HomeHome  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Csarnok (Tűzoltóállomás)

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Admin
avatar
Admin

Avataron : Mr. Hunnam | Dornan | Mitchell
Kor : 167

TémanyitásTárgy: Csarnok (Tűzoltóállomás)
Vas. Márc. 13, 2016 11:34 am
  

First topic message reminder :A hozzászólást Admin összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 21, 2017 10:32 am-kor.
Vissza az elejére Go down

Admin
avatar
Admin

Avataron : Mr. Hunnam | Dornan | Mitchell
Kor : 167

TémanyitásTárgy: Re: Csarnok (Tűzoltóállomás)
Szomb. Júl. 09, 2016 2:39 pm
  

játék végeVissza az elejére Go down
Jackie Collins
avatar
Polgárság

Avataron : Jenna Coleman
Kor : 29

TémanyitásTárgy: Re: Csarnok (Tűzoltóállomás)
Csüt. Aug. 11, 2016 3:22 pm
  


Még mindig nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy januárig nem, hogy nem dolgozhatok, de nem engednek megpróbálni az alkalmassági vizsgát sem, amit megint le kell tegyek, azért, mert meglőttek és a teherbírásom kétségessé vált. Most meg gondolom főleg, hogy öt hónapra levettek a kocsiról. Akár tetszik, akár nem, a tűzoltóparancsnoknak kénytelen voltam beszámolni, hogy ne nagyon számoljon még velem egy ideig.
Azt viszont a fejembe vettem, hogyha más nem, hát kiharcolok magamnak valami egészen mást, amit csinálhatok – és ott, a munkahelyemen –, mert az egészen biztos, hogy be fogok golyózni, ha még hónapokig kell a négy falat bámulnom. Nem, erről szó sem lehet…
A megbeszélés nem megy rosszul és legalább egy ígéretet ki tudok sajtolni a Főnökből, hogy szétnéz, mit is csinálhatnék, amikor is beközli, hogy mielőtt még mennék, bemutatna az új kollégának.
Mi a franc??
Már sikerült valakit a helyemre találni – már utálom, akárki is legyen az –, mert nem maradhatnak létszám hátrányban, bizony muszáj volt valakivel pótolni. Pff…
És egészen addig ezek a gondolataim maradnak, mígnem az irodából kifelé menet a csarnokba nem érünk, ahol a kocsik jelenleg bent állnak – most épp nincs riasztás – és a srácok meg itt-ott lézengenek, ki-ki éppen a saját dolgát végezve vagy csak pihenve két oltás és mentés között.
- Nos, Collins, hadd mutassam be az új társunkat. – kezd bele és én meg elnyomok egy szemforgatást, mielőtt elkezdem keresni az eddig még ismeretlen személyt.
- Rafferty! – kiáltja el magát a Főnök és nagyjából ekkor veszem észre a fickót, akit képtelen volnék továbbra utálni – csak, mert ő érkezett azért, hogy én nem lehetek itt, ugyanis ismerem – és int is az említettnek, hogy tolja ide a sejhaját. Amennyiben megteszi, a parancsnok úgy folytatja is a szövegelést.
- Nos, Collins, bemutatom Casey Raffertyt; Rafferty, ez itt Jackie Collins. – celebrálja a bemutatást, én meg szerintem most először hallom a delikvens keresztnevét – vagy, ha be is mutatkozott annak idején a teljes nevén, ezt simán elfelejtettem és csak a vezetékneve maradt meg, mivel így hívtuk egymást mindig is –, akivel egy évfolyamon végeztük a képzést, aminek a végén mindketten lánglovagokká váltunk. Huhh, tudom, faszásan hangzik ez a -lovag dolog…
- Főnök, telefonja van! – jelenik meg a titkárnője az öregnek, aki int, hogy máris megy és ezzel magunkra hagy az új kollégával.
- Szerintem vagy ezer éve nem láttalak… szóval te leszel az új fiú? – vigyorgok egy sort, mielőtt minden gond nélkül lépnék közelebb, hogy röviden megöleljem üdvözlésképpen, feltéve, ha nincs ellenére és hagyja is.
- Üdv akkor itt, bár gondolom a srácok már köszöntöttek. Jó téged újra látni. – eresztem el és lépek is vissza az imént még fenntartott és elfoglalt helyemre vele szemben.
Vissza az elejére Go down
Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Csarnok (Tűzoltóállomás)
Szomb. Aug. 13, 2016 12:23 pm
  


Alig pár napja annak, hogy Caseyt behívatták a parancsnok irodájába. Abban már akkor is biztos volt, hogy ez sok jót nem jelenthet, és ami azt illeti nem is tévedett ezzel kapcsolatban. Az idős férfi rögtön a tárgyra tért, amiért hősünk nagyon hálás volt ugyanis a felettesek irodájától mindig kirázta a frász. Régi berögződés volt ez, még az iskola igazgatói irodájához kötődik, ahol a tinédzser srác törzsvendégnek számított.
Visszatérve a lényegre, a parancsnok elmesélte, hogy a szomszédos állomáson az egyik tűzoltót meglőtték, idén már munkába sem állhat. Rafferty szívesen közbeszólt volna, hisz ekkorra már összeállt fejében a kép, de a főnöke nem a kompromisszumok megkötéséről volt híres. Casey hazudott volna, ha azt mondja, nem esett neki rosszul az utasítás. Népes állomás voltak a többihez képest, rengeteg embernek kiadhatták volna az ukázt, mégis rá esett a választás, ki tudja miért. Ennek ellenére a férfi nem sokáig kesergett a dolgon. Az igazság az, hogy egy kollégával sem kötött szorosabb barátságot. Tény, hogy az ő hivatásukban hatalmas szerepet játszik a csapatmunka, hisz az életüket bízzák egymásra, de ettől függetlenül egyikőjükkel sem kívánta tartani a kapcsolatot a továbbiakban.
De mindegy is, Casey sosem kesergett sokáig az ilyen dolgokon, ha valamihez értett, az a továbblépés volt.
Magában megfogadta, hogy az új munkahelyén valamivel szociálisabb lesz, türelmesebb az emberekkel kapcsolatban, és nem, ezúttal nem fogja összeszűrni a levet egyik munkatársával sem. Az utóbbi ígérete mondjuk már elméleti síkon is túl valószínűtlen volt, de ezzel inkább nem törődött most.
Sikernek könyvelte el azt, hogy az első nap első óráiban még nem bonyolódott sokatmondó pillantások viszonzásába, és még senki sem "vezette körbe az öltözőben", szóval ezért ki is osztott magának egy képzeletbeli vállveregetést.
Épp az állomás ügyeletes hím osztagának körében hallgatta a beszélgetéseket olyan témákról, melyekhez neki mondjuk semmi köze nem volt még, és fáradt mosolyokat eresztett meg minden meg nem értett belsős poén után, mikor meghallotta a vezetéknevét kiáltó tűzoltóparancsnok hangját. Gyorsan elköszönt a többiektől, és lélekben felkészült a legrosszabbra is. Arra viszont pont nem számított, hogy a felettese mellett egy régi jó barátja fog álldogálni. A bemutatásra nem is figyelt, csak arra várt, hogy végre kettesben maradhasson a lánnyal, ami szerencsére igen hamar meg is történt.
Jackie kérdésnek megválaszolása helyett egy csontropogtató ölelésben részesítette, miközben arcára kiült az a cinkos mosoly, ami az ő közelében mindig előbújt.
- Igen, különböző állomásokon, különböző beosztásokkal elég nehéz volt tartani a kapcsolatot. De most áthelyeztek, mert valakit lelőttek. - bunkó egy gondolat volt, de Casey nem tagadhatta, Jackie láttán hosszabb felépülést kívánt az idegennek, hogy maradhasson még.
- Jó téged is újra látni. Még nem találkoztam mindenkivel, de eddig nagyon tetszik ez a hely, már csak a környező kocsmákat és éttermeket kell feltérképeznem, és otthon fogom érezni magam -mondandójában nem volt semmi vicces, viszont az ismerős arcának láttán akkora kő gurult le Rafferty mellkasáról, hogy muszáj volt megeresztenie egy öblös nevetést. - Na, és mi a helyzet, Collins? Jó sok kiesett időt kell behoznunk, ugye tudod?
Vissza az elejére Go down
Jackie Collins
avatar
Polgárság

Avataron : Jenna Coleman
Kor : 29

TémanyitásTárgy: Re: Csarnok (Tűzoltóállomás)
Szomb. Aug. 13, 2016 2:05 pm
  

Az ölelés szélesebb mosolyt csal a képemre és lelkesen viszonozom is a szorosabb fajtáját az üdvözlő mozdulatnak.
Nem volt a hangomban vagy a megjegyzésemben semmiféle szemrehányás, pontosan tudom, hogy nem könnyű úgy kapcsolatot tartani amikor kb sose tudni mikor vagyunk beosztásban, inkább csak bemelegítő megszólalásnak szántam.
- Tudod, ne is mondd. – tényleg nem gáz, én meg aztán pláne sose akadnék fenn bármi ilyesmin, a lényeg az, hogy most itt van és látom és ennek örülök. Jaja, ilyen egyszerűen működöm ebből a szempontból.
- Iiigen… nos az a valaki én lennék. – húzom el a számat és mutatok ezzel együtt magamra, nem mintha nem lett volna egyértelmű a szavaimból, inkább csak ösztönös kísérő mozdulat az egész.
Már talpon vagyok, a kórházat meg három hét után otthagytam, igaz, saját felelősségre távozhattam akkor, határozottan az orvosi utasítás ellenére, de nem akartam tovább bent maradni.
- Jó ezt hallani. A srácok jó fejek és összetartó egy banda. – én legalábbis a magam részéről nagyon bírok mindenkit és gőzöm sincs, hogy fogom kibírni, hogy még hónapokig!!! nem jöhetek vissza dolgozni. Az élet szívás.
- Kocsmából, étteremből van egy pár, és, ha elfogadsz egy tippet, akkor a kínait hagyd ki itt a sarkon, mondjuk úgy, hogy nem igazán jó. A többivel viszont nincs gond. – személyes tapasztalatom legalábbis ez, de hát ki tudja, mind mások vagyunk, lehet, hogy nem mindenki osztja a véleményem ebben a kérdésben.
- Hűha, nem is tudom, hogy hol kezdjem… Mit akarsz tudni? Abban pedig száz százalékosan benne vagyok. Még a régi számod él vagy új van? – mármint telefonszám, mert, ha cserélte azóta, hogy végeztünk a képzésen, akkor ideje elkérnem az újat. Naná, ha már így alakult, akkor én is mindenképpen és nagyon is szeretném azt a bizonyos elmaradt időt bepótolni.
- Veled mi újság? Bekötötték már a fejed? – vigyorodok el csibészesen és bízom abban, hogy nem veszi rossz néven az érdeklődésem.
- Tényleg, találkoztál már az állomás macskájával? Két hónapja fogadtuk örökbe, na jó, igazából ideszokott, mert mindenki etette, egy hatalmas, vörös jószág, kajáért bármennyit dorombol. – mondjuk elég régen nem láttam már a magam részéről, de ez annak tudható be, hogy hetekig nem jártam erre a lövés és a kórház okán, de gondolom Lee szólt volna arról, ha már nincs meg a macska.
Vissza az elejére Go down
Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Csarnok (Tűzoltóállomás)
Szer. Aug. 17, 2016 8:47 pm
  

Casey sok dolgot imádott Collinsban.
A lány különleges volt, és nem csak egy egyszerű munkatárs. A kiképzés alatt a férfi hamar rájött, hogy apró termete ellenére Jackiebe több rátermettség szorult, mint az óriás férfiak nagy részébe körülöttük. Sok közös témájuk volt, és bár a jégkoronggal kezdtek, az olyan érzelemmentes témákból, mint a szerelés és hasonlók, hamar bizalmába fogadta Collinst. A lánynak kisebb  rágódás után ugyan, de sikerült beszámolni arról, hogy az egyik közös, szórakozással töltött estéről minként távozott egy férfival, és hogy milyen érzéseket keltett benne az az élmény. Rafferty sosem volt a szavak embere, de sosem tudja majd elfelejteni, hogy miként mondta a vele szemben ülő lánynak a tapasztalatait.
"Olyan volt... Olyan, mintha... Mintha minden értelmet nyert volna. Collins, én még soha sem éreztem ilyesmit. Mintha az eddig életemben az érzékeimtől megfosztva életem volna. A hangok, az érintések mind értéket nyertek, jelentőséget."
Rafferty hálás volt azért, hogy valakinek elmondhatta, és a pozitív reakciója hatására flegyorsította az elfogadás folyamatát.
Épp ezért is szégyellte el magát annyira Casey, mikor meghallotta, az előtte álló régi barátját lőtték meg.
- Jesszusom, és hol? Azért rendben vagy, ugye? - A szakállas óriás hangja még sosem volt ilyen bizonytalan - Rendben, akkor azt majd elkerülöm. A keleti kaják azóta nem is vonzanak, amióta anyám házi sushijától ételmérgezést kaptam. Arról mesélj, hogy sikerült-e összeszedned magadnak valakit? Ami engem illet... Hát, mostanában egyéjszakás kalandokat részesítek előnyben, de azt hiszem... - tart egy kis szünetet a bizonytalanság kihangsúlyozására - Azt hiszem ideje lenne valami hosszútávú társat keresni.
A rémisztő külsejű, tetovált izompacsirta szemeiben gyermeki rajongás csillant fel a macska láttán.
- Igen? És hol szokott mászkálni? Egyre jobban tetszik ez az állomás, be kell vallanom. - dörzsölte össze tenyereit izgatottan. - Na, és mikor fogunk újra együtt kimenni egy jégkorongmeccsre? Esküszöm, most nem veszek részt, és nem kezdeményezek nézőtéri harcot. De nekem egy bár is megfelel persze.
Vissza az elejére Go down
Jackie Collins
avatar
Polgárság

Avataron : Jenna Coleman
Kor : 29

TémanyitásTárgy: Re: Csarnok (Tűzoltóállomás)
Vas. Aug. 21, 2016 10:52 am
  

- Hasba lőttek, úgyhogy most van két golyó ütötte heg rajtam. – kettő, mert volt – értelemszerűen – bemeneti- és kimeneti seb is, magyarán keresztül ment rajtam szó szerint az a golyó.
- Hát… igazából megvagyok. – vonom meg a vállam, de nem flegmaságból vagy érdektelenségből, hanem, mert ezzel tudom a legjobban leírni, mennyire is vagyok rendben. Jól egyáltalán nem – még –, de igazából rosszul sem. Na, az utóbbiban nem értünk egyet az orvosommal.
- Nem engednek vissza dolgozni az állóképességem és a teherbírásom miatt. Illetve annak a hiánya a gond. – mind a hasi, mind pedig a gerinc melletti izmok fontosak és nagy szerepet kapnak példának okáért a mi munkánkban, ahol gyakran szükség van a fizikai erőnkre, hogy kicipeljünk másokat egy égő házból, vagy kivágjunk egy autó roncsaiból baleset után. Oké, aláírom, ezek még nem mennének, de az, hogy januárig nem akarják meg sem fontolni, hogy visszaengedjenek… pff…
- De ismersz, makacs vagyok, mint egy öszvér, szóval majd helyrejövök. – persze, hogy hallottam a bizonytalanságot a hangjában, viszont azt nem szeretném, hogy aggódjon. Miattam aztán senki ne tegyen nem kell, előbb-utóbb megint a régi leszek. A konokságom megvan hozzá.
- Jesszusom, jól belekérdezel a tutiba! – nevetem el magam és egyáltalán nem veszem rossz néven a dolgot, főleg, hogy én kezdtem a dolgot.
- Egyébként igen, azt hiszem… mondhatjuk így is. – ingatom meg oldalvást a fejem, főleg, hogy épp összeköltözni készülök az összeszedettnek ítélt illetővel.
- Azzal sincs semmi baj. – ki az akinek nincs legalább egy ilyen fejezet az életében?! Nekem is volt.
- Igen, mit hiszel? – nem fejezte be a mondatot, szóval persze, hogy vissza kell kérdezzek rá, és igen, ezt a kis szünet alatt sikerül is megejtenem. Jól van na', nem tudtam, hogy be akarja-e fejezni a mondatot vagy sem.
- Óó, értem. És van valaki, aki esetleg ki is néz hosszú távúnak vagy ennyire még ne szaladjak előre? – nem tudom, hogy van-e valaki, aki miatt ezen gondolkozik vagy csak inkább feléledt a vágya az iránt, hogy állandóság kerüljön az életébe ilyen formában. Nyilván nem tudhatom.
- Gyere, megmutatom. – bökök a fejemmel az irányba, ahol érdemes lehet a macskát keresgélni, én is régen láttam már, szóval szívesen megyek vele arra, már, ha van kedve jönni természetesen.
- Ezt jó hallani. – azt meg még jobb, hogy őt küldték a helyemre. Mármint nyilván nem annak örülök, hogy nem dolgozhatok, de ha már nem engedik, akkor jó érzés, hogy olyasvalaki érkezett, akiről tudom, hogy megbízható és nagyon is jó a munkájában, arról pedig nem is beszélve, hogy egy fantasztikus ember. Szerintem Rafferty az.
- Amikor kedved van! Én úgy tűnik még elég sokáig leszek időmilliomos, szóval tényleg, amikor nem vagy szolgálatban és a szabadnapodat velem töltenéd. Egy jó meccsnek sosem tudok ellenállni. – naná, hogy nem, meg nem is akarok. Arról nem is beszélve, hogy szívesen is töltöm vele az időmet, annyival kevesebb az unalom a négy fal között.
- A bár ötletben is benne vagyok. Össze is köthetjük a kettőt, ha van hozzá kedved. – vetem fel az ötletet, miközben elérkezünk a hátsó kijárathoz, ahová sikerült a behemót szőrpamacsot odaszoktatni. És tényleg itt sündörög a drága.
- Hát sziaaaa. – hajolok le a macskuszért és veszem fel a karimba, hogy megsimogassam.
- Tényleg, nem ismersz esetleg valakit, aki albérletet keres mostanában? Úgy alakult, hogy kiadom a házamat, most újítottam fel az egészet, de úgy alakult, hogy nem költözöm be. – abszolút nem idevágó téma, de hátha esetleg van ötlete. A házra pedig talán emlékszik, a képzés alatt nem egyszer hívtam át őt – és másokat is – magamhoz, házibuli is alakult olykor, na meg persze az ott alvás is lehetőségként funkcionált bármikor.
Közben persze, ha szeretné, akkor átadom a macskát a kezébe, tudom, hogy kedveli a cicákat.
Vissza az elejére Go down
Admin
avatar
Admin

Avataron : Mr. Hunnam | Dornan | Mitchell
Kor : 167

TémanyitásTárgy: Re: Csarnok (Tűzoltóállomás)
Csüt. Okt. 13, 2016 11:39 am
  

játék vége

Quentin :: Franklin :: Raymond
Vissza az elejére Go down
Sponsored content


TémanyitásTárgy: Re: Csarnok (Tűzoltóállomás)
  

Vissza az elejére Go down
Csarnok (Tűzoltóállomás)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Seattleites :: Játéktér :: 
Seattle
 :: 
Város
 :: 
Belváros
 :: 
Tűzoltóállomás
-
Ugrás: