HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Dr. Nyssa Kaianae-Plyseckaja irodája

Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Dr. Nyssa Kaianae-Plyseckaja irodája
Pént. Szept. 02, 2016 11:54 am
  Leander :: Jackie :: Dwayne
Vissza az elejére Go down
Nyssa Kaianae-Plyseckaja
avatar
Egészségügy

Avataron : Eva Green
Kor : 34

TémanyitásTárgy: Re: Dr. Nyssa Kaianae-Plyseckaja irodája
Vas. Május 21, 2017 12:29 am
  

Előzmények: http://seattleites.hungarianforum.com/t587-patologia#21440

To Heidi


- Joel az egyik legjobb orvos a városban, vita nélkül. Én már csak tudom, az orvosi műhiba gyanús eseteket mindig megkapom - és az ő aláírásával talán csak egyetlen eddigi esetet fogtam ki, azt is vagy két éve már. Azt hiszem, valami komplikált vetélés volt az ügyeleti ideje alatt a huszadik hét után, amit művileg kellett befejezni és végül még egy kaparás is járt mellé. Az anya bőven túl volt negyven éven és ikerterhesként, túlsúllyal a komplikációk aránya határozottan megnövekszik, amiből végül egy szívgyengeség alakult ki. Nem is értettem pontosan, az eredeti kezelő orvosa miért nem figyelmeztette egyes esetekre, de már nem az én dolgom volt ezt megállapítani. Amit ki tudtam állítani a halotti jelentésben, hogy a halál természetes okokra vezethető vissza, orvosi műhiba nem történt, a mulasztás megállapítása pedig már valaki más hatásköre volt...
- Fogadok, hogy kávé nélkül is felébred reggelente, ha elé rakja valaki - ugyan nem vagyok túl jó ember ismerő, de ez a férfi nem úgy nézett ki, mint aki annyira jól tűri, ha hülyét csinálnak belőle. Ezzel pedig nem marad más hátra, mint reménykedni, hogy Heidi a női szolidaritás pártjára áll és nem meséli el neki, honnan támadt a remek becenév ötlete. Nem mintha törni kellene annyira a fejet rajta egyébként. Waldemar. Voldemort. Nekem speciel nagyon is összecseng a kettő, pedig nem vagyok nagy Harry Potter fanatikus...
- Ohm, ki az ajtón és jobbra. De ha nem gond, elvitelre kérhetnénk az egészet, nekem vissza kell érnem leadni a papírokat - utalok a kupacra, amit korábban olyan szorgalmasan próbáltam belezsúfolni a táskámba, hogy most már egészen szépen origami alapra emlékeztet az egész. Legalább ki tudom alóla bűvölni a tárcámat, amíg megtesszük azt a pár métert és átmegyünk az úttesten. Dél időben ez a hely elég zsúfolt tud lenni, de most, hogy elvileg még mindenki dolgozik jó tizenöt percen át, van hely és egy szabad felszolgáló is. Előre engedem Heidi-t, hogy először ő kérjen, majd én is leadom a rendelésemet egy fekete kávéra decinként egy kis kanál cukorral és nem tudok ellenállni a házi macaronjuknak sem, így abból is kérek egy válogatást. Persze az egész kalória bombát nem fogom egyszerre megenni, de el van az az irodámban még pár napig. Annyit általában még meg is él, mert csak lassan eszegetem meg. - A kocsim itt parkol a kórház előtt - jegyzem meg miközben újra a táskámba túrok, ezúttal azonban óvatosabban a sütis dobozt és a kávét egyensúlyozva, amíg meg nem találom a kulcsokat is. Nem szeretek mindent egy helyen tartani, így ezt külön karikára tűzöm. És elvileg a kocsi érzékelőjének hála már akkor nyílik az egész pléhtehén, ha ott állok mellette, de ez mint mindig, akkor ugrik be, mikor már előtúrtam az egész csomót. Remek... mindegy már alapon kinyitom a hátsó ajtót, berakom az ülés elé a süteményes dobozt, majd beülök és megvárom, amíg Heidi is beszáll, utána lezárom a kocsit és hátra dobom a táskámat. Nevezhetnek paranoiásnak, de nem akarom, hogy ellopják, így ezzel mindig megvárom, amíg az autót kívülről nem tudják kinyitni. Utána már csak kitolatok a parkolóból és a rendőrség felé veszem az irányt. Ha sikerül a csúcs előtt bejutni a főútra, akkor mindössze tíz perc lesz az egész... - Egyébként te mióta dolgozol a rendőrségen? - teszem fel a kérdést miközben az úton óvatosan besorolok a kocsik közé és nyugalmas tempóban a gázra lépek. Igen, még van pár perc a nagy kiáramlás előtt!
Vissza az elejére Go down
Heidi Wagner
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Phoebe Tonkin
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Dr. Nyssa Kaianae-Plyseckaja irodája
Hétf. Május 22, 2017 4:01 pm
  

NyssaAmikor legközelebb találkozom Walddal feltétlenül megkérdezem tőle eddig miért is titkolta el előlem, hogy ilyen jó fej női ismerőse van. Nyssa a munkájától eltekintve teljesen normálisnak tűnik, olyan szigorú főnökösen. Legalább is abból ahogy az a szerencsétlen kis srác, -aki valószínűleg gyakornok lehetett- rá nézett. Nem tudom miféle hibát követhetett el, de egészen biztosan nem lennék a helyében. És nem csak azért mert eszem ágában sem lett volna ilyen szakmát választani. De nyilván ha másféle családba születek valószínűleg én magam is másmilyen ember lennék mostanra. Viszont akármi is történt, soha nem bánom meg, hogy olyan testvéreket kaptam, mint a fiúk, Lars, Wald és Hans, bár utóbbival elég régen nem találkoztam.
- Ennek őszintén örülök. Ami azt illeti, a szaktudását én is elismerem, mert nem először segít át a terhességen. - vallom be Nyssának, elvégre ha ismeri a testvéreimet, akkor minden bizonnyal ő is tudja, hogy nem először próbálkozok kisbabával. Ez egy olyan dolog, amit az egész rendőrség tud, de persze megemlíteni vagy szóvá tenni igazán egyikük sem meri. A női dolgozóktól persze kapok néhány lesajnáló pillantást, leginkább azoktól, akik párkapcsolatban élnek de gyerekük még nincs. Látom tükröződni a szemükben, hogy mégis miféle nő vagyok, akinek még a legalapvetőbb dolog, a gyermekek kihordása sem megy. Bár nem esnek igazán jól ezek a pillantások, elég erős vagyok ahhoz, hogy maximálisan figyelmen kívül hagyjam a dolgot látszatra. Ezt az egy dolgot, nagyon hamar megtanultam Clarissától, hogy ha valami bánt, hát jó mélyen ásd el, vedd fel a pókerarcot mosolyogj, és amikor egyedül maradsz, csak akkor engedheted el magad igazán. Persze az más kérdés, hogy mikor maradsz végre egyedül. Mert annyit még én is tudtam, hogy ha valaki túl sokáig visel egy maszkot, már annyira hozzászokik hogy nem lesz képes levetni magáról.
- Ne aggódj, ezt a kettőnk titka marad. Részemről rendben van, megvárom legfeljebb a bátyámat, és majd vele együtt indulok haza később. - kacsintok Nyssára, majd az irányt megkapva együtt elindulunk a kis cukrászda felé. Belépve igazán hangulatos hely fogad, bár elég parányi, ellenben még nincs tömeg. Minden bizonnyal még nem értek ide a kávéra és édességre éhes ebédelni vágyó emberek, ami nekem hatalmas öröm, mivel így a teljes választékból válogathatok. Hamar elviteles dobozba kerül hát a gesztenye torta, egy grillázs szelet, mellé egy diós-vaníliás álom és nem maradhat ki a jó öreg epres és csokis mignon sem. Illetve végül mégis csak egy meleg teát kérek méghozzá erdei gyümölcsös ízesítésűt.
Miután mindketten megkaptuk a magunk sütemény és ital adagját, Nyssa autója felé vesszük az irányt. Segédkezet nyújtanék neki, amikor a kocsikulcs utána vadászat megkezdődik, de mivel nem gondoltam rá hogy kérjek szatyrot, így mindkét kezem nekem is tömve van az ebédemmel. Vagy inkább az elő ebédemmel, ahogy magamat ismerem. Hála istennek azonban Nyssa gyakorlottnak tűnik, mivel hamarosan már mellette ülök az autóban és éppen a forgalomba sorolunk be.
- Azóta hogy a bátyáimhoz költöztem. Előtte Londonban egy galériában dolgozta, mint restaurátor. - válaszoltam neki, miközben egy kicsit letekertem az ablakot, mert az autó valószínűleg régóta állhat a parkolóban, valahogy olyan állott volt a levegője. Ironikus módon az eső illatát amely időközben elállt, szeretem, magát a nedves cseppeket viszont nem igazán.
- És te? Miért pont ezt a szakmát választottad? - tettem fel a kérdést őszintén kíváncsian. Nyilván vannak olyan emberek, akiket annyira érdekelnek a betegségek a szervezetben véghezvitt roncsolásai, hogy erre adják a fejüket, de valahogy Nyssa nem tűnik olyannak, aki annyira élvezné az emberi holttestekben való turkálást.


Vissza az elejére Go down
Nyssa Kaianae-Plyseckaja
avatar
Egészségügy

Avataron : Eva Green
Kor : 34

TémanyitásTárgy: Re: Dr. Nyssa Kaianae-Plyseckaja irodája
Hétf. Május 22, 2017 5:49 pm
  

Átsegíteni valakit a terhességen. Fura megfogalmazás Joel esetében, mert ő mellette szülész is. Azok használják, akiknek nem adatott meg, hogy az utóbbi képesítésében is találkozhassanak vele. Szóval nem kell nagyon részleteznie, azonnal leesik nekem, hogy ez nem az első terhessége, de korábban nyilván minimum egy alkalommal elvetélt, így nem ért a végére. Vagy az is lehet, hogy több vetélése volt? A lányok a portán néha pletykálnak és eléggé megvolt a véleményük egy fiatal lányról, aki nagyjából a sokadik próbálkozásnál tartott, de még soha nem maradtak meg a babák. Ja, és párja sem volt. Tudom, onnan maradt meg nekem a dolog, hogy engem próbáltak ijesztgetni vele, mert én sokkal idősebb vagyok nála, sehol egy pasi és még gyereket sem tervezek. Ha egy fiatalnak ennyire nem ment a dolog, akkor nekem is illene jó előre felkészülni. Jó vicc. Pontosan tudom, mire képes a testem és mire nem, már régen elfogadtam, hogy nekem maximum egy doki tud gyereket alkotni, kémcsőben és egy másik nő segédletével. Persze ezt kevesen tudják, mert nem hirdetem és egyébként is, mindenki másszon szépen ki a méhemből!
- Tényleg sajnálom, de nekem ezt minél előbb helyre kell tennem. Hála a kórházi gyakornoknak, éppen senki nem tud dolgozni a hullaházban - mert nem mernek hozzáérni a testekhez, nehogy a végén kiderüljön, ez is tévesen került ide. Ha csak simán át kell küldeni a halottas házba, mert természetes oka volt a halálának, az az egyszerűbb megoldás, utána jön a komplikáltabb. Vannak vallások, amelyek nem tolerálják a boncolást, mert az mintavétellel jár és a testnek egészben kell maradnia a temetésre, olyankor pedig hiába más keverte el, minket is beperelhet a család kegyeletsértésért. Arról nem is szólva, hogy ha sokáig nem tudunk dolgozni, egyszerűen megtelik a halottas terem és a testek egymásra halmozva nem nyújtanak éppen üdítő látványt senkinek...
Heidi mindenesetre aranyos és csak mosolyogni tudok a süti csomagon, amit kért, még az autóba beülve is. Szerencsére nem volt túl sok nap, így a fekete kocsi nem melegedett át különösebben, de egy kismamának nyilván ez is sok, mert ő azonnal lehúzta az ablakot. Mindegy, engem egy kis szél nem zavar, szóval csak az útra figyelek és hallgatom a beszédét. - Elég nagy váltás a rendőrség a múzeumhoz képest, te választottad? - teszel fel a kérdést óvatosan, miközben két kisebb manőver után sikerül a megfelelő letérő sávba kormányoznom az autót a rendőrség székháza felé menet. Ugyan még van pár percnyi út lefelé a többsávos pályáról, de itt már valószínűleg nem ragadunk be egy dugóba. Aki problémázni akar, az nem a zsaruk előtt teszi...
- Kényszerből leginkább. Egy hullát nem ölhetek meg, ha remegni kezd a kezem - ugyanezt nem lehet elmondani rólam akkor, ha helyette egy gerincvelői tumorral birkózom és mikro vágásokkal próbálom kikapni. Még a legkisebb megingásból is lehet gerincvelő szakadás, utána pedig teljes bénulás, helyzet függő, hogy a test mekkora felületén. Vagy agyi aneurizma felszakadásából kontrollálhatatlan vérzés és agyhalál. Ennél én is belátóbb vagyok, amióta csak megkaptam a diagnózist. - Bocsi, ez biztos morbidnak hangzott, de fekete humorral a legkönnyebb elütni a tényt, hogy a sebészet más ágához nem engednek - teszem hozzá, miközben befordulok a rendőrségi parkolóba és elindulok az egyik sarok rész felé. Van saját parkolóm elég nagy hellyel, hogy könnyedén beállhassak, de ennek ára, hogy kissé el kellett dugni az egészet. A járőrkocsiké az elsőbbség...
Vissza az elejére Go down
Heidi Wagner
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Phoebe Tonkin
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Dr. Nyssa Kaianae-Plyseckaja irodája
Hétf. Május 22, 2017 7:38 pm
  

NyssaEz viszont felveti a nyilvánvaló kérdést, hogy akkor mégis miért lett éppen halottkém. Mert a tapasztalataim szerint, aki nem szereti a foglalkozását, az nem is éppen a legjobb benne. Márpedig az autóban mellettem ülő nő, nemcsak hogy a kórházban a legjobb, de az egész városban ő a legjobb. Ha nem az lenne nem birtokolhatná a tisztséget amit birtokol, mert most már tudom kit emlegettek a bátyáim mint a város vezető halottkémje. Legalább is nem hiszem, hogy egy mezei halottkémtől úgy berezelt volna az egyik dolgozó.
- Mit követett el szerencsétlen srác? Úgy láttam éppen a fejét vetted mielőtt távoztunk volna. - érdeklődtem barátságosan, és úgy voltam vele, ha nem szeretne válaszolni a kérdésemre, természetesen nem kell. Elvégre a bátyáimból kiindulva tudtam, hogy vannak a munkájuknak olyan részei amelyekről még velem sem beszélhetnek, nemhogy egy teljesen kívülállóval. Ebből szempontból tekintve nekem is vannak kötöttségeim. Többek között hogy senkinek nem beszélhetek azokról az alanyokról, akikkel éppen dolgozom. Meg persze a későbbiekben sem mondhatom el ki milyen arcot látott a gondolataiban mielőtt én papírra vetettem volna. Csak én, aki látta és az ügyben intézkedő rendőr.
- Igen én. Úgy gondoltam, hogy szeretnék valami jót tenni. És persze hallottam az elődöm rajzairól. - húztam el a számat, amikor eszembe jutott Wald miket mesélt. A rajzai általában átlagembereket ábrázoltak ami alapján kétszer is előfordult, hogy nem a megfelelő gyanúsítottat hozták be, hanem valakit aki nagyon hasonlít rá, de mégsem ő az. Ez pedig egy kőrözött személy esetében olyan hiba, amit véleményem szerint nem engedhetnek meg maguknak az ebben a szakmában dolgozók. Nem mindegy ugyanis, hogy a gyanúsítottat elkapják, vagy meglép és tovább szedi az áldozatait. Én legalább is, nem lennék képes nyugodtan aludni azzal a tudattal, hogy talán hibásan kérdeztem ki a tanút és hibásan rajzoltam meg az arcot, amely az ellene elkövetett tettekért felelős.
- Ohh ezt nem tudtam. Mindazonáltal valószínűleg nem vigasztal, de úgy áll a helyzet, hogy remekül végzed a dolgodat. - néztem rá biztatóan, de eszem ágában sem volt megkérdezni hogy még is miért nem engedik más ágra. Úgy éreztem ez valami olyasmi amiről neki kell eldöntenie hogy szeretne e nekem mesélni vagy inkább megtartja magának a dolgot. Kitekintve az ablakon már látom, hogy meg is érkeztünk a rendőrségre. Miután Nyssa leparkol, kiszállok és magamhoz véve a kis sütijeimet megvárom, hogy az irodája felé vezessen. Larsét és Waldét már valószínűleg bekötött szemmel is megtalálnám, ahogy a sajátomat is, ahol mellesleg a hatalmas rendetlenség uralkodik. Szúrósan biccentve a recepciósnak, amikor megérkezek elindulok a nőt követve az irodája felé. Majd kifelé leszámolok azzal a libával, bár az arckifejezéséből ítélve, addig már felhúzza majd a nyúlcipőt.


Vissza az elejére Go down
Nyssa Kaianae-Plyseckaja
avatar
Egészségügy

Avataron : Eva Green
Kor : 34

TémanyitásTárgy: Re: Dr. Nyssa Kaianae-Plyseckaja irodája
Hétf. Május 22, 2017 9:55 pm
  

- Valamit benézett és rossz hullát kaptam meg boncolásra. Feltűnő volt, hogy petefészke van és nem pénisze, de nem tudjuk, hogy a ma kapott többi rendben-e van, képet ritkán mellékelnek, így személyesen jöttem el lekapni a tíz körméről és elhozni a listát - ha már a névcetlire nem lehet adni, mert a ronda orvosi írással felfirkantott betűkből úgy néz ki egy másik doki sem találja ki, akkor marad a digitalizáció és annak olyan szép vívmányai, mint a hosszabb leírás. Név, kor, halál feltételezhető oka mellett már sokkal könnyebb megmondani, hogy azt a négy hullát kaptuk-e meg a téves mellé, amelyeknél felkértek a boncolásra, vagy a többit is sikerült kiszállítani egy-egy halottas háznak vagy krematóriumnak. Mindegy, már mindet körbe hívtuk, hogy a ma kapott testekhez a Virginia Mason kórházból ne nyúljanak, semmi balzsamozás, ne adj isten hamvasztás, amíg helyre nem hozzuk a hibát és meg nem találjuk a nekünk kellőeket. Addig mind elvan a saját kis hűtőkamrájukban, ott még csak el sem bomlik. Azért a hiányzó hölgyünk leírását már szépen körbe küldtem és ha szerencsém van, már egy üzenet vár az irodában arról, hol kötött ki...
- Attól, hogy nem ez volt az első választásom, még igyekszem jó lenni a munkámban és néha élvezem is, bár ez furán hangzik, mert holtakat nyiszálok gyakorlatilag. Az biztos, hogy randin nem részletezem, milyen orvos vagyok - teszem hozzá halvány mosollyal, mert még mindig sokan nincsenek oda a tényért, hogy halottkém érjen hozzájuk. Valahogy alaposan lelohasztja az átlag ember vágyát a tudat, hogy én ma már jártam jó néhány nem élő ember belső szervei között és valószínűleg több pucér pasit láttam mint egy veterán pornós. Igen, volt aki szó szerint ezt vágta a képembe, így leszoktam a mesélésről. Nem mintha előtte olyan nagyon közlékeny lettem volna, de azóta még kevésbé vagyok az. Meg nem is randizom, csak felszedek valakit. Kicsit szabados életforma, a férfiak kisvárosi származással nehezen is emésztik meg, de ez engem nem izgat. Simán kirakom azt, aki kritizál és cseppet sem fogom sajnálni a dolgot. Erre csak a barátaimnak és a tesómnak van joga...
- Előre szólok, kissé steril az irodám, a pincehelyiséget fehér színnel próbáltam meg egyensúlyozni - jegyzem meg, miközben én is kikapom a süteményt, bezárom a kocsit és elindulok befelé. A szokásos kör a fémdetektornál nekem kicsit tovább tart, mert a pálcikát húzzák végig rajtam, de egyébként ismernek már a lányok, tudják, hogy nem szokásom kósza szikéket hordani a ruhámban, így gyorsan fel is kaphatom a cuccokat és indulhatok lefelé. Az irodám elöl van a folyosón, gyorsan kinyitom az ajtót és nyitva tartom, hogy Heidi bejöhessen és leülhessen. Sőt, még sütis villákat is rejtegetek egy fiókban, így azokat is előveszem, miután lerakom a táskámat és gyorsan a gyakornokomnak adom a papírokat. - Amúgy, milyen ennyi bátyóval felnőni? Nekem csak egy öcsém van - fordulok felé miközben leülök jobb híján az asztalhoz és beleiszom a kávéba majd neki állok kinyitni a sütis dobozt. Nyami, macaron...
Vissza az elejére Go down
Heidi Wagner
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Phoebe Tonkin
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Dr. Nyssa Kaianae-Plyseckaja irodája
Kedd Május 23, 2017 9:09 pm
  

NyssaMindig is utáltam azokat az embereket akik a hátam mögött pletykáltak rólam. Ez valami olyasmi volt amit sosem értettem és nem is igazán kedveltem, mi több egyenesen utáltam. Úgy éreztem, hogy senkinek semmi köze a magánéletemhez illetve ahhoz, hogy mit és kivel csinálok a szabadidőmben. Clarissa mindig azt mondta, hogy akik másokról pletykálnak, azoknak nem elég a saját életük, ami minden bizonnyal halál unalmas, és így próbálnak egy kis életet csempészni bele. Hát köszönöm szépen a rólam alkotott pletykákkal senki sem színesítse a saját kis életét, mert a végén még be találom színesíteni az arcát egy monoklival. És akkor persze, majd én leszek a rossz, meg a gonosz. Most egyenlőre még nem vagyok gonosz, egyenlőre egy nő vagyok, aki a legalapvetőbb feladatát is képtelen ellátni. Ja és persze hallottam, hogy a hátam mögött kémcsöves anyának csúfolnak. Komolyan, mint az óvodában, csak itt sokkal durvábban csinálják.
- Nos igen nem mindegy, hogy amikor egy hölgyet várunk a találkára és férfit kapunk, vagy éppen adott esetben fordítva. - jegyeztem meg meglepődve, elvégre ez a hiba, nagyon súlyos, és nagyon ritkán fordul elő. Legalább is én még nem hallottam róla, hogy elcseréltek volna két még csak nem is azonos nemű holttestet. Persze nem vagyok halottkém, de úgy gondolom, ha a másik testtel esetleg valami történt akkor az utána lévő magyarázkodás a gyászoló családnak igencsak kínos lesz. És persze mivel Nyssa a vezető halottkém, minden bizonnyal ezt a beszélgetést neki kell majd megejtenie. Nem hibáztatom hát érte, hogy minden erejével azon van, hogy előkerítse a hullát, aminek titokzatos módon lába kélt.
- A férfiak egyébként is tökkel ütöttek mind. Ha nem a munkádat kifogásolják, akkor találnak más hibát benned. Nagyon ritka az olyan aki viszonylag rendes. Nem is értem néhány nő minek strapálja magát. - fintorodok el, ahogy előkerül a randizás, mint téma. És természetesen eszembe jut a recepciós lányka, aki annyira odavan Lars egyik kollégájáért, de ettől függetlenül fűvel fával elmegy kávézgatni és utána panaszkodik, hogy egyik férfi sem érti meg. De engem persze lenéz azért, mert nem egy férfitől estem teherbe a hagyományos módon. Kérdem én mégis mi szükségem van valaki olyanra az életemben, aki csak a hibáimat látja, és mondja nekem, és ezen felül még elvárásai is vannak? Ohh nem köszönöm szépen, inkább boldogulok egymagam.
- Az enyém jelenleg olyan, mint ahol egy hurrikán söpört végig. - vallottam be őszintén, mivel már egy ideje nem voltam bent rendet rakni és a rengeteg megrajzolt arc ott hever az asztalomon, illetve a falon lévő parafa táblára feltűzve. Annyira nyomasztónak érzem a helyet, hogy képtelen vagyok betenni a lábamat már néhány napja. Tudom hogy ezen a rendrakás segítene, de azt hiszem ehhez az kell hogy lelkileg rávegyem magamat. Ez pedig még egy ideig várat majd magára.
Ilyen gondolatok közepette léptünk be Nyssa irodájába, amit én a magam részéről egyáltalán nem neveztem volna annyira sterilnek inkább csak minimalistának. Gyorsan lepakoltam a sütimet és a teámat az asztalra, majd levetve a pulcsimat a szék karfájára terítettem és elfogadtam a fiókból előkapott egyik süteményes villát. Nyssa úgy tűnik igazán felkészült sok eshetőségre, ha még villákat is tart az irodájában.
- Nekem három is jutott és azt kell mondjam, hogy nem mindig volt leányálom. De sosem cserélném el őket semmire és senkire sem. Ritka az olyan testvéri szeretet amely túléli a tini kort, de elmondhatom, hogy a mienk ilyen. - mosolyodtam el büszkén ahogy felrémlett előttem, Wald, Lars és Hans arca. Mert ők azok akik azt a szilárd családot jelentik számomra, amely a mai világban igazán kevés embernek adatik meg és tudom, hogy tűzön vízen át harcolnánk a másikért ha valami baj történne.


Vissza az elejére Go down
Nyssa Kaianae-Plyseckaja
avatar
Egészségügy

Avataron : Eva Green
Kor : 34

TémanyitásTárgy: Re: Dr. Nyssa Kaianae-Plyseckaja irodája
Pént. Május 26, 2017 2:23 pm
  

Heidi vicce valahogy nem tud most megnyugtatni. Egyszerűen ez nem az a szituáció, amit mosolyogva végig tudok ülni és elfogadni, hogy megpróbálják rám kenni a hibát. Mert ez lenne a vége, ha nem intézkednék elég gyorsan és kapnám el a kórházi gyakornokot, aki ilyen nagyot tévedett. Én vagyok a vezető halottkém, én felelek a hullaházért az utolsó apró sarokig és senkit nem érdekel, hogy nem tudok mindent ellenőrizni személyesen. Akkor kell, hogy legyen egy megbízható segédem, ami megteszi helyettem és pontosan tudja, hogyan is végezze el  a munkáját. Vagy inkább kettő, elnézve azt az adag feladatot, amivel minden egyes nap meg kell birkóznom. Bemegyek, boncolok és felveszem mikrofonra, délutánonként jelentéseket írok és családokat hívok közbe, mellé pedig tervezem a beosztásokat, helyszínelek, időnként bírósági tárgyalásokon veszek részt, nem utolsó sorban pedig heti kétszer kilencven percet egy csoport egyetemistával töltök, akiknek anatómia gyakorlatot tartok. Mondjuk úgy, mozgalmas az életem és kihasználok minden percet, hogy ne kelljen máson gondolkodnom. Kissé átlátszó érv, de így van...
- Ezért most furcsán fogsz nézni, de nekem sokszor az az érzésem, a nők is túl sokat követelnek a férfiaktól, aki pedig megfelel a normának, az megteheti, hogy szemét legyen, mert fürtökben fognak róla lógni... - mondhatja nekem bárki, hogy ez nem teljesen így van, de attól még évek óta tapasztalom, hogy mégis. Sőt, ennek a fajtának részben a női változata vagyok, mert nekem is van jó munkám, dögös külsőm és nem igazán szívom mellre, ha nem akarnak sokáig megtartani, ezzel pedig jó sok férfi figyelmét fel tudnám kelteni, ha kapcsolatra vágynék. Ez utóbbi viszont a mumusom, így egyszerűen csak hagyom, hogy az egész dolog menjen a maga útján egy éjszakára, majd dobbantok. Általában. Leszámítva azt a professzort, aki már számolatlanul esik vissza mindig az ágyamba...
- Én el sem tudom képzelni, milyen lehet, ha mindig van egy nagy testvér, aki vigyáz rád. Nekem az öcsémre is tini koromig várnom kellett, és mikor túlléptem a sokkon, volt ott egy alig tíz éves fiú, aki elvesztette a családját és nagyon nem örült egy újnak - nem titok, hogy Brad csak a mostoha testvérem, de nagyon keveset beszélek róla, nem említem a teljes nevét, ráadásul pedig képet sem tartok róla az irodámban. Büszke vagyok rá és a sikereire, de jobban szeretek a háttérben meghúzódni, ahol senki nem zaklat jegyekért, aláírásért és kéri ki a véleményemet a legfrissebb pletykákról. Bevallom őszintén, lapokat egyáltalán nem is olvasok, az én kedvenc forrásom a baráti kör és náluk kicsit másképp működik a dolog. - Azért van rá egy erős tippem, hogy nem csak az én potenciális pasi jelöltem zárta a napot bevert orral - ha jól emlékszem, abból törés nem volt, de az öcsém kihasználta az előnyét annak, hogy önvédelmi edzésekre jártunk akkor már évek óta közösen. Igaz, hogy nekem nagyobb rutinom volt és én voltam a jobb harcos, de ott ez senkit nem izgatott, mert a téma a tisztességes viselkedés volt, amiről neki kicsit mások voltak az elképzelései, mint nekem...
Vissza az elejére Go down
Heidi Wagner
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Phoebe Tonkin
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Dr. Nyssa Kaianae-Plyseckaja irodája
Szomb. Május 27, 2017 9:34 pm
  

NyssaAzért persze nosztalgikus mosollyal az arcomon emlékszem vissza azokra az időkre, amikor még mind gyermekek voltunk és a legnagyobb viták abból született ha valamelyik bátyám éppen nem akart velem babázni. Lars rendes volt, ő sosem mondott nekem nemet semmire sem. Hans már nem volt ilyen aranyos, emlékszem bosszúból amiért elárultam anyunak, lefejezte az egyik babámat. De persze gyerekként mindenki legalább néhány olyan dolgot követett el amire a későbbiekben aztán egyáltalán nem büszke. Ezeket a gyermekkori tévedéseket azonban ahogy telik az idő szépen lassan kinőttük és megváltoztunk. Mindazonáltal az egymáshoz való viszonyunk, nem romlott meg, sőt sokkalta jobb lett. Persze ebben az is szerepet játszik, hogy most elég hosszú időnyi távollét után Lars, Wald és én újra együtt élünk, egy lakást nevezünk otthonnak.
- Én sajnos csak magamból tudok kiindulni. Nem szerettem volna mást, mint tiszteletet, hűséget és szeretetet. Úgy vélem ezek között nincs semmi különleges, mi több ezek igazán alap dolgok. És sajnálatos módon a legtöbb férfi még ezekre sem képes. - fejtettem ki a véleményemet. Azt eszem ágában sem volt hozzá tennem, mint alapot, hogy meg se próbáljon rám kezet emelni. Egy ilyen kitétellel úgy gondoltam, hogy túl sok mindenről lebbentettem volna fel a fátylat, amiről pedig eszem ágában sem volt. Egyes részletei a múltnak nem elég hogy csak elhalványulnak, hanem teljesen el kell tűnniük.
- Ohh van egy öcséd? Az klassz dolog lehet, már ha nem számítjuk a megismerkedésetek körülményeit. - válaszolok neki meglepődve. Bár persze nyilván a lányok erről is tudnak és előszeretettel pletykálhatnak, velem azonban nem szoktak megosztani ilyesmiket. A legtöbb kommunikációm velük kimerül annyiban, hogy az irodámba menet megkérdezem tőlük van e a számomra valami levél, ami a belső postánkkal érkezett. Eszem ágában sem volt leülni és kedélyesen csevegni velük, azoknak a fényében amiket a hátam mögött rólam pusmognak. Én sem vagyok ostoba, pontosan látom, hogyan néznek rám és hallgatnak el hirtelen ha megjelenek valahol.
- Hála istennek az ilyesfajta atrocitások nálunk eddig kimaradtak, leszámítva egy aprócska kis félreértést. De ott sem jutottak a testlegességig. - válaszolok Nyssának két falat között, ahogy felrémlik előttem Nath aki egy ideig élvezhette Lars irodájának vendégszeretetét. Ráadásul a drága féltő bátyám miatt, még az a fantasztikus ebéd is langyosra hűlt. A következő néhány percben minden figyelmemet a remek gesztenyetortámra és grillázs kockámra fordítom.


Vissza az elejére Go down
Nyssa Kaianae-Plyseckaja
avatar
Egészségügy

Avataron : Eva Green
Kor : 34

TémanyitásTárgy: Re: Dr. Nyssa Kaianae-Plyseckaja irodája
Hétf. Május 29, 2017 9:10 am
  

Heidinél van a pont részben, mert tényleg nem minden pasi képes tisztelni a nőket és hűségesnek lenni hozzájuk, ugyanakkor bárkivel fogadok, hogy ha elé állítanék valakit, akiről ez igaz, akkor találna benne valami más kivetnivalót. Azért nem nők a kebel barátnőim, mert agyamra megy sokszor a kétszínűségük, már ami a férfiakat illeti. Tudom, Heidit nem ismerem és könnyen lehet, hogy ő pont nem ilyen, de jó néhány másik lánynál találkoztam már azzal, hogy hónapokig nyígtak, mert nincs egy normális pasi sem, amikor pedig mégis előkerült egy a semmiből, akkor jött a többi probléma. Miért van egy kis túlsúlya? Miért kell ilyen vastag szemüveget viselnie? Miért nincs saját kocsija? Hála a sok romantikus regénynek milliónyi elképzelésük van a saját hercegükről, akinek már bejött az élet és rengeteg pénze van, amit rájuk költhet, jól néz ki, izmos és valóságos isten az ágyban. Valljuk be, ha van ilyen, akkor legyen és el is fogadjuk, de nem ennek kellene lennie az alapnak. És hogy miért vagyok én ilyen ritka kritikus? Mert nekem megvolt már a saját hercegem és nem érdekelt, hogy nem tökéletes. Sőt, ami azt illeti a legtöbb nedves álom okozójával is összeakadtam utána, de nekem akkor ugyanaz kellett mint neki, egy éjszaka majd a soha viszont nem látásra...
- Braddel kicsit speciális a helyzet, a szüleink közeli barátok voltak és amikor az övéi meghaltak egy balesetben, nem volt kérdés, hogy hozzánk kerül. Mégsem volt könnyű senkinek, hónapokig tartott megértenie, hogy nem átvenni akarjuk a családja helyét - mondjuk úgy, nem volt könnyű időszak és az sem segített benne sokat, amikor kisült, hogy az ő mindig is nemes apjának volt egy másik családja és két gyereke valahol a nagyvilágban. Eva vele egy idős ráadásul, így mondhatni az egész akkor kezdődött, mikor az édesanyja terhes lett és hosszú évekig tartott. Nem túl szép kilátások a jövőre, ha azt vesszük, de már nem érte meg. Ezek után én még inkább imádtam a saját családomat, ahol ilyen fennakadás nem volt. Apám a családjáról mondott le anya miatt és soha egy pillanatig nem bánták meg, még ma is csillogó életét élnek New Yorkban. Többet kéne őket is látogatnom, tudom. Mégis, ki sem látszom a munkából, amikor pedig mégis szabadom van, azt a nagypapa mellett töltöm...
- A mázlista. Nekem egy olyan tesó jutott, aki elhívta a srácokat edzeni és beverte az orrukat előzetesen - válaszolok nagy sóhajjal, majd a kávé mellé neki állok az egyik macaronnak is. Finom, édes és habos lehetett, mert nagyon szellős, könnyű süteménnyé állt össze, élvezet beleharapni az egyik példányba. Ami a színe alapján lime-os kellene, hogy legyen, az íz viszont engem nagyon erősen emlékeztet a zöld almára. A kis trükkösek. Sajnos mire a süti végére érek, az erősen potyogni kezd, így gyorsan a fiókomba nyúlok, hátha találok egy szalvétát. Persze ez épp nem ott van, ahol keresem, ellentétben a kezembe akad egy szórólap, ami tökéletes lesz alátétnek. Csak miután lepakolom és rá a kávét, akkor tűnik fel, hogy ez az egyik, amely még karácsonytól megmaradt. Mielőtt történt a merénylet, mi terveztünk egy rendezvényt pont szilveszter előttre. És addig könyörögtem a testvéremnek, amíg bele nem egyezett, hogy ingyenesen vállalja a reklámarc szerepét. Utána persze az egészet le kellett mondani. Pedig elég nagy lett az érdeklődés rá, az eddigi legnagyobb...
Vissza az elejére Go down
Heidi Wagner
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Phoebe Tonkin
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Dr. Nyssa Kaianae-Plyseckaja irodája
Hétf. Május 29, 2017 7:02 pm
  

NyssaEttem már néhány cukrászdában mióta Seattlebe költöztem, de azt hiszem most találtam meg az abszolút kedvencemet, ami ráadásul nincs is messze a rendőrségtől. Ez a későbbiekre nézve határozottan előnyös, mivel ha csak megkívánok valami édeset, hát már mehetek is. És még csak Larsnak vagy Waldnak sem kell elfuvaroznia, mert ennyi séta még jót is tesz nekem és a babámnak is. Egyébként is olyan régen nem találkoztam már Analysse-el, talán neki is lenne kedve csatlakozni egy kis édes bűnözésre hozzám, ha szépen megkérem. Mert bár a bátyáim az első családom, azért ők nem igazán azok a fajták, akik kibírják nyugton egy cukrászdában, amíg végigkóstolom a teljes kínálatot. Legalább is Wald egészen biztosan képtelen lenne végig ülni, még annak ellenére is hogy édes szájú. Nath persze úriember, és kedveli is az édeset, ha nem is nagyon.
- Nehéz lehetett mindkettőtöknek. Azt hiszem ez nem nyílt titok, de Wald és én sem vagyunk édestestvérek. De ez persze semmit sem számít. Ő a bátyám. Viszont mi sem voltunk fiatalok amikor a szüleink örökbe fogadták őt. - mondom el az igazságot Nyssának, ha még nem tudja. Bár mivel ez az egyetlen hely ahol nem suttognak Wald háta mögött, hogy nincs gyűrű az ujjamon, ezért arra következtetek hogy a pletykafészkeknek hála isten gőzük sincs bizonyos dolgokról. Az lenne aztán már az utolsó csepp a pohárban. rólam beszélhetnek a hátam mögött, amit csak kényük-kedvük tartja, de a családomat egyikük sem bánthatja vagy bírálhatja. sosem voltam bosszúálló vagy haragtartó, ellenben Clarissával. Láttam éppen eleget visszaadni a kölcsönöket, szóval nem félek, hogy ne tudnám megvédeni magam, viszont nem óhajtok az ő kicsinyes szintjükre süllyedni.
- Azt hiszem ez a fajta tesó nálunk kifejezetten Wald lenne. Persze csak abban az esetben ha lenne valaki olyan az életemben akire férfiként tekintek. - válaszoltam végül elgondolkodva, mivel szinte biztos voltam benne, hogy mivel rendőr tutira utána nyomozna az előéletének ha hazavinnék valakit. Bár ez a veszély engem nem fenyeget. Elég hosszú időre kigyógyultam abból hogy férfiaknak akarjak megfelelni, vagy abból hogy egyáltalán karnyújtásnyi közelségen belül engedjek magamhoz vadidegeneket.


Vissza az elejére Go down
Nyssa Kaianae-Plyseckaja
avatar
Egészségügy

Avataron : Eva Green
Kor : 34

TémanyitásTárgy: Re: Dr. Nyssa Kaianae-Plyseckaja irodája
Kedd Május 30, 2017 11:56 am
  

- A testvéri kapcsolat nem a véren, hanem a szereteten múlik. Bradnak van féltestvére is vér szerint, és biztos vagyok benne, hogy fele olyan közel sem áll hozzá, mint hozzám - tudom, ez kicsit nagyzoló meg kissé előítéletes, de ez az igazság. Enril egy probléma kupac és bár kisöcsiként megengedhet magának sok dolgot, az egészen egyértelmű, hogy Brad gondjainak meghallgatása nincs a prioritásai között. Inkább rám küldi olyankor, ha mégis megesik valami, és mossa a kezeit. Eva meg... ő Eva. Mondhatni még én is jobb kapcsolatban vagyok vele, mint a saját testvére, akinek elfelejtett szólni róla, hogy nem egy sír mélyén kell őt keresni, hanem a katonaságnál valami szupertitkos küldetés miatt. Komolyan mondom, ha az egészet nem tartanám kissé kétesnek, simán tippelnék arra is, hogy a CIA keze volt a dologban. Sőt, kisebb összegben fogadni is mernék rá, ezért van, hogy minden létező hozzáférhetőségem megléte mellett sem próbáltam meg soha megtalálni a halotti bizonyítványát. Van, amit jobb békén hagyni...
- Ez benne van a fiúkban általában... - válaszolok halvány mosollyal, miközben a szemem megint az alátétre esik. Ez megviselt és kissé már idejét múlt papír is, de mellé emlékeztet, hogy én akartam kitűzni pár újat a rendőrségi faliújságra is. Mert lehet, hogy a nagyszabású bemutatkozásunk elmaradt, de maga a rendezvény két havonta még aktuális és a következő hat hét múlva lesz. - Nem tudom, mennyire érdekel a történelem, de én nagyjából mindenkit ezzel árasztok el, szóval adnék neked is egy szórólapot - fordulok el, hogy a legalsó, mindenes fiókom mélyére nyúlhassak. Kicsit káosz van itt, ebben tartom a szükséges női dolgokat, tartalék harisnya, körömreszelő, ragtapasz és gyógyszer, egy kis egészségügyi láda, varrókészlet, egy doboz bonbon meg minden ilyesmi. És benne vannak a papírok is, amiből egyet előszedem - Tagja vagyok egy történelmi társaságban és rendszeresen múltidéző napokat tartunk nem messze Seattle-től egy adott témában. Két napos vásár, előadások és játékot, konyhaművészet, bemutatók, esténként koncertek, a szervezők korhű ruhákban pompáznak. Benézhetnél egyszer - teszem hozzá, miközben azt a tényt gondosan magamban tartom, hogy a zsaruk nagyon tudják imádni az egészet. Na, igen, egyszer pont ott voltam, amikor hívtak, hogy az ügyetelesnek balesete volt és kell valaki az előzetes halottkémi jelentést megcsinálni. Tíz fakabát élvezte, ahogy gladiátornő szerelésben csinálom végig és azóta is rendszeresen érdeklődnek, hogy mi lesz a következő téma...
Vissza az elejére Go down
Heidi Wagner
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Phoebe Tonkin
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Dr. Nyssa Kaianae-Plyseckaja irodája
Kedd Május 30, 2017 4:31 pm
  

NyssaMár szinte láttam is magam előtt ezt a számomra halálosan kínos szituációt. Ugyanis természetesen megemlíteném a testvéreimnek ha randevúznék valakivel, de a bemutatást egy ebéd keretében intézném, amikor mindannyian ráérünk. Azt az egy dolgot nem tudom biztosan, hogy vajon Wald kibírná a főételig mielőtt felhozza az ismeretlennek a múlt béli dolgait, vagy már az élőétel előtt hazavágná a hangulatot. Abban még csak nem is reménykednék hogy a desszertig kibírnák a kínos témák elkerülését. Mondjuk a legutóbbi Nathanieles ügy óta, az sincs kizárva, hogy a rossz testvértől félek és inkább Lars lenne az aki szemmel verés mellett kivesézi a "jelöltet". Azt a valakit, aki nem is létezik.
Sóhajtva ráztam meg a fejemet, elvégre ezek olyan dolgok, amiket feleslegesen gondoltok, mivel nem fognak bekövetkezni. Nem hinném hogy valaha is képes leszek bizalmat szavazni egy férfinek, annyira hogy az életem részévé váljon.
- Ez valóban igaz. Sokszor nem számít a vér. - bólintok beleegyezően, hiszen elég csak arra gondolnom Hanst mennyire messze sodorta tőlünk az élet. Persze ettől még ugyanúgy szeretem őt, viszont már nem találkozunk annyira gyakran. Ráadásul Waldot sokkal jobban szeretem, még ha ez nem hangzik valami jól, akkor is igaz. Ő volt az és Lars akik annyira mellettem álltak, és ezt soha nem lesek képes nekik meghálálni. Ilyen gondolatok közepette tüntetem el a következő szelet tortámat, majd belekortyolok az időközben kellemesre hűlt teámba. Nincs is jobb dolog, mint süti és tea mellett ülni egy jó helyen, amíg odakint hol szakad az eső, hol pedig eláll.
- Huha ez érdekes hangzik. Bár megmondom őszintén a történelemből igazán csak a művészeti része érdekelt eddig a dolognak. Viszont ahogy ezt a korhű ruhás dolgot mondtad nagyon kíváncsi lettem. - veszem át tőle a szórólapot és két falat között átfutom a szöveget és a képet rajta. el is döntöm, hogy a következő ilyenre el is látogatok, akár a fiúkkal akár nélkülük. Bár úgy gondolom, hogy jobban járok ha ők ezúttal nem csatlakoznak hozzám. Ellenben Analyssenak bizonyosan tetszene a dolog. Talán még mi is beöltözhetnénk ha úgy alakul.
Észreveszem az elmerengő pillantását, amelyet arra a szórólapra vet, amelyet alátétnek halászott elő feneketlen fiókjából. Úgy veszem észre hogy a papír már elég régi lehet és egy férfi szerepel rajta. Jobban megnézve, mintha már láttam volna a tvben azt hiszem, de nem vagyok benne teljesen biztos.
- És az a szórólap? - kérdezek rá végül tapintatosan így ha nem szeretne válaszolni rá, hát nem kell. Nem olyan nőnek tűnik aki mindenféle vackot megtart, így valószínűleg fontos lehet a papír, főleg ha olyan régóta őrizgeti hogy már viseletes. Ebben az esetben azonban semmiképpen sem használná kávé alátétnek.


Vissza az elejére Go down
Nyssa Kaianae-Plyseckaja
avatar
Egészségügy

Avataron : Eva Green
Kor : 34

TémanyitásTárgy: Re: Dr. Nyssa Kaianae-Plyseckaja irodája
Kedd Május 30, 2017 10:35 pm
  

- Én is hobbiként kezdtem az egészet még tiniként, és láss csodát, több mint egy tucat évvel később még mindig űzöm, fél gardróbnyi ruhám van és senki nem kérdőjelezi meg a döntéseimet - ami nagy fellendülés ahhoz képest, hogy a munkában kifejezetten sokan képesek rá, amíg meg nem mutatom nekik, mi az az aktakupac, amelyen át kellett magamat verekednem ahhoz, hogy egy mindenki számára elfogadható eredményt produkáljak. Mostanában már néhányszor megtettem, hogy az egész halmot felmutattam a kommentárral, hogy akinek nem tetszik, megpróbálkozhat maga vele. Ehhez képest a fesztiválon nem kell előadásokat tartanom semmilyen témában, mert nem vagyok szaktekintély, de már tisztában vannak vele, hogy én alapos kutatást végzek egy-egy ruha összeállítása előtt és így tovább, szóval már régen rám hagyják, hogyan és miképpen fogok bemutatkozni, amíg kéznél van a mobilom és koordinálom a dolgokat. Bár mostanában hála Maxnak még a hiba minimalizálás is sikerült a legtöbbször, ő pedig kifejezetten szakértő tud lenni. Sőt, még fegyvert is szereztem már hála neki a replikák közül, amelyek az egyetem történelmi részlegén vannak...
- Ja, ez már régi. Terveztünk egy nagy szabású rendezvényt december végén, de a plázai robbantás után lemondtuk - válaszolok és előhúzok egyet a korábbi fajtából is. Van még néhány, hiába minden, nem volt szívem kidobni az egész kupacot csak azért, mert elmaradt az egész esemény néhány kellemetlen okból. A programok és a stílusa magában jó, arról nem is beszélve, hogy rajta van minden támogató szervezet logója is, így csak végig kell rajta néznem, ha tudni akarom, kit érdemes hívni egy újabb esélyért. Mindegy, a lemondásokat nem én intéztem, a bomba támadás után nekem több mint elég dolgom volt a holttestek azonosításával ahhoz, hogy ne tudjak a telefonomhoz jutni. Szerencsére a többiek a szervező gárdából simán megoldották a dolgot. Brrr, erre nem akarok gondolni...
Vissza az elejére Go down
Heidi Wagner
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Phoebe Tonkin
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Dr. Nyssa Kaianae-Plyseckaja irodája
Pént. Jún. 02, 2017 9:10 pm
  

NyssaMeglepődök annak hallatán, hogy ő már tinédzser kora óta űzi ezt a fajta beöltözős hobbiját. Mert általánosságban a fiatalon választott hobbijainkat és hóbortjainkat, idővel mindig elhagyjuk, nagyon kevés olyan fiatal van aki felnőtté válása után is megőrzi fiatal kori hobbijai. Mindig is úgy gondoltam, hogy ezek a fiatalok az igazán kiforrott jellemű felnőttek. Legalább is ez az én véleményem, hiszen aki akár évente váltogatja a hobbijait, eléggé csapongó személyiség lehet.
- Gondolom már akkor is érdekelt a történelem. De hogy találtál rá egy ilyen viszonylag különleges társaságra? - kérdeztem érdeklődve hiszen nem túl gyakori hogy történelmi klubokban beöltözős esteket illetve hagyományőrző vásárokat tartanak. Én leginkább csak a száraz részeit ismertem a dolognak annak idején a suliban ezért is hagytam ott azt a szakkört körülbelül két alkalom után. Persze ettől az órákon még odafigyeltem és érdeklődő maradtam, hiszen a régi művészek és alkotásaik is a történelem részei.
- Így már értem. - bólintok mivel arról én is hallottam. Rengetegen meghaltak és sokan meg is sérültek. Megborzongtam az emlékre és inkább beleittam egy kortyot a teámba. Nem akartam arra gondolni vajon hány emberrel kellett közölni hogy elvesztette egy vagy ne adj isten több családtagját. Nem is tudom mi lenne velem, ha bármelyik bátyámat is baj érné. Nem hiszem hogy igazán képes lennék feldolgozni több veszteséget az életben.
- Ne haragudj de azt hiszem lassan mennem kell. - pillantok az asztalán lévő órára, amely egyértelműen jelzi hogy elszaladt az idő és hogy Lars is hamarosan a munkája végére ér. Egyébként is Nyssának is tudom, hogy még van dolga. Ideje lesz kideríteni ki is hozta el a nem megfelelő alanyt. Gyorsan elcsomagolom a maradék süteményemet, majd kedves mosollyal megölelem az asztal másik végén ülő nőt.
- Vigyázz magadra, és azt hiszem egy barátnőmet is elviszem magammal. Szia. - lobogtatom meg a kezemben az általa adott szórólapot, majd jókedvűen távozok az irodájából.

//Részemről ennyi Smile Igazi élmény volt Very Happy//Vissza az elejére Go down
Nyssa Kaianae-Plyseckaja
avatar
Egészségügy

Avataron : Eva Green
Kor : 34

TémanyitásTárgy: Re: Dr. Nyssa Kaianae-Plyseckaja irodája
Hétf. Jún. 05, 2017 11:23 pm
  

- Iskolai kör, amit a vezetője érdekesebbé akart tenni a többi diák előtt, mert létszám alapján kaptuk rá a támogatást - én bevallom mindenkinek, hogy pontosan ez az ötletesség volt, ami végül oda vonzott a dráma szakkör helyett. Minden iskolában jó pontokat adnak azért, ha valaki aktív és én túl csontos meg kontrasztos voltam tinédzsernek, hogy mehessek a pompom lányok közé. Helyette pedig a kevésbé népszerű dolgok közül a kémiai laborban végzett kísérletek és a történelmi keltette fel az érdeklődésemet. Az utóbbi ugyan nem volt mindig a legkönnyebb, sokszor együtt kellett dolgozni a dráma szakkörrel, de attól még én élveztem. Igaz, ehhez egy elszállt és karakteres vezető is kellett, aki két év alatt olyan szépen felhozta a klubot, hogy a végére a harmadik legnagyobb költségvetéssel bíró csoport lettünk az iskolában és a múltidéző versenyeken is könnyedén tudtuk magunkat képviselni bármikor. Meg nem tudom mondani, honnan jött az ötlet, hogy egyéni társulásként folytassuk utána is, de benne maradtam a csoportban és az egyik első dolgom volt belevetni magamat újra, mikor visszatértem a városba...
- Rendben, és te is. Meg ne erőltesd magad - engedem el végül Heidi-t egy halvány mosollyal, miközben megiszom az utolsó csepp kávét is a poharamból, majd még egy utolsó macaron-ért nyúlok. Egy-két perc alatt elrágcsálom, elpakolok magam után és mehetek az itteni átvevőket is lekapni a körmeikről, mert nekik is ki kellett volna szúrni, hogy valami nagyon nem stimmel az egyik halottal. Ilyen kavarodást sem éltem én még meg eddig... - És ismételjük meg valamikor a patológia érintése nélkül - szólok még utána halvány mosollyal, majd nézem, amint távozik az irodámból. Aranyos lány, nem is tudom, eddig miért nem nagyon beszéltem vele. Talán mert a többiek nem kedvelik annyira. Ki kell derítenem, miért...

//én is köszönöm a játékot!
Vissza az elejére Go down
Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Re: Dr. Nyssa Kaianae-Plyseckaja irodája
Hétf. Jún. 05, 2017 11:31 pm
  
Játék végeLeander :: Jackie :: Dwayne
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Dr. Nyssa Kaianae-Plyseckaja irodája
  

Vissza az elejére Go down
Dr. Nyssa Kaianae-Plyseckaja irodája
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Város
 :: 
Belváros
 :: 
Rendőrség
 :: 
Bűnügyi laborok
-
Ugrás: