HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Utcák

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
Admin
avatar
Admin

Avataron : Mr. Hunnam | Dornan | Mitchell
Kor : 168

TémanyitásTárgy: Utcák
Vas. Márc. 13, 2016 11:44 am
  

First topic message reminder :A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 26, 2016 9:22 am-kor.
Vissza az elejére Go down

Ryan Woodrow
avatar
Oktatás

Avataron : Paul Wesley
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Utcák
Kedd Júl. 03, 2018 4:45 pm
  

Ahogy lefogtam, a kis rohadéknak lett volna képe megharapni, de hát akkora szája azért nincs... elég erősen fogtam, ahhoz, hogy ne ficereghessen túl sokat, s ne érhessen el. Ennek ellenére a kezét sajna tudta használni, nem is habozott, véres csíkokat karmolva a karomba, kísérletezni a meneküléssel. De ha azt hitte, ilyen könnyen hagyom meglépni, rossz utcába fordult be. Nem, nem, épp eléggé elcseszte már ahhoz az estémet, hogy ne engedjem csak úgy ezt neki. Egy pár kis karcolást kacagva elviselek a kis görcstől.
Az már jobban zavart volna, mikor a keze hátrafelé kezdett kalandozni, és pánikszerű kísérletezési vágytól fűtve a szememre támadt volna. Nem, ezt sem túlzottan értékeltem volna, ha Tess nem lő bele a következő pillanatban, tán leütöm, vagy csak kicsit jobban megszorítottam volna... de nem volt rá szükség végül. Társnőm elintézte a dolgot.
- Ejnye, milyen mocskos szája van valakinek. Az anyád büszke lehet rád - feleltem Miguel-nek, és ahogy végre ismét a földre került, barátilag beletérdeltem a hátába, csak hogy biztosan érezze a kedves törődésemet.
- Gondolom anyád azt se mondta, hogy nem illik így beszélni egy hölgy jelenlétében, mi? - kérdeztem, de végül lazítottam a szorításomon, majd elhúztam a nyaka elől a karom, s ujjaim közé kaparintva ismét a kábelt, ezúttal már tényleg megkötöztem a kezeit. Jó szorosan meghúztam, hogy ne ugrálhasson. És fájjon is.
Megkerültem aztán, és megálltam előtte. Lehajoltam hozzá, és az állát elkapva kényszerítettem, hogy a szemembe nézzen.
- Maradj magadnál, ha nem túl nagy kérés. Szeretném látni a képed, mikor kattan a bilincs - majd ahogy elkezdtem kiegyenesedni, még biztos ami biztos alapon bemostam neki egy isteneset.
Kb. ugyanebben a pillanatban lettünk kicsivel... többen a szobában. Egész pontosan egy rohadtul idegen brancs "tört ránk", meg egy tök indokolatlanul nagyképű majom... (utóbbi a szerelése alapján) valamint a kétajtós szekrényei...
- Maga meg ki a fasz? - meredtem rá, habár nem úgy festett, mint aki felelni fog nekem. Theresára annál inkább figyelt... Én is rá pillantottam, hátha rájövök... Mondjuk... a tenyérbemászóan bunkó stílusától függetlenül... nem úgy tűnt, mint aki a túszejtő majommal van... inkább Theresához lehet valami köze... khm... ja... Ami nekem már mindegy, csak az én estém ne csessze el még jobban. Bár így már kezdett érthető lenni, miért volt lenn ennyi lövés... hát mert a létszám is megnövekedett.
- Nagyon remélem, hogy nem a barátainkra és nem maga lövöldözött odalenn, vagy az utasítására az egyik gorillája, mert ha mégis, kitaposok magából mindent, ami most bent van - mondtam, miközben Tess-re kacsintottam, és elmentem mellettük. Fogalmam sincs, honnan jött most ez ki belőlem, de asszem... túszdráma idején megengedhetek magamnak némi felháborodást. Igaz, nem ismerem rég a ma esti vacsoratársaimat, de... szó mi szó, örülnék, ha mind megúsznák élve a bulit...
- Megnézem mi van a többiekkel, a zsaruk elvileg mindjárt meg kell hogy érkezzenek, hívtam őket. Ahogy látom, most már... boldogultok itt - pillantottam Tess-re, és neki címeztem a szavaimat. Azt hiszem, nem kell őt féltenem az új kis "barátainktól", Miguel pedig... már talán csak nem akar magába több golyót...
Vissza az elejére Go down
Harper Krevorien
avatar
Igazság- és hadügy

Avataron : Logan Lerman
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Utcák
Szomb. Júl. 07, 2018 8:19 pm
  
The night of terror


A mai nap meglepetésekben és furcsaságokban gyümölcsöző, de ahogy Tess testvére és annak csapata feltűnik a színen és egyben leszerelik Alant, végül Simon is megússza a dolgot kisebb sérülésekkel, Harper is megnyugszik ennek okán. Az adrenalin és stressz szintje lassan eléri a normál tartományt.
Segít helyet foglalni Pandoranak, végül maga is leül a szék karfájára, még mielőtt beájulna a padlóra, túlságosan kínos lenne utána kimagyarázni a dolgokat.
Csendben marad és vár, a rendőrök és remélhetőleg a mentősök is hamarosan kiérkeznek, talán pár perc kell hozzá, addig bólintva fogadja Simon segítségét, de előbb mindenképp azt szeretné, ha Pandorat látnák el.
Ha kell, bármiben segít, de úgy tűnik, a mai nap nem az övé volt, túl sok hasznát nem vették, maximum akkor, amikor Tess buherált valamit a telefonnal, és ha már ez eszébe jut, úgy nyer értelmet az is, mit keresett itt a csávó a fogdmegjeivel.
Végül, ha minden és mindenki rendben van, lelkitámasznak meg jó lehet, egyébként csendben tűri, ahogy Simon ellátja a serülését, oda se figyel túlzottan, inkább Pandorat figyeli, hogy minden rendben van-e vele, tud-e neki segíteni bármiben.
Vissza az elejére Go down
Theresa Reyes
avatar
Törvényen kívüli

Avataron : Nina Dobrev
Kor : 29

TémanyitásTárgy: Re: Utcák
Szomb. Júl. 07, 2018 10:26 pm
  

~Mocskos a szád!~
*Nyelve hegyén a megjegyzés, de Ryan hamarabb kimondta, Tess pedig nem visszhangozza a szavait, így azok megmaradnak számára gondolati síkon. Csak egy fejcsóválásban nyilvánul meg helytelenítése a káromkodás hallatán. Mondjuk aki túszul ejt egy háznyi embert, annak nem feltétlenül lesznek gátlásai a káromkodások terén. Másik megjegyzésre se reagál, pedig van abban valami, hogy Ryan ilyen szituációban mennyit tud beszélni... ő maga meg pont az ellentettje, többet gondolkodik, mint beszél.
Azért hátrébb lép és ugyan nem feltételezi, hogy Miguel újra próbálkozna, de jobb addig készenlétben lenni, míg a felmentősereg meg nem érkezik. Kissé nyugtalanítja, hogy a férfi továbbra sem veszi le róla a szemét és ebben képtelen a hódolat és csodálat jelét felfedezni, tehát teljesen még mindig nem adta fel.
Mikor új szereplők robbannak be a szobába, nem leplezi megkönnyebbülését. Ezek szerint sikerült elküldenie az SOS-SMS-t, ami nem csak sikeresen elküldésre került, de Zac elolvasta az üzenetet és feltehetően gondolkodás nélkül indult is érte, ha hamarabb ideért, mint a rendőrök.*
- De azért örülök, hogy mégis aggódtál..Kösz!
*Mondja hálával telten, de ennél jobban nem érzékenyül el, legalábbis kimutatva nem, elvégre egyrészt nem otthon vannak, másrészt Zac otthon se nagyon viselné el.*
- Ryan, ő a bátyám, Zac, Zac ő Ryan, hozzá járok önvédelmi tanfolyamra.
*Ryan szintén nem túl szalonképes kérdésére bemutatja őket röviden egymásnak, habár erős tippje, hogy egyik bemutatott fél sem kíváncsi a másikra.*
- Oké, akkor mi maradunk, míg nem érkeznek meg a rendőrök.
*Azért nem hagyná magára Miguelt teljesen, zárható ajtó ide vagy oda. Így aztán nincs más dolguk, mint megvárni a rendőröket. A fegyvert nem adja ki kezéből, elég ha az ő ujjlenyomatai vannak rajta Miguelén kívül persze. Nem kezdi tisztogatni, egyértelmű, hogyan került hozzá a fegyver és hogy önvédelemből használta, nem aggódik.*
- Holnap be kell szereznünk új telefont, az előző elég dicstelen véget ért.
*Jegyzi meg egykedvűn, most úgysem tudják megvitatni a részleteket.
Még egész jól érzi magát, de reméli most már hamar kiérnek a rend őrei és a mentők, fogalma sincs, hogyan lesz, amikor ennyi adrenalin kimegy a szervezetéből majd.*
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Utcák
  

Vissza az elejére Go down
Utcák
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Város
 :: 
Belváros
-
Ugrás: