HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Öltöző (Tűzoltóállomás)

Admin
avatar
Admin

Avataron : Mr. Hunnam | Dornan | Mitchell
Kor : 167

TémanyitásTárgy: Öltöző (Tűzoltóállomás)
Pént. Aug. 12, 2016 9:36 pm
  A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 21, 2017 10:32 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Leander Niffenegger
avatar
Polgárság

Avataron : Jack Falahee
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Öltöző (Tűzoltóállomás)
Pént. Aug. 12, 2016 9:37 pm
  

Casey és Leander


Ha meghallom, hogy Mr. Niffenegger, normális esetben két dolog szokott lejátszódni bennem. Egyrészt, ha nekem szól, akkor iszonyatosan öregnek érzem tőle magam rögvest, ha pedig másnak, akkor azonnal megindul a fejem, hogy csekkoljam: mikor és merről keveredett a sarkamba az apám.
Nem szeretem, hogy ő a parancsnokom, de most mit tehetnék? Bírom az öreget, a munkámat imádom, ekképpen tűrök és csak annyit kérek minden újonctól, hogy ne nevezzen miszternek még viccből se. A Niffeneggerhez sem ragaszkodom, elég nekem a Lee. A Leander csak azért nem, mert arra többször rákérdeztek már, hogy női név-e - pedig tudtommal nem is uniszex - ami azért gáz. Kösz apa! Ilyenkor elgondolkodom azon, hogy nem-e a nagyanyám virágágyásában neveztek-e el.
Szóval Mr. Niffenegger - a tényleges, az apám, az állomásfőnök, a mindenek ősatyja hadd-ne-ragozzam-tovább. - közölte, hogy enyém a megtisztelő feladat, mely magába foglalja a mai újoncunk körbevezetését. Egy kóbor nevet, nem sok annyit sem kaptam, szóval most itt állok az irodája előtt, mint a ló.. khm.. nem, nincs bál.. szóval mint egy idióta, akinek lenne más dolga is és várom, hogy a parancsnok előkerüljön az új műszaktárssal.
Megvárom, hogy kezet rázzanak és egy határozott fejrázással hárítom el a légvételkor apámben felmerülő bemutatást.
Majd én! - intézem felé egy tekintettel és a (azt a nyavalyás élet, de kegyes volt hozzá a teremtő, amikor a küllemet osztogatta!) friss hús felé nyújtom a kezem.
- Lee. Mások szerint kisNiff, ami abból a sajnálatos tényből ered, hogy nem én vagyok az egyetlen a vezetéknevemmel a bázison. Ne is törődj vele, nem jelent semmit. - darálom el egy szuszra, s csak akkor enged ki mellkasomból a szorítás, amikor hallom puffanni apám irodájának ajtaját. Nos, berágott, ebben biztos vagyok. Alapvetően jobb arc szoktam lenni, de ez az újonc. Nem tudom milyen parfümöt használ, de biztos büntetni kéne érte. Tutira hallucinogén.

- Előre is bocs, nem vagyok az az idegenvezető-alkat. Általában Scott kapja a feladatot, de ő most influenzás. Szegény. Nem irigylem, épp nyaralni mentek volna. - fejbe akarom vágni magam. Fecsegek, mint egy nő. Jackie tuti kiröhögne, hogyha hallana.
- Megmutatom először a szekrényedet. - meg akarom szólítani nagy praktikussági rohamomban, de most esik le, hogy paraszt voltam és meg se kérdeztem a nevét. Nos, csak remélni tudom, hogy túllendül rajta és elárulja nekem. Mindenesetre irányzéknak kitűzöm az öltözőket, annak legalább van értelme is.


Vissza az elejére Go down
Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Öltöző (Tűzoltóállomás)
Szomb. Aug. 13, 2016 2:23 pm
  

Casey és Leander


Az egész nap bemutatkozásokkal és körbevezetésekkel telik, ami úgy őszintén megvallva, elég unalmas tud lenni. Az egyelten említésre méltó esemény a Collinssal való találkozás volt. Ennek ellenére tegnap megfogadtam magamban, hogy legyen akármilyen fárasztó, az egész napot mosolyogva fogom végigtűrni.
Meg is érkezik a mellém kitűzött idegenvezető, aki játszi könnyedséggel fojtja a parancsnokba a szót, ami némiképp megkönnyíti a vigyor fenntartását.
Apám azt tanította nekem, hogy egy határozott kézfogásnál semmi bizonyul jobb első benyomásnak, most viszont talán egy picit túllőttem a célon, szorításom nyomán fehér folt marad pár pillanatra a bőrén.
- Ez a KisNiff megnevezés inkább hangzik úgy, mintha egy testrészedre vonatkozna és nem rád - éééés itt vált füstté az a bizonyos hatásos első benyomás. Hiába, az ilyen, szánalmasan humoros viccek a gyengéim, nem tudok ellenállni. - Dee, ő izé. - simítok végig zavartan méretes, szakállnak szánt borostámon. - Szóval a parancsnok a rokonod, mi? Csak mert Ő Niffengerként mutatkozott be.
Azért megnyugtató az, hogy nem csak én hordok összevissza mindent, hanem ő is egy picit zavart. Az évek során mesteri szintre fejlesztettem azt a képességem, hogy felismerjem, ha valaki vonzalmat érez irántam. Egyszerű, a srác mintha fejben máshol lenne, egy halvány pír is kiül az arcára, mikor felfogja, miről is fecsegett az imént.
- Biztos vagyok benne, hogy körbe tudsz vezetni az állomáson.... Meg az előző helyem is pontosan így nézett ki. Mármint külsőleg, gondolom ugyanaz az ember tervezte ezeket az épületeket.
A szekrény megmutatása viszont valóban hasznos lenne, szóval csak egy bólintással igyekszem bátorítani idegenvezetőmet.

- Egyébként még be sem mutatkoztam. Casey Rafferty. De a keresztnevemen senki nem szokott szólítani a munkahelyen, szóval, ha lehet, Rafferty. - na, most, hogy én is átestem a furcsa bemutatkozáson, csak a tudatom mélyén lüktető apró, nyughatatlan gondolat foglalkoztat, aminek kénytelen vagyok hangot adni. - Lehet,hogy hülye kérdés, de nem ismerjük egymást valahonnan? Közös kiképzés, ilyesmi?
Fogalmam sincs, hogy hol találkozhattam vele, de most egy jó ideig ezen fogok kattogni.
Éppen beérünk a szekrényekkel teli öltözőbe, mire befejezem  mondatomat. A többiek a csarnokban, vagy valahol máshol lézenghetnek, mert a helyiség teljesen kihalt.
Vissza az elejére Go down
Leander Niffenegger
avatar
Polgárság

Avataron : Jack Falahee
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Öltöző (Tűzoltóállomás)
Kedd Aug. 16, 2016 9:44 pm
  

Nincs nekem semmi bajom a kézfogásokkal, bár tény, hogy azért jobb szeretem, ha a kezem a helyén marad, hiszen szükség van rá a munkában. Nem annyira, mint az orvosoknak, mi nem biztosítanánk azért a sajátunkat, de hát na.. érti a világ. Kell és kész. Szóval azért örülök, hogy nem törte le egy röpkének nem nevezhető, tarkón a pihéket glédába állító kézfogás.
- Khm.. köszönöm. Így még rosszabbul hangzik annál, mint amennyire eddig úgy gondoltam. - röhögök fel, mert most őszintén! Zavaromban mi mást tehetnék? Elég kínos ez így is, nem rontanám még azzal a helyzetet, hogy most rátérek arra, hogy a többiek nem ismerik a méreteimet. Őszintén szólva a legrosszabb lenne, amit tehetnék az az lenne, hogy egy most megismert újonccal - nálunk újonccal - tárgyalok a nemesebbik szervemről. Még rá gondolni is borzasztóan cinkes.
Sose gondoltam volna, hogy apám előkerülése egy beszélgetésben ekkora örömet és megkönnyebbülést fog jelenteni valaha is.
- Nos, ami azt illeti, igen. Ő az apám, bár ezt a kora nem indokolná, de hát istenem. Fiatalság, fura dolog a neved. Apám esetében pedig Leander, aki én volnék.
Vállat vonok. Igazából sosem csináltam ebből nagy ügyet. Attól, mert ő az apám, még nem kivételezik velem, s egyébként meg inkább a nagyanyám nevelt fel, mint ő, de ez pont nem kell egy idegen fülének. Úgyse érdekelné és nem is keverem témába itt és most.
- Nagy valószínűséggel igen. Elvégre a praktikum a szempont és nem a giccs. - teszem hozzá sietve, meglovagolva ezt a témát, mert így legalább nem süllyedünk bele ebbe az általam felhozott, kínos körbevezetős-dologba. Elmém mélyén kaparászik valami kényelmetlen érzés és nem akar elmúlni. Őrület. És a nevét meghallva ez csak fokozódik, halványan vegyülve egy masszív hárítómechanizmussal.
- Nem túl gyakori név. - köszörülök torkot, s közben igyekszem elhessegetni az ennek mennyi esélye volt? kérdéseket a fejemből. Nem, egyáltalán nem hiszem, hogy Ő az, akit ismernék, de azért az mennyire vicc már, hogy emlékszem egy Casey nevére, erre jön az állomásra egy. Előtte meg több, mint 20 évig egy darab élő személyről nem hallottam, akinek ez lenne a keresztneve.
- Szóval Rafferty, értem. És.. nem, nem hinném. Általában elég jó az arcmemóriám.. - már amikor nem vagyok részeg.
- ..bár igazából nem tudom, lehet. Honnan rémlek?
Azért ez érdekelne. Mert a szállodás esetnek továbbra sem hiszem, de nem ereszt a frászos kíváncsiság azért.


Vissza az elejére Go down
Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Öltöző (Tűzoltóállomás)
Szer. Aug. 17, 2016 5:23 pm
  

Casey és Leander

Azért megnyugtató, hogy nem sértődött meg a becenevére vonatkozó megjegyzésen. Azt azért hozzáteszem, hogyha hevesen tiltakozni kezdett volna, valószínűleg egyből elkönyveltem volna, hogy a teremtő nem volt hozzá olyan kegyes. Azért még egy lassú, sokatmondó pillantással végigmérem az előttem álló férfit, ám minden egyes vele töltött pillanattól a tudatomat karcolja egy érzés, ami nem hagy nyugodni.
Ami azt illeti, mostanában minden alakult úgy, ahogy szerettem volna. Csak úgy repül az idő, és nemsokára átlépek a húszból a harmincba, és akármennyire is szeretnék egy rendes kapcsolatra, képtelen vagyok. Fogalmam sincs, hogyan is kéne. Eddig csak idegeneket döntöttem meg és döntöttek meg engem, egy maximum pár éjszakás kalandokról van szó, de ezektől is kezd elmenni a kedvem, mert.... mert... Az tény, hogy az alkoholmámorban csúcsosodó gyönyörből sosem elég, nem vezet semerre. De ez nem azt jelenti, hogy sikerül is az önmegtartóztatás.

Már csak az a kérdés, hogy ez a gondolatmenet miképp jutott eszembe épp most, mikor az ismeretlen ismerőst bámulom.
- Leander. Hát ezzel a névvel sem szaladgál sok ember az utcákon, igaz? Egyébként a giccsel kapcsolatban osztom a véleményed, de egy bizonyos mértékig jó, ha otthonos a hely, elvégre napjaink nagy részét itt töltjük.
Látom rajta, hogy egy kissé meghökken a kérdésemen, de ki ne tenné ezt? Úgy tűnik ő sem emlékszik rám. Szemöldökömet összehúzva, egy pillanatra körbepillantok az öltözőben.
- Nem tudom... Szoktál kocsmákba jármi? Szórakozóhelyere? Vagy csak úgy inni? - Minél több ideig nézem az arcát, állkapcsának markáns, borostával fedett vonalát, kezd összeállni a kép.
Lassan, de közelebb hajolok hozzá. Nem csókot akarok lopni, amint közelebb értem hozzá, alig észrevehetően beleszippantottam az őt körüllengő illatba.
És akkor beugrik.
Látom a félig nyitott szemeit, miközben válla fölé hajolva ajkaimat nyakára tapasztom a hotel folyosóján. Emlékszem, ahogy szájából vágytól terhes sóhaj szabadul, mikor ingének felső gombjait kioldottam. Emlékszem, ahogy ujjai hajamba markolva tolnak finoman lejjebb, a sötét szobában. Hátrébb húzódok, és fojtott hangon egyenesen szemeibe nézve felteszem a végső kérdést.
- Nem szoktál esetleg...hotelekbe járni?
Vissza az elejére Go down
Leander Niffenegger
avatar
Polgárság

Avataron : Jack Falahee
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Öltöző (Tűzoltóállomás)
Hétf. Aug. 22, 2016 9:31 pm
  

Nem vagyok olyan sértődős. És egyébként is, ha belegondolunk, akkor még igaza is lehet. No nem a méreteimet illetőn, mert abba nem gondolok bele egy idegen kontextusában, de az észleletét mindenképpen hasznos lenne megfontoljam, már csak azért is, mert ő az új, s ha innen nézzük, rajta lehet a leginkább lemérni, hogy mi minek hangzik. Ha jelen helyzetben eszembe jutna mások beceneve is az állomásról, azt is kimondanám, hátha röhöghetek egy jót azon, hogy az újoncunk mit mond rájuk.
Ahogy végigmér, glédába állnak a pihék a tarkómon. Jóleső bizsergés ez, de az okát nem nagyon ismerem. Mármint az addig rendben van, hogy nő ilyet nem tud előhozni belőlem, de őszintén szólva eddig férfitól se tapasztaltam. Kissé zavarban vagyok, és nem csak emiatt. Asszem lesz mit meséljek Jackienek.
- Nos, nem túl gyakori, az tény. Biztos ezért kompenzálok egy elég kommersz becenévvel. Leanderből nem sok, de Leeből tucatnyi szaladgál az utcákon.
Vigyorodom el. Tarkómnál indítom a mozdulatot, mellyel a hajamba szántok, de még csak észre sem veszem. Olyan ösztönös mindez így beszéd közben - nem általában, csak most - hogy nem realizálom, csak akkor, amikor visszarántom magam mellé karjaimat. Tiszta ciki egyébként. Olyannak érzem magam, mint egy zavart kamasz, ami pedig valljuk be elég rég nem vagyok már. Azt hittem örökre kinőttem ezt a cipőt.
- A kávénk legalább iható. Megörököltük Madison kávégépét, amikor elment szülni. Isteni egy masina, szóval az otthonossági faktort erősen növeli. Apropó, nem is kérdeztem. Kávés vagy vagy teás?
Van kollégánk - igaz nem ebben a műszakban - aki csak a teától képes felébredni. Esküszöm nem tudom hogyan csinálja, hiszen még csak nem is angol. De ha már így eszembe jutott, hát megkérdeztem Caseyt, miközben az öltözők felé haladunk.
- Szo..
..ktam - folytatnám, s még azt is hozzátenném, hogy nem olyan gyakran, de erősen megakaszt azzal, hogy közelebb hajol. Mellkasomban reked a levegő, se nyelni, se moccanni nem merek. És nem azért, mert zavar a közelsége, hanem épp azért, mert elképesztően jólesik, s félő, hogy hülyeséget csinálnék, hogyha nem fegyelmezném moccanóizmaim.
- Nem igazán.
Rázom meg fejem, mert hirtelen nem tudom, hogy mit mondhatnék. Elkerekedett szemekkel nézek rá és hirtelen úgy vág kupán valamiféle érzés - túlzás lenne felismerésnek nevezni, hiszen a szó szoros értelmében nem emlékszem rá - hogy attól egy pillanatra azt is elfelejtem, hogy hol vagyok.
- Te az a Casey vagy?
Hangsúlyozom ki a mutatónévmást, míg rá figyelek. Hirtelen mindegy lesz, hogy mit is akartam megmutatni neki. Momentán földbe gyökeredztek a lábaim.


Vissza az elejére Go down
Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Öltöző (Tűzoltóállomás)
Kedd Aug. 23, 2016 10:11 pm
  

Casey és Leander

Diadalmas mosolyra húzódnak ajkaim, a szakáll alatt apró gödröcskék jelennek meg, mikor pillantásom tüzének hatása láthatóan zavarba hozta a férfit.
A hajába túr, maga elé bámul, lassan fogakat is villanthatnék a mulattató jeleneteknek hála. Nem tudom másképp lefesteni a kettőnk között kialakuló kapcsolatot, mint a vadász és a préda. Valami zavarja, valami visszafogja. Lehet nem biztos abban, hogy ő ezt akarja, de a legvalószínűbb, hogy nem tudja, hogy én akarom. Hiába is, első találkozásra nem könnyű rólam megállapítani, hogy a saját nememhez vonzódom, és ez egyben áldás és átok.
- A  Lee sem rossz, de lefogadom, hogy nem én vagyok az eső, aki a Leandert is dicséri. - flört? nem hinném. Ezzel az arccal már az is annak bizonyul, ha azt mondom "tejföl" - ha ez vigasztal, már van egy sorstársad. A Casey névvel sok ember szaladgál az utcákon, de a legtöbbjük nő.
Elég ironikus, miként lettem nevem segítségével ironikusan önmagam kontrasztja, egy feminin névvel rendelkező izompacsira.
- Sörös vagyok, de a kettő közül szolgálatban a kávét preferálom. A masináról pedig már hallottam, a kollégáid ódákat zengtek róla. nagy elvárásokat kell majd teljesítenie, ha odajutok végre. - azért aranyos, hogy lehetségesnek vélte azt, hogy teás vagyok.

Az idő és a tér mintha kikristályosodna, mikor közelebb hajolok beleszippantani a levegőbe. Az illata felnyitja tudatom egy zárt, homályos részét, s elkergetve a ködöt, felfedi a titokzatos egy éjszakás kaland másik felének kilétét. Itt áll előttem. Itt ácsorgunk egy kihalt öltözőben, én, és a hotel kádjából kikandikáló láb tulajdonosa. Azok a szemek néznek vissza rám, melyek cselevésre ösztönző szikrákat szórtak felém a bárban.
Az az aroma lengi körül, melyek a mellkasára támaszkodva lélegeztem be. Ezek a gondolatok, legyek bármilyen magabiztos is, egy pillanatra megzavartak. A mosoly megremegett arcomon, és halkabban feltettem neki a kérdést. Mikor azonban megláttam, hogy nem csak engem lepett meg a dolog, rögtön visszatértem a szerepembe.
- Miért, hány Caseyt löktél a hotelszoba ágyára? - megeresztek egy - hozzám képest - visszafogott nevetést, és még egyszer végigmérem - Azt a KisNiffes megjegyzésemet meg felejtsd el. Szóval... Most, hogy ilyen szépen bemutatkoztunk egymásnak, - mondom miközben lassan a válla fölött átnyúlva nekitámaszkodok az egyik szekrénynek. A tenyerem halk zörrenéssel éri el a festett fémlapot, arcom így centikre van csupán az övétől. Ha eddig nem remegett a lába, majd most fog. - Mi következik?
Vissza az elejére Go down
Leander Niffenegger
avatar
Polgárság

Avataron : Jack Falahee
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Öltöző (Tűzoltóállomás)
Kedd Szept. 13, 2016 9:48 pm
  

- Rém hülyén fog hangzani, amit mondok, de..
Belerágok alsó ajkamba. Elég kínos reakció arra, hogyha valóban flörtöl velem, de hát istenem! Fel se tűnik, mármint nem sikerül rendesen realizáljam, annyira a kérdésre koncentrálok, vagyis arra, hogy korrektül meg is válaszoljam azt.
- ..halálosan nem rémlik, hogy bárki dicsérte volna a nevemet.
És tényleg. Amennyire oda szoktam figyelni arra, hogy teszem azt a munkámat rendesen végezzem, annyira nem izgatom magam soha olyasmiken, amit a magánéletem részének kellene tekinteni, s mint ilyen komolyan fogalmam sincs arról, hogy megdicsértek-e valaha Leander-ügyben vagy sem. Mindegy, ha már így szóba került, akkor nem átallottam bevallani, egyébként meg eztán gondol rólam, amit csak akar, aligha tudnám megakadályozni. A nőknek mennyivel egyszerűbb!
- Ezt sem én akartam mondani.
Vigyorodom el azon, amit a nevéről mond, s ekképpen muszáj vagyok reflektálni is rá, mert ha már gondolatban elkeveredtem a nőkig, akkor ez így duplán vicces, már legalábbis nekem. Caseynek aligha, hisz nem gondolatolvasó, de én meg képtelen vagyok visszafogjam magam.
- A mai világban sose lehet tudni, hogy ki miféle. Ki tudja! Lelkesen kínálgatlak itt kávéval és kikéred magadnak, hogy csak teát iszol. Halál cinkes lett volna.
Vonogatom meg a vállamat. Hirtelen masszív beszédkényszerre tettem szert, ami csak azért nem fura, mert nem ez az első olyan eset életemben, amikor ez megtörténik.
Aztán elhal a csacsogó kedv, az elduruzsolt kérdések tengerében fuldokolva egyetlen kapaszkodóm csak az, amit a hotelről mond nekem. Tócsányira kerekednek szemeim.
- Meglehetősen..
Kezdek bele valami szellemes válaszba, de már a felénél rájövök, hogy ez így minden volna, csak helyénvaló nem, így kénytelen vagyok más irányba elkavarodni, újra felvéve a szánalmasság felé vezető út fonalát.
- Basszus! Te emlékszel?
Hoppá. Íme ez a leghülyébb kérdés, amit feltehettem, de a kis Niffre rátérésével - meg ezzel az egész igazsághalmazzal - masszívan zavarba hozott, s csak ez tudott kicsúszni a számon, semmi más.
Kibújok karja alatt, hogy minél távolabb legyek tőle. Egyszerűen nem szabad ennek megtörténnie, nem itt az állomáson. Jesszusom! És még szemtelenül jóképű is!
- Az, hogy ezt nem itt tárgyaljuk meg.
Menekülnék a helyezetből, de elutasításom csak a helyszínnek és nem neki szól. Szerencsére egy beérkező riasztás is félbeszakítja szénné égésemet. Köszönöm, Istenem!
- Inkább ugorjunk be valahová munka után.

//Ha gondolod, akkor folytathatjuk a "beugrástól", mint egy második játékot kezdő-folytató üzemmódban. De akár ebben is maradhatunk. //


Vissza az elejére Go down
Admin
avatar
Admin

Avataron : Mr. Hunnam | Dornan | Mitchell
Kor : 167

TémanyitásTárgy: Re: Öltöző (Tűzoltóállomás)
Csüt. Dec. 01, 2016 10:25 am
  

játék vége


Quentin :: Franklin :: Raymond
Vissza az elejére Go down
Sponsored content


TémanyitásTárgy: Re: Öltöző (Tűzoltóállomás)
  

Vissza az elejére Go down
Öltöző (Tűzoltóállomás)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Város
 :: 
Belváros
 :: 
Tűzoltóállomás
-
Ugrás: