HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Hard Rock Café

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Admin
avatar
Admin

Avataron : Mr. Hunnam | Dornan | Mitchell
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Hard Rock Café
Szer. Márc. 23, 2016 6:06 pm
  

First topic message reminder :

Vissza az elejére Go down

Patricia June Calhoun
avatar
Inaktív

Avataron : Bryce Dallas Howard
Kor : 33

TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café
Hétf. Május 29, 2017 4:01 pm
  

- De nem lehet mindig csak a rosszra készülni! A jót kell bevonzani… - ingattam a fejemet, még ha nem is volt véresen komoly a téma. Erről tényleg határozottan így gondolkoztam. – Akkor meg belekezdhetnénk egy végtelen vitába ezzel kapcsolatban, szegény pasas meg egyből kereket oldana két ilyen ostoba nőszemély elől. – vázoltam fel a lehetséges végkimenetelt, de azért nem tartottam ettől a veszélytől. Azért sem, mert gyanítottam, hogy Norah tényleg nem csatlakozna hozzám egy ilyen remek programban.
- Játsszak melléd kerítőnőt? – kérdeztem felvont szemöldökkel, látszólag komolyan. – Szerintem nem örülnél neki, ahogy én sem igazán. Bár a maga nemében vicces lehet az is, de sosem szerettem, ha helyettem akartak választani. – mosolyodtam el a végére. – Egyébként neked bármikor szívesen elmondom a véleményem, emiatt ne aggódj! Nem kell hozzá tanulmányt írnom… - szélesedett ki a mosolyom. Egy barátért bármit, igaz?
- Figyelj, ezzel a legtöbb zsaru így van. Tudod mekkora utálat ül a szemükben, amikor rám néznek? Nem a segítséget látják, hanem az ellenséget. – de én már tényleg megtanultam ezt elengedni, nem akadtam fent. Most is csak megvontam lazán a vállaimat. – Ha kötelező megjelenni nálam, akkor az számukra a világvége, úgyhogy nem lep meg, hogy Gabriel is pontosan így vélekedik erről. – egyetértettem vele, még ha én nem is ismertem a fickót. Meg Norah se annyira, az tény, de ez most abszolút mellékes volt. Általánosítottam, a tapasztalataim alapján.
- Ebben ne legyél olyan biztos. – forgattam a szemeimet, mert bizony voltak olyan rendőrök is, akik szándékosan keresték a rázós helyzeteket. Beszéltünk is ma már az egyikükről, de most nem akartam Rickre gondolni annál többet, mint amennyit feltétlenül muszáj volt a téma miatt. – Az idiótát valóban megjátssza, és az elmeállapotával sincs gond, csak olyasmiken ment keresztül, amit képtelen feldolgozni, hiába nem vallja be. – és ezzel talán már így is túl sokat mondtam, úgyhogy gyorsan vállat vontam, és belekortyoltam a méretes italomba, aminek legalább a fele már el is tűnt azóta.
- Ez a férfiaknak gyakran hibája, azt hiszik mindent csak ők tudnak megoldani, pedig tudjuk, hogy nem. A nők oldanak meg mindent. – vigyorodtam el jókedvűen, mert ez szerintem egy örök vitaforrás lesz a két nem között. – Egyébként remélem, hogy te leszel az, aki előbb megmenti az ő seggét, és legalább felocsúdik ebből a hülye hozzáállásból. – ingattam a fejemet rosszallóan. A rendőr férfiak tényleg mind nagyon hasonló mentalitásúak voltak, mintha csak ez alapján válogatták volna ki őket az akadémián.
- Nem tudom. Úgy tűnt, hogy tényleg komolyan gondolta, mert teljesen kiakadt azon, hogy miért nem lehetséges. – forgattam a szemeimet türelmetlenül, ahogy eszembe jutott a jelenet. – Mindenesetre erre nem fog sor kerülni, ez teljesen biztos. – jelentettem ki szinte teljes meggyőződéssel. Ha rajtam múlik, akkor biztosan nem fogunk ebbe az irányba lépni, de kinéztem belőle bármit, még a trükköket is. – Nem tudom, hogy egyáltalán képesek-e haverkodni, tényleg olyan magányos farkasnak tűnnek. Pedig mindenkinek kellenek barátok. Ha kimehetne terepre Willoughby, akkor vicces lenne őket társakként elképzelni… - morfondíroztam a lehetőségen. Valószínűleg egyből kinyírnák egymást a túl sok hasonlóság miatt, vagy a nehéz kezdet után tényleg legjobb haverokká válnának.
- Most már még jobban érdekel! Majd szépen mosolygok rá. – biztosítottam Noraht, ajkaim pedig egyből felfelé görbültek. – Benne vagyok! – bólintottam nagyot, hogy aztán gyorsan kiigyam a maradékot, és a frissen hozott pohár után nyúljak. – Még szerencse, hogy ide nem gyerekek járnak. Teljesen ki szokott akasztani, mikor tizenévesekkel van tele egy szórakozóhely. Mit kezdjek én egy suhanccal? A múltkor bepróbálkozott egy, szerintem nem lehetett több húsznál. – meséltem el a sztorit két korty között. Pedig nem jártam túl sűrűn ilyesfajta helyekre azért.
Vissza az elejére Go down
Norah C. Davies
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : ♦ Jaimie Alexander ♦
Kor : 30

TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café
Hétf. Május 29, 2017 10:18 pm
  


Norah & Trish
Ladie's Night


-Vonzom én a jót, csak felkészülök más eshetőségekre is.- vigyorgok, hiszen tudom én, hogy vonzás törvénye meg izé, de sajnos én még mindig nem tudok ebben hinni. Nekem marad a realitás, hogy bele kalkulálom a terveimbe, hogy igenis, néha balul sülhetnek el a dolgok.
-Szegény pacák...- kuncogok az elképzelésen, hogy neki állnánk vitázni, kié is legyen a pasi és szinte látom magam előtt a jelenetet, ahogy értetlenül pislogna a fazon, majd szép csendben lelépne.
-Dehogy, de a randi tapasztalataidból fel tudnék készülni, hogy hogyan érdemes viselkedni egy randin.- vonok vállat mosolyogva, mert hát tényleg nem vagyok egy nagy randizós típus. Fogalmam sincs, hogy milyen témákról érdemes beszélni, mert még ezeknek is meg van ám a maga sorrendje, hogy például nem a gondjaimat kezdem ecsetelni az első randin, de az én esetemben például az se biztos, hogy jó, ha a melót szóba hozom. Egyből elhátrálnának a puhányabbak -ami mondjuk nem is olyan nagy baj-, gondolván, ez a csaj zsaru és tuti, hogy elég tökös is.
-Tudom, hogy számíthatnék a tanácsodra és hálás is vagyok ezért.- változik mosolyom szelídebbé, mert tudom jól, hogy Trish, bármikor is hívnám, segítségemre lenne. Ennyire már sikerült megismernem, hogy tudjam, igazán önzetlen ember.
-Nem tudom, én valahogy nem így gondolom. Inkább örülök, hogy ennyire törődnek velünk, mert egy-két ügy tényleg durva tud lenni, ami mindenkiben nyomot hagy. Annál rosszabb nincs, mint amikor valaki játsza a macsót és azt hiszi, hogy puhánynak fog tűnni, ha beszél az érzéseiről vagy a gondolatairól.- fejtem ki egy kicsit -vagy talán túlságosan- hosszasan a véleményem, majd kortyolok kicsit az italomból, hogy ezzel is elkussoltassam magam. Sokszor annyit tudok beszélni Trishnek, hogy már én sajnálom, ugyanakkor ez nem egy megszokott dolog tőlem, szóval, övé a megtiszteltetés.
-Hát igen. Van, aki túlzott humorral próbálja palástolni, hogy amúgy odabent marcangolja valami. Én is ismertem ilyet.- más kérdés, hogy kevesen gondolkoznak el azon alaposabban, hogy mire fel akar valaki mókamester lenni a szakmában, de nekem tök egyértelmű volt. A való életben is az mosolyogtat meg sokszor másokat, aki belül sír.
-Jajj, azt annyira élvezném. Dagadna a mellem hetekig, ha én menteném meg őt először. Persze, biztos lesz több alkalmunk is ilyesmire és nem is kívánom, hogy valaha rázós szituba kerüljünk, de ez ugye elkerülhetetlen.- mert hát isten őrizz, hogy azt kívánjam, hogy Gabriel életveszélyes helyzetbe keveredjen, de ez az elgondolás, hogy megmutathatnám neki és kicsit felnyitnám a szemét, hogy igenis, én is hasznos vagyok, jó lenne.
-Pedig egy vacsora nem a világ vége. Lehet, hogy jobban megnyílna, mint egy kezelésen valaha fog, mert úgy állna hozzá, hogy randi, te pedig sunyi módon gyűjtenéd az infókat. Na és persze az is lehet, hogy kiderülne, hogy amúgy tök cuki pasi...- kuncogok, holott szerintem ez a vacsora dolog remek ötlet. Én biztos, hogy élnék ilyesmivel és kipróbálnám, nem-e beválna. Amúgy sincs semmi egy vacsiban. A végén még az is lehet, hogy Trish tényleg élvezné a dolgot vagy akár megtetszene neki Rick.
-Vagy nagyon jó haverok lennének, mert hasonlóak, vagy rühellnék egymást. Nem tudom. Kíváncsi lennék egy ilyen esetre.- csóválom a fejem, mert tényleg képtelen vagyok rájönni, melyik verzió az esélyesebb. Én simán el tudnám őket haverokként képzelni, bár tény, hogy Gabe talán nem viselné jól Rick poénkodásait. Fene se tudja. Majd egyszer talán összekerülnek úgy, hogy mi is jelen leszünk és rájövünk, mi a jó válasz.
-Hidd el, mosoly ide vagy oda, az ő arca rezzenéstelen maradna. Olyan, mint a Terminátor.- röhögök, bár ez egyáltalán nem vicces, viszont megfordul a fejemben a kérdés, hogy vajon hogyan viselkedne Trishel? Lehet, hogy vele meg tök normális lenne. Vagy azért, mert szimpatizálna vele, vagy azért, mert tudja, hogy ő a pszichiáter és megpróbálna barátságos lenni, hátha jó véleménnyel lenne róla.
-Hát igen, bár vannak nők, akik meg kifejezetten élvezik, ha fiatal srácok legyeskednek körülöttük. Igazság szerint, a legtöbbjük annyira kölyökképű, hogy én még akkor is pedofilnak érezném magam mellettük, ha már elmúltak 18 évesek.- forgatom a szemeimet, mert valahogy nem is igazán tudom megérteni, hogy tud egy 35-40 éves nő kisebb kalandra vonulni egy olyan fiatal pasival, de ez mindenkinek a magánügye. Én nem tudnék, az tuti.
-Pár év múlva lehet, hogy mi is a fiatal pasikra vadászunk majd.- jegyzem meg meglepetten, de aztán elnevetem magam. Viszont, tényleg nincs kizárva a lehetőség. Szerintem ezek a nők se úgy képzelték el anno az életüket, hogy majd ők 30 fölött erre lesznek rászorulva. Remélem, mi nem fogunk így járni.
Vissza az elejére Go down
Patricia June Calhoun
avatar
Inaktív

Avataron : Bryce Dallas Howard
Kor : 33

TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café
Kedd Jún. 06, 2017 11:01 am
  

- Na, persze! – forgattam a szemeimet mosolyogva, mert nem hittem én neki egy percig sem. Egyébként én sem feltétlenül éltem ezzel a vonzásos dologgal, de tanácsolni még remekül tudtam azért másoknak. – Ó, szerintem mind más és más, és partnertől is függ, és soha semmi nem ugyanolyan. – legyintettem egyet könnyeden, bár tudtam én, hogy ezzel ő maga is tisztában volt, és inkább talán csak viccnek szánta. Amúgy sem gondoltam azt, hogy én lennék a legalkalmasabb egyén arra, hogy tanácsokat osztogassak másnak ebben a témakörben.
- Nyomot hagy ugyan, de sokan szeretnek erről nem tudomást venni, aztán majd jönnek a rémálmok, meg a feszültség, amit nem tudnak hová tenni. – annak mindenképpen örültem, hogy Norah legalább másként vélekedett erről, mert így tudtam, hogy ha baja lenne, akkor hozzám fordulna. Bár azt hiszem, hogy most már a kapcsolatunkból fakadóan is így történne. Akkor is, ha nem köteleznék rá, hogy jelenjen meg nálam. – Hát persze, ez teljesen megszokott sajnos. Humorral elterelni a figyelmet remekül lehet, csak én már immunis vagyok rá. – mosolyodtam el halványan. Igazából már nem is tudtak az ilyen viccek megnevettetni, inkább bosszantónak találtam a viselkedését annak, aki ehhez a trükkhöz próbált folyamodni.
- Figyelj, nem tudhatod még, hogy mi lesz! Bár jobban örülnék, ha nem lenne szükség senki megmentésére sem, de tudom én, hogy ez nem így működik. – sóhajtottam halkan. Igazából nem is tudtam, hogy képes lennék-e együtt lenni egy rendőrrel. Folyton izgulni miatta, és hiába dolgoztam velük, talán pont ezért ismertem már nagyon jól őket. Nem volna az olyan jó ötlet, ez egészen biztos, de igazából felesleges is törnöm rajta a fejemet, hiszen nem terveztem kapcsolatba bonyolódni senkivel sem az őrsről.
- Szerintem elég hamar rájönne, hogy mire megy ki a játék. Meg randin amúgy sem szeretek dolgozni, meg igazából máskor sem így magánemberként. Bevallom, sokszor esem bele abba a hibába, hogy az agyam már át is áll, de olyankor magamra erőszakolom, hogy ne tegyem ezt. Szörnyű dolog ám! – ingattam lemondóan a fejemet, mert nem tehettem ugyan róla, de utáltam, hogy így van. És másokat is bizonyára bosszantott, ha esetleg lebuktam emiatt. – Egyébként biztos nagyon cuki… amikor alszik. – vigyorodtam el szélesen. Sőt, talán még akkor sem, de ezt már csak magamban tettem hozzá, mintegy mellékesen.
- Ha nagyon akarjuk, szerintem valahogy kivitelezhető lenne… - vetettem fel sunyi mosollyal, bár egyelőre még nem tudtam, mégis hogyan. Azért az ötletet bedobtam: - Csak akkor neked is együtt kéne vele vacsiznod! – vigyorodtam el szélesen. Szép lett volna egy négyes randi, nem mondom. Szerintem a fiúk frászt kaptak volna az egésztől, mi meg nevethetnénk a markunkba. – Jézusom, ez egy kicsit azért bizarr! – állapítottam meg a fejemet rázva arra, hogy Gabriel lenne a Terminátor. – Bár, ha a teste is olyan, akkor azért nem rossz! – elgondolkozva szürcsöltem bele a koktélomba, ha már így előttem pihent.
- Tudom, ne is mondd! Szerintem szánalmas dolog ilyennel keresni az elvesztett fiatalságot. – ráncoltam a homlokomat rosszallóan. – De örülök, hogy ebben egyetértünk, mert akkor ma este biztosan nem kell majd ferde szemmel néznem rád! – szélesedett ki a mosolyom a gondolatra. – Áh, azt azért nem hiszem! – most már fel is nevettem jókedvemben. – Én azért nagyon remélem, hogy pár év múlva már nem lesz szükségem arra, hogy bárkire is vadásszak, mert már lesz, akit sikerült elejteni. – ez a gondolat már sokkal jobban felvillanyozott.
- Na, én amondó vagyok, hogy igyuk ezt meg, aztán irány a tánctér! – vetettem fel az ötletet, megemelve a poharamat.
Vissza az elejére Go down
Admin
avatar
Admin

Avataron : Mr. Hunnam | Dornan | Mitchell
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café
Vas. Dec. 24, 2017 8:04 pm
  

játék vége


Quentin :: Franklin :: Raymond
Vissza az elejére Go down
Jackie Collins
avatar
Polgárság

Avataron : Jenna Coleman
Kor : 30

TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café
Szomb. Ápr. 14, 2018 8:49 pm
  

Végre kiszabadulhattam az íróasztal mögül, ahol az utóbbi időben egyik aktát a másikig meg vissza tologattam csak, persze nem saját elképzelésből fakadóan. Képek alapján kellett megírnom csak a jelentéseket a legtöbb esetben és olyan ügy nem is esett be, ahol nagyon nagy kérdés lett volna vagy akár egy percig is fejtörést okozott volna, hogy mi lehetett a kiváltó oka a tűz létrejöttének.
Normál esetben ma is ugyanúgy telt volna a nap, ha Hughes nem jelent beteget. Az ő dolga lett volna az egyik belvárosi kávézó éves tűzbiztonsági ellenőrzése, ami többek között a tűzjelzők megfelelő működésének vizsgálatából, a poroltók és a tűzvédelmi előírások betartásának ellenőrzéséből, illetve a tűz esetére elkészített menekítési terv átnézéséből – is – áll és az egész procedúra végén egy halom papírmunka megcsinálása után az engedély megadásából, hogy a tűzbiztonsági előírások mindegyikét betartják, eleget tesznek nekik. Nem nagy munka és viszonylag gyorsan is lehet vele végezni, ha rutinos már benne az ember. A papírmunkát mondjuk nem ma vagy mindenesetre nem itt fogom megcsinálni, de a terepmunkát megnyertem magamnak túlórába. Nem gond, végre tényleg nem a négy fal között kell lennem és legalább magamra vehetem a kiglancolt egyenruhámon kívül a másikat is – amit egyébként hordok, amikor nem vagyok a jelenlegi állapotomban és amit messzemenően jobban is kedvelek, mert kényelmesebb és akkor még csak egyetlen előnyét említettem –, bár tény és való, mostanra nagyjából alig férek bele. Még szerencse, hogy némi trükközéssel megy a dolog, a nadrágtartó úgyis fent tartja, így az derékrész összegombolásának hiánya nem okoz kellemetlen meglepetést, a kabát pedig eltakarja a kis csalást. Bár annyit már nem takar, hogy elfedje a más állapotomat. Egy darabig még sikerült a bővebb ruhák alá elrejteni, így a félidőn túl viszont már esélytelen.
Mielőtt még azonban kivonulnék – egyedül, mert jelenleg szükségtelen, hogy más is kísérjen –, még dobok egy smst haza, nem csak a késés miatt, hanem azért is, mert a kiskorúért nem fogok már odaérni a gyerekmegőrzőbe és valakinek el kell hoznia.
Amint mindezzel megvagyok, már semmi nem tart vissza, hogy kimenjek a megadott címre. Péntek délután lévén a kávézóban van forgalom és, ha nincs is tömve emberekkel, az ajtó folyamatosan nyílik és csukódik hol az érkezők, hol pedig a távozók áthaladása miatt. A pult és a kávézó első részlegét hagyom legutoljára az ellenőrzés folyamatában. Nincs különösebb oka, inkább csak ehhez van kedvem. A raktár nyugisabb hely és az van kevésbé szem előtt, aztán jön a hátsó vendégtér és végül az első rész, ahová a belépést követően érkezhet meg mindenki, aki betér ide.
Leszámítva azt, hogy néhány rekeszt arrébb kellett rángatni az útból, a raktárral gyorsan megvagyok. A hátsó vendégtér azonban már egy egészen más eset és nem csak azért, mert az itteni tűzjelzőkészülék egyáltalán nem működik..
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Hard Rock Café
  

Vissza az elejére Go down
Hard Rock Café
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Similar topics
-
» Café Grumpy

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Város
 :: 
Belváros
-
Ugrás: