HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Karácsonyi Katasztrófa

Admin
avatar
Admin

Avataron : Mr. Hunnam | Dornan | Mitchell
Kor : 167

TémanyitásTárgy: Karácsonyi Katasztrófa
Pént. Dec. 23, 2016 1:32 pm
  

karácsonyi katasztrófa

December 24.
Belvárosi Pláza
2 óra 22 perc.


Az utolsó munkanap Karácsony előtt, amikor még mindenkinek van lehetősége megvenni azon ajándékokat, amiket esetleg elfelejtett vagy korábban nem volt lehetősége rá. Az üzletek még nyitva vannak, hatalmas akciókkal kecsegtetik a vásárlóközönséget. A kirakatok mindegyikében impozáns karácsonyfák és díszítés hivatott meghozni az ünnep és nem utolsósorban a vásárlás hangulatát (nagyjából másfél hónapja már). A tömeg nagyon nagy, az emberek különböző méretű zacskókkal jönnek-mennek. Az egyik sarokban egy anyuka próbálja megregulázni a vásárlásban és a tömegnyomorban elfáradt, üvöltő gyerekét, a szemben lévő üzletben két férfi esik egymásnak az utolsó akciós x-box-ért, a biztonsági őrök majdnem fellöknek, ahogy rendet tenni igyekeznek.
A plázában pedig nincs olyan hely, ahol ne lehetne hallani valamilyen az ünneppel kapcsolatos zeneszámot.

2 óra 37 perc.

Egy Télapónak öltözött férfi lép a plázába, nagy fehér műszakáll és ahhoz való borzas – valószínűleg szintén nem igazi – szemöldök takarja az arcát szinte teljesen. Piros puttonyt cipel, másik kezében karácsonyi csengőt tart. Annyira természetes látványa ennek az időszaknak, hogy szinte nem is tűnik fel. Hiszen minden utcasarkon látni manapság Mikulásokat már hetek óta, a legtöbb valamilyen jótékonysági szervezetnek gyűjt, a plázák pedig eleve tele vannak velük. Ugyanazért, amiért már másfél hónapja előkerültek az üzletek kirakataiban a díszgömbök és a műhó; próbálnak rávenni, hogy minél több pénzt költs és érezd úgy, nyakadon vannak az ünnepek, ezért most kell vásárolnod.

2 óra 45 perc.

A Mikulásnak öltözött férfi nyugodt tempóban igyekszik a mozgólépcsők irányába. Nekimegy egy fiatal nőnek véletlenül, elnézést kér és az asszony kezében tartott csecsemő kezéből kihulló csörgőt is felveszi, visszaadja a babának, majd tovább áll.
Az első emeleten felépített, műmézeskalács házikóhoz sétál, két hete mindennap ücsörög itt egy Télapó, a gyerekek neki mondhatják el, hogy mit szeretnének Karácsonyra és a segítő, szorgos Manónak öltözött hostess lányok, pedig karácsonyi cukorkát adogattak minden lelkes kis lurkónak.
A Mikulás jelmezes alak bemegy a házikóba és pár pillanattal később ki is lép onnan, a puttonyát azonban bent hagyja.

2 óra 47 perc.

Hatalmas robbanás rázza meg az épület falait. Füst, törmelék és por mindenütt. Üvegszilánkok, berendezési tárgyak és emberi testek, illetve testrészek borítják a padlót. A világítás a robbanás pillanatában elszállt, a pláza sötétségbe borult.
Síró és jajveszékelő, kiabáló emberek mindenfelé, a hallásod nem az igazi, mintha távoli morajlásként érzékelnél mindenkit magad körül. Az előbb még fényárban és karácsonyi giccsben úszó bevásárló központ most egyetlen pillanat alatt fordult át groteszk horrorba. A Télapó mézeskalácsháza helyén hatalmas lyuk tátong, az emelet fele leszakadt. A közelben lévő üzletekből semmi nem maradt, ahogyan az ott vásárló, elsétáló, nézelődő emberekből sem...tudnivalók

A Játék az oldalon élő-lélegző minden karakter érint, ha más nem, hallani biztosan hall az eseményről, ha részt nem is vesz benne!

- A Játék december 24-én játszódik, azonban csak december 27-én, kezdünk ténylegesen. Nem lesz határozott sorrend, mindenki a kedve, ideje szerint írhat, amikor akar.

- Jelentkezni ITT, ebben a topicban lehet (mostantól) a lent található kód kitöltésével! Figyelem!!! Mindenkinek ki kell töltenie, aki szeretne részt venni benne, nem elég, ha csak az egyik fél jelzi és feltünteti a fix partner nevét! (Lejjebb a kódból kiderül, hogy ez mit is takar és miért kérjük.)

- Last minute jelentkezés: lehetőség van arra is, hogy aki részt szeretne venni a játékban, de kevesebb ideje van a kalandra vagy csak később csatlakozna be, azt később meséljük be, tehát jelentkezni folyamatosan lehet!

- Január 31-ig tart az egész katasztrófa-játék. Egyetlen délutánt fogunk össze, ezért kérünk mindenkit, hogy ennyi idő alatt igyekezzen a játéka végére érni!

- Lehetőség szerint próbáljatok meg viszonylag rövidebb reagokat írni (nem kötelező természetesen), de legyünk tekintettel arra, hogy több reag esetén több ezer szóra kell reagálnia a másik félnek, ami nagyon belassíthatja magát a játékot.

- A játék kivételesen nem külön kaland-topicban kap helyet, hanem a Játéktéren, ezen a helyszínen. Mindenki itt fog játszani, fejléces megoldással, amihez kaptok instrukciókat, a játékhelyzetekkel együtt.

- Mesélő nem kíséri végig ún. körönként az eseményeket, DE random módon azonban fogtok kapni újabb és újabb információkat attól függően, hogy ki milyen tempóban tud haladni a maga játékában.

- Szabad egymásra reagálni, akkor is, ha alapvetően nem egy játékban vagytok! Ez azt jelenti, hogy a másik emeleten lévőt is észrevehetitek, ha a játékhelyzet úgy hozza, átkiabálhattok egymásnak. Nem kötelező, csupán egy lehetőség.

- A sebesültek ellátásáról a Játék lezárása után egy összefoglaló, mesélői reagot kaptok majd.
Ha sérüléseitek gyógyulási idejében nem vagytok biztosak, akkor forduljatok a staff felé, segítünk kikalkulálni mennyi ideig szükséges táppénzen lennetek.

- Minden résztvevő elfogadja, hogy amilyen sérülést beszerez, annak súlyosságától függően, IRL (tehát valós idő szerint) számolja a felépülése idejét.

- A sérüléseket illetően nem ellenetek vagyunk, következésképpen senkivel nem fogunk kiszúrni, csak olyat mesélünk be, amire jelentkezett, nem többet. Számunkra is akkor játék a játék, ha élvezitek, tetszik nektek!

- Fix párokkal is részt vehettek a játékban, de aki bevállalósabb, annak a staff sorsol játékostársat, így egyetlen jelentkező sem marad „pár” nélkül. 2-3 fős összeállításokat tervezünk a jelentkezők létszámától függően.

- TV híradásokat is olvashattok majd a játék alatt folyamatosan ITT, ahol mindenki tájékozódhat a történtekről és a városban lakókat érintő változásokról, mint pl útlezárások, elterelések stb.


Bízunk benne, hogy lesz kedvetek jönni, rengeteg ötlettel készültünk és izgalmas szituációval! Mindenkinek nagyon jó játékot kívánunk előre is, gyertek, jelentkezzetek, éljük túl együtt a karácsony előtt beütött katasztrófát!

A Staff


Jelentkezés, kód lent található!

Játékra jelentkező karakter(ek) neve(i):

- név1
- név2
...stb

Interakcióba lépnék:
Figyelem!!! Mindenki elfogadja, hogy a staff személyre szabott instrukciókkal is ellát minden jelentkezőt a játék során!

Több karakteres jelentkezés esetén minden karakter nevével jelezzétek, hogy melyik verziót szeretnétek!

- bárkivel (elfogadod, hogy a staff sorsol neked játékostársat/társakat)

- fix személlyel (megvan a játékostársad a happeningre; kérjük a nevét is feltüntetni az instrukciók miatt!!)

- bárkivel + fix személlyel (megvan kivel szeretnél játszani, de beleférne mindkettőtöknek, hogy egy/két plusz meglepetés fővel bővüljön a társaság - fix személyek neveit itt is kérjük!)

Sérülés(ek), ami(ke)t bevállalok:
Figyelem!!! Életvesztés nem következik be, továbbá végtag vesztés sem! (hacsak valaki nem kéri külön) illetve a későbbi gyógyulási/felépülési idő IRL számolandó!

Több karakteres jelentkezés esetén minden karakter nevével jelezzétek, hogy melyik verziót szeretnétek!
A zárójelben feltüntetett típusok közül nem lehet külön válogatni, az csak útmutatóul szolgál, hogy nagyjából mikre gondoltunk, mikre számíthattok.


- maximum horzsolás, karcolások, egy-két lila folt (gyógyulási idő kb pár nap - maximum 1 hét)

- könnyebb sérülések (pl felszíni vágás, rándulás, ficam, izom zúzódás, könnyebb agyrázkódás stb; gyógyulási idő kb 1 - maximum 2 hét)

- közepes sérülések (pl súlyos agyrázkódás, csonttörés, testbe fúródó szilánkok, törmelék stb; gyógyulási idő kb 4 - 8 hét /súlyos agyrázkódás átmeneti amnéziával is párosulhat/)

- súlyos sérülés (pl nyílt törés, belső vérzés, nagyobb testbe fúródó tárgyak, koponya sérülés stb; gyógyulási idő minimum 2 hónap)

- lepjetek meg! (ebben az esetben a staff random módon határoz meg sérülést, a könnyűtől a súlyosig bármilyen lehet)


_________

Orvosok, mentősök, tűzoltók, rendőrök töltsék ki ezt a részt!
Logikusan, nekik a sérülésekre vonatkozó részt feljebb csak akkor kell kitölteni, ha nem a mentőcsapatok tagjai szeretnének lenni!
A többiek töröljék a kódból az alábbi kérdéssort!


- a mentőcsapat tagja leszek (ebben az esetben kicsit később tudsz a játékba becsatlakozni és ne válassz magadnak sérülést feljebb)

- áldozat szeretnék lenni (aznap szabadnapos vagy és kérünk, hogy töltsd ki feljebb a sérülésekre vonatkozó részt is)

- mindent akarok! (ebben az esetben a mentőcsapattal mész ki, de közben lesérülhetsz és kérünk, hogy töltsd ki feljebb a sérülésekre vonatkozó részt is)KÓD:
Kód:
<center><div style="width: 400px; background-color: #101721; text-align: justify; border-radius: 2px; padding: 20px; text-shadow: 1px 1px 1px #000;">

[color=red][b]Játékra jelentkező karakter(ek) neve(i):[/b][/color]

- név1
- név2
...stb

[color=red][b]Interakcióba lépnék:[/b]
[i]Figyelem!!! Mindenki elfogadja, hogy a staff személyre szabott instrukciókkal is ellát minden jelentkezőt a játék során![/i][/color]
[b]Több karakteres jelentkezés esetén minden karakter nevével jelezzétek, hogy melyik verziót szeretnétek![/b]

- bárkivel (elfogadod, hogy a staff sorsol neked játékostársat/társakat)

- fix személlyel (megvan a játékostársad a happeningre; kérjük a nevét is feltüntetni az instrukciók miatt!!)

- bárkivel + fix személlyel (megvan kivel szeretnél játszani, de beleférne mindkettőtöknek, hogy egy/két plusz meglepetés fővel bővüljön a társaság - fix személyek neveit itt is kérjük!)

[color=red][b]Sérülés(ek), ami(ke)t bevállalok:[/b]
[i]Figyelem!!! Életvesztés nem következik be, továbbá végtag vesztés sem! (hacsak valaki nem kéri külön) illetve a későbbi gyógyulási/felépülési idő IRL számolandó![/i][/color]
[b]Több karakteres jelentkezés esetén minden karakter nevével jelezzétek, hogy melyik verziót szeretnétek!
A zárójelben feltüntetett típusok közül nem lehet külön válogatni, az csak útmutatóul szolgál, hogy nagyjából mikre gondoltunk, mikre számíthattok.[/b]

- maximum horzsolás, karcolások, egy-két lila folt (gyógyulási idő kb pár nap - maximum 1 hét)

- könnyebb sérülések (pl felszíni vágás, rándulás, ficam, izom zúzódás, könnyebb agyrázkódás stb; gyógyulási idő kb 1 - maximum 2 hét)

- közepes sérülések (pl súlyos agyrázkódás, csonttörés, testbe fúródó szilánkok, törmelék stb; gyógyulási idő kb 4 - 8 hét /súlyos agyrázkódás átmeneti amnéziával is párosulhat/)

- súlyos sérülés (pl nyílt törés, belső vérzés, nagyobb testbe fúródó tárgyak, koponya sérülés stb; gyógyulási idő minimum 2 hónap)

- lepjetek meg! (ebben az esetben a staff random módon határoz meg sérülést, a könnyűtől a súlyosig bármilyen lehet)


_________

[color=red][b]Orvosok, mentősök, tűzoltók, rendőrök töltsék ki ezt a részt![/b]
Logikusan, nekik a sérülésekre vonatkozó részt feljebb csak akkor kell kitölteni, ha [b]nem[/b] a mentőcsapatok tagjai szeretnének lenni!
A többiek töröljék a kódból az alábbi kérdéssort![/color]

- a mentőcsapat tagja leszek (ebben az esetben kicsit később tudsz a játékba becsatlakozni és ne válassz magadnak sérülést feljebb)

- áldozat szeretnék lenni (aznap szabadnapos vagy és kérünk, hogy töltsd ki feljebb a sérülésekre vonatkozó részt is)

- mindent akarok! (ebben az esetben a mentőcsapattal mész ki, de közben lesérülhetsz és kérünk, hogy töltsd ki feljebb a sérülésekre vonatkozó részt is)

</div></center>


Quentin :: Franklin :: Raymond
Vissza az elejére Go down
Jackie Collins
avatar
Polgárság

Avataron : Jenna Coleman
Kor : 29

TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi Katasztrófa
Pént. Dec. 23, 2016 2:02 pm
  Játékra jelentkező karakter(ek) neve(i):

- Jackie
- Tristan
- Elliott

Interakcióba lépnék:
Figyelem!!! Mindenki elfogadja, hogy a staff személyre szabott instrukciókkal is ellát minden jelentkezőt a játék során!

Több karakteres jelentkezés esetén minden karakter nevével jelezzétek, hogy melyik verziót szeretnétek!

- bárkivel
Tristan, Elliott

- fix személlyel

- bárkivel + fix személlyel
Jackie (+Ron)

Sérülés(ek), ami(ke)t bevállalok:
Figyelem!!! Életvesztés nem következik be, továbbá végtag vesztés sem! (hacsak valaki nem kéri külön) illetve a későbbi gyógyulási/felépülési idő IRL számolandó!

Több karakteres jelentkezés esetén minden karakter nevével jelezzétek, hogy melyik verziót szeretnétek!
A zárójelben feltüntetett típusok közül nem lehet külön válogatni, az csak útmutatóul szolgál, hogy nagyjából mikre gondoltunk, mikre számíthattok.


- maximum horzsolás, karcolások, egy-két lila folt

- könnyebb sérülések
Jackie

- közepes sérülések

- súlyos sérülés


- lepjetek meg!
Elliott


_________

Orvosok, mentősök, tűzoltók, rendőrök töltsék ki ezt a részt!
Logikusan, nekik a sérülésekre vonatkozó részt feljebb csak akkor kell kitölteni, ha nem a mentőcsapatok tagjai szeretnének lenni!
A többiek töröljék a kódból az alábbi kérdéssort!


- a mentőcsapat tagja leszek
Tristan

- áldozat szeretnék lenni

- mindent akarok!
Jackie (önkéntesként megy, még nem állt vissza állományba, de ez nem akadály Cool ), ElliottA hozzászólást Jackie Collins összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 25, 2016 11:07 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Jules Étienne Roux
avatar
Új regisztrált

Avataron : Nick Wechsler
Kor : 41

TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi Katasztrófa
Pént. Dec. 23, 2016 2:21 pm
  Játékra jelentkező karakter(ek) neve(i):
Jules Étienne Roux
Lothar Neumann
Nick Hampton


Interakcióba lépnék:

- bárkivel
Étienne, Lothar, Nick


Sérülés(ek), ami(ke)t bevállalok:

- könnyebb sérülés
Lothar Neumann

- lepjetek meg!
Jules Étienne Roux
Nick Hampton

_________

Orvosok, mentősök, tűzoltók, rendőrök töltsék ki ezt a részt!

- mentőcsapat
Nick Hampton

- áldozat szeretnék lenni
Lothar Neumann (bár engedély nélküli, azért jó segítség tud lenni, plusz érdekes helyzet is lehet XD )
Jules Étienne Roux (mentősként úgysem fog a hátsóján ülni)A hozzászólást Jules Étienne Roux összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 26, 2016 12:09 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Joël Émeric Roux
avatar
Egészségügy

Avataron : Gaspard Ulliel
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi Katasztrófa
Pént. Dec. 23, 2016 2:30 pm
  Játékra jelentkező karakter(ek) neve(i):

Joël Émeric Roux
Marion Miller
Ainslie Cartwright

Interakcióba lépnék:
Figyelem!!! Mindenki elfogadja, hogy a staff személyre szabott instrukciókkal is ellát minden jelentkezőt a játék során!

Több karakteres jelentkezés esetén minden karakter nevével jelezzétek, hogy melyik verziót szeretnétek!

Bárkivel (+fix személy majd Chloe Ward, de csak a későbbiekben, mert nem együtt érkeznek.)
Bárkivel + Caterin.
Fix személy, Joshua Walsch.

Sérülés(ek), ami(ke)t bevállalok:
Figyelem!!! Életvesztés nem következik be, továbbá végtag vesztés sem! (hacsak valaki nem kéri külön) illetve a későbbi gyógyulási/felépülési idő IRL számolandó!

Több karakteres jelentkezés esetén minden karakter nevével jelezzétek, hogy melyik verziót szeretnétek!
A zárójelben feltüntetett típusok közül nem lehet külön válogatni, az csak útmutatóul szolgál, hogy nagyjából mikre gondoltunk, mikre számíthattok.


Lepjetek meg!
Közepes sérülések.
Lepjetek meg!

_________

Orvosok, mentősök, tűzoltók, rendőrök töltsék ki ezt a részt!
Logikusan, nekik a sérülésekre vonatkozó részt feljebb csak akkor kell kitölteni, ha nem a mentőcsapatok tagjai szeretnének lenni!
A többiek töröljék a kódból az alábbi kérdéssort!


Áldozat szeretnék lenni.

Vissza az elejére Go down
Caterin Miller
avatar
Felső tízezer

Avataron : Emily vanCamp
Kor : 29

TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi Katasztrófa
Pént. Dec. 23, 2016 2:53 pm
  Játékra jelentkező karakter(ek) neve(i):

- Leander Niffenegger
- Caterin Miller
- Sigmund Gallagher Mallors

Interakcióba lépnék:
Figyelem!!! Mindenki elfogadja, hogy a staff személyre szabott instrukciókkal is ellát minden jelentkezőt a játék során!

Több karakteres jelentkezés esetén minden karakter nevével jelezzétek, hogy melyik verziót szeretnétek!

- bárkivel: Sigmund, Leander

- bárkivel + fix személlyel: Caterin + Marion (mi Millerek tartsunk össze Wink)

Sérülés(ek), ami(ke)t bevállalok:
Figyelem!!! Életvesztés nem következik be, továbbá végtag vesztés sem! (hacsak valaki nem kéri külön) illetve a későbbi gyógyulási/felépülési idő IRL számolandó!

Több karakteres jelentkezés esetén minden karakter nevével jelezzétek, hogy melyik verziót szeretnétek!
A zárójelben feltüntetett típusok közül nem lehet külön válogatni, az csak útmutatóul szolgál, hogy nagyjából mikre gondoltunk, mikre számíthattok.


- lepjetek meg: Caterin, Sigmund, Leander


_________

Orvosok, mentősök, tűzoltók, rendőrök töltsék ki ezt a részt!
Logikusan, nekik a sérülésekre vonatkozó részt feljebb csak akkor kell kitölteni, ha nem a mentőcsapatok tagjai szeretnének lenni!
A többiek töröljék a kódból az alábbi kérdéssort!


- áldozat szeretnék lenni: Sigmund

- mindent akarok: Leander

A hozzászólást Caterin Miller összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 23, 2016 4:13 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Nadiya Bishop
avatar
Törvényen kívüli

Avataron : Melanie Laurent
Kor : 33

TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi Katasztrófa
Pént. Dec. 23, 2016 3:06 pm
  

Kód:


Játékra jelentkező karakter(ek) neve(i):

- Nadiya Bishop

Interakcióba lépnék:
Figyelem!!! Mindenki elfogadja, hogy a staff személyre szabott instrukciókkal is ellát minden jelentkezőt a játék során!

Több karakteres jelentkezés esetén minden karakter nevével jelezzétek, hogy melyik verziót szeretnétek!

- bárkivel

Sérülés(ek), ami(ke)t bevállalok:
Figyelem!!! Életvesztés nem következik be, továbbá végtag vesztés sem! (hacsak valaki nem kéri külön) illetve a későbbi gyógyulási/felépülési idő IRL számolandó!

Több karakteres jelentkezés esetén minden karakter nevével jelezzétek, hogy melyik verziót szeretnétek!
A zárójelben feltüntetett típusok közül nem lehet külön válogatni, az csak útmutatóul szolgál, hogy nagyjából mikre gondoltunk, mikre számíthattok.


- súlyos sérülés (pl nyílt törés, belső vérzés, nagyobb testbe fúródó tárgyak, koponya sérülés stb; gyógyulási idő minimum 2 hónap)


_________

Vissza az elejére Go down
Dwayne A. Harper
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Chris Wood
Kor : 33

TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi Katasztrófa
Pént. Dec. 23, 2016 4:19 pm
  


Játékra jelentkező karakter(ek) neve(i):
- Ron

Interakcióba lépnék:
Figyelem!!! Mindenki elfogadja, hogy a staff személyre szabott instrukciókkal is ellát minden jelentkezőt a játék során!

Több karakteres jelentkezés esetén minden karakter nevével jelezzétek, hogy melyik verziót szeretnétek!
- bárkivel + később Jacks

Sérülés(ek), ami(ke)t bevállalok:
Figyelem!!! Életvesztés nem következik be, továbbá végtag vesztés sem! (hacsak valaki nem kéri külön) illetve a későbbi gyógyulási/felépülési idő IRL számolandó!

Több karakteres jelentkezés esetén minden karakter nevével jelezzétek, hogy melyik verziót szeretnétek!
A zárójelben feltüntetett típusok közül nem lehet külön válogatni, az csak útmutatóul szolgál, hogy nagyjából mikre gondoltunk, mikre számíthattok.

- lepjetek meg!
_________

Orvosok, mentősök, tűzoltók, rendőrök töltsék ki ezt a részt!
Logikusan, nekik a sérülésekre vonatkozó részt feljebb csak akkor kell kitölteni, ha nem a mentőcsapatok tagjai szeretnének lenni!
A többiek töröljék a kódból az alábbi kérdéssort!

- áldozat szeretnék lenni

*próbálja kiverni a fejéből a karácsonyi akasztófa félreolvasást*


Vissza az elejére Go down
Nyssa Kaianae-Plyseckaja
avatar
Egészségügy

Avataron : Eva Green
Kor : 33

TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi Katasztrófa
Pént. Dec. 23, 2016 4:41 pm
  Játékra jelentkező karakter(ek) neve(i):

Nyssa Kaianae-Plyseckaja

Interakcióba lépnék:
Figyelem!!! Mindenki elfogadja, hogy a staff személyre szabott instrukciókkal is ellát minden jelentkezőt a játék során!

Több karakteres jelentkezés esetén minden karakter nevével jelezzétek, hogy melyik verziót szeretnétek!

- bárkivel (elfogadod, hogy a staff sorsol neked játékostársat/társakat)
// + tervek szerint Lotharral egy játékban ismerkedem meg pár nappal a plázai incidens után, ha lehet, ne pont ő legyen

_________

Orvosok, mentősök, tűzoltók, rendőrök töltsék ki ezt a részt!
Logikusan, nekik a sérülésekre vonatkozó részt feljebb csak akkor kell kitölteni, ha nem a mentőcsapatok tagjai szeretnének lenni!
A többiek töröljék a kódból az alábbi kérdéssort!


- a mentőcsapat tagja leszek (ebben az esetben kicsit később tudsz a játékba becsatlakozni és ne válassz magadnak sérülést feljebb) //Nyssa csak nem műthet, az orvosi engedélyét még nem vesztette el, katasztrófa esetén mozgosítható

Vissza az elejére Go down
Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi Katasztrófa
Szomb. Dec. 24, 2016 7:07 pm
  


Játékra jelentkező karakter(ek) neve(i):

- Roman S.

Interakcióba lépnék:
Figyelem!!! Mindenki elfogadja, hogy a staff személyre szabott instrukciókkal is ellát minden jelentkezőt a játék során!

Több karakteres jelentkezés esetén minden karakter nevével jelezzétek, hogy melyik verziót szeretnétek!

- bárkivel

Sérülés(ek), ami(ke)t bevállalok:
Figyelem!!! Életvesztés nem következik be, továbbá végtag vesztés sem! (hacsak valaki nem kéri külön) illetve a későbbi gyógyulási/felépülési idő IRL számolandó!

Több karakteres jelentkezés esetén minden karakter nevével jelezzétek, hogy melyik verziót szeretnétek!
A zárójelben feltüntetett típusok közül nem lehet külön válogatni, az csak útmutatóul szolgál, hogy nagyjából mikre gondoltunk, mikre számíthattok.


- könnyebb sérülések (pl felszíni vágás, rándulás, ficam, izom zúzódás, könnyebb agyrázkódás stb; gyógyulási idő kb 1 - maximum 2 hét)

_________

Orvosok, mentősök, tűzoltók, rendőrök töltsék ki ezt a részt!
Logikusan, nekik a sérülésekre vonatkozó részt feljebb csak akkor kell kitölteni, ha nem a mentőcsapatok tagjai szeretnének lenni!
A többiek töröljék a kódból az alábbi kérdéssort!


- mindent akarok: az egyszerűség kedvéért fordítva szeretném, előbb sérülni, utána csatlakozni a mentőcsapatokhoz (áldozatból mentőcsapati tag)

Vissza az elejére Go down
Enril O'Berry
avatar
Média és művészet

Avataron : Ash Stymest
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi Katasztrófa
Szomb. Dec. 24, 2016 7:58 pm
  Játékra jelentkező karakter neve:

- Enril

Interakcióba lépnék:

- bárkivel + Elijah & Eva (mint fix)

Sérülés(ek), ami(ke)t bevállalok:

- lepjetek meg!A hozzászólást Enril O'Berry összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 25, 2016 8:32 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Elijah Moore
avatar
Média és művészet

Avataron : Andy Biersack
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi Katasztrófa
Szomb. Dec. 24, 2016 9:49 pm
  Játékra jelentkező karakter(ek) neve(i):

- Elijah Moore

Interakcióba lépnék:

- bárkivel + fix személlyel (pappararamm, az Enril)

Sérülés(ek), ami(ke)t bevállalok:

- még szép, hogy lepjetek meg! Very Happy

Vissza az elejére Go down
Megan Brooks-Harper
avatar
Polgárság

Avataron : Amanda Seyfried
Kor : 30

TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi Katasztrófa
Vas. Dec. 25, 2016 2:11 pm
  Játékra jelentkező karakter(ek) neve(i):

- Megan Brooks-Harper
- Shane T. Prescott

Interakcióba lépnék:


- bárkivel: Megan, Shane


Sérülés(ek), ami(ke)t bevállalok:


- könnyebb sérülések: Megan

- súlyos sérülés: Shane

Vissza az elejére Go down
Chloe Ward
avatar
Szolgáltatók

Avataron : Emily Didonato
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi Katasztrófa
Vas. Dec. 25, 2016 5:46 pm
  Játékra jelentkező karakter(ek) neve(i):

- Chloe Ward
- Jake Lester
- Joshua Walsch

Interakcióba lépnék:
Figyelem!!! Mindenki elfogadja, hogy a staff személyre szabott instrukciókkal is ellát minden jelentkezőt a játék során!

Több karakteres jelentkezés esetén minden karakter nevével jelezzétek, hogy melyik verziót szeretnétek!

- bárkivel (+ Joel Émeric Roux a későbbiekben)
- bárkivel (+ Riley Cooper, ha elkészül)

- Ainslie Cartwright
Sérülés(ek), ami(ke)t bevállalok:
Figyelem!!! Életvesztés nem következik be, továbbá végtag vesztés sem! (hacsak valaki nem kéri külön) illetve a későbbi gyógyulási/felépülési idő IRL számolandó!

Több karakteres jelentkezés esetén minden karakter nevével jelezzétek, hogy melyik verziót szeretnétek!
A zárójelben feltüntetett típusok közül nem lehet külön válogatni, az csak útmutatóul szolgál, hogy nagyjából mikre gondoltunk, mikre számíthattok.


- súlyosabb sérülések

- lepjetek meg!

- lepjetek meg!
_________

Orvosok, mentősök, tűzoltók, rendőrök töltsék ki ezt a részt!
Logikusan, nekik a sérülésekre vonatkozó részt feljebb csak akkor kell kitölteni, ha nem a mentőcsapatok tagjai szeretnének lenni!
A többiek töröljék a kódból az alábbi kérdéssort!


- áldozat szeretnék lenni
- áldozat szeretnék lenni


A hozzászólást Chloe Ward összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 26, 2016 12:50 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Cassius Westbrook
avatar
Polgárság

Avataron : Matt Bomer
Kor : 30

TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi Katasztrófa
Vas. Dec. 25, 2016 7:16 pm
  Játékra jelentkező karakter(ek) neve(i):

Cassius Westbrook

Interakcióba lépnék:
Figyelem!!! Mindenki elfogadja, hogy a staff személyre szabott instrukciókkal is ellát minden jelentkezőt a játék során!

Több karakteres jelentkezés esetén minden karakter nevével jelezzétek, hogy melyik verziót szeretnétek!

- bárkivel (elfogadod, hogy a staff sorsol neked játékostársat/társakat)

Sérülés(ek), ami(ke)t bevállalok:
Figyelem!!! Életvesztés nem következik be, továbbá végtag vesztés sem! (hacsak valaki nem kéri külön) illetve a későbbi gyógyulási/felépülési idő IRL számolandó!

Több karakteres jelentkezés esetén minden karakter nevével jelezzétek, hogy melyik verziót szeretnétek!
A zárójelben feltüntetett típusok közül nem lehet külön válogatni, az csak útmutatóul szolgál, hogy nagyjából mikre gondoltunk, mikre számíthattok.


- súlyos sérülés (pl nyílt törés, belső vérzés, nagyobb testbe fúródó tárgyak, koponya sérülés stb; gyógyulási idő minimum 2 hónap)

Vissza az elejére Go down
Eva C. Sterling
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Scarlett Johannson
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi Katasztrófa
Vas. Dec. 25, 2016 7:44 pm
  Játékra jelentkező karakter(ek) neve(i):

Eva C. Sterling

Interakcióba lépnék:

- bárkivel + fix személlyel (Enrilt rángatom magammal, valószínűleg pórázon... Smile )

Sérülés(ek), ami(ke)t bevállalok:

- lepjetek meg! (bátor vagyok ; szerk.: a törött karom még nincs meggyógyulva Wink )

_________

Orvosok, mentősök, tűzoltók, rendőrök töltsék ki ezt a részt!

- mindent akarok!
(Eva semmiféle katasztrófaelhárítóegységnek nem tagja, de ha már belekeveredik a korábbi jelenlétéből kifolyólag, nyilván nem fog tétlenül ücsörögni Smile )A hozzászólást Eva C. Sterling összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 26, 2016 6:04 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Bradley McShane
avatar
Média és művészet

Avataron : Bradley Cooper
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi Katasztrófa
Hétf. Dec. 26, 2016 12:32 pm
  Játékra jelentkező karakter(ek) neve(i):

Bradley McShane

Interakcióba lépnék:

- bárkivel + fix személlyel (becsatlakoznék a Marion + Cat történetbe, ha.  Rolling Eyes )

Sérülés(ek), ami(ke)t bevállalok:

- lepjetek meg!

Vissza az elejére Go down
Tara Goglin
avatar
Inaktív

Avataron : Anne Lindfjeld
Kor : 33

TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi Katasztrófa
Kedd Dec. 27, 2016 10:39 am
  Játékra jelentkező karakter(ek) neve(i):

- Tara Goglin

Interakcióba lépnék:
Figyelem!!! Mindenki elfogadja, hogy a staff személyre szabott instrukciókkal is ellát minden jelentkezőt a játék során!

Több karakteres jelentkezés esetén minden karakter nevével jelezzétek, hogy melyik verziót szeretnétek!

- bárkivel (elfogadod, hogy a staff sorsol neked játékostársat/társakat)

Sérülés(ek), ami(ke)t bevállalok:
Figyelem!!! Életvesztés nem következik be, továbbá végtag vesztés sem! (hacsak valaki nem kéri külön) illetve a későbbi gyógyulási/felépülési idő IRL számolandó!

Több karakteres jelentkezés esetén minden karakter nevével jelezzétek, hogy melyik verziót szeretnétek!
A zárójelben feltüntetett típusok közül nem lehet külön válogatni, az csak útmutatóul szolgál, hogy nagyjából mikre gondoltunk, mikre számíthattok.


- maximum horzsolás, karcolások, egy-két lila folt (gyógyulási idő kb pár nap - maximum 1 hét)
Vissza az elejére Go down
Lullaby
avatar
Admin

Avataron : Lullaby
Kor : 167

TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi Katasztrófa
Kedd Dec. 27, 2016 3:13 pm
  

instrukciók

FIGYELEM! Az első körös jelentkezés lezárult, innentől már csak last minute jelentkezéseket fogadunk el, ami azt jelenti, hogy valamikor később kerül a karakter bemesélésre a játék folyamán! (Utólagos módosításokat innentől kezdve nem tudunk figyelembe venni.)

Mindenki személyre, helyzetre szabott instrukciókat, kezdőszituációkat kap a mai nap folyamán, reméljük kedvetekre lesznek, mindegyiket a pláza helyszínén és itt ebben a topicban is olvashatjátok majd lejjebb. (Aki esetleg nem találja magát, de jelentkezett a játékba, jelezze a Staff felé.)

A mentőegységek (rendőrök, tűzoltók, mentők/orvosok) a robbantás után leghamarabb 8-10 perccel érnek a helyszínre!

Az orvosi ellátást Nyssa és Tristan végzi, mindenkihez oda fognak érni és 1-2-3 reagos közbeavatkozással segítenek a sérülteken.

A sebesülteket senki ne kezdje el kivinni az épületből! Aki tud és szeretne a saját lábán távozni, az kiírhatja magát a kalandból, de aki nem tud mozdulni, az várjon, mindenki ki lesz mentve a játék végén egy lezáró, mesélői reaggal!
Továbbá mindenki sérüléseihez készítettünk egy gyógyulási időt tartalmazó listát, ez is a kaland végén fog kikerülni, ami segít átlátni, hogy mennyi ideig is kell kórházban lennetek és meddig tart azután a lábadozás még otthon.

Aki egyelőre nem kapott be semmilyen sérülést - vagy nem olyan mértékűt, mint szeretett volna/kért a jelentkezéskor -, ne gondolja, hogy elfelejtettük, később lesz még olyan fordulat, ami meglepetéseket tartalmaz, de nem csak azok számára, akik egyelőre ép bőrrel megúszták.

Senki ne lepődjön meg, ha Lullabytól esetleg plusz instrukciót kap a játék folyamán!

Mivel egyetlen topicban játszik majd mindenki, ezért arra kérünk benneteket, hogy a reag elején, jó látható módon jelöljétek a játékospartner(ek) neve(i)t!

Lehetőség szerint próbáljatok meg viszonylag rövidebb reagokat írni, ez nektek és az orvosoknak is segítség, ha nem több ezer szavas hszeken kell végigrágniuk magukat. Természetesen nem kötelező, akinél több jön, annál több jön, kedvetek szerint játszatok.

A telefonvonalak (vezetékes és mobil egyaránt) a robbantást követő 10 perc után teljesen lehalnak a túlterheltség okán, a mentőegységek URH-n tudnak egymással kommunikálni.Quentin :: Franklin :: Raymond
Vissza az elejére Go down
Sponsored content


TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi Katasztrófa
  

Vissza az elejére Go down
Karácsonyi Katasztrófa
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Rendezvények :: 
Téli ünnepek
-
Ugrás: