HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Dr. Selena Fuentes rendelője

Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Dr. Selena Fuentes rendelője
Csüt. Márc. 31, 2016 6:50 pm
  A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 21, 2017 10:52 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Gaspar Mateo Solano
avatar
Felső tízezer

Avataron : Justin Baldoni
Kor : 36

TémanyitásTárgy: Re: Dr. Selena Fuentes rendelője
Szer. Júl. 13, 2016 8:28 pm
  

Péntek délután mi más dolga is lehetne egy valamire is való apának, ha nem az, hogy a fiával legyen? Nos, ezt a kritériumot maximálisan sikerült kipipálnom, magam is épp egy délutáni foglalkozás után a karomba veszem a fiam, hogy aztán mosolyogva simíthassak végig a haján, s egy csókot adhassak a feje búbjára. Mateo visszanevetett rám, és vidáman gagyarászott, amit én nagyon igyekeztem megérteni, de hát, botfülem van a gyerekbeszédhez, bár nagyon igyekszem, és ugyebár sokat javultunk ebben mind a ketten,azóta, hogy ide járunk.
Felnéztem Mateo arcáról, és a doktornőhöz fordultam.
- Tudnia kell, hogy rendkívül hálás vagyok, mindazért, amit már eddig is értünk tett. Mateo egész más, mióta ön foglalkozik vele. Úgy látom, hogy szereti magát - szavaimat alátámasztandó, ahogy elindultam Dr. Fuentes felé, Mateo el is kezdett feléje nyújtózkodni.
Kétségtelenül megállapítható volt, igazából már elég rég, hogy a fiam imádja az orvosát. Azon kívül, hogy csodás személyisége volt, és sugárzott a lényéből a törődés, talán azért is, mert mióta az anyja meghalt, ő töltötte vele a legtöbb időt így, a legbensőségesebben. Persze szerette a bölcsődebeli gondozókat is, a gyerekcsőszt is, az orvost is, de Selena volt a kivétel, aki valahogy mégis egészen más volt neki. Talán anyapótlékot látott benne...
- Nem tudom mihez kezdtem volna maga nélkül. - Őszintén úgy véltem, ha nem kaptam volna segítséget a gyerekhez, már valószínűleg csődöt mondtam volna. Csak azért halad most ilyen egyenesen a hajóm, mert segítenek kormányozni. Nem bízok benne, hogy nekem is így menne Mateo tanítása.
- Mateo és én úgy gondoltuk, hogy a foglalkozás után beülünk valahová, és iszunk egy üdítőt, illetve, a fiatalúr jelezte, hogy részéről megengedhető volna egy sütemény is. Volna kedve csatlakozni hozzánk? Azt hiszem, mind a ketten igazán örülnénk, ha meghívhatnánk - mondtam, és közben végigsimítottam a fiam karján, aki a sütemény emlegetésére persze azonnal lázas izgalomba jött, hisz egész eddig ezt a szót várta, és az utána következő programot. Mosolyogva vártam a doktornő feleletét, mit szól a meghívásunkhoz.
Vissza az elejére Go down
Selena Fuentes
avatar
Egészségügy

Avataron : Gina Rodriguez
Kor : 34

TémanyitásTárgy: Re: Dr. Selena Fuentes rendelője
Kedd Aug. 02, 2016 4:46 pm
  


The best things in your life always comes without planning


To Gaspar

Habár péntek délután van, én egyáltalán nem bánom, hogy még dolgoznom kell. Van, amikor az ember annyira szereti a hivatását, hogy egyáltalán nem bánja, ha túlóráznia kell, főleg ha mindennek a tetejében még olyan emberek társaságában is tölti el az idejét, akik a szívéhez nőttek. Különben is, a kis Mateo fejlődését és nevetését örömmel kísérem szemmel, ez számomra egyáltalán nem minősül munkának. Már-már annyira hozzászoktam a közös foglalkozásainkhoz, hogy nem is tudom mi lesz majd velem a jelenlétük nélkül. Bár, megoldom valahogy, ebben biztos vagyok, hiszen mindegyik páciensem látogatása abba fog maradni egyszer, amivel természetesen tisztában is vagyok. Mindenesetre Gaspar és Mateo azok közé tartoznak, akiket nem szívesen eresztenék el, mindazok ellenére, hogy a kis Mateo a legelején sem mutatott semmi elmaradást a kortársaival szemben. A kisfiút eleve csak azért vállaltam el, mert az apukája nagyon aggódott az esetleges elmaradottsága miatt. Egyedülállóként neveli a kisfiát, igazából természetes reakció volt tőlem, hogy elvállalom a csöppséget. Jelen pillanatban is ők voltak az utolsó pácienseim.
Épp, egy játékot fejeztünk be Mateo-val, mikor az apukája felnézett rám és beszélni kezdett hozzám.
- Igazán nem szükséges hálálkodnia. Szívesen segítek. Én magam is nagyon megkedveltem a közös foglalkozások alatt a Nagyfiút. - Legyintek elmosolyogva a szavaira, közben tekintetemet Mateo-ra szegezve, majd bátorítóan egy kacsintást követően rá is mosolygok a fiúra. A gyerekek nem szeretik, ha le "kicsi"-zik őket, ez normális, én sem szoktam pont emiatt sem azt a jelzőt használni a miniatűr pácienseimre.
- Szerintem nélkülem is elboldogult volna. - Tiltakozom, hiszen valóban így gondolom. Az én munkám egyáltalán nem bizonyult olyan mérvadónak, mint azt ő hiszi.
A meghívása hallatán, aztán egy kicsit meglepődtem. Nem azért, mert ellenemre lett volna a dolog, hanem nem is tudom.. nem igazán szoktak engem a pácienseim szülei üdítőzni hívni. Bár, a legtöbb apuka, akinek a gyerekével foglalkozni szoktam házas, tehát jobb is, ha nem invitálnak engem sehová. Még a végén megkapnám a családromboló címet.
- Szívesen igent mondok, de csak azért mert a hétvége hossszú és hétfőig valószínüleg Mateo-elvonási tüneteim lesznek, ha nem megyek. - Viccelődök, közben megpöckölve az említett nóziját. Ez idő alatt eléggé hozzá szoktunk a viccelődésekhez, nem hinném, hogy félre értelmezné az általam mondottakat az apuka, legalábbis remélem, hogy nem fogja.
remélem elmegy egynek ^^     // fire in the rain // credit
Vissza az elejére Go down
Gaspar Mateo Solano
avatar
Felső tízezer

Avataron : Justin Baldoni
Kor : 36

TémanyitásTárgy: Re: Dr. Selena Fuentes rendelője
Szomb. Aug. 13, 2016 11:09 am
  

- Higgye el, sokkal többet segített, mint gondolja - állítottam határozottan.
Úgy érzem a doktornő szavaiból, hogy ő koránt sincs tisztában vele, mekkora súllyal esett a latba számunkra az elmúlt időkben a segítsége. Sokkal kisebbre kóstálja a mértékét, mint ahogy az a valóságban szerepelt. Persze, tudom én, aki nincs benne az adott helyzetben, nem is tudhatja olyan jól átérezni a szituációkat, mint akik benne élnek. Az emberek azt hihetik, nem olyan nehéz egyedül boldogulni egy gyerekkel, pedig valójában sokkal nehezebb, mint bárki gondolná. Mert ha mi elszúrjuk, nincs senki, aki ránk szóljon, egy darabig senkinek nem szúr szemet ha bénázunk, könnyedén kicsúszhat a lábunk alól a talaj, és lehet hogy már csak akkor veszi ezt észre egy kívülálló, amikor már késő, és jóvátehetetlenül elrontjuk a gyereket, illetve a jövőjét.
Számomra is ez az egyik legnagyobb félelem, ami létezik. És hiszem, hogy ha ő nem jött volna segíteni nekünk, már rég sokkal rosszabbul állnánk. A doktornő szerepe hatalmas volt az életünkben, és ezt szégyenkezés nélkül ki merem jelenteni.
Elvigyorodtam a válaszán.
- Nos, igen, könnyűszerrel előfordulhat - bólogattam nagy komolynak szánva a reakcióm, de komolyságom tán sejthetetlen is maradt a vigyorom mögött. - Mateóból sohasem elég, úgyhogy könnyű nélküle elvonási tüneteket produkálnia az embernek - mondtam, miközben lehajolva megcsókoltam a fiam halántékát, amire ő úgy reagált, hogy kezével eltolta az arcomat, ám én ezen csak tovább derültem.
- No mi az, kis haver, zavarlak a csajozásban? - kérdeztem tőle tréfálkozva, aztán Selenára mosolyogtam, és reméltem hogy nem veszi rossz néven a megjegyzést. A fiam szerette az ujja köré csavarni a vele foglalkozókat, és nem is nagyon esett nehezére a dolog, lévén, hogy akármerre jártunk, mindenki azonnal elolvadt tőle.
- Akkor, mehetünk is akár, nem igaz? - pillantottam fel a doktornő arcára, közben akarva-akaratlanul is újra végigmérve karcsú alakját, és azt hiszem nem képzelődtem hogy kiszáradt a szám a látványtól. Közel s távol nem láttam nála gyönyörűbb nőt, már egy jó ideje. A feleségem óta...
Talán érződött arcomon az az elsuhanó árny, mely a múltamból libbent fel, de talán nem. Nem mindig tudom kontrollálni, habár most igazán nem szeretnék azon gondolkodni, ami elszomorít, ha már a fiammal töltöm épp az időm és pont egy gyönyörű nőt viszünk el inni valamit, nem kellene a múltba révednem. A jelennek kell élnem.
Vissza az elejére Go down
Selena Fuentes
avatar
Egészségügy

Avataron : Gina Rodriguez
Kor : 34

TémanyitásTárgy: Re: Dr. Selena Fuentes rendelője
Szer. Aug. 17, 2016 7:32 pm
  


The best things in your life always comes without planning


To Gaspar

- Na mindegy. Mindenesetre, én örülök, hogy segíthettem. - Legyintettem inkább egyet, közben el is mosolyodva és ezzel annyiban is hagytam a témát, hiszen látszólag hiába is tiltakoztam volna tovább, nem tudnám az ő véleményét megváltoztatni, győzködhetném én bármeddig.
Örültem, hogy a büszke apuka nem értette félre a Mateo-ra tett megjegyzésemet, elég kínos is lett volna, ha magyarázkodnom kell.. Sőt, inkább osztozott a véleményemen, minek hallatán még szélesebbé vált a mosoly az arcomon.
Mateo reakciójára viszont fel is nevettem, azt a durcás arcocskát látva ugyanis ha megerőltettem volna magam, sem tudtam volna teljesen komoly maradni. Olyan kis édes..
Aztán, a csajozás szó említésére hirtelen felszaladt a szemöldököm a meglepettségtől, de természetesen nem vettem rossz néven a megjegyzést, sőt inkább meg is simiztem a kis krapek kobakját.
- Áh, dehogy, mi legjobb barátok vagyunk, ugye kispajtás? - Fordulok az említett felé mosolyogva, közben elkezdem csikizni is a pocija környékét, minek következtében ő kisvártatva ficánkolni kezd, kifejezve ezzel a tiltakozását a viselkedésemmel kapcsolatban.
- Persze, indulhatunk. - Mondtam gyorsan. Még utoljára megöleltem a csöppséget afféle bocsánatkérés gyanánt, majd el is engedem őt és az íróasztalomhoz indulok, hogy összepakolhassam minél előbb a dolgaimat.
Egy részemet azért aggasztotta a közeledő italozás gondolata, hiszen a legelső perctől kezdve, hogy megpillantottam Gaspar-t ott volt bennem ez a fura érzés.. mintha, nem is tudom, mintha mellette bármire képes lennék. És ez baj, mert ilyesmit nem szabad éreznem a saját páciensem apukája iránt. A pillantása sem segít sokat a helyzetemen.. nem tudom, kívülről mennyire tűnhet fel, de pont emiatt is próbálok minél kevesebbszer az íriszeibe nézni.
remélem elmegy egynek ^^     // fire in the rain // credit
Vissza az elejére Go down
Gaspar Mateo Solano
avatar
Felső tízezer

Avataron : Justin Baldoni
Kor : 36

TémanyitásTárgy: Re: Dr. Selena Fuentes rendelője
Kedd Szept. 13, 2016 10:17 am
  

Ahogy figyelem, hogy a doktornő a holmijai között pakolászik az asztalánál, és egy kicsit nem érzem magamon a pillantását, elmémben felrémlik a gondolat, vajon van-e a hölgynek udvarlója? Vajon mit szólna, ha egyszer, valamikor, talán mostanában, vagy talán nem mostanában, de egyszer valamikor randevúra hívnám? Vajon elutasítana? Vajon én kész volnék ilyesmire? Egy randevúra egy másik nővel? Én kész lennék? És Mateo? Ő talán igen, hisz imádja az orvosát, mindig remekül elvannak, kedveli őt, és persze jót tesz neki, ez az okos, gyönyörű, lenyűgöző nő. Jól kijönnek, ezt magam is látom. És én is kedvelem, szimpatikus, gyönyörű, kedves, megértő, segítőkész nő. Szívesen megismerném jobban is, azt hiszem. Habár azt nem tudom, kész vagyok-e rá. Illetve, hogy ő mit szólna? Egyáltalán, hajlandó volna fontolóra venni, hogy egy páciense apjával randevúzzon? Vagy nem?
- Mondja... ugye nincs udvarlója? - De még mielőtt túl átlátszóvá válna a kérdés, sietve hozzáteszem. - Csak azért kérdem, mert ha együtt fogunk távozni, nem szeretném, ha miattunk galiba támadna az esetlegesen az életében fellelhető udvarlójával - mondom magyarázatképpen, és remélem, hogy annyira nem átlátszó a dolog. Nem akarom letámadni, avagy tolakodni, és mivel magam sem tudom mennyire jó az időzítés, nem akarom hogy úgy tűnjön... szóval hogy zűrt akarnék az életünkbe. Hisz elsősorban Mateo a fontos, és ő az orvosa a fiamnak, szóval nem akarok olyan helyzetet teremteni, amivel károsítom a fiam fejlődésének esélyeit és lehetőségeit.
- Persze nem akarok tolakodni, nyugodtan mondja meg, ha semmi közöm hozzá - folytatom, és egy kedves mosolyt is villantok feléje.
Vissza az elejére Go down
Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Re: Dr. Selena Fuentes rendelője
Csüt. Dec. 01, 2016 10:11 am
  

játék vége


Leander :: Jackie :: Dwayne
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Dr. Selena Fuentes rendelője
  

Vissza az elejére Go down
Dr. Selena Fuentes rendelője
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Város
 :: 
Virginia Mason Kórház
-
Ugrás: