HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Recepció (Rendőrség)

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Recepció (Rendőrség)
Pént. Júl. 22, 2016 4:13 pm
  

First topic message reminder :

Vissza az elejére Go down

Derrick D. Willoughby
avatar
Epizódszereplő

Avataron : Chris Pratt
Kor : 34

TémanyitásTárgy: Re: Recepció (Rendőrség)
Hétf. Május 08, 2017 10:20 pm
  

- Komolynak lenni rettenetesen unalmas. Netalán ön az unalmas férfiakat szereti? Mert ebben az esetben, ha ez így van, esetleg elgondolkozhatnék azon, hogy komoly legyek, mint egy elfertőződött vakbélgyulladás.
Válaszolhattam volna aztg is, hogy igen, igaza van, de annyira nem fűlött a fogam ahhoz, hogy igazat adjak neki. Egylbként is veszélyes bárkinek az igazát szajlkózni, pláne egy ilyen helyen. Maradt hát a hosszú és bő lére eresztett közlésem, na meg az, hogy hozzábiggyesztettem egy vigyort is a végéhez, a legsármosabb fajtát, amit csak randikon veszek elő. De ezt honnan is tudhatná, nem igaz?
- Ebben van valami.
Kacsintok, elnyomva magamban a basszameg szisszenést. Oké. Nem vagyok hülye, felérem ésszel, hogy jobb lenne nekem is, hogyha nem cseszekednék a nővel, hanem megpróbálnék őszinte lenni, de.. nem megy. Nem hogy nehéz, de egyszerűen csak lehetetlen. Éppen ezért egyelőre - mára biztosan - maradok a szokásos viselkedésemnél. Azt legalább ismerem. Az komfortosabb, mint a gyengeség.
- Mégis mi olyan lehetetlen benne?
Hökkenek meg ezen. Hiába, mindig tud nekem újat mondani. azt eddig is tudtam, hogy nem én vagyok az állomáson a legnépszerűbb, de hogy képtelenség legyen velem dolgozni? Azt azért erős túlzásnak érzem.
- Na ne szórakozzunk már!
Csattanok fel őszinte haragvással.
- Ha amúgy is nekem kell mindent csinálni, mégis mi a fenének ülök itt?
Szemforgatásomat dacos fújtatással spékelem, majd egy hirtelen huszárvágással visszaveszek.
- Bocsánatot kérek. Túlzásba estem.
Szűröm fogaim között, mint akinek nehezére esik ezt kimondani.
- Azért, mert szeretném, ha már nem sokáig lenne közöttünk orvos-páciens viszony. Jobb szeretném más címkével illetni önt.
Rákacsintok, mit ad isten éppen végszóra. A mai alkalommal lejárt az időnk. Nem mondom, hogy sajnálom, de ennyi arcátlanságot nem teszek hozzá. Csak egy laza intést, mellyel távozom, hagyva, hadd rágódjon a tőlem hallottakon.

//Ahogy megbeszéltük, ez egy záró lett, köszönöm a játékot Egy semleget, nem rendőrségi helyre kérek szépen kezdőt.. hadd csatlakozzam a doktornőhöz véletlenül //
Vissza az elejére Go down
Patricia June Calhoun
avatar
Inaktív

Avataron : Bryce Dallas Howard
Kor : 34

TémanyitásTárgy: Re: Recepció (Rendőrség)
Kedd Május 16, 2017 10:51 am
  

- Nem hiszem, hogy a tárgyhoz tartozna, miféle férfiakat kedvelek, nyomozó! – szűrtem a fogaim között, türelmet erőltetve magamra. – És attól még, hogy unalmas, vannak helyzetek, amikor muszáj. Például akkor, amikor a karrierje múlik rajta, már ha érdekli még magát egyáltalán… - figyelmeztettem ismét arra, hogy azért nem szórakozásból vagyunk itt. Sem én, sem ő. Azért találkoztunk minden héten egyszer, mert erre kötelezték a viselkedése miatt, és ha nem fog változtatni, hamarosan talán súlyosabb következményei is lesznek a csapongásainak. Nem örültem volna neki, mert ahogy hallottam, kiváló rendőr, csak éppen az agyában voltak problémák. Miért van ez annyi zsaruval?
- Talán az, hogy felesleges kockázatokat vállal, mint akinek minden mindegy. – közöltem szemrebbenés nélkül. – Időnként iszik, pedig szolgálatban van, és nyilván tudja, hogy ez szabályellenes. A természete is nehéz, a hirtelen haragról már nem is beszélve. – soroltam szépen tovább, amiket másoktól hallottam. Mivel ezeken a foglalkozásokon kívül nem dolgoztam vele, így csak ezekre a szóbeszédekre tudtam hagyatkozni, illetve arra, hogy én mit láttam belőle. Mindezek alapján hajlamos voltam elhinni, hogy nem csak kitaláció minden, amit róla mondanak. Még ha volt is olyan része, ami túlzás.
- Eszem ágában sincs szórakozni. – vontam fel a szemöldökömet. Én is bosszús voltam egy kicsit, de azért nem engedtem meg magamnak, hogy kifakadjak előtte. Pedig képes volt teljesen kiakasztani, az már egyszer biztos. – Mit gondolt? Varázsló vagyok, és majd a pálcámmal mindent helyre tudok tenni? – őszintén meglepődtem azon, hogy ezen ennyire kiakadt. – Ezek a dolgok nem így működnek, java részt saját magával kell elrendeznie. Én csak felszínre hozom azt, amivel meg kell küzdenie, de a többi már nem rajtam múlik. – magyaráztam, próbálva még mindig megtartani a hidegvérem, de már nem ment olyan tökéletesen, ahogyan kellett volna. Sok volt ez az egy óra, és ezt csak most éreztem meg, így a végéhez közeledve.
- Igen. Semmi probléma! – biccentettem végül, elfogadva a bocsánatkérését. Már az is csoda, hogy egyáltalán megtette. – Értem! – bólintottam, bár nem teljesen értettem, hogy pontosan mire is gondolt. – Tudom, hogy minél előbb szeretne megszabadulni tőlem, és ha hajlandó együttműködni, akkor megígérem, hogy nem húzódik már sokáig. – én persze úgy gondoltam, hogy arra gondolt, mennyire nincs már kedve járni ezekre a kezelésekre. Persze, aki nem maga dönt úgy, hogy segítségre van szüksége, az mind így van ezzel. Nem lepődtem meg, nem is számítottam másra tőle.
- Egy hét múlva találkozunk, nyomozó! – búcsúztam tőle én is, és csak akkor engedélyeztem magamnak egy mélyről jövő szusszanást, amikor már ismét magamra maradtam az irodám falai között. Nem volt könnyű menet, már megint.

// Én is köszönöm a játékot!!! *__* <333 //
Vissza az elejére Go down
Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Re: Recepció (Rendőrség)
Kedd Május 16, 2017 7:35 pm
  
Játék végeLeander :: Jackie :: Dwayne
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Recepció (Rendőrség)
  

Vissza az elejére Go down
Recepció (Rendőrség)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Város
 :: 
Belváros
 :: 
Rendőrség
-
Ugrás: