó jelenkor. Mint apámnál.
- Igen-igen, hacsak azóta nem hoztatok jobbat. Amit kétlek. Isteni a sör – válaszolok a sörre adott kérdésre. – Jó lesz itt – nincs kedvem most ugráltatni senkit, s kevés esélye van, hogy szóba elegyedjenek velem.
Oldalt pillantok, pillanatnyi nyugalom állt be. Jobb is. Bár nem tart semeddig sem benyomni három számot. Vagy megoldani másként.
Lopva ásítok egyet. Na, ennyire nem kéne azonnal lezuhanni a másik oldalra!
- Kávétok is van? – Nézek rá esdeklően.
- Óhohó! – Nevetek fel. – Ha én arról beszélnék, nem jönnék holnap – szigorúan veszik a bizalmas kezelést.
- Hány híres arc fordult meg ma nálad? – Teszem alkaromat a pultra. – Esetleg onnan is? – Nyomom meg az onnant. Nagyon elégedett vagyok a kiszolgálással és az ételekkel, italokkal, megérdemelne már végre igazán egy sokkal nívósabb elismerést is.

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Pult (Maggie's S&P)
  

Vissza az elejére Go down
Pult (Maggie's S&P)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Tacoma
 :: 
Város
 :: 
Városközpont
 :: 
Maggie's Steakhouse & Pub
-
Ugrás: