HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Song Brother's game

Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Song Brother's game
Kedd Szept. 13, 2016 12:23 am
  

 
 
Jin Hyung & Yian
Chained up
 
Eléggé értetlen fejjel meredtem a bátyámra, amikor az úgy rontott ki a házból, mint egy őrült. Még csak most érkeztem meg, ma boncolást tanultunk azzal a szexi tanci nénivel, szóval úgy nagyjából jó napom volt, mert a feneke nem vonta el a figyelmemet és rendesen tudtam jegyzetelni, meg minden, szóval a vizsgával bajok nem lesznek az már biztos. Viszont arra már nem fogadtam volna, hogy lesz is kedvem megtanulni, ugyanis hulla fáradt vagyok, ma gyakorlatoztam egy ideig a suli után, így picit nehéz dolgom volt, de mindegy is, a lényeg, hogy pont arra nem volt szükségem, hogy ez a faltörő kos feldöntsön az ajtóba. Habár viszonylag magas vagyok és elég masszív testalkattal rendelkezem, azért ő még így is egy picit fölém nőtt és hát nem pont pálcika, szóval azért picit megrettentett amikor először majdnem orrba vert az ajtóval, pedig csak ártatlanul akartam előkeresni a kulcsimat, aztán utána majdnem fel is döntött.
- Végiggyalogolni nem akarsz rajtam esetleg? – kérdeztem tőle morcosan, aztán fogtam magam, bevágtam az ajtót, és beültem a szobámba durcizni egy picit. Fogalmam sincs, hogy mi volt neki ennyire sietős, de gondolom ha hazaér úgyis elmondja. Biztos a céggel történhetett valami, mert elég frusztráltnak tűnt, meg minden…
Mindegy, hagyjuk inkább, mert menten éhen halok, és nem akarom a frászt hozni Hyungra. Biztosan megijedne ha a kedvenc dekorációja meghalna, ugyanis a lakásnak tuti, hogy én vagyok a fénye… Ja nem, hoppá.
Ráérősen battyogtam le a nyuszis mamuszomban a konyhába, amit amúgy azért viseltem, mert mindig fáznak a lábaim és nem találtam másfélét, ami elég szőrös lett volna, ezért inkább elviseltem. Nem akartam tudni, hogy miféle képet mutathatok ebben, de úgyis egyedül vagyok itthon, a házvezetőnő amúgy sem merne kiröhögni érte, szóval mindegy is.
A hűtőbe nézve megláttam a meleg kaját, de hát ahhoz nem igazán volt kedvem, ezért jobb híján kivettem egy nagy üveg házi ananászjoghurtot meg a kedvenc gabonapelyhem - ugyebár az emberek sosem nőnek fel – aztán ráérősen kezdem megcsinálni a kiadós ebédem. Még gyümölcsöket is vagdostam bele, hogy jó tartalmas legyen, aztán gondoltam nézek valamit a tévében. Leültem a nappaliba, és bekapcsoltam a meccset, de, miközben két pofára tömtem magam, amitől pontosan olyan voltam, mint egy hörcsög, de hát itthon vagyok, most nem lát senki, szóval bőven belefér ez is.
Nem sokáig kötött le az amúgy koreai nagydíj – igen, szeretem a focit, főleg ha a hazám játszik – mert a szemem sarkából észrevettem a felnyitott fedelű laptopot. Talán nem kéne belenéznem… De nagyon kíváncsi vagyok. Namjin már jó ideje elment, szóval gondolom nem arra a tíz percre ugrik majd haza, amikor ki akarom nyomozni, hogy mitől volt így megveszve. Ez igen is nagyon fontos dolog, ugyanis majdnem az arcom bánta, és ha annak baja esik, akkor lemondhatok a feleségről és a gyerekekről az tuti.
Óvatosan lopakodtam oda a szerkezethez, mint aki rosszban sántikál, mert hát… igazából pontosan ezt tettem. Bele akartam nézni a pali gépébe az engedélye nélkül, ilyet pedig nem csinál olyan ember, akit a jó szándék vezérel. Persze én csak kíváncsi vagyok, mindig is az voltam… Vajon vissza tudom majd fogni magam?
Pontosan az történt amire gondoltam. Odamentem. Belelestem. És ledöbbentem. Miért randizik ez egy nővel? Megcsalja az asszonyát? Nem tudtam, hogy most a tiszteletem nagyobb iránta, vagy a megbotránkozásom. Hiszen a családban mindenki azzal szekál, hogy mekkora nőcsábász vagyok, de így legalább majd ráfoghatom, hogy volt kitől örökölni! Ugyanis a bátyám titokban találkozgat valami spinével, khm, akarom mondani ifjú hölggyel, annak ellenére, hogy már hónapok óta eljegyezte egy régi, gyerekkori barátját.
Valahol pedig nagyon büszke is voltam rá, mert sokszor gondoltam úgy, hogy talán nem tud jól nőzni, de komolyan. Néha picit abszurdnak tűnt, hogy mennyire zavarba hozza a gyengébbik nem képviselőinek társasága… De ez most nem fontos.
Azonnal beírtam a csaj nevét minden lehetséges közösségi portálba, ugyanis kíváncsi voltam arra, hogy mit szedett össze a pali. Próbáltam beazonosítani, ami nem volt nehéz, mert a neve nem kifejezetten gyakori, így hamar megtaláltam, és ismét csak tágra nyílt szemekkel néztem a lány képére, miközben megengedtem magamnak egy elismerő füttyöt, aztán újra megtömtem az arcomat jó sok almás- joghurtos-gabonapehellyel. Lassan rágtam, mert a figyelmemet teljesen lekötötte az, amit a képernyőn láttam, ezért ettől megint olyan voltam, mint valami felpuffadt arcú rágcsáló, ezen pedig nem segített az sem, hogy alapvetően nagy, fekete szemeim vannak ,ettől csak még inkább egy állatkára hasonlítottam.
 
words: 712
outfit: katt!
   
tag: Jin Hyung
music: Bobby - #Holup
 
Vissza az elejére Go down
Admin
avatar
Admin

Avataron : Mr. Hunnam | Dornan | Mitchell
Kor : 167

TémanyitásTárgy: Re: Song Brother's game
Szer. Feb. 15, 2017 9:39 pm
  

játék vége


Quentin :: Franklin :: Raymond
Vissza az elejére Go down
Song Brother's game
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal
Similar topics
-
» My sister, my brother - Hale & Ry

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Alternatív :: 
Temetetlen múlt
-
Ugrás: