HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Folyosók (Bűnügyi labor)

Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Folyosók (Bűnügyi labor)
Pént. Szept. 02, 2016 12:16 pm
  Leander :: Jackie :: Dwayne
Vissza az elejére Go down
Leander Niffenegger
avatar
Polgárság

Avataron : Jack Falahee
Kor : 29

TémanyitásTárgy: Re: Folyosók (Bűnügyi labor)
Vas. Nov. 27, 2016 3:11 pm
  

Essie és Lee
Tiszta hülye vagyok. Nem szoktam fogadni, de annyira biztos voltam abban, hogy megnyerem, hogy minden baromságba belementem. Fel sem merült bennem, hogy Hobbs tényleg szerepelt felnőtt filmben így hát a nyakamat - meg a jó híremet - tettem arra, hogy a többiek hazudnak. Az eszemen kívül a googlet is használhattam volna, de egyiket se sikerült, hát most itt vagyok.
Még jó, hogy lopnom nem kell, csak mondva csinált indokkal bekeveredni a laborokba. A legjobb lenne, hogyha beosonhatnék csendesen, de nem az a feladat. Mindenképpen interakcióba kell keverednem valakivel, mintha valami istenverte riporter lennék. Épp csak tudnám, hogy miért jó ez bárkinek? Nyilván vicces, én elhiszem, de az a baj, hogy a humorfaktort nem látom benne. Akárhol máshol is kérdezgethetnék random embereket arról, hogy mi történik a patkányokkal azután, hogy bekerülnek a rendszerbe. Egyáltalán ez kit érdekel?
Felmerül bennem, hogy valakinek az ismerőse dolgozik itt, s így akarják leellenőrizni azt, hogy tényleg megteszem-e. Nem, mintha ne lenne mindegy, kisebb gondom is nagyobb momentán ennél. Rohadtul eltévedtem, az az igazság. Bizarr ez a hely.
Térülök-fordulok, de minden ajtó egyformának tetszik. Jó lett volna - tudom én - hogyha odafigyelek arra, merre is jövök ebben a laborrengetegben, de a pipától nem látok. Ennyire rég haragudtam magamra. Az egy dolog, hogy hülyét csinálok magamból, de még ráadásul illegális is civilként itt lenni. A legutóbbi Hobbs-féle - mindig csak Hobbs! - rendőrhelyzet után is megkaptam a magamét, erre most ráteszek még egy lapáttal. Az kéne még, hogy fegyelmit is kapjak. Lassan már az sem fog megmenteni, hogy az apám az állomásfőnök.
- Bocsánat!
Bukik ki belőlem, de valószínűleg már csak későn. Sikeresen átgyalogoltam valakin, így az elnézést kérés nem sokat ér. Felocsúdva a kezemet nyújtom szerencsétlen pára felé.
- Nem néztem az orrom elé.
Tényfeltárásból jeles. Remélem nem tettem tönkre a mai kutatási anyagát..


Vissza az elejére Go down
Esther Blomkamp
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Kaya Scodelario
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Folyosók (Bűnügyi labor)
Vas. Nov. 27, 2016 3:54 pm
  

Lee

Szeretem, amikor Dr. Stevens úgy dönt, hogy kivesz egy pihenőnapot, mert akkor garantáltan egyedül dolgozhatok egész nap, és nem fenyeget az a veszély, hogy bárki is rám szeretné törni az ajtót. Ha netalántán új eset futna be, úgyis őt és a halottkémet riasztják első ízben, így, még ha ki is kellene menni terepre, biztosan nem engem fognak ugrasztani. És, ami aztilleti, ez épp kapóra is jött, ugyanis le kell futtatnom pár tesztet, és ha ketten lennénk, nyilván osztozkodnunk kellene, ami nagyban lelassítana. Míg dolgoztam, és olykor gyors jegyzeteket készítettem magamnak, a feltűzött hajamból kiszabaduló tincseket tekergettem. Ez egy olyan rossz szokásom, amiről gyerekkorom óta nem tudtak leszoktatni, pedig sokan próbálkoztak vele, az édesanyámtól elkezdve az óvónőtől a tanítónéniig mindenki. Még azzal is rám akartam ijeszteni, hogy ettől kihullhat a hajam, de valahányszor a tükörbe néztem, és megtapogattam a sötétbarna tincseket, újra és újra megállapítottam magamban, hogy bizony tévednek.
Egy gyors ebédet leszámítva, ami egy szendvicset és némi koffeines kávét tartalmazott csupán, nem mozdultam ki a helyemről, hiszen szorít a hát, én pedig nagyjából féltávnál jártam akkortájt.
Most végeztem, így leveszem az olvasószemüvegemet, és a kissé nyúzott pólóm elejére akasztom, majd bezárom magam mögött a laborom ajtaját - tudom, hogy valójában nem az enyém, de szeretek akként gondolni rá -, as az öltöző felé veszem az irányt, amikor is valaki szabályosan letarol, én pedig az egyensúlyomat vesztve vágódom el oldal irányba, a kezemmel tompítandó az esésemet. Kissé zavartan rázom meg a fejem, majd nézek körül, hogy lássam, kinek is sikerült így ledöntenie a lábamról.
- Maga meg mi fészkes fenét csinál itt, mégis?! - csattanok fel felháborodva, ahogy szemügyre veszem a egyelőre még fölém tornyosuló alakot.
Nem elég, hogy nem ismerős, vagyis több, mint valószínű, hogy ok, és leginkább jog nélkül tette be a lábát az én felségterületemre, ráadásul még arra sem vette a fáradtságot, hogy a folyosó bejáratánál lógó laborköpenyek közül legalább egyet magára vegyen, ha már mindenféleképpen itt akarja elütni az idejét… A kérdés már csak az, hogy mégis mire fel? Kevés dologtól szoktam bepipulni, úgy is mondhatnám, hogy nehéz engem kihozni a béketűrésemből, de az ilyenekkel bizony sikerül. A felém nyújtott kezéről tudomást sem véve tápászkodom fel a linóleumról, majd amikor úgy érzem, ismételten stabilan - és viszonylag magabiztosan - állok a lábamon, ismét górcső alá veszem a férfit, ha másért nem is, hát azért, hogy a kis betörési kísérletét jelenthessem a többieknek fent az őrsön. Apropó, fent az őrsön…
Nem lehet, hogy ilyen sokáig elhúztam már megint a saját munkaidőmet, hogy a nappalosok már hazamentek, az éjszakások pedig, mivel nyilván kevesebben vannak, jobban szétszóródnak az épületben. Ez tehát megmagyarázza, mit is keres itt ez az ismeretlen. Legalábbis nagyjából. Lopva a bal csuklómra szíjazott karórámra pillantok, és némileg meglepődve veszem tudomásul, hogy ma is sikerült lehúznom egy közel tizenkét órás műszakot. A szemüvegem szerencsémre nem esett le, úgy tűnik, a keretébe épített apró kis mágnesek megint csak jó szolgálatot tettek, így legalább nem tettem tönkre egy újabb keretet. De, a munkaidőmhöz visszatérve, mentségemre legyen szólva, hogy így legalább sikerült befejeznem az elemzést, amit holnap oda is adhatok a főnökömnek.
- Még mindig a válaszára várok - fonom karba a kezeimet. És én még azt hittem, hogy ez egy nyugodt nap lesz. Úgy látszik, tévedtem.
Vissza az elejére Go down
Leander Niffenegger
avatar
Polgárság

Avataron : Jack Falahee
Kor : 29

TémanyitásTárgy: Re: Folyosók (Bűnügyi labor)
Szer. Nov. 30, 2016 7:05 pm
  

Én is mérges lennék a helyében. Már önmagában azért is, mert fellökött valaki a saját munkahelyemen vagy úgy egyáltalán akárhol. És akkor még azt nem is veszem hozzá, hogy tökéletesen illetéktelen behatoló vagyok.
Nem rezzenek össze a hangjára, de azért hirtelen nem is tudok rá mit felelni. Így eshet meg az, hogy kétszer kell megkérdezze tőlem a nyilvánvalót, mielőtt megvonnám a vállamat első válaszreakciómul. Nem épp a legudvariasabb, de istenem.
- Siettem éppen valamerre. Pontosan kifelé.
Vérszegény a próbálkozás, de én azért szíves örömest eszközlöm. Mert egyébként nem tudnék erre korrektebb lenni. Az indokaim már a bejövetelkor a pólyában el voltak cseszerintve, hogy úgy ne mondjam.
- Ne haragudj, hogy fellöktelek. Nem esett bajod?
Inkább próbálom a kedvesebbik oldalamat elővenni, mert valahol bízom benne, hogy az amúgy egész sármosan kedves - nők mondják, nem én találtam ki, messze nem vagyok az a fajta, aki elégedett lenne önmagával és egyébként sem nagyon óhajtok semmiféle nőt elcsábítani - mosolyom majd megpuhítja a kisasszonyt és nem fog akarni olyan válaszra várni tovább, ami többet ront az esélyeimen.
Bár talán a jópofizás helyett el kéne inkább indulnom kifelé. Okosabb ötlet lenne, csak az a francos jó modor.. Kösz nagyi, kösz.
A tegezés fel se tűnik, pedig ahogy az előbb magáztam - talán, de erre sem emlékszem, annyira hirtelen tolult számra a mentegetőzés - úgy most is azt kellene tennem, elvégre nem őriztünk együtt libát, ahogy szokták mondani. Vagyis, szokták másképpen is, de az, hogy nem pisiltünk együtt a homokozóba még a libásnál is rosszabbul hangzik és nem szeretek még csak rá se gondolni.
Zsebre vágom kezeimet, végigpillantok Estheren. Szívesen megkérdezném mi a neve, de egyelőre jó, ha azt elkerülöm, hogy kulin nyomjon illetéktelen behatolásért. Hülye fogadás! Hát hogy a nyavalyában állhatnék elő ilyen nyitány után a kérdésemmel? Lehet inkább meg kéne hívjam valamire..


Vissza az elejére Go down
Esther Blomkamp
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Kaya Scodelario
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Folyosók (Bűnügyi labor)
Szomb. Dec. 03, 2016 7:13 pm
  

Valójában nem akarok hinni a szememnek. Ez nem az a része egy rendőrörsnek, ahol idegen embereket látni, ezért bizonyos szempontból úgy méregetem a velem szemben állót, mint valami földönkívülit. Mégis, mi a manót keres itt? Meg egyáltalán, hogy került ide? Hogy a fenébe nem vette észre senki, hogy beszambázott ide?
- Kifelé? Igazán? - vonom fel a szemöldökömet - Csak mert az éppen arra van, amerről jött - mutatok a háta mögé, ahol az ajtó felett egy látható, hátulról is megvilágított, EXIT felirat látható.
Lehet, hogy viszonylag fiatal vagyok, de a közhiedelemmel ellentétben, nem most jöttem le a falvédőről, és azért egy ennyire átlátszó magyarázattal még engem se lehet átvágni, pedig alapvetően igyekszem jóindulatú lenni az emberekhez - feltéve, ha hozzájuk merek szólni -. Ez azonban egy olyan helyzet, ami még bennem is képes felnyomni azt a bizonyos pumpácskát, ami egy arra alkalmas pillanatban az egekbe emelheti a vérnyomásomat.
- Szóval? Mit keres itt, és miért nem hordja el magát innen? - kérdezem egyre ingerültebben.
Fel nem foghatom, hogy lehetnek ennyire figyelmetlenek a többiek, hogy holmi vadidegeneket engednek itt szambázni - nagy valószínűséggel azért, mert senki sem ül a portán, ahol legalább két embernek kellene lennie a nap 24 órájában, hóban, fagyban, napsütésben, mindegy, mi van -, miközben a helyismeret hiányában akár a halottkémek részlegénél is kiköthetnének, amivel aztán nem kevés galibát okozhatnának az ilyen illetéktelen behatolók, mint amilyen ez a szakállas alak itt, velem szemben.
Kérdését hallva csak legyintek. Úgy nézek ki, mint akinek komoly baja esett? Akkor nem lenne időm vele vitatkozni azon, hogy miért van olyan helyen, ahol nagyon nem kellene lennie, hanem az esetleges sérülésemmel lennék elfoglalva, nem igaz?
Az az igazság, hogy annyira frusztrál ez a helyzet, hogy jelen pillanatban fel sem tűnik, hogy letegezett. Miért is tűnt volna? Éppen azért küzdök magammal, hogy ne kezdjek el torkom szakadtából ordítozni, abban a reményben, hogy valaki észreveszi, hogy valami nagyon nem stimmel az őrsön.
- Ha nem szeretné, hogy nekiálljak segítségért kiabálni, akkor most szépen sarkon fordul, és elindul kifelé - teszek felé egy lépést, na nem megfélemlítési szándékkal, csak azért, hogy valóban fordulásra ösztökéljem, és ha kell, nemes egyszerűséggel kikísérjem az épületből.
Vissza az elejére Go down
Leander Niffenegger
avatar
Polgárság

Avataron : Jack Falahee
Kor : 29

TémanyitásTárgy: Re: Folyosók (Bűnügyi labor)
Szomb. Dec. 10, 2016 8:48 pm
  

- Kifelé, igen.
Jó ég! De kiröhögnének egyesek, ha látnák mennyire sarokba szorított egy nő. Oké, az idegenben nem a neme zavarba ejtő, hanem az, hogy tilosban járok és ő rajtakapott, de ettől még nem lennék kevesebb nyelvköszörülés gazdája.
- Épp csak előtte meg kellett volna találjak valakit.
Leeresztem vállaimat, mint egy megszidott, rajtakapott kutya, olyan vagyok Esther előtt. Határozottan nem ő tűnik a legmegfelelőbb személynek arra, hogy a hülye fogadás hülye tárgyát előadjam neki, de úgy tűnik kénytelen leszek beérni azzal, hogy őelőtte égetem magam.
Ahogy egyre paprikásabbá válik a hangulata, úgy felejtem el egyre több szavát annak a betanult monológnak. Nem vagyok olyan, aki beközölné csak úgy a szerelmes levék beléd, mint oázis kútjába a derék tevék, s ez még csak az eleje volt annak a közel egy oldalas szövegnek, amely végigmondását és az arra adandó reakciókat fel kellene vegyem a telefonommal. Pont a laborban. Remek hely, Hobbs egy zseni. Ha ezt tudom előre, sose mentem meg a seggét Jackie pasijától és a törvénytől.
Szeretnék valahol máshol lenni, nagyon máshol. Gondolatban elkalandozni arrafelé viszont koránt sem elég ahhoz, hogy kirántson a jelen kínosságából. Egészen konkrétan úgy érzem magam, mint még a gimiben, amikor fogszabályzót viseltem és szemüveget, állandó céltáblájául szolgálva ezzel a menő srácoknak. Nem segít a jelen helyzetben való komfortérzetemen az, hogy azóta már nem kell szemüveget viseljek, hála egy szemműtétnek és a fogaimat is rendbe tette a szabályozás, no meg a munkámnak és az edzéseknek hála a testem is levedlette magáról kamaszos girnyóságát.
- Oké. - szusszanok megadón, s még kezeimet is feltartom, mint aki megadja épp magát.
- Megyek én, de előbb hadd kérjek valamit. Nem nagy cucc, s nem kerül sok fáradtságodba..
Próbálkozni szabad. Maximum kihajít hosszú, tömött sorokban. Veszíteni viszont utálok, így nem oldaloghatok el csak úgy.


Vissza az elejére Go down
Esther Blomkamp
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Kaya Scodelario
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Folyosók (Bűnügyi labor)
Csüt. Jan. 19, 2017 12:33 pm
  

- Mégis kit? - vonom fel a szemöldökömet.
Teljesen hülyének néz? Azt hiszi, értesítés nélkül bejöhetett volna ide, ha tényleg keresne valakit? Így is érthetetlen a számomra, hogy egyáltalán bejutott ide, efelett valahogy nehezen tudok napirendre térni, de ha már így alakult, kénytelen leszek elővenni a ritkán kimutatott határozott oldalamat, és kiterelni őt az ajtón. És lehet, hogy nem is lesz olyan nehéz dolgom, ugyanis az ismeretlen alak, mondhatni fülét-farkát behúzza, szerintem, ha tudna, összegömbölyödne labda módjára, mint a kisgyerek, aki rossz fát tett a tűzre, és mindennek tetejébe, még le is bukott az anyukája előtt.
Feltartott keze láttán, ha épp nem lennék még mérges az illetéktelen behatolás miatt, alighanem el is mosolyodnék, mert van benne valami komikus, ahogy ott áll, mondhatni, teljesen megadva magát. Ám muszáj vagyok komolyságot erőltetni magamra, még akkor is, ha ezt a férfit elnézve, ez nem is tűnik annyira könnyű feladatnak.
Amikor azonban közli, hogy kérni szeretne valamit, érzem, ahogy az idegesség végigáramlik az érrendszeremen. Ez nem hangzik valami jól, bármennyire is bizonygatja, hogy nem nagy dologról van szó - általában éppen az ilyen kijelentések sejtetik, hogy valójában valami komoly áll a háttérben -, de lehet, hogy csak kicsit paranoiás vagyok.
- Biztos benne, hogy van olyan helyzetben, hogy kéréseket intézzen bárki felé? Egy szavamba kerül, és rács mögött tölti az éjszakát.
Lehet, hogy ez a férfi tényleg nem gondolta át, hogy egy ilyen cselekedettel mekkora bajba sodorhatja magát. Nem vagyok egy rosszakaró típus, de most nem érzem úgy, hogy könyörületesnek kellene lennem…. Elvégre, ő az, aki teljes mértékben tilosban jár, akárhonnan is nézem. Illetéktelenül lépett be a rendőrörs egy olyan területére, ahová csak dolgozóknak van belépési joga, és közülük se akárkinek. Ezért pedig könnyedén megütheti a bokáját.
- Szépen forduljon meg, és induljon a kijárat felé - szólok rá, majd a nyomaték kedvéért én is abba az irányba megyek tovább - Majd odakint meglátjuk, hogy teljesíthető-e a kérése.
Vissza az elejére Go down
Leander Niffenegger
avatar
Polgárság

Avataron : Jack Falahee
Kor : 29

TémanyitásTárgy: Re: Folyosók (Bűnügyi labor)
Kedd Jan. 31, 2017 8:26 pm
  

-Szó szerint valakit. Valakit, akinek feltehetek pár kérdést. – megvakarom a tarkómat. Elhiszem én, hogy a helyzet nem csak hülye, de képtelen is, de az isten szerelmére már! Muszáj ezt ennyit ragozzuk? Lassan magamba fáradok bele.
-Cseppet sem vagyok biztos benne. – szusszanok, leeresztve kezeimet. Ujjaim zsebemben találnak kapaszkodót, megereszkedett vállakkal, nagyokat hümmentve húzogatok szájat a nő előtt.
Túl kedves az arca ahhoz, hogy itt izmozzon nekem. És egyébként ha azt nézzük, még igaza is van, szóval bármennyire is könnyebb lenne hibáztassam, nem megy, nem sikerül magamba csepegtetni egy szem mérget se, ami tovább vihetne a kaffogós úton, melyre válaszolnom kellene.
-Nem igazán csábít a rács gondolata. Azt hiszem, hogy ebből már nem lesz nyertes fogadás, értem én, világos.
Mielőtt még lökdösni támadna kedve, tényleg megfordulok, bakancsom talpa alatt csak úgy nyikorog az olcsó linóleum. Ha őszinte akarok lenni, ennyi idő alatt már el is ment a kedvem attól, hogy bármit kérdezzek tőle. Elég kínos volt ez így is, megtanultam egy életre, hogy ne fogadjak többet. Van, amit nem kell erőltetni, ha valaki nem olyan könnyed és magát bármilyen helyzetben feltaláló valaki. Így amikor már kívül vagyunk a veszélyes zónán, nemes egyszerűséggel csak a kezemet nyújtom udvariasan Essie felé.
-Leander Niffenegger. Ha gondolod, keress meg a tűzoltóállomáson, s kárpótollak egy kávéval ezért az esetért. Szíves elnézésedet kérem, magadra is hagylak. További szép napot!
Azzal el is köszönök tőle, hacsak nem tartóztat. Van egy részem, amelyik szeretné normálisabb körülmények között újra látni, de egy másik szinte borítékolja, hogy nem fog megtörténni mindez, soha.

//Amennyiben nincs más, úgy köszöntem szépen a játékot A folytatást pedig komoylan gondoltam, ha benne van a karidban, tényleg nyugodtan keress fel a jelenben valamikor Wink//


Vissza az elejére Go down
Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Re: Folyosók (Bűnügyi labor)
Szer. Júl. 05, 2017 1:46 pm
  
Játék végeLeander :: Jackie :: Dwayne
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Folyosók (Bűnügyi labor)
  

Vissza az elejére Go down
Folyosók (Bűnügyi labor)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Város
 :: 
Belváros
 :: 
Rendőrség
 :: 
Bűnügyi laborok
-
Ugrás: