HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Belvárosi Óvoda

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Belvárosi Óvoda
Kedd Május 24, 2016 10:36 pm
  

First topic message reminder :A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 21, 2017 10:13 am-kor.
Vissza az elejére Go down

Caterin Miller
avatar
Felső tízezer

Avataron : Emily vanCamp
Kor : 30

TémanyitásTárgy: Re: Belvárosi Óvoda
Kedd Júl. 25, 2017 4:16 pm
  

- Ketten együtt se tudnánk kitalálni. - nevetem el magam. - Az nem izgat, hogyan kell felnevelni egyet, de a béranyaságon elgondolkodtam már. Abból baj nem lehet. - szalad ki a számon a kéretlen és nem egészen idevaló őszinteség. Sebaj, a testvérem előtt nem fogom ezt se letagadni, tény ami tény, a terhesség gondolata foglalkoztat, csak a gyereknevelésé nem. Rosszul vagyok összerakva, azt hiszem.
- Ki vagyok én, hogy ítélkezzek felettük? Előbb eresztettem volna lángszórót az épületre, semmint rendet tegyek a törpék után. - vonogatom a vállamat. Tény, nagyon nem vagyok képben. Azt se tudom igazán, hogy mi egy óvónő hatásköre. Nálam a takarítás maximum a takarítónőké. Ha gáz ez, ha nem.
- A gyerekek azért szeretik, mert ez az első olyan rajzfilm, aminek nincs igazán gonosz figurája. Ez minden hamvas lelkű nyámnyilának való. A lánytesóknak pláne. Lehet nekünk is tetszett volna gyerekként. - vigyorodom el. Kötve hiszem egyébként, mert valahogy mi sose voltunk azok az érzelgős família. De hát ez már csak ilyen. Nem tudom, hogy mi lettünk-e rosszul szocializálva, vagy a világ.
- Persze, hogy nem. Hiszen hogyan vehetném fel mind a tízet egyszerre? - néz a kislány úgy Marionra, mintha egy komplett idiótát szemlélne. Kinyílik a bicska a zsebemben ettől a mini diktátortól. Kezdem megérteni azokat, akik felpofozzák a másikat. Volna mit ütni ennek az egész rettenet anya-lánya rémségen.
- Szent szűz! Ez nagyon szánalmas. Megcinkeljem vele? - vigyorgok cinkosul Millyre. Én aztán nem szoktam a szomszédba menni, hogyha éles nyelvet kell előhalászni valahonnan, s nem szégyellek odaszúrni ennek a nősténynek sem. Elvégre nekem semmi közöm nem volt a csődöréhez sosem.
- Milyen szép név. Nem volt pénz megmódosítani valamire, ami jobban hasonlít a Marionra? - szalad ki a számon nyakló nélkül a bemutatkozás viszonzásának nem éppen egyetemleges módja. A helyzet eléggé képtelen, de annyira belejöttem itt a szócsatába, hogy a saját védencünkről el is feledkezem. Még jó, hogy Marionnak eszébe jut visszakanyarodni a szemkimarásról a gyereklélek ápolására.
- Pfujj, micsoda barbár szokás! - forgatja a szemét a filccel megjelölt cipőt látva. Az elnézést még véletlenül sem esik ki a száján, ki is hullanának tőle a fogai. Viszont a villámok, melyek tekintetéből lövellnek saját sarjára megérnének egy misét.
- Hess, aranyom, mielőtt kártérítést követelek rágalmazásért! - teszek felé elfelé sepregető mozdulatot, hátha ért a szóból és hajlandó karon ragadni csemetéjét, hogy elhúzzanak a vérbe.
- Van kedved hintázni? - simogatom meg Michaela fejét, s terelném őt meg inkább a tett színhelyéről elfelé. Ennyi sokk szerintem bőséggel elég volt mára. Ha még az anyja bejelenti otthon, hogy kis tesója lesz, az úgyis rátesz majd egy nagy lapáttal.


Vissza az elejére Go down
Marion Miller
avatar
Média és művészet

Avataron : Margot Robbie
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Belvárosi Óvoda
Szer. Aug. 09, 2017 1:09 pm
  


Two women and a kid

- Na ne, komolyan? Ezt sem hittem volna. – Nem túl diszkréten sikerül eltátanom a számat, de ezek szerint mindig van új a nap alatt. - Én biztos nem. Ha egyszer bálnára hízom, legalább a saját gyerekem miatt legyen. Minden tiszteletem azoké a nőké, akiknek sikerül ezt elkerülni, amennyire szeretek enni, én biztos túlzásba esnék. – Lévén most is erősen hajlamos vagyok rá, ellenben legalább lemozgom, de állapotosan azért az ilyesmivel csínján kell bánni. Nem mintha tervezném, mert tényleg eszembe sincs még a gyerek témával foglalkozni.
- Biztosan, bár ha engem kérdezel, elég korán kinőttem a mesékből. – Vonok vállat, megvan mindennek a maga oka, a meleg családi fészek anyánk miatt nekünk erősen kimaradt, lehet a korábbi éveinkben néztünk rajzfilmeket, de az már valahogy elkallódott az emlékek tárházában.
Megcsóválom a fejem, semmi kétség, pont akkora picsa, mint az anyja. A magam részéről legszívesebben mellőzném is ezt a csodás társalgást, de mivel rémtett esete forog fenn, jobb nem eloldalogni, utólag nehezebb mosakodni, mint frissiben lerendezni a helyzetet.
- Felőlem nyugodtan, legalább kicsit visszavesz az arcából. Rettenetes… – Sóhajtok színpadiasan, azért az én mutatóm ritkán akad ki, de ettől a nőtől elég hamar sikerülni szokott. Szerencsére nagyon ritkán találkozom vele. Kicsi híja van, hogy nem röhögök fel hangosan, amikor Cat beoltja a nőszemélyt, az biztos, hogy a nővéremet sem kell félteni, ha ki kell nyitnia a száját. Akkor sem, ha éppen nem kéne, de ez a banya megérdemli, jó vastagon. Ellenben úgy tesz, mintha nem hallaná, minő meglepetés, a magam részéről jó is ez így, biztosan megütötte a fülét, és magában forrong rajta, mert tudja, hogy igaza van Catnek, mindenben engem majmol, következésképpen nem volna nagy csoda az sem, ha megváltoztatná a nevét.
- Jah, minden normális ember így csinálja. – Közlöm egyszerűen, de a lényeg, hogy a cipő a megfelelő lábakon van, következésképpen nincs min csatározni. - Egyébként, gondolom belehaltál volna, hogy a bocsánat szó kiszalad a szádon. – Szólok még utána, és ha a drága exem hajlandó lenne velem szóba állni, holt biztos, hogy lennék annyira szemét és bemártanám, mekkora picsa volt a gyerekkel együtt. Ennyit erről.
- A hinta szuper ötlet szerintem, azt még én is szeretem. Esetleg egy fagyi, míg odaérünk? – Kérdezem cinkos pillantással a kiscsajt, aki erre már kezd egész belelkesedni, a magam részéről jöhet egy kis édesség bármikor, legyen akármilyen, de most már kellemesen meleg van ilyenkor, szóval senki torka nem menne rá a dologra. Úgyhogy, ha mindenki benne van, állok egy kört nekik, meg persze magamnak is, hogy kellemesen hűsen teljen a séta a játszótérig. Ott meg valahogy csak boldogulunk majd a gyerkőccel. Ha kell, még a homokozó szélére is odacsücsülök, azon ne múljon semmi, egész megsajnáltam a meghurcolt kiscsajt, szóval küldetésemnek érzem feledtetni vele a kellemetlen perceket.

 200.

Vissza az elejére Go down
Admin
avatar
Admin

Avataron : J. Falahee | J. Coleman | C. Wood
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Re: Belvárosi Óvoda
Vas. Aug. 20, 2017 10:44 pm
  

játék vége


Leander :: Jackie :: Dwayne
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Belvárosi Óvoda
  

Vissza az elejére Go down
Belvárosi Óvoda
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Similar topics
-
» Landon & Jadie - Galéria a belvárosban
» Menedék - Fővárosi Állatmenhely

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Város
 :: 
Belváros
-
Ugrás: