HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Purple Haze

Admin
avatar
Admin

Avataron : Mr. Hunnam | Dornan | Mitchell
Kor : 167

TémanyitásTárgy: Purple Haze
Kedd Jan. 03, 2017 9:08 pm
  Quentin :: Franklin :: Raymond
Vissza az elejére Go down
Tara Goglin
avatar
Inaktív

Avataron : Anne Lindfjeld
Kor : 33

TémanyitásTárgy: Re: Purple Haze
Kedd Jan. 03, 2017 9:34 pm
  

Enril + Étienne

Mostanában sokat beszélgettem Boboval... Istenem, milyen hülye nevet választott magának, hiszen a Robert Stalker sokkalta jobban áll egy tetoválónak, mint a Bobo. Ezért még egyszer kap tőlem egy fejmosás, az már tuti!
S, hogy miért hívtam fel őt? Új tetoválást akartam, s meg kellett győznöm, hogy engedje. Tudom, hogy hülye biztonsági rendszer, de ha ő nem lenne, akkor úgy néznék ki, mint egy képregény és talán már egyetlen négyzetcentiméter tiszta bőr sem lenne rajtam. Ő viszont le tud beszélni arról, hogy hülyeséget csináljak. Mondhatjuk úgy, hogy az érettebb felem. Viszont, amikor meghallotta a történetemet, azt a sok szart, ami az elmúlt hónapokban történt velem, akkor bólintott és a Purple Haze felé irányított. Azt mondta, sok jót hallott már erről a stúdióról, és megbízhatom bennük. S amit Bobo mond a tetoválásokkal kapcsolatban, az szentírás. Bár nem tudom, hogy egy bostoni srác mit tudhat a seattle-i viszonyokról, de ha ennyire képben van, akkor hallgatok rá. Még sosem csalódtam benne.
Kint ácsorgok a bejárat előtt, bár Étienne-nek még nem kellett volna megjönnie. Szeretek korábban érkezni, s most a kirakatot bámulva figyelem a kiállított mesterműveket és a belső környezetet. Eklektikus, talán ez lenne a legjobb kifejezés rá, mégis valahogyan nagyon vonzó. Érzem a hely erejét, s ismét csak meg kellett állapítanom, hogy az első tetoválásomat felvarró srác tud valamit. Még nem sokat láttam belőle, de imádom a helyet.
Egy lány lép ki az ajtón, a szája fülig ér, de a szemén látszik, hogy az egészet végigbőgte. Valahogyan nagyon furcsán lépkedett, amiből azt szűröm le, hogy a lábára kaphatott örök pecsétet, ami a szoknyát is megmagyarázza. Csak mosolygok rajta, s a kirakat ablakának tükrében ellenőrzöm a szerelésemet. Laza nadrág, laza póló, kapucnis felső és pufidzseki. Nem azt mondom, hogy úgy nézek ki, mint egy lelenc, de nem a megszokott viseletem, az már biztos. Viszont a tetoválás után nagyon hálás leszek magamnak, hogy ilyen bő ruhákat választottam. Hajam copfban, zsebemből előhalászom friss és ropogós telefonomat, majd megnézem az időt. Étienne-nek még van két perce megérkezni, én viszont nem várok tovább, hiszen kifagy ... a fülem. Persze a sapka otthon maradt!
- Szia!
- Szia tündérke! Egy pillanat és a tiéd vagyok! - huszonötös csajszi, tokától bokáig tetoválva, legalábbis az elég feltárulkozó öltözete erre enged következtetni. Mondjuk nekem sem kell panaszkodnom, de a kabát ápol és eltakar. S ha már ott voltam, lehúztam a zipzárt és kicsit félreálltam az ajtóból, a dekorációt kezdtem vizsgálni. Még mindig az eklektikus szóval tudnám legjobban jellemezni, s újra elmosolyodom. Már éppen egy vitrint piszkálnék meg ujjaimmal, amikor a csajszi megszólít. - Miben segíthetek?
Vissza az elejére Go down
Jules Étienne Roux
avatar
Új regisztrált

Avataron : Nick Wechsler
Kor : 41

TémanyitásTárgy: Re: Purple Haze
Kedd Jan. 03, 2017 9:56 pm
  

Tara - Enril – Étienne

Nem felejtettem el a tetoválás dolgot, mégis meglepődtem, amikor Tara megkeresett a lehetőséggel, na és persze az időponttal. Nem bántam meg, pusztán attól tartottam, hogy a rossz emlékeket hozom majd elő belőle, ha meglát. Arról nem is beszélve, hogy a jobb karom még mindig felkötve pihenget.
Az egész alaphangulatom másabb, nyugodtabb, s valahogy közvetlenebb is, sok mindent elengedtem, megváltozott bennem.
Fekete, átgombolós felsőt és bővebb bőrkabátot választottam, a farmerrel egészen jóban lettem az elmúlt, megváltozott időben. Tömegközt használok, az utolsó részt már gyalogolva teszem meg, időben fogok odaérni.
Látok valakit belépni a stúdióba, ahogy befordulok a sarkon, Tarát azonban nem látom sehol. Még egy fél percet várakozom, aztán benyitok, bal vállal tolva meg az ajtót, a jobbal felettébb érdekes lenne.
- Jó napot!
Elhaladok Tara mellett, de csak másfél lépést, amikor visszafordulok felé, abbahagyva a gondolatbeli bámulást és ámulást. Egyáltalán nem ilyen tetoválót képzeltem el, látni, hogy maradi vagyok dolgokban. Megvárom, amíg befejezi a beszélgetést az itt dolgozóval, lekapom a sapkát a fejemről, szimpla sapka, de aki nem látott még annyiszor, talán fel sem ismer.
- Tara? Szia! Gondoltam, bejöttél – a sapkát a kabát zsebébe gyúrom, belül zavarban, várakozón, milyen reakciót váltok ki belőle. Remélem, jót. Arra gondolni sem merek, hogy milyen képet fog vágni, ha meglátja a tetoválásom, amit át szeretnék javítani.
- Jó napot. Együtt vagyunk. Mármint, egyszerre terveztük eljönni tetováltatni - nézek Tarára, miközben leveszema kabátot, láthatóvá téve a nyilvánvalót, valami nem egészen kerek a jobb vállammal.
Vissza az elejére Go down
Enril O'Berry
avatar
Média és művészet

Avataron : Ash Stymest
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Purple Haze
Kedd Jan. 03, 2017 11:00 pm
  

Felbaszott lábakkal bámulom a plafont és közben mélyen tüdőzöm a nikotint, míg mellettem kettővel a homár tűje berreg, mint állat. Az alapanyag közben hol halkan, hol pedig középhangosan nyivákol, mint valami elbaszott óvodás. Má' épp előkapnám a mobilom, hogy ráfanyalodjak egy kis Candy Crush-ra, ha a főribi-főtulaj-főmufti vádlin nem csapna, képén ellenszenves műmosollyal. Ó, hogy toszódna meg.
- Te, Val', ne csapkodd má' itt - baszod - az értékes munkaerőd, me' bőgve elrohanok - nyalok végig az alsó ajkamon, csak úgy, mutatóban, me' a lezbi szíve nem pont az én pöcsömön fog felolvadni.
- Cirka három hónapja nem láttam a pofádat, En - küld meg egy zacskónyi szeretettel, amit elragadó vigyorral fogadok, meg lelkesen bólogatok is közben, mégis itt rohadok má' kerek nyolc perce és masszívan kezdem unni a létezést. Ezt ő is érezheti rajtam, mivel egy fanyalgó szájhúzással csapja fel a karjait, mintegy kikérve magának ezt az elbaszott helyzetet. - Van itt két meló, azt még talán kibírja a hiperaktív faszod, nem? - kérdi ezt úgy, hogy tulajdonképp nem is kérdés, de nehéz kiigazodni a puncinyaló lányokon, szóval annyiban hagyom. Plusz a meló legalább leköt és kikapcsol, lolz.
- Remélem, nem valami trágya nonfi koszorút akarnak a muffjuk köré, mert akkor összeszarom magam - követem a seggét lefelé a lépcsőn, mire olyan hirtelen fordulatot vesz, hogy azt hiszem, frankón be akar smárolni. De nem. Meg így fúj. Továbbá nem is mehetnék má' bele, amiatt a faszszopó miatt. Szomi...
- Próbálj meg kivételesen kulturáltan viselkedni, te kretén - bök mellkason, meg csúnyán is néz közben, de leköt, hogy ne ásítsak az arcába, noha előbb kapja ki a cigit a számból, majd int a földszint felé. - És itt nem szopunk, szívunk, meg rohangálunk pucéran kibebaszott UV festékekkel a kezünkben!
- Hé, az csak egyszer fordult elő és különben is be voltam... baszva - bámulok az ajtóban álló csürhére, jobban mondva a kanra, aki két fokkal ismerősebb, mint kéne. Márpedig Val' pontosan eléjük vezet, mire zsebre vágott kezekkel horgonyzom le, vadul stírölve az ipsét.
- Ez itt En. Fájdalom, de ő a legjobb - mutat be, mint ahogy általában mindig, bár néha még tarkón is basz mellé úgy kétszer. Ez most elmarad, mivel a nagy bambulásban elfelejtek visszaoltogatni. - Ha mégse tudnátok elviselni azt a nagy pofáját, akkor hozok szigszalagot - paskol háton, majd fütyörészve lelép, míg nekem leesik a tantusz.
- Te nem az a nyomorék geci vagy, aki...
- EN!!! - üvölt rám Val' hátulról, így hát előre-hátra himbálódzva vizslatom, me' végül is fasz tudja.
Vissza az elejére Go down
Tara Goglin
avatar
Inaktív

Avataron : Anne Lindfjeld
Kor : 33

TémanyitásTárgy: Re: Purple Haze
Kedd Jan. 03, 2017 11:25 pm
  

- Időpontra jöttünk ... jöttem. Tara Goglin. Még várok valakit, addig csak nézelődök, ha szabad.
- És meg is vagy. Addig is, érezd magad otthon tündérke... - esküszöm, hogy láttam azt a dupla kalap smiley-t megjelenni a szeme helyén, akkorát bemosolygott a csajszi! Viszont nem törődök vele sokat, hiszen amíg Étienne meg nem jön, addig nem kezdődik el a móka, viszont amikor az előbb megérkező pali leveszi a sapkáját, szélesre húzódik a mosolyom, ami gyorsan el is száll.
- Veled meg mi történt? Jesszum! - sopánkodok a felkötött kéz láttán, és bár megöleltem volna, így inkább hanyagolom a manővert. Ki tudja, milyen kárt teszek még benne! Ehelyett marad a puszi jobbról és balról, majd hallgatom, hogy együtt vagyunk. Annyira aranyos! Szinte kedve lenne az embernek megsimogatni a buksiját és adni neki egy kekszet. Viszont nem akarom jobban összekócolni a haját, a sapka már jól elbánt vele és keksz sincs nálam. Marad a mosolygás és a bólintás, hogy megtaláltak mindkettőnket a masinában. - Egyébként szia... No, mesélj már! Mi van a kezeddel? Nem is mondtad...
Pedig beszéltünk, nem is egyszer, mégsem tartotta fontosnak megemlíteni ezt a sérülését. Talán túl macsó hozzá, talán szégyenletes harci sérülés, talán semmi közöm hozzá. Mindegy, ha mesélne róla, meghallgatom és amíg várunk, addig biztosan lesz idő csacsogni. Aztán megérkeznek kettecskén, az egyik bemutatja a másikat, s a fiatal srác valahonnan ismerős, de nem tudom hová tenni. Talán már összefutottam vele valahol, mindenesetre nem hagyott bennem mély nyomot, viszont a kellemes üdvözlési forma melegséggel tölti el a szívemet.
Viszont úgy tűnik, én most itt ki lettem hagyva az egészből, mert egyrészt fogalmam sincs, hogy mi a pék lapátja történik, másrészt N nem is figyel rám. Talán egy tasli helyrebillentené a lelki egyensúlyát, nem tudom és nem is próbálom ki. Na tetováltatni akarok, de egyre kételkedem abban, hogy az előttem álló a megfelelő választás. Hiszen az első benyomás nagyon fontos, N pedig egy mocskos szájú pondrónak tűnik. S különben is, milyen név az, hogy N? Nicholas? Norton? Nathaniel? Nem, Nathaniel biztosan nem, nincsen kifejezetten Nathaniel feje... Akkor biztosan Nigel. Igen, határozottan Nigel!
- Bobo, ezért kicsinállak! - morzsolom el a nem létező bajszom alatt a szitkot, majd Étienne felé fordulok. - Csak nem ismered a kedves fiatalembert? Olyan aranyos, amikor ilyen pukkancs!
Vissza az elejére Go down
Jules Étienne Roux
avatar
Új regisztrált

Avataron : Nick Wechsler
Kor : 41

TémanyitásTárgy: Re: Purple Haze
Szer. Jan. 04, 2017 12:01 pm
  

Tara - Enril – Étienne – karácsony előtt

Viszonzom a mosolyt, majd ugyanolyan gyorsan eltűnik, mint az övé. Valami baj van? Aztán a kezdeti meghökkentség elmúlik.
A puszira meglepődöm, nem szokásom pusziszkodni, viszonzom. Addig is, időt nyerek. Már az elejétől fogva nem próbáltam úgy rendezni a kabátokat, mintha használatban lenne, csak a kabát ujját gyűrtem be a zsebbe, hogy ne lógjon össze-vissza.
- Voltaképpen fogalmam sincs, mert az a nap kiesett a fejemből. Állítólag összeverekedtem egy bandával, ne kérdezd, hogyan és miért – felemelem az ép karom mentegetőzve. – Nem szokásom verekedésbe bonyolódni – ez igaz, addig, amíg sarokba nem szorítanak és ott bizony az volt. De továbbra is ragaszkodom a mesémhez, miszerint nem emlékszem. Ronda dolog, de annyival könnyebb is. És arról, hogy nem is mondtam neki, igyekszem elkerülni nagy csapással. Senkit sem akarok ezzel traktálni, még ha fontos mérföldkő is lett az életemben, nem véletlenül.
Enyhén szólva felvonom a szemöldököm, a már a háttérből hallatszódó csörtére. Na, ez így már jobban beleillik a tetováló szalon elképzelésembe, ezért sem volt ingerem elmenni sokáig. Nem a stílusom és nem is hallgatom szívesen.
És nem hiszem el! Ilyen nincs! Ha szarkasztikus lennék, mondhatnám, hogy a csillámpor nélkül fel sem ismertem. De felismertem. Elmegy mindenki a fenébe...
- Örvendek, Étienne – fogok kezet a bal kezemmel, a láthatóan főnökkel, aztán Ennel is. Nem fogom megszorongatni a kezét, arra szüksége lesz, de nem tudom neki jelezni, hogy kussoljon, mindenki bámul minket.
- Most az egyszer elnézem – kuncogok egy rövidet, a főnök és Enril közötti közjátékon, a nagyszájúságot illetően. Talán ez bosszantott legjobban Enrilben. Most már nem érdekel. Sok mindent köszönhetek én annak a napnak, egy rossz mementója van az egésznek csak, az pedig a karom. Meg más is, de éppen annak meg kellett történnie, s változtatott meg bennem egypár dolgot.
- Nem, nem ismerem – majd meglepve pillantok Tarára, s muszáj vagyok a végére elmosolyodni, Tara mellett csak azt lehet.
- Részemről azért jöttem, mert egy régi tetoválást szeretnék elfedetni. Tara, te pedig – fordulok Tara felé. Gondolkodtam azon, hogy jelzem a srácnak, ne beszéljen az esetről, de ha már eleve azzal jöttem, hogy nem emlékszem, akkor minek buktassam le magam? Abban biztos vagyok, hogy ahogy lekerül a felső rólam, fel fog ismerni, ha eddig nem jött rá, elvégre elszerencsétlenkedett a vállammal, amikor segíteni akart.

Vissza az elejére Go down
Enril O'Berry
avatar
Média és művészet

Avataron : Ash Stymest
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Purple Haze
Szer. Jan. 04, 2017 1:06 pm
  

Val' bekaphatja, méghozzá tövig. Mondjuk úgyis azé' jöttem, hogy átvegyek a közelben egy csomagot, addig meg miért ne léphetnék be a szalonba, ahol papíron dolgozom, gyakorlatban meg, ha kedvem tartja, ami miatt a főnök cseszeget is eleget, de há' faszom. Egészen jól megy addig a chill, míg a retek lezbi el nem kap, ahogy vígan pöfékelek a pöpec kis plafon felé, penge karikákat próbálva legyártani a számban ragadt füsttel. Egy ideig megy, de aztán nyilván muszáj munkára fognia, különben két percen belül megdöglene, hogy toszná meg magát. Egyébként eléggé bírjuk egymást, csak vannak nézeteltérések, lolz. Azé' követem, mert jobb dolgom úgysincs, és addig is hasznos tagját képzem a csapatnak, amit általában ugye nem. Lenn viszont nem az a kép fogad, amit már megszokhattam, mivel a páros egyik tagja túlságosan is bassza a memóriámat. Miaretek?! Végül a mellette álló csajszi zökkent ki, aki benyög egy olyat, amit dettó nem tudok hova tenni.
- Vágjuk egymást, hogy ennyire ismerős a "pukkancs" fejem, vagy mi a tosz? - röhögök fel, ahogy végigmérem, de aztán a tag elkapja a kezem, én meg jól megszorongatom, csak úgy lazán.
- Étienne... - ismétlem, de basszam meg, egyre jobban kezd valami derengeni a buzis neve kapcsán, így hát folytatom a hunyorgást, meg méricskélem a képét, hátha. Mondjuk szerinte nem ismerjük egymást, de szerintem meg ez egy redvanagy kamu, és amúgy is megszoktam már, ahogy próbálnak letagadni, lolz. Tulajdonképp fullon le is szarnám, de van egy olyan érzésem, hogy jó sztori volt, amit meg igazán kár lenne lógni hagyni.
- Ne az ajtóban tárgyalj a vendégekkel, te kretén! - kiált oda Val', szóval intek az emelet felé, majd - ismételten zsebre vágott kezekkel - indulok meg felfelé. - Hol marad a 'légyszi kövessetek'?! - ordít utánam, mire röhögve bemutatok a harmadik fokról, de a rongyot má' nem bassza hozzám, mégis kuncsaftokkal nyomulok. Mire felérünk megint előkotrok egy szál cigit, aztán jelzem, dobják le a seggük és álljanak elő a témával: mi kéne, hova kéne, mé' kéne. Jó, utóbbit leszarom.
- Na sz'val, miféle takarásról is lenne szó? - dobom rá magam az 'ágyra', majd tüdőzöm a nikotint, de amikor elkezd szedelőzködni vág fejbe a villanykörte, míg agyamban kivirágzik az értelem.
- Baaazdmeg! Tényleg te vagy az a nyomorék, aki majdnem kivérzett nálam a műteremben, nem?! - röhögök fel teli torokból, és még a térdemre is rácsapok. - Látom, frankón túlélted, zsír! - vinnyogok tovább, és akkor még nem látom a mintát, amit fedni kell, gec'.
Vissza az elejére Go down
Tara Goglin
avatar
Inaktív

Avataron : Anne Lindfjeld
Kor : 33

TémanyitásTárgy: Re: Purple Haze
Csüt. Jan. 05, 2017 2:09 am
  

Mondjuk úgy, nem kedveltem a helyzetet. A srác biztosan felismerte Étiennet, ő meg annyira furcsán viselkedett, hogy majdnem rákérdezek a dologra, de inkább hagyom annyiban. Ez bizony a férfiak csatája lesz, én maximum végignézem az egészet és aki győztesen kerül ki, az elvihet egy körre. Akár popóba is, mert azt szeretem!
- Én pedig egy újat szeretnék a már meglévők mellé. Képet is hoztam... - folytatom Étienne szavait, majd követem N-t az emeletre, mert olyan kedvesen megkért rá. Egyre inkább érzem úgy, hogy Bobo direkt küldött ide, de akkor hétszentség, hogy tökön rúgom. Acélbetétessel, nekifutásból.
És akkor valami "bang" élményt élt át a művészúr, hiszen felismerte Étiennet, és olyan szép történetet vezetett fel, amit muszáj voltam meghallgatni. Mást úgysem tudok tenni, hiszen kicsit mellőzve érzem magam N által, de segond. Amíg itt vagyok és jut ideje rám, addig semmi gond. Bár a beszédstílusa miatt inkább választanék valaki mást...
- N, ugye N? - csettintek is, ha nem vesz észre, s mindaddig folytatom, amíg nem találkozik a tekintetünk. - Megtennél nekem egy szívességet? Amíg itt vagyok, hanyagolnád kérlek ezt a suttyó paraszt, erőltetett stílust? Nincsen semmi gond vele, ha hülye haverjaiddal beszélsz így, de állítólag mi az ügyfeleid lennénk és nem kevés pénzt hagynánk itt, te pedig úgy tűnik ezt nem nagyon szeretnéd. Szóval a kedvemért ... ha lehetséges ... beszélnél velünk úgy, mint emberi lényekkel?
Kicsit elveszítettem a fejemet, de talán még oké volt a kirohanásom. Mégis, hogy képzeli? Nőjjön már fel, az Isten áldja meg!
Szemem sarkából látom, hogy a főnökasszony is felért az emeletre, de egyelőre nem szólt semmit. Talán hallotta, amit mondtam, talán csak kíváncsi volt a fejleményekre, de az is lehet, hogy erre volt dolga. Mindegy, lényegtelen mellékzönge, hiszen akkor is így reagáltam volna, ha itt ül közvetlenül mellettem. - Nos, mi a válaszod? Meg tudunk egyezni vagy ennyi volt?
Vissza az elejére Go down
Jules Étienne Roux
avatar
Új regisztrált

Avataron : Nick Wechsler
Kor : 41

TémanyitásTárgy: Re: Purple Haze
Csüt. Jan. 05, 2017 11:45 am
  

Tara - Enril – Étienne – karácsony előtt

Mi a tosz? Hogy lehet így beszélni egy ügyféllel, a kutyámmal sem beszélek így.
- Mi az, hogy mi a tosz? Megkérhetem, hogy beszéljen normálisan? – nyugodt vagyok, a nemtetszésemet fejeztem ki.
Az pedig, hogy folyton helyre kell tennie a főnökének, szintén nem tetszik. Eléggé ügyfélriasztó, aki ráadásul mindegyik téren kényelmetlenül érzi magát, mert ha egy másik tetoválóval van, kínos hallgatni, ha meg a rendreutasított tetoválóval van, akkor meg azért kínos, mert egyáltalán nem akar senki sem ilyen szituációban lenni. Milyen már, hogy ilyet megenged magának egy alkalmazott? Egyre inkább érik bennem a hátraarc, már a lépcsőn is elég hallgatagon megyek fel.
Rágyújt egy cigire?! Itt, ahol tilos? Pláne úgy, hogy nem kérdezi meg, zavar-e minket? Ha nem ismerném a kölyköt, akkor is most tennék egy hátraarcot, meg is áll a kabát a kezemben, hogy letegyem, a felsőmet akartam szabaddá tenni a tetoválásom felett.
- Részemről ennyi volt – ahogy velem beszélt, az mindennek a teteje. Egyre inkább örülök, hogy eljátszottam az amnéziát. Tűrhetetlen ez a kölyök.
- Sajnálom Tara. Majd máshol megcsináltatom, ahol nem ennyire tapló és paraszt az alkalmazott. Velem tartasz? – akárhogy is dönt, a kabátot már közben felvettem, egy darab cigifüstös levegőt nem akarok szívni, a tüdőm miatt eleve nem is akarom. És nem akarom látni a kölyköt sem, ahogy elterpeszkedik nagyfene úriasan. Elegem van.
Akárhogy dönt Tara, lefelé veszem az irányt, Enrilre sem tekintek, csak kisétálok a ... ezek után nem tudom, minek nevezzem a helyet.
Vissza az elejére Go down
Enril O'Berry
avatar
Média és művészet

Avataron : Ash Stymest
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Purple Haze
Csüt. Jan. 05, 2017 2:14 pm
  

Érzékeny társaság gyűlt itt ma össze, Val' pedig kissé túlbecsüli az idegrendszerüket, ha hozzám irányítja őket. A legtöbb kuncsaftjával előtte azé' egyszer leül pofázni, de úgy tűnik, ma pont annyira spontán estem be, hogy ne számoljon különösebb zavarral az űrben. Attól még a képükön elnyúló irritáció mulattató, én meg amúgy sem arról vagyok híres, hogy túlságosan sok jó modor szorult volna belém, sz'val megszoksz vagy megszöksz, más mellékvágány épp nincs padláson.
- A tosz? - vonom fel a szemöldököm, me' most definiáljam neki, vagy mi? Inkább elengedem, me' kezdem magam megint a sulipad mögött érezni, és annak legutóbb is az lett a vége, hogy inkább bekajáltam a diri aranyhalát. - Akkor egy takarás, meg egy vadiúj lesz, minta szerint - árad belőlem az izgalom, de azé' megejtek egy sanda vigyort, mielőtt a főnök hőzöngése mellett ráfordulnék az emeletre, hogy tegyem a dolgom, bár még mindig nem melóba készültem, csak a fasz tudja. Most úgy rááll a kedvem. Mikor ledobom magam azé' felütődik bennem a felismerés, de a képembe nyomakodó csettintgetésre elengedem, mert ezek szerint valakinek nagyobb szüksége van a seggemre. Vagy egy logopédusra, ezt még mérlegem, ha lesz két szabad percem.
A nagymonológ végére válaszul lecsuklik a fejem, aztán a kuncogást a röhögés váltja, de még a térdem is meg kell szorítanom, nehogy levágódjak közben a padlóra. Mire sikerül összekaparnom magam ebből a végtelen jókedvből bámulok fel rá, ajkamon gunyoros félvigyorral.
- Te Val', nem tudtam, hogy a királynőt kell kivarrnom - támasztom meg állam a tenyeremmel, ahogy féloldalast végigmérem azt a "pukkancs" kis képét. - Tudtommal ez egy szalon, nem pedig a Ritz, bár igazad van, abban mindkét hely stimmel, hogy ha a vendéggel csúnyán bánik ez az alja, szenny társadalom, akkor jön a helyére másik tíz, akiknek az ötleteitől mindegyik ujjam végignyalom. De hát én egy utolsó tróger geci vagyok, a gettó mellett heroint passzolnak le a gimiseknek és, ha a seggeteket kell nyalni, akkor keressetek - basszátok meg - egy másik szalont. Mi köszi, de elvagyunk a bálványimádat nélkül is, ahol az a lényeg, mit vág le a tű, nem pedig a beosztott nyelve. Szóval úgy tűnik, cicám, nem; nem tudunk megegyezni - túrok a hajamba egy mosoly keretében, majd megjátszott meglepettséggel fogadom, ahogy felpattan a fószer, hogy ők köszi, de mennek. A reakcióm csupán annyiban merül ki, hogy most már frankón végigfekszem az ágyon, majd lehunyt szemekkel szívom tovább a csikkem, me' az ajtót talán még nélkülem is sikerül megtalálniuk két bőgés között. Igazándiból pont le is szarom, ezzel még mindig nem én bukok el egy fasza kis tetkót, lolz.
Vissza az elejére Go down
Tara Goglin
avatar
Inaktív

Avataron : Anne Lindfjeld
Kor : 33

TémanyitásTárgy: Re: Purple Haze
Csüt. Jan. 05, 2017 3:33 pm
  

Étienne azért most nagyon meglepett. Persze, értem én, hogy a srác viselkedése olyan tenyérbemászó volt, hogy legszívesebben egy szívlapáttal verném fejbe, és a monológja is bicskát nyitott a zsebemben, de az Isten szerelmére... Ez egy húsz éves kölyök, a tojáshéj még ott van a seggén! Ennyire azért nem kell mimózának lenni és kirohanni a világból! Csak értetlenül pihegek, ahogyan utána nézek, N reakcióján pedig csak a fejemet rázom.
Egy másik pillanatban talán én is felállnék, elfelejteném az egészet a francba, de szükségem van arra a tetoválásra. Kell nekem az a varrás! A főnökre nézek, aki érdekes módon semmit nem tesz alkalmazottjával, így elfogadom, hogy ez egy ilyen hely és rá hagyom a dolgot. Felállok, majd leveszem a kabátomat, s a pulcsitól is megszabadulok. Kicsit kinyújtom elgémberedett végtagjaimat, majd megbökdösöm, el ne aludjon nekem nagy hirtelenségben.
- Azt az egy gecit és basszátok meget kivéve tudsz te összeszedett is lenni, mindenféle kötőszavak nélkül. Szerintem jobban áll, de úgysem vagy kíváncsi a véleményemre. - kacsintok rá, ha kinyitotta a szemét, majd folytatom. - Egyébként az valami kiváltság, hogy te varrod ki az embert?
Kioktathatnám arról, hogy mennyire rosszul látja a saját helyzetét. Elég lenne egyszer vagy kétszer megemlítenem a műsoromban, hogy mennyire tiszteletlenül bánnak az emberrel a Purple Haze stúdióban, akkor az veszteség lenne a számukra. Persze nem gondolok magamról túl sokat, hiszen csak ötven-hatvanezer emberhez jut el a hangom ilyen formában és biztos vagyok benne, hogy nem az N féle srácok teszik ki a hallgatóság legnagyobb részét, de tehetnék az ellen, hogy a szalonnak sikere legyen.
- Ezt meg tudod csinálni? - egy összehajtott papírlapot vettem elő a zsebemből, majd hagyom, hogy kiröhögje magát a választott motívumon. Nekem ez kell, ezt akarom, ezt kívánom és ha képtelen rá, akkor tényleg egymás idejét lopjuk. - Egyébként nincs szükségem seggnyalásra, kenőcs nélkül golyóig szeretem.
Talán lemegyek kutyába, talán túl hirtelen a váltás, de dolgozik bennem egy csakazértis érzés, hogy megmutassam, állom a baszakodását. Hogy ismerhettem Étiennet ennyire félre?
Vissza az elejére Go down
Enril O'Berry
avatar
Média és művészet

Avataron : Ash Stymest
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Purple Haze
Pént. Jan. 06, 2017 12:48 pm
  

Úgy alapból nekem pont mindegy, ki kell-e őket varrni vagy sem, meg mindig van más és jobb dolgom, maximum is csak Val' fog párszor lerúgni a tetőtérről, oszt' csókolom. De, ha most el is hajtom őket, akkor is tud a helyükre másokat szerezni, sz'val nem miattam megy csődbe a szalon, arról nem beszélve, miszerint nem ez az első eset, hogy a kuncsaft kiakad és lelécel. Sőt, ez még a lightosabb, me' párszor má' vágtak pofán, és az egyik üvegvitrinre is volt szerencsém esni, némi ráhatással mondjuk. Fölös feszkó helyett inkább kényelembe helyezem magam az ágyon, míg az ürge lerobog a földszintre és esélyesen köszönés nélkül távozik, lolz. Amúgy frankón be is aludnék, ha a csajszi nem találná meg két percen belül a tökeit, hogy aztán elkezdjen basztatni, amit egy féloldalas, ámde elégedett vigyorral fogadok. Nafranc, úgy tűnik, belé több nafta szorult, mint a haverjába; ennyit azé' még én is értékelek.
- Olyasmi - nyitom ki az egyik szemem, ahogy belebámulok az arcába.
- Mondom, ő a legjobb, csak a nagy pofáját kell túlélni és utána már nincs panasz- röhögi el a témát Val', aztán fogja magát és visszasétál a helyére, mert a lényegen már sikerült túljutnunk. Az utolsó slukkot még tüdőzöm, aztán a kukába pöccintve a csikket tápászkodom föl, hogy kiropogtassam a csontjaimat és lazán elvegyem tőle a fecnit.
- Hamsa, mi? - méricskélem, meg kattog az agyam. - Pont így, vagy lehet benne valami extrázás is? Mettomén - borzolom össze a hajam, ahogy elindulok az asztalig és baszkolódom a papírokkal, mivel nyilván fel kell rajzolnom az egyikre a cuccát -, valami lightos vízfestékes feeling a kitöltésnél, nem sima kék, lila, és csá? Úgy szebben nézne ki, sz'tem - firkálok, meg rágom a szám, de az alap marad, ha má' ennyire ragaszkodik hozzá, nekem mindegy, nem én hordom. Sokáig úgyse tart, de azért fejemmel az ágy felé intek, dobja le magát rá. Előtte mondjuk végigmérem a gatyáját, dudorodik-e ott, ahol a golyókat feltételezném, amikről értekezik itt nekem, de aztán inkább egy fejcsóválós röhögéssel hárítom a béna flörtjeit. Nem tűnik rossz arcnak, maximum is csak gyökér társaságba keveredett, vagy a fasz tudja. Közöm nem sok van hozzá, na meg az én bandám minden, csak épp intellektuel nem.
- Amúgy hova kéne? - Na, nem mintha méretben nagyon túllépném a kereteit, de kurván nem mindegy, a seggére akarja-e vagy a hátára, pölö.
Vissza az elejére Go down
Tara Goglin
avatar
Inaktív

Avataron : Anne Lindfjeld
Kor : 33

TémanyitásTárgy: Re: Purple Haze
Pént. Jan. 06, 2017 1:41 pm
  

Ha a legjobb, akkor a legjobb. Bár még nem láttam tőle semmit, szóval kétkedve fogadom a méltatását, de vállat is vonok, hiszen Bobo küldött ide, ő pedig nem beszél a levegőbe. Attól még kap tőlem egy maflázst, az már biztos!
- Bizony, egy hamsa. - szorítottam össze a számat a rövidke mondat után, majd bólintottam a dícséret jeleként. Bár lehet, hogy azért tudja ennyire, mert idén már a negyvennyolcadik hasonló motívumot kérik tőle. Viszont nekem most ez kell, azt pedig nem kötöm az orrára, hogy miért. S különben is, nem gondolnám azt, hogy érdeklik az okok. Pedig vannak...
Követem az asztalhoz, majd figyelem a munkáját. Gyakorlott mozdulatokkal skiccel, nem is nézné ki belőle az ember. - A motívum maradjon, annak nem kell kiegészítés, viszont a színvilággal játszhatsz ésszerű keretek között...
Itt nem arra gondolok, hogy hupililát és hányászöldet nem tehet rám, de a színek harmóniája azért legyen meg. Székének támlájára támaszkodok, onnan figyelem tovább munkásságát, annak ellenére, hogy az ágyra rendelt. Miért feküdnék le, amíg nem láttam a végleges skiccet? Tiszta időhúzás...
- Eredetileg dotwork-re gondoltam, de hagyom magam rábeszélni a vízfestékre... Sőt, rá is beszéltél! Esetleg az erősebb határolóvonalaknál keverhetnéd a kettőt. - még közelebb hajolok hozzá, ahogyan másolja a motívumot. - A melleim közé, az elefánt feje a szegycsontomra, míg a fülei a melleim felső részét... Áh, inkább megmutatom!
Sosem voltam jó abba, hogy elmagyarázzak dolgokat, így inkább a praktikum felé veszem az irányt, és leveszem a pólómat és a melltartómat. Kezéből vagy asztaláról elcsenem a papírlapom, majd a mellkasomra teszem.
- Szóval az elefánt ide kerülne... - mutatom a szegycsontomra helyezett ábrán, ujjaimmal pedig ívet húzok a melleimre, ahová a fülének vonalát gondoltam. - A középső ujjat pedig idáig terveztem nyúlni...
Mutatok a kulcscsontok találkozására, majd visszaadom neki a papírt, ha megértette, hogy mit akarok. - Minden világos vagy elmutogassam megint?
Kezeimet nadrágom zsebeibe süllyestem, úgy várom a mester úr ítéletét és a következő lépéseket.
Vissza az elejére Go down
Enril O'Berry
avatar
Média és művészet

Avataron : Ash Stymest
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Purple Haze
Pént. Jan. 06, 2017 2:42 pm
  

- Bizony, bizony, bizony - dúdolok az orrom alatt, addig sem alszom be a választottjától. Inkább rá se kérdezek, mé' pont ezt húzta ki a kalapból, me' az esetek többségénél már a sztori negyedénél képes vagyok a falnak menni. A legtöbben azt se tudják, mi a faszomat jelent, és ha egy újabb "mert olyan cukcsi"-t meghallok, akkor garantáltan rábaszódom a boosted-re, hogy elhúzzam innen a belem. Inkább elvágódom az asztalig és teszem a dolgom, elvégre azért baszom itt a rezet, vagy mi a gec'.
- Ésszerű, mi? - röhögök fel, mert frankón nem vágja egy darab munkám sem. Na, nem mintha baj lenne, lesheti eleget a sajátját, ha elkészülök vele, addig meg bambulhat a kezemre, amivel felviszem a hamsa-t. - A színekkel úgyis kezdeni kell valamit, me' ez így elég snassz magában, és akkor má' inkább legyen benne valami eredetiség, bakker - csinosítgatom az elefántját, meg néhol finomabb íveket toszok le hozzá, de az alap marad, nem rondítok bele, nehogy leálljon itt nekem vernyogni rajta. Mondjuk nagyon nem akaródzik neki kimászni a seggemből, én meg ezt nem is teszem szóvá, mivel már volt szerencsém megszokni, hogy a nyomik folyton az arcomba lihegnek, miközben dolgozom. Talán ezért vagyok elsősorban festő, nem pedig tetkós, de hát faszom, ennyitől még nem kell a falra mászni.
- Na, zsír - bólintok rá, végre valami egyedi inger. - A dotwork-öt prímán tudom keverni a vízfestékes összefolyással, sz'val ezzel nem lesz gond. - Így már két fokkal azé' több kedvem van felvinni rá, de kábé csak félfüllel figyelem a magyarázatát, és az se hat meg túlzottan, ahogy vetkőzni kezd. A kettővel arrébb varró mócsing azé' füttyent egyet, de én elsőre inkább befejezném a skiccem. Persze, ha elveszi, nem tudok vele mit kezdeni, bár rühellem, ha belebarmolnak a munkafolyamatomba. Elsőre a melleit mérem be, majd a bőrét, de a produkció nélkül is elég világos volt, mi kéne.
- Inkább dobd le magad az ágyra, mindjárt megvagyok - hessentem el, de már tényleg csak az utolsó simítások vannak vissza, aztán - ha hajlandó végre ledobni magát - fölé hajolok - majd a gyors fertőtlenítést követőn -, a mellei közé illesztem a papírt, hogy a tinta szépen befogja a bőrt. Nem pöcsölök vele túl sokat, de attól még figyelek, hogy minden oda kerüljön, ahová mondta. Ha alkotok, szeretek precíz lenni és alapos. Az igénytelen hányadéknál ugyanis nincs rosszabb, na meg, ennyi erről mindenki maga is megcsinálhatná, bakker, azán max. az utcán rókáznék, ahogy elsétálnak mellettem. Pfejj.
- Mivel nem vagy egy szégyenlős kislány, ezért nem dobom rád a felsőmet, ha nem gond - kanyarítom a kezemre a kesztyűket, majd elhúzom a gurulós vackot, hogy ledobjam rá a seggem és kézbe véve a tűt hajoljak vissza rá. - Egyéb óhaj és sóhaj? - izzítom be a tetoválógépet, de innen már ugyan fel nem áll.
Vissza az elejére Go down
Tara Goglin
avatar
Inaktív

Avataron : Anne Lindfjeld
Kor : 33

TémanyitásTárgy: Re: Purple Haze
Vas. Jan. 08, 2017 11:28 am
  

Ha ennyire le akar fektetni, akkor jó kislány leszek és az ágy felé lépkedek, majd kényelembe is helyezem magam. Remélem, betakar és mesél egy szép történetet, hogy könnyebben menjen a tetoválás, de a felsőjét inkább másra használja, a mesének meg se híre, se hamva. Micsoda bánásmód!
A skicc viszont tetszik. Nagyon jó megoldotta és a változtatások is kellően egyedivé teszik az én kis elefántomat. Ha már akkora seggem van, akkor az legyen megfelelően ábrázolva rajtam. Tetszettek az apróságok, a felerősített és elvágott vonalak, ahogyan vastagított és vékonyított, s csak most eszmélek rá igazán, hogy mennyire bántam volna, ha eldobom az egészet úgy, mint a hősöm. Nos, most már nem is tűnik annyira hősiesnek, az már biztos. Azért majd felhívom a varrás után, hogy kicsit ápoljam a lelkét, bár nem vagyok benne biztos, hogy szüksége van rá. Attól függ, hogy mennyire lesz euforikus az élmény a sráccal és a tűivel.
Csak mosolygok, hiszen bármennyire is indult szarul az egész, végre itt vagyok, végre egy új tetoválás és semmi nem állhat ennek útjába. Persze N még lehet büdös paraszt és jöhet ki valami szar szöveg a szájából, így csak remélni tudom, hogy végre lenyugodtak a kedélyek, és fókuszálhatunk arra, ami igazán fontos: én! Mu-ha-ha!
- Egyáltalán nem gond. - kacsintás és ezer wattos mosoly, majd figyelem a munkáját. A fertőtlenítő hideg volt, mint mindig. A papírlap ragadt, mint mindig. A srác arcán meg olyan undort vélek felfedezni, amit nem értek. Jaj, miért kell ennyire mutatnia, hogy unja az egészet? Pedig annyira aranyos is lehetne azzal az összekócolt hajával. Azzal a kisfiús megjelenésével. Higgadj le Tara Goglin! - Ha már így kérdezed... Mi ez közted és Étienne között? Nem ismerem annyira, csak párszor beszélgettünk, de basszus, megemlíthette volna, hogy fél kezére béna...
Aztán az is lehet, hogy nem ilyen óhajra gondolt, de nem nyomja a seggem az ágy, a szemembe sem világít egyetlen lámpa sem, az előző füttyös tekintete sem zavar, ahogyan fogát szívva matyizik fejben. A hőmérséklet kicsit csípős, így mellbimbóim az égnek merednek, de azt leszámítva minden kirány és frenetikus. Már csak azt nem tudom elképzelni, hogyan lett volna, ha Étienne mégis marad. Vagy a srácnak úgyis két keze van és megy neki szimultán? Mindegy Tara, olyan kérdéseket ne tegyél fel magadnak, amiket úgysem fog senki sem megválaszolni, meg eleve nem is kíváncsi rá egy árva lélek sem.
Vissza az elejére Go down
Enril O'Berry
avatar
Média és művészet

Avataron : Ash Stymest
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Purple Haze
Szer. Jan. 11, 2017 12:21 pm
  

Szerencsére túl sokat nem kell könyörögni neki, hogy kimásszon az arcomból, amit értékelek, ugyanis egyeseknek még a negyedszeri fröcsögős utasítás után sem esik le, miszerint végezném a dolgomat, meg minden. Jó, a csajszi mondjuk má' két fokkal elviselhetőbb és még penge kis peep show-t is letol a mögöttem berregő gyökérnek. Én jelenleg azt is értékelem, miszerint lazán veszi a kisebb-nagyobb változtatásokat és nem köt bele minden vonalba, meg tököm se tudja, mibe. Tény, ami tény, karcosan indul az ismerkedés, sz'val kinézek dolgokat, bár a'sszem nekem kéne visszavennem egy kicsit a pofámból, amíg ilyen rendes kislány üzemmódban tolja, lolz. Bár a lényeg jelenleg úgyis a bőre, amit a gyors fertőtlenítés után fel is avatok némi tintával. Nem lenne kötelező, küldhetném egyből a mellei közé is a festéket, oszt' cső, de szeretek bíbelődni a skiccel és úgy éri meg dolgozni egy tetkón, ha fullon beleszeret a gazdája. A gondolatra azé' megejtek egy elégedett mosolyt, majd a kesztyű és seggelés után hajolok le rá, hogy nekiálljak dolgozni rajta a tűvel.
- Nyomj má' be valami zenét, te retek - vágom oda röhögve a havernak, aki erre egy cifra bemutatás után toszódik el a lejátszóhoz, hogy bedobja közénk az egyik közös kedvencet. Nekem mondjuk alapból mindegy lenne, amíg dübörög némi basszus a talpam alatt. - Hm? - fordítom figyelmem a minta, meg a nőci felé, ahogy felhozza a csávóját, akivel papíron együtt lettek beírva, a'sszem. Egy ideig hümmögve követem a főbb vonalakat - amik közé majd némi elkent színt viszek idővel fel -, aztán egy majdnem vállvonás keretében válaszolok, mert én ugyan nem látom akkora baszásnagy titoknak a dolgot.
- Random balhé, amit én generáltam, bár a java már eléggé homályos - hunyorgom, ahogy próbálok visszaemlékezni, de egyrészt rohadás régen volt, másfelől meg nem is akkora élmény, hogy ezen pörögjek. Annyi fix, miszerint a hepaj miattam robbant ki a bunyó, mint úgy általában mindig. Közben azé' csekkolom a festékeket, meg cserélek is párat, ahogy a kontúrt kivégzem. Eddig jól bírja, ami mindig nagy erény, lolz. - A végén a műtermemben kötött ki, összevérezte a kanapémat, aztán bevágtam egy Uber-be. Ennyi a nagy történet - pislantok fel rá, ajkamon gunyoros félvigyorral. A kontakt persze túl sokáig nem tart, elvégre pont eléggé leköt a meló, semmint egy random görcsön nosztalgiázzam. Pláne, miután az arcomba kamuzza, miszerint fingja nincs az egészről. Ennyit arról, hogy megmentettem aseggét. Bár kár is erre a témát vesztegetni, ha má' ennyire trécselni támad kedve.
- Na, és miféle izgiségek történtek mostanság veled? - lököm be, mire a gyökér hangos röhögésbe kezd, de különösebben nem foglalkozom vele, me' a kúl dolgok tényleg érdekelnek.
Vissza az elejére Go down
Admin
avatar
Admin

Avataron : Mr. Hunnam | Dornan | Mitchell
Kor : 167

TémanyitásTárgy: Re: Purple Haze
Csüt. Jan. 12, 2017 8:50 pm
  

játék vége

Quentin :: Franklin :: Raymond
Vissza az elejére Go down
Sponsored content


TémanyitásTárgy: Re: Purple Haze
  

Vissza az elejére Go down
Purple Haze
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Város
 :: 
Belváros
-
Ugrás: