HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Lake Washington Hajózócsatorna

Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Lake Washington Hajózócsatorna
Vas. Márc. 13, 2016 10:12 am
  

Vissza az elejére Go down
Barbara Lamb
avatar
Inaktív

Avataron : Sasha Pieterse
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Lake Washington Hajózócsatorna
Kedd Ápr. 05, 2016 10:08 am
  Legszívesebben belevetném magam a vízbe, csak egy ugrás lenne és többé már nem léteznék. Annyira elcsesződött minden az utóbbi időben, hogy teljesen kilátástalannak t
tűnik a jövőm. Ha megtenném akkor felesleges volt minden eddigi igyekezet, simán kinyírhatott volna az a gazember. De nem, én talpra álltam. Mindenki azt hiszi, hogy azért jöttem el Angliából, mert megfutamodtam, de kérdem én ők mit tennének ha valaki az életükre törne?
Végre találok egy padot egy eldugottabb helyen, lerogyok rá. Már kezdtek fájni a lábaim, ahogy növekszik a baba egyre nehezebben bírom a hosszabb sétákat. Nem bánom, hogy fel kellett adnom az eddigi életemet, mert majd ő segít kilábalni ebből az egészből. Ő lesz az én reménysugaram, aki majd utat mutat a boldogsághoz. Tudom, hogy így lesz.
Bár Ryan jelenléte is sokat segít. Örülök, hogy velem van és nem hagyott magamra. Nélküle már biztosan feladtam volna az egészet.
Annyira zavaros most még minden. Szeretném ezt a kisbabát, hiszen az enyém, de félek, hogy túl korán jött. Régen volt egy csodálatos életem, amikor az emberek rajongva figyelték minden lépésemet és most. Most a semmi vesz körül, nem ismer senki és nem törődik velem a kutya se. Mások azt hihetnék a baleset észhez térített és már nem kívánkozom a régi életembe. Részben igazuk van, mert megváltoztam és már nem az a beképzelt, nagyszájú ribanc vagyok aki voltam. De az hiányzik, hogy egyetlen férfi sem vesz észre. Ha pedig megtudják, hogy terhes vagyok futva menekülnek. Hol fogok egy normális férfit találni?
Ezt már nem bírom tovább és egy könnycsepp gördül végig arcomat, melyet még számtalan másik követ. A térdemre könyökölök és kezembe temetett arcommal zokogni kezdek. Most nem számít, hogy nem otthon vagyok hiszen úgyse jár erre senki. Én is csak véletlenül kerültem ide. De örülök, hogy ide vezetett az utam, itt legalább csend van és nyugalom.
Remélem tetszik
Vissza az elejére Go down
Selena Fuentes
avatar
Egészségügy

Avataron : Gina Rodriguez
Kor : 34

TémanyitásTárgy: Re: Lake Washington Hajózócsatorna
Szomb. Ápr. 09, 2016 10:17 pm
  Barbara x SelenaAz utóbbi időben egyre kevesebb időm marad a munka mellett még kocogni is járni, a szokásos helyemre, a hajócsatornákhoz. Ahogy növekszik a páciensköröm száma, úgy csökken a szabadidőm is, amit végülis nem bánok, viszont azt igen, hogy immár nem tudok annyi időt fordítani az alakformálásra. Pedig a heti háromszori kocogásra az "én koromban" már igencsak szükség van, hacsak nem akarja az ember lánya elhanyagolni a testét. S már pedig, ha egyszer szeret nassolni, akkor semmiképp nem hanyagolhatja el magát.
Úgyhogy végül heti egy alkalomra csökkent le a kocogásom száma, viszont mellette meg kötelező módon be kellett iktatnom egy kis otthoni gyakorlatozást is.
Épp befordultam egy járatlanabb részre, mikor hirtelen szipogó hangokra lettem figyelmes. Mintha valaki sírna a közelben.. A bennem levő pszihológus azonnal arrafele is fordította a fejét, hogy megtudja, kiről van szó, hiszen képtelen lenne szó nélkül elmenni egy bajba jutott mellett. Egy fiatal lány ült a közelben levő egyik padon és eléggé letörtnek látszott. Nem akartam beleavatkozni a dolgába, de ugyanakkor távol sem bírtam maradni.. talán segíthetek neki, szivárgott vissza újra és újra a gondolat a fejembe. Plusz, ha én nem beszélek vele, senki más nem fog, hiszen.. nincs itt senki rajtunk kívül.
Végül, veszek egy mély lélegzetet, majd elindulok annak a padnak az irányába, ahol a lány is helyet foglalt.
- Szia. - Köszönök neki kedvesen, amint elértem mellé. - Leülhetek melléd? - kérdezem lágyan, és csak akkor foglalok helyet mellette, ha igent mond. Azt szeretném a legkevésbé, hogy még több bajt okozzak neki. S ahogy őt méregettem a válaszára várakozva, akaratlanul is észrevettem a növekvő pociját. Tehát, áldott állapotban van. Minden bizonnyal emiatt is érezheti magát ennyire ramatyul.. a baba miatt.
Bocsi, hogy csak most írok    
Vissza az elejére Go down
Barbara Lamb
avatar
Inaktív

Avataron : Sasha Pieterse
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Lake Washington Hajózócsatorna
Hétf. Ápr. 11, 2016 10:28 pm
  
A léptek zajára felegyenesedem és megpróbálom összeszedni magam. Nem szeretem amikor sírni látnak, mert az a gyengeség jele és nem akarom, hogy azt higgyék rólam, hogy gyenge vagyok. Még ha igaz is jelen pillanatban. Nem voltam mindig ilyen, nagyon sok mindenen mentem keresztül és már nagyon sokat tanultam az élettől.
- Szia! - szipogok és felnézek az előttem álló nőre. Azt hittem ez a hely sokkal eldugottabb annál, mint, hogy bárki is ide tévedhetne. De ezt nagyon rosszul gondoltam, mivel valaki rám talált. Még nem sikerült kiismernem a várost, így azt sem tudhatom hol van az a hely ahol biztosan nem jár senki.
- Nyugodtan – próbálom megállítani a könnyeimet, kisebb- nagyobb sikerrel. De ha már egyszer itt van nem fogom elküldeni. Lehet, hogy titkon arra vágytam, hogy valaki rám találjon. Esetleg még el is mondhatnám neki a problémáimat. Ha segíteni nem is tud, de legalább meghallgat és már azzal is könnyíthetek magamon. Legalábbis azt szokták mondani, hogy miután sikerült kibeszélnem magamból a dolgokat már nem lesz olyan nehéz. Ráadásul ő egy tök idegen nő, akivel most sokkal szívesebben beszélgetnék, mint valaki olyannal akit már ismerek.
Előveszek egy zsepit és a kis tükrömet a táskámból. A zsepivel felitatom a könnyeimet és közben eltüntetem az elfolyt sminkemet is. Mikor már a vörös szemeimen kívül nem utal semmi az előbbi kiborulásomra egy másik zsepit veszek elő és kifújom az orromat. Végül a kézfertőtlenítőm is előkerül és bekenem vele a kezeimet.
- Barbie vagyok – mutatkozom be és kezet nyújtok.

Remélem tetszik
Vissza az elejére Go down
Selena Fuentes
avatar
Egészségügy

Avataron : Gina Rodriguez
Kor : 34

TémanyitásTárgy: Re: Lake Washington Hajózócsatorna
Szomb. Május 14, 2016 8:53 pm
  Barbara x SelenaÖrültem, mikor a lány nem küldött el a fenébe a közeledésem miatt, hanem épp ellenkezőleg nagyon is barátságosan viselkedett velem szemben. Bár, az is egy teljesen elfogadható reakció lett volna tőle, ha inkább megkér, hogy üljek inkább máshová, elvégre, én zavartam bele a magányos perceibe és nem fordítva történt.. Viszont, úgy hogy erre nem került sor, nyugodtan helyet foglalhattam mellette, természetesen közben némi távolságot is hagyva kettőnk között. Egyelőre nem szóltam semmit, csak egy bólintás keretein belül válaszoltam a beleegyezésére, majd a bemutatkozása után, én is hasonlóan cselekedtem.
- Örülök a találkozásnak! Én Selena vagyok - mondom, majd elfogadom a felém nyújtott kezét, és enyhén kezet is rázok vele. Ahogy, így elnéztem a lányt, egyre kíváncsibb lettem a történetére. Illetve arra, hogy mi miatt lógathatja az orrát. Főleg mert alapvetőleg nem tűnik egy elveszett léleknek, hanem sokkal inkább olyannak, aki mindig tudta mit akar. Bár, az élet olykor nem a legkedvezőbb kártyákat osztja nekünk, ezt én nagyon is jól megtanultam az eddigi éveim során.
- Jól vagy? - Kérdezem, de amint kimondtam a szavakat, rögtön meg is bántam a dolgot. Hülye kérdés, nulla pont, mondanák erre most a pácienseim, és teljesen igazuk is lenne. - Bocsi, rossz kérdés. De ugye nem a baba miatt szomorkodsz? Ő jól van? - Javítom ki azonnal a szavaimat, közben végig kedvesen és együttérzően figyelve a lányt. Csak remélni tudom, hogy nem a baba egészségi állapota áll a szomorúságának hátterében, mert abban az esetben aligha tudnék nyugtató hatással lenni rá.
Bocsi, a késésért! Sad 
Vissza az elejére Go down
Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Re: Lake Washington Hajózócsatorna
Hétf. Jún. 27, 2016 2:58 pm
  

játék végeVissza az elejére Go down
Sigmund Gallagher Mallors
avatar
Egészségügy

Avataron : Kevin McKidd
Kor : 43

TémanyitásTárgy: Re: Lake Washington Hajózócsatorna
Kedd Jún. 28, 2016 10:08 pm
  


Nem szeretem a kompot. Sőt, mi több rühellem ezt a förtelmet, de meg kell hagyni, hasznos tud lenni. Már legalábbis akkor, amikor elromlik az autóm, otthon felejtem a telefonom, nem találok egyetlen nyamvadt taxit se a közelben és egyébként is a város olyan pontjára kell eljussak, ahol nem jártam még soha. A bolygók azt hiszem elég szerencsétlenül álltak ma össze,  bár hogy őszinte legyek, nem hiszek az asztrológiai humbukban. Felesleges baromság az egész, de távol álljon tőlem, hogy a hitről bárkit lebeszéljek. Mindenkinek saját dolga, hogy mit akar hinni és mit nem.
A korlátra könyökölve állok és figyelem a várost, Őszintén szólva pár perc alatt sikerült megbékéljek a helyzetemmel, a látvány mindent felülmúl. Ma nem esik, de felhős az ég, s ez ad egyfajta bájt a látképnek. Kicsit szomorú, kicsit ködös, de a maga nemében misztikus is, kiismerhetetlen, s ettől szép.
A hajók is csak olyanok, mint az autók. Tülkölnek, tulakodnak és haladnának, s bár én a magam részéről sosem értettem miért nem manőverezhetnek egyszerűen el egymás mellett, attól még tény, hogy a hajózásnak is megvannak a maga szabályai. Nem mozgattak soha, ezért is nem fordulok oda a dobhártyaszaggató hangra, melyet dudaszóként aposztrofálok, s mely nem sokkal azelőtt üti meg a füleimet, hogy meg kellene érkezzünk a kikötőbe.
A fedélzeten végigfutó remegés csak épp annyira sarkall, hogy megkapaszkodjam jobban - még mindig nem aggódva - a korlátban, s eljöjjön az ideje annak, hogy..
..hogy odapillantsak a hang irányába és egy időre elsötétüljön minden.
Rohadt egy.. robbanás?

//Híve vagyok a közösen jobbra-balra mesélésnek, szóval nyugodtan tégy hozzá annyit a vezérfonálhoz, amennyit csak szeretnél. Sérültek, történések, sérülések.. ereszd el a hajamat fantáziád, imádom a meglepetéseket és az izgalmakat. //


Drive until you lose the road

Or break with the ones you've followed
Vissza az elejére Go down
Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Lake Washington Hajózócsatorna
Szer. Jún. 29, 2016 4:51 pm
  

A városban volt ma elfoglaltságom: bevásárlás, ügyintézés, gyereket elvinni iskolába miután elaludtunk, és a buszt is lekéstük. Arról már ne is beszéljünk, hogy ki ment a fejemből, hogy a kocsimat még az este elvitték megnézni, mert valami baja van. A férjem meg már korán elment. Úgy,hogy nem igen maradt más lehetőségem, mint tömeg közlekedni, ami odafelé nem is volt nagy gond, visszafelé már igen. A városba is el voltam, de miután megláttam milyen dugó kezd kialakulni más opciókat kerestem, és így jutottam a kikötőbe.
Komppal kikerülöm a dugót, és onnan taxi. Haza kellene érnem még időbe, mert az otthoni teendőket is el kellene végezni. Anno eleinte nehezen ment a háziasszony szerepe a sok katonáskodás után, de gyorsan belerázódtam. Lehet más háziasszonyok bolondnak néztek volna, amikor terveket készítettem, hogy mit hogyan is kellene, vagy még mindig akadnak ilyen dolgok, amik azt hiszem elég jó mozgatórugói a családunknak. Írott és íratlan szabályok, amik azóta léptek életbe, hogy hárman vagyunk. De jól meg vagyunk, és belejöttünk a dolgokba. Még én magam is.
A hajóút igen kellemes volt, az idő se volt épp rossz, vagy túl jó. Jól esett, ahogy a hideg víz cseppek a kezemre estek, régi emlékeket ébresztett bennem. Gondolatban nagyon elnosztalgiáztam, lehet tényleg fontolóra kellene vennem, hogy visszaállok. Van, ami hiányzik. Viszont nem tudtam , hogy kapcsolni a robbanás hangját a nosztalgiámhoz, ami csak a fejembe zajlódott le.
Pedig ez nem a fejembe volt. Nagyon nem. A hajó megrázkódott, füst szállt fel arra, amerre néztem, majd egy második robbanásnál hátra felé estem, neki a falnak. Én legalább is, mert tőlem nem messze lévő, a kocsik közé, vagy a vízbe zuhant. Csak támaszkodtam, és próbáltam felfogni, hogy mi is történik.
Az emberek sikoltoznak, kapaszkodnak. Remélem nem fogunk elsüllyedni, bár mintha a robbanás, legalább is a második, mintha nem a hajón lett volna. A fejem sajgott, a hajó rántott magán még egyet, és sikeresen neki estem valaminek, ami megvágta a karomat. De hol van időm ezzel foglalkozni, amikor valaki a korláton kívül lóg, és segítségért kiabál? Oda siettem, de túl nehéz volt, legalább is sérült karral biztosan. Egyedül nem fog menni.
Vissza az elejére Go down
Sigmund Gallagher Mallors
avatar
Egészségügy

Avataron : Kevin McKidd
Kor : 43

TémanyitásTárgy: Re: Lake Washington Hajózócsatorna
Kedd Júl. 05, 2016 9:50 pm
  

Szerencsétlen helyen álltam ahhoz, hogy fejsérülés nélkül elkerüljem, de szerencsésen ahhoz, hogy ájultamban ne zuhanjak azonnal keresztül a korláton. Mire felráznak a kétségbeesett sikolyok, addigra a fejetlenség maximálisan a tetőfokára hág.
A fej nagyon tud vérezni és nem mondom, hogy nem szédelgek, de jobban zavar az, hogy a sebből ömlő vér miatt a fél szememre ideiglenesen megvakulok. Hiába törölgetem, csak vérzik, így felhagyok vele, s inkább azonnal körbepillantok - amennyire a lehetőségeim megengedik - és összeszedem minden profizmusom. Hiába, ha már orvos vagyok, azon belül is a balesetekre specializálódott, akkor próbáljak meg tenni valamit addig is, amíg valaki ki nem találja mi a csodát kezdjünk magunkkal egy süllyedő kompon.
Egyáltalán süllyedünk? Mi, igen.
- Tartson ki, jövök!
Ordítom túl - legalábbis igyekszem - a tömeget és egy hölgy felé sietek, aki éppen próbál behúzni a kompra valakit. Amennyire csak tudok kihajolok, hogy ne rántsuk ki lehetőleg a sérült és riadt egyén vállát azzal, hogy mindketten a csuklójánál fogva kapjuk el. Annyira nem vagyok magas, hogy hónaljáig alá tudjak nyúlni, de így is sikerül a felkarját elkapni. Húzni kezdem felfelé.
- Háromra rántsuk fel.
Kérem a nőt, aki szintén segít.
- Egy, két, há!
Számolok túlharsogni kívánva a tömeget. Megrántom a fogott kart, de nem sikerül a manőver. Kapok utána, de mintha szakadna a ruhájának anyaga, s csúszna ki belőle a karja. Vajon a vízbe zuhan, vagy tudunk még egyszer próbálkozni vele?


Drive until you lose the road

Or break with the ones you've followed
Vissza az elejére Go down
Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Lake Washington Hajózócsatorna
Szomb. Júl. 23, 2016 9:08 pm
  

Nem tudom mi történhetett, de egyáltalán nem tetszett. Szerencsére nem vészes a sérülésem, de ettől még nekem is felment a pulzusom. Az adrenalin a fejembe dübörög. Ráadásul valahogy jobban érezném magamat, ha egy fegyver lenne a kezembe. Nem tehetek róla. Katona voltam, és rosszakat súgnak a megérzéseim. Főleg, hogy a komp nem akar kiegyenesedni. Ez nekem igen csak arra utal, hogy süllyed. Az okát szeretném leginkább tudni, mert akárhonnan is nézem a dolgokat ez bizony egy robbanás volt, vagy valami hasonló. Kétlem, hogy egy tengeralattjáró menne épp a víz alatt azzal a célzattal, hogy egy civil hajót lőjön ki.
Miután felmértem a helyzetet, és megtaláltam a józan eszemet is azt kerestem, hogy hol kell segíteni. Volt egy ember nem is messze tőlem, aki igen csak életveszélyben volt. Kiesett a korláton, és ott lógott. A karom sérült, de hátha még is sikerül felhúznom. Miután megragadtam, és nem ment egyedül a dolog segítségért kiáltottam. Az első ember inkább másfelé ment, és magát mentette. Sok sikert neki, de végül a sors még is csak megszánt, és kaptam segítséget.
- Siessen – kiáltottam a férfinak, habár ő se festett igazán szebben, mint az én karom. Sőt, lehet, hogy még rosszabbul. Vagy örült, vagy nem tudom, de legalább nem gyáva.
Segítség kapáskor az ember általában egy köszönőmet mond, vagy mosolyog, de nekem most egyik se ment. A sérült kezemmel kapaszkodtam, a másikkal az illetőt ragadtam meg. De a vér csak folyt lefelé a kezemen, és éreztem, hogy hamarosan csúszni fog a kezem. Nem vagyunk stabilan.
- Siessünk, csúszik a kezem – mondtam a férfinak.
- Rendben- helyeseltem, majd számoltunk, és húztuk. De a kezem már csúszott, magamat kellett tartani, ráadásul a fájdalom is belenyilallt, ahogy rátámaszkodtam. Számolunk, de nem megy a dolog. Csúszok, látom a férfi kezei közül is csúszik, már tudtam, hogy nem fog menni.
Nézem, ahogy az illető végül lezuhan. Kapok a levegőbe, de mind hiába.
Hibásnak érzem magamat, tudom, hiszen akkor nem néznék még mindig utána, hogy vajon feljön e a vízfelszín felől, de egyelőre nem tehetek érte semmit sem. De a mellettem állóért még igen.
- Maga vérzik, be kell kötnünk- nézek rá, mintha mi se történt volna az előbb, pedig történt, de nincs időm arra, hogy most utána ugorjak. Vannak lent olyanok, akik biztos ugyan úgy segítenek, ahogy mi itt fenn próbálkozunk. Legalább is ebbe reménykedem, és ezzel a hittel fordulok az új dolgom felé.
Vissza az elejére Go down
Sigmund Gallagher Mallors
avatar
Egészségügy

Avataron : Kevin McKidd
Kor : 43

TémanyitásTárgy: Re: Lake Washington Hajózócsatorna
Hétf. Aug. 01, 2016 9:59 pm
  

Sietek én, ahogyan tudok, mindenesetre ahhoz nem vagyok elég gyors, hogy azonnal fel tudjuk rántani a kapaszkodásban lassan elfáradó személyt. Kicsit vak vezet világtalan érzésem van attól, hogy a nő sem éppen száz százalékos és én magam sem vagyok az, ám meg nem lepődöm ilyesmin, hiszen mégis mitől lennénk makk egészségesek egy süllyedő kompon? Valaminek istenesen nekimehettünk. Még jó, hogy közel van a part, s nem éppen a tél közepén járunk. Épp csak az lesz a baj, hogyha nem ugrunk be idejében a vízbe, akkor a süllyedő komptest keltette örvény be is szippanthat minket. Bár nem tudom, hogy ennek hogy működnek a zsilipei, hogy vannak-e egyáltalán. Jó lenne, ha nem itt kéne megfulladnunk (bár hogy őszinte legyek, sehol se szeretnék megfúlni, ami azt illeti).
- Ó, basszus!
Szalad ki a számon.
- Már nem úgy értem, hogy maga miatt. Ön.. Ön miatt.
Nem tartom magam udvariatlannak, de amikor éles helyzetben vagyok, esélyes, hogy elfelejtem a helyes és szép magázódás szabályait, vagy éppen a lényegre szorítkozó, értelemkeresett hozzászólásokat. Mindenesetre ennél masszívabb magyarázatra semmi időnk, nem is megyek bele, inkább azzal foglalkozom, hogy fel tudjuk húzni a bajba jutottat. Mit ne mondjak, sikertelenül.
- Hogy mi?
Révedek fel, mintha belém csípett volna valami. Ösztönösen nyúlok a fejemhez, megvonom a vállamat.
- Nem veszélyes, a fej nagyon tud vérezni. Ellenben a karja.. Mutassa, hol fáj?
Kérdezem, s röpke kiegészítést eszközlök megint a kétségbeesett hangyaként rohangáló tömeg közepén.
- Orvos vagyok.
~És rohadtul remélem, hogy valakinek eszébe jut mentőcsónakokkal kihalászni minket a vízből, ha úgy esik majd az esemény.


Drive until you lose the road

Or break with the ones you've followed
Vissza az elejére Go down
Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Re: Lake Washington Hajózócsatorna
Hétf. Szept. 19, 2016 5:41 pm
  

játék vége

Leander :: Jackie :: Dwayne
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Lake Washington Hajózócsatorna
  

Vissza az elejére Go down
Lake Washington Hajózócsatorna
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Város
 :: 
Ballard Locks
-
Ugrás: