HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Étkező (Tűzoltóállomás)

Admin
avatar
Admin

Avataron : Mr. Hunnam | Dornan | Mitchell
Kor : 167

TémanyitásTárgy: Étkező (Tűzoltóállomás)
Pént. Aug. 12, 2016 9:36 pm
  A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 21, 2017 10:32 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Étkező (Tűzoltóállomás)
Vas. Okt. 23, 2016 11:20 am
  


Nem vagyok híve olykor az udvariasságnak vagy illemnek, mely szerint értesítenem kellene azt a valakit, akihez épp készülök. Én csak betoppanok, és kész. Nos, annyit végül is megtettem hetekkel ezelőtt, hogy megemlítettem Lee-nek azt, hogy Seattle-be utazom nemsokára. Ő anya felőli ágon az unokaöcsémnek számít. Bonyolult családszerkezetünk van, szóval inkább nem bonyolódom bele még jobban. Mindenesetre a családjaink szerettek egymással cicaharcot vívni mindenféle idiótaság miatt, ami egy egész életre való haragot vont maga után. Mi ketten azonban ennek ellenére is tartottuk a kapcsolatot, dumáltunk telefonon is. Igaz, sok éve nem láttuk már egymást, így mindketten változtunk eleget. Mindketten felnőttünk, éljük az életünket, de minket sosem fogott el az az érzés, ami hagyománnyá vált már.
Lee nem válaszolt az üzenetemre, nem is hívott vissza. Gondoltam egy nagyot, és akkor felkeresem őt a tűzoltóságon. Mindig tudtam róla, hogy valami ilyen pályát fog választani. Nem tudom, hogy csak úgy besétálhatok -e azon az ajtón, így felkészülten érkezem. Fényképezővel, és egy olyan viccesnek hangzó dologgal, mint az, hogy egy naptárat készítenék a tűzoltóság embereivel. Haha. Amúgy nem rossz ötlet, de ez csak egy tréfa egyelőre. Most inkább Lee-vel akarok beszélgetni, hátha tud valami jó kis negyedet itt, ami tökéletes környék, mert a hotelbeli életet nem szeretném sokáig élvezni.
Félve leselkedtem be a tűzoltóság épületéhez, aztán végül nagy levegőt véve, bementem oda. Egy-egy fotót kattintottam a külsőségről, hogy mégse legyek képek nélkül.
- Hahó? Halihó? - nagyon kihaltnak tűnik az egész épület, biztosan terepen vannak, vagy hogyan is mondják ezt a tűzoltóknál. Kihívták őket valahová. Tök mindegy.
Hamarosan zajokat hallottam, de nem törődtem velük. Nem tudtam, hová menjek itt, de valami termet láttam meg, ami közelebbről már étkezőnek mondanék, de mielőtt még beléphettem volna, megláttam szembejönni valakit.
- Elnézést, Lee itt van? - kérdésemet egy fiatal fruskához intéztem, akit inkább valami kis titkárnőcskének vélek, mintsem egy tűzoltónak.
- Épp most tértek vissza az egyik helyszínről - mutatott a bejárat felé, ahonnan az előbb is beözönlöttek néhányan.
A sok fejet néztem, mikor bukkan föl a legismerősebb arcocska, azaz Lee. Bírom az egyenruhásokat, olyan szexisek tudnak lenni. Most ez nem lényeges, egy rokoni látogatást teszek éppen.
- Lee, hát, szia! - vigyorogtam, mint egy őrült, és tudom, mennyire kínos tud lenni az ilyen találkozás.
Vissza az elejére Go down
Leander Niffenegger
avatar
Polgárság

Avataron : Jack Falahee
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Étkező (Tűzoltóállomás)
Csüt. Nov. 17, 2016 8:45 pm
  Van az úgy, hogy elfelejtek dolgokat, amik nem kiabálnak eléggé a képembe. Például ha elolvasok egy e-mailt, de nem válaszolok azonnal, akkor elsikkadhat a dolog - sokszor el szokott - és ugyanez igaz az egyéb kommunikációs platformon kapott üzeneteimre is. Meg kéne már tanuljam, hogy nem a legjobb megoldás az, hogyha mindent mániákusan elolvasok elsőre, amikor kapom, aztán meg szabadkozhatok, hogy miért nem reagáltam, hanem ki kéne várjam azt az időt, amikor tényleg ráérek válaszolni. De hát, aki hamari az jól bennéghet egy-egy házban, az hamari is marad, úgy tűnik. És rám ez a munkán kívül hatványozottan igaz.
Dottyt nem az eszéért szeretjük - én pedig konkrétan semmiért nem szeretem, de unszimpátiám a titkárnőküllemű kollegina iránt maradjon csak az én titkom egyelőre - de most kivételesen egyikünket sem állt neki égetni azzal, hogy Laurának baromságokat mond. Tényleg helyszínről jövünk vissza, füstösen, vizesen, de sikerrel gazdagodva.
Levetem a sisakot a fejemről, a helyére akasztom, majd a kezes-lábast fejtem le felsőtestemről, hogy derekamon megköthessem az ujjait, így le is véve azt, de nem is. Laurát meglátva mosoly kúszik képes felemre.
- Szia! Hát te?
Üdvözlöm őt ezzel a kérdéssel, de ekkor leesik, hogy valamit nagyon mellényúltam. A múltból vág kupán az üzenete, amit hagyott.
- Ó, basszus! Ne haragudj, totál kiment a fejemből..
Kezdek rögvest szabadkozásba és igyekszem meg sem hallani a mögöttem felcsendülő, kollegiális "jellemző"-t.


Vissza az elejére Go down
Admin
avatar
Admin

Avataron : Mr. Hunnam | Dornan | Mitchell
Kor : 167

TémanyitásTárgy: Re: Étkező (Tűzoltóállomás)
Szomb. Nov. 26, 2016 11:41 pm
  

játék vége

Quentin :: Franklin :: Raymond
Vissza az elejére Go down
Leander Niffenegger
avatar
Polgárság

Avataron : Jack Falahee
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Étkező (Tűzoltóállomás)
Csüt. Júl. 06, 2017 12:26 am
  

Casey és Lee
“Whatever is begun in anger ends in shame.“

Műszakot duplázok, de nem érdekel. Vér helyett már lassan csak kávé fog csörgedezni az ereimben, nagy esélyét látom legalábbis. Egyik fronton sem sikerült a helyére billentenem az életem - s nincs a nagyi sem, aki egy kiadós nyaklevessel irányba állítana - és mivel úgy érzem, hogy vagy a munkába fulladok bele, vagy a saját szégyenérzetembe, inkább az előbbit választom. Emellett legalább kevesebb időm jut haszontalanul gyűlölni magam. Hasznosan jobban megy. Legalább közben mentem, ami menthető, másoknak.
A másik műszakban ma voltam utoljára. Csak ideiglenes áthelyezést kértem, így nem zavar annyira, hogy egyébként se maradhatnék tovább. Apám már erre is húzta a száját - hát még ha tudná, hogy mi mindenre van húznia a képes felét -, hát nem feszegettem tovább a húrt. Meg.. ha őszinte akarok lenni magammal, jobban bírom ezt a műszakot, könnyebb velük dolgozni. És az sem utolsó, hogy Caseyvel osztozom ezen is.
Szégyellek a szemei elé kerülni, de nem rejtőzködöm. Úgyis levenné, hogy valami nincs rendben, eszemben nincs hát kerülni. De tény, ami tény, azért nem volt hátrány, hogy egy ideig kvázi váltott műszakban nyomtuk.
Most viszont itt vagyok, s már nincs hová bújjak sem előle, sem az igazság elől. A semminél egy kicsit több bevallani valóm van neki, de a mindennél - hála a magasságosnak, hogy idejében helyére billent az agyam - kevesebb. Nem, mintha ezt az akármennyit épp munkában kéne megbeszéljük.
- Mi van kisNiff, visszaevett közénk a fene?
Hobbs sziporkái az étkezőben érnek. Én már - vagy még mindig? - itt vagyok, ő meg még csak most jön. De máris bosszant. Nem csak a becenévvel, de a puszta jelenlétével. Azóta, hogy milyen kínos helyzetbe kerültem miatta Ron előtt eléggé a bögyömben van. Ő nem nagyon hiányzott ebből a műszakból.
- Úgy valahogy! - hagyom rá, nem kívánva felvenni a kesztyűt. Egyébként sem vagyok az a domináns alkat. Kivéve, amikor mégis. Általában akkor okozok ordas nagy katasztrófákat, magamnak is.
A bögre pereme mögül méregetem lustán, mint az egér, amelyik nem tudja eldönteni, hogy fusson-e a macska elől, vagy maradjon veszteg, mert a ragadozó útja másfelé vezet. Ebből a szögből veszem észre őt. Akármekkora gombóc is van a torkomban amiatt, ahogy - egyelőre a tudta nélkül - bántam vele, vagy amiatt, ami okán azt tettem, amit.. (nem, még mindig nem sikerült teljesen lenyeljem a békát, de jobb, ha nem ugrálok, nekem van több vaj a fülem mögött) ..felvillanyoz Casey jelenléte. És ki is zökkent rögvest a Hobbs-hadműveletből.
- Szia! Van még kávé, ha kérsz! - mosolygok rá, leeresztve a bögrét. Igen, ez pontosan szinonimája a neked főztem-nek, de azért mégis lazábban hangzik így. Csak tudnám miért is adok a lazaságra. Csak a baj van vele.. és egyébként is utálom, hogy idebent csak kerülgetjük a forró kását, mert a munkahelyi kapcsolatot nem néznék jó szemmel. (Teljesen mellékes, hogy a miénket munkahelyen kívül se nézné úgy az egyetlen élő rokonom. Már nem érdekel az apám véleménye, nem riaszt, azt hiszem.) Legszívesebben megcsókolnám akkor is. De tudom, hogy nem csak azért nem lenne szép, mert munkában vagyunk. Hanem azért sem, mert tartozom előbb némi igazsággal neki. És utána majd ő eldönti, hogy vágyja-e még valaha az életben a csókomat.

Zene:   The light


Vissza az elejére Go down
Admin
avatar
Admin

Avataron : Mr. Hunnam | Dornan | Mitchell
Kor : 167

TémanyitásTárgy: Re: Étkező (Tűzoltóállomás)
Hétf. Aug. 21, 2017 11:03 am
  

játék vége


Quentin :: Franklin :: Raymond
Vissza az elejére Go down
Sponsored content


TémanyitásTárgy: Re: Étkező (Tűzoltóállomás)
  

Vissza az elejére Go down
Étkező (Tűzoltóállomás)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Város
 :: 
Belváros
 :: 
Tűzoltóállomás
-
Ugrás: