HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Ray lakása

Admin
avatar
Admin

Avataron : Mr. Hunnam | Dornan | Mitchell
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Ray lakása
Kedd Márc. 13, 2018 12:08 pm
  Quentin :: Franklin :: Raymond
Vissza az elejére Go down
Raymond Marshall
avatar
Törvényen kívüli

Avataron : Luke Mitchell
Kor : 30

TémanyitásTárgy: Re: Ray lakása
Csüt. Márc. 15, 2018 5:34 pm
  

TO BIG BRO
A sárcsuszamlás óta nem sokkal több, mint két hét telt el. A vállamat kímélem, az orvosi utasításoknak többé, kevésbé eleget teszek, de főleg a vállam alapos fáslirétegbe csomagolásával és a fájdalomcsillapítók szedésével igyekszem túlleni az elhúzódó következményeken. Az izomszakadás miatt nem mentem vissza dolgozni a klubba, de néhány napja pár órára mindig benézek ellenőrizni hogyan intézik a dolgokat a fiúk a távollétem ideje alatt. A biztonság kedvéért. Szó szerint. A mai csekkolást ki kell hagyjam a rám testált kisasszony miatt, akinek a felvigyázására Tatjana kért meg a tegnap esti találkozónk után. Csak a mai és a holnapi napról lenne szó, amíg másik városban tartózkodik egy konferencia miatt. A felkérést nem utasítottam vissza, noha a fejemen átsuhant a gondolata, amikor egy komplett kis szobára valónyi kiegészítővel állított be kora reggel, mint a kiskedvence jólétéhez feltétlen szükséges, kis helyet foglaló eszközök összességével.. A macskakisasszony nyakában lógó gyémántnyakörvön egy ideig elidőzött a tekintetem, de kizárólag akkor, amikor másfelé nézett a nő és nem vette volna rossz néven a bizsu vizslatását. Szállító doboz, selyemvánkosra emlékeztető fekvőpárna, háromféle tálka, minden nap minden étkezésére különféle menüösszeállításokat tartalmazó ételhordók, egy dobozra való pompomszerű játékszer, hogy fitt maradjon az állat, kétféle kefe a szőréhez, körömcsipesz, reszelő, grátisz tiara.. A maradék bemutatásánál már elveszítettem a fonalat és lelkesen vállalkoztam ezeknek a vendégszobába szállítására.
A trónörökösnő az előzetes feltételezéssel ellentétben nem hullajtja hál’ az égnek a hosszú, hófehér bundáját, így egész nyugodtan hagytam kénye s kedve szerint bebarangolni a lakást. A döntésemet mindössze a gyümölcsös tál bánta, amiből különös figyelemmel tüntette ki a szőlőszemeket, mindegyiket egyesével pofozgatva el a lakás különféle sarkaiba és valahányszor fel akartam szedni őket higgadtan okító pillantással tette rá a kézfejemre a mancsát. Mondhatnánk azt is, hogy figyelmeztető jelleggel. Odébb-odébb pakolgattam ilyenkor, de egy idő után kézbe vettem és betoloncoltam az újdonsült birodalmába. A kieresztése óta, pedig sértett sznobizmusról árulkodva hordja fent az orrát, hiába foglalta be az ölemet a vánkosa helyett és az űzött törleszkedésével nem kevéssé nehezíti meg a telefonálást vagy bármilyen más tevékenység végzését a lakásban. Tipikus figyelmet követelő hercegnő..
A kapucsengő meghallásakor a kezembe véve megyek a készülékhez, hogy beengedjem a nem várt vendéget és a doromboló hólabdával az ép karomon tárjam ki előtte az ajtót majd a bejövetelhez.


Vissza az elejére Go down
Quentin Marshall
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Charlie Hunnam
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Ray lakása
Pént. Márc. 16, 2018 12:43 am
  

A családi kötelékek ápolgatása nem sokban jellemez, de ettől még mindkét öcsém sorsa érdekel, főleg, ha az életükről van szó. Csak a marha nagy szerencsének köszönhető – véleményem szerint –, hogy Ray megúszta annyival amennyivel az egész sárcsuszamlás dolgot. Mire értesültem egyébként arról, hogy őt is elsodorta, kiderült, hogy életben van, némi karkicsavarodást leszámítva, ezért aztán nem rohantam lélekszakadva utána vagy hozzá, de azóta nem sokat tudok arról, hogy mi van vele. Ezért gondoltam, hogy tőlem ugyan szokatlan módon, de beugrom hozzá, két üvegnyi fájdalomcsillapítóval, aminek nincs se bogyó, se köptető, se másmilyen szar íze. Ha a pofázás nem is megy valami jól, az ivás még igen a törődést meg értékelje.
Munkából tartok a város azon pontja felé, ahol a lakása van és közben rájövök, hogy még mindig nem értem, hogy lehet itt élni. Mondjuk nem az én dolgom, melózni magam is bejárok, de a magam nyugalmát az szomszédok hiánya, na meg az erdő közelsége szavatolja. Persze, mind mások vagyunk.
A cuccomat a kocsiban hagyom az épület előtt, csak az üvegeket marom fel és a portást kérve, hogy jelezze az érkezésem, szállok be a liftbe. Utálom a lifteket… A megfelelő emeletre felérve már csak azt kell megvárjam, hogy beeresszen végre. Az elém táruló látványra azonban ebben a formájában nem mondhatni, hogy nagyon számítottam volna. Meglepődés mondjuk nem rajzolódik ki a képemre, de a rajta csüngő fehér dögöt elég nehéz lenne nem kiszúrni azonnal.
- Grátiszként járt valamihez vagy ez az új kispajtásod? – ítélet az nincs a hangomban, kinek a pap, kinek a papné, ahogy a mondás tartja ugyebár, mielőtt azonban még válaszba kezdhetne, elébe vágok a folytatással; - Nem tudom miben zavartalak meg, de hoztam fájdalomcsillapítót. – emelem meg azt a kezem a benne lévő zsákmánnyal együtt, ami a legutolsó tudomásom szerint az általa kedvelt alkoholt tartja és ha netalán közben eszébe jut be is ereszteni a küszöbről, akkor beljebb teszem magam a lakásán belülre.
- Hogy vagy? – bökök az állammal a válla felé, amelyik be van kötözve, ezzel is egyértelműsítve a kérdést abban a tekintetben, hogy mire is vonatkozik.
Vissza az elejére Go down
Raymond Marshall
avatar
Törvényen kívüli

Avataron : Luke Mitchell
Kor : 30

TémanyitásTárgy: Re: Ray lakása
Szomb. Márc. 17, 2018 11:32 am
  

Általában tartom magam az évek alatt már rendszeresített szokásaimhoz, mint például legalább két naponta eljárok futni vagy hetente vagy másfél hetente megeresztek egy telefonhívást a bátyáim felé megérdeklődni mi a helyzet a térfelükön, de.. Ez a természet agresszív megmozdulása óta nincs így. A sár a mobilomat is magával vitte, úgyhogy csak másnap tudtam újat venni és a felhőből kinyerni a mentett számokat, hogy azok részére is küldjek egy üzenetet, akiket nem tudtam addig a kórházi vonalon keresztül elérni vagy személyesen nem jöttek háztűznézőbe. Az időm jó részét olvasással vagy áramkörök piszkálásával töltöttem a szedáltság terhe mellett, ezáltal azóta főleg csak a megkeresésekre feleltem, magam nem indítottam őket. Talán emiatt is lep meg annyira, amikor Shepperd felszól, hogy látogatóm van Quentin személyében. Fél kézzel, a kisasszony fülének gyűrögetése közben ellenőrzöm a sms-eimet, de nem találok sem a beérkezettek, sem a kukában jelzést vagy utalást a mai beugrására. Ő meg a spontaneitás, pedig.. Nem tudtam nem csak hírből ismerik egymást.
Az ajtót előre kitárom előtte, mert tisztában vagyok vele – ahogy ő fogalmazott egyszer – ki nem állhatja a csengőket, abban az esetben is, ha nem a klasszikus, bevett értelemben jelez az ajtómnál lévő. És tudom nem a csengőkről van szó.. A liftből kilépve némán intek neki, a röviden megdobott szemöldökömmel, pedig előre érdeklődök milyen indíttatásból kanyarodott felém. Első körben a váratlanság okán bajt feltételeznék, de nem akarok effélékbe bocsátkozni. A kérdésre kedélyes arcnyúlással fújtatok.
- Jah, nevezzük grátisznak, az nagyjából lefedi. Gyere.valamit valamiért.. Tatjana is így fogalmazott, nem kezdem ki az elvet és fejingatással egybe kötve is jelzem nem zavart meg, majd félrelépek, biztosítom a szabad utat a lakásba, hogy ne ragadjunk le a küszöbnél. A nála lévő alkoholt nem veszem el, hanem ajtózárás után egyből a konyha felé orientálom magunkat. A kabátját le tudja tenni közvetlenül a belépő folyosói fogason, ismeri a járást azért.
- Jól vagyok, köszi. Kímélem, úgyhogy többnyire inkább zsibbad, mint fáj. – a kis füllentés belefér, nincs mi alapján mást feltételezzen. - Az üveget például még nem tudom a súlya miatt megtartani, de csak szépen, fokozatosan, igazam van?még szép. A józan ész is ezt diktálja, többé kevésbé hallgatok rá, mások előtt mindig és ha nem látják, nem tudnak róla, akkor nem számít. Lehajolok, hogy letegyem a karomon ülő macskát, aki ha a tartást nem is imitálja, eléggé egy az orrát fennhordó lady-re emlékeztető, szúrós tekintettel vizsgálgatja Q-t a körbejárásának ideje alatt. A pulthoz érve, ahol az egyik üvegért nyúlok szemre vételezésre, kényelmesen fogja immár vállmagasságból szuggerálni a buddha-i szoborülés közben.
- Veled mi a helyzet? A kutyád még mindig minden második cipődet a magáénak tekint? – leülés tekintetében a bárszékre vagy a pár lépéssel odébb lévő étkező székeire van lehetőség, a választásától függően viszek egy-egy poharat a folytatáshoz és egyértelmű döntés elé állítom hozott vodka s tequila között. A kezdést rábízom. Értékelje a törődést, ha már meglepett az előjelzések nélküli befutásával.


Vissza az elejére Go down
Quentin Marshall
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Charlie Hunnam
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Ray lakása
Szomb. Márc. 17, 2018 5:59 pm
  

A szemöldök rándulását noha észreveszem, ahogy a liftből komótosan kilépek, mégsem reagálok rá. Ha kérdezni akar valamit, majd felteszi, elvégre azért van szája és kettőnk közül egyértelműen nem én vagyok a pofatépőbb példány. Azt viszont örömmel látom, hogy egyben van és ránézésre a körülményekhez képest jól. Az élő bunda a karjában mondjuk felvet néhány kérdést, de csak szépen lassan és sorjában, mindjárt azzal nyitva a kézenfekvősége okán.
Nem kell kétszer mondania, ellépek mellette, de nem kezdem el azonnal levetni a bélelt bőrkabátot magamról, ahogy küszöbön belülre érek.
- A nyakadba sózta valami csaj? – azt valahogy feltételezem, hogy nem az telefonja mellé vágták utána extraként. Túl sok lehetőség így nem maradt, de gondolom hamarosan kiderül minek melengeti a karjában a ránézésre is nagyon kiglancolt állatot.
- Éjjel tudsz tőle aludni? – nyilván nem a vernyogótól, hanem a vállától. Tapasztalataim szerint a szarabb sérülések akkor tudják csak megkeseríteni az ember életét igazán. Kivéve mondjuk, ha folyamat fájdalomcsillapítókon él, de az egy egészen más történet.
- Mikorra ígérik, hogy helyrejön? – lerakom a kezeimben szorongatott üvegeket és noha más és más van bennük, mindkettő színe tiszta és áttetsző, mint a víz. A tartalma azonban annál jóval erősebb. - Feltételezem azért a poharat nem esik nehezedre emelgetni. Meg nem itatlak, azt most mondom. – soha nem állítottam, hogy jó humorom lenne, főleg, hogy blazírt képpel vagyok képes kiejteni a pofámon.
A macskát szemmel tartom egy darabig, nem nagyon tetszik, ahogy figyel, de már kezdem megszokni, hogy a háziállatok egyike sem ép. Kezdve mondjuk a sajátommal és ha már témánál vagyunk…
- Hacsak minden második cipőmet tenné tönkre még egész jól járnék, de helyette minden nadrágom szára potenciális állkapocs erősítő vagy előétel, attól függ, hogy honnan nézzük. – húzom el a képes felem és jahm, most is olyan darabot viselek, ami boka tájékon kezdetleges beépített szellőző rendszerrel rendelkezik. A bárszék számomra teljesen megfelel, arra teszem le magam és most már levetem a kabátom, amit egy laza mozdulattal hajítok fel a pult szélére.
Mivel a piát neki hoztam, ezért előbb a tequilát bontom meg és töltök a két lerakott pohárba, nem fukarkodva a mennyiséggel.
- Ha kell neked a körítés és megmondod merre találom, idehozom. – a magam részéről lemondok a só és citrom kíséretéről, de arról nincs sok fogalmam, hogy neki kell-e vagy megteszi anélkül is.
Attól függően, hogy fel kell-e állnom a székről vagy sem, a poharat a kezembe fogom és minden teatralitás nélkül emelem meg felé, majd húzom le a tartalmát.
- Meddig marad nálad ez itt? – bökök az állammal a szőrhullató felé és a megüresedett poharakat már most után töltöm.
Vissza az elejére Go down
Sponsored content


TémanyitásTárgy: Re: Ray lakása
  

Vissza az elejére Go down
Ray lakása
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Lakóhelyek
 :: 
Lakások
-
Ugrás: