HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Russel villa

Admin
avatar
Admin

Avataron : Mr. Hunnam | Dornan | Mitchell
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Russel villa
Kedd Márc. 06, 2018 9:16 pm
  Quentin :: Franklin :: Raymond


A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 15, 2018 12:51 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Richard Perkins
avatar
Média és művészet

Avataron : Timothy Olyphant
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Russel villa
Kedd Márc. 06, 2018 11:43 pm
  

RUSSEL VILLA (kb.)

(...)

A gumi tapadása forrón nyalta fel az aszfaltot. Na mi az már megint cserélni kell!? Az isten bassza meg ezt a rohadt meleget. - töröltem le a homlokomról a végigcsurgó vizet, ahogy nagyon is célirányosan tudtam hová tartok. Előre! Legfőképpen, de mégis végig ott kattogott a fejemben, hogy hogyan is fog ez kinézni. Neeeem, nem féltem én, á, dehogy.. az a kis nyurgabélű sóher akár kezet is csókolhatna nekem, vagyis az a minimum hogy tárt karokkal fogad.
Ez nekem JÁR!

Mázlim volt. Na nem mintha a figurával ne lennénk amúgy is rendesen, szállítottam én már neki ezt-azt, mindig ami kellett, drog.. spéci pia, igazi különlegességek - egy menő ügyvéddel sose rossz jóban lenned - és pláááne, az a szaftoshusú kiscserkész, akivel nem véletlen az ámen, terveim voltak még. Nem is akármilyen terveim!

A kapu nyitva állt.. én meg nem szégyellve hajtottam be a Bentley-vel a kiskastélynak is beillő palota elé kecmeregve, csak egyszer nyalva végig a számon, milyen jó is egyeseknek. Hát majd teszek róla szépen hogy nekem is jó legyen!

Befelé a cselédséggel se volt gondom, értettem én a nők nyelvén tudtam mikor nyögnek azért mert fáj, és mikor azért mert szétfeszít az élvezet és most se kellett nagyon megerőltetni magam, csak egy édes mosoly a kislány szemeibe, egy névjegy.. ki tudja mikor fűlne valami izgalmasabb munkához a kedve, és már húztam is fel a lépcsőkön az emeletre, elterülve a naaagy nappaliban.
Kiadós.. - szívtam be mélyen, itt még a levegőnek is pénz szaga van! Aztán az idő csak telt.. én meg nem sietek, senki se vádoljon türelmetlenséggel, rágyújtottam egy cigire és közben vizslattam a terepet. Ha a lakás nem Steven-é lenne még zsebre is vágnék egy-két darabot, csak néhány értékesebbet és meg is van a heti betevő. De nem! Nem szúrjuk el ilyen könnyen ezt a ragyogó üzletet, most valami egészen másvalamire fájt a fogam.
Ajtócsapódás a földszinten.. aztán beszéd.. én meg mint akit egyáltalán nem hat meg, fújom tovább a karikákat a levegőbe és kivárom a meglepetés erejét.

- Lám-lám-lám… az unokaöcsik gyöngye birtokba veszi szííínes palotáját.. – szívtam mélyen a cigibe ahogy megjelent előttem (már ha megjelent előttem) – Az a minimum hogy ezért legalább imába foglalod a nevem! – engedtem át a levegőt a fogaim között és fellöktem magam a fotelből – De ha jó napom lesz, akár fel is tetováltathatod.. – csúszott félre egy sanda vigyor a fejemen, elvégre még mit nem! Az én nevem nem feszíthet akármilyen hófehér seggen, pláne olyanon nem, amit akár óránként tömnek.

- Rég láttalak nagyfiú! – szélesedett ki a vigyorom megállva előtte – Na mi az már nem is üdvözölsz?? - tártam szét a két karom, ez egy kivételes alkalom, gyere fiam keblemre!

Vissza az elejére Go down
Nicholas Westheimer
avatar
Polgárság

Avataron : Nariman Malanov
Kor : 17

TémanyitásTárgy: Re: Russel villa
Csüt. Márc. 08, 2018 4:51 pm
  


Megkönnyebbülten tesz titokban egy kis sóhajt. Sajog, amihez nem tud hozzászokni, csak eltűrni. Meglepetten pillant a férfira, mikor meghallja, menjen fel a nappaliba. Visszakérdezni nem mer, csak igent mondani. Kis idővel később kel fel, s indul el a fürdőszobába, hogy rendbetegye magát. Rendesen zavarja az újonnan kapott nyakdísz, a férfi alaposan le is tesztelte, de legfőképpen azért zavarja, mert nem tudja levenni. A kis biléta, amely összefogja az övet, nem csak díszíti, hirdeti a tulajdonos nevét, ami nem az övé, a hátoldalán rejti a zárat.
Fekete bőrnadrág, fehér póló az öltözéke része. Nem szeret így öltözködni, ezt kapta. Mint ahogy a haja sem volt ilyen hosszú eredetileg, de azt kénytelen volt elismerni, jobban áll neki ez a haj, mint a rövidebb volt. Az emeletre szökkenni jelenleg nehézkesen kivitelezhető feladat, főleg, hogy a földszinten nyakon kapja megint a férfi, évődő figyelmeztetéssel, amiből már most tudja, tegyen bármit, lesz következménye. Régebben még sarkon fordult volna, a mindegy alapon és akkor inkább nem csinálja. Mostanra azonban megtanulta, hogy akkor sokkal rosszabb lesz. Levegővétel után tud igent mondani.
Arra számít, hogy egyedül fog várakozni, így többszörösen megdöbbenve áll meg a nappaliba lépve. Az érzelmek megrohanják. Talán végre elmehet! S hogy bácsikája hozta ide.
- Nem az enyém - azt az örökséget elherdálta az apja. - Nem ismerek egy imádságot sem....
Russel könyörögni tanította meg, feltételezi, nem erre gondolt bácsikája.
- T... tetoválni? - Keze önkéntelenül nyúl a nyakán lévő bőrszíjhoz. Neki elég ez is.
Valahogy megindítja bácsikája üdvözlése, meg sem fordul a fejében, hogy ez az ügyvéd idomításának az eredménye. Lába elindul, s átkarolja egyetlen rokonát. Tart attól, ha kiderül, nem megfelelően üdvözölte a rokont, sok desszertet fog kérni a birtok tulaja.
Nem ül bele a fotelbe, a karfára telepszik, combjaira nehezítve testsúlyát. Tartásából és járásából még nem kopott ki az a tartás és mozgás, amit még családja nevelt belé. S azt sem sejti, nem véltelen, hogy ez még megvan benne.
- Mit keresel erre?
Egyszerre öntené ki a szívét, s förmedne a rokonra.
- Miért nem jöttél eddig? Ismered a férfit?
Nem meri kimondani, előhozni, mindazt, amit átélt. Fél attól, amit kapna érte a férfitól. Pedig tudja, hogy ismerhetik egymást.
Vissza az elejére Go down
Richard Perkins
avatar
Média és művészet

Avataron : Timothy Olyphant
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Russel villa
Pént. Márc. 09, 2018 10:13 pm
  


És kötözködik! Nem is az apám fia lenne ha nem tenné! PÁRDON! Az icipici unokapincsije, de ha nem.. hát nem, engem bizony nemzavar a menet, leengedem a kezeimet, ám aztán mégis megindul.
Húha... BUGGYANT!??

A nyakamba vetődik, én meg csak kishíján engedem a földrehullni a cigimet, de még idejében érte kapok. HOPPÁ! Drága darab, kár lenne érte, ezért csak némi parázs.. És hogy a házigazda észre ne vegye, csak mélyen beletaposom az antik.. a tökömtudja-milyenmilliomos tuti-borsos szőnyegbe.
Ám aztán a kölyök enged.
Énmeg... visszatérek a régi és kedvenc cselekedetemhez, el, az ablakfelé fordulok, és bámulok ki rajta nagykegyesen.
Minthacsak egy kérdezőbiztossal néznék farkasszemet.

- Állj, állj, állj..! - állítom meg, csak egy negyedfordulatnyit pördülve. Nem kell hogy feleslegesen beszéljen. Amire én vagyok kíváncsi, az sokkal fontosabb.

- Ittvan?? - és lehalkított hanggal a feljáró felé mutatok. Vagyis lépcső. Amin feljöttt...
A kamerák körbe persze mindent rögzítenek, egy percigse kerülték el a figyelmemet, de mint az szokásos az ilyen kikent.. és tövig kifent nyálas kéglikben, a hang nem marad meg, csak a kép!
Legalábbis REMÉLEM...!
Vissza az elejére Go down
Nicholas Westheimer
avatar
Polgárság

Avataron : Nariman Malanov
Kor : 17

TémanyitásTárgy: Re: Russel villa
Csüt. Márc. 15, 2018 12:34 pm
  

Önkéntelenül mélyet lélegez, mikor érzékeli, nem tapizzák, nem fogdossák, sőt, voltaképpen hozzá sem ér nagybátyja. Régóta nem vágyik már arra, hogy megérintsék. Ebben a pillanatnyi boldogságban lehunyja a szemeit pár másodpercre, megnyugodva. Nem öleli a kelleténél tovább, túlságosan is jól van ahhoz idomítva, hogy ne merjen önző lenni.
A kérdés felénél szippantja be ajkait, megszeppenve, elhallgatva. A szőnyegre pillant. Itt sem, most sem beszélhet. Hiányzik neki a beszélgetés, éppen azok, amelyek nem a férfival vannak. Nem kér bocsánatot, hiszen az is beszéd, hang, inkább hallgat, mozdulatlanná dermedve, várva a szidást. Ami nem érkezik meg. Meglepve pillant fel.
- Már nincs. A városba ment.
Aztán újfent elhallgat, hiszen a választ megadta és úgy vette, nagybácsikája nem kívánja hallani a szavait. Akkor miért kellett hozzá jönnie? Mert abban nem reménykedik, hogy innen elmehet, a férfi nem engedte el. Kérdezni pedig nem mer, hiszen az előbb is leállította bácsikája. Vár.
Vissza az elejére Go down
Sponsored content


TémanyitásTárgy: Re: Russel villa
  

Vissza az elejére Go down
Russel villa
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Otthonok
 :: 
Házak (kertváros)
-
Ugrás: