HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Luna Park

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Luna Park
Hétf. Május 16, 2016 10:45 pm
  

First topic message reminder :

Vissza az elejére Go down

Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Re: Luna Park
Szer. Feb. 15, 2017 9:43 pm
  

játék vége


Leander :: Jackie :: Dwayne
Vissza az elejére Go down
Terrance R. Wrighton
avatar
Felső tízezer

Avataron : Elizabeth Gillies
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Luna Park
Csüt. Aug. 03, 2017 9:43 pm
  Robert x RileyA mai nap fárasztó volt. Megállás nélkül jöttek a rendelések, két percnyi szünetet sem tarthattam, mert ennyi idő alatt már jött is a következő vendég az óhajával, hogy mit szeretne inni. A legtöbb esetben nem bánom, ha zsúfolásig tele van a bár, de ma nagyon elegem lett egy idő után. Kiváltképpen a perverz beszólások miatt, amiket a 40 körüli férfiak oly' szívesen osztogatnak ki random lányoknak.. Lehetetlen a koktél készítésre odafigyelni mikor hárman stírölnek és magadon érzed a tekintetüket.. legszívesebben behúztam volna egyet mindannyiuknak, dehát azt nem tehetem, csak ha meg akarok válni az állásomtól.
Aztán, mikor végre lejárt a munkaidőm (a 70 perces túlórát is beleszámítva, mert természetesen az esti váltás késett..), úgy pattantam ki a pult mögül, mint akit ágyuból lőttek ki. Épp, csak intettem a későkása leányzónak, s már ott sem voltam. A következő Youtube videómban lehet ezeket a fajankókat is megemlítem... tudnék ám papolni róluk. Sajnos, akkora mázlim nincs, hogy a videót ők maguk is megnézzék.. csak esetleg a lányaik, vagy a fiaik.. nekik meg fogalmuk sincs mit csinál apu, mikor épp nem dolgozik.
Minden nap átmegyek a Luna parkon, útban haza fele. Egyrészt, mert jól esik a friss levegő és kell a séta a napi agyroham után, másrészt pedig mert ezalatt az idő alatt is legalább elkerülöm a forgalmas helyeket.
Ma is ugyanazon az úton haladok végig, annyi eltéréssel, hogy ezúttal az átlagosnál lassabb tempóban sétálok át rajta. Eléggé elmerülhettem a gondolataimban, mert egyszer csak arra eszméltem fel, hogy szépen neki ütköztem egy velem szembe jövő férfinak.
- Ne haragudjon. - Sietek elnézést kérni tőle gyorsan, de ahogy eljut a tudatomig, hogy ki is áll előttem, a sajnálatomat nehesztelés váltja fel. Robert.
- Rég nem láttalak. Mi újság veled? - Kérdezem inkább udvariasságból monoton hangon ejtve ki a szavakat, legalábbis nem akartam, hogy kihallja az érdeklődést a szavaim mögül. Túl régen beszéltünk utoljára, s az elválásunkat sem lehetne kellemesnek nevezni.

remélem elmegy egynek    
Vissza az elejére Go down
Robert Fury
avatar
Inaktív

Avataron : Benedict Cumberbatch
Kor : 42

TémanyitásTárgy: Re: Luna Park
Pént. Aug. 04, 2017 6:06 pm
  

Vanessa & Robert

Néha nagyon pocsék dolog a munkavacsora, vagy parti, vagy bármi más, ha éppen nincs kedvem hozzá. Most nagyon nem volt, ezért a kelleténél több ital landolt belém, mire Meredith a végén már a tenyerét tette a pohár fölé. Csodálkozva is meredtem a kezére, aztán lefejtettem róla, s felhúztam az utolsó adag buborékos italt. Jól esett, mint ahogy az utána következő jeges ébresztő is. Holnap tárgyalások lesznek, s macskajajjal nekiülni elég botrányos lenne. Lett volna macskajaj, ha nem ettem volna eleget. Ellógtam a partiról, a lényeget megejtettem, megtörténtek a kötelező tiszteletkörök.
Már vagy egy órája ülök a parkban és nézem a távolabb lévő vidámpark fényeit, aztán azok is elhalnak, míg csendben majszolom a csokis csiga darabjait. Gondolkoznék, de az alkohol még hat rám. Az pedig azzal jár, hogy vicces kedvemben leszek. Mintha ledobná rólam a mindenre cinikus megjegyzést tévő, elborultan befelé figyelő részem.
A csokornyakkendőt kiengedtem, mint ahogy a felsőt is levettem, úgy hever mellettem a padon, mint egy döglött bálna.
Ránézek a karórámra. Jól elücsörögtem az időt, s ha már ilyen kijózanító a levegő rám, inkább sétálva tervezem a hazamenetelt, legalábbis egy ideig. A vállamra kanyarítom a felsőt, s felállok, hogy a maradék csokis süteményt lassan eszegetve neki is induljak.
Az ütközés után csak meredek a fehér ingemen láthatóan megjelenő csokifoltra.
- Az ingemtől kérjen elnézést – aztán felnézek a hangra. Pffff... már csak ez hiányzott a mai szépségek közé. De valójában nem haragszom Vanessára. Csak na, azért néha rossz beismerni, hogy nincs igazam. Főleg, ha a tudásomat pedzegetik vele.
- Neked is szia, Vanessa – kelletlenebb a hangom, mint terveztem. – Nem tudom. Csokis az ingem, éppen józanodom. S veled?
Szerencsétlenül ácsorgok előtte, ha valaki így látna, aki nappal lát a munkám közben, nagyot nézne. Végül megvakarom a pajeszom a csokis süti maradékát tartó kezemmel.
- Nézd, el kell ismernem, igazad volt. Oké? Vagyis, nem, nem oké, mert én nem szeretek tévedni, de ha tévedek, az általában nagyon rossz. És ha tévedek, akkor előfordulhat ismét és én azt nem szeretem – nagy levegőt veszek. – Szóval bocsánat, neked volt igazad.
Azért kelletlenül mondom, s hozzá nagy kutyaszemeket meresztek. Mondtam már, ha spicces vagyok, akkor nem csak vicces, de néha nagyra nőtt gyerek is tudok lenni? Nem, mintha amúgy nem az lettem volna, amíg Terry is velem volt.
Vissza az elejére Go down
Terrance R. Wrighton
avatar
Felső tízezer

Avataron : Elizabeth Gillies
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Luna Park
Szomb. Okt. 14, 2017 10:53 pm
  Robert x RileyÉberebben kellene sétálnom hazafele. Ha így folytatom, a végén egyszer leüvöltik a fejemet.. már, ha most nem fog az bekövetkezni.. de mint kiderült, bizonyos mértékben be is következett. Bár, nem üvöltöttek, de az ingerült visszaszólás megvolt. Egészen addig, míg a tekintete nem találkozott az enyémmel. Látszott rajta, mennyire meglepődött, de az érzés kölcsönös volt. Én sem számítottam arra, hogy pont itt, pont most fogok majd újra belé botlani. A sors fura humorérzéke.
A kérdésemre adott válaszára felkapom a fejemet.
- Józanodsz? Miért nem a taxit választottad? Úgy gyorsabb.. - Kérdezem felvont szemöldökkel. Kivéve, ha rengeteg töprengeni valója van. Abban az esetben jobb a séta. Persze, az attól is függ, mennyi alkoholt fogyasztott. Hm, ahogy így elnézek rajta, még tud járni. Nem hiszem, hogy nagy lenne a gond.
A váratlanul jött bocsánatkérése után viszont kezdtem kételkedni az iménti megállapításom helyességében. Lehet mégis csak nagy lehet a gond.
- Hm, mennyit is ittál? - Kérdezek rá, mert egyszerűen képtelen voltam nem rákérdezni erre. - Mindenesetre örülök, hogy beismerted. Ideje volt. És ha másnap erre a beszélgetésre nem fogsz emlékezni.. remélem tudod, hogy elvárom, hogy újra elismételd ezeket a szavakat. - Kacsintok rá gonoszul, amolyan utalásként, hogy nem nehesztelek már rá.
Basszus, azok a kutyaszemek megbocsátóbbá tettek volna? Hm, meglehet, mindenesetre épp elég ideje haragudtam már rá ahhoz, hogy úgy gondoljam, eljött az ideje a megbocsátásnak. Főleg, hogy ki is mondta azokat a szavakat, melyeket nem hittem volna, hogy hallani fogok. Ilyenkor nagyon tudom szeretni azt az érzést, amit az alkohol kivált az emberekből.

bocsi, bocsi, bocsi       
Vissza az elejére Go down
Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Re: Luna Park
Kedd Okt. 17, 2017 8:07 pm
  

játék vége


Leander :: Jackie :: Dwayne
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Luna Park
  

Vissza az elejére Go down
Luna Park
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Város
 :: 
Belváros
-
Ugrás: