HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

New Orleans

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: New Orleans
Hétf. Jún. 06, 2016 9:06 pm
  

First topic message reminder :

Vissza az elejére Go down

Maximilian Goltz
avatar
Oktatás

Avataron : Andrew Cooper
Kor : 32

TémanyitásTárgy: Re: New Orleans
Pént. Feb. 24, 2017 1:05 am
  

+18

Küzdöttem már egy ideje a Maryvel kapcsolatos érzéseimmel, most pedig a helyzetnek hála a felszínre tudott törni minden. A jelek szerint mondjuk ezzel nem csak én vagyok így... az alkoholnak is van szerepe persze, de a legfontosabb, hogy gyakorlatilag hosszú idő óta most vagyunk együtt kettesben zavartalanul, ami megadta a zöld lámpát az őrülethez, ami az elmúlt percekben elszabadult köztünk. Persze jó fajta őrület ez, ráadásul a legélvezetesebb, olyan, aminek következtében hamarosan rendkívül alulöltözötten, immár csak fehérneműben simulunk egymáshoz. Igaz, ez a szoros érintkezés nem feltétlenül a nyugodt fajtából való, több benne a tűz, az élet, cirógatások, csókok, perszelő érintések édes játéka, folyamatosan mozgásban van, rengeteg energia lappang benne. - Lehet, de számomra akkor is te vagy, A nő. - súgok neki vissza, élvezve, ahogy Maryből előbújik az a szunnyadó "vad", melynek meglétét csak sejtettem, de most igen nagy örömmel üdvözlöm és "piszkálom" csókjaimmal, elégedetten kuncogva a finom doromboláson.
Engedem, hogy kicsit Mary vezesse a kezeimet, ennyi belefér, a későbbiekben úgy is újra a magam ura leszek majd... és miért is lenne ellenemre, hogy tökéletes, telt keblére simítsa tenyerem, mely finoman rá is markol, mintegy ösztönösen? Ostobaság lenne, ha ez zavarna. Ahogy az is örömmel tölt el, hogy érezhetem szapora szívverését, hiszen tudom, ezt leginkább én értem el nála. Hamarosan azonban újfent farkasszemet nézek Maryvel s jöhet egy újabb csodás csók. Mialatt nyelveink és ajkaink érzékien játszadoznak, a nő nadrágommal foglalja el magát, ami helyénvaló, de jutalmaznom is kell, s mi más is lehetne az, mint hogy a csókban leheletnyit fogaim is bevetem puha, édes ajkain s egyik tenyerem végigsiklik hátán, hogy finoman a fenekébe markoljon. Végül már rajtam sincs nadrág, csak az alsó, s Mary a jakuzzi falának terel, amit zokszó nélkül tűrök. Még. Aztán pillanatokon belül fordítok a kockán, ő érezheti meg a kemény felületet, én pedig épp csak annyira távolodom el, hogy egyik kezem elől simíthasson végig testén, lassan, de határozottan, hogy végül a bugyi anyagán keresztül, de ölén kezdjenek ujjaim érzéki játékba, felfedezően, figyelve arra, hogy milyen reakciókat ad s ebből tanulva őt illetően. Mindezt pedig megspékelem azzal, hogy nedves szőke tincseibe markolok s enyhe ívbe feszítem nyakát, hogy azon máris ajkaim szánthassanak végig forrón, de nem állnak meg, tovább haladnak elidőzve kebleinek domborulatain, majd le hasán, de aztán megállok, felegyenesedek, míg közben ujjaim utat találnak bugyija alá s már közvetlenül érintik őt.
Vissza az elejére Go down
Mary Margaret Long
avatar
Oktatás

Avataron : Blake Lively
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: New Orleans
Pént. Feb. 24, 2017 11:21 am
  

18+

Talán hatalmas hiba volt ez részemről, de egyszerűen képtelen voltam most azzal foglalkozni, hogy mekkora önzés részemről elhallgatni Richard létezését. Most nem akartam rágondolni, csak saját magamra, és Maxre, valamint kiélvezni a pillanatot, ami nekünk adatott. Az pedig, hogy ennek később mennyire fogom meginni a levét, a jövő zenéje volt. Ugyan volt bennem némi félsz amiatt, hogy majd mindent elrontok csupán azzal, hogy utólag árulom ezt el, de majd akkor meg fogjuk oldani valahogy. A kimagyarázás kevés lenne, de bíztam abban, hogy esetleg lesz esélyünk valami igazira, együtt.
Csókomba legalább annyi szenvedélyt próbáltam vinni, mint amekkora a testemet ostromolta. Finom harapásai csak felkorbácsolták bennem a vágyat iránta, így a csók fojtotta kuncogással húzódtam még közelebb simulva, ahogy a fenekembe markolt. Ám épp csak megéreztem a belőle áradó vonzó hőt, már fordított is meg. Én pedig engedelmesen hátráltam el, és ültem fel a jakuzzi szélére, hogy aztán élvezzem a testemen végigszaladó ujjak bizsergető érintését. Ez pedig csak tovább fokozódott, ahogy elérte a bugyim vékony anyagát.
Ajkamba harapva nyögtem fel, önkéntelen reakció volt ez részemről. Szemeimet félig lehunytam, próbáltam nem túlzottan kapkodni a levegőt, de nem voltam valami sikeres benne.
- Max… - suttogtam alig hallhatóan, szinte már elfúlóan. Fejemet hátrabillentettem, ahogy a hajamnál fogva húzta meg, míg ujjaim a kezére fonódtak, arra szorítottam rá enyhén, minden egyes olyan pillanatban, amikor sikerült magasabbra tornáznia bennem az élvezet érzetét, közelebb lökdösve a beteljesüléshez. Egész testemben vibráltam, és lassacskán kezdett eluralkodni rajtam a türelmetlenség, holott nagyon is imponált, hogy ekkora figyelmet szentelt nekem. Lábaim még nagyobb terpeszbe nyíltak hát, hogy több helyet adhassak neki, csípőm pedig bele-belemozdult az ő dörzsölgető, felfedező simításaiba. Én magam is dörgölőztem hozzá, ezzel sürgetve tovább kényeztetésre. Ugyanezen okból fakadóan túrtam bele rövid hajába is, hogy még közelebb érezhessem magamhoz.
Halk kis sikoly kúszott ki elnyíló ajkaim közül, amikor végül sikeresen beférkőzött a bugyim alá is. Ujjaim már-már kétségbeesetten markoltak a vállába, mintha kapaszkodóra lenne szükségem, míg kéklő tekintetem elsötétült a vágytól, ahogy felpillantottam rá. Nyilván már ő is érezte, hogy mennyire sikerült feltüzelnie, és hogy ne maradjak adósa, tétován nyúltam a rajta maradt alsó után. Le akartam húzni róla, méghozzá most azonnal, és a saját testemet fedő ruhadarabokat is roppant bosszantónak találtam.
- Vedd le… - kérleltem elfúló hangon, kicsit felemelkedve a jakuzzi széléről, hogy megkönnyítsem valamelyest a dolgát, már ha engedett a követelésemnek. Amennyiben igen, és én felállhattam, úgy kihasználtam a lendületet, hogy megszabadítsam a textiltől őt is. Ujjaim lopva simultak rá a keménységre, míg ajkaim a mellkasán kalandoztak el, aztán fel a nyakára, a lüktető érre.
Vissza az elejére Go down
Maximilian Goltz
avatar
Oktatás

Avataron : Andrew Cooper
Kor : 32

TémanyitásTárgy: Re: New Orleans
Hétf. Feb. 27, 2017 2:08 pm
  

+18


Úgy látszik, hogy Maryvel kifejezetten jó összhang van köztünk, minden csók csodásan csattan el, a másik igényeit figyelembe véve, kellő szenvedéllyel és odaadással. Mohóságom még jobban feltámad ennek következtében, már nem érem be azzal, hogy csak csókolgassam, vagy finoman harapdáljam: többet akarok és el is veszem. Ez a több pedig Mary öröme, mert ahogy rövid úton némi változást eszközölök helyzetünkbe, kezeim máris akcióba lépnek és lecsapnak a bájos szőkeség testére, némi nemű rávezetés után rátérve a direktebb ingerlésre. Apró hangjai, az arcán tükröződő élvezet elégedettséggel tölt el s mosolyt csalnak ajkaimra. - Igen? - súgok vissza halkan, a körülményektől kissé érdes hangon, míg tovább játszadozom testével, mintha csak hangszer lenne, melyen egy virtuóz darabot kell majd előadnom. Mozdulatait, finom ösztökélését nem hagytam figyelmen kívül, engedelmesen és odaadóan tettem, amit gesztusaival kért. Olyannyira, hogy már nem elég a vékony szöveten át érintenem, ujjai alá manővereznek, hogy végre megérezzék lágy forróságát s hogy milyen hatással is vagyok rá. Zene füleimnek apró sikkantása, ahogy célratörő ujjaim így is teljesítenek, majd persze nem gátolom, inkább segítem Mary törekvését, hogy megszabadítson az alsómtól s az ő kérésének is eleget teszek, ahogy engedem, hogy elrugaszkodjon kicsit a medence falától, majd határozott mozdulattal lehúzom róla a bugyit, bár egy részem, a bennem lakozó "kis" germán barbár legszívesebben nemes egyszerűséggel letépte volna róla, de ennyi önuralom még szorult belém. Annyi viszont már nem, hogy meg ne oldjam melltartója kapcsát is, már arra a ruhadarabra sem lesz szükség, én pedig így megcsodálhatom telt idomait teljes valójukban végre. Apró, elégedett mordulás csusszan ki torkomból, ahogy megérzem kecses kacsóját férfiasságomon, ő pedig talán már azt is észleli, hogy méret, hossz és vastagság dolgában se pont az átlaggal akad itt dolga... akárhogy is, újult lendülettel csapnak le az én ajkaim is, hogy ne maradjak adósa: nyakán haladnak le, hogy elérjék kebleit s ott kissé elidőzzenek, finoman csókolgatva, vagy éppen nyalogatva bimbóit s ha ez nem lenne elég, kezem újra ölére talál és rövid átvezetés után először mutató ujjam csusszan hüvelyébe finoman, majd kis idő elteltével középső ujjam is követi, míg hüvelykem csiklóján dolgozik tovább s a benne elmerült kettőt hívogatóan görbítem be és így ingerlem finoman, hogy kitapinthassam Mary érzékeny pontját s megismerhessem, hogy mit szeret ilyen téren.
Vissza az elejére Go down
Mary Margaret Long
avatar
Oktatás

Avataron : Blake Lively
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: New Orleans
Csüt. Márc. 02, 2017 10:03 am
  

18+

Alig vártam, hogy megszabadítson a fehérneműtől, amit már annyira feleslegesnek éreztem. Mintha börtönben tartott volna, de amint könnyedén lecsúszott rólam az átnedvesedett anyag, máris felszabadultabb lettem, és csak még vágyakozóbb minden egyes érintésre. Ahogy megéreztem a kioldódó melltartót, már bújtam is ki belőle, amennyire képes voltam az adott helyzetben. Bimbóim fájdalmasan meredeztek, áhítozva az újabb érintésre, ami nem is váratott sokáig magára.
Úgy simultam bele az érintésbe, mint egy engedelmes alattvaló. Egyáltalán nem bántam, hogy nem én voltam a dominánsabb fél, mert én valahogy mindig is azt szerettem, ha egy férfi tud uralni, tud hatni rám. Hogy ezt finoman, vagy határozottabban tette, már csupán részletkérdés volt. Annyi bizonyos, hogy nem vagyok törékeny virágszál, így Max közelségét csak még türelmetlenebbül áhítottam.
- Harapd meg! – nyögtem elfúló hangon, ahogy ajkai a bimbó köré zárultak. Fejem hátrabillent, szemeimet szorosan hunytam be, noha nagyon szerettem volna minden egyes pillanatot látni. Egyszerre viszont nem voltam képes mindenre, így csak elnyíló ajkaim között kapkodtam szaporán levegő után, hogy időnként néhány fojtott nyögés is kicsusszanjon onnan. Ujjaim kissé talán durvábban túrtak bele a hajába, mint szerettem volna, de nem voltam képes teljesen koordinálni minden mozdulatom intenzitását.
Egész testemben remegtem meg, ahogy megéreztem az ujjait belém csúszni. Először egyiket, majd a másikat is, én pedig automatikusan mozdultam bele minden egyes érintésbe. Csípőm a kezéhez dörgölőzött, még mélyebbre engedve kényeztető ujjait, míg körmeim a karjába, a vállaiba vájtak, ahogy igyekeztem valamiféle kapaszkodót keresni a fenekestül felforduló világomban. Csak ő volt az egyetlen biztos pont, mintha valamelyest a külvilág is megszűnt volna létezni, és csak a szapora lélegzeteink maradtak, és a testemet beborító fájdalmas vágyakozás, a kielégülés után. Próbáltam őt közelebb húzni magamhoz, tenyerem a gerince mentén siklott végig cirógatóan, hogy aztán rekedt nevetéssel a fenekébe markolva rántsam kicsit közelebb.
Két lábammal köré próbáltam fonódni, ha engedte, míg ujjaim hátulról finoman csúsztak előre. Körmeim enyhén karistolva ismerkedtek a hasán feszülő izmokkal, időnként lopva pillantottam fel az arcába, hogy magam is meggyőződjek róla, ez tényleg a valóság. Kezem végül automatikusan talált rá ismét a felém meredező férfiasságára, hogy ujjaim végül szorosan fonódjanak rá. Lassan ismerkedve kezdtem ingerelni, élvezve a hatást, amit kiváltottam belőle. Fogaim ajkamba vájtak, ahogy le sem vettem róla tekintetem, próbáltam magamba inni minden egyes pillanatot. Ha lehetséges egyáltalán, a látványnak és a hathatós közreműködésének köszönhetően csak még nagyobb nedvességet észlelhetett, és a bennem lüktető vágyat, ami lassan, de biztosan közeledett a kielégülés felé.
Kifulladva fogtam rá végül a csuklójára, így kérve némi pihenőt, és egyúttal lehetőséget is arra, hogy én is adjak neki valami. Én nem vagyok önző típus, szerettem éppen annyira adni is, mint kapni. Ajkaim kutatóan simítottak a hasán, egyre lentebb kalandozva a csípője irányába, hogy aztán a kezemben tartott férfiasságát úgy irányítsam, hogy nyelvemmel épphogy hozzáérhessek. Csakis annyira, hogy kicsit az őrület határára rugdossam vele. Gonosz kis mosoly szaladt arcomra, ahogy aztán ajkaim közé csúsztattam. Nem teljesen, de annyira mindenképpen, hogy nyelvem ingerlő játékba kezdhessen a lüktető erek mentén.
Vissza az elejére Go down
Maximilian Goltz
avatar
Oktatás

Avataron : Andrew Cooper
Kor : 32

TémanyitásTárgy: Re: New Orleans
Pént. Márc. 03, 2017 7:20 am
  

+18

Mindennek megvan a maga ideje, a jelek szerint annak, hogy megszabaduljunk utolsó ruhadarabjainktól is, most jött el. Talán még kicsit később is, mint szerettük volna, de a vágy teljes feszült várakozás csak hozzáad az élményhez. Nem vagyok kapkodós alkat, szeretem kiélvezni az adott pillanatokat, de ez nem jelenti, hogy ne lennék határozott, így lassan, de biztosan folytatom ott a vetkőzés után, ahol abbahagytuk. Most már többre adódik lehetőség s nem is vagyok rest ezt kiaknázni, Mary dús keblei hívogatóan domborodnak a maguk meztelenségében s nem állhatom meg, hogy birtokba ne vegyem őket, kérésének eleget téve nem csak ajkaimmal, de fogaimmal is. Lágyan csókolgatom s harapdálom, olykor nyelvem is körbe-körbe futtatva rajtuk.
Tetszenek Mary reakciói s kissé mohó mozdulatai elégedettséggel töltenek el és csak még nagyobb lelkesedéssel folytatom kényeztetését, hogy még többet és többet tapasztalhassak ebből. Enyhén birtokló ragaszkodására, ahogy közelebb próbál férkőzni és mindent megtesz a távolság csökkentésének érdekében természetesen engedek, hagyom, hogy tegyen amint jól esik neki, de nem mulasztok el szenvedélyesebb csókokat és harapásokat kiosztani nyakára ennek következtében, ahogy szabad kezem simogatósóban és érintéseiben is kölcsönösen birtokló gesztus nyilvánul meg, a másik kezem pedig magáért beszél édes kis játékával. Mosoly fut ajkaimra, ahogy újfent megérzem Mary kezét s férfiasságom keményen és harcra készen feszül immár kacsója alá, én pedig örömmel fogadom ténykedését, míg közben cinkosan kékségeibe nézek így, egészen közelről, egyszersmind gyönyörködve is szemeiben.
Amikor szünetet kér, megadom neki, hosszú még az este és nem tervezek semmit elkapkodni, alapos kényeztetésnek és örömszerzésnek kívánom Maryt alávetni. Hagyom Maryt is érvényesülni, hiszen attól szép ez az egész, hogy közös munka, mind a két fél ad és kap, így csak átadom magam az élménynek, ahogy puha ajkai testemen járnak s mely igen kellemes érzés, ahogy az az irány is, amerre a dolog tart. Nyelvének érintésére élesebben szívom be a levegőt s a folytatás hatására mélyebbé válik cseppet légzésem, míg tekintetem kedvtelve figyeli, ahogy Mary vadságom megszelídítésébe kezd s a látvány kifejezetten buja, hatására ösztönösen kezdem a nő buksiját, szőke fürtjeit cirógatni.
Vissza az elejére Go down
Mary Margaret Long
avatar
Oktatás

Avataron : Blake Lively
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: New Orleans
Kedd Márc. 07, 2017 8:32 pm
  

18+


Nem éreztem zavarónak, sem pedig sürgetőnek, amikor a kényeztetése közepette a hajamba túrt. Más talán zokon vette volna, de én csak annak tudtam be, hogy tetszik neki, amit csinálok, és ezzel próbál tovább biztatni. Nem is maradtam hát adósa, nyelvem hol gyorsabban, hol lassabban simított végig az ágaskodó férfiasságán, míg ujjaim könnyedén cirógatták végig a combja belső oldalát, fel egészen a lábai találkozásáig. Enyhén fogtam rá csupán, finoman masszírozgatva, míg ajkaim továbbra sem pihentek.
Hol erősebben szívtam meg, hol hagytam egy kis pihenőt neki, hogy aztán nyelvem játékához ujjaim is kapcsolódjanak. Nem hagytam túl sok pihenőt neki, egészen az őrület határáig akartam űzni, aminek a peremén végül mégis megálltam. Szándékosan nem engedtem, hogy megkönnyebbüljön, de mivel kifáradtam egy kicsit, így végül nem kínoztam tovább. Helyette felemelkedtem, hogy két tenyeremmel a mellkasán támaszkodjak meg, ajkaimat pedig forró csókra nyújtsam.
Ha nem gátolt meg benne, akkor mit sem törődve a közénk feszülő keménységgel, egész testemmel odasimultam hozzá. Szívem a szívével együtt lüktettet, míg ajkaimon hívogatóan nyíltak szét, szenvedélyes táncba hívva az övéit. Ujjaim az arcán időztek el, aztán a barna tincsek közé túrtak, úgy húztam magamhoz még közelebb, és közelebb. Nem akartam egyetlen centimétert sem kihagyni testének felfedezéséből, és arra sem adtam esélyt, hogy távolság alakuljon ki közöttünk.
Nyakába csimpaszkodva vontam magammal, egészen a jakuzzi széléig, hogy ott felüljek és ezzel együtt őt is közelebb húzzam magamhoz. Nem eresztettem, még akkor sem, mikor férfiassága az ölemnek feszült. Némán kérlelő tekintettel pillantottam fel az arcába, de még nem rántottam annyira közel, hogy belém is hatoljon. Inkább csak finom játszadozással ingereltem tovább, időnként hozzáérve, hadd érezze a nedvességet, amit ő hívott elő.
- Max… - súgtam teljesen átszellemülve az egyetlen nevet, ami jelenleg a fejemben keringett. Richard úgy kitörlődött a gondolataim közül, mintha soha nem is létezett volna, pedig eleinte vele terveztem valami egészen hasonló estét. Ha őszinte akartam lenni magamhoz, akkor egyáltalán nem bántam, hogy végül másképp alakultak a dolgok. Azt, hogy Max végül megtette azt a lépést, amit valószínűleg én sohasem mertem volna, azt is megkockáztatva, hogy valami nagyon jóról maradok így le. Nos, a sors végül úgy intézte, hogy megtapasztaljam, milyenek azok az ajkak, amikre már olyan sokszor sikerült mosolyt csalnom, a rosszabb napokon is.
Enyhén emeltem meg csupán a csípőmet, ezzel adva meg az engedélyt, hogy könnyedén belém hatolhasson, hacsak nem tervezett más „merényletet” ellenem. Lélegzetvételeim szaporábbak lettek, ahogyan a pulzusom is az egekbe szökött, de nem bántam. Azt sem, hogy lángolt az egész bőröm, hogy egyszerre voltam libabőrös és forró a vágytól. Csak az járt a fejemben, hogy minél előbb enyhüléshez jusson mind a kettőnk. Az, hogy az a megzabolázhatatlan kéj, ami ott lappangott a bőröm alatt, most kitörjön, és a testem tökéletes egységet alkotva, egyszerre mozduljon Max testével.
Vissza az elejére Go down
Maximilian Goltz
avatar
Oktatás

Avataron : Andrew Cooper
Kor : 32

TémanyitásTárgy: Re: New Orleans
Kedd Márc. 28, 2017 12:50 pm
  

+18

Mary ügyes, odaadó játéka teljesen letaglóz és a hatása alá von, kissé mélyebben szedem a levegőt s torkom egy-egy morranás is elhagyja, ahogy ügyeskedik. Természetes, hogy ösztönösen simítok szóke fürtjeire ebben a helyzetben s élvezem, hogy minden pillanatban édesen-gonoszul játszik velem a nő, hiszen mindent megtesz, hogy az őrületbe kergessen s ebben egészen jeleskedik is. Minden bizonyára tudatában van, hogy ezzel azt éri el, hogy még jobban felhúzzon s a későbbiekben kíméletlenül csapjak majd le rá.
Mikor felegyenesedik segítek neki s hátára siklik tenyerem, hogy még több támaszt adjak neki. Ajkait, melyeket felém nyújt éhesen fogadom csókommal, hogy újabb szenvedélyes csókcsata alakulhasson ki közöttünk, miközben egyik tenyerem játékosan csattant aprót fenekén, ahogy megpaskoltam. Jó és kellemes, ahogy testünk minden lehetséges négyzetcentimétere összesimul, de ennél már jócskán többre vágyunk, mind a ketten. Éppen ezért is segítem Maryt szándéka végrehajtásában, nem telik bele sok idő, már a jakuzzi szélén ül, mi pedig ismét olyan közel vagyunk egymáshoz, amennyire ez lehetséges. Érzem forróságát és nedvességét s hímtagom ingerlően dörgölöm hozzá, hogy kicsit hergeljem még a várakozással, bár ezzel magamat is csak tovább csigázom, de ettől olyan édes ez a játék... - Édes Mary. - súgom a fülébe, ahogy puszit osztok ki oda. Más nincs is számomra világon jelenleg, csak ő, ő tölti ki a gondolataim, a vágyaim, mohó lelkesedéssel érintem, cirógatom és csókolom őt, tekintetem pedig szinte képtelen betelni kékségeivel s idomai szépségével. Végül ő aprót mozdul, én pedig már nem bírom tovább a vággyal teli feszültséget s egy kis ügyeskedés eredményeként határozottan, keményen merülök belé először, ezzel párhuzamosan pedig szőke tincseibe markolok, hogy nyakát kissé ívbe feszítsem és a bársonyos bőrfelületbe haraphassak lágyan, kéjesen, mindezt a három tényezőt tökéletesen összehangolva, hogy utána egyelőre lazább, bemelegítő tempóval kezdjek benne mozogni, de mind hosszabb és hosszabb pályát írva le csípőmmel, ezáltal egyre mélyebbre merülve belé, de hagyok időt, hogy alkalmazkodjon és hozzászokjon a helyzethez és a paraméterekhez.
Vissza az elejére Go down
Mary Margaret Long
avatar
Oktatás

Avataron : Blake Lively
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: New Orleans
Hétf. Ápr. 03, 2017 10:46 pm
  

18+

Kár lenne tagadni, hogy mennyire élveztem a helyzetet. Azt, hogy ekkora hatással voltam egy férfira. Ráadásul nem is akármilyen férfira, hanem arra, aki nagyon is tetszett nekem, akihez titkon vonzódtam talán már hónapok óta. Ám ezt még most is nehezemre esett bevallani magamnak, ráadásul ostobaság ugyan, de még mindig volt bennem egy aprócska rossz érzés Richard miatt, holott azt sem érdemelte volna meg, hogy szemen köpjem.
A finom paskolásra fojtott nevetés volt a válasz, ahogy belekuncogtam a csókba. Testem ívben feszült neki Max testének, teljesen hozzápréselve magam. Minden egyes pillanatot megragadtam, amikor teljesen odasimulhattam hozzá. Izgatóan hatott rám, vonzott a közelsége, és nem is akartam úgy tenni, mintha nem így lenne. Hívogatóan húztam hát magammal, nem volt kedvem tovább odázni a beteljesülés pillanatát. Ugyan még húzta egy kicsit az időt, amivel halk, kéjes nyögéseket csalt elő belőlem, de szerencsére nem túl sokáig ingerelt már olyan őrjítően, és az én ügyeskedésem is megtette a hatását.
Abban a pillanatban, ahogy végre megéreztem őt, torkomból fojtott nyögés tört fel, ajkaim könnyedén nyíltak el, levegő után kapva. Szemeimet félig lehunytam, és hagytam, hogy hátra húzza a fejemet. Talán magától is megbillent volna, de a hathatós közreműködésének hála esélyem sem volt ellenkezni. Ujjaim vadul túrtak a barna tincsekbe, enyhén rámarkolva azokra, hogy úgy húzzam közelebb magamhoz Max ingerlő ajkait, finoman karcoló fogait.
Testemmel úgy játszhatott, akár egy hangszeren. Minden egyes mozdulatra reagáltam, csípőm pedig készségesen simult bele a mozdulataiba, rásegítve azokra egy kicsit. Az enyhén feszülő érzéssel már abszolút nem foglalkoztam, inkább izgatott, semmint fájdalmat okozott volna, valahányszor egyre mélyebbre és mélyebbre hatolt belém. Olyannyira sikerült felkorbácsolnia bennem a vágyat, hogy mit sem törődve az esetleges kellemetlen érzéssel, egyik kezemmel hevesen markoltam a fenekébe, és húztam magamhoz közel, teljesen befogadva őt.
A világ szép lassan kezdett atomjaira hullani körülöttem, két karommal kapaszkodtam bele Max nyakába, hogy könnyebben vehessek lendületet, hiszen vele együtt mozdultam minden egyes alkalommal. Legalábbis addig a pillanatig, amíg képes voltam irányítani a saját testemet. Ám egy idő után a megzabolázhatatlan vágy utat tört magának, kezeim pedig lassan siklottak le a nyakáról, végig a mellkasán, hogy aztán testem ívbe feszülve, hátra döntsem. Igyekeztem némi kapaszkodót találni a jakuzzi szélén, úgy hajolva meg hátra, hogy ő közben mélyebbre és mélyebbre lökhesse magát. Lábaim az oldalához simultak, tekintetem időnként elfelhősödött ugyan, de rendre visszatért Max arcára, amit igyekeztem elraktározni az emlékeimben.
Vissza az elejére Go down
Maximilian Goltz
avatar
Oktatás

Avataron : Andrew Cooper
Kor : 32

TémanyitásTárgy: Re: New Orleans
Szer. Május 03, 2017 9:28 am
  

+18

Nagyon is kedvemre való a helyzet, élvezek minden pillanatot, amikor Mary teste vágyakozva simul az enyémhez. Csodás nő, ráadásul az elmúlt időszakban egyre fontosabbá vált számomra, kár lenne tagadnom. Éppen azért léptem meg a csókot, ami ide vezetett. Álomnak is szép lenne ez, valóságnak pedig még inkább vérforraló. Pattanásig feszülő pillanatokon esünk túl, ahogy végül a kínzó és kéjes várakozás láncai végre lehullnak s egyesülünk. Torkomból halk, elégedett morranás tör fel, kiegészítve Mary kéjes hangjait. Egy édesen kínzó nyomástól már megszabadultam, de ez hozta magával a következőt: innentől nincs megállás. A bennem lakozó elemi ösztön és vadság folyamatosan fogja átvenni végérvényesen tudatom felett a kontrollt, mert Mary testének édes "ópiuma" hatása alá von s nem is figyelek tudatommal semmire, testem ösztönösen mozdul és találja meg vele a közös hangot, hogy a hímtagom ölelő szűk, nedves forróságban mélyebbre és mélyebbre hatoljak egyre határozottabb lökéseimmel s egyre kevésbé törődik azzal kettősünk, hogy fokozatosság legyen ebben, már a szenvedély irányít. Mary mozdulatai, kéjes hangjai és édes pillantásai megrészegítenek és mohóságot támasztanak bennem: még többet akarok. Bársonyos bőrét határozottan markolva tartom őt és segítek neki, hogy minél kényelmesebb és jobb legyen a helyzete a nem szokványos helyszín miatt, de ezzel párhuzamban nehezítem is a dolgát, ahogy egyre gyorsabb, erőteljesebb ritmusban dolgozom testén csípőm mozdulataival, újra és újra tövig juttatva magam, hogy még több kéjt és élvezetet csikarjak ki a szőke szépségből. Ajkaim közben az ő mézédes csókjait kutatják, vagy épp nyakát érik, de olykor dús kebleire is elkalandoznak.
Vissza az elejére Go down
Mary Margaret Long
avatar
Oktatás

Avataron : Blake Lively
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: New Orleans
Pént. Május 05, 2017 10:25 am
  

18+


Max teljesen a hatása alá vont, így a gondolataim kuszaságába esélye sem volt beszökni kétségeknek, vagy szégyennek, amiért egy szálloda erkélyén estünk egymásnak. Pedig alapvetően nem vagyok ilyen, nem szoktam belemenni efféle dolgokba, de most mégis annyira vonzott az egész, maga Max, hogy képtelen voltam ellenállni. Talán felesleges is lett volna, hiszen olyan régóta érlelődött ez már, csak éppen nem voltam hajlandó meglátni a fától az erdőt. Annyira Richardra koncentráltam, hogy nem vettem észre, mennyire közel kerültem valaki máshoz.
Testem minden egyes érintésére készségesen válaszolt, mozdulatai pedig felkorbácsolták bennem még inkább a vágyat. Csípőm automatikusan mozdult úgy, hogy még mélyebben fogadhassam magamba őt. Sűrűn kapkodtam levegő után, éreztem, hogy már nem kell sokat munkálkodnia azon, hogy elérjem az áhított csúcsot, ami felé kölcsönösen űztük mind a kettőnket, közös erővel.
Amikor nem éppen a csókjaiban merültem el, akkor fejem oldalra billent, vagy éppen hátra, miközben zakatoló szívem dobbanásai a füleimben vertek visszhangot. Túl nagy hatással volt rám, és ettől valószínűleg alapesetben a frász kerülgetett volna, de jelenleg nem volt bennem semmilyen félelem. Csak az járt a fejemben, hogy minél hevesebben, minél közelebb kerülhessek hozzá. Később is ráérek majd aggodalmaskodni, és azon filózni, hogy mikor került ennyire közel hozzám, ugye?
Mindössze újabb pár perc elég volt, hogy elérjem azt a bizonyos határt. Arcomat a nyakához szorítottam, szapora, forró leheletem a felhevült bőrén csapódott le. Fogaim enyhén vájtak az érzékeny területbe, hogy ezzel fojtsam el a kitörni készülő kiáltást. Testem önálló életre kelve remegett meg, izmaim szorosan fogták satuba férfiasságát, ahogy odasimultam hozzá. Nem tudtam volna pontosan megmondani, hogy meddig tartott, hogy mennyi idő kellett ahhoz, hogy valamelyest tisztulni kezdjenek a gondolataim. Csak amikor ez megtörtént, akkor voltam képes arra, hogy finoman mozduljon meg a csípőm újra, meg újra, kicsit ingerelve még őt.
Ajkaim finoman simítottak végig a nyakán, a mellkasán, amint a testem csillapodott egy kicsit. Hallgattam az ütemes szívveréseit, ami kellőképpen megnyugtatott, kissé talán el is bódított. Abszolút az élmény hatása alá kerültem, úgy kapaszkodva Maxbe, mintha a világon csak ő létezne, és csak belé csimpaszkodva maradhatnék meg a felszínen.
Vissza az elejére Go down
Maximilian Goltz
avatar
Oktatás

Avataron : Andrew Cooper
Kor : 32

TémanyitásTárgy: Re: New Orleans
Vas. Május 21, 2017 12:05 am
  

Akárhonnan is nézzük, hirtelen tört ki mindaz, ami most már fennen lobogó lánggal tombol közöttünk. Az elmúlt időszak tréfálkozásai, az együtt töltött idő egyre inkább telítődött egyfajta mellékes szállal, plusz töltettel és feszültséggel, ami végül ide vezetett. Miért is nem vettük észre? Nem tudom, de valamiért egyikünk sem akarta magának bevallani, vagy nem akaródzott mélyen magunkba nézni. Ezt át kell majd gondolni és beszélni is, de nem most.
Most sokkal fontosabb mindaz, ami kettőnk között történik a fizikai síkon. Már rég nem gondolatok, hanem rutin és ösztön, a legősibb atavisztikus zsigeri reakciók zajlanak le az erkélyen. Nem tudatosulhat bennünk a hely extremitása, mert csak a közös öröm, az ősi feszítő küldetéstudat az, ami munkál, na meg az én csípőm folyamatosan. Nem mintha Mary nem venné ki a részét a dologból, távolról sincs ez így, de tény, hogy amint ennek lennie kell, az erőteljes és lendületes tempót én diktálom. Emellett persze meg is tartom őt s mindvégig támaszt kínálok számára, na meg csókokat is, ha már kezeimnek más a feladata s nem cirógathatják őt. Nem kell már sok idő s elkapja őt a kielégülés hulláma, én pedig megacélozom magam és akaratom, hogy izmainak szoros, feszítő lüktetésében tovább mozoghassak és kitartsak. Nem könnyű, hiszen vadítóan mámoros ritmikus tánca belső izmainak, de csak sikerül megoldani, hogy aztán a még pihenő szőkeségnek továbbra se kegyelmezzek s ha már fogait nem mélyeszti bőrömbe, hogy hangját így tompítsa, akkor bizony leengedem és megfordítom, hogy azonnal belé is hatoljak hátulról s még mindig enyhén lüktető hüvelyét kezdjem ostromolni. Csakhogy némi huncut csavar is van a történetben, mert, az előjáték során módszeresen rátapintottam már a lényegre s azt meg is jegyeztem, így most rövid ügyeskedés után nagyon hamar be tudom úgy állítani lökéseim szögét, hogy azokkal egyenesen G pontját ostromoljam s tovább vadítsam és alig lecsengett élvezetét új magaslatokba emeljem a minimális zuhanás után, amit neki engedtem. Egyik kezem birtoklóan markol fenekére támaszt adva, míg a másik szőke tincseire fog, hogy hátát kissé ívbe feszítsem, majd előre hajolva lágyan, kéjesen haraphassak a nyakába.
Vissza az elejére Go down
Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Re: New Orleans
Vas. Dec. 24, 2017 8:33 pm
  

játék vége


Leander :: Jackie :: Dwayne
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: New Orleans
  

Vissza az elejére Go down
New Orleans
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Határon innen, határon túl
-
Ugrás: