HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Templomkert (református templom)

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Templomkert (református templom)
Szomb. Ápr. 16, 2016 12:14 am
  

First topic message reminder :

Vissza az elejére Go down

Elijah Moore
avatar
Média és művészet

Avataron : Andy Biersack
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Templomkert (református templom)
Hétf. Okt. 31, 2016 2:25 am
  

//18+, annak a...//

Ja, az nem kétlem, hogy tág a segglyuka, de hogy még büszke is rá a kis geci, az már azér’ sok a jóból. Valahogy mégis bejön, hogy nem fosik beismerni, szereti, ha seggbe rakják. Ez azé sokat elárul az emberről. Abban mondjuk nem akadályoz meg, hogy kiröhögjem.
- Egészségedre, basszad meg. – vigyorgok, nem mintha sokáig tartana ez a rém bennfentes pillanat, mert a következő momentumban már a pofámat veri, amit elönt az adrenalin. Persze, hogy erre vártam, mi a faszomért irritálnám, ha nem ezért? Nehéz levakarni az elvadult vigyort, ahogy lenyalom a szám sarkáról a vért, majd viszonzom a szívességet egy erőteljes hasba vágással. Nem tervezem szétszedni a beleit, de azért ez feldobott, végre elengedtem kissé a feszkót.
- Ah, kibaszott jó volt. – nevetek fel, kivételesen tényleg felszabadultan. Faszomat se érdekli, hogy hülyének néz-e, de a tekintetéből amúgy is láttam, hogy kurvára éhezi a balhét. Nem mintha egyedül lenne vele.
- Lófaszt baszódott el. Ez a véremben van. – vigyorgok a kisköcsögre, miközben grimaszolok párat, hogy helyére tevődjön a pofám, és rágyújthassak. Nem mintha nagyon keményre vette volna a dolgot, de ez legalább kissé kijózanított.
Általában nem szokott zavarni, ha bemászok az emberek privát zónájába, de ez a műterem egy másik kibaszott világ. Nehéz leplezni, hogy kurvára szeretem a tehetséges embereket, pedig szart se értek a művészethez. Gecire nem érdekel, hogy mit írnak a nyolcezer oldalas getves könyveikben arról, hogy melyik vonal mi a faszomat szimbolizál. A lényeg az, hogy kivált-e belőlem valamit, vagy lófaszt se.
- Megtiszteltetés a művelt rétegbe tartozni. A’sszem kezdhetek partykra járni. – nevetséges még elképzelni is magam, ahogy a sok kinyalt seggű faszszopó közt rontom a levegőt valami baszott drága öltönyben, hátranyalt hajjal, és bekötözött pofával.
- Attól ez – kocogtatom meg a mellkasát somolyogva – még lehet szar.
A kérót elnézve elég hasonló élete lehet, mint nekem, sehol az undorító családi fotósorozat, meg a szív alakú párnák a prütyőmüntyő felirattal. Nem t’om, hogy mi vagyunk elbaszva, vagy a többi ember, de az utóbbira gyanakszom.
- Magadat basztad át, köcsög. Én egy szóval nem mondtam, hogy csöves vagyok. – kicsit fárasztó az üldözési mániája, de annyi hülyével élek egy lakat alatt, hogy már megszoktam az efféle rigolyákat. Továbblépünk, azt csá. Majd feldolgozza, én nem vagyok a kurvája, hogy itt dédelgessem a picike lelkét.
- Szopás. – lapogatom meg a vállát egy gonosz kis vigyorral, nehogy már könnyeket morzsoljak. Alapjáraton azt hinné az ember, hogy az ilyen festőivadékokat felveti a lé. Mégsem az albumjaimat mutogatják múzeumokban, geci.
- Valahonnan azért csak előkaparnád. – én rohadtul el tudom képzelni gruppinak, de lehet csak a fantáziám teszi, ilyen téren elég megbízhatatlan az ítélőképességem, mer’ ugye magamból indulok ki. Nem mintha lenne olyan, akiért megérné könyörögni.
Inkább az előttem álló dolgokra fókuszálok (he-he), és elmerülök életem egyik legnagyobb faszságában. Vagy faszában. Az egész annyira abszurd és visszataszító, hogy kurvára élvezem, és ebben a pillanatban azt se bánnám, ha előkapná a baszott telefonját, és felrakná a netre, ahogy a farkát szopom. Utólag mondjuk eltörném pár csontját érte…
Egész pofás kis nyögéseket hallat, de valahogy kibaszott fura, ahogy beletúr a hajamba. Az se érdekel, ha letépi a fejem, mer kurván kezdek belejönni… ja, meg a faszom. A kérdésén röhögnöm kell, de az azt követő mozdulatsor meglep, pedig utálom, ha úgy kezelnek, mint egy kibaszott szexbábut. Meg azt is, ha nem hagyják befejezni, amit elkezdtem.
- Faszt. – nem mintha érdekelné a válaszom, mert a pofám a paplanban végzi, ő meg rajtam, és az egész testem elárasztja valami morbid vágy. Felbasz, hogy nem én irányítok, de nem most fogok emiatt rinyálni. A smár meglep, belevigyorgok, de azért magabiztosan nyelvezek a pofájába, ez azért még jobban megy, mint a szopás. Azért ha ezzel akart lekenyerezhetni, akkor bekaphatja. Lehet, hogy nem először kúrnak seggbe, de elég rég volt ahhoz, hogy tudjam, mire számíthatok.
- Ezért még szétbaszlak. – morgom a paplanba, értse, ahogy akarja, mert én amúgy is a hangulatomhoz illően fogom. Egyelőre viszont hagyom, hogy kiélje magát a kis gyökér, mert tény, ami tény, valahogy izgat a buzeráns szenvedélye.
Vissza az elejére Go down
Enril O'Berry
avatar
Média és művészet

Avataron : Ash Stymest
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Templomkert (református templom)
Hétf. Okt. 31, 2016 12:32 pm
  

21+, én szóltam

- Ja, kösz - röhögök vele, és már kezdeném úgy érezni, nem egy tróger fossal hozott össze a sors, ha le nem áll picsáskodni, meg kierőszakolni azt a sallert. Nem tudom, mit várt, de arról vagyok híres, hogy minden redva alkalmat megragadok a balhéra. Ez most sincs másként, ezért öklöm a pofájában végzi, majd elégedetten nézem végig, ahogy a vérét nyalja, meg a buzi képén végigvágtat az elégedett vigyor, ami mondjuk tükörképe lehetne a sajátomnak. Várom, hogy meglegyen az alja viszonzás, ezért sem lep meg, amikor belém gyomroz, és frankón rá is görnyedek, ahogy egy elfojtott bazdmeg-el markolom a térdem és próbálom nem kiokádni a belem mellé. Azért egy csulát elengedek a cipőjétől két centire, majd megint emberi tempóban nyelem a levegőt és az oldalam tartva emelkedem fel. - Beteg fasz - hagyja el szám a dícséret, aztán köhögve nevetek is mellé karcosan egy jót, meg lazán, csak úgy, beleszarva a világba. Külsősként mondjuk elég bénán jöhet le, ahogy világnagy haverokként egymást baszkodjuk a földhöz, hogy utána meglapogassuk a másik hátát, de kurván nem érdekel.
- A véredben. Milyen '80-as évekbeli szemét ez má' megint - vinnyogok a hülye a fején és basszam meg, de ez a csávó akkora gyökér, hogy az már szórakoztat. Persze csak módjával, mivel közben végignyálazza a műtermem és hiába leplezi, látom, hogy odavan érte. Meg is szánom egy vázlattal, majd felvont szemöldökkel fogadom a leplezetlen gúnyt, amit elém hány. Tényleg vicces gyökér ez.
- Van pár jó pina, akiket el lehet kapni a retyón, vagy az erkélyen. Amilyen fószerekkel nyomulnak nem csoda, hogy kielégítetlenek, viszont a büféasztal a fél fogadra nem elég és nincs sör - összegzem a saját benyomásaimat, mivel Adamnek hála kénytelen voltam végigtolni már pár ilyet. Na, nem mintha ne lett volna csúnya a végük, de meglepőmód ezek a pénzes seggdugaszok szeretik a szerintük dekadens és életunt fiatalságot, akik művészekként tetszelegnek. Még azt is a festői vénámnak tartanák, ha rászarnék az asztalra, szóval kár strapálnom magam. Mikor hozzám ér zsebre vágom a kezem, és kérdőn meredek a pofájába. Ja, hogy épp beszólogat, vigyorodom el.
- Ez - dobolok ujjammal a mellkasomon, csak úgy, fosva a világra. - Esélyesen a szar alatt van kettővel. - De elég végignéznie a kérómon, amit meg is tesz. Sehol egy redva fotó, me' azokat rühellem. Faszé' nézegessek másokat, ha amúgy is a pofámba nyomulnak álló nap. A kacatokat nem szeretem, helyettük van egy frankó dualos gépem, amit lényegében csak a modellezésre és rajzoláshoz használok. Asszem az a legtisztább pont az egész kéróban, egy kurva festékfolt nincs a fehér asztalon meg gépen. Ami fontos, azt azé' nem baszom telibe, meg részegen nem elé ülök, hanem valaki más magánéletében fetrengek, mint egy disznó.
- Elég volt rád nézni, te buzi - vetem oda foghegyről, aztán idegesen húzódom arrébb, mert kezd felbaszni ez a geci. - Nekem más véleményem van a szopásról - hagyja el szám egy fáradt sóhaj, persze tudom, hogy kurván nem fogok én ma aludni. De zseton az mindig kéne, ebben nincs hiba.
- Ennyire akarod, hogy megbasszalak, vagy mi van? - vigyorgok, me' ezt nagyon kérnie se kell, miután rám markolt és teszi az ártatlan kis szart. Mondjuk így is tudja, mi a dolga, én meg kényelmesen hátra dőlhetek, hogy kiélvezzem a helyzetet. A templomkertben még figom nem volt, mit hoz az este, bár az is igaz, hogy szinte mindig így startolok neki. Az viszont külön poén, hogy én veszem el a szopás-szüzességét. Látszik, hogy ha nem lenne minimál pia nem venné ilyen könnyen a szitut, de nem is vagyok jótét lélek, hogy ledumáljam róla. Legalább nem mászik el sikítva a lépcsőig, amikor a hajába túrok, ami köszönhető annak is, hogy nem vagyok vele durva. Elég volt pofán baszni, és a gondolat, hogy a feltépett szájában tempózik meg az ott figyelő piercinggel azé' kárpótol. Még a nyelvébe is kéne egy és teljes lenne a siker.
Nem tűnik a lekenyerezhető típusnak, de hát addig szopott, hogy mondhatni ösztönösen gyűröm magam alá és szorítok rá a nyakára.
- Akkor nem kell óvatoskodnom - vigyorodom el, aztán lesmárolom, amit mákjára viszonoz, bár az se érdekelne különösebben, ha a nyelvemre harapna közben. - Előbb majd én - röhögök, amikor elszakadom tőle és adja a menőcsávót. Sokáig úgysem fogja, így egy újabb smár helyett balommal a nyakát érintem, míg jobbom végigcsúszik a combjának belsején, egyrészt, hogy jobban szétnyissam a lábait, másfelől pedig így ujjaim a szájához érnek, és bár nem fogok erőszakodkodni - me' így is eléggé fekszik neki a téma -, de azért belefutok a szájába, hogy ne kelljen már abbahagynia a szopást, ha már ennyire belejött, csak most tempózhat az ujjammal, míg kezemmel ráfogok a méreteire. Nincsenek túl nagy elvárásaim, de azért izgató a tény, hogy a rocksztár imidzs mögött van némi alap, és az előbbi kapkodásból kimért várakozás lesz, mert az agyatlan baszás helyett jobb ötletem támad.
- Sajna el kell árulnom, hogy nem vagy te akkora heteró, mint azt hiszed - röhögök, elvégre elég csak a merevedésére nézni, meg a hangulatra, amit prezentál, miközben lassan verem neki. Persze, attól még gondolhat fejben egy gruppi ribacnak, csak azok általában először szétteszik, és közben nincs idejük belényomni a saját nyálától nedves ujjukat. Márpedig nekem ez a következő lépésem, és kétlem, hogy annyira ellenére volna. Sőt, még örülhet is, hogy kitágítom kicsit, ahelyett, hogy lazán belébasznám a farkam. Ettől még a kezem nem áll le tempózni a sajátján, és órákig úgyse húzom a pettinget, mert kómás hét van mögöttem és szétfeszít a kérdés, vahj' milyen lenne elmenni benne. Egy tizedmásodperccel később derül csak ki az, egyáltalán milyen félig belé merülni, és bár nem vagyok vadállat, azé' érezhetően rég volt dolga pasival, már ha egyáltalán... A fenyegetését mindenesetre nem kell beváltania, mert kurván nem úgy tűnik, mintha szenvedne közben.
- Hát nem elfelejtettem az óvszert? - hajolok a nyakára, majd félig röhögve érem el a fülét. - Na, majd legközelebb. - Kurván nincs kedvem itt leállni, hogy szarakodjak, ezért egy határozott rántással töltöm ki, majd kezdek el tempózni benne. Még szolidan, de ami késik...
Vissza az elejére Go down
Elijah Moore
avatar
Média és művészet

Avataron : Andy Biersack
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Templomkert (református templom)
Hétf. Okt. 31, 2016 3:08 pm
  

//21+ ezek szerint//

Kezdem úgy érezni, hogy kurvára megértjük egymást a magunk állat módján, és végre átveheti a szót az öklöm. Általában jobban figyelnek, ha azon keresztül kommunikálok… Azért ritkán nézek szembe a kibaszott tükörképemmel egy balhé folyamán, többnyire elég hamar lefagynak a vigyorok, mer’ akármilyen csipszarnak nézek ki, rendesen oda tudok baszni.
- Kösz. – röhögök, mert értem én a bókot, meg az ilyet amúgy is jobb kiereszteni, hogy kissé ellazuljanak az izmok. Lehet, még meglátogatom párszor ezt a köcsögöt, ha épp verekedős kedvemben leszek. Ahogy szaladt a zsernyákok elől, kétlem, hogy majd pont ő perelne be, amiért szétvertem a képét. Ennél azért keményebb gyereknek tűnik.
- Szopd má’ le magad. – nevetek erre a köcsögre, hát má minden faszomba beleköt, szerintem egy kibaszott fát is leállna oltogatni, hogy nem lennék itt, hogy elszórakoztassam. Azért mohón figyeli a képem, ahogy végignézem az egész elbaszott életét a kérójában, szinte nyála csordul a csodálatomért, úgyhogy má’ azér is direkt visszafojtom. Egyébként nem értem, mi a faszomért kell a sok cicoma a múzeumokba, baszottul jobban érdekelne mindenkit, ha így basznák szanaszét a képeket, oszt nézzed, amit akarsz alapon bambulhatnának ki a fejükből. De lehet csak engem dob fel a rumli.
- Kösz, nem. Elég gazdag pöccsel volt má’ dolgom a középsuliban, hogy azóta messziről kerüljem a területüket. Ilyen faszok miatt nem megyek vissza a sittre. – a végén még baszki, tényleg elmesélem neki az egész faszos életem, de nem tehetek róla. Ha sikerül kényelembe helyeznem magam, mindig pofázhatnékom van.
Elvigyorodom, ahogy elismeri, mennyire elbaszott, legalább ez nem kerüli a tükröket, mondjuk nem is néztem volna ki belőle. Ettől függetlenül még egy öntelt faszfej buzeráns, de legalább tisztában van vele.
- Képzelem. - valahogy élvezem a nyomorát, a véleménye meg nem érdekel, amúgy is feláll a farka, akármilyen rongyokban is csövezem az utcán, akkor meg kurvára mindegy. Majd pont nem ilyen köcsögnek fogok kiöltözni.
- Már viszket a segglyukam. – vigyorgok rá, de végül szokásomhoz híven inkább én veszem kezelésbe a helyzetet, és tapasztalathiány ide vagy oda, azért bőven elég visszajelzést kapok az egómnak, még ha idő előtt le is rángat a farkáról. Felmordulok, ahogy reflexből belenyomja a képem egy párnába, úgy érzem magam, mintha valami olcsó kurva lennék, akit a sarkon szedett össze, és ez rohadtul felbasz, ráadásul röhejes is. Azért a válaszára beleröhögök a paplanba, de fél perccel később már másodszorra szopatja le magát. Elszaladni meg rinyálni viszont nem fogok, szóval csak ráharapok az ujjára, hogy vigye már a pofámból, de hamar eleresztem, ahogy ezúttal ő kapja el az én farkamat. Ja, hát baszottul nem először csinálja, és már az se érdekel, hogy hallgatja a sóhajaimat, mert kibaszott jól esik. Azért gyorsíthatna, rühellem, ha direkt húzzák az agyam.
- Nem bírod befogni, mi? – féloldalasan vigyorgok a köcsögre, bár annyira nem zavar a pofázása, mint a party picsák csevegése, attól egyszerűen agyfaszt kapok szex közben. Őszintén szólva amekkora faszfej, nem vártam tőle, hogy a tágításra is futja, de azért hálálkodni nem fogok, érje be a seggemmel. Baszott undorító, hogy élvezem, ha turkálnak a seggemben, bár a petting erősen rájátszik a sóhajokra, amiket meg sem próbálok a paplanba fojtani. Ő turkál a seggemben, úgyhogy kurvára nem kell visszafognom magam, bár azért ahogy érzékelem a méreteit a hátsómban, rámorgok a getvás paplanra. Baszott évek teltek el, mióta utoljára a hátsómmal baszakodtak, erre ez a köcsög sikosító, meg óvszer nélkül tolja le a farkát a lyukamon. Egy mazochista köcsög állat vagyok, hogy még így is élvezem, és lihegve markolok a lepedőre.
- Hogy szopnád le a… - nem mintha sikerülne befejeznem az amúgy is szaggatott mondatot, mert valahogy a torkomon akad a szó, ahogy a maradékot is belém ereszti, és onnantól már csak a sóhajaim, az élvezettel vegyes fájdalom, meg az ideg marad bennem, mer’ felbasz a faszságaival. Legszívesebben lelökném magamról a picsába, ne sugdosson itt a fülembe, de az ajkaimra akaratlanul is felcsúszik a vigyor, ahogy a köcsögje rajtam vezeti le a maradék feszültségét. Már itt úgy érzem, hogy szétszakad a kibaszott végbelem, holott még sehol se tart ez a buzeráns, én meg úgy élvezek az ágyába, mint egy engedékeny kis kurva, és még a hangommal is asszisztálok hozzá, hogy baszódna meg.
Vissza az elejére Go down
Enril O'Berry
avatar
Média és művészet

Avataron : Ash Stymest
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Templomkert (református templom)
Hétf. Okt. 31, 2016 4:02 pm
  

21+

Elég béna lenne, ha nem baszna izomból vissza, mert úgy mi a faszomat töltenék fel másnap a Snapchatra? Így legalább van egy frankó zúzódás a vállamon, és bár a pofám nem szakad be - ami sokkal látványosabb volna -, de legalább a görnyedés imitálása helyben lesz, ha foltot nem is hagy a téma. Így is túl olcsón megúszom, mert általában párszor azé' rárúgnak a fejemre, ha rányalok az aszfaltra közben. Mákja van, hogy levágja, miszerint bókolok neki és nem áll le hisztizni, mert az kurván odatenne a hangulatnak. Persze látom a fején, hogy élvezi, ezért fasz tudja, talán nem akkora buzeráns, mint mutatja.
- Megtenném, ha menne. De nem vagyok annyira hajlékony - vonom meg a vállam, me' má' nem azért, de ki ne próbálta volna? Esélyesen így is jobban csinálnám, mint az a sok fapina, aki brillírozni próbál a farkamon, aztán majdnem telibe harapja. De ők mondjuk a festményeimtől is baszottul el annak ájulva, ez meg direktbe tolja vissza az ívet, még véletlenül se élvezzek magam alá. Így is abba az 1%-ba tartozik, akik nem akadnak fenn a kuplerájon, na, nem mintha előzékenyebben tolerálnám azt, aki mégis szarakodik vele. Mindkettő ugyanazt kapja: semmit, vagy a faszomat. Már az a kis strici is megtanulta, hol papoljon a barom tisztaságmániájáról, meg a festmények redva elhelyezésének módjáról, amit boldogan szarok telibe. Néha pont az kell nekik, hogy egymásra cuppanjanak.
- Szóval voltál a sitten. Na, és miért vittek be? - Ez már érdekel. Nem azért, mert kb. hetente bejárok, hogy eltöltsek ott pár órát, míg a bratyó ki nem menti a seggem, hanem, mert vagy felvágnak vele, vagy titkolják, mintha valami pöcsöm folt lenne az erkölcsijükben. Ő meg egyik kategóriába se illik, ezért izgat, mi a faszt művelt le, hogy bevarrták. Persze, ha nem folytatja sem sírom magam el, szóval ilyen szempontból kurvamindegy, de végre kinyögött valami kúl dolgot.
- Képzelhetnél többet is - dobom be, és kurvavicces, hogy álló fasszal pofázok neki a témáról. Mondjuk ő idézte elő, szóval akár meg is oldhatná, amit mondhatni könnyedén el is kezd. Ezt már szeretem.
- Csak kérned kell... - röhögök, mert kurvavicces a szitu és rémesen izgató nézni, ahogy rám bukik. Végül is, nem néz ki szarul, meg pár dologban egy rugóra jár az agyunk és kb. egyik dugópartneremmel sem pofáztam ennyit kúrás előtt, mint vele. Azé' meghatódni nem fogok, inkább leoperálom magamról a száját és belepréselem a fejét a párnába, ami láthatóan nincs a kedvére, de hát pár perc és úgyse tud majd túlzottan belém kötni a dolgok folyása miatt. Azért az ujjamra ráharap, de így is eléggé nedves ahhoz, hogy bele tudjam nyomni a seggébe, szóval szerintem inkább örülnie kéne, hogy nem verem be neki előjáték nélkül. Akkor tutira nem bírna a bőgésen túl mást leprodukálni.
- Mit is mondhatnék? Szeretem közben hallani a hangom - röhögök, de tény, ha kurván unom a banánt, akkor egy büdös szóra sem méltatom az aktuális partneremet. Most viszont, miért ne? A válszok úgyis kimerülnek a sóhajokban, szóval annyira mégse lehet szar szegény heteró srác helyzete. Kedvem lenne megint az arcába röhögni, de aztán póbára teszem, mennyit bír el, és még ha az elején morogva kapaszkodik is a semmibe de megéri kicsit beljebb erőszakolnom magam benne. Sok idő mondjuk úgysem kell, hogy a nyomoronc szenvedése élvezetbe csapjon át, meg hát el se engedtem volna magam alól, mert végre én is kezdek rápörögni a témára. Talán másfél hónapja is megvolt már, hogy pasival voltam, nem pedig csajjal, ezé' fő a változatosság alapon adok neki némi időt arra, hogy szokja a méretem, majd gonoszkásan elvigyorodom, amikor rámarkol a paplanra.
- Majd máskor leszopom, de szerintem ezt most jobban élvezed - eresztek meg egy reszelős röhögést, aztán egy kicsit még normális ember módjára bánok vele, ne érezze má' magát szarul, elvégre én se élvezném, ha elkezdene a fájdalomtól sikongatni. Az valahogy kurván lelomboz. Inkább ráhajolok - persze nem teljesen, csak épp, hogy elérjem a cimpáját -, majd biztosítom a totális felelőtlenségem felől, és fingom nincs, mennyit fog fel belőle, mert aztán beleunok a jótékonykodásba.
- Na, jó, most már tényleg megbaszlak - szorítok a derekára, aztán úgy rántom fel, ha tud, megtámasztja magát, de felőlem fejjel a párnába is eshet, a pózon ez úgysem változtat. Innen erősen tartom, azé' ne alálja össze magát, majd az idegesítően lassú tempót a gyors egymásután váltja, így hát szemem lehunyva nyögök fel és érzem, ahogy megindul egy hideg csepp a hátamon. Innen kiesik az időérzékem, eltompul a testem övező hideg és úgy dobol a szívem, mintha ki akarná robbantani az ereimet. Persze, jelenleg mindegyik nagyjából egy pontba irányul, és kezdek átlendülni abba a menthetetlen állapotba, amikor nem tudom, mit csinálok, csak ösztönösen tolok mindent. Valahogy így esik a hátára, úgy, hogy közben még véletlenül sem szakadok el tőle, aztán kezét megfogva nyomom kezét a fakára, hogy ne fosson, inkább mutassa meg, ő hogyan szereti. Ujjaim közben a combjába fúródnak, ahogy tartom, és azt nézem, hogyan játszik magával. Az egész annyra beindít, hogy bár dunsztom nincs, mióta toljuk - bár erősen lihegek már -, de azt tutira veszem, hogy nem fogom már sokáig bírni. Persze, nem is kell. Amikor elmegy, pár másodpercre rá követem én is, és szinte fájdalmasan feszülnek meg az izmaim, ahogy keményen elmegyek benne. Fejem a sajátja mellett landol a párnába és míg elnyomja agyam a tejfehér köd, addig azért kimászom belőle, majd legördülök jobbra, vissza a fal mellé.
- Kéne egy cigi - röhögök, de túl sok kedvem és erőm már nincs kimászni mellőle. És hát, nem úgy tűnik, mintha neki maradt volna.
Vissza az elejére Go down
Elijah Moore
avatar
Média és művészet

Avataron : Andy Biersack
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Templomkert (református templom)
Hétf. Okt. 31, 2016 4:59 pm
  

//Kiscsikóknak nem ajánlott//

- Állítólag ha kiműttetsz pár csontot, működőképes a dolog. – röhögök fel, de azért annyira mégsem vagyok elbaszott, mint Marilyn. Meg amúgy is van bőven, aki leszopja a farkam, és a’sszem ezzel nem vagyok egyedül.
Én aztán magas ívből fosom le, hogy nem élvezkedhet a nyáladzó képemen, majd kiveri a pénzemen, amit egy ilyen tetoválásért egy kibaszott teherautóból öntenék, pláne, hogy már lassan úgysincs mi a faszomra költeni. Talán találnom kéne egy új hobbit a dugáson, meg a melómon kívül, mer’ má a játéktermeket is kezdem halálra unni.
Sejthettem volna, hogy a kisköcsög majd felkapja a fejét, ha megemlítem a sittet, pláne, hogy állítása szerint ő is gyakorta éjszakázgat az előzetesben. Nem mintha a kettőnek sok köze lenne egymáshoz.
- Apám bevarrt, miután felgyújtottam a pajtát. 3 évet ültem, de legalább megszabadultam a pofájától. – elégedett kis félvigyor kúszik az arcomra, ahogy visszagondolok, hogy felbasztam az öregemet. Állítólag az idő szépíti az emlékeket, de ugyanolyan visszataszító még rágondolni is, mint amilyen akkor volt. Néha bánom, hogy hallgattam Mimire, és nem vertem szarrá a képét, miután kiengedtek. Esküszöm, megérte volna visszamenni.
- Inkább a tettek embere vagyok. – röhögöm ki, ahogy nekem pofázik, miközben a farkát szorongatja. Kész ez a gyökér, de valahogy bírom a pofáját. Ezér’ engedek is a hirtelen jött késztetésnek, hogy lepippantsam, ha már így felajánlotta, de azért nem fogok könyörögni, hogy seggbe kúrjon. Pláne, hogy már a számban van a farka, mire felajánlja, én meg egyszerre egy dologra koncentrálok, de azt általában kibaszott jól csinálom. Talán elsőre mégsem annyira, mert mielőtt rendesen rákapcsolhatnék, a paplan és a teste közé préselődöm. Mintha a homlokomra lenne vésve, hogy kúrjanak seggbe.
Felröhögök az újabb önfényezésen, de valahol meg kibaszottul tetszik, hogy lazán veszi a beszólásaimat, és nem áll neki hisztizni, mint valami baszatlan kurva. Ezt a köcsögöt aztán nem fogom zavarba hozni. Nem mintha hagyna időt, hogy válaszoljak, vagy épp fölös levegőt, amikor épp ne dolgozna valamelyik testrészemen… A’sszem itt már kurvára késő lenne visszafogni magam, akármennyire is felbasz, hogy ezzel is azt a végtelen egóját növelem, és jól elszórakozik felettem. Viszont bőven megéri, mert akármekkora is a pofája, a dolgát jól végzi, konkrétan ég a bőröm, ahogy belém ereszkedik, és belém diktálja a tempóját. Kivételesen felugrik a fantáziámba a kép, ennyi tapasztalattal a háta mögött elég jól szophat, de már rég magasan járok, amikor igazán rákapcsol. Már rég izzadok, egyszerre fáj kurvára, és esik baszott jól, és röhögve ordítok a párnába, ahogy felránt, és szembe fordít magával. Valahogy telibe szarom, hogy a saját testnedveimben úszom, mohón túrok a hajába, és harapok ajkaira, mielőtt hátravetné a fejét, és szétszaggatná a kibaszott segglyukamat. Innentől az egész összefolyik, rohadtul nem érdekel, hogy hol vagyok, vagy ki a faszom lovagol rajtam, azt sem tudom, a kezem mikor kerül a farkamra, de ösztönösen kezdem el verni a merevedésem, izgató, hogy minden mozdulatom éhesen figyeli. Egy utolsó, erőteljes nyögéssel engedem el magam, és bőven kap ő is belőlem, de a következő pillanatban már érzem a friss váladékot a seggemben, szóval kurvára nem panaszkodhat. Úgy lihegek, mint egy 70es nénike, miután megmászta a lépcsőt, de ezzel együtt röhögök is, ahogy lefordul rólam. Kibaszottul nem bírok megmozdulni, és nem is akarok belegondolni, hogy akkor mi történne…
- Inkább egy doboz. – fáradtan vigyorgok rá, de őszintén szólva nem sok szufla maradt bennem, és úszom a geciben, de kurvára fel vagyok dobva. – Egy baszott hétig meg nem mozdulok.
Vissza az elejére Go down
Enril O'Berry
avatar
Média és művészet

Avataron : Ash Stymest
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Templomkert (református templom)
Hétf. Okt. 31, 2016 5:49 pm
  

21+, milyen kiscsikó, te buzi Very Happy

- Ja, egyik haverom megcsinálta, de azt mondja, annyira nem adja magát a téma, mint elsőre hitte. - De amúgy se baszkolódnék ilyesmikkel, mert nem bírok sokáig egy helyben ülni, feküdni, meg kb. bármi. Mindig jár a pofám, meg a lábam és ha egy kurva percre le kell állnom, akkor már minden faszom bajom van. Most is kóválygom a műteremben, kap sablont, meg a csodálatos pofámat, hadd örüljön. Mielőtt azonban végleg elunnám az életem dob be valamit, ami legalább felkelti a figyelmem. Szóval ült a sitten, mégpedig nem is akárki miatt. Na, ez már azért döfi. Még egy közös pont.
- Hol a faszomban éltél, Ózban?! - röhögök, mert egy buzi pajtáról pofázik. Szerintem én még életemben nem láttam olyat, de bazdmeg még a tojókról is lemaradtam volna, ha Bug nem rángat el arra csirkeviadala, vagy mi a pöcs. - Az apák már csak ilyenek.. - vonok vállat, és a hangsúlyból mondjuk levághatja, hogy nekem is köbö valami hasonlóban volt részem, csak akkor még nem voltam elég idős a sitthez, ezért más megoldáshoz folyamodott. Az emlék hirtelen villan fel, de igazándiból nem érdekel már különösebben, sőt, örülök is neki, hogy így történt. Ennek hála ázik folyton temperában és festékben a kezem, meg jöttem össze a bratyómmal. Full jó.
- Remélem, addig verted utána a pofáját, míg vért nem hányt - röhögök, ahogy elképzelem. Elég menő lenne, meg mondjuk ki is nézem belőle, szóval miért ne? Talán még fel is izgatna.
- A tettek embere? Na, az pont úgy hangzik, mint az esetem - lököm vállon, de aztán nagyon be akar nálam vágódni, mert masszív szopásba kezd és esélyesen végig is tolná, ha idő elútt le nem állítom. Más helyzetben hagynám, de most valahogy kétlem, miszerint egy laza orál kielégítene. Különben sem a két szép szeméért rángattam magammal, és mivel már tuti, hogy nem köp be a zsaruknak, így egy kört igazán bevállalhat. Többre jelenleg úgysem futná, sőt, tulajdonképpen még azon is kurvásul meg kéne lepődnöm, hogy egyáltalán van erőm belenyomni a fejét a párnába. Hozzátartozik, miszerint nem rinyál, hogy állítsam le magam, szóval nem is tervezem. A dolgok innen maguktól jönnek, mint az ujjam a seggében, amit aztán hamarosan a farkam követ. Az elején mindig figyelem, mit működnek alattam, bár általában nincs panasz.
Mondjuk jobb szeretem, ha előtte két órával gyűlölnek, mint a szemét, aztán meg, amikor bennük tempózom nem bírják elnyomni a nyögéseket és rándulásokat. Ez most kiváltképp feltüzel, így nagyjából ezen a ponton vághatom a hátára, ne szívja má' magába a párna az összes ribanc sóhaját. Nem azért vagyunk itt, hogy kislányos nyögdécseléseket műveljünk le, szóval rohadtul telibe talál azzal, hogy lehúz magához és a számba harap. Úgy tűnik, már annyira nem feszélyezi a tény, miszerint egy fasz jár benne, szóval nyomok egy kicsit a sebességen és hátra vetett fejjel tüdőzöm a tempera, izzadtság, meg a különféle testnedvek bódító szagát. Nem kell könyörögni, hogy produkálja magát, ami az utolsó csepp lesz abban a lavinában, amit rám ken. Cserébe kap az enyémből is, aztán fáradtan tespedek le mellé, éhesen kapkodva a levegő után.
- Örülj, ha tudsz járni - teszem még hozzá, aztán lehunyom a szemem és pár percig élvezem a semmit. Kis idő elteltével persze megint beindul bennem a mehetnék, így ülő helyzetbe küzdöm magam, majd végignézek a testén és rácsípve a felsőjére emelem meg, hogy rálássak a mellkasára varrt tetkókra. Előbb is levehettem volna róla, de nem volt rá idő. - Ezt majd a második körben hámozd le magadról - célzok a nedves izompólóra, aztán úgy vergődöm el az ágy széléig, hogy lerúgom róla a mobilomat. Nem hajolok le érte, inkább a nyelvemen forgatok két szál cigit, meggyújtom őket, majd az egyikkel megállok mellette, hogy a szájába toljam.
- Mivel megkúrtalak leszek olyan rendes, hogy kapsz egy red bull-t - poénkodom, de amúgy tényleg a földszint felé indulok meg, egyenesen a hűtőhöz. A hideg pia jót fog tenni, emelek ki két dobozzal, majd az egyiket a lábai közé dobom és hangosan röhögök, ahogy a csupasz combjához ér.
A sajátom még nem nyitom ki, inkább visszabaszom a vadul villogó mobilom az ágyra, majd letámadom a fürdőt; megint. Kivételesen nem egy szál pöcsben támolygok vissza, abból mára kapott eleget, hanem az egyik itthoni laza gatyámban, meg melléveszek egy mélyen vágott felsőt, ami törlőrongynak is simán elmenne. Bár asszem, néha használom is festéskor. Ha képes rá, elhúzhat fürdödni, szólni miatta nem fogok, meg közben le is vágom magam a gurulós székemre, közvetlen a vászon elé.
- Egy jó baszás mindig tömegnyi ihletet ad - morgom magam elé, aztán rárúgok az asztalra, hogy észrevegye magát az egér, és újaindítom a progit, me' rám fér némi d'n'b. A ropogós electo bejárja a kérót, de addigra már az ecsetet az előre kevert festékbe is mártom, hogy erőteljes vonalakkal adjam át magam a múzsámnak.
Vissza az elejére Go down
Elijah Moore
avatar
Média és művészet

Avataron : Andy Biersack
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Templomkert (református templom)
Hétf. Okt. 31, 2016 6:38 pm
  

//Kössé’ még belém//
- Jókor jött rá, baszki. – ja, egyszer leszopja magát, kurvajó, de olyan lesz, mint egy kibaszott gumibábu, csak a jó részek nélkül. Azért kurvára bírom, hogy léteznek ilyen sötét gecik, akiken az ember röhöghet a szarabb napjain.
- Kint a picsában, Woodinville-ben, baszki. Apám odáig menekült, hogy elrejtse a pofám. – közlöm két tüdőzés közt, de kezd elfogyni a csikkem, és valahogy a farka iránt is kezdett jobban érdeklődni az átlagosnál. Talán ha nem előttem verné. – Mire kiengedtek, elköltözött, engem meg lebeszéltek arról, hogy erre basszam el az életem. Sz’al az ilyen ingereket inkább a középsuliban vezettem le, meg az utcán.
Az ottani arcok többsége vagy nem ment a rendőrség közelébe, vagy finoman meggyőztem róla, hogy jobban jár, ha nem teszi meg. Az évek során megtanultam, hogy hova szarhatok, hova meg nem. Feltűnik, hogy hasonlóképp vélekedik az apákról, a’sszem ez az, amiért tovább megyek a sztoriban, de azér nem fogom végigmondani az egész életem, mielőtt leszopnám.
Ha már ez az esete, akkor nem pazarlom az energiám a szavakra, és elmerülök a rövidke pippantásban. Hát nem nehéz kitalálni, hogy nem erre vágyott ma este, meg állítólag amúgy is seggbekúrni való fejem van, ahogy azt már párszor meghallgattam… bár többnyire nem fasszal a hátsómmal, ha nem ököllel a a pofájukban végeztem be a sztorit.
Kivételesen hagyom, hogy sodorjon az ár, meg ez a buzeráns köcsög, aki egy úgy rángat össze-vissza, mintha legalábbis egy műbroki lennék hátsós szettel… de jól csinálja, úgyhogy nincs mire panaszkodnom. Faszt rinyáljak, ha egyszer kibaszottul élvezem.
Nagyjából ott fojtja belém a röhögést, ahogy belegondolok, milyen lesz másnap felkelni. Most úgy érzem, kurvára megérte, de a reggelre nem fogadnék. Mér’ mindig én szopom be ezzel. Elégedetten élvezem a csendet, de ez a köcsög nem tudja abbahagyni a pattogást. Felszisszenek, ahogy bemozdul alattam az ágy, ő meg most áll neki csekkolni a tetkóimat. Az időzítés odabasz.
- Meg az anyád. – morgom, mer’ hogy itt nem lesz második kör, az kibaszott hétszentség. Nem mintha sok erőm lenne ellenkezni. Viszont a felsőm maradványai tényleg elég undorítóan festenek, szóval óvatosan hámozom le magamról, aztán a számmal veszem el a cigarettát. Ezt már szeretem…
- Lekötelezel. – röhögök a csikkel a számban, és békésen tüdőzgetem a füstöt, miközben megpróbálom feloperálni a gatyámat. Nem mintha zavarna a meztelenség, de nem tolok gilisztát a képébe, mer a végén még ráharap. Nem mintha nem lenne eleve több lyuk a gatyámon, mint anyag, ez a büdös geci meg épp a combközepem célozza be a kurvahideg redbullal.
- Megbaszhatod magad, En. – kihasználja a kis buzeráns, hogy nem vagyok épp verekedős állapotban, de megvárom én, míg közel tolja a képét… részemről elmerülök a red bullban, ő meg a fürdőben, a’sszem hozzám képest eléggé tisztaságmániás, már ami a testét illeti. Engem nem érdekel annyira a gecim, hogy emiatt megmozduljak, szóval belesüppedek a semmittevésbe, és halkan dúdolgatok, meg kortyolgatom a redbullt. Észre se veszem, mikor ül le a vászon elé, míg meg nem szólal.
- Szívesen, köcsög. – vigyorodom el, szeretem, ha legalább értékelik a hátsómat, miután szétbasszák. Mondjuk rajtam ez nem sokat segít, mer baszottul unatkozom, de mozogni meg nem tudok. – Legalább fordíthatnád felém is azt a szart.
Rohadt fáradt vagyok, de valahogy mégsem érzem úgy, hogy ki tudnék dőlni most, szóval maradt, hogy idegesítem a művészt, miközben dolgozik.
Vissza az elejére Go down
Enril O'Berry
avatar
Média és művészet

Avataron : Ash Stymest
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Templomkert (református templom)
Hétf. Okt. 31, 2016 7:13 pm
  

21+, mindig, lolz

- Ja, én csak röhögtem - elevenítem fel azt a nyomorék fejét, amikor beközli, kuván nem okés ez így, de azé' rávettük, szopja má' le magát előttünk, legyen valami értelme a farokságának.
- Az meg hol a szarba' van? - röhögök, mert fingom nincs a földrajzól, de azért rohadt vicces, hogy egy vidéki csávóval hozott össze a sors. - Fasz tudja. Én szívesen segítettem volna ellapátolni a pajta maradványai alatt. Elég stílusos lett volna - vigyorgom fel rá, és komolyan is gondolom. Anno én is kitapogattam, kikkel érdemes bandázni és kikkel gecire nem. Általában mindig az utóbbiak között kötöttem ki, de a saját öregem már nem volt olyan lelkes, hogy kihozzon az előzetesből, mint mondjuk most Brad. Egy ponton elunta a dolgot, látta, kurván semmit nem használ a pofon, meg az öve, amivel a hátamat baszkodta. Ennek egyébként mind a mai napig nyoma is van, bár direkt nem csapatok rá tetkót, mert valami kell, hogy emlékeztessen azokra a régi, szép időkre. Na, nem mintha látná, mivel először fölöttem oboázik, utána pedig a párnámban fullad, ahogy alaposan megrakom. Esélyesen szar lesz a reggele, de hát ez olyasmi, amit járatni kell, ő meg láthatóan eléggé elhanyagolta egy ideje. Talán, ha nálam valami óvatosabb figurát vesz elő, hogy berakja neki, de most ez jutott, kár rajta rinyálni. Nekem mindenesetre megteszi, szűknek kellően szűk és végre kimegy fejemből a stressz, ahogy megfeledkezem a sok szarról. Miután legördülök róla köszönt be közénk a chill, de nyilván elbaszom. Ezt folyamatosan elbaszom, nem csoda, hogy folyton leszólnak érte.
Belőle most csak egy fájdalmas szisszenésre futja, de különösebben nem foglalkozom vele, ahogy felállok.
- Kár érte - vigyorgom a képébe, ahogy megkapja a cigit, hadd örüljön annak a buzi fejének. - Pedig elég izgató - célzok a kivarrt felsőtestére és már frankón bánom, hogy nem rángattam le róla a felsőjét, amit most megtett magától, de ennek már basztak. Illetve, pont hogy nem...
- Ja, kötözni is tudok - fordítom direkt félre a kínját, miután megküldöm a jéghideg red bullal. - Inkább téged basználak... újra, de hát most még lábadozz. - Mondom, nem csípem, ha halálsikolyokat nyomatnak közben, mintha valami szaros zs kategóriás horrort kúrnék. Azé' leszállok a dugós poénokról, mert kezd olcsó szaguk lenni, meg fasz tudja, plusz úgyis le kell mosnom magamról a gecit, me' utálom, ha rám szárad. Legalább elvan magában, amikor kilépek és levágom magam a vászon elé.
- Még két nyivákolás és úgy érzem, bepuhultam, annyira el vagy baszod kényeztetve - lököm vissza, de azé' úgy fordítom a vásznat, hogy rálásson a kis buzi, meg amúgy is imádom, ha a cuccaim bámulják. Az egyik ecsetet a fülem mögé, a másikat meg a számba fogom, ahogy a harmadikkal dolgozom és ezek körbe-körbe adjuk át maguknak a helyet az ujjaim között. A színek most nem olyan baszottul élénkek, inkább tompák, amikbe néhol belekap a sötétég. Fingom nincs, mi lesz belőle, aztán elkezd körvonalazódni a nedves sikátor szája, meg a rühes macska, ami a sarkon ityeg. Ami viszont hangsúlyt kap az a lepukkant épületek fölé terített égbolt, amibe belecsavarodik a galaxis kékes-lilás, fénypontokkal meghintett elegye. Lábammal dobolok az ütemre, szívom a festéket és összekenem vele a kezeimet, arcom, de még a mellkasom is kap belőlük rendesen. Harmadszor már kurvásul nem állok ma a zuhany alá, ezért a földre ejtem az ecseteket, majd úgy dőlök hátra a gurulós szaron, hogy hajam a parkettát söpri, míg fejjel lefelé bámulok rá az ágyamban fekvő rocksztárra, vagy a mi a pöcsömre.
- Na, kéred? - kérdezek rá, aztán lehunyom a szemem, mert kezd a fejembe tódulni a vér. A vigyorom viszont ez sem törölheti le, úgy érzem, most már tényleg sikerült kielégülnöm.
Vissza az elejére Go down
Elijah Moore
avatar
Média és művészet

Avataron : Andy Biersack
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Templomkert (református templom)
Hétf. Okt. 31, 2016 7:58 pm
  

//Hódot a szádba//
- Hát ez az. – röhögök fel, mer’ még én se tudom, hogy hol a picsában van, ahhoz képest, hogy ott nőttem fel. Apám meg megbaszhatja, mer messzebb jutottam, mint az a geci valaha.
- Ja, kurvára megérte. – vigyorodom el, pedig 3 évet húztam le ezért a kis mutatványért, szóval én aztán tudom, mi az a következmény. És szart se ért, még mindig ugyanolyan faszfej vagyok, mint akkoriban.
Nyilván utólag könnyű lenne sírni, hogy szűkebb vagyok, mint egy pina, ez a geci meg szétszaggatta a hátsómat, de baszottul nem érne semmit, úgyhogy inkább fájlalom a hátsóm, és hagyom, hogy kiszolgálja a seggem. Egyébként ez kurvára nem jön be, lassan úgy érzem, hogy átalakulok egy nagy vaginává, ő meg nyalogatja a peremem, baszki.
- Majd máskor lenyáladzod, még úgy is lógsz nekem egy szopással. – nem mintha készpénznek venném, amit az emberek dugás közben mondanak, de kezd érdekelni a csávó, és kétlem, hogy olyan könnyedén elfelejtené a hátsómat…
- Bocs, de a kikötözős szex nem az én stílusom. – röhögöm ki ezt a barmot, még az hiányozna, hogy a maradék mozgásteremet is elvegye. Erősen kétlem, hogy most kiadott magából mindent, ami benne van, pláne, hogy mindketten kurván fáradtak voltunk. Bár a’sszem a patkánynak végtelen az energiatára, amennyit pattog itt nekem.
- Megdolgoztam érte, baszki. – óvatosan a fejem alá rakom a karom, hogy kényelmesen rálássak a vászonra, nem esik le az állam, de elismerem, hogy van a vonásaiban valami kellemes. Talán, mert élvezi, amit csinál. Végül leköt annyira a dolog, hogy bekussoljak, és hagyom, hogy kiürüljön az agyam. Kurvára nincs kedvem gondolkodni most. A festménnyel elég jól eltalálja a hangulatom, szóval kivételesen lemondok a kamureakcióról, és szembenézek a lelógó fejjel, bármilyen groteszk is ez.
- Ja, baszott jó lett. Ezért is kiperkáljam a gatyám is? – nem mintha nehezemre esne, de mivel ritkán kapok ajándékot, bennem maradt az a gyerekes izgatottság, amit az ingyen holmik okoznak. Amúgy is kinőhetnék má’ a plakátokból… bár egy hang azért visít a fülemben, hogy soha. – Vagy most már fizethetek a testemmel?
Azért egész más, ha ez ember rákapott az ízére…
Vissza az elejére Go down
Enril O'Berry
avatar
Média és művészet

Avataron : Ash Stymest
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Templomkert (református templom)
Hétf. Okt. 31, 2016 8:37 pm
  

Tudod, mit tolj a számba... 6+

- Nem úgy tűnik, mintha sokat dobott volna az erkölcseiden az a három év - röhögök, mert nagyjából annyira elbaszottan élhet, mint én. Meg különben is egy full idegen kecójában szambázik, mintha csak egy átlagos kedd este lenne. Bár, jobban belegondolva, nekem így néznek ki az átlag hétköznapjaim, szóval lazán befoghatom a pofámat. Inkább kiszolgálom és látom rajta, mennyire bassza tőle az ideg, amitől guszta mosoly kerekedik az ajkamon. Nem szokásom mások alá tenni dolgokat, mégis kap cigit a szájába, meg red bullt a lábai közé, hadd hűtse le a tökét. Azért a beszólásán felvonom a szemöldököm és kénytelen vagyok felé fordulni, vajon komolyan gondolja-e, de úgy tűnik, igen.
- Azt akarod, hogy leszopjalak? - Hát ez úgy heteró, mint én poszméh, bazdmeg. - Felőlem - egyezek bele, mert hát miért ne? Egy orál még nem fájt senki, bár nem érzem úgy, hogy bármivel is tartoznék neki, de megbaszni jó volt, és ha már itt tartunk, nem zárkózom el a folytatástól. Általában nem szoktam, csak aztán az emberek lepattannak, me' nem elég romcsi a szitu és ágyon túl nem nyalom a seggüket.
- Ja, az nekem se, de egyszer volt egy japó bulám, aki elég komolyan vette ezt a bondage témát, és mivel érdekelt a dolog, kipróbáltam rajta pár fogást - vonok vállat, régi történet, de azért valamire emlékszem belőle, meg a vörös kötél is megvan még valahol. - Mondjuk őt elég sok perverz faszom izgatta, de hát egyszer mindent ki kell próbálni, nem? - A kérdés költői, meg mondjuk nemrégiben pont ő nyitott erre, szóval még röhejes is. Inkább nekiállok festeni, majd végighallgatom a rinyáját. Ha ennyire akarja, baszod, akkor mozizza végig, engem végül is nem zavar, nem úgy, mint a nyomora, aminek hangot ad.
- Ja, hallottam, mennyire rühellted a melót - nevetek, és még a szemem is megforgatom mellé, de aztán kiöli agyam a hév és egyszerűen muszáj kiadni magamból a festékek, vonalak és kontúrok által. Egész álló éjszaka el tudnék pingálni, de ez most nem tart olyan hosszan, így hát pár percre rá már hátra is dőlök, hogy a képébe bámuljak. Várom a kitérő balfaszságát, de úgy tűnik, tényleg kibasztam belőle a szuszt, mert nem áll le kamuzni és irulni-pirulni, amitől amúgy is hánynék már.
- Á, kevés nekem ez a turkálós felmosórongy - röhögök, aztán visszaküzdöm magam ülő helyzetbe és ellököm lábam a parkettától, hogy tőle alig pár centivel fékezzek le. Ha felajánlom, nyilván nem kérek érte lóvét, de ez amúgy nem is olyan rohadtul ritka eset, csak elszórtan történik meg. Máskülönben viszont megint felajánlkozik, ami viszont a kedvemre van, szóval látványosan végigmérem és kezdem sajnálni, amiért felöltözött. - Tudod, mit? - hajolok az arcába, bár ezek után csak nem fogja menekülőre. - Fizethetsz a testeddel, de a tetkó kapcsán maradjunk a kp-nál - röhögöm, majd ujjaim közé fogom az állát és megpecsételném a dolgot úgy, ahogy illik, csak aztán megint felcsap a csengőhagom, és talán dugás közben is kerestek, de... ja.
- Prioritás - nézek rá, aztán jól lesmárolom, ha már így azt akarja, hogy köze legyen hozzám. Szava nem lehet, mert a kúrópartnereimet megbecsülöm. - Tiéd a kép - vigyorgok még rá, majd sóhajtva nyúlok át fölötte, hogy megnézzem, ki a faszom keres, bár esélyesen úgyis ki fogom nyomni, ha nem Adam az.
Vissza az elejére Go down
Elijah Moore
avatar
Média és művészet

Avataron : Andy Biersack
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Templomkert (református templom)
Hétf. Okt. 31, 2016 9:34 pm
  

//Jössz te magadtól is…XD//
- Ott volt kitől tanulni. – ajkaim egy redvás kis félmosolyra húzódnak, végül rajtam kívül az egyetlen eredeti tagot a bandából a börtönben szedtem össze, Jim meg még nálam is nagyobb állat bizonyos tekintetben. Nem sok emberre nézek fel.
Ez a köcsög aztán minden alkalmat kihasznál, hogy szórakozhasson rajtam, ami csak még jobban bassza az agyam, de nem adom meg neki az örömöt, hogy fel is hergelem magam. Najó, igazából má’ kurvára megadtam, csak túlfáradt vagyok egy kiadós veréshez, na meg túl kielégült is. Azér’ elgondolkodtató, hogy mindenkinek ennyire kinyalja-e a seggét, akit megfektet, vagy ehhez szűk segglyuk és rocksztárpofa kell.
- Azt. – röhögök fel, nem értem, mi a faszt van meglepődve, átlépett az eufóriába, miközben szétélveztem magam alatta, vagy mi a geci… azért máshol tartunk, mint mikor átvergődtem a küszöbön.
Azé nem most tervezem előkapni, de gondolom ennyi még neki is leesett. Nem sok dugópajtim volt az elmúlt években, mert rühellem, ha nincs változatosság, viszont En más kategória… és kurvára nem ma éreztem utoljára, amit éreztem.
- Ehhez azért durván be kéne basznom. – vigyorodom el, mer azért valljuk be, nincs olyan faszság, amire ne tudnának rávenni, ha már elittam a józanságomat. Már azt a keveset, ami eredetileg még állítólag van.
- Mondtam, hogy nem csinálok olyat, amit nem élvezek. – megint kiül a jól ismert somolygás a pofámra, fasznak tagadnám, hogy élveztem, amikor kurvára egyértelmű. Amúgy sem szokásom céltalanul kamuzni.
- Bocs, csak ilyenekkel szolgálhatok. – röhögök vele, már megkaptam párszor, hogy semmi ízlésem ruhák terén, meg amúgy is elég hamar szétbaszom minden cuccomat. De a tapasztalat amúgy is az, hogy ruha nélkül jobban bírnak, akkor meg már úgy is mindegy.
Én se tudom, mi a faszt érzek, amikor megint felajánlkozom ennek az állatnak, miközben még mozdulni is alig tudok, de azért végigfut rajtam egy jóleső bizsergés, ahogy végigmér, aztán már bele is tolja magát a képembe.
- Tőlem. – vonom meg a vállam (viszonylag óvatosan), aztán meglepetten vonom fel a szemöldököm, ahogy elkapja az állam. Nem vártam, hogy majd átcsapunk langyiba, de jól smárol, szóval nem pofázom bele a dologba. Nem gondolom túl, jól esik, oszt csá.
- A’sszem majd inkább smst küldök, ha akarok tőled valamit. – nevetek fel halkan, arra célozva, hogy két másodperc alatt kinyomta a telóját. Viszont többet nem törődöm a témával, mert elég közel maradt ahhoz, hogy tenyeremmel túrjak hajába, és magamhoz vonjam egy újabb smárra, már ha nem derogál neki. Többre nem futja az energiámból, de ez még elég jól megy, szóval ha hagy kibontakozni, akkor egészen belemerülök a dologba.
Vissza az elejére Go down
Enril O'Berry
avatar
Média és művészet

Avataron : Ash Stymest
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Templomkert (református templom)
Hétf. Okt. 31, 2016 10:28 pm
  

- Ja, hát képzelem - adok neki eleget, bár kivételesen nem félvállról, elvégre azt már magam is megtapasztaltam, hogy egy ilyen zártabb közösségben - ami az erőszakon alapul -, hol áll a hierarchia. Nyilván az idősebb, régebb óta benn lévő tagok befolyásosabbak, van némi hatalmuk és fellépésük, ergo hozzájuk érdemes húzni. Én szokás szerint mindig az ő levesükbe csuláztam, meg az ő nőjüket kúrtam, és ilyen szempontból fasz tudja, hogyan éltem eddig túl. Azé' tetszik, ahogy kiterül az ágyamon, meg végre őszintén pofázik a tényállásról. Rühellem a pipiskedő kis kurvákat, ezért mindig üdít a nyílt jellem, csak hát abból rohadás kevés van. Mindenesetre élvezem a figyelmét, meg hogy bejött neki a téma és nem akar pironkodva, gyászos pofával elrohanni.
- Fasz tudja - pörgök egyet a székemen, ahogy felszínesen átgondolom. - Sok szarságot kipróbáltam már, nem mindegyik volt frankó, de azért lehet a jókból is szemezgetni. Elég nyitott vagyok, asszem - adom a tudtára, na, nem mintha bele akarnám rángatni minden balfaszságba, bár ezek a dolgok maguktól jönnek, ha az ember összeakad velem. - Nyugi, alattam mindig élvezni fogsz - röhögök, ahogy meglátom az elégedett képét. Ezzel mondjuk nincs egyedül, habár én gyorsabban regenerálódom.
- Nem mondom, hogy fos, csak vágod, kevés a boldoguláshoz. - Kár lenne tagadni, hogy a szűk gatyákat én is csípem, de azé' az áruk egy festményemmel sem vetekedhet, hisz megkérem az árukat. Szarban is lennék, ha nem így lenne.
A lazának ható válaszától azért vigyor mászik a pofámra, majd közelebb is gurulok, hogy alaposan megbámuljam. Legközelebb már nem lesz rajta felső, ez kurvaisten. Amikor összefestékezem az állát azé' meglepődik kissé, pedig hát a helyzet adja magát. Ellenkezni nem ellenkezik, szóval pont leszarom, ha van még mellette másik száz nyomora.
- Azzal megtelne a memória - nevetek, ahogy kinyomom a gyökeret, aki egy újabb ratyi buliba invitál, ahol bulákat szednek fel és két percig basznak, mert annyira be vannak állva. - De első körben a számom kéne akarnod hozzá. - Mikor a hajamba túr érdeklődve várom, mit tervez, aztán lehúz egy újabb smárra, amit kivételesen ő kezdeményez. Nyilván nem húzódom el, helyette ujjaim a nyaka mögé csúsztatom és belehajolok az izgalmába, hadd élje ki magát a nyelvemen. Mikor elszakadunk tüdőzöm a letűnt szex szagát, majd bemászom mellé, lábaim átvetve a sajátján, míg ismét a mobilomhoz nyúlok. - Gondolom, fenn vagy Instán - keresem, ha pedig mond egy nicket be is jelölöm. Innen mégis egyszerűbb átdobni a számomat, plusz a fanok is összefossák maguk, ha látják révbe érni a frissiben bontakozó barátságunkat. Csak épp azt nem vágják, hogy annak a buzi képnek a főúton mi az előjátéka. Ettől kedvem volna vinnyogva röhögni, de helyette meggyújtok egy újabb szál cigit, nézem a festményt, majd megmasszírozom az orrnyergem. Igazándiból kurvásul aludnom kéne, de most sem fog menni. Belegondolok, hogy a fiókban ott figyel az Adam által rám tukmált altató, és végül elcaflatok érte, hogy a narancssága üveggel együtt vágódjak vissza a párnára, kihúzva belőle egy bogyót.
- Altató - dobom a számba, majd lenyelem. - Inszomnia - teszem még hozzá, majd felé fordítom az arcomat. - Ne erőszakolj meg, ha nem vagyok ébren - vigyorgom telibe.
Vissza az elejére Go down
Elijah Moore
avatar
Média és művészet

Avataron : Andy Biersack
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Templomkert (református templom)
Kedd Nov. 01, 2016 1:47 am
  

- Ja, hát eléggé úgy nézel ki, mint aki minden faszságba belemegy, ami eszébe jut. – röhögök fel, de igazából tetszik, hogy ilyen. Hogy nem kell beszívnia ahhoz, hogy azt tegye, amihez kedve van, mint a többi nyomoréknak, akik aztán a saját váladékukban fetrengenek az utca közepén. Kibaszott kiábrándító. Bár könnyen lehet, hogy ez is csak egy füves geci, de fasz közöm sincs hozzá, úgyhogy nem fogok rákérdezni. Meg aztán nekem is jól rá kellett basznom ahhoz, hogy leessen, mi az, amit kurvára nem kéne játéknak venni.
- Meg egy faszt. Legközelebb te élvezel alattam, köcsög. – nem úgy van az, hogy mindig az én segglyukamat basszuk szét. Meg tudom én dolgozni rendesen, ha olyan kedvem van… meg aztán, néha megtapasztalhatja, milyen a másik végén.
- Bejön, mi? – röhögök, aztán átnyúlok a gatya egyik lyukán át a másikba, és felé nyújtom a cigimet a szemöldököm vonogatva, de aztán kibaszottul megbánom, mert a derekamba olyan erővel hasít bele a fájdalom, hogy széles skálájú káromkodást tolok le, mire sikerül visszatérnem az eredeti helyzetbe.
- Ja, felbasz, ha nem válaszolnak, úgyhogy az üzenetrögzítőn küldenélek el a faszomba. – vigyorogok a képébe, miután már sikerült némileg összeszednem magam. – És ha akarom?
Magamhoz vonom, mielőtt kitalálhatna valami beszólást, és inkább lekapom, de azért tetszik, hogy engedékenyen simul a pofámba. Kicsit túl elégedetten pillantok rá, ahogy lefordul rólam, aztán rám pakolja a praclijait, nehogy esélyem legyen megmozdulni.
- Ja. – megdobom a köcsögöt a nickemmel, hogy bekövethessen, ha már ragaszkodik ehhez a szarsághoz. Én beértem volna a számával. – Elég lesz, vagy lövünk egy selfiet is a köcsögöknek?
Röhögöm ki, ahogy újabb szálra gyújt, és akaratlanul is kinézem a pofájából.
- Adj egy slukkot. – kunyerálok, miközben elcaplat valami fiókhoz, és némi turkálás után egy apró üvegcsövével kerül elő. Felvonom a szemöldököm, aztán elvigyorodom, ahogy megmagyarázza.
- Az csak akkor szórakoztató, ha ébren vagy… - suttogom a kis buzeránsnak, bár a helyében baszottul nem lennék meglepve, hogy ennyi energiaital után nem tud aludni. Nekem mondjuk nincsenek ilyen problémáim, általában kb. két percet vesz igénybe akárhol dobom el magam…
Ragadok, bűzlöm, és a kibaszott fény a kibaszott szemembe világít, a nyakamban meg valami köcsög csüng. A dohány meg az energiaital szaga eléggé elárulja az illetőt, és pár percnyi visszaemlékezés után már elég tiszta képem van a kilétéről. Kicsit még sajog a seggem, ahogy próbálom lehámozni magamról, nagyjából nulla sikerrel. Végül az egyszerűbb megoldást választom, és elkezdem harapdálni a nyakát, mer' erre már csak felébred az inszomniás köcsögje.
- Húzzá má odébb, En. Mindjá' behugyálok.
Vissza az elejére Go down
Enril O'Berry
avatar
Média és művészet

Avataron : Ash Stymest
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Templomkert (református templom)
Kedd Nov. 01, 2016 2:34 am
  

- Faszságért sem megyek a sarokra - vonogatom a szemöldököm, bár levágós, hogy bejön neki a téma. Máskülönben nem jött volna fel, vagy kb. az első öt perc után leüt és elhúzza a belét haza. Csak azokkal a buzi korlátokkal van a bajom, mert sose tudom, mikor kellene befékeznem és mi az, amiből nem jövök ki épen és az összes fogammal. Nagyjából ezért sem tartok azokban a festői magasságokban, amit a kis tetvek elvárnak, de pont leszarom. Szeretek a csatornában pecázni, oszt' cső.
- Ajánlom, hogy jó legyél - röhögök, ahogy felhozza és veri rá a mellét. Nekem mondjuk édesmindegy, ki milyen pózban és szögben van, amíg a végén sikerül elmennem és jön magával az eufória. Addig tényleg rohadtul mindegy, melyik testrészem foglalják le.
- Be hát! Nem hiába húztam csak térdig - eresztek meg egy kevésbé szende vigyort, aztán elveszem tőle a elkínált csikket, míg ő adja a drámakirálynőt. - Reggelre már lófasz bajod nem lesz - nyugtatom, mert tényleg így van. Most még pipiskedik és elnézem neki, de ha pár óra múlva is ezt tolja, el fog menni tőle a maradék életkedvem is.
- Jahát, tudod, eléggé elfoglalt ember vagyok - vonom meg a vállam, de azért ott játszik a poénkodós fennhang, meg mondjuk tényleg kedv kérdése, kinek mikor és miért veszem föl vagy kurván nem. Egyébként meg Adamnek se mindig, sőt. Meg, ha pölö egy darun lógom, akkor ált. szarok bele, ki keres ilyen kurvára. - Ha akarod, akkor a tiéd - ejtem, de a felét a szájára suttogom, mert közben megint lehúz egy smárra. A dologra csak ezután tudok sort keríteni, amikor már mellette fetrengek és a nickjét túrom elő, hogy bejelöljem havernak. Mikor bedobja a selfie-t hangosan nevetek fel, aztán levágom a fejem mellé és bemérem a pofánkat.
- Olyan fejed van, mint akit most basztak szét - közlöm vele tárgyilagosan, de azé' felposztolom Instára, majd leveszem a hangot, mert tudom, hogy Bug minimum felhívna, hogy wtf. - Tartsd egy kicsit - nyomom a szájába azt, amit már félig szívtam, majd felpattanok, hogy elmenjek a gyógyszerért. Szerencsére nem akar faszságokat a szituba dumálni, így megspóroljuk a fölös köröket.
- Alig várom, hogy megerőszakolj - vágom rá kómásan, aztán lassanként kezd fejbe baszni a bogyó, mert tompul a vigyorom és belezuhanok a sötétségbe.
Fasz se tudja, mire és miért ébredem meg.
Illetve elsőre nehéz összerakni, hogy valami harapdálja a nyakam, és még akkor sem áll teljesen össze a kép, amikor kiderül, tudja a nevem és elég szorosan fekszik a pofámban. Hunyorogva nyitom ki a szemem, aztán nehézkesen kaparom össze az előző este eseményeit, pedig nem is érzem magam másnaposnak, meg mondjuk lófaszt sem ittam a red bullon kívül.
- ... a faszom... - morgom, de azé' leszedem róla a lábam, meg kapirgálok a mobilom után, amin kismillió értesítő van. Nincs kedvem őket végigfutni, olyan kába vagyok, hogy menten lefordulok a kibaszott földre, de azért a kezem mögé rejtem az arcomat, meg próbálom összelapátolni az agyvelőmet. - Milyen nap van? - bámulok a festményre, kezdem összerakni az eseményeket.
Ja, igen... a temető, gót csöves, aki valójában egy rocksztár, meg a baszás. Világos.
- Te, hallod - állok talpra, de kéne egy kávé, meg cigi, meg kaja. - Asszem elfogyott a cigim. Na, bazdmeg - túrom a gatyám, semmi. Körbenézek, semmi, csak elnyomott csikkek, amikkel szarra sem megyek. Végül monoton húzom le fejemről a felsőm, aztán rúgom le a gatyám is és állok be a szekrény elé. Milyen nap is van? Hová kell mennem? Meg így mi a fasz? Végül kirángatok pár cuccot, aztán olyan kurva lassan kezdem magamra húzni, mint egy kibaszott csiga.
- Van nálad kp, me' éhen döglöm. Meghívhatnál egy faszomra. Rántotta, nem'tom - túrok a hajamba, amikor már az alsógatyám rajtam van, meg a felsőm, de kifordítva.
Hétfő van bazdmeg?
Vissza az elejére Go down
Elijah Moore
avatar
Média és művészet

Avataron : Andy Biersack
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Templomkert (református templom)
Kedd Nov. 01, 2016 12:37 pm
  

Felröhögök, ahogy megemlíti a kielégült pofámat, de hát sokat nem tudok kezdeni a dologgal, ez van, ha az embernek kifejező a képe.
- Gyakran látják, szerintem már hozzászoktak. – vonom meg a vállam, aztán elvigyorodom, ahogy a számba nyomja a cigarettát, vélhetően nem megőrzésre, mert ugye kecskének a káposztát…
- Visszasírod még ezt. – már lehunyt szemmel vigyorgok, de kétes, hogy egyáltalán eljut-e hozzá a hangom. Mindenesetre én figyelmeztettem…

Az ébredés olyan, mint mindig, egy gusztustalan szar. Faszom ki van a reggelekkel, most is csúsztatnék még pár órával, ha nem kéne rohadtul dobnom egy sárgát. Azé’ ágybavizelni nem szoktam.
A harapdálás a’sszem megteszi a hatását, és röhögnöm kell a kis köcsög kómás képén, azér’ megér egy misét, ahogy lefordul az ágyról. Eltart pár másodpercig feldolgoznom a kérdést, pláne, hogy az ilyesmiket én követem a legkevésbé, megyek, ahová mondják, vagy kurvára nem megyek, aztán szaladgálhatnak utánam az éjszakában. Ez mondjuk a gyakoribb verzió.
- Fasz tudja. Vasárnap? – ez a legerősebb tippem, de azért nem fogadnék rá, megvakarom a fejem inkább, és elhúzom a szám, mer majdnem a hajamba ragadok, oszt ez má’ felbasz. Mivel lekavarodott rólam, megrohamozom a fürdőt, és nyitott ajtó mellett hugyálok, hogy halljam, mit nyögdörészik ez a faszszopó.
- A’sszem a dzsekimben még van egy csikk. – vetem oda, miközben ledobálom a cuccaim. Faszom kivan már a saját mocskommal, úgyhogy akármi lesz itt, én először dobok egy zuhanyt. Egy szál faszban támasztom meg az ajtót, aztán megdobom a gatyámmal.
- Kártya benne, használd ki a paypass örömeit. Bár ha ilyen tempóban haladsz, akár meg is várhatsz. – röhögöm ki azt az álmos pofáját, aztán visszaszambázok a zuhanyrózsa alá, és eresztem magamra a forró vizet. Hideg vérű vagyok, vagy nem t’om, de ez kibaszott jól esik. Azért nem húzom az időt, mer’ mintha még hallanám kintről a ratyi nyögdörészését. Találok egy egész pofás fürdőköpenyt, csak épp azt nem vágom, mi a faszt veszek most fel.
- Te, megdobsz pár cuccal? – egész hasonló a testfelépítésünk, annyira szörnyű nem lehet az eredmény, max a végén egyszer normálisan nézek ki. A maradék hajhab meg smink nagy része is lekopott már a pofámról, szóval totál natúrban csodálhatja meg a pofám.
- Ölnék valami szalonnás-húsos zsíros geciért. – röhögök fel, mer kibaszottul megéheztem má’, azt se tudom, mikor ettem utoljára, mer a pia általában elnyomja nálam az ilyen ingereket. En ismeri a környéket, szóval ha hajlandó megbaszni valami ruhával, követem az utcára valami kajálda reményében. A baszott napsütés kiégeti a szemem.
- Mióta csövezel itt? - célzok a műtermére, meg az egész placcra.
Vissza az elejére Go down
Enril O'Berry
avatar
Média és művészet

Avataron : Ash Stymest
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Templomkert (református templom)
Kedd Nov. 01, 2016 9:04 pm
  

- Hogy sajnálhatják, hogy nem kapnak belőle - vigyorgom, me' eszembe jut, mekkora állatok az enyémek. Az egyik kis tetű még a haver klotyójára is berántott, hogy lepippantson. Mondjuk kellően sötét volt ahhoz, hogy ne húzzam magam fel az akción, meg pont eléggé be is voltam állva valami gombától. Kb. annyira kómáltam tőle be, mint ahogy fejbe vág a gyógyszer, ő meg magyaráz valami sírásról, de a lényeget már képtelen vagyok átszűrni. Úgy szunyálok be, mint akit szétvertek egy menyéttel, és köbö ezzel a lelkülettel térek magamhoz másnap, hála a kis buzi harapdálásának. Mi a fasz?! Annyira nem vagyok képben, hogy az ágyról való levergődés is parádésan kurván nem megy, aztán meg nyomogatom a pofámat, míg az ex-csövi eltalál a zuhanyzó felé.
- Vasárnap? - morgom magam elé, de igazándiból nem állnak össze a betűk és a nagy büdös semmi tátong az agyam helyén. Addig azért sikerül eljutnom, hogy nem maradt egy ribancnyi szál cigim se, ami felbasz. Mert az faszom, hogy a világom nem tudom, mikor magamhoz térek egy dolog, de mindig vár egy rühes szál dohány, onnan meg még lélegezni is egyszerűbb. - Hol a pöcsbe van az a szar... - bámulok körbe, de legalább addig is magamra húzok egy alsót, onnan meg csak lesz valami. Végül sikerül kiszúrnom az ágy mellett, így leguggolva túrom át a zsebeit, míg ki nem belezem belőle a fehér csikket; végre. Gyorsan a számba nyomom, majd addig baszkolódom, míg az asztalról elő nem halászom az öngyújtómat. A Zippo kattan, és már megint a szekrény előtt állok két fokkal jobb színben, míg a rock-ribi betámaszt az ajtóba egy szál pöcsben. Fókuszálok a gatyára, amivel nyakon basz, de hagyom a földre esni, mert erőm nincs utána nyúlni, aztán megint túrni jó két órán át. Inkább belemarkolok a cuccaimba és felveszek egy vékony anyagú, bő, csíkos felsőt. Már a sötétkék gatyám húzom, amikor megint kitámolyog, de ezúttal a firkás köpenyemben.
- Hát... - mérem végig, aztán előrántok egy fekete farmert, hogy hozzávágjam. - Ez talán jó lesz - küldöm még utána a vastagabbik felsőm, mert úgy rémlik, mintha a hideg miatt sírt volna a szája, aztán elsétálok mellette - szájába nyomva a slukkot -, majd becammogok a párás helyiségbe, hogy három maréknyi hideg vízbe fullasszam a pofámat. Ettől már azé' kissé tisztulni kezd a kép, de azért még mindig tompának érzem magam, ami felbasz.
- Jobban bejössz így, öt kiló vakolat nélkül - túrok a hajamba, aztán a szemem kezdem el nyomkodni, mert homályos az alvástól, vagy fasz tudja. Azért a zaba engem is lázba hoz, így levágtatok a lépcsőn, és ha kitáncol a sajgó seggével, akkor bebaszom mögöttünk az ajtót.
- 2,5 éve, asszem - nézek vissza a lomha épületre. - Elég olcsón szereztem a gettó miatt - vonok vállat, majd fejemmel a sarki reggeliző felé bökök, ami előtt már nagyban bandáznak a nigger csávók, zsebükben frankó kis kézikkel. Mikor a közelükbe érünk az egyik tarkón basz, így reflexből rúgom sípcsonton, majd röhögve vágódom le az egyik kopott pirosas boxba. A párnázott ülés a seggem alatt csúszik, ahogy rá se nézve az étlapra, fogadom a közénk térő rasztás ribit. Pont beleillik a hely atmoszférájába, amit még két hónapja nekem volt szerencsém pöpecre pingálni. A festék kicsit sem kopott, le se rúgták, ezért színes kavalkáddal terpeszkedik a fejünk fölött. Semmi extra, csak pár letűnt gengszter és kurvája.
- Ha ráütsz a seggemre, amikor elfordulok, esküszöm kibelezlek, patkány! - figyelmeztet, mire megvonom a vállam, ma úgysincs kedvem balfaszkodni, helyette rendelek: - Szalonnás rántottát kérek, kávét, meg olyan gofrit, ami öt liter juharszirupban úszik és turmixot, meg tojást - darálom, aztán a velem szemben ülő srácra nézek, akinek a csajszi átnyújt egy cetlit. Mi a geci?
- Bocsi, de kaphatnék egy aláírást, Elijah? - toll mellé egy tollat is, én meg áthajolok az asztalon, úgy bámulom, amint a csávó eleget tesz a kérésnek, már ha ugye kedve van.
- Az enyém nem kell? - bámulok a képébe, mire a már jól ismert fintorral forgatja meg a szemét, ahogy a haját hátradobja.
- Elmész te a picsába, En! - De azé' a kaját kihozza, én meg világom nem tudva állok neki zabálni. Gyakorlatilag úgy tömöm a majmot, hogy észre se veszem, mikor ratyizik közénk Bug, és áll le pofázni Elivel, képén haverkodós somolygással. Mingyá' idehányok.
- Milyen faszom szél sepert erre, Bug?! - vonom fel a szemöldököm, meg tolok le egy adag gofrit úgy, hogy a szirup végigfolyik a pofámon, és már a kezem is ebben tocsog, amiről szokás szerint nem tudtam levakarni a festéket. Válaszul az arcomba nyomja a mobilját, rajta egy új kihívással.
- Többiek már ott várnak - mondja, de látom rajta, hogy ehhez most nincs kedve, így hát kerüli a forró kását, avagy a jutalmat. Egy ideig nem zavar, mert a szalonnával küzdök, de aztán az utolsó korty kávé után elveszem tőle azt a szart, és majdnem kiesik a kezemből, hála a dzsuvának.
- Ezer dolcsi? - vonogatom a szemöldököm, aztán már talpra is pattanok. - Mennyivel jövök, te tróger köcsög? - ordítok a reggeliző másik végébe, mire a tulaj kidugja duzzadt pofáját, majd fejcsóválva int az ajtóra. - Imádlak, te dagadt szar! - teszem még hozzá, aztán kezem Bug kapucnis felsőjébe törölve robogok vissza az utcára, Elinek magyarázva.
- A régi vidámparkba megyünk, ami innen öt perc sincs gyalog. - Kurvásul hiányzik a deszkám, de ez van. Így is előbb odaérünk, mint kéne, aztán meg a nyakunk meresztgetve bámuljuk a rozsdás óriáskereket a crew-val. - Ja, ez itt Eli - mutatom be, ők meg úgy bámulnak, mintha uborkát dugtam volna a seggembe. Végül Bug nyögi ki, hogy itt mindenki ismeri, csak én élek kő alatt. Ja, jó'van.
- Mifaszt kell ráírnom? - csatolom derekam köré a kannákkal bélelt tatyót, amit kihoztak nekem, mire az egyik vigyora lassan az egekig ér, és csak alapos tökön rúgás segítene rajta.
- Elijah - közlik be, majd az egyik kis buzi hozzátoldja: - Úgy tűnik, shippelnek titeket.
- Ja, frankó - közlöm, de pont leszarom, mire veri a sok gedva. - Kapok szerencse-smárt? - röhögök Eli felé, és bár poénra veszem, vicces lenne, ha adna. Mindenesetre vár a csini kis summa, így hát elkocogok a vascső aljáig, majd az egyik doboz mellett rugaszkodom neki, hogy felmásszak az óriáskerék rózsaszín kabinjához, rápingálni a rocksztár nevét, lol. Közben próbálok nem lebaszódni, meg elcsúszni, mint múltkor, mert innen már esélyesen nem élném túl a zuhanást.
Vissza az elejére Go down
Elijah Moore
avatar
Média és művészet

Avataron : Andy Biersack
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Templomkert (református templom)
Kedd Nov. 01, 2016 11:36 pm
  

Felnevetek, mikor még arra se reagál, hogy egy szál faszban pózolok neki, de a’sszem nála nem kamu a hajnali kóma, gondolom ez is olyan inszomniás szar, szóval ráhagyom és dobok inkább egy zuhanyt. Az alkatomnak megvan az az előnye, hogy szinte minden jól áll, meg a vastag pulcsi és gatya kombó egyszerűsége jól megy a natúr pofámhoz, szóval panaszra nem lehet okom. Elégedetten vigyorodom el, ahogy a számba vágja a slukkot, és csak röhögök a beszólásán.
- Az ilyen faszságokat megvitathatod a fancafémon, ott vannak vevők a témára. – néha már felbasz, mennyit tudnak azon pofázni, hogy milyen színűre festem a hajam, hány kiló smink van rajtam, és átviláglik-e a tököm a gatyán. Nyilván a zenémért szeretnek.
Egy egészséges stírölés kíséretében követem a hátsóját, ahogy a környékről magyaráz, tekintetem meg a helyi niggákra fordul, és már érzem is a balhé édes illatát. Viszont a gyomor mindig előbbrevaló, úgyhogy lebaszom magam egy székre, és széles vigyor terül szét az arcomon, ahogy a raszta csajszi elém nyújtja a papírfecnit. Mekkora buzeráns lennék, ha a számom nem írnám rá, nem?
- Ugyanazt, amit ő. – nyújtom át, de mielőtt elvenné, azért még a füléhez hajolok, hogy belesuttogjam a folytatást. Már nem azér’, mer szégyellném, de a kettőnk dolga, nem egy kurva, hogy az utca túlvégéről ordítsak rá  – Dobj meg egy sms-el, ha van egy szabad estéd.
Még utána bámulok, ahogy elriszálja a seggét, aztán visszafordítom a figyelmem Enre. Jó, hogy nem sárgult be az egész feje, szeretem, ha lazán kezelik a nevem.
- Bírom a raszta nőket. Haverok vagytok?  Kúrod? – támasztom az asztalt a csikkem maradékát rágcsálva, de végül feladom, és elbaszom a kukába. Ennek má’ mindegy, nyálas cafat, meg amúgy is érkezik a kaja, és főként a kávé, amit azzal a lendülettel le is hörpintek. Megdobom egy félmosollyal a leányzót, hogy hozzon má’ még egy bögrével, miközben kezet rázok ezzel a Bug nevű fazonnal, aki állítólag a patkány legjobb haverja, és még a zenémet is bírja. Végül is jó kombó.
- Kösz. – vetem oda őszintén, szimpi a csávó, pláne, hogy általában először azzal kezdik, élőben még jobban nézek ki. Hát fasza. Innentől a patkány is becsatlakozik, én meg átadom a stafétát, mer’ szűkszavú vagyok, amikor zabálok. Azért alig feltűnően végignézem, hogy csorog le a pofáján a szirup, és már valahogy kurván nem a beszélgetésre figyelek… bár 1000 dolcsira azért felkapom a fejem. Nem mintha nekem sokat jelentene.
- Felcsaptál dílernek? – röhögöm ki, miután lejárta az örömkörét, én meg elpusztítotttam minden létező maradványt. Tudok zabálni, ha kell, valahogy mégiscsak túl kellett élnem a turnékat.
Még váltok egy utolsó szemezést a pincér csajszival, aztán követem ezt a köcsögöt, meglepő módon ezúttal még azt is elárulja, merre tempózunk ilyen lelkesen. Nem mintha fennakadnék ezen, bírom a spontán dolgokat.
- Csá. Nincs egy csikketek? – ja, a bemutatkozás nem valami mély, de nikotinhiányban szenvedek már vagy öt perce, pedig utálok cigizés nélkül sétálni, szóval értékelném a gesztust. Nem mintha sokat kéne várni rá, még gyújtót is kapok, pedig azt azé a seggemből is előkerítem néha.
- Hát ez kibaszott gusztustalan. – röhögök fel, ahogy nagyjából körvonalazódik a szitu, de a pénz az pénz, szóval megértem a vállakozószellemét. Bár azért beszarás, hogy tényleg felmászik egy kibaszott óriáskerékre.
Besírok a köcsögjén, de velem nem basz ki, lazán lépek közelebb, hogy két füst között lesmároljam, már amúgy is megkívántam a szirupos trükknél, szóval kiélem a felgyülemlett vágyakat.
- Na húzzá’ fel a kerékre, lepippantani azé’ nem foglak. – ja, az most max a csikkemnek járna, de azt is inkább csak tüdőzöm, az kevésbé visszataszító. Azért közben csekkolom, mennyire bámulnak meg a haverjai, mer ki tudja, lehet ez bevett dolog a köcsögnél.
- Amúgy honnan ismeritek egymást? – pillantok a haverjaira, mire az a nagydarab éttermes fickó kezd el pofázni, én meg békésen hallgatom elmerülve a nikotinomban, fél szemmel figyelve, hogy meghal-e a gyerek. Azé elég csúfos lenne így megdögleni.
- A javító mellett laktam, oszt néha együtt bandáztam az ottani kölykökkel. Aztán En kitalálta, hogy felcuccol Seattle, én meg jöttem fele. Tömören szedve.
- Nem csoda, hogy ugrott a sittes sztorimra. – röhögök fel. Szóval javító, mi? Nem mintha meg lennék lepve, tényleg elég hasonlóan szopta be, mint én. Na meg a reakciójából ítélve valszeg az apja miatt került be. Nem egy szívbajos köcsög, míg mi itt pofázgatunk, ő már a kocsiról integet ezer wattos vigyorral a képén, a nevem meg má ott virít az oldalán. Nekem mondjuk tovább jut a fantáziám a shippelőnél, és már dereng előttem a kép, hogy egyszer az óriáskerék kocsiban kéne dugni. Amúgy is imádom a kilátást onnan.
Ahogy leér, visszakézből lepacsizom vele, tükrözve a vigyort a képén, bár én jobban kedvelem az egyszerű balhékat, kicsit több brutalitással, hogy kiélhessem magam.
- Titkon van egy vágyam, hogy végignézzem, ahogy egy ember széttrancsírozódik, de azé’ jó, hogy egyben vagy. – röhögök, de ezúttal a perverz beszólásokat visszafojtom, mégicsak egy kamera villog a kitágított seggemben, és pár éve megígértem Jimnek, hogy majd akkor buzulok nyilvánosság előtt, ha eladtak rabszolgának, és egy afrikai nigga köcsög dugja a seggem.
Vissza az elejére Go down
Enril O'Berry
avatar
Média és művészet

Avataron : Ash Stymest
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Templomkert (református templom)
Szer. Nov. 02, 2016 7:46 am
  

Kurvagyorsan kéne egy red bull, de hát még cigim sincs, hogy basznám meg. Úgy bambulok a szekrénybe, mintha magában hordozná a megváltást, miközben a dude redvamély hangja cseng vissza a falakról. Neki legalébb sikerül levakarnia magáról a szart, amit esetemben a fejemből kellene kilapátolni, de nikotin nélkül esélytelen. Így is tíz perccel később jutok hozzá, mint egészséges, és a végét le is passzolom a kis trógernek.
- Jó. Majd megvitatom velük azt is, mekkorára dagad a faszod, ha hátulról kúrlak – röhögök fel, mert ennek aztán bazdmeg lehet bókolni. Így is tompa az agyam, meg zsong a környezetem, szóval szeretném gyorsan letudni ezt a reggeli kajálást, de előtte futja egy gyors arcmosásra, meg a fogamról is lesikálom a mocskot, legyen má’ két fokkal igényesebb fejem, ha már neki összejött. Közben megejtek egy gyors témázást a gettóról, amiben épp viribülünk, majd bemászom a szokásos helyemre és elénk könyörgöm azt a libát. A rendelést villámgyorsan leadom, onnan meg üveges szemekkel bámulom a kettőjük nyáladzó flörtjét. Nincs nekem gyomrom ehhez így kora reggel, ezért sóhajtva a hajamba túrok és próbálok a helyiséget betöltő ótvar rap-re koncentrálni.
- Ja, engem is dobj má’ meg egy sms-el, mert múltkor a tesód kérójában hagytam a kedvenc cup-omat – kapcsolódok be a beszélgetésbe, mire úgy néz rám, mint aki telibe baszta a hangulatot. Jó, hát baszod, most enélkül is csak sikerül megbaszatnia magát az a fej meg elég drága volt, és szeretném viszontlátni a készletemben.
- Ha adhatok egy jó tanácsot – hajol Eli elé, mire rogyadozva vonom fel a szemöldököm. Ez bazdmeg, meg a jó tanácsok, így kemény tizenhét évesen. Beszarok. – Ne kavarj ezzel a köcsöggel, mert túl sok körülötte a balhé és percenként akar beléjük dögleni – teszi rá az i-re a pontot. Húha, gec’. Elnézést ne kérjek, hogy még nem sikerült a dolog? Pedig rajta vagyok.
- Mi? – bámulok rá, aztán leesik, hogy a ribire gondol. Jó, hát eltelt azóta harminc másodperc és kiveri a szemem a baszott napfény. – Egyszer rám nyomult, de lepattintottam – vonok vállat, majd érzékelem, hogy ennyi infóból nem él meg. – A tulaj lánya és közölte, levágja a pöcsöm, ha hozzá érek, ami annyira nem izgatna, ha nem a felgyújtott műtermem mellett akarná legrillezni. Annyira meg azé’ nem jó nő – eresztek meg egy lagymatag vigyort, majd rávetem magam a kajára és észre se veszem, hogy közben Bug levágja magát mellénk. Két falat közben azé' jut időm a nyomorára, meg az ezer dolcsi kellően feltüzel ahhoz, hogy ne fulladjak bele a gofrimba. Közben bénán bólogatok, meg elkenem a képemen a szirupot és lenyalom az ujjamról.
- Á, nem túl jó biznisz, mert rád járnak a függő kretének – húzom a szám egy randa fintorba, aztán ledumálom a dagadt homárral, hogy meg lettünk hívva egy körre. Onnan hamarost rátérünk a gazzal benőtt útra, ami a rozoga vidámpark felé vezet. Mikor a társaság lelkes köszöntgetésben tör ki és nyalják telibe Eli seggét, én is lejmolok egy szálat, amiből végül egy egész doboz lesz, amit aztán gyorsan eltüntetek a farzsebemben. A shippelés téma viszont vidám, nem hittem volna, hogy ennyire rápörögnek a kis tetvek. Szólnék Bugnak, kamerázza már nekik telibe a smárt, de most nincs erre idő, így sem merülünk el mélyebben a témázásban, meg a crew is csak a fejét csóválja közben.
- Kár – nyalom végig az alsó ajkam, úgy tűnik, kezdek feléledni.
- En, baszod, most kúrni akarsz vagy mászni?! – szól le röhögve az egyik gyökér, de a kérdés túl komplex ahhoz, semmint érdemben válaszolni tudjak rá, ezért elindulok az óriáskerék felé, majd rákapaszkodom az első kezem ügyébe eső rúdra. A tákolmány kellően rozsdarágta, meg régi ahhoz, hogy fosnom kéne, de hát faszom, ez van. Inkább nem nézek le, tempózom és próbálok nem lebaszódni. Mire felérek frankón belátom a terepet, meg persze a pofámra röppenő drónt. Nem állok le viribülni, ahhoz nem ittam még elég kávét, de azért egy vigyort megeresztek és nekiállok felpingálni a srác nevét. Direkt ciklámennel és feketével, hadd örüljenek a nyomorék gecik. Mire végzem még tolok mellé egy kis csillámos baszást is, adjon a fénynek és 3D-nek, majd leintegetek a buziknak, bár nem nagyon kéne ingáznom, mert beleng a kabin. Az utolsó három méteren majdnem lebaszódom, és így sem érek normálisan földet, mert lesmárolom térdeimmel a cakkos betont. A fájdalom legalább felpörget, így röhögve sétálok vissza hozzájuk.
- Na, mennyire vagyok kurvamenő? – bámulok vissza vállam fölött a tag-re, miután lepacsizom velük. – Ne mondj ilyen nyál dolgokat, mert totál beléd zúgom – vinnyogok, majd a kamera felé fordulva kérdezem meg egy ótvar kacsintás keretében a fanoktól. – Na, ki akarja, hogy odalegyek érte? – vigyorgom, bár a crew hangosabban röhög nálam, mint illene, és azt már nem teszem hozzá, hogy a seggéért már sikerült odalennem. Egyébként is kiver a víz minden hasonló bárgyú kötődéstől, szóval dobva a témát kotrok elő egy szálat, majd túrok bele a hajamba, ami kissé vizes a fenti időjárástól.
- Na, hogyan tovább? - kérdem, de nem srácokra, hanem Elire bámulok.
Vissza az elejére Go down
Elijah Moore
avatar
Média és művészet

Avataron : Andy Biersack
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Templomkert (református templom)
Szer. Nov. 02, 2016 2:04 pm
  

Hallatok egy egészséges röhögést a reakcióján, bár nemt’om mit érzékenykedik. Amúgy meg baszott jól nézek ki sminkkel is meg nélküle is, akkor meg már kurván mindegy.
- Ahhoz má’ inkább közös fancafét kéne nyitni. – vigyorgok, na nem mintha benne lennék egy ilyenben. Alapvetően nem vagyok homár, kivételek ide vagy oda, nem baszom szét a banda imidzsét. Persze sokan már így is buzeránsoznak, amiért festem a képet, sz’al ennyi erővel már meg is tehetném.
Egészen összeszedi magát, mosmá’ mehetnék is a New Yorker címlapjára. Előbb-utóbb úgy is sor kerül rá, többek közt a média is hamar rákap a celebrity haverkodásra. Lehet kicsit több unwanted attention-ben lesz része, mint amit várt. Vagy fasz tudja, lehet, hogy épp erre állt a fasza olyan keményen tegnap éjjel.
- Kösz, de nálam a dugás nem jár lelkizéssel. – röhögök fel, a kávétól mindjár jobban érzem magam. Amúgy is sejtettem, hogy kissé depressziós forma, de eddig se akarta belém öklendezni a dolgot. Meg, ha rákezdene legfeljebb ledugom a torkán a faszom, és problem solved.
- Egy estére azér’ adnám. – vigyorodom el, meg aztán kétlem, hogy az én farkam is le akarnák vágni. Ha meg mégis, elbeszélgetek én az öreggel… ja, valahogy a balhé szaga még jobban vonz, mint a punci.
Elmélázom, direkt szopkorássza-e az ujját előttem, vagy csak féltékenységi rohama lett, amiért kúrnám a pincércsajt, mindenesetre nekem halál mindegy, mer sikerül elérnie, amit el akar, már rég másról fantáziálok, mire elbaszódunk az óriáskerékhez. A smárban mondjuk némileg levezetem, de szokatlan, hogy másnap is ennyire izgasson valaki. Azért felnevetek, ahogy nyaldossa a pofáját, viszont nem kamerák előtt kéne ráállnom, úgyhogy nikotinba fojtom a dolgot, miközben elbeszélgetek a bandájával. Egész egyéni arcok, azt meg kell hagyni, meg alapvetően bírok mindenkit, akit le lehet lejmolni néhány csikkel.
- Addig tartott, míg megszólaltál. – röhögöm ki ezt a köcsögöt, ő bazmeg nem fogja vissza magát a kamerának sem, és öklendezhetnékem lesz, ahogy még bíztatja is a kis masztisokat. – Rád hányjak, vagy a kamerába?
Már nem azért, de néha tényleg kibaszott undorítóan beszél, mondjuk ilyen testtel megteheti, mer már leszarom. Letettem róla, hogy befogja a pofáját. Ahogy felkerül a videó, azért az én telóm is berezeg, de ki is nyomom Jimet, mer még mindig a faszom ki van vele. Ez a köcsög meg nedves hajjal mászik a pofámba, szóval sóhajtok, és elengedem magam.
- Be is indítják még azt a szart? Kurva rég ültem már ilyenen. – most úgyse jár a faszom se erre, akár a korábbi ötletem is megvalósíthatom, a hangulat kurvára megvan hozzá. Amúgy is túl vagyunk a turnén, most egy darabig ne basztassanak.
Vissza az elejére Go down
Enril O'Berry
avatar
Média és művészet

Avataron : Ash Stymest
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Templomkert (református templom)
Szer. Nov. 02, 2016 3:47 pm
  

- Nyit a faszom! Már a nevétől epét hányok, baszod - húzom szám egy kelletlen fintorba, mert az egy dolog, hogy a pina mellett pártolom a faszt is, de attól még nem kezdek el ilyen alja szarokkal homárkodni. Most is inkább féloldalast felbámulok rá, ajkamon guszta kis vigyorral. - Inkább face-to-face vitatnám meg ezeket a dolgokat - dobok mellé egy kacsintást is, félre ne értse, mire célozgatom, de azért elverem magam az utcáig, hogy éhen ne baszódjak két flört között. A hangulatom még az a rasztás ribi se tudja elkúrni, pedig nagyon igyekszik, hogy lebőgjem magamról a festéket, bár Eli beszólásával övezve csak annyit ér el, hogy fulladva fölröhögjek. Na, bazdmeg.
- Ja, ha megdöglöm talál más faszt, nem kell parázni az ótvar életemért, szivi - toldom még hozzá, de a vigyorgásból képtelen vagyok leakasztani, ahogy bevágott maga alá egy tölgyet. Hát, max. lovagolhatja azt, nekem igazándiból nyóc'. A kajám jobban leköt, mint a kis lelke.
- Adhatod. Minden jó faszra ráharap, még húzni se nagyon kell érte - vonom meg a vállam, aztán a hajamba túrva dobolok a lábammal, mikor lesz má' kész baszod a reggelim. - Általában a RED-ben nyomulnak a többi tinipicsával, szóval még egy-kettő is bejöhet mellé, ezeknek tényleg kurvamindegy, kit szopnak csutkára két koktél után - sóhajtok, mert idedöglöm az asztalra, bazdmeg, annyira éhes vagyok. Állítom, lassan már a saját nyálam iszom, mire kijön a redva rendelésünk, aztán öt perc elteltével már a fél pofám juharszirupban ázik és a fejemben dolcsik ugrálnak. Nem is akkora gáz feladat ez ennyi lóvéért, szóval két pislantásnyi idő alatt indulok neki, lesz, ami lesz. A laza, szinte szűzies smár után  azé' hangosan felnevetek, majd megkezdem utam a pink kabin felé. Az egész művelet nem tart tovább pár röpke percnél, de mondjuk nekem sincs kedvem szétloccsantani az agyam a gazos betonon. Mire visszaérek a brancs már lényegében összeérik, így szívva tovább a vérem.
- Hányj rám, aztán ujjazz meg. Tuti, bejön valamelyik nyomorék kis gecinek - közlöm, míg Bug elpakolja a holmiját és leszedi a fejünk fölött repkedő drónt. A nyers vidi már úgyis kinn figyel, a többit meg majd otthon megvágja a saját youtube-jára.
- Már jó ideje nincs üzemben - válaszol neki az egyik kis nyomi, de hát nem hiába ők a crew, ez csak elterelés, lelombozás, szopatás a köb köbén, ami a második mondatából ki is derül. - De be tudom izzítani, nem ügy - vigyorog, mire a többiek is összepacsiznak, én meg megvonom a vállam. Nekem végül is  gecimindegy. Rágyújtok egy újabb szálra, végigmozizom, ahogy a buzik tüzet csiholnak a szerkezetbe, aztán oda se bagózva lépek be az egyik rozoga szarba, amibe már Eli vélhetően előttem bemászott. Bug is jönne utánunk, de az ajtóból támasztom meg mellkasán a cipőm talpát, majd úgy lököm el, hogy még véletlenül se kaparjon közénk.
- Nem akarod te ezt a tömérdek enyelgést végignézni, haver - poénkodom, de szimplán csak nincs kedvem egész úton a szövegelését hallgatni, me' épp eleget lóg rajtam így is. Mikor elrugaszkodunk a talajtól dobom le magam a sráccal szembeni ülésre, majd szétterpesztett lábakkal szívom a nikotint és bambulom a tájat, amit már ugye egyszer minimum volt mákom elkönyvelni.
- Remélem, boldog a kis pöcsöd - hunyom le a szemem, várom, hogy megszánjon a zen, meg különben is beütött a kajakóma és azt a baszott altatót sem brunyáltam még ki a szervezetemből.
Vissza az elejére Go down
Elijah Moore
avatar
Média és művészet

Avataron : Andy Biersack
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Templomkert (református templom)
Szer. Nov. 02, 2016 7:30 pm
  

- Tegnap nem tűntél ilyen válogatósnak. – röhögöm ki a köcsögöt, buzeráns, neki már igazán mindegy lehetne, hogy a tökömbe nevezik el ezeket. Nem mintha amúgy nem lenne baszott gusztustalan.
- Majd visszatérünk rá, ha már megtömted a beled. – nem t’om ki a faszom akart az előbb még éhen halni… megértem én a szexuális éhséget is, csak az a gyomrunkon nem sokat segít.
Végül csak kibaszódunk az utcára, teljes felszerelésben, és kb. belecsöppenek a kis köcsög életébe. Mindig is bírtam az ilyen egy környékre koncentrálódó gangeket, az övé meg eléggé ilyennek tűnik, ha már a reggelim felett belém futnak. A rasztás csajszin azért érződik, hogy neheztel még, amiért nem kefélték meg, de ezen ugye segíthetek.
- Ja, bár ekkorát nehéz lesz. – röhögök fel, nyugodtan magára veheti mindkét értelemben, merthogy a képemen ott villog az a félreértelmezhetetlen félvigyor. A’sszem a csajszi nem erre izgul, de hát istenem, majd ha ott tartunk, hogy őt kelljen felizgatnom, előveszem a nemlétező modoromat.
- A kedvenc típusom. – nevetek, aztán felvonom a szemöldököm, ahogy még lelőhelyet is szolgáltat, geci, mintha egy kibaszott állatfaj lennének. Nekem amúgy is 8, hogy ki pippantja a farkam, ha jól néz ki, és még jól is csinálja. Persze kiskorúak, meg vének leszámítva, negyvenes faszik már eleget jártak a seggemben, afölöttibe meg bele sem akarok gondolni.
Ezek után már inkább rábízom a villogást, minek mutatványozzak, ha teli a hasam, meg amúgy is lehet rá számítani, elvégre épp lemászik egy kibaszott óriáskerékről. Beszarok a gyereken.
- Rocksztár vagyok, bazd meg, nem pornószínész. – röhögöm ki ezt a barmot, mosmá hétszentség, hogy pályát tévesztett, bár nehéz eldönteni, hogy a faszára kíváncsiak többen, vagy a festészetére. Mondjuk nekem kicsapta már mindkettőt, szóval igazán nem panaszkodhatok.
- Faszom. – morgom, mer’ azé jó lett volna lovagolni egyet a gyereken a kocsiban, de ha nem, hát nem. Persze nem sokáig koptatják az ajkaim, valamelyik kisköcsög hirtelen gépzseni lesz, én meg elégedetten vigyorodok el, és kilopom a csikket En szájából, aztán mélyen tüdőzök egyet.
- Őket azért nem szoktad seggbe rakni, ugye? Elég kiábrándító lenne. – kb. mintha én kúrnám a bandatagokat, kibaszott groteszk. Na nem mintha sok közöm lenne hozzá, hogy hova dugja azt a méretes farkát, amikor épp nem belém.
Egész hamar beüzemelik a gyerekkori álmom, szóval már baszódom is be a kocsiba, utánam a faszfej, utána meg senki, bár elég röhejes, ahogy dulakodnak az ajtóban. Bug most tényleg nem vágta le, hogy mi jön, vagy csak végig akarja nézni? Magas ez nekem. Úgy vigyorgok, mint valami elbaszott bólogató macska, ahogy elindulunk, és a méretes ablakok sem hoznak különösebben zavarba, ahogy fölé térdelek.
- Baszottul. – nevetek a fülébe, aztán finoman megharapom, ne most kezdjen el szunyókálni. Amilyen sebességgel haladunk, simán letolunk pár menetet, míg ez a szar körbemegy. Hacsak nem ellenkezik, a cigi helyett most a nyelvem nyúl le a torkán, és lazán helyezkedem el az ölében. - Ha már úgy is így ráérünk, leszophatnál. Még tanulnom kell a mestertől.
Elvégre elég buzeránsnak tűnik ahhoz, hogy több tapasztalata legyen nálam…
- Akkor repesne csak igazán a pöcsöm.
Vissza az elejére Go down
Enril O'Berry
avatar
Média és művészet

Avataron : Ash Stymest
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Templomkert (református templom)
Szer. Nov. 02, 2016 8:15 pm
  

18+, te kanos fasz

- Rajtad nincs mit válogatni - vonom fel a szemöldököm, me' faszom érti, mit hadovál össze. Ha bejön, akkor mit filózzak a dolgon? Egyszerűen megteszem és csá, de ezt már este tettekben kifejtettem neki.
- Ja, most úgyse futná két körnél többre - húzom el a szám, és még a gyomrom is belesajog. Nem kellett volna lónyálra bogyót bevennem, ráadásul tegnap csak reggelire futotta. Azé' remélem, a mai napnak több értelme lesz-e téren, mert faszom éhezik végig fél heteket. Azt nem kérdezem, neki megfelel-e a hely, elvégre valami zsírós-csúszós szart akart, ez meg tökéletesen illik a kívánalmaiba. A helyzeten még a bula baszakodása se ront, nem tudja ez, mennyire vagyunk mi ketten jóban, lolz.
- Akkor jó - röhögök fel, ahogy célzásokat tesz a farkamra, meg a búrámra is. Ez bejön, és nyilván ráizgulnék a témára, ha nem lennék ennyire redva éhes. A ribi közben húzogatja a száját, neki nyilván nem fekszik a téma, miszerint az előttem ülő srácot megbasztam, de őt mondjuk nem. Ahogy elnézem a helyzetet, Eli örömmel pótolná a hiányosságokat, ezért kap egy címet és sok szerencsét, ha ennyire rá van röpülve a csajra, akkor hajrá. Nekem jelenleg az óriáskerék is megteszi, meg a villogás a kamera előtt, ami plusz löketet ad és segít, hogy ne hányjam rá a gofrimat a betonra.
- Pedig egy pornóban is elférnél - röhögök, meg vonogatom a szemöldököm, mint egy kretén. - Egyszer tolnod kéne egy homemade-et, tuti, rácuppannának - nevetek fel, amúgy meg én is kipróbálnám egyszer, me' miért ne? Bele is gondolnék, mit, hogyan, meg kikkel, de addigra a kis buzi lenyúlja a cigimet, míg az egyik seggarc vállalkozik, hogy beizzítsa az ősrégi gépet. Nem állítom le őket azzal, hogy ez a fos fullad a rozsdában és esélyesen megadják magukat azok a kabinok, mert hát pont én vagyok az első, aki telibe fossa.
- Nem sok szabályt tartok be, mert kurvásul tudom rühelleni őket - vezetem elő, kihúzva egy újabb szál cigit a pakkból. - De a crew-n belül nincs baszás, se egymás szopatása, mert annak valamelyik gyökér halála lesz a vége. - Elég, ha összebasszák a port, az egyik sértetten elvonul, bomlik az összhang és valakit vagy lesittelnek, vagy kibillen az egyensúlyából és szétloccsantja az agyát a sugárút mellett, esetleg bezuhan a metró elé, vagy elárulják. Utóbbinál megáll kezemben a Zippo, de nem akarok visszagondolni rá, ezért gyorsan felkattintom, egy időre a csukám bámulva.
Persze a kis köcsög gyermeki hevétől szinte röhögnöm kell, hogy lehet valaki ekkora nyomorék, de azé' követem, és még Bugot is kibaszom melegebb éghajlatra. Mikor már nem csüng rajtam kúrom le magam az ülésre és próbálnék beszunyálni, ha a másik kis geci elém nem állna. Amikor a fülembe harap azért kissé elfordítom a fejem, hogy több helye legyen, de az egész annyira ösztönös, hogy a cigim a számban marad. Sokáig úgyse időzik ott, mert ezt is nyúlja, és helyette a nyelvét nyomja be, majd ledobja magát az ölembe, ami nem tesz jót ennek a szarnak, mert lazán kibillen. - Pff, mekkora egy mohó pöcs vagy - vigyorgok a képébe, ahogy tálalja az igényeit, ezért lassan végighúzom tenyerem a combján, majd erősen ráfogok a derekára, hogy a velünk szemközti ülésre kúrjam. A kabin persze nyikorogva jajdul fel, de hát ez már akkor sem érdekelt, amikor felszálltam rá; majd lezuhan, ha akar, nem érdekel. Sok időt neki se hagyok, hogy meggondolja magát, mert egy könnyed rántással szabadítom meg a gatyájától, majd nézek szembe a farkával. Hogy ne legyen olyan őszinte a mosolya fonom köré az ujjaimat, de csak finoman, mintha nem lennék biztos a dolgomban, majd szám a combja belső felére tapasztom, hogy kicsit rászívjak az érzékeny bőrre és nyelvemmel feljebb csússzak. Persze a kezem sem áll meg közben, de nem rángatom úgy, mint egy vadbarom, inkább csak lassan, kínlódva, hadd szenvedjen a gyökérgyerek.
- Remélem, élvezed a kilátást, ha már egyszer felhoztalak - lehelem a faszára, majd erősen rászorítok és hirtelen megkapja a durvulást, ha netán eddig hiányolta volna. Ezt aztán ismét a laza simogatás követi, amibe ismételten becsatlakozik a nyelvem is, aztán szinte röhögve rábukom, de nem tolom le egészen, mert ott még ugyan nem tartunk. Helyette szórakozom vele, használom a nyelvem, míg balom rátalál a tökére is. Ha nagyon buziskodna, akkor kapcsolok a tempón, de persze nem végig, elvégre ne menjen el má' két másodperc alatt.
Vissza az elejére Go down
Elijah Moore
avatar
Média és művészet

Avataron : Andy Biersack
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Templomkert (református templom)
Szer. Nov. 02, 2016 9:26 pm
  

18+, nézz tükörbe, lol

- Ez még akkor is erős lett volna, ha történetesen pinám van, de azé kösz. – röhögök az egyenességén, de azért tetszik, hogy így lazán a pofámba vágja. Általában én vagyok a nyitott könyv, szóval szokatlan a túloldalról szembesülni vele.
A két körnél majdnem kiköpöm a cigit, de aztán csak kiröhögöm, és ráhagyom. Igazából fasztudja, neki talán még el is hiszem, hogy ez az a kategória, amikor nincs elemében. Vele ellentétben én nem vagyok annyira válogatós, se hely, se dugópartner tekintetében, szóval kényelmesen helyezkedem el a székben. A kiscsaj vonzereje mondjuk kissé eltörpül a patkányé mellett, de őt is hamar megunom majd, meg kétlem, hogy mostantól 0-24ben hívhatom, ha kefélni akarok, lol. Fogadok, ha elmélyül a festészetben, órákig nem lehet kirángatni a műterméből.
- Ahogy elnézem, te is eléggé rá vagy cuppanva a témára. – nevetek ezen a nyomorékon, de egyelőre nincsenek ilyen terveim, ha erre állna, akkor már rég szakmát váltottam volna, lol. Abban nem lelem élvezetem, ha egy kamera előtt kúrnak seggbe, és/vagy fordítva.
A’sszem nem bánja, hogy lenyúlom egy csikkel, de amúgy se nagyon panaszkodhat, ha már egyszer az egész pakkot lejmolta. Lehet nekem is össze kéne szednem pár ilyen kölyköt az utcáról, mer néha nagyon kell az elszakadás a bandától. Anno ugye ezt Miminél oldottam meg, de azt már baszhatom.
- Legalábbis a tini filmekben. – vigyorodom el, bár vágom, hogy mire gondol, meg alapja is van a dolognak. Mondjuk pont tőle nem vártam volna ilyen választ, mert épp akkora fasznak tűnik, hogy ne ismerje a korlátokat. Mintha az arckifejezése is megszilárdulna kissé, úgyhogy inkább nem firtatom tovább a témát, amúgy is elkészül a járatunk, és már el is felejtem az egészet, ahogy bebaszódom a kabinba. Ez olyasmi, amit sose mondtam el senkinek, mer baszott béna, de akkor is mindig ki akartam próbálni.
Ahogy elnézem Ent, őt kevésbé dobja fel a téma, amit nem is csodálok, miután egyszer már megjárta kintről ezt az utat… tehát ezúttal kénytelen leszek én érdekesebbé tenni. Felnevetek, ahogy kibillen alattunk a cucc, de azért ennyitől még nem fogok befosni, na meg a finom nyikorgástól se, amit kiad. Azér engem se aranykalitkában neveltek. Elégedetten vigyorogva vonom meg a vállam.
- Csak nem szarozok, ha akarok valamit. – gyanítom, erre már ő is rájött, elvégre már tegnap bemutattam, igaz, akkor még inkább poénból mondtam a dolgot, most viszont már komoly vagyok. Nem mintha maradna időm találgatni, hogy belemegy-e, finom libabőr fut végigrajtam, ahogy megsimítja a combom, aztán átbasz a túloldalra, a kabin meg himbálózik egyet alattunk. A gatyának búcsút mondhatok, de ez valahogy a legkevésbé sem zavar, ahogy hátrahajtom a fejem, és halk sóhajokkal adom tudtára, hogy jól indított. A tempóval mondjuk ismételten húzza az agyam, de kivételesen a kilátás, amit nyújt, kárpótol. Azért röhejes, hogy először ülök óriáskeréken, és mégis a farkamat szopó srácot bámulom a táj helyett. Nem is én lennék.
- Elég határozottan. – lehelem kissé szaggatottan, de már elég kemény vagyok ahhoz, hogy ez rég egyértelmű legyen neki. Szélesedik a vigyor a pofámon, ahogy végre rákapcsol, és a hangom sem fogom vissza, hadd érezze, hogy jól csinálja, bár ettől a hullámzástól faszom ki van. – Direkt baszod az agyam, mi?
Nyögöm ki halkan nevetve, de baszottul nem panasznak szánom, egy hülye is megmondhatja, hogy rohadtul élvezem, ahogy szórakozik a farkammal, még ha bennem is van az, hogy ledugnám a torkán. Helyette azonban csak beletúrok a hajába, és hagyom, hogy kibontakozzon, miközben én elérem a kibaszott nirvánát. Hát, így is kevés csaj szop… kissé már izzadok, ahogy hátravetem a fejem, és lehunyom a szemem.
- Ezt nehéz lenne megunni. – vigyorgok, mint egy vadalma, bár úgy hangzok, mint egy kielégített kurva, ahogy ezt nyögdörészve előadom, szerintem a vakbeléből röhög rajtam.
Vissza az elejére Go down
Enril O'Berry
avatar
Média és művészet

Avataron : Ash Stymest
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Templomkert (református templom)
Szer. Nov. 02, 2016 10:15 pm
  

18+, megtörtént, nem csoda, hogy elélvezel

A beszólására elvigyorodom, de bírom, hogy nem kezdi visszabaszkodni a bókokat, meg vereget vállon, hogy kopjak le. Így is rühellem, ha mindent köntösbe kell bújtatni, meg pipiskedni a tényeken. Egy csomó buziságot meg lehet azzal spórolni, ha arcba mondjuk azt, ami van, ami a szánkra jön. Ennyi.
Nagyjából a reggelizős pinával is így vagyok, meg a belépő Buggal, de az már más kérdéskör. Inkább tolom a carpe diemet ezerrel, meg óriáskereket mászom vaskos zöldhasúakért, hogy odafenn kiszellőztessem a fejem. Bár kezd lehűlni a levegő, még mindig egy szál felsőben tolom, ami egy rossz mozdulatnál felvillantja a vállam, meg a rávarrt tetkókat. Szívom a nikotint és a napfényt, majd ráhunyorgom az előttem strihelő Eli képére, ahogy épp rajtam röhög, meg a saját nyomorán.
- Ja, egyszer forgatnunk kéne valamit - lesek rá Bugra, aki némán biccent egyet, miszerint neki okés lenne, úgyis a kamera másik végén állna és a keze nyomán legalább valami érték is kisülne abból a szemétből.
- Egy elbaszott tinifilm az életem, amiben rocksztárokat kúrok - vigyorgom fel rá, hadd legyen má' némi öröme, a számomra kelletlen témákat meg inkább kukázom, de szerencsére ő sem foglalkozik különösebben vele. Inkább követem a kupéba, meg ledobom magam az ülésre és már el is dőlnék egy jó szunyát imitálni, de persze neki szét kell mozognia az agyát odabenn. Mondjuk vicces, amiért ennyire tetszik neki ez a szar, és kb. úgy viselkedik, mint egy ötéves. Amikor felém lendül ez a rozsdaette fos is felnyikordul, de aztán rásuttog a fülemre és vigyorra húzom a szám.
- És most engem akarsz - nem kérdés, kijelentés, elvégre eléggé evidens a felállás. Fölös pofázás helyett most inkább átdobom a túloldalra, hogy megszabadítsam a gatyájától, ami papíron az enyém, így külön vicces lerángatni róla. Alsót már szerencsére nem kapott tőlem, ezért nem kell átküzdenem magam semmin, hogy elérjem a farkát. Bár lassan indítok, mégis kemény sóhajokkal adja tudtomra, miszerint a téma bejön neki, és nem csak heccből dobta be az ötletét.  
- Nézd csak, amíg kitart - vágom rá, bár mindketten pontosan jól tudjuk, hogy a kinn elterülő városnak egy kurva pislantást sem szentel, mert épp minden idegszálát leköti, ahogy rákapok a merevedésére, bár a lassú idegőrlést követi a gyors döngölés, körbe-körbe. - Basznék én mást is, de akkor garantáltan lezuhanunk a gecibe - röhögöm, de sokáig nem szakadok el tőle, ne kezdjen el nekem itt vernyogni. Valahol ott szakad el a gát, amikor a hajamba túr és kapkodva kezdi el venni a levegőt. Már nem húzom tovább, inkább teljes egészében magamba fogadom és kap egy olyan mélytorkot, hogy a következőért garantáltan könyörögni fog. A megjegyzését nem tudom lereagálni, mivel ugye tele a szám, de válaszol helyettem a nyelvem, meg egészen halványan a fogaim is, ahogy kissé végigkarcolom. Persze bántani nem akarom, de kell egy kis nyomás, hogy a durvulás valami olyasmiben érjen véget, ami neki garantáltan kurvajó. Ezt többek között onnan veszem le, hogy a teste egy ponton megmerevedik, és elélvez a számban. A mennyiség szempontjából is biztosra veszem, hogy nem lehetett szar dolga idefenn, de azé' mindet lenyelem, majd úgy dobom vissza magam vele szembe, hogy a semmit törlöm le a számról a hüvelykujjammal.  
- Na, még mindig a kúrópajtim akarsz lenni? - szedek elő egy szál cigit, meggyújtom, és mélyen tüdőzöm, míg közben az izzadt homlokát bámulom.
Vissza az elejére Go down
Elijah Moore
avatar
Média és művészet

Avataron : Andy Biersack
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Templomkert (református templom)
Szer. Nov. 02, 2016 11:33 pm
  

18+ asszem még

- Ne már. Tényleg ennyi? A nézőkért mindent? – röhögök fel, elvégre mindketten elég lazán veszik a dolgot, ami a patkánynál nem meglepő, de azért Bugnak rendesen végig kéne néznie az akciót, több szemszögből is, és azért nem tűnik buzeráns alkatnak. Legalábbis a számom nem kérte el, lol.
- Annyira nem buknak a homo filmekre, de ki tudja. Lehet mi leszünk a következő Twilight. – azon mondjuk besírnék, de lehet, hogy nem örömömben. Először még kurvajó lenne, mindenki a seggünket nyalná, vörös szőnyeg, minden faszom, aztán két év múlva visszatekintek, és a világ legszarabb filmjében játszottam egy köcsög csillogó vámpír faszfejt. Ja, inkább passzolom, és a jelenre koncentrálok. Az édesebb, és kevésbé maradandó.
A kijelentésre megerősítésképp csak szélesen elvigyorodom, szerintem a farkam állapota bőven megfelelő választ nyújt, na meg magabiztosságban eddig sem volt hiánya soha. Kicsit bennem is van az a tiltott gyümölcs érzés, mert Jim kibaszna az ablakon, ha tudná, hogy nyilvánosan szopatom le magam egy csávóval, ráadásul kamera közelben. Ha nagyon akarnák a nézettséget, a kis haverja odalent várna, izzítva a filmet, aztán lekapná, hogy a szájába élvezek, és kurvára nem tehetnék semmit. Viszont ez valahogy baszottul nem érdekel annyira, hogy lerángassam a farkamról, inkább csak élvezem, hogy benne lehetek.
- Ja, a világért nem maradnék le. – nevetek fel, miközben mindketten tudjuk, hogy baszottul lemaradok róla. Talán egyszer fel kéne jönnöm valaki olyannal is, akitől nem indulok be, ha félméteres közegbe kerülünk. Persze az is benne van ebben, hogy rohadtul nincs kivel nyomulnom, a gyerekkori barátom lazán lelépett, a tagokból elég volt a turné is, és amúgy is valami újra vágyom.
- Ha rajtad múlik… - lihegem, de a szavak eléggé elmosódnak, és még időben eresztem el a haját, hogy helyette az ülése kapaszkodjak, mert kurvára nem bírok a véremmel, akaratlanul is megemelkedik a derekam, ahogy rákapcsol. Nemt’om, hogy a lélegzetem, vagy a szívverésem süketít meg inkább, de baszottul akarom őt, annyira, hogy nem sokáig bírom már, aztán mint rendes buzeráns módjára élvezek a pofájába. Nem hittem volna, hogy lenyeli, de a válasszal még várnia kell addig, míg levegőt kapok, és kilihegem magam, lehunyt szemmel baszom a fejem a kabin falának, hátha az legalább lehűt kissé, mert még mindig égek belülről.
- Ezek után stalkolni foglak éjszakánként. – nevetek fel halkan, nem bírom levakarni azt a kielégült vigyort a pofámról, pláne, ahogy végignézek a lazán nikotinozgató pofáján. Mintha a reggeli futáson lenne túl, baszki.
A dőlésszöggel nem törődve baszom át magam az ő oldalára, bár menet közben azért felhúzom a gatyát, aztán mellé huppanok le, és kérdés nélkül döntöm a vállára a fejem.
- Lesmárolnálak, de nem szopom a saját gecim. – a válláról bámulom a tájat, nem nagyon törődve azzal, hogy ezzel már átlépem-e egy dugópajti hatáskörét, merthogy rohadtul nem érdekel. Ahogy ő is, én is csak a saját szabályaimat tartom be.
- Ha még egyszer így leszopsz, még a lakáskulcsom is megkapod. – nevetek fel halkan, bár kétlem, hogy nagy szüksége volna rá, meg azért ennyire azé nem alélok egy szopástól. Vagy nem kéne.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Templomkert (református templom)
  

Vissza az elejére Go down
Templomkert (református templom)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
Similar topics
-
» Függőtemplom

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Város
 :: 
Református templom
-
Ugrás: