HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Elhagyatott ház

Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Elhagyatott ház
Vas. Május 06, 2018 1:31 pm
  Leander :: Jackie :: Dwayne
Vissza az elejére Go down
Richard Perkins
avatar
Média és művészet

Avataron : Timothy Olyphant
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott ház
Vas. Május 06, 2018 3:11 pm
  Tökkkkkéletes! Minden a helyén, a lányok ügyesen nyögnek, a farkakkal se volt gond, érdemes volt váltani az új beszállítóra, a legutóbbi átvert - meg is érdemelten járt neki a nyakába szakadt jutalom, ezért jó jóban lenni a Fehér Motoros Erőkkel - és a jelen körülményeket tekintve jó is az az orvosi viagra.
Van amikor nem éri meg tökölni lekoppintott szerekkel!
Pláne ha a tied egy szívesség a jóóó kezekben!

Mint mindig, a forgatás most is gördül, fordul minden a maga medrében, a szakértelemben nincs hiány, hol kell jobbról, balról, vagy egy kicsit közelebb, mikor jó ha spriccel a lé, vagy mikor közelíts a kis buksza szemeibe, ha lehet, azt is mondhatnám ez a szerencsenapom!

A kis bibi... miszerint a kis bérelt ház korábbi drogtanya színtere, csak szíííínesíti a palettát, izgalmasabbá teszi a fejleményeket, a kis rejtett zúgok, a kosz, a mocsok, az itt-ott szétkent 'lekvár' csak erősíti a művészetbe rejtett hitet, miszerint ami kitűnik.. arra az emberek majd harapnak keményen, és én csíptem kihasználni az ilyen lebilincselő területeket.
Csak azt csináld, ami másnak még nem jutott eszébe!
Ez a siker kulcsa!

- ÖT PERC SZÜNET! - köpöm el a következőket, a kislány rámnéz, a fickó abbahagyja a pumpálást a következőben, én meg kilököm magam a székből. Jóóól fog esni egy kis íncsiklandó és füves, de eszemben sincs az utolsó szálból adni SENKINEK!
Ezért magamban húzódom ki az udvarra a ház mögé.

Füst gomolyog és pöfékelek... csak magamba szívom az újabb és újabb levegőket, és elmélázom a napon. Csak még néhány jelenet.. csak egy.. kettő.. aztán az egyik dögös kis bögyös kufircra a hátsó részlegen, az amelyik olyan kis ügyeskének tűnik, és már bele is ragadnék az orrom elé vetített kis idilli képbe, amikor nagy kiabálások a háttérből szakítanak félbe.
Namivanmármegint...

- Mr. Perkins! Mr. Perkins!

- MIVAN! - rém illedelmesen elvégre nem szeretm ha abban a kevés szabadídőmben, felelőtlenül piszkálkodnak.

- Jöjjön gyorsan! Bajvan! - az egyik kis nyüzüge, deszkalapos kis kisegítőcsirke, de a szemeiben megtelepvő szűkölő rémület, arra enged következtetni hogy tényleg valami nem komplett.

- Tán ég a ház?? - ellazult szemhéjakkal kérdezem, és talán a fű.. talán csak a jóindulatúan a fejemben vetített képek, nem engedik hogy nagyon is előre sajnálkozzak.

- Rosszabb! - áll meg - Doug Halennek megsérült a pénisze...

Nem mozdulok.

- Kiaz a Doug Halen..? - bután nézhetek. Olyan bután, mint akinek rácsodálkozása van a tényre, a kis liba azt hiszi nekem mindenkiről tudnom kéne ki ő. Van kis farok.. nagyfarok... ferdesegg... meg az a colos...

- Doug Halen! A főszereplő!

Na ekkor van hogy kiköpöm a cigimet. Hiába is van hogy jófajta, drága anyag, de ha a főszereplőm nem képes befejezni a filmet, egy pillanat alatt úszik minden vagyonom. A nemlétező..

- MIBAJAVAN! - vágom rá, és hiába a fű, nyomonérhető a kapkodó hangnem. És már rohanok. A kis tyúk meg lohol utánam.

- A fitymája... Amikor fordult.. levert egy poharat, és...

- Nemakaromtudni! - állok meg, ahogy kézzel felé intek, és ez mindent elmond. MEGOLDÁS KELL!

- A mentőket hívtátok!?? A hadsereget!? A teljes keleti varrónői szakosztályt!!?? - fordulok a szemeibe, azt most ő néz bután.

- GYERÜNK! - noszogatom és neki is beletelik néhány rövid másodpercbe mire fogja is mi az amit akarok.

Hogy basznád meg...


A számat rágom, fel-alá járkálva, ezek ott mind.. a háttérben nagyfarok pöcsét nézegetik, szörnyülködnek, az meg hüppög mint egy elbaszott gyerek. És vérzik.. Eeeeeeezzzért nem szeretem én ezeket a mai ficsúr kis hülyegyerekeket, FATÖKŰ MIND!

Egyperc.. kétperc... három.. az idő  csúszik, lopja ki a zsebemből a centeket, az idő meg hamarosan lejár. A filmnek meg még NINCS VÉGE!
A helyet holnapra már másra használják, a zsaruk lefizetése se olyan kenyérre kenhető menet, ez a nyúlbéla meg itt elbassza az egyetlen menekülésemet, egy elbaszott.. és kurva POHÁRRAL!
Agyat adtál volna neki ne nagy cerkát....

Nagyot sóhajtok, a fáma szerint már közel 20 perc is letelt.

- Na MI VAN!?? Ideér ma még az a mentő, vagy nekem kell tűt cérnát fognom!??! - költői kérdések. Persze megtenném, ha dollárezrek múlnak rajta még akár bárki elé le is térdelek, ez az elszántság a munkával jár!
Mindennek ára van...

- Azt mondták nem sürgős eset, valami nagy baleset volt a Ronald Lane-en, 12 kocsi ütközött, jönnek amint tudnak.. - a korábbi kis pipi szövege, én meg... ne rágjam a kefét, és ne egyen a sárga irigység, az ÉN.. pénzem van terítéken!
És akkor az eszembe jut a szemközti házon virító felirat..
Dr. Ruby Jaiden Fields

Add istenem hogy ne pszichiáter legyen....
Vagy ügyvéd.

Sose hittem istenben, amit magad kaparsz ki az a tiéd lehet, de ezúttal megteszem az első próbálkozást. Hogy valamelyik díszjenkit küldjem, halva született, csak amit saját magad megteszel az lesz elvégezve, ezért hátrahagyva ezt az egész szemétdombot, - talán - átesve útközben egy darab... gumikacsán vagy mi az istenen a kertben, meglépem azt a pár lépcsőfokot, és a legdisztingváltabb fejemet felvéve beletenyerelek a csengőn.
Sikerülni fog!

Sikerülnie.. KELL...


----
Vissza az elejére Go down
Elhagyatott ház
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Otthonok
 :: 
Házak (kertváros)
-
Ugrás: