HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Beltér, folyosók (KEXP 90.3 FM)

Admin
avatar
Admin

Avataron : Mr. Hunnam | Dornan | Mitchell
Kor : 167

TémanyitásTárgy: Beltér, folyosók (KEXP 90.3 FM)
Vas. Márc. 13, 2016 11:39 am
  A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 06, 2016 9:36 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Barbara Lamb
avatar
Inaktív

Avataron : Sasha Pieterse
Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Beltér, folyosók (KEXP 90.3 FM)
Hétf. Ápr. 18, 2016 4:54 pm
  
Remegni kezd a telefonom és ezzel együtt megszólal a rádió is. Mint minden reggel ma is az ő hangjára ébredek. Mióta rábukkantam erre a helyi csatornára azóta csak ezt hallgatom. Előtte nem szerettem a rádiókat, mindig online szoktam zenét hallgatni. De ez most már. Annyira lágy és simogató hangja van és annyira jó hallgatni.
A telefonomért nyúlok, hogy elhallgattassam, de még nem kelek ki az ágyból. Olyan jó ébredés után még egy kicsit a puha takaró alatt maradni.
Gondolataim újra visszatalálnak hozzá. Néha úgy érzem, hogy amit mond azt nekem szánja. Amikor a sztárhíreknél azt olvassa, hogy ki kit jegyzett el, az olyan, mintha titkon az én kezemet akarná megkérni. Az első pillanattól fogva tudom, hogy ő a végzetem. Lehet, hogy ez most nyálasan hangzik, de meg tudnám magyarázni. Hiszen ha létezik szerelem első látására, akkor létezhet első hallásra is. Vagy nem? Bár az érzelmeim még csupán plátóiak, de ma végre be fogok jutni a stúdióba és beszélni fogok vele. Valamilyen szinten félek is ettől a találkozótól. Még túl friss a seb amit az első barátom okozott. De hiszem, hogy ő teljesen más, hogy vele képes lennék újra önfeledten nevetni és megtalálnám az utat a boldogsághoz. Vajon mit fog hozzám szólni ha meglát?
Lassú mozdulatokkal felhajtom a takaróm, majd kikászálódom az ágyból. Megkeresem a köntösömet amit tegnap az ágyam végébe dobtam. De végül az ágy mellett találom meg. Miután belebújtam a fürdő irányába indulok és reménykedem, hogy Ryan még nem kelt fel és nem foglalta el. Szerencsém van úgyhogy gyorsan birtokba is veszem. Veszek egy kellemes zuhanyt, kontyba tekerem a hajam és készítek egy nem túl hivalkodó de mégis szexi sminket. Miután mindezzel végeztem újra a köntösömbe bújok és elindulok a konyhába. Miközben elfogyasztom a reggelim ami egy péksüteményből és egy fekete teából áll kezembe veszem a kedvenc női magazinom legfrissebb számát. Ámbár teljesen feleslegesen ugyanis gondolatban már messze járok.
A reggelit követően kerestem egy csini ruhát és elindultam a buszra. Szerencsére a stúdió épülete kellően messze van a lakásunktól, így bőven volt időm gondolkodni.
A buszról leszállva, ott álltam a bejárat előtt. Egy pillanatra végig futott bennem a gondolat, hogy mégsem kellene bemennem, mi lesz ha elutasít. De már késő volt, a lábaim önállósították magukat én pedig már bent is voltam. Nem akartam segítséget kérni, gondoltam magamtól is odatalálok. Alig tettem meg pár lépést egy nő máris elállta az utamat.
- Jó napot! Segíthetek valamiben? Az állásinterjúra jött? - kérdezi és hirtelen azt sem tudom mit válaszoljak. Azt sem tudom, hogy milyen állásról van szó, bár ha megfelelne akkor akár meg is pályázhatnám. Ezáltal közelebb kerülhetnék az imádottamhoz és még munkám is lenne.
- Jó napot! Köszönöm nem – felelem végül. Lesz még rá alkalom, hogy találjak megfelelő állást. Ebben a pillanatban valahol nyílik egy ajtó és kilép rajta Ő. Határozott, sietős léptekkel elindulok felé, de még félúton sem vagyok amikor hirtelen megtorpanok. Ott állok a folyosó közepén és nem bírok tovább mozdulni és csak nézem őt.

Remélem tetszik
Vissza az elejére Go down
Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Beltér, folyosók (KEXP 90.3 FM)
Hétf. Ápr. 18, 2016 7:31 pm
  


A mai reggel is én nyitom a napot az éterben fülelők számára. Ma már túl vagyunk egy csomó forgalmi helyzeten, időjárás-jelentésen, egy vendégen és lassan jön a szünetem ideje is. De épp ezért vagyok én az alkalmas erre állítólag. Akkor nézek az órára csak, amikor be kell jelenteni az időt, tehát számomra repül az egész. Elhussan olykor egy-egy reggeli adás. Ó és ma hétfő, tehát új zenékkel traktálhat mindenkit a zenei szerkink. Ha csak nem kérek tőle valami vadat a fülekbe. Az hinné az ember, hogy elegem van a slágerekből és a könyökömön jönnek, de nem ez a helyzet. Mint klasszikus zenét is tanult ember, napközbenre hagyom az aktualitásokat, egyébként szívesen nyomom utána a metált... meg a klasszikust is. Igazi kis zenei pandóra szelencéje vagyok!
- Tehát, az utakon káosz van, az elkerülőket most érdemes elkerülni, mert ott van a legnagyobb dugó városszerte. Felhős, szeles délutánunk lesz majd, húzzatok pulcsit, mert csúnyán néz majd rátok a háziorvos, ha nem hallgattok Wesre. Én szóltam előre! Most pedig, hogy kicsit felpörögjünk, jöjjön is mindjárt három veszett jó sláger, egyenesen a toplista elejéről! Maradjatok az éterben, hamarosan jönnek a sporthírek, utána pedig újabb óra velem és veletek! Szóljon a zene! - olyan lelkesedéssel beszélek minden másodpercben a mikrofonba, mintha ez lenne a végzetem. Még jó, hogy van szűrő a RØDE előtt, mert másként szállna abba is a nyálam. Onnan tudom, hogy jó műsor volt, hogy a monitorom be van fedve a saját nyálammal. Ha csupasz, akkor valamit rosszul csináltam. Felzendül a zene, pirosra vált a mikrofon ledje, én pedig felkelek és felkapom a vizem, majd elindulok kifelé szívni magamba egy adag friss levegőt. Na nem bagót. Szívok éppen eleget. A szemem sarkából látom, hogy valaki nagyon hirtelen torpan meg a folyosón, így arra fordulok. Szegény lány olyan dermedten áll ott, mintha valaki szoborrá változtatta volna.
- Minden rendben, kisasszony? - szólítom meg. A fejembe se fordul, hogy engem keresne vagy ilyesmi. Inkább az ugrik be, hogy rosszullét kerülgeti.
Vissza az elejére Go down
Barbara Lamb
avatar
Inaktív

Avataron : Sasha Pieterse
Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Beltér, folyosók (KEXP 90.3 FM)
Hétf. Ápr. 18, 2016 8:03 pm
  
Csak nézem ahogy felém sétál és inamba száll a bátorságom. Eddig a percig minden olyan egyszerűnek tűnt. Azt hittem, hogy ha eljövök ide minden úgy fog alakulni ahogy otthon elképzeltem. Azt hittem majd meglát és abban a percben ő is azt fogja érezni amit én. Bár fogalmam sincs mit is érzek pontosan. A szívem majd kiugrik a helyére a légzésem is felgyorsult. Már szinte kering velem a világ.
- I-i-igen. Azt hiszem jól vagyok – még fel sem tudom fogni, hogy itt áll velem szemben. Olyan régóta vártam már erre a pillanatra. Persze azzal nem kalkuláltam, hogy ilyen érzés lesz. A szám önkéntelenül is széles mosolyra húzódik és minden porcikám remeg.
- Barbie Lamb vagyok – mutatkozom be és bár legszívesebben megcsókolnám és a régi énem meg is tenné. Már nem vagyok olyan, úgyhogy maradok a kézfogásnál. Eddig a sebességről szólt az életem, ismeretség nélkül zuhantam be mások ágyába. Sőt egyszer még egy szórakozóhely billiárd asztalán is megtörtént mások szeme láttára. Cseppet sem voltam szemérmes. Bárkivel, bárhol, bármiben benne voltam, csupán csak legyen a kelleténél helyesebb. Most viszont itt van előttem egy srác akivel kapcsolatban azt sem tudom, mivel babonázott meg. De azt tudom, hogy kell nekem és meg is szerzem, ebben az egyben nem változtam.
- Miattad jöttem ide – vallom be neki. De amint kimondom már meg is bánom. Nem ezzel a mondattal kellett volna indítani. Így most totál idiótának fog képzelni. Pedig nem vagyok az, na jó, néha képes vagyok őrültségekre, de már próbálom megállni.

Remélem tetszik
Vissza az elejére Go down
Admin
avatar
Admin

Avataron : Mr. Hunnam | Dornan | Mitchell
Kor : 167

TémanyitásTárgy: Re: Beltér, folyosók (KEXP 90.3 FM)
Hétf. Jún. 27, 2016 2:59 pm
  

játék végeVissza az elejére Go down
Leander Niffenegger
avatar
Polgárság

Avataron : Jack Falahee
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Beltér, folyosók (KEXP 90.3 FM)
Vas. Nov. 27, 2016 5:10 pm
  

to CASEY

A kávémat kavargatom az állomás konyhájában. Vagy lehet, hogy ezt inkább étkezőnek kellene nevezni, hiszen van itt minden, mint a jó boltban. Székek, étkezőasztal, konyhabútor.. csupa hevenyészett holmi. Szerintem a kávéfőzőn és a mikrón kívül minden olyan, amit Noé kivágott a bárkájából, de távol álljon tőlem, hogy beleszóljak a lakberendezés gyönyöreibe. Apám szerint ez így rusztikus. Emlékszem még, amikor rájött az öt perc - ami tartott vagy egy hónapig és általában az én szabadidőm rovására ment - és kitalálta, hogy fel kéne dobni a tűzoltóság nem funkcionális tereinek a dizájnját. Hiába mondtam neki, hogy ez egy nagy hülyeség, a nagyi telebeszélte a fejét a munkakörnyezet szépsége jótékony hatással van a munkamorálra blablával. Ritkán haragszom rá, de akkor kifejezetten felborította a lelki egyensúlyomat. Nem is néztem felé tüntetőleg vagy két hétig. A leghosszabb kettőnk közt fennálló némasággal volt dolgunk akkoriban.
A sziréna hangja élesen hasít dobhártyámba. A kávésbögrére éppen csak rászorítok, nem feltűnő az ijedelem. Kissé elmerültem gondolataimban, így felkészületlenül ért a riasztás.
- Munkára!
Caseyre pillantva felpattanok, felhörpintem a kávé maradékát és a csészét a pultra vágva hagyom ebek harmincadjára. A védőfelszerelés felöltése és a kocsira pattanás nem vesz több időt igénybe ma sem, mint amennyit protokoll szerint vehet, így hamarosan már szirénázva haladunk a helyszín felé.
- Csak nem a rádió épülete ég?
Nem, mintha ne láttam volna már megannyi épületet lángokban, s meg kéne lepődjek a dolgokon. De azért a rádió erős túlzás lenne. A kérdésnek nincs kifejezetten címzettje, akárki felelhet rá, bár tény, hogy úgy tettem fel, hogy közben megint odanéztem Caseyre. Az ok erre - sok egyéb között, ami nem tartozik az állomásra - az, hogy elfelejtettem a kávézás direktbeni félbeszakadása közben válaszolni egy előzőleg feltett kérdésére.
- Milyen válasszal is lógok?
Tény, hogy már azt is elfelejtettem mit kérdezett, de nem vagyok udvariatlan fajta, csak a riasztás mindig kizökkent. És amíg úton vagyunk - ha nem is hosszú idő, nem engedheti meg magának a tűzoltóság a késlekedést - gyorsan rátérek megint. Talán le tudjuk folytatni a beszélgetést, mire a rádióállomással majdnem szomszédos épületnél lefékezünk.

//Bocsi, ma a fejléc elmaradt //


Vissza az elejére Go down
Admin
avatar
Admin

Avataron : Mr. Hunnam | Dornan | Mitchell
Kor : 167

TémanyitásTárgy: Re: Beltér, folyosók (KEXP 90.3 FM)
Szer. Jan. 18, 2017 10:25 pm
  

játék vége

Quentin :: Franklin :: Raymond
Vissza az elejére Go down
Sponsored content


TémanyitásTárgy: Re: Beltér, folyosók (KEXP 90.3 FM)
  

Vissza az elejére Go down
Beltér, folyosók (KEXP 90.3 FM)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Város
 :: 
Belváros
 :: 
KEXP 90.3 FM rádióállomás
-
Ugrás: